עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש הבדל משמעותי באיכות הצפיה בין 60hz ל 120hz בטלוזיות LCD ? אני חי בארה"ב ואני רוצה לקנות מסך 37 אינטצ' יש העדפה מסוימת לחברה כלשהי? תודה.

2. Started by nondos,

שלום, בלוח האם שלי ישנם 2 playback devices 1. Speakers שמחוברים אליו אוזניות 2. Digital Audio (s/pdif) שמחובר אליו רסיבר באמצעות כבל אופטי האם קיימת תוכנה שמאפשרת לשייך תוכניות במחשב ל playback מסויים? לדוגמא לשייך winamp ל Speakers ובמקביל לשייך משחק מחשב ל s/pdif ולשמוע כל אחד מהם בהתקן נפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש אזניות נוחות, איכותיות, רק מהסוג של אלו שנכנסות אל תוך האוזן, במחיר של עד 300 שקלים לשמיעה במערכת סטריאו , ו\או בנגנים ניידים שונים. האם קיים יצור שכזה בארץ ? במידה וכן, האם אתם מכירים חנויות שבהם מוצרים כאלה נמכרים ? שמות, מיקומים, אתרים - אשמח לכל פיסת מידע. אגב, האוזניות יחוברו למערכת הסטריאו שלי דרך כבל מאריך פשוט (שעלה 30 שקלים) האם זה ישפיע על האיכות של הסאונד ? האם ישנם כבלי הארכה איכותיים יותר לאוזניות ? המון תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  4. קיבלתי את הATP3 באמת אחלה סט איכות סבבה יותר טובה מהAIWA שהיתה לי מקודם הווליום שלה לא חזק כמו ה AIWA (קצת חסר לי בבוקר שאני יוצא לצחצח שיניים במקלחת ורוצה להמשיך לשמוע) אבל נדמה לי שזה היה shibby שאמר שיש "ברייק אין" וזה ישתפר עם הזמן אני קצת מפחד לשים את הסאונד על כמעט מקסימום כי נראה לי שהסט יהרס והוא לא בנוי להיות על מקסימום - אני צודק או טועה ? והמטרה של התארד: הATP מחובר רגיל לline out - speakers ורציתי לחבר את המערכת AIWA ל line in (היציאה הכחולה) שיהיה סראונד ניסיתי גם דרך הלוח בקרה של מיקרוסופט וגם דרך ה SOUND MAX להפוך ל "קוואדרופוני" ראו בתמונה 4 רמקולים אבל בתחלס עבדו רק הATP גם במוזיקה וגם בטסט של הלוח בקרה\סאונד מקס מה עושים? תודה.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by Sorkenta,

הי לפני כמה ימים גיליתי שהרמקולים שלי ( creative sbs580שעד לא מזמן רק רמקול אחד מתוך החמישה עבד, או לפחות ככה חשבתי :s05: ). אז ישבתי בחדר העבודה, ששם הרמקולים שלי נמצאים ושמעתי מוזיקה באייפוד והחלטתי חבר אותו להם סתם (בני גורן מוציא את המיטב מאתנו) והגברתי עד הסוף, חשבתי שאני לא אשמע כלום חוץ מבאס ענקי וגיליתי שאני גם שומע את Layla בעוצמה חלשה... :s05: הקיצר יש משהו שאפשר לעשות? אני בכל מקרה יקנה רמקולים חדשים אחרי סוכות, אבל עד אז אני תקוע... תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  6. היי , יש לי די וי די של Prosound dvd9000ps (בלי הערות בבקשה :\ ) בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת ומשתגעת בלי הפסקה! אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא מה כתוב שם.. ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו? (ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו) נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת. תודה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by ednri,

שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by prexus,

I have now an un-opened Lexat Jumpdrive 256MB flash player I got from fry's for 80$. I checked and saw the the prices for the Creative MuVo 256MB, also sum up at arround 75$. Should I return the lexar to get the MuVo? Is it alot better that it would worth going through all of this? Or should I just stick with the lexar? Also, how long is creatives warrenty? The features I need are 256MB, easy navigation, a litle LCDm light and not really battery consuming (I live in the US) Thanks, Prexus

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  9. אז הייתם קונים רמקולים מדפיים איכותים (כאלו שעולים 2000 ומעלה לצורך העניין, לא רמקולי מחשב ממוצעים) ומחברים אותם ישירות לכרטיס הקול? זה אפשרי? האיכות לא תהרס לחלוטין בלי מגבר + DAC וכו'? ואיזה רמקולים הייתם ממליצים? יש פה אנשים שעושים את זה?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  10. היי למומחים. אני יודעת שזה ממש מאוחר ולחוץ אבל אני מבקשת עזרה במציאת כרטיס קול מומלץ. העניין מעט לחוץ היות והשאיפה המשעשעת שלי היא אולי להספיק לנצל את מבצעי BF. נכון שאני מצחיקה? מה שכן אופטימית . שימושים - כרגע יתחבר מצד אחד למערכת רמקולים 2.0 (כנראה SOLO7C) ומצד שני לזוג אוזניות איכותית (עדיין לא סגורה לגבי הגם אבל ייתכן שמשהו בסגנון HD25). ייתכן ובהמשך יתחבר לרסיבר ורמקולים יותר איכותיים ייתכן ש- 5.1 או 7.1 (לצורך קולנוע ביתי, לא משחקים) אבל כרגע הדבר לא צפוי לקרות בתקופה הקרובה. בכל מקרה, ישמש למוזיקה (מגוון סגנונות) וסרטים. ללא גיימינג! - הבנתי שיש כרטיסים חיצוניים וכרטיסים פנימיים. הייתי שמחה לשמוע אודות ההבדלים בינהם. - הבנתי שיש כרטיסים שבניגוד לזה המובנה…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by Killer Storm,

אני צריך מדריך להתקנה ושימוש בסאב-וופר, לא של מחשב סאב למערכת קולנוע - סטריו איך להתקין כמו שצריך ולתפעל.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. לאחר שיטוטים באינטרנט חשבתי לנסות את שיטות הLOSSLESS - מצאתי ריפר מעולה - dBpoweramp , הריפר נותן לעשות ריפ מדיסק לפורמטים של LOSLESS - FLAC , Microsoft Losless , Apple Lossless ועוד... עשיתי ריפ לדיסק של DREAM THEATER - SYSTEMATIC CHAOS לפורמט של אפל , העלתי לאייפוד , שמתי GRADO SR60 והתוצאות מדהימות ! הבדל מטורף לבין הMP3 הקודם. אין לי מגברים ואייפוד נגן סביר אך עדיין אפשר לשים לב להבדל ! הורדה חינמית : http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm קודקים נמצאים ב : http://www.dbpoweramp.com/codec-central.htm מתקינים את הריפר , מכניסים דיסק מקורי ועושים ריפ - הריפ פשוט מאוד ולא צריך להוות בעיה לאף אחד , לאחר מכן יצא לכם קבצים נחמדים וכבדים מן ה MP3 LAME הרגיל.. מקווה שעזרתי ל…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. האם היא נותנת תמונה 1:1 מלאה ברזולוציה של 1360*768 כי הייתה לי מקודם AOC32 וכשהייתי מעביר אותה ל 1360*768 התמונה לא הייתה על כל המסך אלה היו חלקים שחורים בצדדים שלה. איך היא באיכות תמונה בסרטי HD 720P ואיך היא ב XBOX 360 ? זה ממש דחוף אני חייב להחליט עד מחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. היי אנשים, אני קונה כנראה בקרוב אוזניות JBL ונגן אוזניות http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=250468096777 נגן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2404 לגבי האוזניות שמעתי הרבה תגובות טובות עליהם הסיגנון מוזיקה שאני שומע דיי הרבה זה אלקטרוני(הרבה באס) ושאר הסיגנונות חוץ ממטאל,מישהו יודע אם המוכר הזה אמין שלא יהיה זיוף וכל זה. לגבי הנגן, מה שאני מחפש זה בעצם נגן עם מסך(רק להצגת השיר),שיתמוך בעברית(שמות של שירים שלא יציג בג'יבריש),2GB יספיקו,סוללה נטענת,רדיו,שיהיה אפשר לארגן תיקיות או ספריות לסיגנונות שונים של שירים. התקציב הוא בסביבות ה100 שקל עדיף פחות כי זה לא מה שחשוב לי אלא האוזניות תנו הצעות,תודה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2775 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3944 אני רוצה רמקולים טובים לסרטים\משחקים\מוזיקה... (שלושתם במידה שווה) מצד אחד, אני יודע ש5.1 יותר טובים לסרטים ומשחקים ו2.1 למוזיקה, מצד שני אני יודע שהאיכות של הALTEC הרבה יותר טובה (או שלא ? ) אז אולי כל זה מתקזז מה הייתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by kawaii,

היי, קניתי היום בשעה טובה את הממיר DV393 של פיוניר. יש לי ממיר שחור גדול של יס, אחד מהישנים, וטלוויזיה ישנה עם רק כניסת VIDEO IN אחת ואודיו מונו. איך אני מחבר את הDVD לממיר?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. אהלן, ברשותי מערכת רמקולים D-60V של APEX ודיוידי Pioneer DV-310. הסאב-וופר הוא אקטיבי כך שהוא משמש גם בתור רסיבר, כלומר כל חיבורי השמע עוברים דרכו. יש לו 2 כניסות סטריאו ועוד 6 כניסות RCA עבור שמיעה בדולבי דיגיטל. הבעיה היא שלדיוידי יש רק יציאה קואקסיאלית או אופטית עבור דולבי. יש לכם רעיון איך לחבר בין השניים? האם יש חיבור קואקסיאלי שמתפצל ל-6?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  18. שלום לכולם. =] קודם כל, אני די חדש בעניין של אוזניות וכל זה. אני מחפש אוזניות טובות למטרת שמיעת מוזיקה,משחקים,סרטים וטלוויזיה. התקציב הוא עד 600 שקל, אם צריך - אז 700. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by deelad,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרסיבר בחיבור דיגיטלי וזה אומר שאני צריך ליקנות כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, עכשיו אני רוצה ליקנות אחד שמיתחבר ל USB. ואני לא רואה אחד כזה שהוא 24BIT\192KHz רק עם 96KHz וחבל לי כי זה יוריד לי את האיכות, מה אפשר לעשות???

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  20. שלום האם המחיר שלו מוצדק? 2200 שקל? ואם קונים אותו, כדאי לקנות איתו כרטיס קול? ולא להתשמש בכרטיס שבא עם הלוח אם? תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by BloodFist,

הלכו לי האוזניות הישנות סנהייזר HD202... לא משנה איך הם נהרסו לא באשמתי :\ בכל מקרה סבא שלי טס לארה"ב בעוד שבועיים אז ביקשתי ממנו שיביא לי אוזניות. על איזה דגם אתם ממליצים עד סכום של 50$ ותסבירו גם למה. ויש לי העדפה לסנהייזר.

22. זה הרמקול-Creative SBS A300 בחלק מהשירים שבמחשב ובעיקר באלו שביוטיוב אני שומע כמו גיצים/קרקושים מהרמקולים בזמן ניגון השיר יש שירים מסויימים שנגיד ביוטיוב יש את הבעיה של רעשי קרקוש ושאני מוריד מיוטיוב את השיר למחשב הוא נשמע בסדר הרמקולים חדשים בני כחודש וכך גם המחשב כולו יש לי ווינדוס 7 32ביט הורדתי דרייבר קול חדש ולא עזר הלוח אם זה MA770-UD3 ג'יגבייט

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  23. מה אתם אומרים על SONY MDR-EX71 בשביל נגן MP3? יש לי כבר HD497 אבל אני צריך משהו קומפקטי IN EAR לנגן הMP3 שאני מתכוון לקנות.. אני קונה מחול וזה יוצא לי 34 דולר. האם שווה לקחת את האוזניות האילה?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by omert,

אם אני קונה נגן MP3 של RIO מחו"ל הספק כוח יתאים או שאני צריך לבקש ספק של 220W ???? מה ההבדל בין Rio carbon ל Rio carbon pearl

• 3 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים