עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הי, אז כאמור אני צריך המלצה לרמקולים 2.1 (שמתחברים בחיבור הסטנדרטי של 3.5mm) שיתחברו לטלוויזיה בסלון. המרחק מהטלוויזיה הוא כ -3 מטרים אנכית. התקציב הוא כ 300-400 ש"ח עם עדיפות לעד 350. שמתי את ה Logitech X230 שיש לי במחשב בסלון וזה נשמע טוב והעוצמה מספיקה. בעקבות זה חשבתי על ה Logitech Z323 שעולים כ 250-300 ש"ח, אך שמעתי שבדומה ל X230 זה לא בהכרח בחירה כזאת טובה. אשמח לקבל המלצות. תודה.

2. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by nadavh86,

התחדשתי היום ב-LG 32LD460 TA.AMFILH לפי מה שקראתי בפורום ובחיפוש מעמיק בגוגל הבנתי שכנראה קיבלתי פאנל IPS ALPHA לפי האות "I", נכון? בכל מקרה חיפשתי מידע כדי לדעת את הנקודות החזקות והחלשות של הפאנל הזה ע"מ לנסות ולכייל אותו באופן המיטבי. אשמח למידע נוסף תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tangush,

הגעתי למסכנה שחיבור כזה יהיה הכי זול עבורי. לחבר את המחשב(יציאת AUDIO OUT ) היציאה הירוקה של כרטיס הקול... למגבר (אודיו אין -ימין שמאל) מהמגבר להוציא (אודיו OUT LEFT RIGHT ) משם להתחבר לבורר הרמקולים שיש לי (10 רמקולים בקליניקה של רופא שיניים) וזהו. האם זה חיבור נכון והאם זה יכול לעבוד? תודה מראש טנגוש

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. לא "סוחב"... איזה כרטיס קול+מגבר אני יכול לחבר כדי שיהיה לי סאונד חזק מספיק בעלות של עד 200 ש"ח? האם זה אפשרי במחיר הזה? תודה טנגוש

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by approx,

כמה אוזניות שמצאתי אוזניות AKG K321 | אוזניות ודיבוריות - באג מחשבים למרות שהם יקרים האם זה שווה את הכסף ? מצאתי גם את אלה ( מישהו מכיר את החברה ? ) Skullcandy INKD SC Black/Black Earbuds מכירת מחשבים ניידים נייחים וציוד היקפי __________________

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  7. שלום, יש לי רסיבר בחדר שנקרא כך: Onkyo TX-DS575X. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את המערכת ושומע שירים, המערכת מנתקת את הרמקולים או משהו. הרמקולים הם של Jamo מערכת איכותית מאוד, אבל הרסיבר די בעייתי. בבקשה עזרה !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shay1554,

בס"ד היי לכולם יש לי מגבר פיוניר משהו מהרמות הטובות שיש בשוק היום ,שהוא יודע להעביר לי גם תמונה וגם קול ניסתי אתמול לחבר לו מחשב שיש לו חיבור DVI מהחיבור DVI של המחשב חיברתי לו מתאם לHDMI כי אין למגבר את החיבור DVI. עכשיו אם היה HDMI אז הייתי יכול לראות לשמוע ביחד וזה היה סוגר לי את הסיפור , אבל מיכוון שהוא עובד דרך הDVI אז אין קול האם אפשר לחבר חיבור שהוא HDMI (דיגיטלי) וחיבור ביחד של האודיו (אנלוגי לדוגמא קבל RCA)????

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד hp dv6 עם כרטיס מסך יעודי, ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה (sharp 32 d44) בחיבור hd ונתקלתי בכמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שכאשר אני מחבר את הכבל השולחן עבודה מתשנה במחשב והסמלים העלמים, בעת נגיעה בעכבר תגובת העכבר היא רק על צג הטלויזיה ובמחשב הוא נכנס לאיזה מצב של תרדמת. הבעיה השניה היא הרזולוציה שלא מתאימה במסך הטלויזיה מה אני אמור לשנות את הרזולוציה במחשב או במסך? הבעיה השלישית היא התחממות של המחשב.. האם עצם החיבור לטלויזיה דורש עיבוד נוסף מצד המעבד או שאין קשר וכמות העיבוד היא אותו דבר בעת צפיה במחשב ובעת צפיה בטלויזיה באמצעות המחשב? תודה רבה לעוזרים

10. אנשים שואלים אותי איך לזהות פאנל IPS בטלוויזיות של LG. התשובות הנפוצות הן לחפש על המדבקות או להסתכל על צורת הפיקסלים בזכוכית מגדלת או לחפש את הסמל של LG על המדבקה שעל הפאנל דרך החרכים בכיסוי האחורי של הטלוויזיה. היום, תוך כדי קריאה, נתקלתי בשיטה אחרת, שמבדיקה בבית אשכרה עובדת http://72.9.159.100/avs-vb/showpost.php?p=19871191&postcount=1765

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by EVGA,

הלכו לי האוזניות הקודמות של SS 5HV2 , ואני רוצה לקנות משהו חדש בעיקר למשחקי יריות , לשמוע צעדים ויריות ומאיפה האויוב יבוא.. חשבתי ללכת לדגם החדש של steelseries 7H , יש דברים יותר מומלצים ?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by Shlaker,

שלום יש לי כבר 3 שנים את האוזניות של סהנאייזר cx300. הייתי ממש מרוצה מהם ונהנתי מהם אבל הם כבר בלויות, ונראה לי שגם האיכות ירדה, ולא נשארו לי גומיות. בקיצור בא לי להתחדש וראיתי שהמחירים ממש ירדו, אז עלו לי 200 היום זה 70, אז הcx500 עלו 500 היום 150.. בקיצור מה שווה לקנות היום בסביבות ה200 שקל? או איזה סהנאייזר טובות אני יודע.. חבר שלי קנה באיביי אוזניות של ד"ר דריי beats לא זוכר את הדגם במחיר הזה גם איך האוזניות שלהם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by UponTheRose,

אני מקווה שאני בפורום הנכון, יש לי תהייה לגבי הקלטות: בנאדם חובבן שרוצה להקליט דיבוב וסאונד FX ברמה איכותית למחשב לדו' בשביל סרטוני פלאש, האם הוא צריך לקנות מיקרופון איכותי שיתחבר למחשב או שכדאי כבר לקנות רשמקול איכותי ויקר מסנן רעשים? תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  14. אוקיי החלטתי להתחדש לאור כל החיבורים לאינטרנט וה3D והשטויות (חובב גאדג'טים),אז רגע לפני שעובדים עליי בכל החנויות רציתי לדעת מה מומלץ ומה לא? פלזמה או LCD? איזו חברה מומלצת? רצוי שלטלוויזיה יהיו רמקולים עם באס,מיד והייהנד נורמליים ולא כמו כל הזבל שאני שומע היום. אם אפשר טלוויזיה שקוראת קבצי MKV. מה לגביי ה-HD...זה משנה FULL או READY? אשמח להחכים קצת ותודה על כל העצות שתתנו פה.

• 40 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by DMV,

הי חברים, יש לי בקשה לעזרה יש לי אוזניות IN EAR של IBEATS (נהדרות אם כבר שאלתם...לפחות בזמן שהם היו שלמות) עם דיבורית אישית מובנית (לחבר לאייפון) הייתי קצת אלים איתם ושברתי את הפלאג- יצא החוצה מהמקום ולא ניתן להחזיר. אחרי שהוצאתי את הבידוד וחשפתי חוטים נשארתי עם כמה שאלות: 1- לאן אני מלחים כל דבר? (הבנתי שירוק זה הארקה, אדום-שמאל, זהב-ימין ובטח הלבן המסוכך זה הדיבורית...תקנו אותי אם זה אחרת) 2-האם צריך הלחמה מיוחדת? 3-האם מישהו מוכן לעזור לי עם ההלחמה (אין לי מלחם שפיץ, מוכן לשלם) הערות - מדובר בכבל של מונסטר. -צירפתי תמונות של הפלאג והחוטים החשופים. -אני ממש אוהב את האוזניות האלה -לחנויות אלקטרוניקה אין סבלנות להתעסק עם תיקונים כאלה, תנו להם רק טלויזיות... - אני ישמח לקב…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ha,

בהחלפת מערכת ה HTPC שלי ניתקלתי במספר אפשרויות, המערכת תכלול לוח אם עם יציאת HDMI וכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS (ישן למדי) בעל יציאת DVI -האם וכיצד ניתן להתחבר לחיבור ה-HDMI ולהוציא את סיגנל האודיו בלבד. -האם ניתן להוצא את סיגנל הויודאו מיציאת ה DVI של כרטיס המסך ובאותו זמן להוציא את סיגנל האודיו מה-HDMI שעל לוח האם. -מהו הפורמט הדיגיטלי של סיגנל האודיו היוצא מ HDMI? האם הוא S/PDIF?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני שוקל קניית מסך לסלון שיהיה מחובר ל-HTPC גודל 32-37 לצפייה בסרטים בלבד, ללא טלוויזיה. כיום אין לי מקלט טלוויזיה בבית ואני לא משלם אגרה, אני גם לא מעוניין לשלם בעתיד ולא רוצה להכניס לבית מקלט טלוויזיה מכל סוג שהוא. האם קיימים מסכים ללא מקלט מובנה או האם יש אפשרות להסיר את המקלט הקיים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ffetetg,

תוכנה להמרת WAV ל- FLAK יש דבר כזה ? לא להיפך WAV > FLAK

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחר חיפוש מתמשך למערכת שמע ביתית (לדירה חדשה) ועלייה תלולה בכמות ההאזנה למוזיקה (שהביאה לתשוקה קלה לשיפור האיכות ;D ) ביחד עם צרכי שקט בערבים למשפחה, החלטתי להשתדרג ולרכוש לעצמי זוג אוזניות. קראתי, החכמתי והשכלתי מחיפוש בפורום, ובעיקר הבנתי שבעיקר צריך להאזין. פניתי לחלק מהחנויות המצוינות באתר (וחלקן אכן מצוינות גם בשירות ) והאזנתי לחלק מהאוזניות. שמעתי סנהייזר 280, 518, 515, 555, את סדרת shure מ 240 עד 840, את ה RP21, את הגרדו SR60\80 וזהו עד כה. נכון לכרגע, הדרישות הן כאלה: 1. יש אופציה להזמין אוזניות מארה"ב עם חבר שיביא אותם תוך שבועיים, וממה שראיתי ברוב הדגמים המחירים משמעותית גבוהים בארץ. 2. הסכום המוקצב הוא כ 150 דולר או עד כ 600 שקלים. 3. אין בי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tomerA,

יש לאוזניות של Sennheiser אחריות? יש לי את הדגם CX400 ואוזנייה ימין מתחילה לזייף וצריך לשחק עם הכבל כדי לשמוע ממנה צליל טוב. יש לי את האוזניות 3 חודשים וזה נראה לי מוזר שכבר הם התקלקלו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by bullnapo,

מטרות: חיבור למחשב נייד בשביל סרטים ומשחקים בעיקר מרחק צפייה: 2.5 מטר תקציב: מאוד מוגבל אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by ronbubl,

אוזניות גדולות (שמכסות את האוזניים-קשת) - ה"רגילות" המטרה חיבור לאייפד ושמיעת תכנים. אם יש חנות באיזור חיפה - עדיף.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. Started by ProMeR,

הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by Shlompy,

אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD / פלסמה. גודל 42" + הבנתי שבמידה ורוב הצפיות הן תוכן לא HD, אז יש נטיה למסך פלסמה. מדוע? אם רואים HD האיכות לא טובה? הבנתי שאחד החסרונות הגדולים של מסך פלסמה הוא השתקפות של אור. מה רמת ההשתקפות ביחס לטלויזיות קופסא ישנות ועד עד כמה זה עלול להפריע לצפיה? החדר שבו תהיה הטלויזיה הוא חדר מואר בעקרון, אך אין חלון מול הטלויזיה. כביכול התקציב עמד על 5000 ש"ח, אבל לאחר שראיתי מחירים של מסכי פלסמה חשבתי אולי יהיה עדיף, ואפשר להשיג גם 50" באיזור ה 3000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים