אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, בימים אלה מצאתי (חרא) של עבודה, למשך שלושה שבועות, עד לגיוס. חלק מהמשכורת מתוכננת לרמקולים חדשים, וכנראה גם כרטיס קול חדש. מה שיש לי עכשיו: - רמקולי ג'נריק. סבירים ביחס לג'נריק, אבל עדיין לא משהו. - כרטיס קול OPTi Sound 16 (82C933) ISA. הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להחליף אותו היא בגלל שהוא כרטיס ISA. מכיוון שאני מרוויח שכר מינימום וקורע את התחת בשבילו, אני מעוניין לחסוך בכסף עד כמה שאפשר. מצד שני, אני גם מעדיף שכספי לא ירד לטימיון. עקרונית יש לי עוד שבועיים לעבודה, אז אין לי כסף, אבל בנתיים זה נחמד להתלבט. חוץ מזה משעמם לי.... ;D במחשב בחדר שלי אין DVD. אני רואה הרבה (טוב, אין כבר הרבה סרטים שם, אבל שיהיה) סרטים בערוץ 4 בכרטיס טלוויזיה (עתיק- כזה שמעביר את…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף ? מבחינת איכות תמונה איכות שמע וכו' תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[h=1] יש לי פלזמה "LGpn4500 42 רציתי לשאול מה המלצתכם לרשום במדד של ניגודיות,בהירות,וחדות על מנת לקבל תמונה מושלמת...אני יודע שאני יכול לשחק עם זה אך מעדיף המלצה. [/h]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, לבן שלי יום הולדת - בן 17 ואני מעוניין לקנות לו אוזניות. הוא שומע שירים קצביים ובד"כ הם גם לא מעט רועשים (רוק דאנס וכד'). חשוב שהאיכות תהיה טובה והסאונד לא ייצא החוצה (שהסביבה לא תפגע ). ממה שאני הבנתי הוא התרשם מהאוזניות האלו: http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k272-hd.html אני ממש לא מבין בזה (אפילו לא מכיר את החברה ). האם הן באמת טובות איכותיות ? אני מוכן לרכוש בתקציב של 600-700 ש"ח. ראיתי אותם ב- EBAY בלינק הזה: http://www.ebay.com/itm/AKG-K-272-HD-High-Definition-Headphones-Brand-New-/170999971075?pt=US_Headphones&hash=item27d0647d03 אשמח לעזרתכם. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני טס עוד שבוע לברצלונה. איך אני יכול לדעת אם יש בדיוטי פרי החדש אם פי שלוש? ואיך אני יכול לדעת אם הם מסוג שאני רוצה או סתם "לא איכותיים" יש בברצלונה חנויות כאלה שאני יכול לקנות מהם?- השאלה פה אם באמת שווה לקנות שם או בארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, ברשותי המון דיסקים DVD של וידיאו ואני רוצה -על מנת להגן עליהם- לשמור אותם על המחשב, כרגע מה שעשיתי זה ששמרתי אותם כקבצי ISO ואז אני פותח אותם דרך DAEMON TOOLS ואז מפעיל את הדיסק ואת הווידאוים, רציתי לשאול האם יש תוכנת מדיה סנטר המאפשרת פתיחת קבצי ISO וישר לאחר מכן פתיחת הווידאוים, או אולי אתם ממליצים על דרך אחרת לשמור על DVD אך שיהיה אפשר במהירות להפעילו דרך תוכנת מדייה סנטר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי סביבת מגורים שיש הרבה רעש מטוסים ועוד גורמי רעש אחרים. לצערי האוזניות שרכשתי הן איכותיות אבל לא חוסמות רעש בכלל, ואני די סובל מזה. אני מחפש אוזניות לצפיה בסרטים וגם למשחקי מחשב שיחסמו רעש סביבתי כמה שאפשר. אשמח להמלצות. אוזניות שברשותי שאני שומע דרכן את הרעש הסביבתי: Sennheiser HD 598 Steelseries Siberia V2
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PRO יש עליו כרטיס קול און-בורד שבמפרט כתוב: Realtek ALC650 CODEC וזה של AC97 נראה לי חיברתי את המחשב עם היציאה הדיגיטלית שלו (קואקסיאלית) לרסיבר שלי וניסיתי לעשות את הטסט לרמקולים מהתוכנה של AC97 ברסיבר שלי כתוב שהוא מזהה רק 2 ערוצים וכל ההגדרות בתוכנה שלהם ובוינדווס מכוונים על 5.1 את אותו החיבור של הקואקס חיברתי ל DVD שלי וממנו הרסיבר קולט 5.1 ערוצים אז זה לא בעיה במערכת סאונד אלא במחשב ניסיתי להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של AC97 ניסיתי כל מיני דברים אבל לא עובד לי כלום מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות עם זה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש טלויזיה 55 אינץ' איכותית. בין מה שראיתי עד כה התלהבתי מאוד מהטלויזייה הזאת: http://www.citydeal.co.il/product/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-lg-%D7%93%D7%92%D7%9D-55ub829y?aff=Zap&aff_a=1 האם היא מומלצת מבחינת תמורה למחיר? האם יש עוד טלויזיות מומלצות בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כרטיס קול זה טוב? האם שווה לקנות אותו ב-400 ש"ח במקום לקנות ב-650 ש"ח את הgtxp ? ? ? (מחירים עפ"י למיר)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי אפשרות לקנות איפוד מיני בן שנה (4GB) + שלט, דיסק עם דרייברים ו-ITUNES, כבל USB שמשמש כמטען, כבל Firewire, מטען רגיל, Beltclip , אוזניות חדשות, ו-2 Skins ב800 ש"ח האם זאת עסקה הוגנת? שווה לי ללכת על זה? אני מאמין שמכיוון והמכשיר נקנה לפני בערך שנה הוא מהדור הישן...מה החסרונות של הדור הישן לעומת החדש? מה ההבדלים בניהם בכלל? כל אינפורמציה נוספת תעזור לי מאוד... בתודה ניר
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר). האם זה צריך להיות ככה? ניר.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פה זוג של KEF C40.. הם שווים משהו לדעתכם? אם כן.. הם למסירה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=14567 אני מחדרה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הקלטה בפלא ויש תוכנה שאני ממיר אותו ל MP3 או ל WAV כדי שאני יוכל לצרוב אותו אחר כך על דיסק!! חייב עזרה דחוף!! תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*עוצמה חזקה + איכות =] *מחיר נורמאלי.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים.... יש לי בעייה קטנה...אני מנסה לחבר את הרסיבר שלי למחשב... אני רוצה לחבר אותו בצורה דיגטילית... אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול,כלומר היציאה הכתומה... זה אומר שאני צריך לקנות כרטיס קול חדש עם היציאה הכתומה או שיש דרך נוספת? יש לציין שיש לי מחשב חדש ובלוח אם יש יציאה של HDMI S-VIDEO VGA DVI יש לציין שהרסיבר ישן אבל תומך בשידור דיגטילי ו DTS אבל אין לו יציאת HDMI תודה אנשים מחכה לפתרונות !!!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Microlab Solo6C? אני לפני קנייה וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. כמו כן אם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם פתוחים שאפשר לשמוע אותם, זה יהיה מעולה, כך הקנייה לא תהיה עיוורת... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות רצון לקנות כרטיס קול משובח שיהיה האודיג'י 2 הסתכלתי קצת מסביב וגיליתי להפתעתי שיש משהו כמו 5 גרסאות שונות של הכרטיס . מה קורה פה ? מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים בין כל כרטיס בסדרה ? 1. CREATIVE AUDIGY 2 - 700 ש"ח. 2. CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM - 1100 ש"ח . 3. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY - 1000 ש"ח. 4. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX - 1300 ש"ח. 5. CREATIVE EXTIGY USB - מה זה הכרטיס הזה בכלל ? כל המחירים לפי ה"דובים". תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב נייד, טאבלט , של ACER אני מרוצה ממנו מכל בחינה, מלבד הסאונד - הרמקולים שלו (שאני בכלל לא יודע איפה הם) ממש חלשים אם אני רוצה לשמוע ממנו מוזיקת רקע כשאני עובד או לומד, או אם אני רואה בו סרט או סדרה הסאונד ממש חלש ולא מספק בכלל, אפילו אם אני בדירה קטנה ושקט מוחלט מסביב, עדיין הסאונד שלו לא מספיק טוב בשביל ששני אנשים יוכלו להינות ביחד מאיזה סרט. מחפש המלצה לרמקולים שאפשר לחבר למחשב נייד (יש לו LINE OUT רגיל) כמה שיותר ניידים, כמה שיותר קטנים, כמה שיותר סאונד טוב. אם יש חיה כזאת - אז בלי חיבור נפרד לחשמל. תקציב עד 800 ש"ח אשמח לשמוע דעות מכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי זוג רמקולים ישנים איכותיים מחוברים למגבר פשוט. אני מעוניין להוסיף למערכת שברשותי סטרימר על מנת שאוכל להזרים מוזיקה באיכות טובה מהטלפון/מחשב שלי לזוג הרמקולים באופן אלחוטי. האם יש לכם המלצות על מכשיר שישדרג לי את המערכת ויתן לי יכולת אלחוטית? חשבתי על ה Audioengine B1 - האם למישהו יש אותו? משתמש בו עם אייפון? תודה רבה יובל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין בקניית מקרן כיס, כשהפונקציה היא מקרן שמאפשר את הפיצ׳רים הבאים: א) מקרן איכותי שנותן עוצמת הארה בהירה וממוקדת גם בחדר בהיר ולא חשוך יחסית, חדות לסרטים רצויים אך לא על חשבון מחיר גבוה מדיי ב) חיבור אפשרי לאייפון לפטופ או כרטיס sd ג) מחיר שנמוך מ-200 רצוי המקרן יכול להיקנות בארצות הברית, תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
- יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות הללו הרבה זמן ולאחרונה ראיתי בhead fi שיש כאלה שהזמינו את האוזניות עם המוד removed cable מהקופסא אבל לא הצלחתי למצוא את החנות ממנה הם הזמינו וכמה זה עלה להם. מאיפה אפשר להזמין אותם עם המוד וכמה זה יעלה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קציבכם: 150 חריגה: 0 מה השימושים שלכם?: 100% מוזיקה בקשות מיוחדות: המטען חייב להיות לחשמל ולא ליוסבי מחו"ל או מהארץ? מעדיף מהארץ לא משנה מאיפה. הערות: לא אכפת לי העיקר שיהיה איכותי מוצר א' להשוואה: Logitech ls21 מוצרה ב' להשוואה: Logitech z213 הערות: היי, אנחנו קבוצה של חיילים שמחפשים רמקולים איכותיים לחדר בתקציב שפוי.. אשמח לעזרתכם ולדעתי בהשוואה בין 2 הרמקולים שמצאנו או רמקולים אחרים שאתם חושבים אשמח גם אם יהיה בלוטוס
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי את הCX500 מאיביי ב18 דולר משתלם :] רק שהחיבור אל הוליום של אוזניות נדפק ולא היה מה לעשות איתן חזרתי לקודמות שהן של ראזאר גם הן נדפקו! היה לי את הסיינהייזר שמונה חודשים והזוג השני שנה+ עכשיו אין לי מושג על מה ללכת חשבתי לקנות עוד פעם את הCX500 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-