אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי Gamesurround Fortissimo 2 de אליו מחוברת מערכת 2.1 (ATP3) ואני מעוניין להרחיב ל 4.1 ויש לי 350 שקל. השאלה היא האם כדי לי לקנות מערכת 2.1 בינונית ולחבר ביציאה האחורית של ה fortissimo או להשקיעה ב ATP5, האם משהוא חיבר שני מערכות 2.1 ויודעה איך זה יוצה (מבחינת איכות) ? תודה, עמית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=251&sID=1 מה אתם אומרים על המערכת הזאות? למה אין אותה בארץ? המחיר שלה זה 99$ כלומר איזה 1000 שח בארץ זה יותר טוב מוידיו לוגיק שיש בארץ נכון?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=XA3051&sID=7 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? הם יהיו בארץ? מחירם הוא כמו של Z560 מה לדעתכם עדיף? (יותר עוצמה או סנטר)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת? מערכת רמקולים בעיצוב היי-טק חדשני מבית PURE ACOUSTICS, סידרת רמקולים זו מאופיינת באיכות שמע בלתי מתפשרת, הפרדה מושלמת של צלילים, דיוק בתדרים הגבוהים ובס עמוק ואיכותי. שימוש בדרייברים מתקדמים בעלי ציפוי אלומניום. חיבורי המערכת מוזהבים, מאפשרים חיווט איכותי ומונעים איבוד צלילים חיוניים. סט זה של חמש הרמקולים תוכנן כך שייתן מענה לכל תצורות הקולנוע הביתי והמוסיקה הנמצאות בשימוש כיום ותכנסנה לשימוש בעתיד: ( DOLBY DIGITAL, AC-3 , THX, DTS, PROLOGIC II) זוג רמקולים קדמיים דגם -806DBS: רמקולים במבנה WAY3-, מערכת בס דואלית המורכבת מוופר "10 צדדי, מיד גדול במיוחד "8 ומערכת בס רפלקס לאפקט בס עמוק ואיכותי. חיבורי זהב WIERING-BI המ…
-
- 102 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
טוב הזמנתי מפלונטר ומפנדה (כל אחד לחוד) את הZXR-500 ושניהם אני צריך לחכות (ולחכות משהו כמו חודש חודשיים ....) אז חשבתי אולי אני אגדיל טיפה את התקציב ל איזה 1100-1200 ואקנה משהו עכשיו יש המלצות ? אני יותר מעדיף 5.1 או אם אתם מכירים חנות אחרת שיש לה את הרמקולים זמינים במלאי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד האנשים שיותר הדהימו אותי בתעשיית האנדר הוא ג'יימס הולדן. הבחור מ UK ופרץ את דרכו בגיל 19 בשנת 2000 עם הטראק ששבה את ליבם הרבה תקליטנים בעולם, Horizons. הטראק עבר גם עיבוד מאוד מוצלח ע"י ההרכב האיכותי Way Out West (ניק וורן וג'ודי וויסטרנוף) והוא מדהים לא פחות. עכשיו שיחרר לא מזמן גירסת דיפ האוס אפליפטית ל Miss Jane - Fine Day עם הווקאלז של Kirsty Hawkshaw (הלהיט הגדול מ99', היה מושמע לרוב בגירסתו של ATB). Kirsty Hawkshaw - Fine Day (James Holden Remix) כמו כן, יש גם את : Eternity, One For You, Into The Dawn, Nothing To Hold ועוד רבים ואיכותיים... מומלץ בחום!!!
-
שלום, אני מוטרד מהשאלה הזאתי מה אתם אומרים?? השתמשתי בכפתור חיפוש וזה לא נתן לי משהו חיוני.......
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או שיש חברות שמוכנות לעשות זאת בתשלום?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס סאונד טוב לא יקר מאוד ולא פשוט זול מידי. לא מקצועי ביותר ולא פשוט ביותר. משהו שיהיה לנצל אותו כמו שני כרטיסי סאונד לתחום המוזיקה לעשית מיקסים על ידי חיבור הכרטיס למיקסר. הייתי שמח לקבל חוות דעת והצעות בנוסף הודה לכם עם תוסיפו איפה אפשר לקרוא על הכרטיס ביקורות (עדיף שלא באתר החברה , תמיד שם הוא נראה הכי הכי טוב) תודה מראש Pc-X
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן ... היום חזרתי מביה"ס.. וחיכה לי מיני דיסק על השולחן.. המיני הוא MZ-N707 של Sony, הוא NET-MD - אפשרות הקלטה מהירה והעברת Mp3, Wma. Wav מהמחשב ... הוא מתחבר למחשב אם USB .. http://www.minidisc.org/images/sony_mzn707_bigblue2.jpg קראתי את ההוראות - והבנתי פחות או יותר מה לעשות .. ניסיתי להקליט בעזרת ה- USB מהמחשב אם התוכנות שקיבלתי: OpenMG Jukebox Net MD Simple Burner אבל ללא הצלחה ... אם יש פה מישהו אם הבנה שיוכל לעזור לי זה יהיה גדול !
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת LIFE STYLE של BOSE המחוברת לכרטיס הקול דרך מגבר SHERWOD . השאלה היא האם יש טעם לשדרג את כרטיס הקול (מותקן כרגע קריאטיב 128) כדי לקבל SEROUND . (מישהו טוען שאין בזה טעם משום שהמגבר "מפרק" את הצלילים ומייצר SEROUND)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון: העסק פועל לי עכשיו - פשוט מדהים - ראו פוסט למטה.. שבוע שעבר נסעתי לקחת את ה איי פוד פי סי 10 גיגה שלי וקניתי בשבילו AUDIGY בשביל הFIREWIRE (כנראה טעות, בכל מקרה אני לא יכול להחזיר את הכרטיס או להחליפו). המוצר הוא ממש מדליק, פשוט מדהים - קטן, בעל מסך ענק ותפריט ממש חכם , עם גלגלת מגע ממש נוחה, תאורה לבנה מדהימה, וזה גם מושך כל בן אדם שנמצא בסביבה ורואה את זה בלי קשר לגיל דת גזע מין ועדה - וכל זה עוד לפני שיש בו בכלל שירים . אבל הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס (לא בקלות - אני מקווה שבסוף יש לי את הדריברים האחרונים), ואת ה IPOD אבל לא הצלחתי להעתיק קבצים. הקיצר לאחר כל מיני דברים שלא אפרט כאן השתמשתי בתוכנה שנקראת RESTORE כדי לפרמט את הIPOD ולהחזיר לו את התוכנה המקו…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלה ראשונה : מה דעתכם על זה ? מערכת רמקולים בעיצוב היי-טק חדשני מבית PURE ACOUSTICS, סידרת רמקולים זו מאופיינת באיכות שמע בלתי מתפשרת, הפרדה מושלמת של צלילים, דיוק בתדרים הגבוהים ובס עמוק ואיכותי. שימוש בדרייברים מתקדמים בעלי ציפוי אלומניום. חיבורי המערכת מוזהבים, מאפשרים חיווט איכותי ומונעים איבוד צלילים חיוניים. סט זה של חמש הרמקולים תוכנן כך שייתן מענה לכל תצורות הקולנוע הביתי והמוסיקה הנמצאות בשימוש כיום ותכנסנה לשימוש בעתיד: ( DOLBY DIGITAL, AC-3 , THX, DTS, PROLOGIC II " זבל ? רמקולים טובים ? כמה שווה לתת עליהם ? שאלה שנייה : מה דעתכם על קודה בכלליות , לא דגם ספיצפי , האם הם שווים 4000-4400 ש"ח ל5 רמקולים , ללא סאב ? תודה מראש ;D
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO מערכת הרמקולים הופכת את המחשב האישי שלך למיני מערכת קולנוע ביתית המפיקה איכות קול ברמה של מערכת קולנוע והנאה מקסימאלית במשחקי המחשב ב200 שקל הם אומרים שהמחיר מחירון זה 1990 למרות שאני יודע שזה פחות אבל שווה???????????
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני עומד לקנות דיסקמן משולב עם MP3 והכי חשוב מבחינתי- רדיו! אין לי ידע רב בנושא זה ואני יודע שיש שתי אפשרויות: או דיסקמן שקורא דיסק MP3 או דיסקמן עם כרטיס זיכרון למרות שגם שמעתי וקראתי (כשעשיתי חיפוש!) על דיסקמנים מבוססים HARD-DISK. אני אשמח אם תעזרו לי לבחור כשהתקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 1000 ש"ח ואם אזדקק לעוד כמה מאיות זה יהיה בסדר... נ.ב אני שוב אדגיש שאחד הדברים היותר חשובים לי זה הרדיו!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני רואה שכולם עדיין ממליצים על ההרכולס כשאני חושב שהטרטק מציע יותר! מה אתם חושבים מי המלך???????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך עדיף להקליט למיני דיסק, כלומר איפה האיכות יותר טובה, או אותו דבר, דרך כבל usb או יציאה אופטית?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת על כמה האיכות של הערטיס קול חשובה כשמחברים אותו לרסיבר או למגבר והאם היא בכלל חשובה, כי למעשה הכל נעשה ברסיבר ומה שהוא עושה זה רק לקשר ולהעביר מידע... ורציתי לדעת לאיזה כרטיסי on-board יש יציאה דיגיטלית ואיזה? (אופטית/ קסואלית או שניהם): Creative CT5880 AC97 ALC650 עריכה: והאם יהיה הבדל משמעותי בין כרטיס אונ-בורד לפורטיסימו3? off-topic אם כבר נוגעים בנושא, אז האם כרטיסי קול יודעים לפעח Dolby-Digital, Dolby Pro-Logic וכדומה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בהתלבטות לקנות את הNOMAD של CREATIVE לינק - http://www.americas.creative.com/products/category.asp?category=2&maincategory=2 או את הYEPP של SAMSUNG לינק - http://www.samsungusa.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_search_results.jsp?prod_path=&employeeLogin=&searchType=description&keyword=mp3%20player אני מבקש את המלצתכם - לכל המבינים בעניין. -אני מעוניין במכשיר טוב באיכות מעולה (לא משנה אם אין בארץ) ומבקש המלצה על אחד הדגמים ואפילו אם יש לכם מושג על עוד דגמים יותר טובים אתם יכולים לענות. תודה מראש "SHUTGUN"
-
- 85 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים של JVC עם בס רפלקס בטכנלוגיה חדשה אין לי רסיבר הם מחוברים למערכת, המערכת משחררת מעט בס או שאני לא יודע יכול להיות שזה לא מתאים אבל אני לא מקבל בכלל בס והבס היחיד שאני מקבל הוא נמוך בעוצמתו ועומקו ברמקולים יש לי תכנון לקנות סאב אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות בשביל שהרמקולים יקבלו בס ויעבדו בביצועים שהם אמורים לעבוד בהם, שהבסרפלקס ממש יעבוד בעוצמה!?
-
- 31 תגובות
- 4k צפיות
-
-
על פי הPreview אחלה רמקולים רק מה זה המחיר הזה (400$) אם אי פעם יהיה אותם בארץ הם יעלו איזה 4000 שח ומה ההבדל בין Z680 לבין Z640? Z640 יהיה יותר זול מ 400$?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הנה השיפורים : DESCRIPTION : Improvements: Unified driver structure (Game Theater XP/ Gamesurround Fortissimo III 7.1/ Digifire 7.1) This allows for a better engineering response time to any known bugs. Simplified End-user installation process: Cleaner install / uninstall involving less registry manipulation. Improved performance & stability (notably with Win XP) Memory management, stream-lined registry handling DSP resource usage improved 8 channel WAVEFORMATEXTENSIBLE implemented. Compatible with Power DVD PRO EX in 6.1 and 7.1 DD EX modes.(if available in your hardware) 8 channel analog output using the headphone jack. (if available in your hardware) Mini…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש סאב וופר בגודל של 8 או 10 (ממש גדול עם הרבה עוצמה) שנמכר יחיד, למחשב - לסרטים מוזיקה ומשחקים. יש לכם רעיון ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-