עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amitey,

ישלי מחשב עם ויסטה עליו ו - 4G זכרון. אני רוצה להוסיף לו כרטיס TV ע"מ להשתמש במדיה סנטר להקלטת תוכניות וצפיה בהם אח"כ. איזה כרטיס TV יעשה את העבודה באיכות ראויה ויוכל להקליט מהטלויזיה באיכות טובה?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. שלום. יש לי מערכת רמקולים של 4.1 של genius . החיבורים הם בחלק האחורי של הסאב וופר: כעיקרון אני מבין שאני אמור לחבר 2 כבלים אל המחשב- אבל במחשב יש רק שקע אחד (הירוק). כרגע חיברתי את הרמקולים רק עם כבל אחד - ויוצא שבעצם 4 הרמקולים משמשים כקדמיים בלבד. מה עליי לעשות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by iwm,

היי חברה... יש לי מחשב דיי נחמד שמחובר למערכת רמקולים דיי נחמדה (Z5500 של לוג'יטק) בכל מקרה כיום אני משתמש בכרטיס קול המובנה אני צריך / רוצה לקנות כרטיס קול חדש ולחבר אותו עם כבל Coaxial למערכת. לכן אני צריך כרטיס קול עם יציאת Coaxial ובמחיר סביר (אני חייל ולכן התקציב קצת לחוץ) אני מתכנן לחבר את כל העסק עם הכבל הקואקסיאלי הזה: http://www.home-car.co.il/ViewProduct.asp?id=252 זה אומנם 15 מטר אבל אני חייב (המרחק בין המחשב לרמקולים דיי רציני) מה אתם אומרים חברה? הצעות טענות הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by fungiman,

אני אוהב להאזין למוזיקה ולאחרונה התחדשתי בנגן נייד חדש - סנסה קליפ פלוס (2 ג"ב + 4 ג"ב הרחבה = מעל 150 שירים וקטעי מוזיקה ב-FLAC). נגן זערורי עם איכות סאונד לא רעה בכלל. האוזניות ששימשו (ועדיין משמשות) אותי להאזנה הן סנהייזר PMX100 שאני חושב שאין צורך להרחיב עליהן יתר על המידה וכבודן בהחלט במקומו מונח. אולם כאוזניות פתוחות יש להן חסרונות לא מבוטלים, במיוחד בפעמים בהם אני נעזר בשירותי התחבורה הציבוריים (לא רק רעש הגלגלים והמנוע, אלא בעיקר כל הסוציופטים שמאזינים למוזיקה דרך הרמקולים של הסלולריים או מנהלים שיחות קולניות) או סתם מעוניין במינימום הפרעה סביבתית, שכאני מנסה לקרוא/לכתוב מאמר לדוגמא. הבחירה הטבעית הייתה לכיוון אוזניות in-ear. החלטתי לנצל את המבצע בסופ"ש האחרון בבא…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by OZ123,

השאלה שלי היא ראיתי שכתבו פה ש-Creative Zen Vision M 30GB יותר טוב מהאיפוד אז מתי אתם משארים שהוא יגיע לחנויות כי ראיתי יש אותו באתר אחד אבל ניראה לי שאם זה יהיה גם בחנויות אז המחיר שלו ירד ויש לי עוד שאלה אם הוא לא יגיע עוד חודש לחנויות אז איזה MP3 כדי לי קינות כי עוד בערך חודש וחצי יש לי טיול שנתי ואין לי בנתיים שם מכשיר אז על מה אתם ממליצים ליקנות שהיה לו מעל 4ג'יגה ושהוא יעלה עד 1800 שקל חוץ מ-X5 ו-H340 הודעה די ארוכה אבל בבקשה תענו לי כי זה חשוב ;D

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

בעבר קניתי אוזניות טובות של AKG, הסאונד פצצה, אבל לא עבר הרבה זמן ואוזנייה אחת כבר לא עבדה לי. שמתי אותן בצד. קניתי עוד אוזניות של סיינזר CX500 כדי להמשיך לשמוע, עוד פעם לא עבר הרבה זמן ואוזנייה אחת נשמעת חלשה מהשנייה. משכת/הפלת או אנערף האוזנייה צריכה להידפק. למה?! ניסיתי לשמור עליהם כמה שאפשר אבל כמה אפשר? מה אפשר לעשות בעניין? מישהו מכיר חנות שאפשר לתקן בהן אוזניות בזול כי אחריות אין לי.

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by nahum8,

מה ההבדלים ביניהם? עד כמה כדאי להשקיע את ה400 ש''ח לדנון? -בגדול, הרסיבר הולך להחליף את הרסיבר הנוכחי שלי ONKYO SR606 שהולך להתחבר למערכת לסלון. לכן, אני רוצה שהאיכות לא תרד שהרבה ביחס למחיר של הרסיבר החדש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. ברשותי הציוד הבא: טלוויזיה 75 אינץ של LG דגם UA75H7000AW רסיבר ימאהה דגם NATURAL SOUND AV RECEIVER AX-V765 הרסיבר הזה מדגם ישן ללא כל יכולות אלחוטיות. אני רוצה לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים של הרסיבר ללא שימוש בכבל אופטי או HDMI. השאלה היא: האם יש איזה מתאם BLUTOOTH או משהו דומה שיכול לבצע את הדבר הזה בצורה טובה. בתודה מראש.

9. Started by ^GunX^,

היי לכולם, אז חשבתי על לקנות אוזניות כפתור עד 80 ש"ח מוכרים בצליל את הsennheiser mx350 בדיוק במחיר הזה .. איך הם? למישהו יש הצעה יותר טובה בתקציב הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Track,

חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeMusic ככרטיס הקול הבא שלי. אבל לפי הביקרות שקראתי באתר, הX-Fi XtremeMusic הוא לא כרטיס וטוב והכרטיסים של Creative הם לא על רמה. http://hwzone.co.il/reviews/xfi/8/ "עדיין כדאי להתרחק מהכרטיסים של Creative. כרטיס איכותי מבית Emu, M-Audio, ESI וחברות שכמותן יהווה פתרון טוב יותר." אני יודע שהרמקולים של Creative טובים מאוד, וחשבתי שגם קרטיסי הקול שלהם.. האם אני באמת טועה או שהביקורת טועה? תודה! נ.ב. כתוב בביקרות כי הכרטיס אינו טוב ב"סטריאו", למה הכוונה?

• 59 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. שלום. יש ברשותי לוח אם של GIGABYTE התומך במערכת אודיו 7.1. רציתי לדעת האם ניתן לחבר גם מערכת 5.1 או אפילו 2.1 שתתן לי תוצאה טובה וכמו כן לשמוע המלצות לגבי אילו מערכות שמע מומלצות. השימוש הוא ביתי - קצת סרטים, קצת מוזיקה, אולי משחק או שניים. תקציב - סביב 300 ש"ח בערך (אני לא ממש מכיר את טווחי המחירים). באותו הקשר ראיתי הצעה לרמקולים של YAMAHA מדגם NSP-270 ורציתי לשאול האם הם מתאימים ומומלצים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by JR-d,

מישהו מכיר MP3 של החברה הנ"ל? אני יודעת שהיא מייצרת DOK אכותיים, אבל בזה הידע שלי מסתכם. בכל אופן, אבא שלי קיבל הצעה לקנות נגן MP3 שלהם (ככה הם אומרים). בכל אופן על פי הדף שהם נתנו לו: הקלטה ושמיעה בפורמט MP3, גיבוי קבצים מהמחשב... משהו על כניסת ליין-אין כדי לאפשר העברת קלטת טייפ רגילה להקלטה דיגיטלית. מחירים:128 MB במחיר 395 ש"ח (8 שעות הקלטה), 256MB במחיר 499 ש"ח (17 שעות הקלטה) ו-512MB במחיר 680 ש"ח (35 שעות הקלטה).

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. אני משחק במחשב וזה, פתאום הרמקולים החליט שכל הזמן הם יהיו על עוצמת השמע הכי גבוהה.. אי אפשר להוריד ולהגביה רק תדליק תרמקולים ותשמע על העוצמה הכי גבוהה.. איזה עצביםם!! עכשיו צריך להגביר ולהנמיך דרך בקרת העוצמה במחשב... מישו יודע איך זה קרה? הרמקולים לא קבלו מכה או משהו..מזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by mrwolf,

ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר. הבנתי שחיבור ה DVI מעביר רק את הוידאו ולא את הסאונד היציאה שיש לי מהמחשב היא DVI האם יש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה כך שגם הסאונד יעבור? ועדיין לשמוע גם דרך היציאה הרגילה של הרמקולים של המחשב... באותה הזדמנות, יש לכם המלצות לטלויזיות '32 שלא עולות את ה 3500?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. ערב טוב ויום אהבה שמייח לכולם קניתי היום את הכרטיס סאונד X-FI XtremeMusic (שלא קיבלתי איתו אף מתאם ליציאה אופטית,אני אמור לקבל משהו,מתאמים,כבלים?) קיצור,עד עכשיו השתמשתי באוזניות 5.1 USB וחשבתי שהן עובדות דרך המשאבים של הכרטיס קול ובסוף טעיתי. יש להן טכנולוגיה משל עצמן והן אפילו לא צריכות כרטיס קול בשביל לעבוד.כלומר,אין שיפור בסאונד כשאני משתמש באוזניות הללו ): עכשיו נוספה לי עוד הוצאה של אוזניות, אני מעוניין באוזניות 5.1 (שבאמת יתנו סראונד 5.1) בחיבור רגיל,ישר לכרטיס קול. אני מעוניין באוזניות: בעיקר למשחקים ולסרטים 5.1. איכותיות. מגיעות לעוצמת סאונד גבוה. עשירות בבאס,שלא יזייפו כשאני מגביר את הבאס(באס זה החיים שלי ..). עד 450 ש"ח. והכי חשוב לנוחות,שיתלבשו על…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by arielman22,

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה 32". האם עדיף לקנות את הטלויזיה עם ממיר מובנה או להשתמש בממיר חיצוני (השקעה של 230 שקל). האם איכות הצפייה שונה?

17. Started by OR007,

זה רמקולים קידמיים מדפיים, עולים 1100 ש"ח רציתי לשאול אם מישהו שמע עליהם או התנסה איתם. ואם כן איך הם שהשוואה לטאנוי MX2 (שכמעט לא נמכר כי הוא דגם ישן)

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  18. הכרטיס הוא vibra 128 דגם ct4810. כשהמחשב עולה אז הוא רושם לי שהוא מזהה בקר קול, אך שאני מנסה להתקין אותו באשף (בצורה אוטומטית) זה רושם שהוא לא מצא עדכון כלשהו. יש לי win xp, ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של creative אך גם זה לא עזר. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by mor873,

האם יש dvd ביתי (לא למחשב) שקורא פורמט קובץ avi ואם זה Dvix או שאין קשר , אשמח לשמוע המלצות

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. היי, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GTX ואני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה על מנת להקרין סרטים מהמחשב... אני צריך לקנות כרטיס טלוויזיה ? או שאפשר דרך הכרטיס מסך ???

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by new!!!!,

איזה אזניות הכי טובות ? בערך ב50 שקל SONY COMMUNICATION HEADSET Genius Headset & Microphone - HS-02A PH-101 HEADPHONES + MIC - OEM מה הכי טוב כאן?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by מירו,

טוב אז ככה לפי כמה המלצות כאן החטלתי שאם אני רוצה לשמוע סאוד נורמאלי בלי צפצוף עם הרסיבר שיש לי אני צריך לקנות כרטיס קול ולא להשתמש בכרטיס שיש לי בלוח אם. הלכתי לסניף הקרוב ביותר לביתי של KSP וקניתי את הכרטיס. חיברתי התקנתי את הדרייברים (שדרך אגב אני צריך להוריד להם עדכון ואני לא יודע מאיפה) ועדיין שאני מחבר את הכרטיס למערכת אחרי גובה מסויים של ווליום אני שומע צפצוף(שונה העומנם אבל עדיין מרגיז) ומה שיותר מרגיז זה שזה באותו ווליום בערך זה אפילו לא ירד מעט.. וזה לא בעיה בכבלים למה יש לי כמה כבלים בכולם ניסיתי ובכולם יש את הבעיה. מה שכן כשחיברתי לחיבור הלבן גם שמעו צליל הרבה יותר עם הפרעות אבל עדיין שמעו (וכאשר חיברתי את הרמקולים שלי ATP3 אליו לא שמעתי כלום) השאלה שלי …

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  23. קיבלתי הצעה של קולנוע ביתי ב800ש''ח, מאוד חשוב לי דעתכם על כדאות של העסקה!!! אז ככה- רסיבר YAMAHA RX-V793 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200254&CTID=5000300 סוובופר YAMAHA YST-SW150 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200480&CTID=5003300 רמקולים WHARFEDALE MODUS FOUR http://reviews.cnet.com/separate-speakers/wharfedale-modus-4-left/1707-7869_7-30112948.html?tag=mncol;lst נראים במצב טוב.... צריך את תגובתכם!!!!!!!! תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חבר שלי טס לארה"ב עוד יומיים ואני רוצה שהוא יביא לי אוזניות. התקציב שלי הוא כ60$ ואני רוצה אוזניות שנכנסות לתוך האוזן ושממש אוטמות את הסאונד מבחוץ. (שחכתי איך קוראים לסוג הזה) אז אשמח לקבלת המלצות וקישורים לאתרים... תודה רבה ושנה אזרחית חדשה טובה!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  25. נמאס לי לעבוד עם המסך מול המחשב - כואב בעיניים כרגע עם מסך Samsung 49 Ultrawide מעוניין לעבור לעבודה עם מקרן במחשב במקום המסך למישהו יש המלצות? ניסיון? מעוניין במקרן באותו סגנון של מסך Ultrawide חשבתי על מקרן קצר דגם LG HU915QE אשמח לעצות והמלצות ממי שעובד עם מקרן במחשב או להפנות אותי למי שאתם מכירים שעובד עם מקרן במחשב תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.