אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
CREATURE 2.1 ניראים יותר טוב וגם יותר זולים אבל הENCOUNTER 2.1 לפי המפרט יותר חזקים אך עולים כ200 ש"ח יותר...האם הם שווים את התוספת היחסית גדולה (בשבילי) אם יש לכם הצעות לסט אחר של 2.1 עד 400-450 ש"ח אני אשמח...פשוט אני לפני קניה ממש בימים הקרובים אני צריך לקנות אותם (צריך לשנות את בחדר ומעדיף לעשות הכול בבת אחת)...הבנתי שהCREATURE 2.1 טובים..לא ככה? דרך אגה אני צריך גם המלצה לכרטיס קול 5.1 נחמד (לא אהבתי את המובנה ממש) ...משהו עד 100-150 ש"ח... וזאת הבעיה העיקרית..אם אני ייקנה את הENCOUNTER 2.1 אני יאלץ להישאר עם המובנה מפאת חוסר תקציב...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף יצא אני מוריד עכשיו,אבדוק ויביא רשמים יותר מאוחר. http://ae.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=209&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+Vista+32-bit®ion=2&Product_Name=X-Fi+XtremeMusic&Product_ID=14066&modelnumber=&driverlang=1033&OS=26&drivertype=0&x=21&y=9 גירסה : 2.13.0012 עריכה: למראית עין לא ניראה כל שינוי מ 2.13.0001 אני אבדוק יותר לעומק.
-
- 67 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קנית IEM (צריך אזניה ניידית ואטומה), אבל חושש שזה לא יהיה לי נוח (cx300 כבר יש לי, אני מחפש משהו יותר טוב) האם יש חנות כלשהי שאפשר לנסות בה אזניות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הציעו לי את האוזניות הללו במחיר די טוב בחו"ל יד שניה Beyer DT770 Pro/250 Senn HD595 Koss A250 אני נוטה לכיוון 595 האוזניות נועדו למחשב שלי שבנתיים לא משתמש בכרטיס קול נורמלי אבל גם זה ישתנה, וכנראה האוזניות האלה ישמשו גם את הD2 שלי..
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אנשים פתחתי טרד לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט אני רוצה להוציא את העניין לפועל מי שיכול לעזור אני כבר מודה לו אני מעוניין לנקות רמקולים למחשב בעיקר למוסיקה 2.1 במחיר של 1300 שקלים חשבתי על סוג של ?Altec Lansing ה MX2051 משהו כזה נראה לי התבלבלתי בדגם... עכשיו השאלה אם הרמקולים מומלצים, ואם אני קונה אותם האם אני צריך לקנות כרטיס קול כדי לשפר את האיכות אם כן, כמובן איזה סוג שוב תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
לוח האם הוא של ג'יגה בייט 965. לסרטים\משחקים\מוזיקה האם צריך כרטיס קול? ואם כן באיזה תקציב אפשר משהו מינימלי?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אזז ככה רק אם יהיה מספיק ביקוש ומספיק ציוד נתחיל לפתח את זה יותר הדבר הייחיד שאני יכל להגיד שזה יהיה בגוש דן (כניראה תל-אביב) באחד מימי השישי אין תאריך ואין שעה ובבקשה בלי ספאם!!! אז כל מי שרוצה לבוא למיפגש שירשום פה ואם יש לו ציוד מעניין שהוא מוכן להביא שיודיע. תודה מראש על שיתוף הפעולה ציוד: אוזניות icans Ipod video cowon a2
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מהרמקול הימני יוצא 3 בננות שמתחברות למחשב,איך אני יודע איך לחבר אותם למחשב נכון?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, יש לי חיבור או יותר נכון אופציה לS/PDIF בלוח אם אבל לא קיבלתי את החיבור הזה, למי שלא יודע על מה אני- אני רוצה לחבר כזה: http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_gigabyte/52383.jpg יש את המוצר הזה (למכירה) רק לג'יגבייט , זה טוב(/יתאים לי ? כל מה שאני רוצה מהדבר הזה זה את היציאה האופטית שתקושר לרסיבר. החנות היחידה שמצאתי שמוכרת זה זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4834 אם מישהו מצא בחנות אחרת שירשום פה בבקשה, או למי שיש דרך אחרת לשדר בדרך אופטית לרסיבר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT עם כרטיס קול HD 7.1 (מערכת HTPC) יש אפשרות לחבר אותו בכבל אופטי לרסיבר. הרסיבר הוא בעל יכולת השמעה של DD ו- DTS. (דגם DENON 2307) כאשר אני אנגן סרטי DTS ו- DD. האם אני אקבל ברסיבר חלוקה ל- 5.1 ערוצים של Dolby Digital או DTS...? או שאני צריך לקנות כרטיס קול יעודי ל- DD ו- DTS....? אם אני צריך לקנות אז איזה הכי מומלץ לקולנוע ביתי (HTPC)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
דרוש להקלטת כלים חיים + אלקטרוני. אגב, מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=2b0aae232aeed5529a4916b0c8c33c4b ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בים פלסמה של טושיבה 42WP66 לבין LCD של טושיבה 42WL66. מישהו מוכן לפרט לי על היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אהלן אהלן קיבלתי לפני כמה שעות GRADO 80,ואני חייב לציין שזה אחת הקניות היותר טובות שעשיתי,שווה כל שקל,פשוט אוזניות מדהימות!! אני אפרסם תמונות עוד מעט אז ככה:הסאונד,כמו שכבר הרבה ציינו פה,ממש חם ומאוד נעים לאוזן,זאת אומרת הבאסים חזקים אבל מצד שני לא עושים זעזוע מוח,מה שממש אהבתי זה האיזון במוסיקת רוק,הכל שומעים ממש נקי ועדיין מרגישים טוב את הבאס *אני כל הזמן מציין את הבאס,כי זאת היית התחשבות עיקרית להוציא עוד 100 שח לעומת GRADO 60,אני מרבה לשמוע מוסיקה שחורה,ככה שלי זה היה די חשוב,לכן מי שרוצה לדעת איך הם בשחורה,אז פשוט במילה אחת,מצויינות ד''א האוזניות עובדות עם AUDIGY 2 ZS,אני יודע שזה לא הכרטיס שיכול להוציא מהם את המקסימום אבל גם איתו אני מאוד נהנה משחקים:אני כמעט ולא מש…
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות מבודדות רעשים ואלו נמחרים בחנות ליד ביתי.יש אלטרנטיבה ב250-300 שקלים? (CX300 שמאוד אהודות פה ירכשו בלי קשר בתקופה הקרובה)
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה, וברשותי כ-800 שקלים. יש לי חדר רגיל, ואני מחפש את המערכת שתוציא את המקסימום במחיר, והכי חשוב במוזיקה, כי רוב הזמן אני שומע ומחפש איכות. מה אתם מציעים ? מערכת 2.1 או 5.1 ? סאטלייט ? תגידו לי מה אתם חושבים, בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להשים מחשב בסלון בעיקר לסרטים. השאלה שלי זה מה חשוב שהיה בוא כדי שיהיה מספיק טוב?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
בהמשך לדיון אחר שפתחתי אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר את שני סטים של רמקולים למחשב אחד...יש לי בלוח כרטיס קול מובנה...אם אני יחבר כרטיס חיצוני (PCI) האם יהיה אפשר להישתמש גם במובנה וגם בחיצוני בו זמנית? ברצוני לייצור מערך כזה..CREATURE 2.1 JBL + מגבר ישן של SANSUI עם שני רמקולים... אם הדבר איונ אפשר אני ראיתי שיש מפצל האם יהיה אפשר להישתמש במפצל על מנת לחבר ליצאה של הרמקולים במחשב (הירוקה) ואז לחבר את שני המערכות על אותה יציאה? ד"א איך הJBL? לא ענו לי על זה ממש....כלומר התקציב הוא בערך 450-500ש"ח והם נופלים בדיוק בתקציב....חשוב לי הסאב-כלומר הבאס אם הוא טוב או לו... שמעתי כבר על הATP3 ולא ממש אהבתי...צורם קצת והסאב עשוי מפלסטיק (ממה הוא עשוי בJBL ד"א?)
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש בקרוב סט של שני רמקולים ריצפתיים גדולים +אחוריים + סנטר + סאב +רסיבר. שיהיו באיכות טובה ולאורך זמן במחיר של עד 3000 אולי קצת יותר. -תודה-
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא , אילו תוכנות חיצוניות קיימות שיכולות להקל על הפעולה? כי עשיתי חיפוש קטן בגוגל שלא עזר מידי. שאלה שניה, צוין בביקורת שרצוי לעבור כל פעם למצב Game לפני שמתחילים לשחק במשחק כלשהו, לא ממש הבנתי מה זה נותן? זה מצב שיש בו רק "תמצית של אפשרויות"? וזהו? או שהמשחק ישמע יותר "חי"? או שאולי ההפרדה של הצלילים לכל רמקול בנפרד תהיה טובה יותר? ז"א שאם יריה מגיעה מכיוון הרמקול האחורי שמאלי אז היריה תשמע יותר מהכיוון הזה? או שבכלל אין קשר?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש 2.1 (אפשר גם 3.1) ואם אפשר כמה הצעות לרמקולים עם שלט אבל זה ממש לא חובה תודה מראש fp581 התקציב שונה ל1300
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הואזניות הכי טובות שאני יכול להביא בתקציב הזה אני ישתמש בהם בעיקר לסרטים ומשחקים ומדי פעם כמובן גם מוזיקה אבל פחות תודה וערב טוב
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
למעשה כמה שאלות... 1) לפי מה שראיתי יש להם חיבור מרובע ככה שצריך כרטיס קול חיצוני...(אולי יש לי אחד ישן) 2) אוליי מישהו יודע מה אורך הכבלים של הרמקולים...במיוחד של האחוריים כי אני רוצה לדעת אם הם יתאימו לחדר שלי 3) איך הם בכללי...ממה שהבנתי הם ממש טובים... {בהתחלה השאלה הייתה על X530...עכשיו מחפש המלצה ושואל על CREATURE 2.1וJBL ...}
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבר את האוזניות קרוב לשנה . ותמיד היה רעש כזה כשמתקבלת שיחה במכשיר (קובץ מצורף) . אבל חוץ ממקרה של קבלת שיחה , לא היה עוד רעשי רקע . עכשיו בזמן האחרון כמעט קבוע יש רעש כזה גם כשאין שיחה , בעוצמה חלשה יותר אבל עדיין מספיק מעצבן כשהאוזניות על הראש . ניראה שהמגבר של היחידה מאוד רגיש לתדרי GSM . עכשיו האם מדובר על יחידה פגומה , או כולם כך ? מה אפשר לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-