אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן אהלן, יש לי חדר קטן, ואני רוצה בו מסך ענק יחסית, כדי להתקרחן על האקסבוקס ועל סרטים בפול אייץ די. עכשיו, אני ראיתי טלויזיה של Infinity שזה חברת מדבקה אבל לטלויזיה יש מפרט טכני מפגר http://www.am-avi.co.il/?storeid=4705&view=products&id=504193 אני יכול לקנות אותה ב2100 שקלים. נתוני מסךגודל מסך: 42 אינץ'יחס תמונה: 4:3 / 16:9זמן תגובה: 4 msיחס ניגודיות: 100000 :1רזולוצית מסך: 1920X1080בהירות: 500 cd/m²גודל נקודה: 0.2715 מ"מזוית צפיה: 178 מעלותמספר צבעים: 1.07 מיליארדשיטות שידור: מולטי סיסטםמצבי טמפרטורת צבע: כלול בום, ורק נוסיף שני רמקולים שכל אחד מהם הוא 20W ולא 10 כמו הסטנדרט עכשיו, כל הטלויזיות השונות בטווח מחירים עד ה2500 בעלות נתונים שלא משתווים לזאת, ואני י…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לטלויזיה באזור ה46 . התקציב הוא בערך 6000. מאוד חשוב הרזולוציה והצבעים, המסך אמור להיות בשימושים של מחשב, כבלים, קונסולות, סרטים כמובן. חשוב שיהיו יציאות HDMI מרובות. הפרטים בטלויזיה וזרימת התמונה מאוד חשובים. האם התקציב עומד בדרישות בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלויזיה גדולה לסלון, בהתחלה חשבתי ללכת על FHD בעקבות המלצות כאן, אבל בפועל מתחילים לזרום תכנים כבר ב4K וחשבתי שלא יהיה חכם לוותר על זה. ראיתי דגם במחיר מעולה ביחס לכאן, ורציתי לשמוע חוות דעת, לוודא שהדגם מוצלח. אני לא בררן יתר על המידה ולא חולה טכנולוגיה, רוצה טלויזיה עם יחס מחיר/תועלת הכי טוב, במחיר שאני יכול להרשות לעצמי. הדגם הוא LG 55UB820T והוא זול סביב 500$ משאר הטלויזיות ממותגים מובילים 4K בגודל הזה. http://www.dicksmith.com.au/lg-55-139cm-ultra-hd-smart-led-tv-55ub820t-dsau-ge4089 תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי טלויזיה 50 אינץ' של סמסונג, טלויזיה חכמה ברזולוציה של 4K. בחרתי בדגם הזה כי מבחינת מחיר זה השתלם, המחיר לא היה רחוק מ - 42 אינץ' עם FULL HD. אין לי כוונה לשים כבלים, אלא לחבר אנטנה ולקלוט ככה את ערוצי 12,13,14. שאלתי אליכם היא האם יש טעם לרכוש סטרימר, ואם כן, מה אני יכול לעשות עם זה ? הטלויזיה חכמה, אז אפליקציות כמו YOUTUBE יש באופן מובנה. לחבר דיסק נייד עם תכנים של וידאו ומוסיקה, זה קל. מה ייתן לי סטרימר שהטלויזיה לא נותנת ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית טלויזית 60 אינץ' (יש מרחק צפייה של 3.5 מטר) יש לכם המלצות?
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
YES יצאו במבצע של הטלוויזיה הנ"ל ב2360 ש"ח, למרות שאני יודע מה כנראה תהיה התשובה, אבל מה אתם יכולים להגיד אליה? http://www.hisenseil.co.il/led/LEDN50D36P תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מידע על הטלויזיה מסך LCD 42LG60FR של LG יש 2 יצרנים. יש תוצרת סין ויש תוצרת טאיוון. מה ההבדל? תודה מראש לעונים. ד.א. אם למישהו יש ביקורת אני אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
סבא שלי צריך טלויזיה חדשה במקום הCRT הישנה שהתקלקלה התקציב שהוא נתן הוא 3,000 שקל כאשר ניתן לחרוג ב500 אבל רק אם זה ממש משדרג. גודל: הוא הסתכל בחנויות וטען שהוא לא צריך יותר מ26 אינטש הוא רואה בעיקר טלויזיה (הוט) וקצת סרטים בדיוידי ובוידאו תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הגבתי בת'רד על טלויזיות LOEWE ולמה הם כל כך יקרות, והתגאתי בזה שיש לי אחת 14 שנה והיא לא הייתה בתיקון לעולם... אתמול היא נשרפה ומתה. (אני והפה הגדול שלי) אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו איכותי אני ישמח מאוד... יש לי 5200 שקל תקציב... חיפשתי בפורום ובזאפ ויש הרבה אפשרויות, אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא.. אני מבין שבתקציב הזה באפשרות העיקרית היא 32" ,אבל אם משהו מכיר משהו גדול יותר וטוב אז אחלה... תודה רבה... רועי.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי צריך המלצה על טלויזיה LED 32" לא צריך טלויזיה חכמה, וגם אפשר HD READY - מדובר בצפייה של תחנות בסיסיות כמו ערוץ 10,2 וכו'. אילו ערכים הכי חשובים בקניה של מסך LED? בהירות? ניגודיות ? זמן תגובה(MS) ? אחריות ? לשימושים הבסיסיים הנ''ל המליצו לי על החברות הבאות: TCL, HAIER, HISENCE, JVC כשהמחירים שלהם בסביבות 900-1000 שקל. מה עם החברות Muller / Infinity / Prosonic ? מדוע הם נמכרים במחיר מגוחך של 500-600 שקל? איזה הבדלים יש בינם לבין החברות האחרות? דוגמאות: http://www.bigdeal.co.il/Default.asp...d=20543&sId=74 http://www.getit.co.il/Prod/87916/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר מסויים שיש מבצע על הLCD הזאת. במחיר של 2750 שח +אחריות ל 3 שנים. האם כדאי או שיש LCD אחרת יותר טובה במחיר הזה? אני רוצה +32 אינץ' FULL HD , קורא USB קורא MKV AVI.. רצוי מחברה מובילה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. אז אני בעיקרון רוצה לקנות מחשב + טלוזיה המטרה העיקרית זה לצפות בסרטים / סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה לרב) אבל שיהיה גם אפשרות סתם לגלוש באינטרנט ולקרוא מידע וכאלה השאלה זה איזה מסך טלויזיה יתאים לי.. כלומר נניח אני קונה מסך טלויזיה 40" ואני גולש באינטרנט, אני אוכל לראות ולהבין את מה שכתוב? אם אני במרחק 3 מטר מהטלויזיה נניח.. משהו כזה? ראיתי שממליצים פה על המסך של סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850381 אז לדוגמא הוא, זה מתאים לצרכים האלה? ואם לא כל כך אז מה כדאי לי לחפש..? דרך אגב.. יש מסכי טלויזיה.. בלי רמקולים? חח כאילו נניח ויש לי רמקולים משלי
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב, ההורים רוצים לרכוש טלויזיה לסלון ושניה לפני שהם קנו החלטתי לעצור אותם ולהתייעץ פה התקציב שלהם הוא כ 5,000 שקל כאשר ניתן להתגמש קצת כלפי מעלה אבל מן הסתם עדיף כלפי מטה (: הטלויזיה תהיה בסלון ומרחק הצפיה הוא כ4.5 מטרים. השימושים יהיו בערך 50-50 (HOT-HTPC) ולא תהיה גלישה באינטרנט או משחקים אלא רק סרטים/סדרות. פלאזמה לא באה בחשבון. יש חלון בגודל ארבע וחצי מטרים צמוד לטלויזיה שמקבל שמש כמעט ישירה בשעות השקיעה וההורים אמרו שהפלאזמות שהם ראו השתקפו יותר מהCRT שיש להם כרגע וזה לא בא בחשבון (: או כמו שאבא שלי הגדיר "אני מעדיף לראות HOT פחות טוב בLCD מאשר לא לראות בכלל בפלאזמה" או משהו כזה.. הם גם ציינו שהם ראו 40" ושזה בהחלט סיפק אותם ככה שכמובן אפשר גדול יותר אבל…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה רגילה בחיבור S-VIDEO וככה הייתי רואה סרטים כשהמסכים מוגדרים במצב של CLONE (הכרטיס מסך היה nvidia 8600gt) פתאום הטלויזיה הפסיקה לזהות את החיבור למחשב, כשאני מדפדף בטלויזיה בין מצבי צפיה שונים, av1, av2, dvd לא מופיע המצב צפיה של המחשב. במחשב עצמו הכל מוגדר כמו שצריך, נכנסתי לתפריטים של NVIDIA והגדרתי שוב ושוב את מצב הצפיה בטלויזיה אבל כלום לא עזר. אפילו החלפתי כבל כי חשבתי שאולי התקלה בחיבור אבל המצב נשאר אותו דבר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל 40-42'' ראיתי שבאתרים רבים (וואלה שופס, p1000) יש שיטה של תן מחיר כלומר האתר רושם מחיר התחלתי נמוך יחסית ואני אמור לתת מחיר יותר גבוה עד שאני זוכה . השאלה היא כמה לתת מעל המחיר ההתחלתי (באחוזים)? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על דגם או מבצע אני אשמח לדעת. בגדול אני מחפש את הטלויזיה הכי זולה שיש. שמה שחשוב זה הגודל, שתהיה FHD, עם כניסת HDMI כמובן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
קילבתי לפני כמה ימים את הטלויזיה, ואני רואה שהתמונה נורא מרוחה וקשה לראות מונדיאל (ממש רואים את השובל של הכדור) החלפתי מאותו דגם של 40" ושם זה לא היה. הטלוייזיה מחוברת HDMI לHOT HD ך 1080I 50HZ. מישהו מכיר את התופעה? http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1537 תודה רבה! תמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהCRT בסלון התקלקלה, והשארפ מהחדר (WD1) עברה זמנית לסלון הגיע הזמן לשדרג את החדר. מחפש טלויזיה למרחק צפייה של בין 2 ל2 וחצי מטר. השימושים יהיו- 30 אחוז PS3, בעיקר פיפא, אבל גם משחקים נוספים, לא משחקי יריות בדרך כלל. 30 אחוז צפייה בסרטי HD, או דרך סטרימר או דרך המחשב, קיימת אופצייה גם לגלישה באינטרנט. 40 אחוז שידורי SD וHD בHOT. חרשתי את כל האינטרנט, קראתי, בדקתי והלכתי לראות בחנות גם. הדגמים שהגעתי אליהם הם- LG 37LK450 LG 42LK430 SAMSUNG 40D550 PANASONIC 42E30 אז הפאנסוניק והLG עם פאנל IPS והסמסונג עם PVA, כל אחד וחסרונותיו, אני מאמין שהIPS מתאים יותר, אני משתמש במסך מחשב כזה. בתצוגה בחנות שזה לא בדיוק אינדיקציה, הE30 נראתה פשוט מדהים, טובה משמעותית מהLG, השאל…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה חכמה אבל שיהיה לה ממיר מובנה. לאיזה טלויות יש? ואיזה טלויזיות צריכות ממיר חיצוני?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש עבור חדר שינה המלצה לטלויזיה כבנדון. האם מהותי לחפש FULL HD כשאני שם לב שהרוב הוא HD READY? ובאופן כללי, אודה להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם. ברצוני לקנות טלויזיה, שתהיה ה LCD הראשונה שלי. הכוונה היא לקנות FULL HD איכותית, למשל חשבתי על פיליפס 4808 עם האמבילייט. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9600 GT שאמור להספיק להוצאת FULL HD (אם לא תגידו בבקשה שלא ) הרעיון לחבר את המחשב וחוץ משידורי טלויזיה רגילים לנגן הכל דרכו, שזה אומר שאין לי צורך בכל הפיצ'יפקצקס כגון קורא DIVX חיבור רשת וכד. הבעיה היא שאני לא מוצר מכשירים ללא השטויות המובנות הללו שמעלות את המחיר בצורה משמעותית. אשמח לשמוע אותכם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התחדשתי במכשיר המדובר. כשאני אני צופה בטלויזיה, yes לצורך העניין, המסך נחתך. ניסיתי לשנות את גודל התמונה אבל זה לא עוזר. אני מחזיק שלט שקיבלתי יחד עם הטלויזיה מדגם ct-90380. יש משהו שאני מפספס? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה אולי מוזרה ואודה מאוד לעזרתכם. ברשותי מחשב שדרך כרטיס מסך ( עם דרייבר מעודכן ATI RADEON HD2600XT) מחובר לשני מסכים. מסך מחשב כמסך ראשי ומסך טלויזיה (sony 32v5500) כמסך משני - (חיבור דיגטלי - DVI מצד הכרטיס, HDMI מצד המסך) המחשב לרוב דלוק, והרעיון הוא להדליק ולכבות את שני המסכים לפי הצורך. הדבר עובד - (ובינתים מעולם עבד) נהדר עם מסך המחשב. הבעיה היא עם מסך הטלויזיה. שם כפי שיש לעשות חיברתי והגדרתי את כל הגדרות החיבור למחשב, אבל כאשר אני מנסה להדליק את הטלויזיה כאשר המחשב כבר מופעל, ברגע שהטלוזיה מוגדרת כמחוברת למחשב אני מקבלת מסך שחור. (כמובן שאני יכולה להעביר לחיבור הכבלים ואז לצפות ללא בעיה) כרגע, כדי שאוכל כן לראות את המחשב דרך הטלויזיה, עלי להדליק …
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-