עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tusik,

hello when i start my Iriver h-320 it says "check hdd connection" than it says "check hdd" . than it start it has nothing on the disk , empty. can somebody help me ? please , im out od state , i realy need the player to work thanks

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  2. איך המסך הזה? הנה פרטים עליו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 אל תבקשו בבקשה תקציב ואל תגידו שלא תענו לי אם אני לא ישים תקציב. אז לא לחפור בקשר לתקציב בבקשה אגב יש חנות שמוכרת לי אותו ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד... כל חנות אחרת מוכרת אותו בסביבות ה6300-500 בלי מעמד עם אחריות שנה. זה שווה ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד? אם יש משהו יותר טוב או משתלם שבטווח המחירים הזה נא להציע תודה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  3. אחד הרמקולים העילים של ה-ATP3 לא משמיע לי משום מה סאוד, הבאס עובד מצויין וגם הרמקול השני אבל הרמקול השני משמיע לי רק את הבסים של המוסיקה, משחקים. הכוונה לרמקול המרכזי, זה שאני מכוון איתו את רמת הקול, רמת הבאס, וטרובל. נתקתי את הרמקול שעובד מהבאס שמתי איזה מוזיקה והרמקול השני(זה שיש איתו את הבעיה) כן עובד אבל משמיע רק את הבאסים, אלה שיוצאים מהחלק התחתון שלו אבל מהרמקול העליון אני לא שומע כלום. יכול להיות שזה משו בהגדרות? נגמר לי פשוט האחריות ואני לא יודע מה לעשות :-[ עריכה: שאני שם את הרמקול על פול ווליום אני שומע בעוצמה שבערך הייתי שם אותו על שמינית מזה וכן שומעים מהרמקול העליון שלו אבל ממש חלש יחסית.

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by arik89,

מדי פעם יש פיצוצים כאלה מהרמקולים,בא ונעלם החיבורים נקיים ומחוברים טוב. זה לא בשיר ספציפי,כדאי להחליף במסגרת האחריות? גם יש לי בעיה עם הכפתור ווליום שהוא לא כ"כ עובד טוב,כל נגיעה קטנה בכפתור מעלה אותו לווליום גבוה ורק אז הוא חוזר לווליום הנורמלי.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  5. שלום אבא של חבר שלי הזמין מערכת של Yamaha מגבר מדגם RXV465 Yamaha ודיודי דגם Yamaha DVDS659 ורמקולים אני לא זוכר את הדגם, הם דקים וגבוהים... אז ככה אני צריך שתמליצו לי בבקשה על סב שהוא יהיה מיעוד בעיקר לסרטים, רצוי 10 אינטש. התקציב הוא +/- 1700 שקל ורצוי בצבע כסף... תודה מראש חברה מה אתם עומרים על זה...? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31837

6. Started by ilan_fix,

מישהו יודע איך? אני מחפש תוכנה טובה שתדע להוסיף כתוביות לסרט DVD, בלי להתמיע אותם בתמונה ככה שכשצופים יהיה אפשר לבחור עם או בלי כתוביות... מישהו מכיר אולי תוכנה טובה שעושה את זה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. שלום. אני מחפש אוזניות לטלוויזיה עבור אדם מבוגר עם קשיי שמיעה. נמאס מהאוזניות הפשוטות ב-100 שקל, שלא שומעים בהם כלום, לכן הוחלט להשקיע יותר ולקחת משהו טוב, שישמעו בלי בעיה. תקציב כאמור כ-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 08:29:31 לאחר חיפוש קצר בזאפ מצאתי 3 מועמדים אפשריים:1 - Zalman ZM-RS6F http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11137 2 - Logitech® Noise-cancelling Headphones http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17501 3 - Sennhiser HD62 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=HD62&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=HE

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by Starsky,

שלום, רציתי לדעת האם זה נכון שכל מה שאני צריך לעשות כדי לראות סרט בפורמט DIVX עם כתובית זה פשוט לצרוב את הסרט עצמו והכתובית יחד כ-DATA CD בלי תיקיות ובלי כלום ואז פשוט שאני יכניס את הדיסק לDVD זה אוטומטית יחבר לי אותם ואני אוכל לראות סרט עם כתובית. אם לא, אז איך? תודה!

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  9. אחרי שעזרתם לי למצוא נגן DVDטוב ( תודה רבה !!!) ,אשמח לשמוע המלצות לדיסק און קי שיתאים בעיקר להקרנת סרטים באורך מלא דרך כניסת ה-USB של ה-DVD? אז אם אפשר :שם, קיבולת, מחיר ??

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by D-M-X,

1.מה עדיף לקנות מבין הנגנים הניידים האלה? 2.מה היתרונות של הav340 על הav440? 3.האם גם לAV340 אפשר להעתיק תמונות ישירות ממצלמה דיגיטלית (לא זאת שמתחברת למכשיר אלא אחרת)? 4.מישהו יודע מה המחירים שלהם? 5.מה יותר איכותי archos או iriver?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by Slavadir,

שלום, אני מחפש אוזניות למחשב, הייעוד הוא למוזיקה. חשוב לי שיהיה כבל של 3 מ', באס טוב, ושבכללי יהיו בנויות טוב. האוזניות לא יוצאות מהבית - נועדו למחשב בלבד, כלומר אם הן מגושמות קצת זה בסדר (כל עוד האוזניים לא מתבשלות שם...) עדיף שיבואו עם מתאם PL התקציב הוא בסביבות 200 ש"ח, כמה שפחות חריגות (250 זה מקסימום, אם אין ברירה לחרוג קצת) אין צורך במיקרופון או שליטה על הווליום, זה רק מוריד מהאיכות של האוזניות..

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  12. שלום האם המחיר שלו מוצדק? 2200 שקל? ואם קונים אותו, כדאי לקנות איתו כרטיס קול? ולא להתשמש בכרטיס שבא עם הלוח אם? תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by roei_b,

שלום, יש לי רמקולי YAMAHA דגם NX-GX3 די ישנים אני רוצה לחבר אותם למחשב ויש לי מגבר עם 2 חיבורי RCA אפשר לחבר אותם בדרך כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. Started by Bear Cub,

מהחנות הזאת איזה רמקולים לבחור עד 150 ש"ח? http://iqpc.co.il/

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

נא למחוק פוסט זה, שוכפל בטעוצ

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by galr52,

שלום יש לי בבית מספר לא קטן של רמקולים של מערכות סטריאו שכבר לא עובדות (אבל הרמקולים כן) וגם יש לי רמקול שמצאתי ( audio lapas sr 380) וחשבתי אולי לקנות רסיבר על מנת לחבר את כל הרמקולים בחיד למחשב. מה אתם חושבים דבר כזה כדאי או/ו טוב לעשות? אם כן כמה עולה בערך רסיבר? בברכה, גל

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  17. אני רוצה לקנות DVD שקורא סרטים XVID ,DIVX ..שקורא תרגום בצד ולא מובנה.... שיקרא תפורמטים SVCD \VCD\MP3\MPEG-3|DVDR-+W\JPG\ושיהיה אפשר לשוטט בדיסק

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  18. שלום מקווה שהגעתי לפורום הנכון. יש לי בעיה בהתקן שמע במחשב אני לא ממש יודע איך לפתור את זה. לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הוינדווס וService pack 2 וכמובן את הדרייבר של המMotherboard. הכל עובד מצוין רק שאין קול.... -.כרטיס הקול שלי (מבדיקה דרך תוכנת everst): Intel 82801GB ICH7 -High Definition Audio Controller [A-1]. ו התקנתי אותו מתי שהתקנתי את כל הדרייברים של לוח האם . משהוא יכול לעזור לי בעניין? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש, גל.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. Started by eyal00,

צריך המלצה ל MP3 עד 750 ש"ח יותר חשוב האיכות מהכמות. תודה

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by Dolby,

אהלן קראתי את הסטיקי ואני עדין מתלבט הייתי רוצה לקנות נגן MP3 (מבוסס HD) בנפח של 5-6GB (או יותר) תמיכה בעברית חשובה לי התקציב הוא בסביבות ה1300 ש"ח חשבתי בכיוון של הH-10 6GB או הZen Micro אבל שמעתי דעות מעורבות עליו אם מישהו שיש לו אותו יכול לספר לי עליו זה יעזור מאוד כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  21. אבא שלי הביא לי רסיבר(וגם רמקולים לא רעים בכלל של JBL) , הרסיבר של JVC , דגם R-K2OL , רציתי לדעת איך הוא?(מאוד ישן)

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by THE FOX,

אוזניות PX100 שמתי לב שבמוזיקה עם באסים יש צליל מוזר בצד השמאלי הייתי חייב לבדוק את העניין והודרתי תוכנה שמאפשר בדיקה בתדרים מסויימים בצד הימני אין שום בעיות ואילו בצד השמאלי יש רעש של "טיקים" כאילו ורמקול שבתוך קרוע או משהו... מה לעשות? :-\

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. שלום אני מחפש אוזניות טובות שאני אכל לרוץ איתן ושיהיו נוחות גם כשאני הולך לישון איתן וכמובן שכל זה דורש ממני דבר אחד שיהיו נורא עמידות ושהחוט לא יקרע בקלות בנוסף החוט צריך להיות ארוך מישהו יכול להמליץ על אוזניות שעונות על כל הדרישות האלה?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by harbinger,

BUMP מצאתי רמקולים USB אבל השאלה היא אם יש בהם כרטיס קול כמו הרמקולים שבשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360161.0 http://www.logitech.com/index.cfm/partners/system_builders_integrators/products/speakers/devices/606&cl=gb,en אפשר קצת חוות דעת? עזרה? תודה וחבל לפתוח דיון חדש

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by TheWave,

רציתי לדעת אם הנגנים הבאים: H320 והH10 יכולים להראות סרטים/סרטונים או שרק תמונות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.