אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אנשים. רבות דובר שצריך לקנות כרטיס קול "שיחזיק" את הרמקולים. אני מנסה לרדת לשורש העניין ולהבין למה. הרי המגבר נמצא ברמקולים עצמם, הפענוח של המידע מבוצע בכלל בתוכנה. הכרטיס קול רק מבצע את ההמרה מאות דיגיטלי לאות אנלוגי, ושולח לרמקולים. זו פעולה די סטנדרטית ולא מסובכת. סתם D2A. אני רוצה רמקולים 2.1 איכותיים רק בשביל מוזיקה - לא מעניין אותי קולנוע ביתי ולא משחקים (אני קונה מחר את ה ALTEC LANSING FX6021). אז למה לי לקנות כרטיס קול נפרד ? למה לא מספיק לי הכרטיס קול ON BOARD שיושב על ה ASUS ? אשמח לשמוע גם נסיון של אנשים וגם תאוריה.. תודה ג'ו-מן
-
- 113 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני צריך המלצות לאוזניות למטרות מוזיקה. התקציב הוא 600 ש"ח בערך, במטרה לא להתפשר על האיכות (בוקטע הזה אני יודע שסנהייזר מובילים). הייתי רוצה לקבל המצלות לאוזניות איכותיות, ואם אפשר המלצה אחת לאוזניות קשת והזמנה נוספת לאוזניות נפרדות (ככה ששני אנשים יכולים להאזין ביחד כשלכל אחד אוזניה). תודה רבה חבר'ה!
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משתמש בX-FI אקסטרים מוזיקה תחת ויסטה 32 + הדרייבר שניתן להורדה מהאינטרנט. 1. האם יש audio console תואמת ויסטה להורדה איפשהו, או שאני אצטרך להמתין לשחרור של קרייטיב? (המשך 07') 2. בעיה A: כל התקני כניסת האודיו line in, מיקרופון.. לא עובדים. בקונסול יש אפשרות לברור איזה התקן יעבוד ואיזה לא, פה הוא פשוט לא עובד -אף אחד מהם. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לברור התקנים? 3. בעיה B: למעשה, בלי הקונסולה איבדתי את כל האפקטים והיכולות של ה-audio creation mode. יש דרך להחזיר אותך/ להפעיל אותם דרך הדרייבר המפגר של קרייטיב? תודה!
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי צריך המלצה לרמקולים למחשב בתקציב 160, יהיה נחמד אם הם יהיו 2.1 , לשימושים רגילים (משחקים שירים..)
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD מקליט של LG כאשר אני מבצע הקלטה מהוידיאו הביתי לDVD וסוגר את הדיסק (FINALIZE) ומנסה להקרין אותו במחשב או בDVD א) הקול לא מסונכרן לתמונה. ב) ישנם קטיעות של הפס קול (מעין עצירות כל כמה שניות). הבעיה מופיעה רק לאחר סגירת הדיסק (הפיכתו לפורמט DVD). האם זוהי האיכות שעלי לצפות מDVD זה או שמא זוהי תקלה ? אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ואם יש דרך כלשהי לטפל בה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אוקי שלום לכם אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 150 שקל מצאתי כאלה שהם הSennheiser HD201 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=353086 במחיר של התקציב שלי רק 2 שקל יותר היום קיבלתי את הכסף מעבודת תיכנות שעשיתי (בגיל 13 שווה להיות מתכנת) ובכסף הזה אני קונה את זה כי אני שונא לבקש מההורים כסף אז אני רוצה לדעת אם אלה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנות במחיר הנ"ל.. אשמח לתשובה הכי מהירה שיש בגלל שהיום בצהריים אני מזמין אותם שאבא שלי יבוא הבית צריך גם לציין שמומחה לטראנס (יוצר טראנס יותר נכון) ששמו הוא Optical Vision המליץ לי עליהן .. כי הוא חבר קרוב מאוד של המשפחה אני גם סומך עליו.. היתה לי אפשרות לשאול גם את DNA שהוא גם חבר קרוב של המשפחה אבל לא רציתי להציק לבחור ד…
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך אוזניות אלחוטיות תקציב 300 -400 שייח .. חברה ידועה ..ולא איזה חברה לא ידויעה ..ושלא יתקלקל כי הזוג השלישי עכשיו היום התקלקל לי ...אז החלטתיי שאני הולך על אוזניות אלחוטיות הכי טוב אבל שלא "יתקלקלו "... יש אפשרות חריגה מהתקציב ...
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להסביר לי במה עדיף לי להשתמש ? יש לי REALTEK HD AUDIO של GIGABYTE (אונבורד) ויש לי כרטיס SB LIVE 24BIT 5.1 במה עדיף לי להשתמש ? ואם אפשר אז גם למה, מה היתרונות של כל אחד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבצע המרה למספר קסטות וידאו ששוכבות אצלי בבית, אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (לא משנה לי אם זה יהיה VIVO או פתרון USB) המחשב שלי הוא קצת ישן P4 1800 GHz , 768 RAM והכניסות USB שלי הם 1.1 לכן נראה לי עדיף שהפיתרון יהיה VIVO (AGP)VHS ל DVD - מחפש פתרון זול ואיכותי כמובן שחשובה לי האיכות אבל בהשקעה סבירה.. רציתי לשמוע על מה אתם ממליצים תודה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי עכשיו כרטיס קול ExtremeMusic ואני רוצה לשדרג את מערכת הסאונד של המחשב. יש לי כרגע Creative Inspire 5200 ו Sennheiser HD 202 שקניתי לפני כמה שנים. השימוש שלי באוזניות וברמקולים הוא גם למוסיקה וסרטים אבל עם דגש למשחקים, יש לי סיבה להשקיע ולקנות אוזניות או רמקולים בתקציב הנ"ל או שאם תקציב כזה אני לא ארגיש בהבדל בין זה למה שיש לי? (אני בעיקר מעוניין בהצעות להחלפת הרמקולים שאני דיי שונא את הבאסים שלהם) תודה מראש, אלמוג.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
הנתונים שלי הם כאלה LCD 32 SAMSUNG 32M61B XBOX1 +COMPONENT CABLES אולי אחרי זה יהיה נייד או מחשב משופר עם כרטיס מסך טיפה יותר טוב עדיין חושב איך לעשות את זה אבל אצטרך עזרה בשני במקרים איך לחבר וחדר שהולך להתפנות מהכל ולהיות ריק ואני פתוח להצעות איך לעשות את הרמקולים ולמקם הכל החדר 10 מ ריבועי השאלה שלי איזה רמקולים לקנות האם שווה לקנות את מה שבא בחבילה אחת- רמקולים רסיבר וDVD שכביכול אני לא צריך כי יש XBOX וגם מחשב או שלקנות רמקולים בנפרד ורסיבר בנפרד או שביכלל אין צורך ברסיבר ויספיק לכזה חדר להדמיית הסראונד ולשמיעת מוזיקה לא בווליום מוגזם.....רמקולים + סאב וכמובן הכי חשוב איך מחברים את כל זה שזה יעבוד ואיזה כבלים צריך שיכלו מאיפה לאן שלא תיהיה תסמוכת ושאני לא אצטרך לשי…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בדרכי להיות גאנקי של אוזניות, אני מודה. גיליתי שאני הולך להוציא סכום לא מבוטל של קרוב ל200 דולר על זוג אוזניות אחד. ובעתיד מגבר בשבילהן, גם הוא עולה באיזור ה100 דולר. לצערי רוב האנשים ששומעים על זה מנקים את הסנטר אחרי שהוא פוגע ברצפה... ואני שואל את עצמי, למה? הרי רמקולים שמגיעים לרמת האיכות של האוזניות הללו יעלו כפול כמה מונים, לא יהיו ניידים וידרשו מגבר שגם הוא יקר בהרבה. החיסרון היחידי זה שרק אני שומע, אבל אולי זה גם ייתרון שכן אני יכול לשמוע באיזה ווליום שבא לי במשך כל היום. אגב האוזניות כמובן מחו"ל כי המבחר בארץ כל כך נמוך שזה מפחיד חוץ מאיזה חנות או שתיים שמייבאות קצת איכות במחיר יחסית גבוה הכל זבל. יש לי חברים שמתלהבים מהסוני 818 (איר באדס) שלהם.…
-
- 304 תגובות
- 62.1k צפיות
-
-
שלום. אני עובר דירה בקרוב מאוד, ואני מחפש מערכת קולנוע ביתי בתקציב של עד 5000 שקל (כולל DVD). אני זקוק גם לשני רמקולים שיהיו מובנים בתוך קיר גבס. להלן כמה הצעות שקיבלתי ממקומות שונים בנוגע לרסיברים: Yamaha: 5840 5930 RXV-459 RXV-559 לגבי רמקולים קיבלתי הצעות לכמה פירמות שונות: Infinity Canton Movie 60 ולגבי הרמקולים המובנים בקיר: Paradigm CS160 Fure Acoustic TX655 אני אשמח גם להצעות בנוגע לכל חברה אחרת, או משהו יותר טוב ממה שכתבתי במסגרת התקציב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת מחדש כולל פירמוט. לפני כן לא היו לי בעיות כלל. התקנתי את כל המקודדים המתאימים, בתחילה את חבילת המקודדים K-Lite Codec Pack 2.85 Full כשלא עזר, התקנתי מקודדים של מיקרוסופט מיוחד למדיה פלייר 9 וגם לא עזר. שוב, הבעיה היא רק בצפיה בסרטים בתוך אתר כלשהו בו משתמשים במדיה פלייר של מיקרוסופט. זה קורה גם כשאני מפעיל את המדיה פלייר ומזין לתוכה את הקישור של הסרט. הבעיה היא כזאת: הסרט מופעל רגיל ללא בעיות של תמונה או קול, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את הסרט קדימה בין אם בעזרת הסרגל למטה ובין הקפצה לקטע אחר, התוצאה היא או הקפאת התמונה עם שמיעה בלבד או הסרט רץ אך ללא קול או שניהם יחד ללא קול והקפאת התמונה. זה קורה גם מתוך המחשב, הורדתי את הסרט במלואו והבעיה חוזרת על ע…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כרטיס קול שיתאים ככל האפשר להקלטה דרך מיקרופון. תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה לרסיבר למערכת קולנע שתשמש רוב הזמן לצפייה בסרטים וטלוזיה מוסיקה ממש מעט הסכום שאני מעוניין להשקיע ברסיבר הוא עד 2500 ש"ח יש לי כרגע DVD של פיוני 393-S ורמקולים של פיור אקוסטיק שקניתי האמת די מזמן..... אז משהו שלא יהרוס אותם תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נאבדו לי האוזניות שקיבלתי עם ה A2 (ואני יודע שהרבה כאלו יתפלאו בכלל איך השתמשתי בהן עד עכשיו...) ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אני רוצה לקנות אוזניות כפתור, מאחר שאוזניות שמכסות את כל האוזניים ואוזניות in-ear נראות לא מתאימות לי מבחינת נוחות ועצם זה שאת רוב השמיעה אני עושה בעבודה ובשירותים. יש לכם המלצות לאוזניות כפתור טובות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי אוזניות של zalman 5.1 ומאז הפירמוט האחרון לא משנה מה אני עושה במחשב אני שומע קולות כמו זבובים שמזמזמים לפי הנורה של ההארד דיסק (לא צחוק...) זה משגע אותי...אומנם אלה קולות חלשים מאוד ! אבל הם ממש מעצבנים עם לא עושים כלום במחשב והאוזניות על הראש זה יכול לשגע פילים.... אשמח לעזרה ועצות...יום טוב .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר קצת חשוד לדעתי (180) אם כי כמובן שבחול המחיר הגיוני. http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1858
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
המחשב והטלויזייה מרוחקים אחד מהשני כ 8 מטרים, אין לי רסיבר, והכרטיס קול SoundStorm (אונבורד של NF2). תודה!
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
דבר מוזר - החלפתי רמקולים והמחשב לא מזהה לי את הרמקולים החדשים. אותה מערכת הפעלה (VISTA) אותו כרטיס סאונד (ON BOARD) אותה כניסה. יש פיתרון? תודה, אלון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי PVR 150 ואני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה יש לי כרטיס מסך על הלוח שאין לו יציאה S VIDEIO אז רציתי להתחבר לטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הנ"ל וזה לא עובד איך אני גורם לזה לעבוד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ihave JBL Encountere can iput the subwoofer near the computer its will not destroy some detail there?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום , אז נתחיל מזה שקניתי את המחשב ב KSP , אני יודע , טעות שלי , לא תקרה שוב! הגעתי למעבדה שלהם בעקבות רעשי רקע מעצבנים שיש לי בחיבור הקדמי של האוזניות , הרעשים קורים כאשר ההארד דיסק חושב וגם כאשר כל הסאונד ב MUTE . בכל מקרה , הטכנאי הג'ינג'י הטמבל שם שינה לי כל מיני דברים בקונפיגורציה של המחשב (ואחרי זה טען שהרעשי רקע האלה זה תקין ושאין מה לעשות , ככה זה כל הלוחות אם בעולם) , עד עכשיו כל פעם שהייתי מחבר אוזניות לחיבור הקדמי הרמקולים שמחוברים לחיבור האחורי היו מושתקים אוטומטית. עכשיו זה לא קורה , האופציה הזאת בקינפוג אפורה ולא משופעלת , כמו כן אין בכלל סאונד באוזניות בחיבור הקדמי , אלה רק אותם רעשי רקע מעצבנים... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-