אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. אחרי שיש LCD חדש, מערכת סראונד בסדר+- וערימות של תכני HD. נמאס לחבר את המחשב למערכת בסטריאו.. לכן אני מחפש כרטיס קול סראונד למחשב הנייד (inspiron 6400) בחיבור ExpressCard או USB או אפילו פיירווייר אם קיים כזה כרטיס. השניים שנתקלתי בהם הם: Zalman - ZM-RSSC בחיבור USB, שאותו יש בפלונטר. הכרטיס יהיה מחובר כל הזמן למגבר וכשאני ארצה לראות סרט אני פשוט אחבר את הUSB ואת הVGA. והשני הוא Creative Labs ExpressCard Sound Blaster X-Fi Extreme שהוא כמובן, בחיבור ExpressCard.. הX-fi יותר איכותי זה ברור.. אבל הרבה יותר יקר ומסורבל מכיוון שהוא בולט קצת מחוץ למחשב וגם אז צריך לקנות Docking Station לחיבור הסראונד. השאלה היא, האם באמת כדאי להשקיע יותר כסף בX-fi? נראה לי שזה יוצא פי 2 …
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב, אני כרגע בודק אפשרויות לבניית מערכת הקולנוע הביתי המצומצם יחסית בחדרי , כרגע לרשותי מגבר - Denon AVR 1907 , ביקרתי כבר בט.ר סטריאו והתרשמתי מאוד מן Klipsch RB-61 ומהדגם השני שהאזנתי לו - Klipsch B-3. Klipsch RB-61 מידע : www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx מחיר : 3-4 אלף ש"ח. Klipsch B-3 www.klipsch.com/products/details/b-3.aspx מחיר - 2-3 אלף ש"ח. ההבדלים בהם הצלחתי להבחין הם - 1. מחיר - אלף שקל הבדל. 2. עוצמה - ה RB61 הזדקק לפחות עזרה מן המגבר, היה אפשר לשים לב לכך (400W לRB61 ו320 וואט לבי3. 3 . עיצוב - אהבתי יותר את הRB61. להבדל בצליל לא כל כך הצלחתי להבחין, שניהם סיפקו את הסחורה במוסיקה הכבדה יותר (מטאל,אלקטרוני - טראנס וכו…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בניו יור קאת המכשיר הזה. האם הוא קורא כתוביות בעברית ? אולי מישהו יודע כי אני לא ראה שמצויין שם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך LCD לסלון בגודל הנ"ל יש המלצות ? התקציב הוא 7000 +-
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לחבר את הרמקולים למחשב... יש מאחורה 5 כניסות (ואחת שדולקת באור אדום כזה..) 2 רמקולים מחוברים לסאב(?) והוא מחובר למחשב... הכרטיס שלי הוא און-בורד של 965 של אינטל יש לי תוכנה כזאת שנקראת סיגמה טל..או משהו כזה... עכשיו שומעים רק בסאב וברמקול אחד ומאחורה זה מחובר לציאה ורודה/כתומה כזאת... לאן לחבר את הרמקולים ואיך להגדיר בתוכנה אני ממש בור בזה אני מצטער...
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, אני כבר חודש וחצי מנסה להשיג את הרייזר ברקודה מחו"ל, מה לא עשיתי כדי לקבל כרטיס אשראי בינלאומי, לצערי זה שאין לי משכורת קבועה של 6K ואני לא חציתי עדיין את ה-18 (בקרוב ^^) ,לא מאפשר לי לקבל את זה, מה שאומר שלקנות את זה מחול כבר לא אופציה עבורי. בכל מיקרה, האפשרויות שנותרו הן לקנות מהגנבים ב- TMS את האוזניות באלף שקל, (!!! - ניתן להשיג ב- 100$ אם קצת מאמץ בחול, 130-160, בקלות), או לקנות אוזניות סטריאו שידועות באיכויות שלהן בגיימינג - התקציב מאוד גמיש בתנאי שהמוצר שווה את הכסף - יש המלצות? (שמעתי על ה- HD555), האוזניות נועדו למשחק שנקרא americas army למי שמכיר.. בעבר היו לי את המדוזה PROGAMER שממש לא הרשימו אותי, ככה שהן גם לא אופציה. (הדגם הרגיל לא ז…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו, אני צריך המלצה למשדר כזה מהמחשב לטלוויזיה, ו 600 שקל זה רף עליון... תודה !
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את ה CREATIVE XFI XTREME MUSIC ואת הLOGITECH Z5500.. בחרתי ב- GAME MOE בכרטיס קול וקינפגתי את BATTLEFIELD באודיו ULTRA HIGH וכמובן בכרטיס קול שלי.. בעיה היא שאני שומע את האפקטים רק מהרמקולים האחוריים .. כלומר אם מישהו יורה עלי כשהוא מלפני אני אשמע את הירייה *רק* מהרמקולים האחוריים.. וגם אם יש את פצצות האלה שבאות מהשמיים (artillery) גם אם הן נוחתות לפני אני אשמע אותם רק ברמקולים האחוריים.. מיותר לציין שביצעתי כל כיול אפשרי הן ב-SPEAKER CONFIG והן ב- THX CONFIG... מה יכולה להיות בעיה ?? אני ממש מתחרט על זה שקניתי את הזבל של רמקולים האלה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת, הורדת FLAC חוקית, איכותית, ומיוחדת מאוד. האלבום הוא הקונצ'רטו(ים) של ברנדנבורג של באך. ההקלטה איכותית היישר מהרפובליקה הצ'כית (שמסתבר שבהקלטות של מוזיקה קלאסית הם דיי סבבה כי יש לי כבר כמה אלבומים מהמדינה הזאת ). היופי של היצירה הזו מסגנון הברוק (לא רוק, ברוק - סגנון שנוגע לאומנות בכלל ולא רק למוזיקה, מתחיל בסביבות השנה 1600) הוא באותנטיות שלה. למרות הביצוע הטרי, הכלים הם אותם הכלים שהיו קיימים אז עם דגש מיוחד על שמירה על האותנטיות של היצירה. טובה מאוד, הזדמנות פז להיכנס לתחום הזה של המוזיקה ולהכיר כלים שלא שמעתם עד כה. מומלץ בחום. http://www.rozhlas.cz/d-dur/download_eng Anatoli.
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב מאחר שיש לי זוג רמקולים ג'נריים שזמנם הגיע והם הפסיקו לפעול. מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהרמקולים הכי מתאימים ומשתלמים בתקציב שאני מחפש הם הATP3 שזוכה לשבחים רבים פה בפורום והJBL CREATURE II שגם עליו יש לא מעט ביקורות טובות. אבל שמשווים ומתלבטים בין שניהם, מה לדעתכם עדיף לקחת? הJBL עולים 50 ש"ח בערך יותר מהATP3, אבל במקרה הזה אין לי בעיה להשקיע אותם אם אני אדע שזה ישתלם לי. השיומשים שלי הם משחקים, מוזיקה ובעיקר סרטים. בקיצור ובלי חפירות יותר, על מה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אתם מכירים דגם או איזו רזולוציה מומלצת ל- 42 אינטש בסביבות ה- 8000 ש"ח או אם אתם יכולים להפנות אותי לפורום שעוסק בזה ספציפית תודה!!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה לקנות אותו או שיש אלטרנטיבות שיותר שוות במחיר הזה? אני משתמש במערכת 5.1 בעיקר למוסיקה וקצת למשחקים תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בוקר טוב! מזה מספר חודשים שמתי לב שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או משחק במחשב פתאם הרמקולים פולטים מן 'בום' מוזר שכזה, שדי מבהיל ומפתיע. עד לא מזמן לא הבנתי למה זה קורה, ואז שמתי לב שכשמישהו מכבה או מדליק מתג בבית (מכבה/מדליק אור לדוגמא) התופעה מתקיימת. יש לי 530X logitech. מישהו יודע על פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הקול CREATIVE Audigy 2 Value, והייתי משתמש בלוח הבקרה שבא על הדיסק שלו, שמאפשר לשנות מצב נגינה (רוק, אלטרנטיבי וכו') של הקול ועוד כל מיני טוויקים. הבעיה היא שהדיסק נאבד, ובאתר של CREATIVE לא מאפשרים הורדה מלאה של הדיסק, רק הורדת עדכונים! או שאני לא עשיתי חיפוש טוב באתר שלהם. יש אולי תוכנות אחרות (טובות) שיכולות לבצע את אותם הפעולות? אולי אפילו מקור הורדה לדיסק של כרטיס הקול... תודה
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לברר על רמקולים 2.1 תקציב בכללי עד 1000 בלי לעבור אני מחפש משהו 2.1 באמת איכותי ועם עוצמה (לא צריך שיעיף תבית אבל שירגישו אותו אם אני רוצה חזק) דרך אגב יש לי XTREME MUSIC אז אני לא רוצה שיהיה לרמקולים בעיות חיבור איתו הבאתי אחד מכל חברה גדולה Z-4 - חמוד אבל נראה לי לא משהו איכותי SOUNDSTICKSII - נראים יותר מידי מצועצעים למרות שאני יודע שהם טובים ITRIGUE L3800 - העדיפות השניה שלי נראים לי אחלה רמקולים FX4021 - נראים לי הכי טובים הכי איכותיים למרות שמראה שלהם נראה ממש ענתיק והמחיר שלהם גם טוב מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני יכול לקנות את המקרן Hitachi PJ-LC9 שהוא משומש כשנה עם מנורה חדשה ב-1700 ש"ח? האם שווה לי? והאם זה מספיק כדי לצפות בסרטים ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך לגמרי? אני סה"כ רוצה לשחק במחשקים ולצפות בסרטים שזה החשוב לי. האם יש בעיות עם הצבעים, כלומר האם זה תומך ב-32 סיביות? כלומר 16.7 מליון צבעים.. מה אתם אומרים? המחיר הזה זה טובה מדוד שלי.. מחכה לדעתכם...מקווה שתענו כמה שיותר מהר.. ושאלה כדרך אגב, מה ה-Kontrast אומר במקרן..כאילו מה זה וכמה זה חשוב..ומה זה ה-ANSII? והאם 1500 ANSII זה עוצמת האור, האם זה מספיק ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך? (שמעתי גם שנתונים הם לא כ"כ חשובים, זאת אומרת שהנתונים זה פחות או יותר שקר ויש מקרנים שהנתונים שלהם לא גבוהים ורואים בהם מ…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חשבתי שאולי הגיע הזמן להחליף את הHD212PRO שלי... יש לי בחשבון paypal 80-100$ לא זוכר בדיוק, עכשיו רציתי לדעת האם יש אתר שאפשר לקנות ממנו אוזניות במחיר הזה כולל משלוח לארץ? כי לפי מה שאני יודע אין שום אתר בארץ שאפשר לשלם לו בPAYPAL... אני מעדיף אוזניות פתוחות ואני בעיקר שומע רוק ומטאל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני לא זוכר כל כך עדיין שלי אחריות הם חדשות ..יש לי אותם גג חודש בקושי אני שומע איתם... מחוברות לאייפוד ..וידאו השאלה שלי זה נורמלי שבאוזניה שבצד שמאל . תיהיה יותר מודגשת ??...מהאוזניה שבצד ימין או שבשניהן יש את אותה העוצמה ואין לי מהל דאוג ... על תבינו לא נכון באוזניה ימין שומעים , אבל שמאל יותר מודגשת ...בבס נדמה לי ..לא יודע זה נורמלי ? הם חדשות ..ממש
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס emu1212m,התקנתי אותו היום לאחר פירמוט של המחשב,והרצתי בדיקה לפי המדיך של אנטולי לתוכנה rmaa,ואני מקבל בתוצאה PROBLEM: The input level is low. Try to increase recording or playback levels in your mixer ובמדידות מופיע לי 90.3 dB ,הכרטיס מוגדר בדיפולט,הנה תמונה של ההגדרות בפאטצ מיקס,בנוסף ב-session settings היציאה והכניסה האנלוגית נמצאים על +4. למה אני מקבל תוצאות כאלו???
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא ותיק של הפורום אבל זו פעם ראשונה שאני מפרסם פוסט. הייתי מעוניין לדעת האם משהו נתקל ברמקולים הללו וניסה אותם כרמקולים למחשב? חיפשתי עליהם ברשת ומצאתי ביקורות טובות מאד. http://www.audioengine.co.il/ ראיתי שמוכרים אותם בהנדי בת"א במחיר של 2400 ש"ח, מחיר שנראה לי יקר לרמקולים של מחשב. אולם יש לזכור כי המחיר הזה אינו גבוה במיוחד כאשר משקללים זוג רמקולים מדפיים ומגבר איכותיים. בכל מקרה, אני עו"ד ומחפש רמקולים שישמשו לשמיעה של מוזיקה בזמן שאני עובד במחשב (לצערי מדובר בשעות ארוכות...) חשוב לי בעיקר האיכות ועל כן נראה לי כי רמקולים מסוג מוניטור עשויים לתת את התוצאה הטובה ביותר. סוג המוזיקה נע בין ג'אז לבין מוזיקה ווקאלית ולעיתים גם פופ. בכל מקרה, אשמח לקבל את…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם מסך 22 וכרטיס טלוויזיה. איזה המקולים הכי מומלצים בתקציב של 400 ש"ח והאם חשוב 5.1 או 2.1? (חשבתי אולי על ה ATP3 או X530).
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-