אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצה לרמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני די מתלבט האם לקחת רמקולים למחשב או מערכת סטריאו. אשמח לקבל את הדעות שלכם. התקציב לא כל כך מוגדר כי אני לא ממש יודע כמה כל העסק הזה צריך לעלות כדי לשמוע באיכות נורמלית. די חשוב לי שאם זו תיהיה מערכת סטריאו בנוסף לכונן הCD שתיהיה אפשרות לחבר את הנגן שלי [ipod classic].
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין שני דגמים של סמסונג... בהתחלה רציתי גם את lg אבל בגלל שהבנתי שהן מאוד דומות הusb שקצת פגום בlg היה הגורם המכריע מבחינתי. ישנם 2 דגמים של סמסונג שלא ממש הבנתי מה ההבדלים ביניהם: la37c550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769884 la37c530 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767967 מישהו יכול לשים סוף להתלבטויות שלי ? ואם יש לכם המלצה לטלויזיה באותו טווח מחירים או מין טיעון למה לחזור לlg שישתף בשמחה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני ראיתי מלא מודעות של חנויות למכירת דיסקמנים שעולים 150 שקל, ורציתי לדעת למה לא כדאי לי לקנות את הדיסקמנים האלה? כי הרבה אנשים לא ממליצים לי לקנות אותם אבל לא נותנים לי סיבה לזה.
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי ניסיתי לסייר פה בפורום אבל אני עדיין לא מוצא את מה שאני מחפש קצת רקע.. אני עומד לפני טיול של כמעט שנה במזרח ואני ממש רוצה אוזניות טובות לנגן שלי, נגן מסוג ארקוס 5 אנדוראיד... כרגע יש לי סנהייזר IE7 אבל אני לא כל כך מרוצה מהעוצמה... כמה שאלות יש לי: 1) אוזניות דיג'יי שווה בכלל לשמוע איתן עם נגן בלי מגבר? 2) נניח שכן, אני מחפש אוזניות דיג'יי, סגורות מן הסתם, אך שיהיו גם מתקפלות כי בכל זאת אני בטיול ולא בבית תודה מראש לעוזרים ושבוע טוב
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של עד 1000 ש"ח ואני מעוניין לרכוש רמקולים 5.1 כרטיס 5.1 יש לי, של קריאטיב. רציתי לדעת על איזו ערכת רמקולים אתם ממליצים ומה דעתכם על ה-Luxeon V998 תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה השלמתי את קניית מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי (ותודה לכל העוזרים!), הכוללת: רסיבר: YAMAHA RX-V430 קדמיים: TANNOY MX-3 סנטר: Infinity REF-100 אחוריים: My Sony's.. בינתיים לפחות.. עכשיו נשאר רק לחבר אותם למחשב... כרגע יש לי SB Live! Value, ואני מניח שאין שום סיכוי שהוא יתאים למטרה (שהיא, כמובן, חיבור דגיטלי מלא ע"מ להנות מ-AC3 ב-DVD, ובאיכות סאונד מושלמת במוזיקה\משחקים), ולכן חשבתי על Hercules Game Theater XP 6.1 שיתחבר לרסיבר בעזרת כבל אופטי.. אפשרות נוספת היא ה-SB Audigy 2, שאומנם הוא יקר יותר, ואפילו לא כולל פאנל חיצוני, אבל אני עדיין מאמין יותר בקריאטיב בכל מה שקשור לכרטיסי קול.. זה פיתרון טוב? קיים פיתרון טוב יותר \ זול יותר ? כמו כן, מה ההבדל בין ה XP 6.1 ל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לתמונות : ( השוואה עם דגמים קודמים , סדרת H100 ו H300 ) http://www.misticriver.net/boards/articles.php?action=viewarticle&artid=14 לאתר שכבר מציע את האייריבר למכירה , במחיר מפתיע של 250 דולר : http://www.adorama.com/IRHR1020BL.html?searchinfo=h10&item_no=3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר בו הקרנת סרטים מדיסק און קי עובד חלק וללא בעיות...
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מחברים מערכת רמקולים למחשב 1.5 של logitech לטלויזיה LCD הרמקולים הם logitech z5500 http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 יש בהם חיבורים שאין ברמקולים אחרים אז תבדקו איזה חיבורים יש בהם אולי זה יעזור... יש להם גם עוד משהו נוסף של בקרה... אני רוצה שיתקבל סראונד אמיתי ולא מדומה באיכות הכי טובה (למשל אם רואים סרט ומכונית מתקרבת מצד שמאל מאחורה אז ישמעו אותה ברמקול השמאלי האחורי) ושהרמקולים יהיו מחוברים גם למחשב בו זמנית. האם צריך עוד משהו בשביל זה כמו רסיבר. יש לי ממיר רגיל של הוט (לא הקטן ולא HD) חשוב לי שיתקבל סראונד אמיתי כמו במערכת קולנוע ביתית!!!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שהמחיר לא יעניין אותכם.. המחיר לא הבעיה ,הבעיה מה הכי איכותי מבניהם: Creative Labs Zen Micro 5GB MP3 http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10795 iRiver H10 5 GB MP3 Jukebox http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_red.aspx iPod mini 4GB NEW Digital Music Player http://www.apple.com/ipodmini/ חשבתי ללכת על הiRiver האדום שם מה אתם חושבים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן קנייה של רמקולים בקרוב מעוד אבל כרגע אני לא בטוח מה לקנות. הרמקולים האלה ישמשו אותי בהרבה מאוד סרטים אז מה שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד שיהיה צליל נקי ושישמעו את האפקטים כמו שצריך, שהרמקול יתמוך בכמה שיותר אפקטים ושיהיה עם יציאה דיגיטלית, אני מוכן להתפשר על עוצמה בשביל לקבל איכות או כול אחד מהדברים שהסכרתי. הרמקולים שחשבתי עליהם הם הada 880 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים מCarter הגבר, והatp5 שניהם 4.1 ששמעתי שהם מצויינים אני נוטה יותר לכיוון ה880 בגלל הגודל והקלות בתלייה של הרמקולים האלה (יש לי חדר קטן) עם יש למישהו כאן המלצות אחרות או נסיון עם אחד מהדגמים בבקשה להגיב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם אני בפורום הנכון, יש בידי קלטת של החתונה של הוריי, הקלטת כבר נקרעה קצת והדבקתי את הסרט, אבל היא לא תחזיק עוד הרבה זמן וזה העותק היחידי של החתונה. אני רוצה לחבר את הוידיאו שלי לכניסת וידיאו בכרטיס טלויזיה, ומשם בעצם להקליט למחשב את כל הסרט - כשעתיים, ואז לצרוב בדיסק די וי די של 4.5 ג'יגה, שיימלא את כל הדיסק באיכות המקסימלית שאפשר להכניס בדיסק די וי די. הבעיה היא הקידוד, עם איזה תוכנות אפשר להקליט ולקודד את הסרט, כי הריי אם אני סתם יקליט עם תוכנה גודל הקובץ יהיה מעל 10 גי'גה, ויש לי בעיה של מקום פנוי, אז איך אפשר לעשות זאת בהתחשב בשטח פנוי מצומצם, ואיך בכללי אפשר בכלל לקודד ? הייתי רוצה הוראות מפורטת, זה ממש חשוב לי.
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עד לפני חצי שנה בערך למחשב שלי היתה מחוברת מערכת סטריאו aiwa חזקה מאוד, אבל היא טיפה ישנה והלך לה איזה שבב והיא נדפקה... בכל אופן יש לי את צמד הרמקולים בבית והייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לחבר אותם למחשב ללא המערכת. (אני ממש סובל עם הרמקולים הפשוטים :-[)
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזיה LCD HDTV ויש לה כל מיני כניסות שונות ורציתי שתדרגו לי אותם מהאיכותי ביותר לפשוט ביותר ואם אפשר הסבר קצר על כל אחד מהכניסות (אני פשוט רוצה לקנות רסיבר ודיוידי חדשים וכבלים איכותים אז חשוב לי לדעת מה אני קונה) RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית DVI}למחשב רשום במדריך שימוש: ממשק חוזי דיגיטלי RGB}למחשב Component1 Component2 (480i/576i S-Video AV (RCA3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והגה+דוושות קצת ישנים והיציאה של ההגה לא מתאים לשום יציאה בכרטיס קול (ובכלל למחשב) המחשב רק תומך רק ביציאות של USB יש לי כרגע את הלוח אם GA-K8NF של ג'יהבייט הכרטיס קול מובנה עליו... ואין יציאה לגיימפאד להגה שלי... על הלוח הזה לא אמורה להיות יציאה לגיימפאד (להגה ישן)? אם לא אז אני אשמח להצעות לכרטיסי קול שגם יש בהםיציאה לגיימפאד וגם שיספקו איכות קול טובה... למה יש לי רמקולים דיי טובים... אם למשהו יש הצעות אחרות אני שומע תודה לכולם ביי
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני יודע שיש בנעוץ נושא על אוזניות, אבל הוא די מבולגן, ולא ראיתי שם יותר מדי המלצות.. ובחיפוש אני מוצא הרבה תוצאות, אבל הרוב זה דברים לא מעודכנים, בני שנה ויותר, ככה שהמחירים וההמלצות לא הכי רלונטיים... קניתי אוזניות לפני בערך חצי שנה..ב50 ומשהו שקל, הם החזיקו את החצי שנה, אבל עכשיו שומעים בהן רעש חשמלי כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל בכל מקרה אי אפשר לשמוע איתן. השימוש הוא לשמוע מוזיקה מהאמ פי 3/דיסקמן, תלוי במצב רוח בבוקר...[בעיקר רוק ומטאל אם זה משמעותי..אני באמת לא יודע] כמו שכתבתי, התקציב הוא פלוס מינוס 100 שקל, ואני באמת לא יודע כמה איכותי אפשר להגיע בזה, אבל אם יש, זה יהיה טוב.. אה, ועוד משהו, ההורים נוסעים לחו'ל בעוד כשבוע[מדריד אם אני לא טועה] ככה שאם יש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב DELL studio xps16 כשאני מחבר אותו לכבל HDMI 10 מטר לטלוויזיה - אין תמונה. כשאני מחבר כבל קצר הכל עובד כרגיל. רציתי לדעת אם יש אופציה "להגביר" את היציאה במחשב או שהדרך היחידה לפתור את הבעיה היא דרך מגבר HDMI שזה כמה מאות שקלים. הצורך בכבל הארוך הוא מכיוון שזה בתוך הקיר... במידה והאופציה היחידה היא המגבר האם יש לכם המלצות... במידה וזה לא הפורום הנכון אשמח לדעת איפה כן יוכלו לעזור לי. תודה רבה !!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הבעיה היא כזאת: יש לי רמקולים ATP3 ויש לי מערכת סטריאו ישנה מאוד עם רמקולים מאוד גדולים בחדר. החלטתי לחבר את כולם למחשב, כבר לפני הרבה זמן. הכל נשמע מצוין והאיכות פשוט מדהימה, אבל יש בעיה שתמיד הייתה קיימת ורק עכשיו התחילה ממש לחרפן אותי - יש רעש סטטי קבוע שיוצא מהרמקולים הגדולים של המערכת סטריאו הישנה. הרעש הוא די חזק ומציק. אני מחבר את הכל למחשב עם מפצל. חיברתי מפצל ליציאת אודיו של הכרטיס קול במחשב (soundstorm) ואליו אני מחבר את ה-ATP3 ואת הכבל 5 מטר שמחובר מצד אחד לרמקולים של המערכת סטריאו ומצד שני למפצל הזה. כמובן שהכבל לא מתחבר ישירות לרמקולים אלא מתחבר למערכת סטריאו עצמה, לכניסה של ה-CD. ברגע שאני מנתק את החיבור מהמערכת, אין רעש סטטי, כלומר משהו דפוק בענ…
-
- 11 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
הדגמים הם: AKG K26P Efficiency 125 dB SPL/V Frequency range K 26 P: 12 Hz to 28 kHz Rated impedance 32 ohms THD <1% Cable 1.5 m (5 ft.) Connector Stereo mini plug Net weight (without cable) K 24 P: approx. 2.2 oz. K 26 P: approx. 2.6 oz. Special features Folding mechanism Philips SHS8001 Sound Acoustic system : Open Magnet type : Neodymium Voice coil : CCAW Diaphragm : Mylar dome Frequency response : 6 - 23 500 Hz Impedance : 16 Ohm Maximum power input : 50 mW Sensitivity : 102 dB Speaker diameter : 15 mm Type : Dynamic Connectivity Cable connection : Two parallel, symmetric Cable length : 1.2 m Connector : 3.5 mm stereo Finishing of …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יכול לעשות איכשהו שאני ישמע גם ברמקולים האחוריים שאני שומע סתם מוזיקה רגילה ולא רק שאני שומע סראונד? אם כן אז איך?
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא להאמין, הייתי בביג בוקס והייתה מוזיקה בסניף דיי חזקה ובאיכות טובה אז אמרתי בטח זה מהחדר של המערכות קולנוע ביתי. ואז אני עובר לייד החדר הזה ורואה זה לא משם, זה היה מהמערכת DAV-F200 SONY פשוט לא להאמין איזה צלילים הדבר הזה יכול להוציא, מדהים.. אז מי שמחפש מערכת טובה במחיר 3K (קצת יקר) זאת המערכת בשבילו, היא מדמה סראונד גם בצורה מושלמת כמעט.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש מעמיק בארקדיה, במיסטיקריבר ובפורום כאן, ולא מצאתי תשובה חד משמעתי: מה ההבדל בין הגרסה האירופאית לגירסה האמירקאית, והאם אפשר להתקין את הfirmware האירופאי לגרסה האמריקאית, ובמה זה כרוך? (איבוד איכות\פיצ'רים מסויימים?) והאם ניתן לשים ליריקס באייריבר H10 ואם אפשר, הכיצד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום...יש לי רמקולים של Creative SBS560 ושאני משתמש בכרטיס קול שבא עם ה Nforce4 שלי המערכת עובדת סבבה...אבל הרמקולים אחוריים אני בקושי שומע מהם משהו...יש איזה דרך להגביר אותם ? בקושי יש הבדל ככה בין זה ל רמקולים 2.1 רגילים... |: תודה מראש,עידן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז מכרתי את הסנהייזר HD201 שלי ועכשיו יש לי קצת כסף ואני רוצה אוזניות ברמה יותר גבוהה אני מחפש משהו שפשוט ישמע טוב ואיכותי, עם הדיסקמן שלי [כן זה מה יש] אני שומע בעיקר דברים שבין רוק למטאל ו-FUNK, אני גם באסיסט ואני מתכוון לחבר אותם למגבר לפעמים אני לא סובל In-Ear, וכן הייתי מעדיף שיחסום רעשים מבחוץ כמו שה-HD עשה [למרות שאיכות הסאונד היא בעדיפות ראשונה אצלי] התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אבל הוא מאוד גמיש ואם יש לכם משהו איכותי שיביא תמורה טובה לכסף אני מוכן לשלם עוד קצת יותר בלי בעיה אני רוצה שממש יראו את ההבדל ואני יגיד "וואו" בפעם הראשונה שאשמע אותם [אל תשכחו שהסטנדרטים שלכם גבוהים משלי, והייתי מרוצה מאוד מ-HD201 ואני מחפש משהו שיהיה שיפור מורגש מאלה ואני ממש אשמ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-