אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני אציין בפתיחה שחוץ מכרטיס קול שיש לי- הכי פשוט נראה לי - ואין לי מושג מה הסוג שלו - אין לי מושג לגבי כל מה שקשור לאודיו, והעברת קלטות טייפ למחשב. יש מספר קלטות ישנות מאוד (בנות 30 שנה!!) שמוקלט עליהם דברים נדירים שחשובים לי מכל משמר. כיצד אני יכול להעביר אותם למחשב? מה אני צריך בשביל זה?(חומרה, תוכנה, מערכת סטריאו מתקדמת? (שלי בת 10 שנים)) ושאלה נוספת - במידה והעברתי את הכל למחשב -יש תוכנות ש"מנקות" את הקובץ מרעשי רקע? תוכנות שיעזרו לשפר את איכות הקול בצורה משמעותית? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כן, הזמנתי בסוף את הנגן המצויין הזה, קראתי עליו כל כך הרבה ביקורות טובות! לא ראיתי ביקורת קוטלת אחת! פשוט נגן מצויין, נקווה לטוב, אמור להגיע תוך משהו כמו 4 ימים. 560 שקל עלה. צפו לביקורת גדולה, עם תמונות (כמעט בטוח). :]
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מובן ש MP3 זה כיווץ ירוד... קניתי כרטיס קול חדש, ויש לי מערכת יחסית פשוטה של המילטון 5.1... אבל אני רוצה לבחון אותם כמו שצריך, מישהו יכול להעלות לי בבקשה קובץ מוזיקה, שיר איכותי? upload-il.com שרת ישראלי מהיר להעלאת קבצים, זה ממש יעזור לי! גם יספיקו לי כמה שמות של פורמטים מומלצים ואני אדאג להשיג שירים באותם פורמטים! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות ישמשו בעיקר לנגן MP3, אני לא מחפש אוזניות in-ear, חשוב שהן יהיו סגורות (או חצי סגורות אם הן טובות), עם איכות סאונד טובה וחזקות (לא שבריריות). כדאי כמובן כמה שיותר זולות, אבל אם יש אוזניות מעולות ב-600 אז הן גם אופציה. תודה
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור DVI או VGA, ואני מנגן במחשב סרט ברזולוציות גבוהות (720p לדוגמא), האם המידע יעבור בצורה חלקה וטובה לטלויזיה שיכולה לנצל את הרזולוציה הזו.. לדוגמא טלויזית HD READY / HD FULL, או שאני צריך להשתמש בכבל HDMI כדי להגיע ל100% ניצול הקובץ מן המחשב לטלויזיה. ואם לא אשתמש בכבל HDMI אז איך תפגע האיכות והאם אוכל לקבל איכות תמונה טובה בטלויזיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחדשתי אם האוזניות 5.1 של מדוזה הגירסה הביתית המשובחת מבין הגרסאות !! קיבלתי קופסה מהמהת אם בנדל אשיר של כבלים מגבר נו אתם מכירים את השאר !! מי שרוצה המלצות לגבי האוזניות ולשמוע אותם מזומן!! עכשיו נתקלתי בבעיה באוזניות החלק שסמים על האוזנים עשוי מבד רך כזה והוא מתמלא מהר אבק וגם השערות של הכלבה שלי נצמדות לזה ??? האם קים איזה תיק יעודי לאוזניות המלצות בבקשה??? או מגן לאוזניות רק לאוזניות חשבתי אולי לחתוך גרביונים של בחורה ולשים על החלק של האוזניים מישהו ניסה?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אני דיי אוהב טרנסים... ואני אוהב לשמוע אותם בווליום גבוהה אבל הקטע שבמערכת 2.1 YAMAHA שלי זה לא ממש הולך הסאב של המערכת - אתם בטוח מכירים : http://img157.echo.cx/img157/271/1234568ee.jpg כאילו זאת מערכת טובה ( למחשב ) אבל היא פשוט לא עושה לי את זה אני חשבתי על לשים עוד 2 רמקולים גדולים למעלה על קצה הסיפרייה 1. אתם אומרים ישמעו יותר טוב? 2. האם צריך לקנות כרטיס קול? מכיוון שאין לי כרגע והוא ON-BOARD על הלוח אם 3. כמה סיפור כזה עולה , והאם צריך לחבר את הרמקולים החדשים למחשב או לרסיבר? 4. האם מפצל אודיו ל2 יציאות , מוריד מאיכות השמע ? נ.ב - ברסיבר אין עוד מקום ליציאות מאחורה תודה
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי את הרמקולים מ-EBAY והם הגיעו שהייתי בחו"ל , הרמקולים עצמם הם 120W ואבא שלי חיבר אותם לשקע של 220W ! הם כמובן לא עבדו , קניתי שנאי מ220 ל120 והם עדיין לא עובדים ! יש מצב שהם נשרפו לי ? יש אפשרות לתקן אותם ? או לעשות איזה קסם שהם יעבדו ? כל תשובה תתקבל בברכה !! חבל לזרוק את כל הכסף הזה לפח =\ תודה רבה לכם !
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע את המוסיקה שלי חזקה ומפורטת, ומה לעשות, גר עם ההורים.. נמאס לי כבר שכל פעם שהם בבית אני לא יכול לשמוע מוסיקה בעוצמה נורמלית (ואוזניות לא באות בחשבון, דבר ראשון אני אוהב את החופש שלי בחדר ודבר שני, לפעמים באים חברים.. אני לא יכול לשמוע מוסיקה ולייבש אותם בשקט ) בקיצור, מה שאני מחפש זה דרך לאטום את החדר שלי מבריחת רעש החוצה. לא חייב ב 100%, אבל במידה כזאת שההורים שלי בחדר ממול (מרחק של בערך 10 מטר מהרמקולים כולל שני קירות) לא ישמעו את המוסיקה בכלל. יש פתרון אפשרי כלשהו שאינו כולל שבירת קיר? אני מסוגל להשקיע סביבות ה 1000 שקל בעניין, חריגה בינונית אפשרית אם ממש חייב.. מצורפת תמונה שתעזור קצת יותר להבין את המצב: הקיר השמאלי ביותר שרואים-קיר משותף עם החדר …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מחשב לחבר לאולפן הקלטות ביתי ואשמח לעזרתכם: 1)איזה כרטיס קול עדיף (אולי משהו אחר בכלל?) 2)במה להשקיע יותר זכרון - מעבד - הרדיסק 3)איזה תוכנה מומלצת (או שבאה עם הכרטיס?) תודה
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי טלויזיית CRT עד שנקנה טלויזיה חדשה (בקרוב ), הבעייה היא שקשה לעבוד על הוינדוס עם רזולוציה כזאת נמונה (איזה רזו' זו ד"א ? ) אני בעיקר משחק ורואה סרטים אבל קשה לי לראות את הכתוב (שמות תיקיות וקבצים) איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות streamer כדי שאוכל לראות סרטי HD מהמחשב על הטלוויזיה. 1. קיימים גם מכשירי DVD עם תמיכה ב-USB, אולי עדיף לקנות זיכרון מהיר ופשוט לחבר ל-DVD? 2. רציתי לדעת אם מכשירי ה-streamer שיש בשוק מספקים את מה שהם מבטיחים המפרט http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx או http://www.xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx השאלה אם הוא תומך ב-1080p ברשת: Video Aspect Ratio..: 16/9 (1920x1080) Audio Codec.........: DTS Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec Audio Channels......: 5.1 channels Subtitles...........: English Source..............: Blu-Ray File Size...........: 17.15 GB DXVA compliant......: Yes
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חובה שיהיה מסך עם תאורה. עדיף כזה שתומך ב"דפדוף" בשיר (העברה של כמה שניות בשיר) עזרה בבקשה !!! תודה.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
נושא קודם על ה SPDIF לא ענו לי אבל לא נורא.. הסתדרתי בסוף קיצור: בקרוב אני מקבל את המערכת SONY-DAV DZ26, אני מתכוון לחבר אותה למחשב דרך SPDIF COAX, ול TV דרך SCART. עכשיו ב TV שלי אין יציאות SCART (מה שמפתיע אותי, כי זה טלוויזיה של טושיבה לא הכי ישנה בעולם אבל לא הכי חדישה גם..) אלא יש לה רק יציאות RGB. עכשיו השאלה שלי אם אני מביא מתאם SCART ל RGB, ויחבר לטלוויזיה אני יקבל סאונד של 5.1? או רק של 2 ערוצים...? אם אני לא יקבל סאונד היקפי, יש דרך לעשות את זה? או שרק עם הממירים החדשים זה יהיה אפשרי דרך HDMI... עוד שאלה: יש לי בממיר חיבור SPDIF אופטי, אם אני יחבר אליו כבל אופטי, אני יקבל אודיו של 5.1 100%?
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב רוצה לקנות ממיר וכרטיס TV כי אין לימקום לTV בחדר ואני רוצה ליראות TV במחשב. על מה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בקלטות אודיו הסאונד הוא סטראו? כלומר מחולק לשני ערוצים... והאם אפשר להקליט מוזיקה מקלטות? והסטראו ישאר כפי שהוא?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בטלויזיה הבנתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות מתאם של dvi לhdmi. באיזה מהאפשרויות האיכות תהייה הטובה ביותר לצפייה בסרטים באיכות HD,מסך מחשב lcd או טלויזית lcd?
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הוא צריך בסביבות הגיגה זיכרון, מה שמאוד חשוב זה תמיכה במספר סיפריות גדול ואם אפשר גם רדיו עם אפשרות הקלטה.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
דגם "nomad zen xtra" מבוסס דיסק קשיח 30GB מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב השימושים שלי בהם 45% מוזיקה 45% סרטים 10% משחקים חשבתי על Z2300 מה דעתכם איזה אתם ממליצים לי ? (אני משתמש בכרטיס קול מובנה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי. מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית. אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם. תודה מראש, עוז
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מיני דיסק סוני דגם Mzr-909 וכרטיס כניסה אופטית במחשב. כאשר אני מחבר בין שניהם ומכוון על הקלטה המכשיר לא מקליט וכותב NO RECORD. האם מיששהו מכיר דרך כלשהי להקליט או לפתור את הבעיה. תודה
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני עומד להזמין 2.1 - Altec Lansing VS4121 מהחנות COM4U ... ראיתי ב"באג" רמקולים של JBL מאוד מעניינים! וחשבתי עליהם בתור אופציה! הם בהחלט נראים יפים אבל יותר חשוב איך הם נשמעים, מישהו מכיר? אגב- מישהו מכיר את ההרמן-קרדון שמעליהם? לינק: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=199&tcat=30
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-