אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי נגן mp3 בגודל של 2 אצבעות כזה.. רציתי לדעת אם יש תוכנות שאפשר להוריד מהאינטרנט שיעבדו איתו? ואם יש סוג של קבצי שירים שמתאים במיוחד לנגן mp3? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להכין כבל מיני למיני איכותי (מהמחשב למגבר), איך אני בוחר פלאגים איכותיים וכבל איכותי? מה האורך המומלץ? איך לסוכך את הכבל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים רגילים, אפשר לעשות אחד באס ואת השני טוויטר? איזה חלקים\רכיבים (חוץ מהרמקולים) אני צריך? יש מדריך איפושהו?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בזמן האחרון, יותר ויותר אנשים קונים אוזניות אודיופיליות, וגם יותר אנשים מתעניינים בזה ומבקשים המלצות. ולדעתי הגיע הזמן לעשות סיקור על העיניין ולהסביר לאנשים על מה כל המהומה; לעשות השווה בין כל האוזניות(מראה, איכות הסאונד, נוחות, עבודה בלי מגבר עם מכשיר נייד), בין האוזניות לרמקולים למחשב, בין האוזניות למערכת קולנוע\סטראו אמיתית(אם אפשר יהיה לארגן אחת). אז מה שצריך זה: לפחות 5 אוזניות (כמה שיותר, יותר טוב), מגבר יעודי אחד לפחות(לפי מה שהבנתי, יש גם יותר), מחשב חזק יחסית עם כרטיס קול איכותי(אודיג'י 2 לבדיקה במשחקים וכרטיס יותר איכותי בבדיקה עם מוזיקה), נגן CD איכותי או\ו נגן תקליטים(לא קריטי אם לא יהיה אחד), לפחות נגן נייד אחד(איפוד,H120,מיני דיסק וכדומה...) לבדיקת נצילות …
-
- 256 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
היכן אני יכול למצוא את הסיקור המדובר ? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72031.250 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בהליך של קניית ביית כשהקומה הראשונה בנויה, והקומה השנייה לפני התחלת בנייה. בקומה הראשונה נמצאים הסלון המטבח וחדר ממ"ד, ובקומה השנייה יבנו חדרי השינה. אני רוצה לחבר חוטים בקירות שבקומה השנייה על מנת שניתן יהיה לחבר מסך בכל חדר(חשבתי על 22 של מחשב או טלוויזיה 32), השאלה היא עם כבל פשוט DVI או HDMI של 10\15 מטר יעשה את העבודה? כ"כ האם ניתן יהיה לחבר כמה מסכים בו זמנית? ובנוסף רמקולים חשבתי על ה-microlab solo 4. חשבתי לחבר את הכל לנגן PMP בסיגנון ה-Archos 705, מכיוון שהשימוש העיקרי שלי הוא צפייה בסרטים שמורדים מהאינטרנט ושמיעת מוזיקה. והאם יש איזשהי דרך שבה ניתן יהיה לחבר לאותה מערכת גם את הטלויזיה בסלון? מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X700PRO, מחשב חזק - פנטיום 3.0 גיגה, 1.5 גיגה זיכרון, לוח אסוס P5GDC DELUX ואוורור טוב. עובד עם קאטאליסט- מעודכן. אני מחבר פלזמה 42, דרך כבל HDMI, ל DVI של הכרטיס מסך. כאשר אני מרחיב את שולחן העבודה, כדי לראות סרטים ותמונות בפלזמה, המחשב זז ממש לאט, אבל ממש לאט, וגם יש בעיה של "מה יהיה ימין ומה שמאל" (הפלזמה ממקומת משמאל למסך מחשב, וההרחבה מתבצעת מימין, ואז ההכל הפוך). בעבר היה לי כרטיס GT6600 , שהיה לו אופציה של "הכפלת שולחן העבודה" (2 המסכים הראו את אותה תמונה). כיצד אני יכול לבצע מהלך של הכפלה כזה? מה ניתן לעשות עם ההאטה של המחשב עד למצב של להמתין כמה שניות לכל פעולה פשוטה (שבד"כ לא דורשת המתנה של כלום...). אשמח לעזרה
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
האם הכרטיס הזה טוב לבעל מערכת 5.1 \ 7.1 למשחקים וסרטים? תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
טוב? רע? סביר? ד"א הוא נקרא AC97. תודה לעוזרים.
-
שלום. לא מבין בכרטיסי קול יותר מדי (בלשון המעטה) שלפתי את הכרטיס קול הזה מהמחשב הישן שלי, ואני מתלבט אם לשמור אותו - או שהוא לא שווה כלום? בעקרון - אם הוא טוב יותר מכרטיס מובנה, אז אשמור אותו. הנה:
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~70SB079000003~17~0.htm
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם i945p אני לא יודע את שמו הEVEREST לא אומר לי אותו http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm יהיה שינויים בקול? הוא טוב למשחקים ומוזיקה??? ובעתיד יהיה לי לוח אם P35-S3
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
במקום לכתוב שהכרטיס קול במאפיינים הוא SoundBlaster Audigy 2 Platinum או Audigy2 הוא מזהה אותו כSB Audigy Audio [C000] וזה נורא מרגיז אפילו הsisoftsandra אומרת שהכרטיס קול הראשי שזה Audigy2 Platinum שמזוהה כמו שאמרתי מסוגל למקסימום של 16bit/48Khz וזה לא נכון...הכרטיס מסוגל ל24/192 והכרטיס מקורי מהקופסה אני התקנתי אותו בעצמי כתוב עליו Audigy2 והכל ויש את הפאנל... העם ככה המחשב צריך לזהות את הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לרכוש את האוזניות icemat siberia וברגע זה הינני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם, אני חושב שלא אשמע את האוזניות במייטבם כשאר אשחק משחקי FPS ואנוכי שוקל לרכוש את האוזניות עם כרטיס הקול Icemat USB Soundcard בשל הפשטות של הכנסת הכרטיס לUSB במקום פתיחת המחשב. ברצוני לדעת אם כרטיס זה טוב כמו כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS bulk SB0350b או שמה אני לא אחוש הבדל רב בין הכרטיס אשר מובנה על לוח האם שלי.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה בעיות עם הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם שלי. ראשית קנינו לפני כמה זמן טלוויזית FULL HD 7403 של פיליפס ורציתי לחבר אליה את המחשב בשביל לצפות בסרטי בלוריי עם הכונן שלי במחשב, התמונה נראית טוב אבל היתה לי בעיה עם העברת הסאונד. לפני יומיים חשבתי שמצאתי לי פיתרון כאשר העברתי קבל קטן שמתחבר להתקן הסאונד שעל הכרטיס מסך מצד אחד ולשני פינים קטנים על לוח האם שנקראים SPDIF OUT וככה הצלחתי להעביר סאונד דרך כבר DVI-HDMI והייתי מבסוט עד הגג אבל היום בבוקר אני מגלה שהעסק לא עובד יותר משום מה. כשהעניין עבד לאחרונה צפיתי בסרט בלוריי ולאחריו הורדתי את עדכון הדרייבר האחרון שיצא לכרטיס מסך שלי. ניסיתי לראות אם משהו השתנה בהגדרות ולא נראה לי שעדכון דרייבר יבטל את הסאונד בכ…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
כנראה שנהרס לי הכרטיס קול כי שום דבר שניסיתי לא הצליח לגרום לא לעבוד (לא נורא יש אחריות). השאלות שלי הן: ב סי די רום יש הרי יציאה לרמקולים (אני מתכוון בפנל)- מה אני יכול לשמוע דרך זה? רק שירים בפורמט wav ולא mp3? או שאני בכלל לא יכול לשמוע דרך שם כי אין לי כרטיס קול? תודה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לפני כמה דקות כשניסיתי להפעיל את ATITOOL הכרטיס קול שלי התחיל לצפצף, אז נכנסתי ללחץ וכיביתי מהר את המחשב לפני שיקרה לו משהו. עכשיו נראה לי שהוא נדם לגמרי, עשיתי ריסטארט פעמיים ואני לא מצליח לשמוע שום קול במחשב, כל הכבלים מחוברים כמו שצריך וגם ה-Volume Control. יש לי Creative Sound Blaster Audigy 2 ונקשרתי אליו, הוא לא יכול למות ככה פתאום :-\ עזרה! אני חייב להבין מה הבעיה פה.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הייייייייי אנשים תגידו כמה באמת שווים הכרטיסי 5.1 שבאים עם הלוחות אם של NVIDIA ועוד שאלה איך הCreative Inspire 4400 4.1 Speakers כדי לשמוע מוסיקה ולשחק (פעולה ואסטרטגיה אם זה משנה משהו) אם הם לא משהו אז תמליצו על כרטיסים אחרים באיזור ה 500 בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי apex dvx 2410 צרבתי סרט עם קובץ SUB וכאשר אני מפעיל אותו זה מנגן והכל רק שהכתוביות הפוחות מה אני עושה ???? איך אני יכול לסדר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
האם אפשר לעקוף את כל תהליך הלבשת התרגום המסורבלת?! לא מזמן אמרו לי שאפשר פשוט בצריבה להוסיף את הקובץ התרגום, ובאופן אוטומטי יש תרגום האם זה נכון?!...או שיש דרך יותר קלה?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ממש בקצרה, כי נכנסתי לפורום כדי לקרוא על הבשורות הטובות וללמוד עליהם ולא לשבת שעה ולהבין איך אני מקמפל את הקוד שלהם לגירסה ברת עידכון... אפשר להתקין רוקבוקס ולנגן שירים!!! יייששישיישש!! זה אומר שאפשר: לקרוא עברית כמו בני אדם לעשות פלייליסטים על המכשיר למחוק קבצים, לשנות שמות קבצים, אולי גם ID3 (לא בדקתי עד היום ועכשיו כבר שווה לבדוק) ואולי אחד מהכי מגניבים: אפשר לשחק משחקי גיים בוי על האיריבר!!!!!@#$!@# אההההה... אני באקסטזה. עכשיו רק חבל שיש לי עוד יומיים עד שאני אגיע למחשב בבית :-\ עריכה: כמובן שאני מדבר קצת בעיניים עצומות עדיין לא התעמקתי בכל מה שאין ולא מיושם.. עוד יכול להיות שאגלה שאפשר לנגן MP3 שיש בהם רק ליין תופים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הלך לי הLogitech z5500 שקניתי בארה"ב. אין אחריות בין לאומית לפי מה שאני מבין. איך זה קרה- מרוב טפשותי החלטתי לחבר את המערכת ללא השאני שלה(יש לי שנאי וכבר כמה חודשים אני משתמש בו עם המערכת), אלא אם מתאם . היה קצר או משהו כזה, ומאז המערכת לא נדלקת. האם אפשר לתקן אותה? האם זה שווה תיקון? ואם כן מי יכול לתקן? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-