אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי תקציב של 400 שח (כולל החריגה) ואני מחפש רמקולים 2.1 עם האיכות המקסימלית שאפשר למצוא תודה מראש, יניר
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה אתם חושבים על המסך של סמסונג LA37d550 לא מצאתי סקירות בשום מקום וזה מסך שהמליצו לי בחנות ולכן אני חושש :-) אני הבנתי שלא כל כך מפתחים טלוויזיות בגודל 37 תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הד כשאני שומע צלילים מהמחשב. כשאני נגיד עוצר באמצע השיר יש הד של מיקרופון כזה איך אני מבטל את זה ?!?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
למי שמכיר את החנות http://www.bhphotovideo.com/ יש לי אפשרות להביא משם אוזניות גיימינג ביומיים הקרובים. רק משם כי זה המקום היחיד בניויורק עם מחירים נורמלים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש משם אוזניות גיימינג עם מיקרופון, התקציב עד 100$ אבל גמיש, למישהו יש המלצות מהמבחר הקיים שם? הקישור לעמוד האוזניות באתר אודה לכל עזרה, במיוחד ממי שמבין בתחום ויש לו ניסיון עם אוזניות גיימינג דרישות: יש לי ראש יחסית גדול. שלא יהיה מחממות לא לוחצות סאונד גיימינג עם באסים ומיקרופון איכותי, זה למשחקים וקצת שיחות אינטרנט. חשוב שיהיו איכותיות, אחרי SHURE SRH940 קשה לשמוע אוזניות זולות רק שהSHURE לא באסיות מספיק למשחקים והם כבדות. אם יהיה עוד שאלות אשמח לענות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שיש כרטיס כזה שרק איתו אפשר לראות קליפים מסוימים יש לכם מושג על מה מדובר הכוונה לכרטיס שמתחבר ללוח אם למחשב
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה בטווח ה-40-42 אינץ' FULL HD כמובן ואשמח לקבל מכם הצעות משתלמות, בנוסף מצאתי דגם שלמי שמכיר או יודע אשמח לחוות דעת הדגם הוא 42RV600 של טושיבה. דבר נוסף שרציתי לשאול אם שווה לשקול טלוויזיית LED בזמנו אני זוכר שהטכנולוגיה לא הייתה בשלה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו ישנה ואני רוצה לחבר אותה למחשב. אבל אני לא בטוח שאפשר, כי מאחורה אין לה שום כניסות חוץ מ4 שהם ה פלוס ומינוס של ימין ושל שמאל שזה אפילו לא בננות אלא כבלים דקים כאלה בשחור ואדום אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר. האם אפשר לחבר מערכת כזאת למחשב? אם כן איך, איזה כבל? איך מחברים? וכמה עולה? תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע ברשותי אוזניות מדגם JVC HA-S500 - סה"כ אני די מרוצה מהן אבל מכיוון שנתתי אותן לאחותי אני מחפש חלופה אחרת. כרגע אני מתלבט בין 2 דגמים : JVC HA-S680 - הכי זול באיביי 220 ש"ח או koss prodj100 - הכי זול בארץ 300 ש"ח (זאפ). מה ההבדל בין האוזניות הנ"ל ובמה הייתם בוחרים או שבכלל יש אופציה אחרת ? נא לא לחרוג מהתקציב שעומד על כ-300 ש"ח. *האוזניות יהיו בשילוב עם גלקסי S1
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחיר לא כזה עקרוני, אבל 3000 זה מה שראיתי בZAP, יש אפשרות לחרוג קצת אם זה ממש שווה את זה (ראו השימושים-בסיסיים). צריך טלוויזיה 32" לסלון, בעיקר לצפיה בשידורי הוט וסרטים לא HD (הטלוויזיה בשביל ההורים). מרחק הצפיה הוא כ3 מטר נראה לי (סלון לא גדול), יושבים בקו ישר כלפי הTV. תודה נ.ב. שגם תדע להסתדר עם HD וכאלה לכל מקרה תודה, אבל לא תודה אבא שלי ראה את זאתי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 כטובה בתצוגה, ועם אישור טלפוני שלי קנינו. עובדת אחלה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום כולם!! אני לא כל כך מבין באוזניות ואני רוצה לקנות הפעם אוזניות איכותיות שבאמת התמורה למחיר היא מקסימלית. חובה שהאוזניות יהיו IN EAR, וכמו כך התקציב מתחיל ב300 עד 350 שח. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי טסה מחר להונגריה ואני רוצה לדעת אם יש את הiPod של Apple בסקאל דיוטי פרי. אם כאן, אצל Apple הוא עולה 300 דולר, כמה לפי דעתכם הוא יעלה שם? ועוד שאלה, אפשר לחבר את הiPod לחיבור USB? או רק Firewire? מה האיכות סאונד שלו?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברה יש לי תקציב של עד 150 שקלים לרמקולים אז ככה: מחפש רמקולים טובים תקציב הוא 150 שקלים ושיהיו טובים ושישמעו חזק ומצויין {ואם אפשר מחנות SKYPC} כי משם אני מזמין את המפרט או אייבורי אין לי בעיה... אבל רמקולים טובים..... מאודד עריכה: מצאתי את שני אלה.. מה יותר טוב חזק ואיכותי? זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~970152-0914~11~0.htm או זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~51MF1570AA001~11~0.htm וגם יש לאחד מהם או לשניהם חיבור לאוזניות?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H103&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 מה אתם אומרים על המחיר? לי זה נראה נורמאלי...
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם ....יש לי נייד מדגם HP DV2815NR ואני לא מבין מדוע סרטי HD מקרטעים ל? יש לי את חבילת הקודקים של CCCP וסרטים רגילים פועלים כמו שצריך, כאשר אני נכנס למשאבים אני רואה שהסרט גומר לי את כל משאבי המעבד...תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש לקנות אוזניות למחשב שלי עכשיו אני משתמש באוזניות כפתור של סוני [70 שח] ודיי נמאס לי מהם אני רוצה להשקיע באוזניות טובות יותר !!! בעיקרון אני לא רוצה אוזניות שאני אצתרך להוסיף מגבר וכל מיני דברים כאלה ... [במידה ואפשרי כמובן], אלה אני רוצה אוזניות לחיבור ישיר [אגב יש לי לוח אם DQ6 ]למחשב חוץ מזה אני מעדיף או אוזניות שנכנסות לתוך האוזן עם הוואקום , או הגדולות העוטפות את כללל האוזן וסוגרות אותו לחלוטין ! השאלה מה עדיףףף לי !!! תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי. האוזניות שהיו לי התקלקלו. הן לא היו משהו מיוחד. זה בלשון המעטה, פשוט לא רוצה להעליב אתכם. השימושים שלי הם משחקים, מוזיקה וסרטים (בעצם, לא חושב שיש עוד שימוש אחר). התקציב שלי מוגבל מאוד, ואני מוכן להתפשר על האיכות לצערי. בדקתי פה בפורום 10 דפים אחורה והיחידות שהתאימו לי לתקציב הן AKG K404 במחיר של 238 ש"ח. מאחר ויש לי עוד טיפה כסף עד 300 ש"ח רציתי לשמוע המלצות. http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=k404&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני לא יכול לקנות כרגע מחו"ל, רק מהארץ. אני רוצה אוזניות קשת בלבד. אשמח אם מישהו יגיב, ימליץ או ייתן חו"ד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני מחבר את הרסיבר לכרטיס קול ONBOARD שלי דרך החיבור הדיגיטלי coaxial, צירפתי כמה תמונות שלשם הכבל מחובר, מהרסיבר (תמונה שלישית) ללוח האם שלי (תמונה רביעית), עכשיו אני לא מפסוט מהאיכות של הכרטיס קול ה- ONBOARD שלי, ואני מעוניין לקנות את הכרטיס קול X-Fi Fatality FPS, הטקסט שצירפתי פה למטה זה איזה חיבורים יש לכרטיס קול הזה, החלק הראשון זה על הכרטיס עצמו (תמונה ראשונה) והחלק השני זה בחזית המארז (תמונה שנייה) On-Board Connectivity * FlexiJack (Performing a 3-in-1 function, Digital In / Line In / Microphone) via 3.50mm mini jack * Line level out (Front / Rear / Center / Subwoofer / Rear Center) via 3.50mm mini jacks * AUX_IN line-level anal…
-
- 45 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן חברה ברצוני לרכוש את המערכת הזאת , מה אתם חושבי עליה? ניתן לראות אותה כאן
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר עידן+ שיודע לקרוא את כל סוגי הוידאו העיקריים כולל הסאונד...אם במקרה הוא יודע לקרוא גם מהרד דיסק אז עדיף.. מה האפשרויות שלי? יש משהו טוב ב 250-300 או שזה רק יקרים ואז אני צריך לחפש סטרימר עם יכולות DVB? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה שנים יש לי בחדר שגודלו 3*4 מטרים מערכת מסוג Cambridge SoundWorks FourPointSurround FPS1600 - 4.1 computer speakers http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=26&product=47 שימושי המערכת: 50% מוזיקה, 25% משחקים, 25% סרטים. יש לנו סלון גדול 7*8 מטרים שכרגע אנו שומעים בו מוזיקה עם JBL ON STAGE http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=JBL%20ON%20STAGE&cat=HMM&ser=HMM אבל בשלושת מפינות הקיר בסלון יש חיבורים אפשריים לרמקולים ואפשרות לרמקול רביעי במטבח, כ-4 מטרים מרחק מהסלון. חשבתי להעביר את ה-FPS1600 לסלון, כי גם ככה שומעים שם רק מאיפוד או דיסקמן אבל צריך שם רמקולים חזקים וה-FPS1600 חזקים מאוד. ולקנות לעצמי לחדר א…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי באוזניות שקיבלתי עם הMP3 שלי(sansa c250) והם נהרסו לי, אז אני צריך המלצה לאוזניות באותה איכות כמו של הסאנדיסק ולא איזה משהו מיוחד.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה בחיבור בין DVD מקליט של LG עם ממיר של HOT ולטלוויזיה. אין לי מושג איך לחבר את המכשירים כך שה DVD יקליט את השידורים הדיגיטלים ולא ישירות דרך הקיר בצורה אנלוגית (בהנחה ואני טועה ושני השיטות גם דרך הממיר זה אנלוגי בו לא נהפוך את זה לדיון). ההסבר בחוברת הוא דרך חיבור של האנטנה למכשיר ללא שום הסבר במידה ויש ממיר, כבמקרה שלי. צירפתי תמונה של ה DVD והממיר מאחורה וכמו כן של החיבור לקיר שאצלי זה הברגה שיש את הסיכה בקצה. אודה באם תוכלו להסביר לי מה הולך לאן כדי שאוכל להקליט דרך הממיר.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-