אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני עושה שיפוץ בסלון ומתכוון לקנות מערכת קולנוע ביתית (עד עכשיו היה לי טלוויזיה וממיר בלבד). צירפתי תמונה של התכנון. אני רוצה לוודא שבאמת עשיתי מקום לכל מה שצריך. אני לא מכיר מספיק טוב את כל הצורות/דרכים לעשות קולנוע ביתי. מה שאני יודע זה שיש רמקולים (בדרך כלל 5.1 - ואני מתכוון ללכת על קטנים יחסית)+מגבר. אולי גם מחשב. הייתי שמח לכמה טיפים בנושא (בדגש על מיקום פיסי)... שאלות יותר ספיצפיות: אם אני מחליט לקנות מחשב לסלון , זה בנוסף למגבר או במקום מגבר? (חשוב לתכנון המקום בארון) יש בעייה לשים סאב וופר על הארון (מבחינת איכות)? אגב יש שידורים ב HOT/YES שתומכים בצליל היקפי או שהכל זה סטריאו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מסוג Microlab H-600 5.1 ואני רוצה לתלות את הסנטר והסראונדים. מה אני צריך לקנות בשביל זה? ואיך ואיפה כדאי למקם אותם? הרמקולים הקדמיים והסאב מולי ובגובה שלי כך שזה בסדר.. לדעתי אם אתלה את הסנטר מעל הטלויזיה זה יהיה טוב, ואיך כדאי למקם את הסראונדים? לצורך העניין הנה תמונה של הרמקול סראונד מאחורה, בסנטר זה אותו דבר רק מאוזן: http://imageshack.us/photo/my-images/440/97264808.jpg/
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי - שמח להיות פה. החלטתי להתפנק ולרכוש רמקולים מהסוג המצוין לעיל Microlab X16. אני מרוצה סה"כ מהביצועים והסאונד. אבל הבאס לעיתים חזק מדי, גם כשאני מנמיך את הבאס ל 6-! איך אני יכול להוריד את העוצמה של הבאסים דרך המחשב ? האם יש עוד דרכים להנמיך את הבאסים בהתאם לרצוני ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מדובר בממיר עתיק עוד מהתקופה שהוט בחיפה והצפון נקראו מת"ב. הממיר משמש את אבא שלי לצפייה בטלויזיה. עדכון תוכנה אמור לשפר דברים ואולי גם להוסיף תכונות חדשות לממיר ולתקן באגים. עדכון 21.8.2012: מצאתי בגוגל בקלות יחסית איך מעדכנים את הממיר הנ"ל: 1. מנתקים את הממיר מהחשמל. 2. לוחצים על הכפתור Esc. 3. תוך כדי לחיצה על הכפתור Esc, מחברים את הממיר לחשמל וממשיכים להחזיק את הכפתור לחוץ עד להופעת מסך עדכון תוכנה. 4. הממיר מעדכן את עצמו ולאחר מכן עושה ריסט וזהו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול בחיבור PCI http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm כרטיס שלפני 3 שנים עלה לי 400 ש"ח קניתי אתמול מחשב חדש, ואני לא רואה על הלוח אם חיבור PCI... יש שם רק חיבור שנראה כמו PCI-E זה אומר שהכרטיס קול הזה הולך לפח בעצם?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לרמקולים באיכות קול טובה במחיר 100-150 ש"ח. יש לי בסה"כ כרטיס קול מובנה לא משהו, אני רוצה לשמוע מוסיקה קלאסית ופופולרית בלי זיופים וחריקות, ועם כמה שיותר תחושת "ambience". אם אפשר, בלי חיבור לחשמל, רק USB. ספציפית, אני אוהב את העיצוב של הרמקולים האלה, האם הם בסדר מבחינת הקול ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1261 לפני איזה חודש מישהו המליץ כאן על משהו במחיר הזה אבל איבדתי את הלינק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
עד שה ONKYO יגיע, לבינתיים המסך משמש אותי לצרכי האזנה ויש איתו בעיה די מתסכלת - בכל פעם שאני מריץ Bluray או כל תוכן אחר עם אודיו סטרים של 5.1, הדיאלוגים אינם הדומיננטיים. כבר ביצעתי אילוץ ל PCM ב Output גם ב PS3 וגם במקס טוטל של יס. לא נראה שזה עושה משהו. בתפריטי הסאונד של הטלויזיה אין שום אופציה שרלוונטית ל DOWNMIX או כל פונקציית "בא לי בטוב 2.1" שהיא (שיהיה אפילו מונו, מבחינתי). אז לפני שאני עובר לקומפוננט + חיבור אנלוגי לסאונד, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מכין "תשתית" לרמקולים שאני הולך לקבל, ואוזניות שאני מתכנן לקנות. קניתי ממשתמש שפירסם בלוח היד 2 באתר כרטיס קול של קראייטיב מדגם אודיגי 2. חיברתי אותו הכול עובד טוב ושומעים מעולה, כרגע מחוברים אליו Klipsch ProMedia 2.1/אוזניות של סנהייזר מדגם PX100. בצד יש לי כבר מגבר סטריאו של חברת Carver, ובהמשך יגיעו אליי זוג מדפיים של אינפיניטי ומתוכננת קניה של אוזניות ב100$ בערך. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס יש לו יציאה כתומה דיגיטאלית, האם בהאזנה למקור אודיו כלשהו Wav/Flac/Mp3 יש לה חשיבות כלשהי? לקליפש כמובן אין כניסה דיגיטאלית וגם לא למגבר סטריאו. כרגע מה שמחובר, מחובר לכניסה הירוקה הרגילה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי הנה הגיע קיץ חם במיוחד, והשימוש באוזניות המדהימות הללו הופך לחוויה בלתי נסבלת לא יותר מ10 דקות אחרי תחילת ההאזנה. אז בעודי מחפש באינטרנט על פתרונות (הייתי מכוון יותר לרכישת הפדים מבד הקטיפה של SRH940 שלהבנתי מתאימים גם ל840) עליתי על מוד מאוד מעניין, בעיקר בגלל הפשטות שבו, לפדים של ה840: http://www.head-fi.org/t/470304/shure-srh840-earpad-mod מעבר לרצון שלי לחלוק אתכם את המציאה, רציתי לדעת אם מישהו התנסה במוד הזה, והאם זה צפוי לשנות את הסאונד בצורה משמעותית?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אין בעיה לחרוג מהתקציב עד 50 ש״ח דרישות: 1. עמידות ממש חשוב! תמיד אני מגיע למצב ששומעים רק באוזניה אחת, אם זה הבעיה בחיבור של האוזניה עצמה או אם זה בחיבור pl. 2. חשוב לי מאוד איכות אודיו ברמה!! אני שומע טראנס! וחשוב לי לשמוע כל צליל וצליל, ובסססס נקיי!!! תודה!, שבוע טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מותקנת אצלי כרגע בחדר טלויזית LCD 32 אינטש',הדגם המדויק הוא : LG 32LK310Y בחדר אחר עומדת להיות מותקנת טלויזית 32 אינטש'(LG 32LV251Yׂ) בעיקרון,אני רוצה לדעת מה ההבדלים המרכזיים בין שתי הטלויזיות. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בבית מגבר קטן של גיטרה, שממה שראיתי אין לו בכלל כניסות של אדום לבן צהוב, אלא רק 2 כניסות גדולות שאני מניח שהן של מיקרופון או כבל גיטרה. יש לנו אירוע ואנחנו מקרינים בו סרט ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לחבר את הלפטופ לשם כדי להשמיע את הסאונד תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברים, מתחשק לי להחליף את הרסיבר שיש לי, הוא כבר עשה את שלו ב 12 שנים האחרונות. רסיברים זה תחום שאני מאוד חלש בו ולכן באתי לפה לקבל המלצות. אני לא ממש מעודכן במחירים אבל נראה לי שאני אשקיע 1500 שקל פלוס-מינוס. לא חייב להיות חדש אבל עדיף חדש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טלויזה לחדר שינה מרחק של 2.5 מטר בערך (מיטה ועוד קצת) ,חשבתי על 37-40 אניצ' אני רואה בעיקר טלויזיה 10,22 וספורט (יש לי ממיר HD של YES אבל אני כמעט לא רואה את הערוצי HD) ולכן אני מעוניין בטלויזיה שיראו בה טוב ב SD כמו כן אני רואה הרבה טניס ובהרבה טלויזיות שראיתי היה ממש קשה לראות את הכדור שהשידור לא היה ב HD התקציב הוא בערך 3000 ש"ח אפשר יותר אם צריך בבקשה תעזרו.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, לא בטוח אם זה בפורום הנכון אני פשוט לא מוצא פורום בנושא יותר ממוקד אם צריך תעבירו אותי קניתי את ההתקן USB של EASYCAP בכמה דולרים בודדים מאיביי מה שהוא בעצם עושה זה CAPTURE VIDEO והוא לא עושה את העבודה בצורה טובה ואיכותות ( לא כולל הקשיים של דרייברים שאין והשימוש בתוכנות עריכה שמגיעות איתו וכו' ) קראתי את המדריך שיש באתר אומלץ להשתמש בכרטיס טלויזיה והייתי מוכן להשקיע את הכסף כדי לקבל משהו עד 200~ שקל זה נראה לי סביר, יש לי הרבה קלטות וידיאו להעביר אני פשוט לא מבין איזה כרטיס אני בדיוק צריך חשוב שהכרטיס יגיע בפורמט PCI רגיל כי אין לי PCI-EXPRESS ו\או בכלל יש כאלה של יו אס בי נורמליים.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי תאוזניות המקוריות שבאו עם הגלאקסי 2. אבל המיקרופון שם הוא לא כ"כ איכותי הרבה פעמים שאני מדבר עם אנשים הם לא כ"כ שומעים אותי אני צריך להחזיק אותו קרוב לפה או אפילו לנתק את האוזניות ולדבר (בטח זה קרה להרבה מכם) יש אוזניות עם מיקרופון שהם איכותיות עד 100 שח..? שיהיה אפשר לדבר בכיף ולא כל שניה לשמוע מהצד השני שלא שומעים טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הEH5000 של סאמסונג טלוויזיה חמודה אבל יש כמה שאלות 1.אני מצליח להפעיל סרט MKV אבל הכתוביות [שלא מובנות] פועלות בג'יברש, אפשר לסדר את זה? 2.איך אני נכנס לדפדפן שהבנתי שיש לו? וזהו ניראה לי בעיקר תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי זה דיי דחוף
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה - http://www.daganm.co.il/rec/420-מתאם-HDMI-זכר-DVI-נקבה,-מוזהב רק בחיפה. המטרה היא לחבר ממיר HOT למסך המחשב שיש לו כניסת DVI בלבד.
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32' של SAMSUNG דגם LA32D403 ראה כאן. רציתי לשמוע מכם ביקורת עליה, ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1. הרמקולים שלה הם רק 5watt, זה קריטי? 2. איך התמיכה שלה בסרטים, כי באינטרנט ראיתי תגובות חלוקות. חשוב לציין, מציעים לי אותה במחיר של 1300 ש"ח + אחריות לשלוש שנים. אם למישהו יש הצעה אחרת באיזור מחיר זה ושלוש שנים אחריות, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, הרסיבר מחובר למחשב (לכרטיס מסך NVIDIA) בכאבל - HDMI - Mini HDMI עכשיו אני לא שומע מכל 5.1 סראונד אלא רק משניים. בבדיקת דרך הלוח בקרה אני שומע מכל אחד מהרמקולים צליל אבל בפועל בשירים וסרטים אין שמע מכולם. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של רמקולים האמת אני לא מבין גדול יש לי אחלה מערכת הייתי שמח לקבל דעה על הרמקולים האלה http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=653 תודה מראש עמי
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני כבר אובד עצות. יש לי כרטיס ישן שהשתמשתי בו פעם, ועכשיו גיליתי שמייקרוסופט החליטו שלאנשים בלי בלאסטר אסור לצפות בטלוויזיה במדיה סנטר. מכיוון שאני לא מצליח לקלוט אותו בשום תוכנה אחרת, שקלתי לקנות PVR150, למרות המחיר השערורייתי.. מזל שבדקתי, כי גיליתי שהוא לא פועל על WIN7 64BIT עם 4 ג'יגה זיכרון. טמטום לא נורמלי, בכל אופן, צריך לקנות כרטיס. דרישות: איכות קליטה טובה, מחיר הגיוני, תמיכה במדיה סנטר והכי חשוב - שיגיע עם MCE KIT שכולל IR BLASTER, אחרת הוא מיותר בשבילי. יש חיה כזאת? או פתרון ל PVR150?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, מתבלט מאוד בין 2 טלוויזיות. LG LM671Y SAMSUNG 46ES6800 שניהן עולות פחות או יותר אותו הדבר. אני מודע להבדל בשיטת התלת מימד האקטיבית והפסיבית למרות שלא התנסיתי באף אחת מן השיטות. מישהו יכול לחוות את דעתו? לא צריך להתייחס לתלת מימד אלה לשאר התכונות של הטלוויזיות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יום טוב לכולם, אני חדש בפורום ורציתי להתיעץ לגבי רמקולים למחשב שישמשו בעיקר למוזיקה מסוגים שונים ולפעמים סרטים. חשבתי בעיקר בכיוון הסולו 6סי כי חשוב לי צלילים עמוקים ונעימים לאוזן עם באס שחמיאה למוזיקה ולא שולט אלה, אבל בימים האחרונים עלה לי רעיון, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו של סוני משנת 97 שעדיין עובדים מצוין (רק המערכת עצמה הפסיקה לעבוד לא מזמן), חשבתי אולי יותר שווה לי לקנות מגבר או משהו כזה שאני אחבר למחשב ולמגבר לחבר את הרמקולים. תודה מראש על העזרה, קוסטה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-