עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני חובב מוזיקה (קונה דרך האייטיונס, נראה לי שהאיכות שם 256kbps AAC), אבל הלכה לי המערכת הביתית הישנה (מאוד) של KODA (יכול להיות שהלך המגבר של YAMAHA, לא יודע אם שווה בכלל לבדוק מה הלך או פשוט לקנות משהו חדש). זו מערכת בת משהו כמו 15 שנה. השאלה שלי היא כזו: ראיתי שהרבה ממליצים פה על הMICROLAB SOLO משהו, הביצועים שלה עדיפים על מערכת עם מגבר מופרד שעלתה משהו כמו 6,000 שקל לפני 15 שנה? יש אולי משהו אחר שעדיף? השימושים שלי בעיקר בעיקר מוזיקה דרך האייטיונס כשחברים באים (זה אומר שעדיף לי 2.0? 2.1?) ואני מתכנן גם לחבר את זה לiMac כשאני משחק Guild Wars או לפלייסטיישן לפעמים, אבל השימוש העיקרי מוזיקה. אז מה כדאי? מערכת מופרדת גדולה? רמקולים טובים למחשב? דגם ספציפי? ימוקמו בסלון וא…

• 61 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by Chymes,

אני מחפש אוזניות קטנות באיכות גבוהה. אני מבקש שתרשמו את השם המלא של המוצר + קישור. תקציב: 150 - 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות סאונד בר של JBL דגם SB350 ,לדגם הזה יש יציאה של HDMI ARC,אופטי, חיבור 3.5 אוזניות. את הסאונד בר אני רוצה לחבר לטלוויזיה של HISENSE דגם 40D50. הבעיה שלטלוויזיה אין חיבור ARC תומך ולא יציאה אופטית יש רק יציאה של 3.5 , ו-RCA שזה פחות רלוונטי. השאלה האם אוכל לחבר את הסאונד בר בדרך כלשהי ,או לחפש דגם אחר ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by GRINFELD,

יש את אלה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1047402 הם שווים משהו? אפשר לחבר אותם לשקע של האוזניות?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  5. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by IG,

סתם כי משעמם נכנס לי רעיון לבנות מגבר אוזניות אני רוצה לדעת אם זה בכלל פרקטי למישהו לא מקצועי, עם אפשרות להשיג חלקים רק בארץ, לבנות מגבר איכותי מספיק, במחיר של 200 ש"ח דבר שני, אם התשובה לשאלה הראשונה היא "כן", אני אשמח לקבל כמה תרשימים פשוטים. תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ob,

האם זה אפשרי לחבר מגבר לAudigy 4 Pro ? מישהו יכול לכוון אןתי לאתר עם עזרה לגבי הכרטיס הזה ?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by Dean7,

שלום אנשים, אני מחפש אוזניות טובות עד 300 שקלים למחשב שלי. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, אבל אולי מידיי פעם גם למשחקים כמו COD4 או RA3 ... אבל בעיקר מוזיקה. יש לכם הצעות טובות?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by idoleff,

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג? האמת שאני אהיה בצרפת בשבוע הקרוב, כך שגם לקנות שם בא בחשבון... ובכלל, מה אמורה להיות העלות של דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי 5.1 לחדר כדי שאני אוכל לחבר את הקונסולה שלי ואתר ממיר היס שלי ... מה שאני צריך זה חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי (spdif) מחיר עד 1500 חריגה 200 שקל ... עוד משהו חשוב שהרמקולים יהיו קטנים ולא עומדים וגדולים.

11. לילה טוב אנשים נכבדים, יש לי את Wharfedale 9.1 + rotel rx-850 כרגע יש מתחת לרמקולים פיסת "צמר" עבה מאיקאה (!) שמונעת רעשים גסים של רעידות. אבל עכשיו אפשר להרגיש ברגלי השולחן שיש רעידות ושחלק מהסאונד עובר כויברציות בשולחן. צירפתי תמונות על למנת לקבל עצות שיגעו טיפה אולי בנושא אקוסטיקה כמו הגבהה/הנמכה של מיקום הרמקולים. מה שעולה כרגע לראש זה או ספייקים שהרמקולים שיעמדו על השולחן איתם או סטנדים לרמקולים (ואם סטנדים, אז באיזה גובה?) אם יש רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה רבה, עומר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by gilmaman,

שלום רב, ראיתי שהתקיימה שיחה על טלויזיה 55 אינץ' בפורום לטליזיות והשיחה שם התגלגלה למקום אחר ממה שציפיתי. אני מחפש טלויזיה, ממה שאני נסגר עליו כרגע המדובר ב-LED 55אינץ' של LG או SAMSUNG, שכולל 3D ושאר ירקות. בנוסף חשוב לי שאוכל לנגן סרטים עם תרגום עברי. בתוך הקבוצה הזו יש מנעד גדול מאוד במחירים מ-7,500 שקל ל-30,000 שקל. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי השוני בטלוזיות ולקבל המלצה. רק לדוגמא - היום מוכרים במחסני חשמל LED 55' של LG עם 400hz ב-7,490. תודה רבה גיל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by ori-silver,

א.יש איזה שהוא אתר אמין להזמנת כרטיסי קול מח"ול? ב.מה בדיוק המיסוי שיהיה על כרטיס כזה? ג.במידה ומביאים לי כרטיס מקולקל מה קורה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by רינת22,

איזה DVD יותר מתקדם pilot 1122 או 1133?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. אוזניות לCSS במיוחד PC 130 PC 150 PC 155 האם לכולם יש מיקרופון? מה המחירים שלהם בארץ ואיפה ניתן להשיגם תודה נ.ב. אם יש לכם מה להציע משהו אחר בסביבות המחיר הזה תציעו... שוב תודה

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by RMX,

שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by maphisto324,

שלום לכולם יש לי חבר הנמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות אוזניות IN-EAR. לצערי אני מוגבל לחנויות : www.RADIOSHACK.com ו- http://www.bestbuy.com/ עברתי בקצרה על האוזניות ולא ראיתי משהו מיוחד. האם תמליצו לי על אוזניות טובות עד 50$ ? או שעדיף כבר לקנות את ה- EP-635 כאן בארץ וזהו? תודה רבה על כל תשובה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ואני צריך לקנות כרטיס קול שינצל אותם טוב מספיק. הייתי שמח מאוד לקבל המלצות. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  19. שלום אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה. אני רוצה מסך ממש איכותי, הבעיה שלא נכנס אצלי יותר מ32 אינץ בערך, כלומר 37 עלול להיות בעייתי אני מאוד רוצה שהיא כן תהיה FULL HD אמיתי - כלומר 1080P. האם יש כאלו בארץ? ואיזה הייתם ממליצים לי בחום רב שנחשבת מעולה? מבחינת מחירים - עד 8 אלף עם אפשרות לפלוס קטן עבור משהו ממש מדהים (נראה לי מחיר סביר בהתחשב במחירים היום בשוק, לא?!) דרך אגב מאוד הייתי רוצה 37 אינץ, אבל יש לי מקום בקיר ויש שם לרוחב בעייה של מקום, אין יותר מ 88 ס"מ ורוב ה 37 גם אלו עם רמקולים ממש קטנים בצד, עדיין דורשות איזה 90

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. אני צריך רמקולים טובים בתקציב של 400 ש"ח שכוללים מערכת של 5 רמקולים וסאבוופר (אני חושב שזה נקרא 5.1). תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר שבעבר רציתי לארגן מפגש אודיו כללי וקיבלתי יותר כאבי ראש ממה שהייתי מקבל מבעיטה בביצים, הפעם אני לא מעלה שום פרטים מדויקים ושום כלום. קודם כל, האם יש התעניינות? הרעיון הוא לערוך מפגש אוזניות עם ציוד רציני. לא אוזניות IEM או כפתור, אלא אוזניות full-size רציניות, עם כמה מגברים. במידה ואתם מעוניינים להגיע, ויש לכם ציוד שיכול להתאים, בבקשה לפנות בפרטי. אני כמובן מוכן לתרום לצורך העניין את ה-AKG K340 שלי, וייתכן ועד אז יהיה לי גם מגבר כלשהו. פניות בפרטי, לא להפוך לדיון ספאם. עריכה: החל מפוסט 6 ישנם רשמים מהמפגש! Anatoli.

• 47 תגובות
    • 9.8k צפיות
  22. ואם לא באיזה טלויזיה אני כן אוכל, אם בכלל. אולי טלויזיה עם מערכת הפעלה של אנדרויד? אני מעוניין לרכוש את הטלויזיה הזאת: http://www.lg.com/il/tv/lg-49UJ670Y

23. בהנחה שיש כמה קבצי אודיו, באותה איכות, באותו אורך, באותו פורמט וכו', אבל מה שהם מייצגים (כלומר, המוזיקה/דיבור/וואטאבר) שונים, נגיד קובץ רוק כבד וקובץ של דיבור חלש (מצטער על הדוגמאות המעפנות, זה מה שהיה לי בראש...), האם יהיה הבדל בגודל הקובץ? במלים אחרות, האם גודל הקובץ נקבע רק על פי הפרמטרים הנ"ל או גם לפי התוכן שלו? לפי דעתי התוכן לא משנה, אני צודק? עריכה: עכשיו חשבתי על עוד משהו- אותו דבר אמור להיות נכון לכל סוג של מדיה (נגיד סרטים) נכון?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by supercars,

אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן פה בפורום, אבל התקציב שלי די מוגבל ואני מניח שיצאו דגמים חדשים לאחרונה. אני מחפש אוזניות לריצה שלא יפלו מהאוזן במהלך הריצה. אני מעדיף אוזניות "קלילות" ולא אוזניות כמו ה-KOSS porta pro וכד'. די התלהבתי מהSennheiser PMX70, אבל שמעתי שכבר יצא דגם חדש יותר PMX80 אולם הוא מאוד יקר וההבדלים ביניהם לא נראים לי משמעותיים. אז לפני שאני קונה רציתי להתייעץ איתכם, ללכת על הPMX70 או שיש אוזניות אחרות שמומלצות בתקציב? תודה מראש עריכה: עכשיו ראיתי שגם הOMX70 והMX85 של sennheiser נכנסים בתקציב. מה לקחת? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2009 בשעה 10:54:03 עזרה? ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Oprapc,

אז ככה יש לי 4 רמקולים עם טוויטרים כל אחד אז זה די 8 רמקולים שמחוברים לסאבוופר של 4" עם כיווני ווליום, טרבל ובאס. המערכת מקבלת 2 ערוצים בכניסה, אני יודע זה מוזר מערכת של כל כך הרבה רמקולים וסטריאו. בכל אופן יש מין גבול שכזה בווליום שאם אני עובר אותו בשירים חזקים וזה אני שומע איכות נוראית!!! לא נראה לי שזה היה ככה פעם ויש לי את המערכת כבר כמעט שנתיים. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אני שומע משירי MP3 את המוזיקה ובסרטים למשל שהווליום בהם נמוך לגמרייי אני יכול לשים FULL VOLUME ותהיה איכות מצוינת.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.