אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני חייל אז אני מנסה לחסוך כמה שיותר.. אני הרבה זמן בונה על LCD לחדר שלי בעיקר בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שידורי כדורגל ושידורי HD מהמיר של הוט(כדורגל בעיקר). עד היום הייתי נעול על 32 אינצ',המרחק שאני אצפה הוא משהו כמו מטר-מטר וחצי לכל היותר,אני בעיקר רוצה טלויזיה שאני אוכל להנות משידורי HD וגם משידורי SD רגילים,והכי חשוב זה לחבר את המחשב לטלויזיה כשאני רואה סרטי HD. חשבתי עד היום על דגמים של סמסונג(32 אינצ') שעולים סביב ה1.5K אבל מישהו הציע לי את הדגם הבא של סמסונג .la40b530 ב2000 שקלים,אחריות עד סוף השנה של סמליין שהבנתי שהם לא כ'כ טובים.. מה אתם אומרים על הדגם ועל המחיר בכללי?,מדובר על דגם חדש יחסית או דגם ישן?,יתרונות וחסרונות מבחינת מה שציינתי למעלה?(אני …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז המצב הוא כזה...קניתי מסך מחשב,אני מרוצה ממנו מאוד,הבעיה היא ששכחתי שאין לו רמקולים אז הייתה לי בעיה עם סאונד.אלתרתי פתרון כזה לבינתיים:יש יציאת אוזניות במסך (3.5mm) לשם חיברתי את הרמקולים של המחשב (2.1 עם סאבוופר),ויש סאונד (המסך פולט את הסאונד שמגיע מהHDMI דרך הרמקולים) אבל משום מה הסאונד רחוק מלהיות איכותי כמו במחשב למשל.ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הסאונד בPS3 אבל אין שינוי,את הבאס שומעים חזק וברור אבל את השאר שומעים נמוך ומרוחק כזה.חיפשתי מערכת טובה במחיר שפוי שתיתן לי אפקט סראונד ותכלול יציאה אופטית (בשביל הPS3) אבל לא מצאתי...המוצר היחיד שעניין אותי היה זה:http://www.amazon.com/PS3-Surround-Sound-System-Playstation-3/dp/B003WY86KMאבל לא מצאתי אותו בארץ.אז אני פו…
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. אקדים ואומר תודה על עזרתכם בפעמים הקודמות . אז תודה! וניגש לעניין. אוזניות ה CX-400 הקשישות שלי מראות סימני הזדקנות מתקדמים. לאחרונה גיליתי בצער רב כי הגומי בפיצול ה-Y נקרע וכעט הסיכוך חשוף לאוויר. אני לא יכול לדמיין איך ניתן לתקן בעיה זו בצורה מניחה את הדעת. בנוסף, ניתן להבחין בהבדל מסוים בין הענות התדרים בשני הערוצים. בעיות אלה וכן עוד מספר בעיות קוסמטיות מהוות עבורי תירוץ מספק לחיפוש יורשים. אני מחפש אוזניות IEM שכן זהו הסוג בו אני משתמש מחוץ לבית ובפעילות ספורטיבית בפרט, בין אם בהליכה ברחוב, ברכבת, בחדר הכושר או בריצה. סגנונות המוזיקה שאני מאזין להם מרכיבים קשת יחסית רחבה הכוללת בין היתר רוק קלאסי ופחות קלאסי, ג'אז, chill out, היפ הופ, ועוד …
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב עד 400 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים ולמוזיקה, וקצת לסרטים עם דגש על איכות סאונד כמה שיותר טובה. אני לא ממש מבין בנושא, אז אשמח לקבל עזרה
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסאב של הרמקולים הנוכחיים שלי (JBL Creature III) קיבל סדק בקונוס, מה שמכריח אותי, לשמחתי או לצערי ;D , לקנות רמקולים חדשים. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בסט רמקולים שישרת את המטרות שלי הכי טוב: אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר, 2.1. השימוש העיקרי הוא למוסיקה (אלקטרוני, ווליום גבוה-גבוהה מאוד ברוב הזמן). שליטה מרחוק אופציונאלי אך לא מחייב (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 1200 שח אני חושב שזה מספיק למערכת סאונד למחשב. חריגה קלה לא תשפיע על ההחלטה למקרה שלמישהו יש הצעה לסט מעט יקר יותר. הערה: ה JBL CREATURE היו חלשים מדי לטעמי ולכן אני מחפש מערכת במחיר גבוה יותר ע"מ לקבל מוצר חזק יותר, הן מבחינת עוצמת ווליום ואיכות סאונד. אשמ…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, הלכו לי הרמקולים, אז אני מחפש רמקולים חדשים. השימושים שלי הם 50% משחקים ו50% מוזיקה. חשוב לי שהרמקולים יהיו עם חיבורים כמה שיותר ארוכים, ואם זה אפשרי שהחיבורים שמתחברים לרמקולים יהיה אפשר לנתק אותם (אני רוצה לקדוח חורים בספרייה ולהעביר דרכם את הכבלים). כמו כן שלט אלחוטי יהיה יתרון אבל ממש לא חובה. ובעדיפות לרמקולים קומפקטים (שוב, לא הכרחי). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית טלויזיה חדשה שתחליף את הCRT בת ה15 שלי... התקציב שלי הוא 5000-6000 ש"ח. הגודל בסביבות ה 46-47 אינץ'. אני פונה יותר לכיוון של LED בגלל שיש חלון בחדר. כמו כן, אני מעוניין בטלויזיה חכמה, עם אפשרות לדיבור (ושיחות וידאו) בסקייפ. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי אוזניות אלסנדרו MS1 והכבל שלהם מאוד מעצבן אותי, הוא מסתובב סביב עצמו לפעמים והוא מרגיש "חלש" ואני רוצה להחליף אותו (אין בעיה להלחים מן הסתם) אבל אני צריך הכוונה איפה אני קונה בכלל כבל איכותי שאני יהיה מרוצה ממנו, יש לי מתאם שאנטולי מהפורום הכי לי בזמנו, מן ציפוי מחוספס כזה ואני מאוד מרוצה מזה הייתי שמח למשהו בסגנון. אין בעיה לקנות גם מEBAY. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה לחדר שלי, הסתכלתי קצת בחנויות ולדעתי אני צריך משהו כמו 32" ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אז כמה שאלות... מה ההבדל בין LCD LED ופלזמה? על איזה פרטים אני צריך להסתכל כשאני מסתכל על מסך? (חוץ מהחברה) האם יש לכם המלצות לדגמים ספציפיים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אחרי שהאוזניות האחרונות שלי, G35, נשברו לי כבר ארבע פעמיים כי הם התאבדו וחיברתי אותם מחדש כדי שיעבדו נמאס לי.. אני מחפש אוזניות חדשות וכנראה שאני אזמין מאיביי כי המחירים בארץ דיי בשמיים, יש העדפה ענקית לאוזניות אלחוטיות כי הסיבה לכך שהאוזניות נפלו היה החוטים ... עוד העדפה זה שיש אחריות בינלאומית אבל לא חובה בכל מקרה שמתי את העיניים שלי על G930/PX51/Sony 7.1 למישהו יש מושג איך הסוני 7.1 למחשב? הם נראים ממש טוב והם גם דיי זולות, מה שגם סוני היא חברה בינלאומית ואני בטח יוכל לממש אחריות במקרה ו.. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לדעת מאנשים שכבר מכירים את הדגם (האיזניות) הללו. האם הם שווים את ה450-500 ש"ח? אפשרי להשוות אותן לאוזניות של סנהייזר? נכון לעכשיו אני עם אוזניות סנהייזר CX500, לטעמי האוזניות מדהימות עם איכות שמע מדהימה, הצליליו הנמוכים והגבוהים מעולים. השאלה האם הBEATS יתנו לי גם חוויה שאולי באמת שווה את הכסף הנ"ל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים, יש לי כרגע DVD מעפן שאני רואה דרכו סרטים בטלויזיה (באמצעות DOK), הבעיה שהוא כל הזמן נתקע, לפעמים לא מראה הכל בצורה רציפה, לפעמים מתחיל להראות סרט ואז באמצע הוא עובר לסרט הבא בלי שום סיבה... בקיצור DVD זבל. אני לא ממש יודע איך להגדיר את מה שאני צריך, אבל אנסה בכל זאת: - כרגע אני רואה בו רק סרטים באיכות DVD (לא HD) - כרגע הוא מחובר לטלויזיה CRT עם כבל 21 פינים, אבל בעתיד (בעוד כשנה כשאסיים לימודים) כנראה יתעדכן לLCD. - הDOK שאני משתמש בו הוא איכותי מבית PATRIOT אז הוא לא זה שמהווה את הבעיה. - אין לי כרגע תקציב מוגדר כי אני לא ממש יודע עלויות של דברים כאלה. - אם לדעתכם יש משהו אחר שאני יכול להשתמש בו כמו אולי סטרימר, אני פתוח להצעות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למיקרופון לקריוקי, שיהיה איכותי - סביר שיעשה קול יפה. התקציב זה עד 300 ואם יש משהו איכותי שזול ויש 2 אז צריך 2 מקרופונים.. הממ עכשיו לשאלה יש לי מיקסר קטן 2 ערוצים יש לו ECHO וTONE קוראים לו PARTY TIME KAROKE DVD MIC ADAPTER KM-42 עכשיו השאלה אם זה טוב, אם זה תורם - אני צריך את זה? ואם מיקסר הוא חיוני אם המיק היה עד 150ש"ח בערך אם אפשר להביא בעוד איזה 250 מיקסר.. ושאלה אחרונה הינה תמונה של הסאבאוופר שלי: http://ufu.co.il/files/2ku3pwnrw8niwx4ecd1a.jpg אם תוכלו להגיד לי איזה סוג הוא, אני יודע ש Pioneer Champion Series אבל איזה מהסדרה הזאת אין לי מושג לא רשום עליו. אשמח לתשובות!
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות פדים לאוזן של האוזניות Denon DH-7000. היכן ניתן לקנות? לא משנה אם זה הרגילות או משהו יותר מתקדם, עדיף פדים מעור. פשוט הפדים שלי ממש מלוכלכים ובצד אחד הוא קצת נקרע. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך משדר על בסיס בלוטוף שהתחבר לרסיבר ויוכל לקבל סאונד מהמחשב על בסיס הבלוטוף את המכשיר אני יזמין מחול מאמזון או אי ביי, אני מעדיף מאמזזון בגלל המשלוח המהיר יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
מחיפוש שעשיתי באתר ראיתי שההמלצה העיקרית היא על K414P ו-K26P של AKG. מכיוון שעבר זמן מאז שהודעות אלה נכתבו, ומכיוון שקשה להשיג אותן בארץ (או שהמחיר עלה) החלטתי לשאול שוב. האם מישהו מכיר המלצה אחרת לאוזניות בקריטריונים הנ"ל? (קשת, עד 150) ואם לא, האם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את האוזניות שהזכרתי במחירים סבירים? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אודה ולא אבוש אני בורה ועמת הארץ בכל הנוגע לציוד מחשבים. אני זקוקה לעזרה המלצה קונקרטית בנוגע לרכישת רמקולים טווח המחירים 100-150ש"ח,אשמח להמלצה על דגם או דגמיים. בברכה...
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה לנגן על קלידים ולהקליט קול בו זמנית- שהכל יהיה מחובר למחשב, רק להקלטת סקיצות, לא צריך משהו באיכות מטורפת. מה אני צריך לקנות מבחינת רכיבים? (מקרופון.. וכדומה) ואיזה תוכנה להקלטה? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות רמקולים לחדר 5.1 כולל סאב וופר התקציב שלי בין 1000-1500 באס חשוב לי שישמעו אותו טוב אני יודע microlab מאוד טובים אך אני לא יודע איזה דגם הכי טוב. בעיקר אני רוצה לשים כל רמקול בצד אחר של החדר שיצא הרגשה כיאילו המוסיקה,סרט,משחק מה שלא יהיה שיבוא מכל הכיוונים. אני רוצה לחבר לזה את המחשב שלי,את הטלוויזיה ואת הPS3 יש רעיוניות?? שמעתי קצת על X23 וX13
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להקרין סרט במגרש כדורסל (עם גג [לא אולם ספורט]) פתוח. בשעה 10:30 בבוקר. (יהיה המון אור) אני צריך מקרן שיוכל לעמוד בדרישות. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל, יש להם יציאת AUX אבל אין מתג שמעביר ל-AUX וחזרה. כתוצאה מזה, אם לחבר 2 מכשירים - שומעים את שניהם בו זמנית. אף פעם לא פגשתי סטאפ כזה. 1. כלומר אני צריך לכבות או להשתיק אחד מהם נכון? 2. האם זה יפגע באיכות הקול? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של ASUS-זנבוק למי שמכיר, דגם UX31. http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/ יש לו יציאה של micro-hdmi. אני מעוניין לחבר את זה ל-LCD שלי-TOSHIBA 37WL66. (שיש לה כמובן HDMI) האם כל כבל פשוט מ-EBAY אמור לעשות את העבודה? כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/150cm-Micro-HDMI-Male-HDMI-Male-1-4-Adapter-Cable-Nokia-Motor-Sony-Mobile-/251047113817?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a7392f459#ht_2956wt_1163 תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול לעשות סדר בקודים המוזרים של סדרות הטלוויזיה של סמסונג? אני מתכוון - לדוגמא הדגם UA46D5000,יכולים להופיע המספרים 40 במקום 46, 5300 או 5500 במקום ה 5000 ובהפרשי מחירים (סדרה D עומדת להתחלף ב E את זה הבנתי) שמתי לב ש ה 5300 שמן יותר, אבל - איך אפשר לקרוא ולהבין מה שווה????
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מגבר הווינטז' שלי בן 37 שנים ומתחיל לזייף מאוד. אני מאמין שמדובר בתקלה שניתן לתקן, אולם אין לי לאחרונה זמן לפרויקטים של DIY (מאותה סיבה גם פרויקט ה-TA2020 שלי כרגע בהמתנה). לכן אני מתכנן להעביר את המרנץ הזקן לאיחסון עד שתגיע שעתו ובנתיים לחפש מחליף ראוי. הרמקולים הם אומגה אודיו L7 אבל המגבר צריך להיות תואם גם לסבב השדרוג הבא של רמקולים בתקציב גדול יותר בעתיד (3-4 שנים). המקורות הם - כרטיס קול אסוס אסנס ונגן דיסקים של ארקאם. כניסת פטיפון תהיה נחמדה אבל ממש לא חובה. שומע מוזיקה מאוד מגוונת (למעט אלקטרוניקה רווית באסים, היפ-הופ וכו') ורואה סרטים מדי פעם. חשוב לי סאונד מפורט "ואוורירי" ופחות באסי. על מנת להשיג VFM מרבי אני בעיקר מחפש מגבר יד-שניה (אבל לא זקן מדי - לא יותר מ-…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-