אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
-
מה שאני מחפש זה מפצל לאוזניות שיאפשר לי לחבר שני מחשבים ,וניתן לשמוע באוזניות מכל מחשב שהבחר מבלי להעביר בכל פעם את הכבל ממחשב אחד לשני ,השאלה האם מישהו מכיר התקן כזה :s05:
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקיץ את ה-SanDisk Sansa E250 2GB (חוסך כסף בשבילו,כרגע יש לי 80% מהסכום),ויש לי כמה שאלות. א. איך האוזניות של ה-Sansa ? כדי להחליף אותם? ב. בהקשר לשאלה הקודמת,אם כן, איזה אוזניות (עד 150 ש"ח) מומלצות לנגן כזה? ג. בלי קשר לאוזניות,לפי זאפ המחיר בחנות הזולה ביותר (אסור לפי החוקים לציין את השם) הוא 799 ש"ח,עם שנה אחריות ומשלוח חינם, האם שווה במחיר הזה לקנות בארץ ביחס למחיר בחו"ל ? והאם צפוי המחיר של ה-Sansa לרדת?
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אולי יש מישהו שמבין משהו במערכות לרכב אני לא מחפש משהו מיוחד בערך רמקולים קדמיים ואחוריים ששומעים בהם טוב.... או כל הצעה אחרת שתהיה לכם בתקציב של בערך 500 שקל אהה וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין בסוגים השונים של הרמקולים ויכול להסביר לי קצת מושגים כמו קומפוננט או רמקולים 6/9 או למשל כמה כדאי לקנות באיזו עוצמה וכו'.... :s05: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי היום קרטיס ZV:M חדש דנדש, לפני חצי שעה שצפיתי בתמונות המכשיר הפסיק להגיב פשוט !, כאילו יש קליק כזה שאני לוחץ על המקשים אבל שום דבר לא משתנה חוץ מזה שנדלק האור . מה אפשר לעשות? למכשיר יש בטריה מלאה ואין לי כוח לחכות שהיא תיגמר . בנוסף לכך, אני חושב שבחנות הביאו לי נגן לא חדש מכוון שכבר הייתה לו חצי בטריה והאריזה לא הייתה סגורה לגמרי אז מה עושים ? יש איזה צירוף של מקשים אשר מאתחל את המכשיר ?? ואיך יכול להיות שנגן חדש נהרס בפחות מ 12 שעות ???
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP4 עם יציאה לטלויזיה אני מחפש את הכי זול שאפשר (אם יש דבר כזה) חיפשתי קצת בזאפ ולפי מה שראיתי מדובר רק ביציאות לאוזניות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בא לי להחליף רמקולים (כדי לשמע באיכות טובה יותר) השאלה היא עם אני יחלף ישמעו טוב או שצריך להחליף גם כרטיס קול? יל לי עכשיו כרטיס קול מובנה זה השם שלו (מהתוכנה EVEREST ): Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך DVD שמוציאה חברה מסוימת מסוגלת לצרוב על שכבה אחת של 8 וחצי גיגה? כי עד כמה שאני יודע קיים 8.5 גיגה על 2 שכבות... אז או שאני פשוט לא יודע שקיים דיסק של 8.5 גיגה על שכבה אחת? או שהם פשוט דוחסים 8.5 גיגה על דיסק שהוא 4.7 גיגה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
נקרע לי הכבל שמחבר בין ה מחשב ל TV. (וידאו בלבד, הסאונד עובר בדרכים אחרות) אני הולך לקנות כבל חדש היום או מחר הטלוויזיה שלי מקבלת RCA (עכשיו שמתי לב שיש לה גם חיבור SVIDEO IN אחד !!!) המחשב מוציא SVIDEO כרגע מחובר מפצל VIVO ל SVIDEO של המחשב, וממנו יוצא כבל SVIDEO שמתחבר ל TV בכניסת RCA צהובה. יש לי כרטיס X800XL עם VIVO, אני כמעט ולא משתמש ב VIDEO IN אני יכול להשאיר את המפצל מחובר , ולקנות כבל RCA-RCA ו אני יכול להשאיר את המפצל מחובר ולקנות SVIDEO -RCA כמו שהיה לי עד היום אני יכול לנתק את המפצל ולקנות : SVIDEO SVIDEO ישר מהיציאה של המחשב לכניסה של ה TV SVIDEO RCA מהמחשב ל TV (נכנס RCA ל TV, יוצא SVIDEO מהמחשב) אני חושב שהכי איכותי זה SVIDEO ל SVIDEO , בלי מפצ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם חשבו לקנות תווי קניה ולי יש איפוד נאנו. ורצית לשאול: באיזו חנות כדאי לי את תווי הקניה ב-bigbox או ב-bug? תודה ישי
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש נגן של גיגה או שני גיגה לחברה שלי באיזור ה 500 ש"ח. ראיתי חיקויי נאנו למיניהם או כל הדברים האלה. מה החסרונות האמיתיים ביחס ל סנסה לדוגמא? יש משהו מומלץ מביןניהם? תודה מראש רום
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם העובדות שהאוזניות הן in ear והכבל לא סימטרי מפריעות לריצה עם האוזניות? אם יש פה מישהו עם נסיון בריצה עם האוזניות אשמח לשמוע את תגובתו.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איך האוזניות האלו? נחשבות מקצועיות? כדאי לרכוש אותם בשביל מכשיר סלולארי שישמש בשבילי כנגן MP3?
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי את המערכת לוג'יטק איקס 530, בתוכנה של realtek אני עושה הדמית סראונד סאונד ושומעים בכל הרמקולים, אבל במשחקים, שירים וסרטים אני שומע רק ב2 הרמקולים הקידמיים. כל הדריוורים מותקנים ואני עובד על XP מישהו יודע מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מדובר כרגע לאוזניות ניידות יותר שמתחברות ל-ZVM. כרגע יש לי את ה-HD25 ואני מאד מרוצה, אני לא אודיופיל מטורף אבל אוהב איכות, למרות זאת ראיתי שהרבה מסתובב פה על ה-K81(שאגב זולות יותר בחו"ל) ורציתי לקבל השוואה בינהם, ובנוסף לדעת האם ניתן לשדרג אולי את ה-HD25 שכבר יש לי כדי לקבל קצת יותר מהן ? שומע בעיקר רוק, מטאל כשאני בתנועה...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מספר המלצות על טלוויזית LCD. גודל ''37 לא פחות ולא יותר. כמובן שתהייה כמה שיותר איכותית, להרצת סרטים, משחקי PS3 ותמיכה בHD (לא HDR). התקציב הוא גג 10,000 ש"ח. אשמח גם להסבר על כל טלוויזיה מומלצת שלל יתרונות וחסרונות. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התחדשתי לי במגבר נוסף, הפעם מתוצרת עצמית, ה-SOHA. מדובר במגבר DIY היברידי. אני קניתי אותו כקיט שכולל את ה-PCB ואת כול החלקים, כולל מארז מתאים, מ-glassjaraudio.com. אבל אפשרי גם לקנות רק את הלוח להשיג חלקים לבד, אם מתעקשים (: מבחינת פרויקט, לא הייתי ממליץ עליו למתחילים בתחום, אבל לא מדובר בפרויקט קשה במיוחד. (זה המגבר השני שאני בונה, ולא הסתבכתי יותר מדי ) מבחינת סאונד, עוד לא התרשמתי ממנו מספיק, אבל הוא דוחף ממש יפה את ה-K701. במיוחד בגזרת הבאס, שיש לו פאנצ'יות נהדרת וכמות שאין במגבר הנוכחי שלי(ה-Aria). אני אעדכן בהמשך עם הבניה של המארז ועוד התרשמויות.. ואי אפשר בלי קצת תמונות של הבייבי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן אמפי קטן, והאוזניות (ג'נרי) שבאו איתו על הפנים... אני רוצה איזה אוזניות כפתור נורמליות שאפשר לשמוע איתם מוזיקה בסבבה...לא יותר מדי איכותיות, משהו סבבה לשעה שעתיים נסיעה... תודה..!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים בשעה טובה קיבלתי מארצות הברית את ה X-FI Fatal1ty עם הפנאל הקידמי. התקנתי הכל טוב ויפה, רק דבר אחד שאני במצב של דירקט 6 ערוצים (אני מתכוון מצב נייח של הרסיבר לוגיטיק Z5500) אני שומע רק ברמקולים הקדמיים עשיתי טסט לרמקולים דרך תוכנה של קריאטיב וכל הרמקולים עובדים . אני מדבר על חיבור אנלוגי 3 צבעים .. רק הירוק עובד, השחור וכתום לא עובדים בתוכנת קינפוג של המוסיקה של קריאטיב כיוונתי את זה ל5.1 עדיין זה לא עובד בבקשה עזרה אני רוצה להרים את הביתה כבר
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק X530 וחיברתי אותם למחשב הבעיה עכשיו זה שרק 2 רמקולים עובדים וה3 האחרים לא... יש מצב שחסר לי דרייבר במחשב או משהו אחר שיכול להשפיע על זה?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
דיון שהיה בהד-פיי לפני זמן מה הכיל את הקישורים האלה. רק עכשיו היה לי כח לבדוק את זה, אז אני מצרף קישורים. links: 1 - http://tonometric.com/rhythmdeaf 2 - http://jakemandell.com/tonedeaf 3 - http://tonometric.com/adaptivepitch התוצאות בהד-פיי תוכלו לראות כאן: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=248248 אני אישית עשיתי בינתיים רק 2 מבחנים. את הראשון והשלישי (השני נראה הכי ארוך ). בראשון עשיתי 1.2Hz, בשלישי 88%. אישית, נראה לי שאם עושים את זה עוד כמה פעמים משתפרים, אבל לא ממש בדקתי את זה. Anatoli.
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה לרמקולים מדפיים למערכת בתקציב הנ"ל. עכשיו פחות חשוב לי האיכות קול של הרמקול(יש לי פירלס עכשיו והם מצוינים לי). אני צריך שיהיה חזק כמה שאפשר למה אני שומע חזק. פחות חשוב הצלילים הנמוכים כי יש לי סאב 12' שעושה את העבודה הקשה. הרמקולים הולכים להתחבר לרסיבר ימאהה RX-V 430
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור DVI או VGA, ואני מנגן במחשב סרט ברזולוציות גבוהות (720p לדוגמא), האם המידע יעבור בצורה חלקה וטובה לטלויזיה שיכולה לנצל את הרזולוציה הזו.. לדוגמא טלויזית HD READY / HD FULL, או שאני צריך להשתמש בכבל HDMI כדי להגיע ל100% ניצול הקובץ מן המחשב לטלויזיה. ואם לא אשתמש בכבל HDMI אז איך תפגע האיכות והאם אוכל לקבל איכות תמונה טובה בטלויזיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-