עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רוצה לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה. חשוב לי שהאזניות לא יהיו IN EAR אלא כפתור או משהו דומה לזה. העדפה לאזניות שמגיעות עם נרתיק. חוטי/אלחוטי. 400 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יום טוב לכולם, אני חדש בפורום ורציתי להתיעץ לגבי רמקולים למחשב שישמשו בעיקר למוזיקה מסוגים שונים ולפעמים סרטים. חשבתי בעיקר בכיוון הסולו 6סי כי חשוב לי צלילים עמוקים ונעימים לאוזן עם באס שחמיאה למוזיקה ולא שולט אלה, אבל בימים האחרונים עלה לי רעיון, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו של סוני משנת 97 שעדיין עובדים מצוין (רק המערכת עצמה הפסיקה לעבוד לא מזמן), חשבתי אולי יותר שווה לי לקנות מגבר או משהו כזה שאני אחבר למחשב ולמגבר לחבר את הרמקולים. תודה מראש על העזרה, קוסטה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. האם באמת יש הבדל בין כבל רגיל לכבל מוזהב בקצה, והאם הוא יבוא לידי ביטוי בסטים 2.1/5.1 די איכותיים למחשב? תודה רבה לכל המגיבים מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אחרי שניסתי את ה-h5 וכול מיני אוזניות, כולם נימעסו עליי, לא שומעים טוב ואני לא מהנה מהם. אני צריך אוזניות טובות בעיקר למטאל\רוק, בעיקר אני מחפש באס חזק. אני פתוח להצעות. תודה!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. בת דודה שלי מגיע באמצע אוגוסט מארה"ב , עכשיו כמה שאלות ... יש לי היום LCD HITACHI 32 LD9000 , מחשב בעל כרטיס קול מובנה ... והחדר עצמו הוא 10 מטר . היום שי ברשותי מערכת 5.1 שנקנתה לפני כ6 שנים YAMAHA TSS-1 , האמת שאני די מרוצה אבל אני רוצה לשדרג לרמקולים טובים ואיכותיים יותר בעיקר בשביל סרטים ומוסיקה . 1. אני רוצה לחבר את הטלויזיה ואת המחשב לרמקולים , זה אפשרי ? 2. אני ירגיש הבדל רציני ? יש מקום כלשהו לשמוע אותם ? 3. זה נחשב חלק מחשב ? כי אם כן אני לא אצטרך לשלם מס ... עריכה : יש רמקולים טובים יותר באיזור ה300 דולר ? חשוב לי גם שיהיו יפים) , אולי מערכת 7.1 עדיפה ? תודה יום טוב , אריק .

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מתכנן להזמין את האוזניות מניואגג,אך יש לי התלבטות קטנה בהחלטה בין אם לקנות אלחוטיות שיוכלו לשמש לי גם לטלוויזיה (יתרון עצום) וגם כך אני נמנע מחוטים כבר קרעתי שני סטים של אוזניות לאלחוטיות חשבתי על ה : SENNHEISER RS110 Supra-aural Headphone אמנם זולות אבל לפי הביקורות ראיתי שהם מצוינות לחוטיות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106392 או SENNHEISER HD515 3.5mm/ 6.3mm Connector Circumaural Stereo Headphone - Retail עולות 80$ לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106391 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106328 SENNHEISER HD 280 3.5mm Connector Circumaural PROFESSIONAL Headphone - Re…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by fleshbone,

הכרטיס הזה כבר הגיע לארץ או שזה סתם תרגיל ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11658 המחיר שלו סבבה יחסית לרמה שלו .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Chymes,

מישהו יודע איפה ניתן להזמין כזה? כי חיפשתי בחנויות שונות באשדוד (הום סנטר, ACE ועוד כמה) ולא מצאתי. איפה לקבל קישור לאתר או טל' של חנות המתמחה בתחום?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dj-ariel,

שלום הטלוויזיה הזאת נמצאת אצלי כבר 4 שנים... לאחרונה יש בעיה שהיא פשוט לא נדלקת , מה שקורה זה שלאחר שהיא דולקת אני מבצע כיבוי (בעזרת השלט או הכפתור המובנה על הטלוויזיה) ולאחר מכן נשארת נורת החיווי האדומה על המסך כשאני מבצע לחיצה נוספת להדליק אותה הנורה נעלמת וכאילו שהחשמל לא מגיע כי היא לא מגיבה מה שנותר לי לעשות זה להוציא מהחשמל לכמה דקות ולאחר מכן להכניס שוב ולקוות שהיא תידלק. נסתי להחליף את מקור השקע , כבל מאריך , הוצאתי כל מיני כניסות וחיבורים וכלום לא עזר...האחריות שלי פגה לפני שנה אני אובד עצות...עזרה בבקשה..?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by rafi2391,

שלום רב, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים אבל בכל מקרה אני רוצה לשאול כיצד ניתן לעשות תצוגות מקדימות לסרטים במזרים מדיה TVIX N1 כמו לדוגמא פה http://www.dtown.co.il/articles/1317.html ניתן לראות תמונות תצוגה מקדימות כאלו לכל הסרטים שהסטירמר מצא תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מגבר של DENON מדגם 1803, הבעיה שאבד לי השלט שלו וקניתי שלט אוניברסלי אבל אני לא מצליח להדליק אותו עם האוניברסלי. 1. איך אמור להיות להיקרא רסיבר באנגלית על שלט אוניברסלי? יש שם כל מיני גברים כמו HIFI, LD, CAB, CD, CATV, DBS... 2. אין אפשרות להדליק את הדבר הזה בלי שלט? מקוה שמישהו יודע למה זה מחרפן אותי. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yoyo12,

שלום לכולם. החלטתי שהגיע הזמן לשפר את מערכת הקולנוע בסלון של הבית. המטרה היא לחבר לטלויזיה מחשב ישן עם יציאת סאונד למגבר ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את הסאונד למגבר בעזרת יציאה אופטית כדי לקבל מקסימום איכות. מישהו יכול להמליץ על כרטיס קול סביר עם יציאה אופטית. לא צריך יותר מידי מתוחכם, רק עם יציאה אופטית. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, רכשנו טלויזית SAMSUNG 40C5000 (לא רעה כלל) יש לנו בבית ממיר (לא יס או הוט) עם חיבור HDMI מאחור וחיבור אופטי יש רסיבר KENWOOD עם חיבורים אנלוגים וחיבור אופטי אחד (בטלויזיה גם קיים אגב) עכשיו הסוגיה : איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שהסאונד יתקבל מהמערכת ולא מהרמקולים בטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המלצה על דיוידי קורא כתוביות בעברית דרך USB תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dkaro,

היי, כרטיס הקול הקדמי במחשב שלי נדפק, וכיוון שבכל מקרה התכוונתי לרכוש בעוד מספר חודשים מחשב חדש ואיתו אוזניות בחיבור USB איכותיות, החלטתי להקדים את רכישת האוזניות לימים אלו. חשוב לי לציין שאני רחוק מלהיות איזה אודיופיל מושבע, וברוב הסיקורים על אוזניות אני לא מבין בכלל חצי מהמילים והמשפטים לגבי התדרים וכל זה, כך שאני לא ממש מחפש את האוזניות האיכותיות והמדויקות ביותר שעולות טריליון דולר. כמו כן, השימוש של האוזניות יהיה בעיקר לסרטים וסדרות (אני כן מוריד את הסרטים/סדרות באיכות הגבוהה ביותר, כולל האודיו), כאשר למוסיקה השימוש פחות בהרבה כיוון שאני לרוב משתמש ברמקולים הרגילים (בסרטים וסדרות אני ברוב המכריע של המקרים משתמש באוזניות). כמו כן, האוזניות ישמשו אותי בעתיד הקרוב לאח…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

התוכנה Meedio Essentials ללא ספק מביאה את ה HTPC לשלמות מוחלטת. התוכנה היא למעשה ממשק ויזואלי מדהים (מזכיר את הממשק של ה xbox) לניהול מאגר התמונות, שירים, סרטים שלכם. לאחר בדיקה של מספר דקות (גיליתי את התוכנה בעצמי לפני זמן לא רב...) ניתן להגיד שהכל עובד בצורה פשוט מדהימה. אלבומי השירים מוצגים עם תמונות העטיפות שהתוכנה מזהה אוטומטית ע"י קובץ ה jpg\gif בסיפריה (לא משנה השם), כנ"ל לגבי הסרטים. התוכנה מזהה אוטומטית תת-סיפריות עבור כל סרט בסיפריית הסרטים הראשית שאתם מגדירים, וגם מזהה אוטומטית במקרה שהסרט מחולק לשני קבצים (ואז היא יוצרת playlist לשני הקבצים האלה עדי שהסרט יוצג בצורה רציפה). יש לה אפשרות (לאחר הורדת פלאגין, מתוך מאגר פלאגינים גדול למדיי, הכל דרך ממשק התוכנה) לה…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by gilad_mos,

היי אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 40 ג'יגה. בגדול אני מתלבט בין הiPod לבין הזן, עם נטייה לזן. בגדול יש לי כרגע ג'וקבוקס 1 ואני די מבסוט ממנו, רק שהוא כבר די מיושן וגדול (למרות שיש לו 40 ג'יגה הרד דיסק תוצרת בית). הזן נראה לי מעניין מאד, ומאחר ויש לי נסיום טוב עם קריאטיב, אני די נוטה לכיוונו. דבר נוסף שמשמעותי, לזן יש חיבור חשמל סטנדרטי בניגוד לiPod שחיבור חשמל שלו לאוטו עולה עוד כמעט 500 ש"ח (אם אני לא טועה), ומאחר ואני מתכוון להשתמש בנגן בעיקר ברכב, זה נראה לי חשוב. חוץ מזה 24 שעות פעולה רציפה לא הולכות ברגל, אף אחד לא מתקרב לזה... אני אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן , וכן אם יש המלצות למכשירים נוספים תודה גלעד

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by composite,

ובכן, אני ממש רוצה לקנות Nano מחו''ל, זה ממש דחוף לי. רציתי לדעת מהו פסק הדין לגבי בעיות במסך.. האם הן קיימות? רק על חלק מהמכשירים או על כולם? האם שווה לקנות אותו עכשיו? אם אני כבר אקנה, ומסתבר שיש בעיה, יחליפו לי? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by or0126,

בבית עשינו ניקיון ואחרי 10 שנים שלא מצאנו את הטקליטים של אמא שלי (100 + תקליטים שהם ממש שווים הם כולם מקוריים שנות ה-60-80 וכל התקליטים איכותיים למשל the wall ועד טקליטים רבים וטובים) והחלטנו שאחנו רוצים לקנות פטיפון כי הפטיפון שיש לנו עכשיו מאד ישן ומפחיד אותנו כי הוא יכול בקלות לשרוט או לפוצץ תקליטים איכותיים בקיצור אני מקווה שהבנתם שאנחנו לא מחפשים משהו יקר אבל אני לא רוצה לקנות פטיפון זול ודפוק שלא ישמע טוב... הקיצר אני מחפש פטיפון טוב במחיר הכי זול ששווה את הכסף שהוא עולה אני מקווה שהבנתם את הכוונה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shimon23,

אני מעונין לקנות את המיני דיסק sony mzr-500 , למישהו יש אילו שהן הסתיגויות מהמוצר הנ"ל? הולכים לקנות לי אותו בהונג קונג, מישהו יודע כמה הוא בערך עולה שם?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Angello,

שלום, אני רוצה לדעת כמה עולה בערך סטרימר או אקסטנדר - (אני לא הבנתי בדיוק איך קוראים לזה) אל-חוטי. בקיצור מה שאני רוצה לעשות זה לראות בטלויזיה את הסרטים שיש לי במחשב ב-HD באופן אל חוטי, בלי צפייה בתכנים באינטרנט או משהו כזה (בינתיים כל מה שראיתי היו יחד עם צפייה באינטרנט). איך בדיוק קוראים למה שאני מחפש? ומה הטווח מחירים שלו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במקום הכרטיס המובנה. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזה באמצעות כבל HDMI 2.0 כדי לצפות בסרטים ובנוסף, לחבר מידי פעם אוזניות איכותיות (בשווי 1800 שח' ) ולשמוע מוזיקה . אני לא מעוניין בעריכת מוזיקה או כול דבר אחר, אלה בהאזנה בלבד. האם כרטיסי קול כמו שקונים ב IVORY \ KSP כגון Asus STRIX SOAR (לא מכיר את הכרטיס פשוט לקחתי דוגמא ממה שמוכרים שם שעולה בערך 550 שח') יעשה את העבודה או שיש משהו מומלץ בתקציב של עד 1000 שח' ? תודה, ארז

23. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-600 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1. אמנם אני לא איזה DJ, אבל אני כן שומע מוסיקה+משחק במחשב, ואני מאלה שלא מוכנים להתפשר על משהו לא איכותי. אני רוצה שהן תהיינה נוחות, ואני צריך שיהיה להן מיקרופון. עדיף לי שהן תהיינה אטומות מצלילים. רק לשם המחשה, אני כנראה אחליף אותן ברמקולים שלי, לוג'יטק X-540. לא אכפת לי באיזה מדינה החנות, גם אם החנות לא עושה shipping לארץ (אני גר גם בניו יורק, לשם כל חנות שולחת). לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות? תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by gbonfil,

שלום. עברתי על המדריך באתר הזה לגבי בדיקת כרטיס הקול בעזרת התוכנה RightMark Audio Analyzer 5.5 קיצור: RMAA 5.5 עברתי לפי ההוראות של המדריך אבל התוכנה מראה שיש לי בעייה בכרטיס ואין לי מושג איך לפתור אותה. זאת הבעייה: PROBLAM: the input level is low. try to increase recording or playback levels in your mixer עכשיו, אני חושב שהתוכנה מתכוונת שאני יעלה את רמת הווליום אבל אצלי הרמת עומדת על 100 אחוז. בבקשה עזרו לי. מצורפת תמונה של הבעייה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אשמח לקבל המלצות לאוזניות ל-zen micro המיועדות לפעילות ספורט מתונה. חשוב שיהיו נוחות וקלות (וכמובן באיכות טובה). באותו עניין - האם אוזניות עורף עדיפות לספורט על פני אוזניות כפתור? הם באמת נוחות בפעילות ספורט? ושאלה אחרונה - יש חנויות שמאפשרות להתרשם מאיכות השמע (ולא רק מהקופסא).

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים