אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות (בארץ) את הכבל הבא : http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=10367 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום כולם, יש בידי אוזניות Numark HF125, שכבר די ישנות ומרופטות. אוזניות אלו שירתו אותי נאמנה תקופה די ארוכה, ועברו מספר תיקונים עד כה, ובזמן האחרון ניתן לישמוע כי הן גוססות לאיטן. מלבד העובדה שאוזניות אלו כבר ישנות, הם כבר לא מספקות את הצרכים שלי, שכמובן השתנו מאז גיל 13 (משחקי מחשב, מוזיקה וכו'). אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג, ואמרתי לעצמי "בוא בינתיים נלך על הציוד ההקפי". כבר קניתי מסך (את מי שמעניין אותו גם לדעת איזה, אז LG L1970HR), והגעתי לאוזניות. עכשיו, הצרכים העיקריים שלי כמו שכבר אמרתי הם מוזיקה (Rock - Heavy Metal ומה שביניהם) ומשחקים (הרי מהו משחק בלי כל הסאונד שמסביבו? סתם הרבה תמונות שמשתנות בקצב מהיר לפי בחירתך P= ). אז כמו שציינתי בכותרת, גג התקציב שלי הוא …
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתייאשתי מהאוזניות שמגיעות עם הiRiver החלטתי לקנות במקומם אוזניות חדשות. אני שומע את כל סוגי המוזיקה, (בעצם, הכל חוץ מטראנסים ושחורה) חשבתי על PX100 או על הPortaPro מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קבצי DTS של דיסק של the eagles. במחשב אני יכול לנגן אותם עם vlc player וזה מתנגן מאוד יפה עם 5.1 ערוצים. אבל אני רוצה להשמיע את זה במערכת 5.1 בסלון בדיוידי אז צרבתי לדיסק וכשאני מכניס את הדיסק לדיוידי (pioneer 383) רשום לי על המסך can't play disc כל הקבצים בפורמט *.dts ומכיוון שרשום על הדיוידי ועל הרסיבר dts מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שבעבר רציתי לארגן מפגש אודיו כללי וקיבלתי יותר כאבי ראש ממה שהייתי מקבל מבעיטה בביצים, הפעם אני לא מעלה שום פרטים מדויקים ושום כלום. קודם כל, האם יש התעניינות? הרעיון הוא לערוך מפגש אוזניות עם ציוד רציני. לא אוזניות IEM או כפתור, אלא אוזניות full-size רציניות, עם כמה מגברים. במידה ואתם מעוניינים להגיע, ויש לכם ציוד שיכול להתאים, בבקשה לפנות בפרטי. אני כמובן מוכן לתרום לצורך העניין את ה-AKG K340 שלי, וייתכן ועד אז יהיה לי גם מגבר כלשהו. פניות בפרטי, לא להפוך לדיון ספאם. עריכה: החל מפוסט 6 ישנם רשמים מהמפגש! Anatoli.
-
- 47 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATHELON 3000, לוח אם EPOX 8KDA3J, זכרון 512*2, כרטיס מסך MSI 9800 PRO PLUS 128MB?TV,DVI וצורב די וידי של LG.(כרטיס קול 6.1 מובנה) רמקולים 5.1 CREATIVE. אני קונה עכשיו מסך LCD 26-30'' לחדר, ואני רוצה לחבר אותו, בנוסף למסך מחשב שלי. המטרה הסופית הוא שימוש במחשב לצפיה בסרטים(DVD, AVI...) על המסך החדש. השאלה היא מה אני צריך לעשות בשביל זה, והאם אני יכול בצורה נורמלית להתשמש ברמקולים של המחשב של כאשר אני צופה בטלוויזיה או משחק ב PS2. המון תודה מראש, ניב..
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חברה, אני חובב מוזיקה ואני מחפש אוזניות עם איכות שמע מעולה שילכו עם ה-ZVM. יש לי כ-300-400 ש"ח, ואני לא יודע בדיוק מה לקנות... אני מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO לבין הסנהייזר... מה יותר איכותי (דיוק צלילים, עומק באס רצוי...)? ובכלל יש אוזניות יותר איכותיות בתקציב זה (ולא כפתור!)? אם אפשר, גם תנו לי אתרים של חנויות מוזיקה איכותיות בארץ - אולי אני רוצה ללכת, לשמוע, להתנסות בדגמים הנ"ל ובעוד דגמים אחרים, כדי שאוכל להשתכנע (אולי בכלל אגדיל את תקציבי אם אשמע משהו באמת סופר איכותי). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי בערך 2000~ שקל לקנות רמקולים שיתאימו גם לסרטים (סראונד) וגם למוזיקה (סטריאו) יש לי דיוידי ואני צריך רמקולים שאני יוכל לחבר למחשב בשביל לשמוע דרכו את המוזיקה אבל גם לדיוידי בשביל הסרטים וששתיהם יהיו באיכות לא רעה יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קניתי השבוע IAUDIO 6 והאריזה קצת נראת שעבר עליה הרבה. לפתע אני מבין שקיבלתי אוזניות שרשום עליהם IRIVER ומצד שני SENNHEISER. יש כאן אנשים שקנו IAUDIO 6 4 GB? קיבלתם אוזניות של IRIVER? נראה לי מוזר ....
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי קצת ארוך , אז ככה: קניתי טלוויזיה 32" תומכת Hdtv וכו וכו של LG ואני רוצה להגדיר את המחשב לכל הקטע של מולטימדיה וכו יש לי כרטיס 7800Gs oc agp מחשב 2.8 ו 2 גיגה זיכרון , חלונות אקס פי עם כל העידכונים וכו . עכשיו לשאלות : מה הדרייברים המומלצים לכרטיס (לNvidia יש דרייבר שמיועד להיי דפינישן ודרייבר שלא מיועד - ככה הם כותבים באתר) מה החבילת קודקים המומלצת ? (התקנתי Klite) וזה עושה קצת בעיות - התמונה באפליקציות ווידאו (divx - פרק של Heroes - לדוגמא) חשוכה מאוד. אני רוצה לשמוע דולבי דיגיטל מהמחשב כשאני רואה קובץ שמקודד ב 5.1 - המחשב מחובר למגבר דולבי דיגיטל של סוני בכבל אופטי - הכרטיס קול כרגע הוא כרטיס 7.1 מובנה שבא על הלוח - ג"יגבייט - לפי המפרט שלו הוא אמור לתמוך בזה אבל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על אוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אתמול באתי כרגיל להשמיע שירים במדיה פלייר, ואז שלחצתי על שיר מסויים, אז הוא נהיה כתום והופיעה לי ההודעה הבאה: "??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בהתקן או שהוא אינו פועל כראוי." עכשיו, אני לא מבין כלום במחשבים וכל זה ואין לי מושג מה לעשות... אז אם מישהו יכול להסביר לי כמו שמסבירים למישהו כמוני מה לעשות כדי שאני אוכל לשמוע מוסיקה זה יהיה אחלה.. אה, וזו לא רק המוסיקה שלא עובדת, אלא שבכלל לא שומעים כלום מהרמקולים. (גם האוזניות לא עובדות) תודה. נ.ב. אמרו כבר בפורום אחר להתקין דרייבר מחדש, וזה לא עבד.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
דוד שלי הביא זוג ריצפתיים מארה"ב... ואין לו מה לעשות איתם.. הוא רוצה למכור לי אותם.. החברה נחשבת לטובה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. האם יש אפשרות לחבר שני רמקולים רצפתיים למחשב? האם צריך כרטיס קול מיוחד? באיזה חיבור משתמשים אם כן? תודה לעונים! תומר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ועוד כרטיס קול נפרד המורכב על הלוח אם. אני רוצה לשמוע רדיו של האינטרנט דרך הסטריאו, ורציתי לדעת האם יש דרך לנתב רק את הרדיו דרך הכרטיס קול הנפרד, כדי שהסאונד של שאר המחשב לא יהיה תלוי בו, זאת אומרת שאני יוכל לעבוד עם אפליקציות אחרות במחשב בלי קשר לחיבור של הסטריאו. האם יש תוכנה מיוחדת שעושה את הניתוב הזה??? או דרך אחרת כלשהי??? ניסיתי דרך תוכנת הרדיו לשנות אבל זה משנה את הסאונד של כל המחשב, כלומר של כל התוכנות ולא רק של הרדיו!! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הלוח אם Asus p5b deluxe ויש לי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 Digital ואני לא מצליח לקבל פלט של 5.1 דרך היציאה הדיגיטאלית. הכרטיס קול שעל הלוח אם הוא של soundMAX ולא משנה מה אני עושה בהגדרות אני שומע רק דרך שני הקדמיים. עכשיו הרסיבר של הרמקולים אמור לזהות אוטומתית פלט של DD או DTS אז אני מניח שאין לי מה לטעות בהגדרות שלו. תודה מראש למי שיכול לעזור.
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מצאתי את המסך הזה בתוכנה של קריאטיב. הבנתי שצריך לכוון את הרמקולים אם ברצוני להוציא את המיטב מהכרטיס. אבל איך עושים את זה? מה עושה כל כך אפשרות? במדריך של קריאטיב אין מילה על זה. אתם יכולים להסביר לי מה צריך לעשות או לפחות יכולים לספק קישור למדריך טוב?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי ומומחי HWZONE! ברצוני לשדרג מעט את קונפיגורציית האודיו שלי בקניית רמקולים חדשים +כ.קול, אשמח אם תעזרו לי בבחירה . נכון לעכשיו אני עובד עם רמקולים מעאפנים SBS370 + כרטיס קול שאני לא יודע להגדירו אך נאמר לי שהוא טוב בהרבה מהON BOARD הקיימים בשוק : SB LIVE VALUE. ברצוני לשדרג הרמקולים בסכום של כ-1000 ש"ח , גם למערכת 2.1 אבל איכותית, חשבתי בכיוון הZ2300 (200W RMS. ואת כרטיס הקול רק אם צריך! במידה ולא יהיו הבדלי ביצועים ואיכות מוסיקה ומהירות משמעותיים לדעתי אין צורך. הדרישות מהרמקולים- באס חזק מאוד ואיכותי , סאונד עוצמתי ונקי כמה שיותר מהפרעות בווליום גבוה , ניתן לחרוג מהתקציב במידה וישנם רמקולים טובים משמעותית. אשמח אם תגיבו ותייעצו!! תודה רבה ושבת שלום לכולם.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית שדוד שלי הביא מארה"ב, של PANASONIC. היא מקליטה ישירות ל- MINI-DVD. רציתי להקליט מאחת המדיות שצילמתי באמצעות המצלמה ל-DVD המקליט שלי. חיברתי את המצלמה ל-DVD והרצתי את הסרט שצילמתי, וראו אותו בטלוויזיה, אבל כשלחצתי על כפתור ה-REC הופיעה ההודעה "Cannot add NTSC format to PAL format disc"' , והוא לא נתן ליל ההקליט. אז למה הופיעה ההודעה הזו? מה הבעיה? מה הניין עם NTSC ו-PAL? חשבתי שהדברים האלו כבר לא קיימים כשמדובר ב-DVD... מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעייה הזו ולהקליט מהמצלמה ל-DVD?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשמוע את המוסיקה שבמחשב דרך הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי. במחשב יש לי כרטיס קול פנימי סטנדרטי. במערכת יש לי AUX INPUT . איזה כבל עליי לקנות ובאיזה חנויות משיגים? איך מחברים? (מה מכניסים לאיפה?) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הייתי בטוח שהפס קול זה משהו אחיד שלא מופרד מהדיבוב(זה לא דיבוב זה פשוט הקולות של האנשים שמדברים)..ומשום מה זה מופרד אצלי..ההגדרה שלי ב WINDOWS זה על DESKTOP SPEAKERS ואני הפעלתי דרך ה WAVETERMINAL...(פעם ראשונה שזה קורה אחרי הרבה שנים מאז שקניתי אותו)
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
*עוצמה חזקה + איכות =] *מחיר נורמאלי.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה למצוא מכשיר דיוידי כמה שיותר זול ושתהיה לו כניסת USB שיוכל לקרוא מ- DISK ON KEY של 2 ג'יגה את הסרטים עם תרגום עברי בלי שום סיבוכים והפיכות וכו, כמו שעובד בווינדוס בקיצור מישהו מכיר משהו כזה? אם יש משהו מומלץ שלא הכי זול גם טוב הבנתי שברב המכשירים זה תומך עד ג'יגה של דיסק און קי האם זה נכון? ואם מישהו מכיר אחד כזה שיכול לקרוא קבצים ברזולוציה יותר גבוהה מ- DVD אז בכלל טוב אבל אני בספק
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-