עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by guy 12,

אני מחפש כרטיס קול של החברה הנ"ל הוא יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה עד 1000 שח ומישה אל תקפוץ ישר השתמשתי בחיפוש וזה לא ענה על שאלתי אז איזה כרטיס אתתם ממליצים לי ואין לי איזה אוזן של מוזקאי אז אני צריך ברטיס איכותי אבל לא מקצועי נ.ב איך הכרטיס x-gamer? תודה לעונים גיא

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by slider,

שלום, בן דוד שלי רוצה לקנות MP3 Player , תקציב: עד 600 ש"ח תמליצו לי בבקשה על אחד כזה, ואיפה אפשר לקנות אותו תודה

• 59 תגובות
    • 8.1k צפיות
  3. מישהו יודע מתי המחירים של המערכות רמקולים למחשב ירדו? אם בכלל, ועד כמה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אם אני קונה את AVS300 של אלטק, וקונה עוד שני רמקולים סטנדרטיים(90 ש"ח), אז אני יכול לחבר אותם וליצור 4.1?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום יש לי מינידיסק מסוג Panasonic SJ-MR100 אני בא להקליט איתו ופתאום הוא נותן לי הודעת שגיאה "F-17" אני בודק בחוברת של המינידיסק וכתוב שמה ש F17 זה התקלה הבאה: "There is a problem with the magnetic head" מישהו יודע מה מקור הבעיה ויכול לעשות לי בנושא? תודה מראש.

6. Started by KoDkOd,

אני רוצה להחליף את המערכת הישנה שלי בחדשה יש משהו שאתם ממליצים בתקציב של עד 3500

• 31 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה להחליף אוזניות.......אני מוכן להשקיע בסביבות 150 -200 גג (ניראה לי שהקצבתי יותר מידי אבל בגלל שהשקעתי כבר על ה GTXP אז יאללה על הדרך..) אני לא מבין בזה , אבל אני מקווה שבמחיר שהקצבתי אני יכול לקחת משהו ממש איכותי! תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Tzion,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול Live 5.1 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות בקשר אליו ובקשר למערכת רמקולים :AR15: טוב אז קודם כל הבקשר לכרטיס אני די מבולבל מכל המבחר של הLIVE ואני בעיקר לא מבין את ההבדל בין LIVE 5.1 ל- LIVE 5.1 Value ל- LIVE [הרגיל?!] ול- LIVE Player. מה ההבדל בינהם, מה הכי טוב מבינהם, והאם כולם תומכים ב5.1???? ??? וכנראה אני אקנה את הLIVE 5.1 :smoke: אז רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות יש לו [אופטיות, אנולוגיות דיגיטליות וכל הבלאגן הזה... (אם אתם נחמדים אתם גם תסבירו לי מה כל אלה ;D) ולאיזה רמקולים הוא יכול להתחבר ולאיזה הוא לא יכול?? [שמעתי שיש איזה סיפור עם הxps של הרקולס...] ועכשיו בקשר לרמקולים אני מתלבט בין LUXEON EM4.1 ל- 2400 Creative I…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. כרגע יש ברשותי Sony RXD8 שאיתה אני שומע מוסיקה מהמחשב דרך Hercules Gamesurround Fortissimo ll. אני רוצה לקנות למערכת רמקולים אחוריים, בשביל לשמוע מוסיקה מכל הכיוונים (כרגע הרמקולים הקדמיים ממוקמים בשתי פינות של קיר בחדר והמחשב באמצע, אני רוצה לשים שני רמקולים בקיר הנגדי). כשאני שומע מוסיקה מהמחשב, האיכות לא מדהימה, הצליל פשוט לא חד מספיק. כשאני שומע מדיסק האיכות קצת יותר טובה, אבל עדיין לא בשמיים. כך שהאשמה נופלת על המערכת. השאלה היא, מה יתן לי איכות יותר טובה, הRXD8 או רמקולים איכותיים למחשב? אם כן, אילו רמקולים, ומה סדר הגודל של המחיר? והאם הכרטיס קול שלי מספיק טוב? או שכדאי להחליפו? ושוב, הרמקולים משמשים למוסיקה.

• 47 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. כרגע יש לי מגבר ( JVC-RX-5022) שלא בשימוש מה עדיף לי ? לקנות זוג רמקולים נחמדים ב-1500 שקל כדולים של ורפדייל ? (אני יחבר אותם למחשב) או שעדיף לי לקחת מערכת נחמדה למחשב...(יש מגוון רחב) מה אתם אומרים ? ד"א: למישהו יש לינק למפרט של הרמקולים 621 של אלטק ? לא ראיתי אותם בחיים שלי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מישהו שמע על החברה שמייצרת רמקולים Dynuadio Acoustics? אמרו לי שהיא מייצרת רמקולים או מוניטורים (אני לא יודע אם יש הבדל) ברמה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MDK,

הזמנתי אותם כבר מהחנות אבל אני אקבל אותם רק ביום שני-שלישי עם המחשב החדש... בקיצר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא מידות מדויקות ו\או תמונות כדי להעריך מה הגודל של המערכת. פשוט לא מצאתי באתר של logitech. מישהו גם יכול להסביר לי איך כדאי לי לשים אותם, איפה לשים כל חלק מהמערכת - מבחינה טכנית, מה עדיף, איזה גובה וכו'. תודה מראש, מ.ב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lover323,

יש לי חדר קטן 3.5X3.5 ויש לי שולחן פינתי שבפינה נמצא המסך של המחשב. איך אני צריך למקם את הרמקולים(5.1)? ============ X=מסך X|| || || || || ============

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Fetalo,

מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? אני צריך מערכת 2.1 טובה (על תמליצו על 4.1 אני מוגבל מבחינת מקום...) ושקלתי ליקנות את זאת כי אני יודע שה z 540 מאוד טובים ואלה בעצם אותו דבר... יש משהו יותר טוב? (inspire אולי?) תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by HoT-DoG,

שלום אנשים יש לי שאלה למישהו שמבין אם אני קונה מערכת סטריאו 5 ערוצים איך אני מחבר אותה למחשב ו שהיא תפעל ב 5 ערוצים הרי היציאה במערכת auxilery היא בד"כ שני ערוצים וב כרטיס קול למשל CREATIVE LIVE! VALUE (כמו שלי) יש הרי יציאה אחת לרמקולים קדמיים אחת לאחוריים אז איך לעזאזל אני מחבר את הCENTER ו את שני הערוצים האחוריים בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  16. טוב...כמו הכותרת אני צריך פלג אין שיורד את השירה או הדיבור משירים עדיף שיעבוד עם וינאמפ...למרות שלא חייבים תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM EX יכול להקליט ב24 ביט כמו כרטיס מקצועי או...שרק הoutput שלו 24 ביט ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by thunderman,

שלום לכולם! קניתי את הרמקולים ההלו (LOGITECH Z560) - בשתי מילים = אני מרוצה. (אם יש לכם שאלות כלשהן על הסט תשאלו...) ישר מיקמתי את הסאבוופר ישר מתחת לשולחן כשיש רווח של בערך 10ס"מ בין הכל צד של ה"יוצר בסים הענק" לקירות ושולחן. עכשיו יש לי רעיון איך למקם את הסטיליטים, מה אתם חושבים על הרעיון הזה: לתלות את כל 4 הרמקולים ל4פינות של החדר על תקרה, כלומר הרמקולים יהיו "הפוכים" (האם זה יפגע באיכות?) זה ימקם אותם בצורה סימטרית, למה דווקא על תרקה? כי על קירות אין מקום - חלונות, ארון ועוד. בבקשה תנו את דעתכם... עכשיו, שי לי כמה שאלות: 1. מערכת שלי זה: WinXP Pro ASUS E616 DVD-Rom Creative SB Audigy DE Logitech Z560 ובתוכנת WINDVD איני יכול לבחור ב4 רמוקלים!!! (רק 2) יש לי את כל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DisinfectedDuck,

אני מעוניין לקנות את ה -621 שלהם, אבל לא ממש יודע איפה לחפש. אם מישהו יוכל לתת לי שם של חנות או של היבואן אני ישמח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ישלי מערכת פצצה של איווה רציתי לדעת אם אני מוסיף עוד רמקול זה יוריד עוצמה או איכות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Fetalo,

תקציב די מוגבל - 500 ש"ח אני מעוניין בכאלה שיתנו לי "כאילו" סראונד תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by menis,

שווה קניה?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. היו לי פה בחדר של רמקולים של ג'מו רצחניים 170 וואט כל אחד. אני חשבתי ללכת על ורפדייל (וולדוס,אטלנטיק או מודוס) אבל אז חשבתי שאולי כדי לחסוך מקום כדאי לי לקחת 5 קטנים (סטלייטים)+ סאב אז תמליצו לי את סטלייטים טובים ( ולא BOSE ) אני שונא את הקופסאות מלקי האלו !

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by yoav9,

בזמנו (במפגש סוכות אצל הדובים) קניתי לי atp3 חביבים ומצויינים! אחרי יותר מחצי שנה אבי שיחייה אמר שהוא רוצה רמקולים כאלו למשרד, אני כמובן הסכמתי והתחלתי לפשפש באינטרנט לגבי רמקולים טובים יותר במחיר של הatp3, בסוף מצאתי את ההרקולס, וגיליתי שהם לא klipsh ואפילו לא atp אבל הם בחלט אחלה רמקולים והחלטתי ששוה את ההשקעה, כי אתם יודעים צליל היקפי>איכות צלילה טיפה יותר טובה עכשיו קיבלתי אותם ומייד הבחנתי בהבדל... אבל אחרי כמה זמן... זה ממש לא מפריע, ואז בא חברי הטוב zoltrix שמשום מה על השנייה הראשונה לא אהב את הרמקולים שלי סיפר לי שכאשר הוא היה בזיגזאג הם צחקו לי על הרמקולים שעות (הוא אורן ואחרים)... ומשום מה אני לא מצליח להבין למה... אני אישית יותר ממרוצה מהם. :biggthumpup: מ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by G-BOY10,

קניתי רמקולים במערכת 5.1 Creative Indpier 5.1 5300 וכשאני שם לדוגמא מוזיקה ב-Winamp או משחקים משחקים לא שומעים מהסנטר אלא רק מהקדמיים והאחוריים. אבל כשאני שם סרט DVD דרך תוכנת DVD למחשב אני קובע לו שישמיע לי באיכות 5.1 ואז הוא משמיע לי את רוב הסאונד מהסנטר? למה?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים