עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sos,

שלום לכולם! קניתי את הסט הזה: Logitech X-530 עכשיו יש לי בעיה.שומעים בכל ברמקולים(סאטלייטים וסאב וופר) אבל בסנטר לא שומעים. גם כשנכנסתי ל- NV Mixer ועשיתי מעיין סט-אפ כזה שיזהה את הרמקולים הוא זיהה את כולם(ושמעו בכולם) ,כולל הסנטר,אבל פשוט אחרי זה שאני רואה סרט הסנטר לא עובד. מה לעשות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ודאי כולכם מכירים את החיבור הזה של קסטה עם חוט לרכבים שאין בהם רדיו-דיסק, מכניסים את הקסטה לטייפ, מחברים את הקצה לדיסקמן ואפשר לשמוע את הדיסקמן ברכב. רציתי לדעת אם האיכות של השמע יורדת עקב כך שזה מחובר דרך קלטת, או שהאיכות נשארת אותו דבר? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. בוקר טוב, אכן כך... ממה זה יכול להיות? אני שומע כאילו אנשים מדברים בקול מעוות כזה... למישהו זה מוכר? עריכה: זה לא מופיע באופן קבוע, בממוצע פעם בשבועיים, בשעות שונות.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אוזניות של חברת Sennheiser דגם HD555. ויש לי כמה שאלות. יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 1024 SOUND CARD ורמקולים של HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2. אבל (תקנו אותי אם אני טועה), יש מצב שהסאונד לא יהיה כל-כך טוב\נקי\יפה עם הכרטיס קול שיש לי כרגע? כי לפי מה שקראתי בכמה אתרים על האוזניות HD555, שהן ישמעו הכי טוב עם כרטיס קול טוב. (אצלי כרגע שומעים סביר, למרות שהרמקולים מאוד טובים, אבל הBASS והTREBLE לא הכי נעימים\נקיים\צלולים לשמיעה. הTREBLE צורם, והBASS לא משהו בכלל. ואני חושש שעם הכרטיס קול שיש לי כרגע, ישמעו ככה עם האוזניות החדשות שאני רוצה לקנות. עכשיו: אם זה נכון שלא ישמעו טוב כמו שאפשר לשמוע עם כרטיס קול טוב, אז עשיתי חיפוש על כ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by avihugr,

אני צריך רמקולים לחדר קטן יחסית, העניין הוא שאני רוצה גם לחבר אותם לטלוויזיה שנמצאת בחדר (lg), אבל בעיקר שאוכל לשמוע מוזיקה אבל דרך הסמארטפון שלי (אנדרואיד), כמובן שארצה להעביר את המוסיקה בדרך אלחוטית(bt או wifi). חשוב לי האיכות למוסיקה הרבה יותר מהטלוויזיה.. עדיפות כמובן על 2 רמקולים, ולא הבודדים או הגדולים שיש היום שהם יחידים. התקציב הוא עד 300 עם אפשרות לחריגה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם החלטתי היום שהאוזניות שקיבלתי עם הMP4 לא מספקות אותי בכלל, ואח שלי קונה כבר אוזניות אז אני אצטרף אליו. עכשיו, בקשר לאוזניות, אני מעדיף שהם ישתיקו את הסביבה, כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר, לפי כך הסוג שמתאים לי הוא הIN-EAR שאוטם את הסביבה. כמה עדיפויות: 1.ששני הכבלים יהיו שווים! לא כבל ארוך וכבל קצר (היה לי נסיון עם זה ) 2.איכות סאונד הכי טובה למחיר, IN-EAR.3, 4.עד 150 ש"ח, 5.עם אפשר להשים כפתור ווליום על האוזניות זה יהיה מעולה (לא חובה) 6.ללא רצועת צוואר (גם לא חובה, אבל מאוד מומלץ, כם עם זה היה לי נסיון ) 7.והאורך, העיקר ישגיע לכיס שלי (כמה צריך עוד ) וזהו בכללי, אני ממש צריך עזרה, יש את הJVC, SONY, CREATIVE ויותר מדיי מותגים. אופציות שאהבתי, מסו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שבוע טוב! בהמשך לפוסט הקודם שלי, למדתי הרבה ועזרתם לי לקבל כיוון על מה אני מחפש התקציב שלי הוא עד 2500 שקל כרגע יש לי את ה Microlab 6c, אין לי כרטיס קול מיוחד. זה התקציב שיש לי ע"מ לשדרג את איכות הסאונד שלי בחדר, חשבתי לחלק את זה ל: 1800~ שקל רמקולים 600~ שקל כרטיס קול אשמח לקבל עזרה והמלצות על דגמים מסויימים, או חלוקה שונה של התקציב שלי שאלה נוספת לא משנה מה אקנה, האם יש אופציה לשלב את הרמקולים הקיימים בצורה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. עדיפות לאזור חיפה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מעוניין באוזניות הללו הרבה זמן ולאחרונה ראיתי בhead fi שיש כאלה שהזמינו את האוזניות עם המוד removed cable מהקופסא אבל לא הצלחתי למצוא את החנות ממנה הם הזמינו וכמה זה עלה להם. מאיפה אפשר להזמין אותם עם המוד וכמה זה יעלה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הבעיה בכותרת. חיברתי את הכבל לפי ההוראות ואין לי סאונד דרך יציאת הDVI שמחובר אליה מתאם HDMI ואליו מסך עם יציאה לאוזניות. עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. התקציב הוא עד 7000 ש"ח כאשר תוכן השידורים יהיה 60% SD ו-40% סרטי HD מה-HTPC. לא איכפת לי LED LCD או פלזמה העיקר האיכות. מרחק צפיה כ-3.5 מ' ~. למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by thelegend,

שלום אני מחפש טלוויזיה FULL HD 1080p (לא פלזמה) במחיר של עד כ 3000 ש"ח. גודל המסך בין 40 ל 46 אינץ(מרחק של כ 3 מטרים מהמסך). השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים (HD) של בין 4 ג'יגה ל16 ג'יגה(שלפי מה שהם מוגדרים כאשר אני מוריד/מקבל אותם זה 720p או 1080p), בנוסף אני משחק בפלייסטיישן 3 ואולי בקרוב 4. השימוש הפחות עיקרי הוא צפייה בערוצי הטלוויזיה הרגילים. אני ממש לא בקיא בתחום ולא כל כך מכיר את כל העסק הזה ולכן צריך את עזרתכם. נ.ב. אני יודע שהמינוחים שלי בכל הנושא הזה לא הכי מדוייקים. סליחה מראש על חוסר הבקיאות בתחום. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by katkato,

בן דוד שלי מחבר את המחשב לlcd infinity בhdmi והטלויזיה מוציאה רעשים מחרידים! ניסינו לחבר דיוידי בחיבור hdmi ושם הכל היה בסדר מבחינת הסאוונד..... יש לציין שניסינו לחבר שני מערכות מחשב שונות ועדיין יש רעשים.. (ati 4870 & gtx 260) וכמובן שבחיבורים שונים כגון vga או scart הכל עובד מצויין... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב השתמשנו בשני מתאמים(dvi to hdmi) שונים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני מתכנן להזמין את האוזניות מניואגג,אך יש לי התלבטות קטנה בהחלטה בין אם לקנות אלחוטיות שיוכלו לשמש לי גם לטלוויזיה (יתרון עצום) וגם כך אני נמנע מחוטים כבר קרעתי שני סטים של אוזניות לאלחוטיות חשבתי על ה : SENNHEISER RS110 Supra-aural Headphone אמנם זולות אבל לפי הביקורות ראיתי שהם מצוינות לחוטיות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106392 או SENNHEISER HD515 3.5mm/ 6.3mm Connector Circumaural Stereo Headphone - Retail עולות 80$ לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106391 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106328 SENNHEISER HD 280 3.5mm Connector Circumaural PROFESSIONAL Headphone - Re…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

התוכנה Meedio Essentials ללא ספק מביאה את ה HTPC לשלמות מוחלטת. התוכנה היא למעשה ממשק ויזואלי מדהים (מזכיר את הממשק של ה xbox) לניהול מאגר התמונות, שירים, סרטים שלכם. לאחר בדיקה של מספר דקות (גיליתי את התוכנה בעצמי לפני זמן לא רב...) ניתן להגיד שהכל עובד בצורה פשוט מדהימה. אלבומי השירים מוצגים עם תמונות העטיפות שהתוכנה מזהה אוטומטית ע"י קובץ ה jpg\gif בסיפריה (לא משנה השם), כנ"ל לגבי הסרטים. התוכנה מזהה אוטומטית תת-סיפריות עבור כל סרט בסיפריית הסרטים הראשית שאתם מגדירים, וגם מזהה אוטומטית במקרה שהסרט מחולק לשני קבצים (ואז היא יוצרת playlist לשני הקבצים האלה עדי שהסרט יוצג בצורה רציפה). יש לה אפשרות (לאחר הורדת פלאגין, מתוך מאגר פלאגינים גדול למדיי, הכל דרך ממשק התוכנה) לה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב מסוג KENWOOD RXD-F2 נאבד לי השלט של המערכת עכשיו השאלה אם אני יכול לכוון שלט אחר שישלוט על המערכת (כיבוי,הדלקה) דברים בסיסיים אם יש תדר או אפשרות לעשות זאת אשמח לקבל עזרה נ.ב(יש לי שלט של מערכת אחרת מסוג sherwood rm350 אם יהיה אפשר לכוון אותו למערכת זה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני יודע שיש הבדלי מחירים ענקי בין שניהם אבל אני מחפש רמקולים שייתנו לי סאב נעים וחזק ומדוייק גם בווליום גבוה גם במוזיקה ראפ וטראנס. רציתי לשאול אם ההבדל יהיה גדול בינהם.?,או שעדיף לי לקנות ישר Z2300 כי כיום יש לי creative inspire2500 ואני רוצה משהו שייתן לי הבדל מורגש מאוד.! אז השאלה האם כדאי לקנות ATP3 או את ה Z2300 ובהתחשב למה שיש לי כיום. תודה

18. Started by Alfies,

הורים החליטו לקנות מערכת סטראו אבל שלמה. לא הצלחתי לשכנע אותם לקנות ברכיבים! אני לא התעסקתי אף פעם במערכות כאלה ולכן אין לי נסיון בזה. הצלחתי לאתר בזאפ חברות טובות שאני מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713247 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=cs-715&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=he http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=rcdm33sr&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=HE התקציב עומד על 3000-3500 אם אתם יודעים על מערכות האלה (למעלה) או מערכות אחרות בבקשה תמליצו לי על משהו. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש TV חדשה, כל הדרישות שלי מסתכמות ב: צג טוב אפשרות לניגון MKV עם כתוביות בעברית דרך WIFI שתהיה דקה ותראה טוב בסלון יש חיה כזו במסגרת התקציב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by agent007,

שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה ואני רוצה את ההכי טובות שאפשר וכסף לא משנה. חשבתי על beats solo 3 אשמח לדעת אם יש יותר טובות ללא קשר למחיר

22. Started by MDK,

האם כרטיס קול זה טוב? האם שווה לקנות אותו ב-400 ש"ח במקום לקנות ב-650 ש"ח את הgtxp ? ? ? (מחירים עפ"י למיר)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by heone,

לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by eranir,

שלום לכולם, מחפש רמקולים למחשב, בין 400 ל-600 שקל (בערך). ישמשו למוסיקה וסרטים. חשבתי על אחד משני דגמים, עליהם שמעתי דברים טובים: - Altec Lansing ATP3, חושש קצת מהסאב, ראיתי בזאפ כמה שכתבו שהוא דומיננטי מדי, וכן שהוא מעט גדול פיזית, וזו נקודה רגישה (מישהו אגב יודע מה גודלו?) - Creative Gigaworks T20. אשמח אם מישהו יחווה דעתו על הדגמים הנ"ל ועל אחרים בטווח המחירים. אם יש סיבה ממש טובה אני מוכן לחרוג מהטווח.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מחפש השוואה כמו זאת: http://www.phataudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=134&mode=thread&order=1&thold=0 רק שיהיה בה פורמט המיני-דיסקים ATRAC. עזרה בבקשה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים