אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני מחפש רמקולים (או אפילו - רמקול בודד), לחבר למחשב הנייד שלי כדי לשמוע מוזיקה בצורה יותר הגיונית. אני גר בדירת סטודנט, ומעדיף להימנע מסידור ה 2.1 (שגם מייצר מלא חוטים). האם יש אופציה לרמקול בודד? במידה ולא, איזה רמקולים (ואני מניח שעדיין קיימים בעולם רמקולים שמכילים קומפלט גם את יחידת ההגברה וגם את הסאב) מומלצים במחיר סביר (בכל זאת סטודנט)? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים לאי פוד/רמקולים שאפשר לחבר עליהם את האי פוד.. (מה צריך שהיה ברמקול בשביל שיוכל להתחבר ישירות לIPOD?) אפשר שהיה מחובר לחשמל עד 200$ אני יכול לקנות גם בבלגיה/ארצות הברית/דיוטי פרי.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולכם. רכשתי אוזניות BrainWavz R1 מ-MP4Nation לפני מספר חודשים. האוזניות הגיעו, שומעים מעולה. so far so good. לאחר כחודשיים של האזנה בדרך לעבודה ובחזרה ממנה, שמיעה רגילה ולא מתעללת לחלוטין, הכבל של האוזניה הימנית מרגיש כאילו שהוא עומד להתנתק מהאוזניה. הכבל קצת רוקד לו בפנים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. יש לציין ששומעים ב-2 האוזניות אותו הדבר. יצרתי קשר עם החנות לפני כחודש, והם אמרו לי לשלוח להם את האוזניות להונג קונג, והם יחליטו מה לעשות עם זה. מאז הזנחתי את זה. עכשיו אני מתכוון לשלוח את זה אליהם בהקדם האפשרי. אך שאלה אחת לפני שאני שולח- יש בכלל טעם לשלוח אותן? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן כרטיס הקול שיש לי הוא Realtek ALC883 8 Channel מובנה על לוח האם אני מחפש רמקולים איכותיים שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ורק קצת למשחקים התקציב קצת גמיש - משהו כמו 500 עד 900 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בעיקרון אני משאיר על הווליום הכי גבוה דרך הוינדוס ופשוט מנמיך ומגביר את הווליום של הרמקולים דרך השלט,עכשיו השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורה כלשהי ברמקולים עצמם? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
או מכשיר דומה ? שווה משהו ? זה בעיקרון לצפות במחשב שלך על גבי הרשת. איפה אפשר לקנות את זה בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע מה ליקנות מערכת קולנע ביתית או רמקולים אני חשבתי על המערכת קולנוע הזאות: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=636&ProductID=15979&VariantID=15980 שאותה אני יכול ליקנות השבוע או שלחכות עד לlogitech Z5500
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלויזיה למטרת משחקים בעיקר (XBOX). ראיתי שהטלויזיה LG 42ld460 די מומלצת. האם בתקציב הנ"ל יש טובות יותר למטרה זו? אפשר לחרוג ל3500 אם כדאי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקול סנטר שמחובר ע"י 2 חוטים ולא יציאה RCA או אנלוגי או איך שקוראים לזה בקיצור יש לי רסיבר של 2 ערוצים ורציתי לעשות שהסנטר יפעל בסראונד, בקיצור לקחתי חוט וקראתי אותו עד לחוטים בפנים וחיברתי אליו יציאה כמו שבמחשב וחיברתי לסנטר (מקווה שהבנתם) בקיצור אני מחבר ליציאה הירוקה, בסדר עובד טוב, אבל שאני מחבר ליציאה הכתומה לסראונד שומעים ממשששש חלש וגם ביציאות האחרות, כמעט לא שומעים אותו רציתי לדעת מה לא בסדר? וגם אי אפשר להגביר אותו הרי, כי זה חוט שקראתי לו תצורה וחיברתי אליו עוד חוט שקראתי עם יציאה כמו שבכרטיס קול. ובדקתי MUTE ודברים כאלה, הגדרות.. 2.1 5.1 וכל אלה יש לי את הכרטיס קול המובנה שעל הלוח ABIT NF-7 SL תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ותודה למי שטרח לבדוק את תוכן ההודעה בנוסף קיבלתי המלצה חמה על הרמקולים האלו ואשמח לדעת אם משלתם יותר לקנות אותם במדינות הנ"ל אם יש המלצה אחרת על רמקולים טובים יותר או שפשוט כדאי לחבר רמקולים של מערכת סטנדרטה, אשמח לדעת. כל המלצה או טיפ יעזרו, יבורך האיש. כל טוב.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב גיימינג מ TMS בחודש הקרוב. אני לא קונה איתו כרטיס קול כי למטרות האלה הכרטיס on board הוא מספיק טוב. רציתי לשאול על איזה רמקולים אתם ממליצים - עדיף מ TMS. או אולי עדיף בכלל אוזניות איכותית ורמקולים פשוטים?
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי באיביי CX300 במחיר זול מאוד. האריזה נראית מקורית אבל החיבור הוא ישר (לא ר כזה) ומוזהב. הסאונד עם הרבה באסים.. לא כפי שציפיתי, מזוייפות? המוכר השאיר לי פידבק חיובי ועוד לא השארתי פידבק.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני סוגים של רמקולים : 1) YAMAHA NSP240 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=NSP240&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196&aff=Zap# או 2) JBL SCS 146 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=254&CategoryID=186 מה אתם ממליצים לי?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שנה טובה! אני מעוניין לשדרג את איכות הסטריאו במחשב ולצורך כך חושב על שדרוג כרטיס קול ל-Xonar d2x כשהשימוש העיקרי של הכרטיס יהיה למוסיקה. בנוסף לכך, אני מתכוון לחבר אותו למערכת הסטריאו שיושבת בסלון. רציתי לדעת שלושה דברים: 1. האם יש אלטרנטיבות נוספות מעבר לו ול-Auzentech 2. ה-d2x יושב על ה-PCI-E אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין ה-d2. מה אכפת לי שה-d2 יושב על ה-PCI? 3. ספק 450W שמנוצל על ידי כרטיס מסך HD4850 יספיק גם ל-d2? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. ברצוני לקנות LCD לחדר.. אני גר ביאלת לכן אין פה מעמ.. אני מעוניין LCD 26 אינץ.. מצאתי פה רק של סמסונג שעולות 3400 או יותר.. מצאתי משהו חמוד.. LCD תוצרת FujiCom אינץ.. הדגם האו כזה..LC3201 ( מישהו מכיר את החברה..?) התבוננתי בLCD אותה חברה אבל 32 אינץ והתמונה ממש טובה.. והוא אמר שיש כזאתי ב 26 אינץ שעולה 2600 שווה לקנות אותה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם באמצעות מזרים המדיה Xtreamer ניתן לעשות ככה שעם המחשב הנייד שלי אני יכול לשחק עם החומרה של המחשב הנייח שלי ולראות את זה בנייד למי שלא הבין למה אני מתכוון האם אפשר לחבר את Xtreamer למחשב הנייח שלי ככה ששהוא ישדר את זה למחשב הנייד
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב שהוא נוצר!!! יהיה אפשר לרשום המלצות לדיסקים או שירים?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צריך רדיו דיסק עם DVD (לא בטוח בקשר למסך, כנראה שלא בינתיים), אבל יהיה נחמד לצרוב דיסק MP3 עם 4GB. רמקולים. צריך גם סאב? או שזה בעצם כולל קופסא ותופס חצי מהתא מטען? ואולי מגבר? איך בכלל הולך העיניין עם מגברים ראיתי שיש ערוץ בודד, או שניים או 4.. איך מגבירים זוג קידמיים, אחוריים, וסאב? או שלא כולם חייבים הגברה? מקווה להוציא על זה לא יותר מדי, נגיד עד 4000-5000 ש"ח זה הגיוני? יש לי כרגע רדיו עם מיני-דיסק (!) וצ'יינג'ר מאחורה שלא קורא MP3... יש דברים ששווה לנסות להזמין מחו"ל? ואם מישהו יודע מה המס זה גם יעזור. אם יש לכם המלצה על פורום אחר שיותר יתאים לזה, גם אשמח לשמוע.. לדוגמא האם כדאי לקנות משהו בסגנון הזה: (אני לא מבין סתם בחרתי דברים שנראו לי מזאפ) רמקולים אחוריי…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אוזניות in Ear חשבתי על mx500? אני מעדיף צליל של באס מטרבל שמעתי שזה משנה את הבחירה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום בהמשך לשידרוגים שאני עושה בחדר החלטתי גם לקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב ובשלב יותר מאוחר גם לשים ממיר HD בחדר..כרגע אין לי נקודות טלויזיה בחדר רוב השימושים יהיו שהטלויזיה תשמש כמסך נוסך למחשב כדי לראות סרטים לשחק משחקים בכיף התקציב שלי הוא גג 2300 ש"ח ובתקציב הזה ראיתי שני דגמים שניראו לי מתאימים וטובים הראשון הוא של סמסונג LA32C530 והשני הוא של LG 32LD460 - בקשר למסך הזה התקשרתי לחנות היי פיי כדי לברר אם קיים אצלם במלאי והוא אמר לי משום מה שהמסך ממש לא טוב והאיכות של המעבד הגרפי שלו גרועה. (בקשר לסמסונג לא שאלתי) תודה רבה למי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
110-135$ מאייבי או אמזון...אם יש אתר אחר זול ששולח לישראל אז למה לא? לא אכפת לי סגורות או פתוחות העיקר שהיו טובות ונוחות!השימוש זה מחשב ומוזיקה וקצת משחקים...שהיה בלי מיקרופון כמובן... אני לא קונה מגבר אוזניות...אלה אם כן יש מגבר זול ב-30-40 דולר אז עזבו... כמה אנשים המליצו לי על AH-D1001K וATH-ES7 מה יותר טוב מבינהים? אז בקיצור תביאו לי פה המלצה למשו טוב מקווה שתהיה בחירה טובה!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוזניות פתוחות או אוזניות סגורות...מה זה?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יש לי את המערכת X-540 . ובזמן שגלשתי באינטרנט שמעתי פיצוץ מהרמקול הימיני הקדמי וגם מהאחורי . ועכשיו כשהרמקולים דלוקים אני שומע משני הרמקולים פיצוצים קטנים (כמו חשמל סטטי ) . עכשיו שמתי לב שזאת לא הבעיה ברמקולים אלה בחיבור שלהם . כל הרמקולים עובדים מצויין אבל כשאני מחבר את הרמקולים לחיבור הימיני (גם האחורי וגם הקדמי ) שומעים את הרעש . מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את מערכת רמקולים + כרטיס קול במחשב הקיים שלי. אני כרגע עם כרטיס קול של Creative SB LIVE Value! ורמקולים של חברת VIVANCO, שתי רמקולים + סאב. בכל אופן אני שוקל לכנות את ה - GTXP או את ה FORISIMO 2 ובנוסף גם מערכת רמקולים חדשה משהו של ALTEC השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה ולפעמים משחקים אני מתלבט בין ה - GTXP וה FORTISIMO 2, ומערכת רמקולים בין ADA890, ATP3.. או ADA880.. השאלה העיקרית שלי היא , האם יהיה הבדל באיכות המוזיקה הנשמעת בין הכרטיס קול הקיים (SBLIVE) לבין אחד מכרטיסי הקול של הרקולס. ואיזה מערכת כדאי לקנות (אני יודע שבעקרון האפשרות שהבאתי הם די שונות אחת מהשנייה אבל השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה.. אז אני מתלבט מה לקנות מבניהם כי הבנתי שגם ה - ADA לא …
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ראיתי רמקול עם חיבור אוודיו בצבא לבן של dvd. השאלה אם אפשר לחבר אליו mp3 עם מתאם או שחייבים dvd. תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-