אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי טלויזיה 32 אינץ toshiba regza 32av700 שתומכת ברזולוציה 1366x768,כשאני מחבר את המחשב לטויזיה דרך חיבור HDMI אז אוטומטית מוגדר בדרייברים של הכרטיס מסך רזולוציה של 1920x1080 1080p,כפי שציינתי הטלויזיה שלי תומכת עד רזולוציה 1366x768 ונדמה לי שגם עד 1080i או 720p איך יכול להיות שהיא מסוגלת לעבוד על 1920x1080 1080p,האם עליי בכל זאת לבחור ברזולוציה 1366x768 עם720p או 1080i? פעם בהרבה זמן קורה שכשהמחשב מחובר לטלויזיה המסך נהייה שחור לשנייה וחוזר,זה קשור אולי לחוסר תאימות בין ההגדרות של 1920x1080 1080p לבין התמיכה של הטלויזיה של 1366x768 עד 1080i? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אנשים מבינים פה במסכים אז אולי יש לזה הסבר... הטלויזיה שלי מחוברת למחשב.. וסרטים רואים חלק מאוד.. יש לי בעייה עם הכתב, אם הכתב קטן אז לא מבינים כלום.. רק אם הוא מספיק גדול אז אפשר לקורא. זה לא רק לגבי הכתב זה בכללי לגבי עצמים קטנים.. גם שאני משחק וצופה במסך הטלויזיה אני צריך לאמץ את העניים כאשר במסך של המחשב הכל כרגיל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
משהו שמציק לי כבר כמה ימים והחלטתי לפתוח על זה דיון. כשחיפשתי טלוויזיה נכנסתי להרבה חנויות לראות בעין את הדגמים השונים ואחת החנויות שנכנסתי אליהן היתה מחסני חשמל. איש המכירות שנגש אלי ניסה עלי טכניקה שיווקית שאולי חוקית (ואולי היא הטעיה לא חוקית - אני לא מבין בנושא מספיק כדי לחוות דעה) אבל מסריחה מאוד ורציתי להזהיר אנשים אחרים מפניה. השוויתי תמונות בין מסכים שונים וברוב המסכים ראו לא משהו בכלל, אז המוכר התחיל לספר (ולהראות) לי שכל המסכים שם מחוברים לממיר אחד דרך מפצל מה שיוצר ניחות באות ואכשאני אקח את המסך הביתה (אחרי ששילמתי מן הסתם) אני אקבל שיפור באיכות התמונה של 40%. הוא עטף את זה במילים יותר יפות ומשכנעות כמובן. הקטע הוא ששמתי לב שגם שני מוכרים אחרים השתמשו באותם הטי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את הזן מיקרו של קריאטיב. ובהטענה הראשונה שלו חיברתי אותו לכמה זמן ל-usb כי אפשר לטעון אותו גם דרכו,ישר עדכנתי גירסא. התעסקתי עם המכשיר איזה דקה בערך וזהו. ואח"כ חיברתי לחשמל לכל הלילה. עכשיו היה לי 3 פעמים השבוע הזה בעיות איתו שאני מקווה שלא נגמרו מהקטע של ההטענה הראשונה. פעם אחת שלחצתי על פכתור כיבוי הוא לא נכבה(הכל פעל מצוין רק לא נכבה) זה קרה כאשר ניסיתי לשמוע שיר פגום אז אולי בגלל זה... ופעם אחת היום חיברתי את הנגן כדי להטעין אותו,והאור הכחול של המסך דלק אבל המכשיר לא נטען, כאילו שהוא נתקע. (הכפתורים אמורים להבהב בכחול שהוא נטען ובמקום זה המסך האיר באור כחול ולא נטעו. הבעיה הראשונה נפתרה לאחר הוצאת הבטריה, והשניה לאחר הוצאת התקע והחזרתו. לפי דעתכם…
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי. קיבלתי היום את ה - iPod Video 30GB שלי ואני כרגע מטעין אותו, הייתי מעוניין לדעת כמה שעות אני אמור להטעין אותו בהטענה הראשונית? בתודה, טל.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הלוח אם הוא GA-EP45C-DS3 ויש עליו את כרטיס הקול ALC889A שהוא אחד מסיבות שקניתי אותו בגלל שלפי אתר יש לו תמיכה ב DOLBY LIVE שאם הבנתי נכון הוא ממיר אות אנולגי לאות דיגטילי כרגע יש חיבור בין יציאתי הקול אופטיתי לבין רסביר אם יכולת לדובאלי דיטגילי לפי הוראות כאשר אני מחבר את דרך היציאה אופטית אמורה להופיע לי אפשרוית חדשות למטה בחלק של קלט אדיו ופלט של הגדרות של DOLBY LIVE ראיתי איפה שכתוב שתכונה הזאת נתמכת רק בויסטה בחוברת הוראת יש הרואות גם לויסטה וגם לחלונות XP שהלכתי לפי הם וכוונתי את הגדרות לפלט- פלט ממקור דיגטיל ואת הדגימה ל48 ועדיין אני לא רואה אפשרות אם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, אני שוכר דירה בה בסלון יש כבר 4 חוטים שיוצאים מ- 4 פינות של החדר , ארבעת החוטים מתנקזים בנקודת חיבור שנמצאת מתחת לטלווזייה. הבנתי מחבר שעלי לקנות מגבר + ארבעה רמקולים כדי שלא סתם ייצאו לי חוטים מכוערים מהתקרה... אגב, שמתי לב שאם אני מחבר כל אחד מארבעת החוטים לעידן פלוס, אני מתחיל לשמוע ערוץ 10, כלומר החיבורים עובדים. עכשיו אני לא כלכך סומך על החבר, האם אני באמת צריך לקנות מגבר או שאפשר פשוט לחבר את החוטים לטלוויזיה ככה שהטלוויזיה תשמש כמגבר? אם אכן הטלווזיה יכולה לשמש כמגבר, איזה רמקולים אתם ממליצים לקנות. לא בא לי להשקיע בזה הרבה כסף, עקרונית. נ.ב הטלווזייה אינה טלווזייה חכמה. סתם טלוויזיה רגילה של LG.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האלן חברה.. לאחר משאלים,סקרים והשוואת החלטתי שאני הולך על HD497. החלטתי להזמין אותם מארצות הברית אך לפני כן רצתי לאדר סוכנויות כדי לשמוע אותם ודגמים אחרים. ביקשתי לשמוע 212PRO, 280, ו במקום הHD497 נתנו לי לשמוע את הEH350 שזהו דגם זהה ל497 אך בעל טווח רחב יותר.. אפשר להגיד שהאיכות של 280 הרבה יותר גבוה מהזוגות האחרים אך מחירם היה גבוה יחסית (800) וגם הן די כבדות ולוחצות על האוזניים.. מEH350 התרשמתי מאוד לטובה וה212PRO נשמעו לידן הרבה פחות טוב! לאחר שעה שלמה של שמיעה החלטתי שאני אלך על EH350! (: שילמתי עליהן 440 שקל לאחר הנחה. באמריקה הן עולות כ80 דולר + משלוח, אז אני חושב שעשיתי עיסקה טובה! בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהאוזניות! ואני מתחיל לגלות צלילים וכלים שבחיים לא …
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היום היתקשרתי לחנות שאני לא אציין את שמה אוזניות מדגם cx300 ואמרו לי שאין להם במלאי בצבע שחור ויש להם מלאי גדול של צבע כסוף ולבן וכששאלתי מתי יהיה במלאי את הצבע השחור הם אמרו שבתקופה הקרובה לא יהיה אז מה עושים?? בדקתי בעוד חנות וגם אצלם אין במלאי ושתי החנויות פופולאריות. מנסים לידחוף לי את הדגם הכסוף כמובן שלא הסכמתי כי שחור מקרין אלגנטיות ואני לא ילך על כסוף שמקרין מין עננות אפורה וכבדה. בקיצור אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בצבע שחור את האוזניות אני ישמח אם יעזור לי .
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הספקתי כבר לחבר אותו והכל, ומאז אני לא מפסיק לשמוע מוזיקה. למרות שעדיין נשאר לי להחליף את הרמקולים, בתקווה שזה יהיה בשבועיים הקרובים. נ.ב זהו מגבר INTEGRATED
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחי הביא לי אותם מתנה, מדובר באוזניות האלה: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_portables_04850 אוזניות חביבות למדי, אהבתי אותם באס נחמד ויש דגש על התדרים הנמוכים, אם אני לא טועה הם עולות בסביבות ה-100~ החסרון בהם שהם נראות טיפה ג'נריות ויותר מזכירות אוזניות שעולות 20 ש"ח...בעיקר השבריריות שלהם. למי שמחפש לקנות אוזניות בתקציב הזה שייקח אותם בחשבון, אוזניות טובות אהבתי. ד"א יש להם שליטה על הווליום (BUILD IN) כזה... ראיתי אותם למכירה ב-18$ [פה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם כל החלקים באמת מצופים זהב או שזה סתם ליופי?? תודה מראש ערן
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום!! היום קניתי המערכת T5900 ויש לי בעיה!! אני לא שומע בסנטר וברמקולים האחוריים באסה!!! יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 24BIT חדש.. שתומך עד 7.1 נכנסתי ל SPEAKERS SETTINGS ובחרתי ב 5.1 לחצתי על NOISE והכל תקין אני שומע בכולן... כלומר כל החיבורים תקינים 1000% ולפי הצבעים רק בבדיקה יש קול בכל רמקולים.. בוינדוז וכששומע שירים למשל אין קול חוץ מהסאב והקדמיים.... מה הבעיה?! מה אעשה?! HELP!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה לאח שלי מפרט שאמור להריץ לו world of warcraft על אולטרא. הוא גם שומע שירים ביוטיוב פה ושם. רציתי להעביר לו את הATP3 שלי שהיו מ-ד-ה-י-מ-י-ם לאורך השנים. נהניתי מהם מאוד, אבל אחותי עקצה לי אותם כשהייתי בחול איזה רמקולים נמכרים היום ששקולים לאיכות סאונד שלהם? היא בכלל נחשבת טובה למה שיש היום? אני לא מעודכן כבר שנים במה שהולך. איזה רמקולים היום הbang for the buck הכי טוב ברמות סאונד של הatp3 שלצערי כבר לא נמכרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שיכול להיות שהשאלה הזו כבר נשאלה אבל באמת שחיפשתי לא מעט זמן... אשמחי לדעת מה הייחס עליו עליי להסתכל כשאני בוחר מערכת שמע (בחלקים כמובן, מגבר ורמקולים בנפרד) . המגבר מוציא וואט מסוים, או rms , איך אני בוחר את הרמקולים לפי ההתנגדות וכו' ..... ובקיצור, איך לשמוע טוב וחזק בלי לשרוף את הרמקולים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עוד היום ת'רסיבר ועוד לא ברור לי מה ההספק שלו, במספר אתרים רשום שהוא: 5X65W , 5X75W , 5X95W ו 5X110W.. עכשיו אני לא יודע מה העוצמה האמיתית שלו.. תודה לעוזרים. Yamaha Model: RX-V530
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ,ברשותי רמקולים Mini 101 של אומגה אודיו... +סאב 10" שמחוברים לרסיבר Denon 1601 (שנת 2001) מבחנת איכות אני מבסוט עד השמיים (השקעה מינימלית ) כרגע אני מחובר דרך יציאה קוקסאלית ללוח אם ASUS P5Q PRO -Alc 1200 , שומעים אחלה. אבל בעוד מספר ימים אני אקבל סכום של כסף וממש הייתי רוצה לקנות כרטיס קול שיתן לי חוויה עוד יותר טובה למוזיקה וסרטים. כרגע אני רק עם רמקוליים קדמיים וסאב כמו שציינתי, בעתיד הרחוק זה ישודרג לסראונד מלא. בסרטים כל הקודקים שלי מועברים לרסיבר עצמו (DTS,DD). מבחינת מוזיקה... זה קשה להגדיר למשהו ספציפי,משום שאני אוהב גם POP גם קלאסית גם רוק(לא כבד לדוגמא Evanescence) ואני אוהב באס-לא בצורה מוגזמת אבל שהבאס מורגש. אז האופציה היא להשקיע על כרטיס קול …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה היא שהנגן יוכל לשדר רדיו\שירי MP3 ישירות לנגן של האוטו... עם משדר מסויים אני יודע שיש כזה לאייפוד אבל העם יש חברה אחרת עם נגן כזה? (רצוי של creative) שבא עם משדר שמשדר לטייפ\סידי של האוטו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://portablevideo.engadget.com/entry/1234000613026501/ http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1415 http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=986 http://www.howardforums.com/archive/topic/604313-1.html איכות מסך מצויינת . או כמובן הנגן שכולם מדברים עליו http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/x5/ http://www.dapreview.net/content.php?review.201 היתרון של הסמסונג המסך שלו נראה הרבה יותר איכותי . והוא מאוד קטן size: 62x99.8x16.4 mm the Mini measures: 91 x 51 x 13 Size (excluding the LCD) iAUDIO X5 : 4.08 X 2.39 X 0.56 inches (103.7 X 60.8 X 14.3 mm) iAUDIO X5L : 4.08 X 2.39 X …
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את התרגום ? כקובץ SRT
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
2 הקריטריונים מאוד חשובים תלת מימד -- שידע לקרוא את כל סוגי התלת מימד.. SBS וכו.. 4K תודה רבה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי לכולם! אני חדש בפורום ואני מחפש סטרימר. שאלה ראשונה האם זה שווה לקנות את זה? ואם כן, איפה אני יכול למצוא בזול? כי ראיתי בכמה מקומות והיה מאוד יקר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-