אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני טס עוד שבוע לברצלונה. איך אני יכול לדעת אם יש בדיוטי פרי החדש אם פי שלוש? ואיך אני יכול לדעת אם הם מסוג שאני רוצה או סתם "לא איכותיים" יש בברצלונה חנויות כאלה שאני יכול לקנות מהם?- השאלה פה אם באמת שווה לקנות שם או בארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להזמין כזה? כי חיפשתי בחנויות שונות באשדוד (הום סנטר, ACE ועוד כמה) ולא מצאתי. איפה לקבל קישור לאתר או טל' של חנות המתמחה בתחום?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את כרטיס הקול onboard שלי למשהו טוב יותר. אין לי רמקולים למיניהם (5.1, 7.1), מה שכן יש לי זה אוזניות, כך שאני צריך עזרה בבחירת כרטיס-קול טוב, שהדברים היחידים שיהיו מחוברים אליו הם אוזניות ומיקרופון... תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי היום טלויזיה LG Scarlet 32LH70YR LCD3. ואני רוצה לחבר אותה לממיר של יס.. יש לטלוויזיה חיבור Component. רציתי לדעת אם אני קונה את הכבל הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7502&salenum=#topnews אם אני יכול לחבר את זה וזה יהיה יותר איכותי מכבל רגיל.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
*עוצמה חזקה + איכות =] *מחיר נורמאלי.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רצית לדעת האם כבל VGA מסוגל להעביר אות HD ובאיזה איכות כוון שהמחשב שלי מחובר למסך 19 אינץ עם DVI וה VGA ל LCD בסלון 37 אינץ עם כרטיס תומך HD 7600GS העניין הוא שבדרייבר של נ-וינדיה יש רק אפשרות לצאת עם האות ל DVI
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה ואני רוצה את ההכי טובות שאפשר וכסף לא משנה. חשבתי על beats solo 3 אשמח לדעת אם יש יותר טובות ללא קשר למחיר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
האם כרטיס קול זה טוב? האם שווה לקנות אותו ב-400 ש"ח במקום לקנות ב-650 ש"ח את הgtxp ? ? ? (מחירים עפ"י למיר)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב נייד, טאבלט , של ACER אני מרוצה ממנו מכל בחינה, מלבד הסאונד - הרמקולים שלו (שאני בכלל לא יודע איפה הם) ממש חלשים אם אני רוצה לשמוע ממנו מוזיקת רקע כשאני עובד או לומד, או אם אני רואה בו סרט או סדרה הסאונד ממש חלש ולא מספק בכלל, אפילו אם אני בדירה קטנה ושקט מוחלט מסביב, עדיין הסאונד שלו לא מספיק טוב בשביל ששני אנשים יוכלו להינות ביחד מאיזה סרט. מחפש המלצה לרמקולים שאפשר לחבר למחשב נייד (יש לו LINE OUT רגיל) כמה שיותר ניידים, כמה שיותר קטנים, כמה שיותר סאונד טוב. אם יש חיה כזאת - אז בלי חיבור נפרד לחשמל. תקציב עד 800 ש"ח אשמח לשמוע דעות מכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לקנות לי אחד , רציתי לדעת איזה יציאות יש לו ?(יש לי רסיבר של SONY שאני רוצה לחבר אותו אליו) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אוזניות סיניות זולות מאי ביי לשמוע מהמחשב באלחוטי... לא מצליח להגדיר אותן כדי לשמוע :s05: הן עובדות מול הפלאפון...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים תקציב עד 800 שקל, חדר של 25 מטר ככה שאין יותר מדי מקום. יש ברשותי מחשב g750jh שיש לו וamplifer מובנה אם זה עוזר בבחירת הרמקולים. מה דעתכם למשל על ה solo6c? לעזרתכם אודה, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית שתתאים לטלויזיה LG 47LA621Y תלת מימד וסמארט. הדרישות הם רמקולים, DVD עם חיבור HDMI, סאבוופר תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה. הכרטיס קול הנוכחי שלי(אחד פשוט שבא עם המחשב) לא מתעדכן לי עם המערכת הפעלה פשוט כי אין עדכון לוינדוס 7 בכרטיס עדיין אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואם כבר אז ללכת על קצת מותרות אני מתעסק בסאונד במקצוע שלי ומאוד אוהב תתחום כחובב עכשיו החלטתי לשדרג קצת את הציוד שלי ולהתחיל מכרטיס קול ואוזניות מה שאני חשבתי עליו זה כרטיס M-Audio Revolution 5.1 יש לי 5.1 של לוג'יטק על המחשב ואוזניות AGK450 איך המוצרים? השאלה שלי זה עד כמה יורגש ההבדל בין כרטיס קול פשוט לכרטיס קול שהצעתי למעלה ואם מישהו כמוני ירגיש הבדל מהותי כי אני לא יוצר ולא סאונדמן מקצועי תודה רבה לעונים!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קציבכם: 150 חריגה: 0 מה השימושים שלכם?: 100% מוזיקה בקשות מיוחדות: המטען חייב להיות לחשמל ולא ליוסבי מחו"ל או מהארץ? מעדיף מהארץ לא משנה מאיפה. הערות: לא אכפת לי העיקר שיהיה איכותי מוצר א' להשוואה: Logitech ls21 מוצרה ב' להשוואה: Logitech z213 הערות: היי, אנחנו קבוצה של חיילים שמחפשים רמקולים איכותיים לחדר בתקציב שפוי.. אשמח לעזרתכם ולדעתי בהשוואה בין 2 הרמקולים שמצאנו או רמקולים אחרים שאתם חושבים אשמח גם אם יהיה בלוטוס
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, ברשותי המון דיסקים DVD של וידיאו ואני רוצה -על מנת להגן עליהם- לשמור אותם על המחשב, כרגע מה שעשיתי זה ששמרתי אותם כקבצי ISO ואז אני פותח אותם דרך DAEMON TOOLS ואז מפעיל את הדיסק ואת הווידאוים, רציתי לשאול האם יש תוכנת מדיה סנטר המאפשרת פתיחת קבצי ISO וישר לאחר מכן פתיחת הווידאוים, או אולי אתם ממליצים על דרך אחרת לשמור על DVD אך שיהיה אפשר במהירות להפעילו דרך תוכנת מדייה סנטר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רוצה לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה. חשוב לי שהאזניות לא יהיו IN EAR אלא כפתור או משהו דומה לזה. העדפה לאזניות שמגיעות עם נרתיק. חוטי/אלחוטי. 400 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים יקרים, שבוע שעבר הייתה סופת ברקים בירושלים ולפתע ה- Philips 32 PFL 7962 הפסיקה לעבוד. לקחתי אותה למעבדה, שם טענו שכרטיס הפיקוד נישרף מחיבור ה-HD שמחובר אצלי מהמחשב, לאחר החלפת הכרטיס התיקון עלה 1200 ש"ח. מששאלתי איך אפשר למנוע את הדבר שוב בעתיד?, טענו במעבדה שיש אפשרות לקנות מפצל HD שכביכול אמור למנוע, ובמקרה הכי גרוע המפצל שעולה כ-250 ש"ח ישרף. רציתי לדעת אם יש מישהו שניתקל בדבר ועד כמה מפצל HD יכול להוות חוצץ במקרה של פגיעת ברק. :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה בכותרת. חיברתי את הכבל לפי ההוראות ואין לי סאונד דרך יציאת הDVI שמחובר אליה מתאם HDMI ואליו מסך עם יציאה לאוזניות. עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה שאין לה arc?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר רמקולים של רכב למערכת בבית? צריך איזה רסיבר מיוחד? אם כן איזה אם לא בכלל תמליצו לי על רסיבר סבבה זול, אני מתכוון לחבר 3 סאבוופרים של אוטו 400W כל אחד... ו2 רמקולים רגילים... כולם של פיונר... למי ששואל למה לעשות את זה, כי זה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה (אני יכול להמשיך..) יותר זול
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי זוג רמקולים ישנים איכותיים מחוברים למגבר פשוט. אני מעוניין להוסיף למערכת שברשותי סטרימר על מנת שאוכל להזרים מוזיקה באיכות טובה מהטלפון/מחשב שלי לזוג הרמקולים באופן אלחוטי. האם יש לכם המלצות על מכשיר שישדרג לי את המערכת ויתן לי יכולת אלחוטית? חשבתי על ה Audioengine B1 - האם למישהו יש אותו? משתמש בו עם אייפון? תודה רבה יובל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היה לי את הCX500 מאיביי ב18 דולר משתלם :] רק שהחיבור אל הוליום של אוזניות נדפק ולא היה מה לעשות איתן חזרתי לקודמות שהן של ראזאר גם הן נדפקו! היה לי את הסיינהייזר שמונה חודשים והזוג השני שנה+ עכשיו אין לי מושג על מה ללכת חשבתי לקנות עוד פעם את הCX500 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Microlab Solo6C? אני לפני קנייה וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. כמו כן אם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם פתוחים שאפשר לשמוע אותם, זה יהיה מעולה, כך הקנייה לא תהיה עיוורת... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים.. הילדים הקטנים שיחקו לי בחדר, והחליטו שבא להם ללחוץ על השחור הזה באמצע של הרמקולים (איך קוראים לו?). מישהו מכיר איזו שיטה להחזיר אותו למצבו? תודה רבה ושבת שלום..
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-