אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.projectorcentral.com/Optoma-HD67.htm סקירות: http://www.otest.co.uk/p/optoma-tests/hd67-reviews.html לרוב בסלון מוחשך אבל גם בתנאי תאורה חלקית/עמומה. ללא תכני TV כלל. הקרנה ממרחק 3-5 מטר. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כבר זמן מה שחשבתי לקנות נגן מבוסס הרדיסק, והיו לי כמה לבטם בין הסוגים והחברות השונות. כשחבר שלי חזר מחו"ל עם הiPOD שלו, (דור שלישי, 20 GB) אני פשוט התלהבתי מהמכשיר! ניווט קל, עיצוב גאוני, טעינה מהירה, בקיצור מכשיר מעולה. אני חושב שאני דיי סגור על iPod ,אבל השאלה היא, האם לקנות דור שלישי עם שטח של 20 ג'יג'ה פה בארץ במחיר של 1700 שקל בערך, או לקנות דו"ר רביעי בחו"ל, (שימו לב שאני אהיה שמה רק בחנוכה) מה כדאי? והאם יש אלטרנטיבה ל iPod? (אני בשום פנים לא רוצה Iriver המסורבל והגס...)
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש טלוויזיה לסלון למטרות הבאות: חיבור המכשיר מחשב נייד ולקונסולות (כולל החדשות ביותר). האם הדגם הבא עומד בדרישות ואיך הוא בכללי? רצוי לציין שיש לי את הדגם של 40 אינץ ומבחינת החזרי אור אני לא ממש מרוצה, ובסלון יש מרפסת כך שאם יש דגם שמעלים את התופעה אשמח להמלצות. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851450 שאלה נוספת. בדגם של 40 אינץ היה ייבוא רשמי ולא רשמי, וההבדל הסתכם בכך שהדגם הרשמי קרא כתוביות בעברית והלא רשמי לא זיהה עברית. האם קיימת "הבעיה" גם בדגם של 50 אינץ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי כבר בפורומים, אבל לא מצאתי משו שעזר לי במיוחד. אני לא מבין איך עושים את כל התהליך, איזה דברים צריך, ואם צריך תוכנה או משהו בשביל זה. תודה
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום..קניתי לפני כמה ימים מחשחב חדש ויש לי כרטיס קול חיצוני מהמחשב הישן gina20 echo digital audio כרטיס קול ישן שמחובר רגיל בPCI ויוצא לכרטיס חיצוני .. במחשב הקודם הכל היה תקין ההיתי עם הלוח של gigabyte - 8vm 800 pmd והכל עבד תקין ויפה עכשיו כשקניתי את המחשב החדש עם הלוח gigabye p43 es3g התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי שאין שום בעיות הדרייבר תקין אך אני לא שומע כלום מהכרטיס ולפעמים אני שומע רעשים כאלה לא ברורים ..ניסיתי את זה בכמה מערכות הפעלה וזה היה אותו דבר, המחשב קורא את הכרטיס אך אני לא מקבל שום צליל כשהחזרתי את הכרטיס למחשב עם הלוח הישן הכל עובד מצוין אך במחשב עם הלוח החדש זה לא עובד, אני משתגע מקווה שתעזרו לי כאן ..תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול להקלטה בייתתית ורציתי שתייעצו לי על כרטיסים אני רוצה משהו חיצוני שמתחבר לפייר וואיר או חיצוני + פנימי.... ביינתים יש לי אחד על הכוונת תגידו לי מה אתם חושבים עליו "EDIROL FA-66" תודה
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
התופעה חזרה על עצמה בשלושה נגנים, הראשון 512 מגה הוחלף. אחרי זה שניים של 1GB. הם נדלקים ורק מראים את הלוגו של סנדיסק, ומעבר לזה לא עושים כלום. המחשב לא מזהה אותם, אי אפשר לעשות איתם פשוט כלום.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לכם אולי המלצה בשבילי, השימוש של הטלויזיה יהיה חיבור מהמחשב ושידור יס ובעתיד XBOX 360 יש כל כך הרבה פרמטרים בטלוזיות שאין לי מושג מה טוב ומה לא טוב.. שמעתי על הטלוזיה הזאת Samsung LA32A450 האם היא הכי מומלצת בסביבת המחירים האלה או שיש יותר טובות??
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולכם. אני צריך את עזרתם בנושא מסוים ואשמח לקבל תשובות עינייניות. יש לי בחדר רסיבר ממש טוב (אבל די ישן) של חברת NAD . יש לי בנוסף זוג רמקולים די גדולים של חברת CELESTON, דגם CL6. אני רוצה לחבר את כל העסק למחשב, אבל אני גם רוצה שבחדר יהיה סראונד... אז חשבתי לקנות עוד רמקולים, אני רק צריך עוד 2 אחוריים וסאב וופר כדי לקבל סראונד, נכון? עכשיו השאלות שלי הן - אפשר לקנות רק 2 רמקולים וסאב או שחייבים לקנות את כל ה - 5? אפשר גם לחבר 4 רמקולים לרסיבר בלי סאב, השאלה אם זה כדאי? ואם כן האם רמקולים בינוניים יגרעו מאיכות הצליל של הרמקולים היותר טובים (CELESTON)? שאלה אחרונה, אני שוקל לקנות רסיבר חדש , שיהיה עם יציאת RCA, ואופטית, משהו טוב, מעל 3000 ש"ח.. יש המלצות? שוב תו…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז סוף סוף קיבלתי את הכרטיס ויש בו המון פיצ'רים שהם חדשים לי כמו שכאן אני יכול להתעסק עם DB ועם DTS. יש לי את הZ5500 של לוגיטק, במידה ואני רוצה לצפות בסרט ושהקידוד יעשה מהכרטיס קול עצמו באיזה אופציה אני אמור לשחק? אה ודבר נוסף, בכרטיס קול הקודם שהיה לי את המוסיקה תמיד הייתי שומע ב 4.1 בכרטיס הזה משום מה אני שומע רק ב2.1 למה? יש אפשרות לשמוע ב4.1 אבל רק שה-CMSS מופעל. אם הוא מופעל ואני משחק במשחק או רואה סרט שהוא 5.1 אז זה אומר שאני ישמע בסטראו? או שה-CMSS נכנס לפעולה רק שהוא מזהה ש-2.1 מתנגן ואז ממיר אותו גם לרמקולים האחוריים?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש מערכות MP3 לרכב שמציגות שירים ישראלים בעיברית?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לא חברות לא ידועות בבקשה. חשבתי על LG, PANASONIC אבל אשמח לעוד הצעות. תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להזמין מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD X4 620 ולוח אם GIGABITE עם מאיץ גרפי מובנה - בתקציב של כ 2000 ש"ח, אני מעוניין לבדוק אופציה של חיבור טלויזיה ישנה (CRT) לצפיה בסרטים אך לצורך זה אני צריך יציאת S-VIDEO (או COMPOSIT) שכן לטלויזיה יש כניסות של S-VIDEO ו SCART בלבד. האם תוכלו להמליץ על כרטיס מתאים (רצוי מהחנות SKYPC) האם זה בכלל משתלם? האם יתאפשר להמשיך לעבוד על המחשב במסך הרגיל במקביל לכך שמישהו צופה בסרט בטלויזיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד ה 150... יחוברו ב 99 אחוז מהזמן ל GMINI120 אם אפשר שיהיה להם כבל כמה שיותר קצר
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מי מאלו עדיף?? הראשון, הנגן הזה שעולה 440 שח השני, Xuke MP-500 שעולה פה בסביבות 640 שח.. או השלישי, Xuke MP-600 שעולה פה קצת יותר, 740 שח.. מבחינת מחיר ואיכות מי משלושת אלו הכי טוב??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiver והדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהב אז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי... ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי? תודה...
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
אהלן התחדשתי בHD600 איזה מגבר כדאי לשדך להם? יש לי תקציב ממש נמוך. המליצו לי על Fiio E07K אבל אני רוצה לשמוע קודם. איפה אפשר להאזין למגברים בכדי לבצע קנייה יותר מושכלת? תודה ושאלה נוספת יש לי יציאה מהאוזניות רק PL גדול כמו של מערכות סטריאו. איך אני מחבר דבר כזה בכלל למחשב או לנגן כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה נגן נייד כדי לקנות ואיזה סוג? (CD MP3, HD MP3, MINIDISC וכו') ??? ??? ??? ??? ??? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser MX 550 sennheiser MX 500 sennheiser MX 400 koss SPARK PLUG ולמה? או שיש אוזניות יותר טובות עד 200 שקל? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו יכול לעזור לי בשימוש ב-h340 אין לי פשוט מושג איך אני רואה וידיאו במכשיר ממש בור בקטע הזה אני צריך ממש הסבר מא'-ת' , ובנוסף הסבר לגבי איך אני רואה \ מתקין עיברית במכשיר. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
1) Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card 2) Creative AUDIGY DE MP3 Retail Sound Card 3) Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי מערכת של AIWA מלפני איזה 7 שנים בערך עכשיו מאחורה יש לי 3 חיבורי בננות ליד חיבור אחד כתוב - SUPER WOOFER וליד שני החיבורים האחרים כתוב - SURROUND SPEAKERS עכשיו רציתי לדעת מה הם החיבורים האלו ואם אלו חיבורים לרמקולים איך הם אמורים להתחבר לחיבור של בננות משום שלרמקולים יש חיבור של 2 חוטים כאלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-