עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by overload,

יש לי ריסיבר ישן (3 שנים או יותר) של פיוניר דגם VSX-108 . לריסיבר אין כפתור on & off בשלט (כן זה ממש טיפשי ) וכדאי לכבות אותו צריך ללחוץ על הכפתור שעל המכשיר (כמו הכפתור שעל הטלויזייה) אני לא יודע עם זה טוב לכבות כל לילה ולהדליק כל בוקר את המכשיר, אם אני משאיר אותו דלוק הרמקולים שמחוברים משמיעים רעש חלש (כמו כל רמקולים שמחוברים לחשמל) ואני גם לא בטוח שכדאי להשאיר אותם דלוקים 7 24 . מה לעשות? :-\ נב: בקשר למסך מחשב זה אותו דבר? (לכבות אותו בלילה או לא?)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את כרטיס הקול onboard שלי למשהו טוב יותר. אין לי רמקולים למיניהם (5.1, 7.1), מה שכן יש לי זה אוזניות, כך שאני צריך עזרה בבחירת כרטיס-קול טוב, שהדברים היחידים שיהיו מחוברים אליו הם אוזניות ומיקרופון... תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מתכנן להזמין את האוזניות מניואגג,אך יש לי התלבטות קטנה בהחלטה בין אם לקנות אלחוטיות שיוכלו לשמש לי גם לטלוויזיה (יתרון עצום) וגם כך אני נמנע מחוטים כבר קרעתי שני סטים של אוזניות לאלחוטיות חשבתי על ה : SENNHEISER RS110 Supra-aural Headphone אמנם זולות אבל לפי הביקורות ראיתי שהם מצוינות לחוטיות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106392 או SENNHEISER HD515 3.5mm/ 6.3mm Connector Circumaural Stereo Headphone - Retail עולות 80$ לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106391 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106328 SENNHEISER HD 280 3.5mm Connector Circumaural PROFESSIONAL Headphone - Re…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by avihugr,

אני צריך רמקולים לחדר קטן יחסית, העניין הוא שאני רוצה גם לחבר אותם לטלוויזיה שנמצאת בחדר (lg), אבל בעיקר שאוכל לשמוע מוזיקה אבל דרך הסמארטפון שלי (אנדרואיד), כמובן שארצה להעביר את המוסיקה בדרך אלחוטית(bt או wifi). חשוב לי האיכות למוסיקה הרבה יותר מהטלוויזיה.. עדיפות כמובן על 2 רמקולים, ולא הבודדים או הגדולים שיש היום שהם יחידים. התקציב הוא עד 300 עם אפשרות לחריגה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שבוע טוב! בהמשך לפוסט הקודם שלי, למדתי הרבה ועזרתם לי לקבל כיוון על מה אני מחפש התקציב שלי הוא עד 2500 שקל כרגע יש לי את ה Microlab 6c, אין לי כרטיס קול מיוחד. זה התקציב שיש לי ע"מ לשדרג את איכות הסאונד שלי בחדר, חשבתי לחלק את זה ל: 1800~ שקל רמקולים 600~ שקל כרטיס קול אשמח לקבל עזרה והמלצות על דגמים מסויימים, או חלוקה שונה של התקציב שלי שאלה נוספת לא משנה מה אקנה, האם יש אופציה לשלב את הרמקולים הקיימים בצורה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום זאת המערכת שלי מעבד:AMD PhenomII X4 955 @3200MHz לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P ערכת שבבים:AMD RD770 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4770 זיכרון: 1333 4096 MB (2 x 2048 DDR3) כונן קשיח: SAMSUNG (500 GB) צורב SAMSUNG מארז: Lancool Dragonlord PC-K56W ספק כוח: ENERMAX MODU82 II 425W אצלי בחדר המחשב מחובר למסך סוני 32 אינצ' 1366X768 והכל עובד חלק ולפעמים אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון סוני 46 אינצ' (חדשה) 1920X1080 כדי לצפות בסרטים או לשחק משחקים ואחרי כמה זמן המסך פתאום עובר לצבעים כחול טורקיז עדיין רואים את הסרט או המשחק אבל בצבעים כחול טורקיז ולאחר כמה דקות המסך חוזר לצבעים הרגילים ,ובהמשך זה שוב קורה היה לי כרטיס מסך 6870 והייתה את אותה בעיה, ניסיתי להחליף כבל …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. טוב כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה על רדיו דיסק לרכב עד 1000 ש''ח, ושמעתי שפיונר ואלפיין (Alpine) הם המובילים בתחום, אז אני צריך המלצה ספיצפית :] תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by +Eliran+,

דרך איזה חיבור אני מחבר את הפלזמה למחשב? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. רק 35000 טלוויזיות OLED נמכרו ב Q1 אבל LG מצפה כי מכירות יעלו בקרוב חברת מחקר DisplaySearch מעריך כי 35200 טלוויזיות OLED נמכרו בעולם ברבעון הראשון של שנת 2015. OLED הוא עדיין נישה אבל LG מאמין שמכירות תעלה במחצית השנייה של השנה ובשנים הקרובות. OLED הוא עדיין נישה זה מרגיש כמו OLED כבר ממש מעבר לפינה במשך שנים וכיום קרוב יותר מתמיד לקנייה . ב- 2008, סוני שחררה מודל 11 אינץ 'הקטן שלה בשנת 2013 סמסונג ו- LG משיק טלוויזיות OLED בפורמטי סלון. מאז, השוק נע מ - HD ל- 4K לא ממש המריא OLED בתחום HD 35200 יחידות שנמכרו ברבעון הראשון של שינה 2015 מאשרות כי OLED הוא עדיין נישה. המספרים אומרים כ -400 ביום - בעולם. LG הוא החברה היחידה בייצור הפנלים ו-DisplaySearch מעריך כי …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני טס עוד שבוע לברצלונה. איך אני יכול לדעת אם יש בדיוטי פרי החדש אם פי שלוש? ואיך אני יכול לדעת אם הם מסוג שאני רוצה או סתם "לא איכותיים" יש בברצלונה חנויות כאלה שאני יכול לקנות מהם?- השאלה פה אם באמת שווה לקנות שם או בארץ.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי Altec Lansing ATP3, שקניתי אותו לפני 3 שנים בערך, רמקולים מדהימים. לפני שבוע, גיליתי שגם לאמא שלי יש כאלה ושכנראה קנינו אז לשנינו. רציתי לדעת אם אפשר לגנוב לה את הרמקולים ולהפוך את זה למערכת 4.1 באיכות מטורפת? צריך מתאמים? כרטיס קול מיוחד? תוכנה? תודה רבה לכם.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by MDK,

האם כרטיס קול זה טוב? האם שווה לקנות אותו ב-400 ש"ח במקום לקנות ב-650 ש"ח את הgtxp ? ? ? (מחירים עפ"י למיר)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. בוקר טוב, אכן כך... ממה זה יכול להיות? אני שומע כאילו אנשים מדברים בקול מעוות כזה... למישהו זה מוכר? עריכה: זה לא מופיע באופן קבוע, בממוצע פעם בשבועיים, בשעות שונות.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום ! הכרטיס קול הזה מובנה לי בלוח אם (Asus P5WDH Deluxe). אני משתמש 99% מהזמן עם אוזניות במחשב. עד לפני שבוע וחצי בערך הייתי עם Windows XP והסאונד היה תענוג, חזק כמו שצריך, מאז המעבר ל-Windows 7 הסאונד ממש אבל ממש חלש, אני מרגיש כאילו 50% פחות עוצמה. בהגדרות של הצלילים שבלוח הבקרה הגברתי הכל.. יש שם משהו להקטין עוצמה ל-80% או 50% לחצתי לא לעשות דבר.. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס קול, גירסא 2.51 ועדיין העוצמה אותו דבר, נמוכה ומעצבנת. מה אני יכול לעשות ? התקשרתי היום למיקרוסופט ישראל לתמיכה והעזרה היחידה שנאמרה לי שאכן יש בעיות עם הסאונד אבל זה קשור לדרייברים ופשוט להוריד מהיצרן של הכרטיס קול את הגירסא החדשה והתואמת ל-Windows 7 וזה מה שעשיתי - אך ללא הצלחה. אשמח ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם החלטתי היום שהאוזניות שקיבלתי עם הMP4 לא מספקות אותי בכלל, ואח שלי קונה כבר אוזניות אז אני אצטרף אליו. עכשיו, בקשר לאוזניות, אני מעדיף שהם ישתיקו את הסביבה, כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר, לפי כך הסוג שמתאים לי הוא הIN-EAR שאוטם את הסביבה. כמה עדיפויות: 1.ששני הכבלים יהיו שווים! לא כבל ארוך וכבל קצר (היה לי נסיון עם זה ) 2.איכות סאונד הכי טובה למחיר, IN-EAR.3, 4.עד 150 ש"ח, 5.עם אפשר להשים כפתור ווליום על האוזניות זה יהיה מעולה (לא חובה) 6.ללא רצועת צוואר (גם לא חובה, אבל מאוד מומלץ, כם עם זה היה לי נסיון ) 7.והאורך, העיקר ישגיע לכיס שלי (כמה צריך עוד ) וזהו בכללי, אני ממש צריך עזרה, יש את הJVC, SONY, CREATIVE ויותר מדיי מותגים. אופציות שאהבתי, מסו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם! השאלה שלי היא כזו: אני עומד לרכוש את הסטרימר Xtreamer אשר תומך בפורמטי האודיו החדשים: DTS-HD, DTS-MASTER, Dolby Digital TrueHD מלבד ה-DTS וה-DD הרגילים. העניין הוא שיש לי מגבר ישן של JVC מדגם RX5062S (http://ypk.cs4u.co.il/mall_product_images/auction_product/QDRX5062S.jpg) האם כאשר אפעיל סרט HD בעל אחד מפורמטי הסאונד החדשים דרך ה-Xtreamer ואזרים את סאונד למגבר (נניח דרך כבל אופטי) תהיה איזושהי בעיה? האם יתבצע Downstream כלשהו או הורדת\המרת איכות של הפורמטים החדשים ל-DD\DTS רגילים עבור המגבר ועדיין לפחות אקבל סאונד ב-5.1? או שמא שתהיה בכלל בעיה ואני לא אשמע כלום? זה מאוד קריטי לי לרכישה, אודה לכם מאוד עבור תשובותיכם. תודה וחג שבועות שמח

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Gohan,

אני חושב לקנות לי אחד , רציתי לדעת איזה יציאות יש לו ?(יש לי רסיבר של SONY שאני רוצה לחבר אותו אליו) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש TV חדשה, כל הדרישות שלי מסתכמות ב: צג טוב אפשרות לניגון MKV עם כתוביות בעברית דרך WIFI שתהיה דקה ותראה טוב בסלון יש חיה כזו במסגרת התקציב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לחיבור לRJ11 יש לי כרגע את האוזניות הפשוטות עם החיבורים הרגילים לכ.קול(ה3.5) יש איזשהו מתאם או מדריך להכנת מתאם שכזה? :s05: בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Mr.Pepo,

סתם רציתי להודיע לכם שהאיי פוד מהדור הרביעי של אפל אמור להגיע אלי ביום שישי, ותצפו לביקורת עליו באתר בקרוב אני כ"כ שמח עכשיו D: רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת, איזה תוכנה הכי מומלצת וכו'.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by sos,

שלום לכולם! קניתי את הסט הזה: Logitech X-530 עכשיו יש לי בעיה.שומעים בכל ברמקולים(סאטלייטים וסאב וופר) אבל בסנטר לא שומעים. גם כשנכנסתי ל- NV Mixer ועשיתי מעיין סט-אפ כזה שיזהה את הרמקולים הוא זיהה את כולם(ושמעו בכולם) ,כולל הסנטר,אבל פשוט אחרי זה שאני רואה סרט הסנטר לא עובד. מה לעשות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16200 בקיצור אם זה נכון זה יחזק מאוד את הHD-DVD במלחמת הפורמטים ואולי יגרום לו לנצח וולמרט היא רשת ענקית בארצות הברית ואם היא תיתמקד בHD-DVD ותזניח תבלו רי זה יתרום המול לHD-DVD

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by pringles,

אני רוצה לקנות מע' חדשה תקציב שלי 1500 שקלים אני רוצה שיהי רמקולים טובים אבל פצצה(בהתאם למחיר כמובן) שיהיה שווה ביכלל להדליק אותה השימוש של המע' זה לשמוע שירים יאנו דיסקים וגם לשמוע MP3 מהמחשב ובקיצור אני מיתכוון לחבר אותה גם למחשב אני לא מבין בכל הקטע של האודיו אז תמליצו לי על משו טוב במקסימום סכום שציינתי נ.ב מה זה RMS PMPO מה הבדל ואיך אפשר להבין כמה PMPO זה RMS וההפך תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. *עוצמה חזקה + איכות =] *מחיר נורמאלי.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אלה שנמצאים בלוחות של אביט אם אפשר... זאת אומרת, לצפייה בDVD והאזנה למוזיקה במערכת 2.1 הם לא יהיו כאלה גרועים, לא? הם מקבילים לאיזה שהוא כרטיס אחר שנמכר כיום או שהם כמה רמות מתחת לכל כרטיס נורמלי? תודה לכם

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.