עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם יש כרטיסי קול שיכולים להעביר את הפורמטים החדשים של האודיו כמו dd+?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by YAc,

שלום, קניתי את הטלווזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# אבל יש מין דבר כזה קו שעולה במסך והאיכות לא משהו, לא רואים מובן כ"כ והקו הזה הוא יחסית גדול וזה נראה מהפלורסנטים מאחור. זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by haviv822,

אהלן חברה החלטתי להגדיל את התקציב עבור מערכת המיועדת, הסתכלתי ב FAQ וההתלבטות שלי בין האלטק לסינג FX 4021 לבין הZ-2300 של לוגיטק, העוצמה של הלוגיטק פשוט מטורפת מדי בשבילי, והשאלה שלי היא לגבי איכות שמיעה, איזו מערכת איכותית יותר, שתספק לי איכות טובה יותר במוזיקה. כרגע נוטה לכיוון האלטק, מה גם שיש לו שלט.. ברשותי כרגע כרטיס OB, בתקופה הקרובה המערכת החדשה תהיה עליו, האם מעבר לכרטיס קול בתקציב של 400 ~ יתן שיפור בביצועים ? כדאי להוציא כסף על כרטיס קול חדש (400) או להשאר על OB? אשמח לשמוע גם המלצות לכרטיסים, איך ה Audigy 2 ZS ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אשמח לקבל מספר המלצות על טלוויזית LCD. גודל ''37 לא פחות ולא יותר. כמובן שתהייה כמה שיותר איכותית, להרצת סרטים, משחקי PS3 ותמיכה בHD (לא HDR). התקציב הוא גג 10,000 ש"ח. אשמח גם להסבר על כל טלוויזיה מומלצת שלל יתרונות וחסרונות. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  5. אני קונה בימים הקרובים טלוויזיה LCD או פלזמה בגודל 37-42 ואני רוצה לדעת את ההבדלים ראיתי שלLCD הרזולוציה גבוהה יותר אז מה כל כך מיוחד בפלזמות? ד''א אני קונה טלוויזיה של אחת מהחברות הבאות MARANTZ HISENSE GRUNDIG http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3090059&refid=190 http://www.hwcs.co.il/Index.asp?ArticleID=419&CategoryID=159&Page=1 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1545&CategoryID=138&Page=1 מה דעתכם עליהם? אני מוגבל בתקציב אז אני לא הולך על החברות הגדולות אני קונה את הטלוויזיה בעיקר לשימוש ב PS3 שאני יקנה בעתיד תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  6. האם האוזניות האלא תומכות בA2dp בלבד? או שגם בעוד תקנים?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. אז למי שלא הבין, הכוונה היא שהן מאוד "חושפניות" בקיצור, שני זוגות ה-K340 הגיעו רק אתמול, התחלתי לעבוד על הכבל רק אתמול בלילה, ואת המודים האחרים רק היום בבוקר. אבל הכל כבר גמור. סך הכל תפוקה לא רעה שתיהן זהות כמעט לגמרי. ההבדלים היחידים הם במפצל ה-Y בכבל, הגוף של הקונקטור (עץ מול מתכת), ובמעגל המודפס שבנוי טיפה שונה אבל תאכלס אותו הדבר. לצערנו הרב, רק זוג אחד נשאר בארץ הקודש. הזוג השני חוזר למקורות, לנורווגיה Anatoli.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by cleric,

שלום לכולם, יש לי טלוויזיה קטנה (14') שאין לה יציאה לאוזניות, אבל יש לה יציאות RCA לוידאו וסאונד, האם יש דרך להתאים את האוזניות כדי שיעבדו איתה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Emms12,

היי אני שוקל לקנות את האוזניות האלה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=167&id=3834&nm=20&pg=1&pp=20 יש דעות עליהן? עוד משהו, אני מחפש בנרות מתאם מהחיבור הרגיל (3.5) לחיבור במטוסים (כפול כזה) יש למישהו מושג איפה להשיג? תודה מראש עריכה: שכחתי לציין, האוזניות ישמשו בעיקר למטאל רוק כבד ומטאל סימפוני ככה שחשוב שהאוזניות יהיו באיכות סבירה+. מצד שני, אלה האוזניות האלחוטיות היחידות שמצאתי בטווח מחירים כזה (אני לא יכול להתפשר על האלחוטי זה פשוט הכרח)...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by oorlevi,

יש לי כרטיס OB די ישן ויש לו רק 3 חיבורים עכשיו רציתי לדעת כמה כבלים בסה"כ מיתחברים לכ.קול עצמו? אמור להיות רק כבל אחד לא? כי הרמקולים מיתחברים לסאב ומהסאב יוצא כבל אחד אל הכרטיס קול לא? האם המערכת תעבוד טוב עם כרטיס OB? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 23:44:04 סורי על הדאבל אבל אני ממש חייב תשובות כי אני יוצא עוד שעה בערך לקנות!בסוף מסקאי פיסי אחריות ושירות משתלמים יותר!!

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  11. קניתי השבוע LCD 37 של Haier , הדגם הבא: http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=3950 קודם כל אני רוצה לציין שאני ממליץ עליה מאוד!!! החברה חדשה ולא מוכרת אבל המוצרים שלה באיכות וגימור מעולים! ראיתי אותה ליד הדגמים החדשים של LG , TOSHIBA , SAMSUNG ועוד כמה מותגים יקרים והיא הייתה האיכותית ביותר והיפה ביותר! השאלה שלי היא עם איזה כבל הכי איכותי לחבר ממיר של YES לטלוויזיה הזו? כרגע היא מחוברת בRCA רגיל... בחנות אמרו לי שהכי איכותי זה SCART TO SCART , זה נכון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Netanel o_0,

איזה אוזניות זולות אבל טובות אפשר למצוא עד כ150שח? (גם עם מיקרופון) ראיתי את ה logitech PC gaming headset.. איך הוא? איזה עוד טובים? כאלה שאפשר למצוא בחנויות ויתנו צליל איכוותי (כמה שאפשר) במוזיקה וטובות למשחקים. תודה!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by kEv,

אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by Salwaby,

אני ממש לא מבין ברמקולים , יש 2.1 כל מיני מספרים .. אני לא מבין בהם בכלל אבל בעקרון אני רוצה רמקולים עם באס טוב (אני שומע הרבה ראפ, ורואה סרטים) אני לא רוצה שיהיה את הרעש המציק הזה כשהבאס גבוהה מדי אם אפשר. ובכלל רמקולים איכותיים (מעדיף של חברה מוכרת .. לא יודע LG .. אנערף) תקציב .. אממ אין ממש ספציפי אבל לא יותר מאיזה 200 שקל , נראה לי מספיק. תודה.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  15. אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים במקום לקנות רסיבר מחברים כל מיני מפענחים,קדם מגברים,פרוססורים,פרה אמפ(אני סתם זורק שמות) ועוד כל מיני חלקים. אף פעם לא הבנתי על מה בדיוק מדובר ומה ההבדלים בין הרכבת מערכת שמע מחלקים נפרדים לבין רסיבר buit in איזה חלקים בדיוק נמצאים בתוך רסיבר לקולנוע ביתי והאם בנייה של מערכת שמע כזאת מחלקים נפרדים משתלמת?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. נתחיל מהתחלה, אז ככה חבר שלי הביא לי ממיאמי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15854 במקום להביא לי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 עכשיו הכרטיס עצמו עלה לי 620 שקל אבל כמו ששמתם לב, הכרטיס השני בא עם הפאנל והשלט עכשיו אני בבעיה כי אני יכול להחזיר אותו, אבל לא בטוח שהוא ישלח שוב את החבילה השניה, כי הספק שם לא רוצה לשלוח ואני לא יודע אם להשאיר אותו , כי חשבתי שאני אוכל להשתמש בפאנל ולנצל את הכררטיס יותר ואם בכלל המחיר שווה להשאיר אותו

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. אהלן אנשים היום בבוקר הלכתי לדואר להביא את החבילה. עברה במכס בלי בעיות. בפנים 2 זוגות של K340. שתיהן הגרסא הטובה יותר לצערי אחד מהם בעיתי, אך אני מקווה שהבעיה היא בכבל אני אבדוק את זה היום/מחר. אחרי זה נכנסתי לאוטו ונסעתי מרכזה. לכיוון חולון. הגעתי לאומגה אודיו. כמה סידורים קטנים בפנים, והתפנתי לסנטר שלי. נראה מרשים, אני מרוצה, משלם, ומביא הביתה. הסנטר הזה הוא מאוד מיוחד. למרות שהוא מבוסס על ה-Center 7 שלהם שהוא הסנטר הכי גדול שלהם, האחד הזה שונה. במה הוא שונה? ראשית, הוא גדול וכבד יותר. הוא גדול בצורה קיצונית, וכבד פי שתיים לפחות ממה שציפיתי. השוני השני הוא השימוש במיד-באס של Vifa במקום ה-Audax במקור. מעבר לכך שימוש ב-ODT 30 במקום ה-29 בתור טוויטר. דבר אחרון, תוספת של…

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by haviv822,

הסתכלתי ב FAQ וראיתי הרבה דגמים, מהי המערכת הטובה והמומלצת ביותר בתקציב הנ"ל מבחינת איכות שמיעה נטו? תודה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by Slash87,

אתם מכירים את החברה הזאת של רמקולים?? היא טובה?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by KoM,

מדובר כרגע לאוזניות ניידות יותר שמתחברות ל-ZVM. כרגע יש לי את ה-HD25 ואני מאד מרוצה, אני לא אודיופיל מטורף אבל אוהב איכות, למרות זאת ראיתי שהרבה מסתובב פה על ה-K81(שאגב זולות יותר בחו"ל) ורציתי לקבל השוואה בינהם, ובנוסף לדעת האם ניתן לשדרג אולי את ה-HD25 שכבר יש לי כדי לקבל קצת יותר מהן ? שומע בעיקר רוק, מטאל כשאני בתנועה...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Donkijoni,

שלום חברים. אני רוצה לקנות שני זוגות אוזניות (אחד in ear והשני אוזניות גדולות) אחד לשמיעה בזמן הספורט ובהזדמנויות והשני לשמיעה יותר רצינית. אני ממקם את עצמי איפשהו בין אדם נורמאלי לבין אודיופיל (קצת יותר לכיוון האודיופיל...) אשמח לשמוע על חברות טובות בתחום כמובן במחירים יחסית שפויים, כמו כן, אשמח לדעת על איזה פרמטרים מהמפרט עלי להתמקד בקניה ומה מהם חשוב יותר ומה פחות (טווח תדרים, התנגדות, נצילות וכדו'..) תודה רבה מראש, יוני

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by sofix4,

אפשר לראות טלוויזיה דרך תוכנות צפייה (Mediaportal, dscaler) בWIN XP שהוא לא מדיה סנטר?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by Bose,

הוריי מתכוונים לקנות בקרוב LCD37 לסלון. הם החליטו שהם מעוניינים בגודל הזה מכיוון שראינו LCD42 אצל מישהו אחר עם סלון בערך בגודל של הסלון שלנו ולדעתם זה גדול מדיי. הוחלט 37 אינצ'. שמנו עין על LCD37 של סמסונג מסדרת "בורדו פלוס R8". http://www.crazyedi.co.il/products/83111 האם למישהו יש ניסיון עם הטלוויזיה הזאת ויכול לאמר לי איך היא? בכל מקרה, המפרט שלה מאוד מרשים אבל השאלה היא איך היא במציאות. ללכת לתצוגה ולהסתכל לא ממש אופציה ריאלית, מכיוון שכבר היינו בתצוגה וזה ממש ברור שהם מכוונים את עשירות הצבעים לטלוויזיות עם הכי הרבה אינטרס מכירה (כלומר, הכי הרבה רווח), חוץ מזה שעם כל המפצלים האיכות ממש ירודה. האם יש לכם המלצה ל-LCD37 נוספות עד כ-8000 שח? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. יעוד: משחקים בעיקר, סרטים הכי פחות, והרבה מוסיקה.. יש לי משהו 5.1 אולי בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  25. שוב שלום ולילה טוב לכולם, האודיופיל של הפורום, שי, לא מפסיק לשדרג. אחרי ה-K81DJ המשודרגות שלו שהשאירו בו טעם של עוד לשידרוגים. היום הוא הגיע עם ה-K701 ל-recable. אז אחרי שעה שלקח לפרק אותן (ד"א, לדעתי זה צריך להחליף את הבחינה הפסיכומטרית כתנאי כניסה לאוניברסיטאות - להולכים למכללות אין צורך, אצלם זה ממילא לא משקף ), סילקנו את הבדיל הערבי של AKG, והעפנו את הכבל המקורי. קצת חיתוכים, קצת הלחמות, קצת שטויות מסביב. קיבלנו אוזנייה שנראית מדהים! עוד לא הקשבתי לה מעבר לבדיקה של תקינות, אבל המראה שלה הוא פשוט מהמם. הכבל היפה ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. כמובן שזה לא שווה כלום בלי תמונה, אז הנה זה בא. קחו בחשבון, שעת לילה מאוחרת, אין אור, הכל פלאש, התמונה לא מתקרבת אפילו לאיך שזה …

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים