אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג ממש, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם צריך פרטים שלה אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים מאוד מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אודה מאוד לעזרתכם!!!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? איך הוא? אני עדיין יכול להחליף...
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה פלסמה 3D HD, אבל אין לי עניין (ותקציב) לרכוש בשנה הקרובה נגן בלו-ריי (מה גם שבסוני פלייסטישן 4 יהיה אחד כזה). יש לי כניסה לכרטיס SD ול-USB. ע"מ שאוכל להקרין מהמחשב (מ-2007), אני צריך להוסיף כרטיס מסך תומך HDMI, האם יש כרטיס מספיק איכותי (+ סטרימר) שיצדיקו להפוך את המחשב לעמדת בידור (הארד-דיסק 1 טרה)? אופציה 2 - הארד דיסק חיצוני, אלא שאני לא בטוח שהמסך ידע לקרוא ממנו כמו שהוא עושה מה-SD ומה-USB מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
אבא שלי הביא לי רסיבר(וגם רמקולים לא רעים בכלל של JBL) , הרסיבר של JVC , דגם R-K2OL , רציתי לדעת איך הוא?(מאוד ישן)
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שימוש: קיום שיחות טלפון, האזנה למוזיקה דרך המחשב / מהטלפון. סוללה אמורה להיות סבירה בעוצמתה. תקציב: 400-500 ש"ח. מכשיר טלפון קיים: Galaxy S10 מה אתם ממליצים? האם תוכלו לשפוך מעט אור על TRUE WIRELESS ואיך הוא שונה מ-BLUETOOTH רגיל? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר אין ספור התלבטויות אם אני רוצה htpc יעודי או סטרימר או משהו אחר הגעתי להחלטה לחבר את הלפטופ באופן קבוע בסלון. אני מבקש, בעזרתכם האדיבה, המלצה לכרטיס קול חיצוני, עדיף usb כי אין לי יציאה דיגיטאלית, שתתן לי איכות קול טובה יותר (באופן משמעותי אני מקווה) מהכרטיס קול און בורד. אני רוצה שהחיבור בין הכרטיס קול המיועד לרסיבר יהיה אנאלוגי. הרמקולים שברשותי הם טרינגל קומט. אין לי צורך בפורמט אודיו לסרטים, כמו כן אין לי צורך בחיבורים להקלטות למיניהן. רק איכות סטריאו טובה ככל האפשר.התקציב - בין 500 ל 1500 שקל, תלוי בקפיצת איכות לעומת קפיצת המחיר. כמו כן חשוב לי שהכרטיס יהיה זמין לקניה בארץ. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
-
יש לי תקציב של כשל 2500 שקל לקנות מערכת 5.1 לחדר הבינוני שלי שבו האקסבוקס משמש כדיוידי אני מחפש המלצות למערכת ששתאים ספציפית שאלתי על זאת ולא על 5500 בשל האופציה האלחוטית של ה5450 רק ה REAR האחוריים אלחוטיים זה מספיק טוב? זאת אומרת בשביל שאר הרמקולים מה אמור ליהיות המרחק שלהם מהמוקד חיבור אני לא מעוניין בחוטים שיעברו לי בחדר ולקדוח בקיר זה קצת פרויקט.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, בלוח האם שלי ישנם 2 playback devices 1. Speakers שמחוברים אליו אוזניות 2. Digital Audio (s/pdif) שמחובר אליו רסיבר באמצעות כבל אופטי האם קיימת תוכנה שמאפשרת לשייך תוכניות במחשב ל playback מסויים? לדוגמא לשייך winamp ל Speakers ובמקביל לשייך משחק מחשב ל s/pdif ולשמוע כל אחד מהם בהתקן נפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש בימים אלו לקנות רמקולים 5.1 ערוצים במחיר של 700 ש''ח, וזה למוזיקה לסרטים ולמשחקים בקיצור להכל... ואני מדגיש רק 5.1 תודה מראש ;]
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת רמקולים logitech x530 וחיברתי אותה לכרטיס קול די ישן שיש לי, hercules gtxp 7.1 הבעיה היא שהכרטיס מאפשר לחבר את הסאב/סנטר רק כ RCA ואילו הרמקולים מספקים חיבור 1/8 בלבד באתר של הכ.קול אומרים שצריך לקנות כבל שמפצל מ 1/8 ל RCA: http://ts.hercules.com/faqs/eng/her_eng_00085.pdf הבעיה היא שאני לא מצליח להשיג דבר כזה. עברתי כבר בכ 10 חנויות שונות ואף אחד לא מחזיק דבר כזה. ניסיתי גם למצוא מתאם מ 1/8 זכר לנקבה, איתו חשבתי שאפשר יהיה לשרשר כבל מ 1/8 זכר ל RCA (כזה אין בעיה למצוא), וגם כזה לא הצלחתי להשיג. אני מניח שיש כאן אנשים שהחזיקו את הכ.קול הזה בעבר.. איך חיברתם את הרמקולים? מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מתאם מתאים, או אולי לאלתר משהו? שגיא
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חיפשתי אבל אני לא מוצא. (זו מתנת יום ההולדת שלי לעצמי )
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש מכשיר ייעודי להקלטת קול-דיבור (digital voice recorder). עלעלתי קצת ב-zap ועשיתי קצת google, אך לא הצלחתי למצוא סקירות השוואתיות רציניות או אפילו ביקורות מעמיקות של מוצרים. האם מי-מכם יכול: - לומר לי מה ה-features החשובים שיש לשים לב אליהם (חוץ מדברים ברורים כמו גודל זיכרון פנימי ואורך חיי סוללה)? - לתת לי קישור לסקירות/ביקורות? - להמליץ לי המלצה ספציפית על מכשיר? ועניין נוסף: כל מיני מכשירים מפרסמים זמני הקלטה מירביים מבלי לפרט מהי האיכות המתאימה לזמן הקלטה כזה - אז איך אפשר להשוות את הפרמטר הזה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי :> אני הולך לעבור לחדר חדש ואני מחפש מערכת רמקולים + רסיבר + DVD קורא DIVX עם כתוביות בעברית, עד 1500 ש"ח בערך. עכשיו אני לא מחפש איכות, אני מכיר מלא אנשים שקנו מערכות כאלה מהאינטרנט ב 2000- ושומעים אצלהם מדהים בבית. אז הקטע שאני מחפש שהמערכת רמקולים, יהיה SLIM, עמודים כאלה כאילו... ואני ממש לא יודע איך בדיוק להרכיב את כל הקטע הזה ומה בדיוק לקחת.... מישהו יכול להמליץ לי על כמה דברים? או על החבילה כולה... ותזכרו, לא חשוב לי שזה לא איכות כמו שאתם מגדירים פה איכות, אני יכול להסתפק במה שיש. תודה מראש גיא :>
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חברה! סוף סוף מחליף טלוויזיה בסלון למרחק צפייה של 5 וחצי מטר מה עדיף פלסמה או LCD? מחוברת לייס ולמחשב קולנוע צנוע תקציב: 8,000 שח (גמיש) מהסקר שעשיתי עד כה אהבתי את הסמסונג פלסמה 50" B550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719086
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם - שאלת תם (בל): עד היום, המחשב היה מחובר ל-AUX במערכת הישנה (והדי איכותית) שלי, שבעקבות קצר חשמלי הלילה, נראה שהושמדה. כתחליף, לא נראה לי שצריך מערכת אחרת (עם CD וכו'), כי אני שומע מוסיקה ורואה סרטים רק דרך המחשב, ורק רוצה לחבר אותו לרמקולים שכבר יש לי (סטריאו). השאלה היא - מה אני כן צריך? - זו שאלת תם כי אני לא מבין במיכשור אודיו, ואשמח להסבר קצר מה בעצם אני מחפש (מגבר?) ומה כדאי לקחת. אשמח שההוצאה בשלב זה תהיה מינימלית. (מי אמר יד-2?) תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? אני לא צריך משהו מדהים... פשוט שיעשה את העבודה, שלא ישתמש ב-CPU (כמו ה-PCI 128 Onboard שיש לי על ה-GigaByte) ושלא יעשה בעיות. כמובן שגם ישמע טוב. אני פשוט רוצה משהו זול.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את ה5700 שנחשב כמכשיר מוזיקלי, ורציתי לבדוק אם הוא שווה משהו כמובן שאין לי בסיס לבדיקה כי אני לא מבין בזה בשיט, אבל אני רוצה לראות אם אפשר להוציא ממנו איכויות טובות, ומה שזה טוב שהאוזניות שלו זה 3.5 אז אני אחבר אותם למחשב ואבדוק איפה שומעים טוב יותר אני מחפש משהו אינסטרומנטלי, בז'אנר מטאל.... אשמח להמצלמה עוד היום . תודה!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2775 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3944 אני רוצה רמקולים טובים לסרטים\משחקים\מוזיקה... (שלושתם במידה שווה) מצד אחד, אני יודע ש5.1 יותר טובים לסרטים ומשחקים ו2.1 למוזיקה, מצד שני אני יודע שהאיכות של הALTEC הרבה יותר טובה (או שלא ? ) אז אולי כל זה מתקזז מה הייתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה רואים חלק והכל טוב ויפה. עכשיו נשאר לי לטפפל בעניין הסאונד- הנה תמונה שתעזור לי להסביר: אפשר לראות מה תפקיד של כל רמקול עכשיו מחוברים למחשב-בשחור ומה שאני רוצה שיהיה כשאני רואה סרט בטלוויזיה-באדום. האם מישהו פה יודע אם קיימת תוכנה שמחליפה ככה את התפקידים של הרמקולים? תודה! נ.ב המערכת היא 4.1 ככה שאין בעיה של סנטר.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, קודם כל, אני יודע שאפשר להשיג תמיכה ב DTS עם תוספות צד שלישי - לא זאת המטרה של הת'רד שפתחתי! ווינדוס 7 בא עם תמיכה ל DTS במפענח ברירת המחדל שלו. המפענח "Microsoft DTV-DVD Audio Decoder" בעל יכולת לפענח DTS בדקתי באמצעות Filter MAnager אך משום מה זה לא עובד. בצורפת תמונה. ניסיתי לנגן קובץ MKV, M2TS ו DVD בעלי רצועות DTS ללא הצלחה. התקנתי מחדש גם את הווינדוס (אולי איזה תוכנה שינתה משהו) אך ללא הועיל. יש גם לציין שרצועה בפורמט LPCM לא משמיעה שום דבר גם כן, אך דיה לצרה בשעתה כמו שאומרים... מישהו מוכן לנסות לבדוק אצלו אם DTS עובד בווינדוס 7 ב"טבעיות"? או אם מישהו מכיר פתרון?! אשמח לכל דבר.... לדעתי החומרה לא משנה אבל ניסיתי גם על מחשב נייד HP ומחשב מבו…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ALTEC LANSING ATP3 - עבדו מצויין מספר שנים עד שהשבוע הרמקול הימני (עם הבקרה) נפל וכעת הסט לא נדלק אפילו. פתחתי את הסאב והרמקול, בסאפ הפיוז לא שרוף וברמקול אין לי מושג מה קורה. נראה לכם ששווה לשלוח לתיקון? יש למישהו כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-