עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הצרכים שלי בעת קניה היו מערכת 2.1 בעלת עוצמה חזקה ואיכות צליל. לפי כל ההמלצות הלכתי עליה, מה אתם אומרים ? יש מישהו שיכול לספר לי עליהם עוד קצת?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by evman007,

עלה לי 1190 שקל.מה אתם חושבים עליו והאם הוא היה שווה את ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by barak19876,

קניתי את הנגן Archos Gmini 402 רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד עידכונים וכל הדברים שצריך אליו.... כגון משחקים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. Started by The-Fox,

והם פשוט מהממים !!! דגם 753 שיוצר לפני כ 3-4 שנים, נראה נהדר אני פשוט המום מיופיו... החלק הכי חשוב שהוא נשמע עוד יותר נהדר !!! מפורט, חם באסים מדויקים סאונד מאד מאד נקי והרמקול הזה זריז מאד, זה פשוט מדהים איך הוא מעניק לכל השירים שלי חיים חדשים ! ד"א נקנה ב 3K ש"ח למי שבטח שואל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MoAv,

כן כן ... אתמול הוצאתי 1100 שקל על זוג אוזניות . מה להגיד , בדיעבד הייתי משלם גם 2000 בשביל הזוג קסם הקטן ( לא ממש קטן ) הזה מישהו פה שמע אותם ? אני כבר חצי שנה חושב על מתיי אני משדרג את ה- H-120 שלי מהאוזניות סטוק שקיבלתי איתו ... במילה אחת מ - ד - ה - י - מ - ו - ת !!! אבל יש קאצ' קטן ... זה הופך להיות קשה יותר ויותר לשמוע מוזיקה על רמקולים או אוזניות אחרות . כדי להגיע לרמה הזאת צריכים להוציא לדעתי לא פחות מ20,000 על רמקולים. טוב אני בכיף ייתן פה איזה REVIEW קצר אם תהיה היענות .

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שאלה בכותרת, תודה.

7. Started by Martin,

קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק X530 וחיברתי אותם למחשב הבעיה עכשיו זה שרק 2 רמקולים עובדים וה3 האחרים לא... יש מצב שחסר לי דרייבר במחשב או משהו אחר שיכול להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  8. לאוזניות אלו שלשה סוגים של גומי שנכס לאוזן ... נאבד לי אחד מהבינויני ואחד מהגדול ... והקטן לא מתאים לי. למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  9. אממ הדי וי די תומך ב - dvd video \ Dolby digital \ Divx \ Mpeg4 video \ kodak picture cd \ mp3 השאלות הם כאלה : 1) מה זה ה kodak picture cd , התמונות צריכות להיות בקידוד מסויים? או שכל bmp \ jpg יעבוד? 2) השאלה החשובה בעצם , שאני מוריד סרט divx ' , וצורב אותו , הוא בסטיראו או בסראונד? יש סרטי divx שבאים מוכנים בפנים עם סראונד? או שכולם סטיראו?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. שלום חברים, קניתי DJ CONTROLLER מסוג "DJ-Tech Poket DJ Duo" וכאשר אני מחבר אותו למחשב המחשב כביכול מפסיק להשמיע מוזיקה דרך החיבור של האזניות כי החיבור אל ה USB "גונב" את המוזיקה ואני צריך לחבר לקונטרולר רמקולים שדרכם אשמע את המוזיקה. אני לא רוצה שזה יהיה ככה, מה שאני רוצה זה לשלוט על התוכנה (וירטואל די'גי) דרך הקונטרולר ובאותו זמן לשמוע את המוזיקה מהמחשב עצמו. איך אני מגדיר את זה בוירטואל דיג'י? קישור לתמונה: http://upng.co.il/uploads/a0030757c1...ab972ba640.jpg

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכולם קניתי דירה, עם הכנה בקירות למערכת קולנוע ביתי. אין כבלים בקירות רק צינורות להעביר... אני שואל אתכם ומתעניין מה אני צריך לעשות/לקנות אני רוצה שיהיו לי רמקולים השימושים, הם מועטים ביותר... מעט ביותר אשתמש בהם... בעיקר בטלוויזיה... ככה שהכוונה שאני רוצה רמקולים קטנים... ובמחיר סבבה.. מגבר כבר יש לי בבית יושב כבר כמה שנים שלא השתמשתי בו (5 שנים) YAMAHA RX-420... מוציא 80RMS ל5 ערוצים ויציאה לסאבוופר... מקווה שתוכלו לתת לי דגמים של רמקולים שיספקו אותי ומאיפה לקנות.. עד אלף שקל אם יש.. תודה... יאיר

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. אז ככה, קניתי דירה מקבלן. התרד הזה, בתקווה, ישמש אותי ליעוץ, החל משלב התשתית עד לשלב הסופי של קניית ציוד. כרגע עדיין לא הגיעו לקומה שלי, אבל צריך את כל התכנון שיהיה מראש. התיכנון הוא כרגע למערכת 5.0, כאשר הקדמיים הם רצפתיים full range ומדפיים אחוריים. בכל אופן זה עוד מוקדם מידי, כרגע אני בשלב של תכנון התשתית. רשת קווית כבר ברשימה, וכמובן גם תשתית לרמקולים האחוריים דרך הרצפה. כרגע השאלה היא האם למקם שקע של רמקלים (אני מניח RCA?) במרכז הקיר האחורי ומשם למשוך כבל לכל רמקול או להעביר ישירות לכל רמקול צינור שרשורי עם זוג פתוח? או משהו אחר? וגם באיזה גובה מהרצפה צריך למקם את האחוריים? בנוסף חשבתי לשמור אופציה למקרן. איזה חיבור כדי לעשות שיהיה כמה שיותר עמיד לעתיד (future proof…

• 45 תגובות
    • 8.7k צפיות
  13. Started by BENMOSH,

שלום. קניתי היום אייריבר H320 ואני ממש זקוק לעזרה. 1:לגבי עברית-הבנתי שהוא יכול לקרוא עברית הפוך ושיש היום תוכנות שבעזרתן האייריבר תומך בעברית. הבעיה אצלי היא שכאשר אני מוריד שירים בעברית כל מה שמופיע לי זה קווים. הגירסה שיש לי היא 1.08. 2:בקשר ל-OTG-כאשר אני מחבר את המצלמה לאייריבר אני רואה שהמצלמה מגיבה לנגן אבל כל הנסיונות שניסיתי להעביר מהמצלמה תמונות ישירות לנגן הם לא הצליחו. אז אשמח אם מישהו ידריך אותי אפילו בקצת בקשר לשתי נקודות אלו בפרט ולנגן עצמו בכלל

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by benor,

אני מרוצה מהסאונד שומעים בהם דיי סבבה. זה תלוי בעיקר באיכות השיר, אפילו הביאו בשבילם ריפוד לאוזנייה. שווים את ה- 80 שקל ששלמתי עליהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by ZUMARA1,

טוב קניתי היום את הנגן הזה בנפח 30GB אני רוצה לדעת אם יש עידכונים כל שהם שצריך לעשות ואם אני יכול להשיג תמיכה לעברית תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  16. רציתי לדעת אם הן משתלמות במחיר כזה? מבחינת צליל אני נהנה מהן מאוד.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. קניתי את הSANDISK SANSA 512MB M230 ב-259 ש"ח. בקופסא: -נגן -אוזניות -כבל USB -נרטיק שקוף -רצועת גומי -חוברת מידע ב-5 ספות (אין בעיברת ) -מיני דיסק - מידע מורח - בטרייה AAA התפריט באנגלית הנגן מציג עיברית הפוכה , יש מייון לפי אמן, שם שיר.... יש אפשרות הקלטה וסטופר. יתרונות: -קטן -איכותי -לחצנים קלים -אפשרות נעילה :יעלה מאוד -העברת קבצים במהירות -אוזניות חמודות -מטריות לזמן ארוך חסרונות: -כבל USB מאוד קצר -עברית הפוכה סה"כ מכשיר מעולה בהתחשבות במחיר . קטן, נוח, קל לתיפעול..... מכשיר מעולה! עוד כמה תמונות:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

בקיצור קניתי אחד כזה של 1GB ב400 שח(USB2, מקליט, רדיו, ספר טלפונים וכו). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור תיקיות במחשב, לשים בתוכן מוזיקה ושהוא יקרא אותם, מכיוון שעשיתי את זה והוא לא קורא בכלל את התיקיות. הבנתי שצריך לתת לו גישה כלשהי. איך אני עושה את זה? טוב, גיליתי שהוא לא יכול לרדת ליותר מרמה אחת. יש עדכון פירמוור לזה?(יש אפשרות לעדכונים שם דרך המחשב).

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by asi1998,

רכשתי היום תatp3 ב380 ש"ח בלי לשמוע אותם אפילו אבל לא יודע העוצמה שלה לא הפתיע אותי לטובה. מערכת סבבה בעיקרון אבל לא מה שציפיתי שתהיה..

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by musari,

הגיעו לי זוג DENON DN-S1000 מיקסר DJX700 וסאב JBL18" 1200WAT [attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום, עכשיו חזרתי מאופיס דיפו על קנייה של טייפ מנהלים דיגיטאלי מבית SAFA בדגם SR-M160 ואני התאכזבתי קשות... אני מחזיר אותו אפילו שהוא נראה ממש טוב ובאים איתו מלא דברים שימושיים - הקלטה מפלאפון וטלפון, מיקרופון חיצוני בנוסף לפנימי, כבל יו אס בי, אוזניות איכותיות והנגן עצמו... אני ניסיתי להקליט גם עם המיקרופון החיצוני וגם עם הפנימי ואני אומר לכם, זווועעעהה!!!! הקלטתי בסלון ובעוד מקומות ואי אפשר שלא לשמוע את ההד הזה או מה שזה.. שומעים שזה ממש לא איכותי וממש קשה להבין מה שאומרים. זה כאילו ששמים לב שאני מקליט את מה שאני מקליט בתוך מקום סגור [נסו להיכנס לשירותים ולהקליט משהו או לדבר בפלאפון ותראו מה זה אבל זה יותר גרוע]. אני רוצה להחזיר את זה אבל אני מחפש משהו אחר שיהיו לו פונק…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  23. הורים שלי החליטו לקנות טלווזיה חדשה תקציב גג 4500 ש"ח הם כנראה רוצים ללכת על CRT טובה ראיתי את טושביה 34CH7 שנראת טוב נראה שיש לה את כל החידושים כולל תמכיה ב 1080I הבעיה היא שיש לה רק אחריות לשנה והם רוצים לקנות טלווזיה שתחזיק להרבה זמן הסיבה שזה נראה לי מוזר השנה כי לטלווזית ממותגים פחות טובים יש אחריות ל+4 שנים על המסך מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות או על טלווזיה אחרת

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. שלום, קניתי טלוויזיה Sony BRAVIA KDL-40W5500E ואני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI. כרטיס המסך שלי הוא GF9600GT של Leadtek ויש לי יציאת HDMI בלוח אם. אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. אז ככה, קניתי את הEH5000 של סאמסונג טלוויזיה חמודה אבל יש כמה שאלות 1.אני מצליח להפעיל סרט MKV אבל הכתוביות [שלא מובנות] פועלות בג'יברש, אפשר לסדר את זה? 2.איך אני נכנס לדפדפן שהבנתי שיש לו? וזהו ניראה לי בעיקר תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי זה דיי דחוף

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.