אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אתם מכירים את הלוחות אם החדשים שמגיעים עם כרטיס קול "channel sound 6" ? אז קניתי לוח אם , והגיע כרטיס קול עם 3 יציאות 5.1 אנלוגיות , אופטית , וקואקסיאלית. כשאני מחבר את יציאת הקואקס , מה-DVD אל הכניסה בכרטיס קול , אני לא שומע כלום ברמקולים. גם ב - volume control בווינדוס האופציה של spdif אפורה , ולא ניתנת להזזה ... מה עושים ?!?!?!?!?! זה משגע אותי !
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות את הרמקולים האלה, רק רציתי לדעת מה המידות של הסאב...אם יש למישהו אותם או יודע בכלל...בבקשה לעזור! ואם יש אותם למישהו ויכול להמליץ או ההפך...עזרה תתקבל! תודה..
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חשקה נפשי בקניית רמקולים Logitech Z-560 4.1! - בארץ רמקולים כאלה עולים בסביבות ה-2000 ש"ח. - חיפוש קצר ב-eBay מראה שניתן לקנות אותם חדשים סגורים באריזה ב-81$ (דהינו 385 ש"ח!) אני חסר נסיון לחלוטין בהזמנת מוצרי חשמל מחו"ל... ??? כיצד המשלוח מועבר אלי? כמה מס' ילקח ממני על המוצר? כמה יעלה לי המוצר בסופו של דבר? (בלי ספק הרבה מעבר ל-385 ש"ח!) האם בכלל כדאי להזמין אותם מ-eBay או להימנע מהסיכון ולקנות אותם בארץ? נ.ב. בבקשה לא לענות בתגובות כמו "למה אתה לא קונה את XYZ", או "זה רמקולים גרועים", השאלה היא לגבי ההזמנה גרידא.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
ראיתי אצל חבר שלי את המכשיר הזה שמחברים למחשב דרך USB והוא מאפשר להקליט את השירים דרך הקבל האופטי שבא עם המינידיסק... יש לי MZR-500 ועם המכשיר הזה לא מקבלים את החיבור USB, רציתי לדעת מאיפה או האם בכלל אני יכול לרכוש או למצוא אחד כזה - באופן מיידי!!! עזרו בהקדם .... בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה בעיקר לDD ו-DTS האם זה בשביל מערכת שאין את המפענחים האלה ברסיבר? או זכמו שאלמרו לי פעם אבל זה לא נראה לי הגיוני: חייבים שהDVD ידע לפענח את זה גם אם יש את זה כבר במגבר... או יותר נכון, חייבים שיהיה את זה גם ברסיבר וגם במגבר ???
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
שלום , אני חדש פה.. ויש לי שאלה.. יש לי רסירבר של סוני STR-D665 .. המפרט שלו: Dolby Pro Logic Receiver Stereo: 100w x2 into 8 ohms (40-20k Hz) at 0.8% THD; Pro Logic: 100w x3; Surround: 15w x2; subwoofer preout; FM sens. 11.2 dBf A/V Remote; Hall and Stadium modes; 30 presets; video dubbing; 3 audio/ 2 video inputs 17" W x 5 1/4" H x 12 1/4" D ו 2 רמקולים שקניתי בנפרד.. הרמקולים של התדרים הנמוכים 150, 8 אום ושל הגבוהים 60 , 8 אום לפי הנתונים האלה , אני אמור לשמוע בעוצמה חזקה לא ?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לינק לאמזון, משם אני רוצה לבחור את הנגן ... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/516876/ref=br_ca_/104-4703110-2248754 1.iRiver ChromeX iMP-150CK CD/MP3 Player with Car Kit 2.iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware 3.RioVolt SP350 Ultra-Thin CD-MP3 Player with Car Kit האם יש הבדל משמעותי באיכות הקול בין 1 ל2ו3 ??? ואם מישהו יכול פשוט לתת דעה על אחד הנגנים ... ועוד שאלה קטנה : הנגן IRIVER2 ניתן לרכישה בחול במחיר של 150$ ? (ראיתי שהוא די מאובזר רדיותסוללות נטענות תצוגה על השלט ועל הנגן ועוד) אז המחיר לא נראה לי סביר ...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר PLUG IN לWINAMP שיודע להתחבר ל CDDB? (מקבל רשימת שירים כשמנגנים דיסק מקורי) ???????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע יצא לי לשמוע באיזה סופר/מכולת רמקולים של מגנט, מעין רמקולים קטנים כאלה (לא קיובס), מזכירים קצת מוניטורים. התרשמתי בעיקר מהבאס הנחמד שהצליחו להוציא הרמקולחים הקטנים האלו (או שהיה חבוי שם גם סאב, למרות שלא נראה לי.) בכל אופן אם זה עוזר שמעתי אותי בסופר בת"א AM PM, אם מישהו במקרה מכיר...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשלוש שנים מיקרוסופט מכרהרמקולים מצויינים במח יר של אלף ש"ח. עד היום לא נתקלתי ברמקולים באותו התקציב, עם אותה האיכות. אני מת לקנות אותם אך אין להשיגם כיוון שיצורם פסק מזמן. אשמח לקנות משומשים, או לשמוע המלצות על רמקולים מקבילים באיכותם כיום. תודה רבה, עלי דותן.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפני כחודש קניתי את המיני דיסק החדש של סוני MZ-N1 והייתי מעוניין להחליף את האוזניות שלו כי המסופקות הם באיכות מאוד גרועה הבעיה שאני לא יודע איפה ניתן לקנות בארץ אוזניות עם חוט קצר שמותאמות לשלט של המיני דיסק!!! אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על חנות באינטרנט או איפה שהוא בארץ (רצוי באזור הדרום) שמוכרים אוזניות איכותיות עם חוט קצר שמותאם לשלט.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ברשותי SB Live! עם 4 רמקולים וברצוני להעלות את הטרבל לרמקולים האחוריים מבלי שזה ישפיע על הקדמיים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שרצחתי את האוזניות שלי (don't ask) אני זקוק לאוזניות חדשות. אני אלך לקנות כבר מחר בערב אז בלי שטויות מיותרות. אני זקוק לזוג קטנות (in ear) נראה לי אני אלך לי על עוד sony 818 (משהו כזה) ב50 ש"ח (זולות אבל איכותיות ביותר, גם ככה אני משתמש רוב הזמן בגדולות) מה שישאיר לי 250 ש"ח (מעדיף לבזבז כמה שפחות) אני חושב ש200 יהיו מספיקים לא? בכל מקרה הזוג הגדול זקוק לבאס עצבני ועמידות בעוצמה גבוהה עם נצילות איכותית וטווח תדרים איכותי. (זוג גדול- כאלה, כמובן שלא אלה כי הן עולות 180 דולר...). בכל מקרה אני הולך לקנות מחר ואני גם אהיה זקוק למיקום של איפה אפשר לקנות את הזוג שהוצע, אנא לנמק ועדיף על סמך נסיום אישי. תודה, עקרב
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט 7vrxp והוא בא עם כרטיס קול מובנה creative 128 מאחור ישנן שלוש כניסות/יציאות[ spk line in mic האם אני יכול לשנות את יעוד היציאות ולהשתמש בכרטיס לזוג רמקולים נוסף. היינו האם הוא תומך ביותר משני רמקולים? תודה עלי דותן. :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus P4B533-VM ויש לו כרטיס קול מובנה עם יציאה של 6 רמקולים הבעיה היא שהיציאה היא line out ולא speaker out וזה גורם לרמקולים להשמע מאוד חלש, האם יש אפשרות לשנות משהוא בהגדרות כדי לשנות את היציאה ל spaeker out? יש לי גם כרטיס creative vibra 128 ובו אפשר לשנות את זה בעזרת ג'מפר אחד!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי משחק dungeon kepper 2 ברוסית! אחרי שיצאתי מהמשחק כל השירים מהווינאמפ נשמעים עם הד ככה כל הצלילים יש איזה דרך לבטל אותו ?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קודם כל לא ראיתי שמשהוא כתב על זה משהוא ... אז יצא Game Theater XP 7.1. מאחר ויש לי כבר 4 שנים : LIVE + מערכת רמקולים 4.1 ואני חושב על UPGRADE אז 1. איזו מערכת עדיפה? 2. איזו מערכת רמקולים קיימת ל 7.1? בגלל שמערכת SOUND עומדת במיבחן הזמן ואפשר לימשוך אותם כמה שנים טובות זה ניראה לי ממש מיותר ליקנות היום את ה 6.1. מה דעתכם? האם Game Theater XP 7.1 הוא Gamesurround Fortissimo III 7.1 בתוספת הrack?
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABAYTE בעל יציאות דיגיטליות(s/pdif ) ומגבר אשר תומך ב-dolby digital ו-dts . רציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בכל הערוצים שהכרטיס והמגבר מאפשרים לי.....
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מתכוון כאשר אני מחבר טלוויזיה ב-TV-OUT למחשב אבל במקום שאת הסאונד אני אשמע ברמקולים של המחשב אני רוצה בטלוויזיה לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב דרך הטלוויזיה הבנתי שצריך איזה כבל מפוצל מצד אחד של זכרים לא? יש לציין שאני משתמש בכרטיס קול audigy 5.1 בעל 5 חיבורים בכרטיס קול
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ... היום חזרתי מביה"ס.. וחיכה לי מיני דיסק על השולחן.. המיני הוא MZ-N707 של Sony, הוא NET-MD - אפשרות הקלטה מהירה והעברת Mp3, Wma. Wav מהמחשב ... הוא מתחבר למחשב אם USB .. http://www.minidisc.org/images/sony_mzn707_bigblue2.jpg קראתי את ההוראות - והבנתי פחות או יותר מה לעשות .. ניסיתי להקליט בעזרת ה- USB מהמחשב אם התוכנות שקיבלתי: OpenMG Jukebox Net MD Simple Burner אבל ללא הצלחה ... אם יש פה מישהו אם הבנה שיוכל לעזור לי זה יהיה גדול !
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ב- 1000 ש"ח, מה הDVD הכי טוב שאפשר לקנות היום? איזה פונקציות חשוב שיהיה בו? מה אומר קצב הקריאה של העין? הנתי שיש כאלה שקוראים 10 ביטים , וכאלה של 24 ביטים, 10 \ 24 ביחס למה? ומבחינת קידודים ו ZONים , וקריאת צרובים? תשובה מפורטת עם המלצה בסופה תתקבל בברכה. (אני מקווה שאני בפורום הנכון..... ;D)
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סאב וופר שאותו אני יחבר למערכת שיש לי בחדר - (lg-jbl (ffh - 2020 אז אני צריך המלצות... כמו כן את המערכת אני רוצה לחבר למחשב ,כרגע אני מחבר את היציאה מהמערכת ליציאת אוזניות ברמקולים הקטנים של המחשב אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב לשמיעת מוזיקה ומשחקים (ללא עיבוד קול או דברים בסגנון) ועוד שאלה קטנה,עם הכרטיס קול החדש (כרגע יש לי משהו פשוט on-board) איך אני יחבר את המערכת לכרטיס קול ? בהנחה שהכרטיס הוא 5.1 או יותר והרמקולים עצמם כולל הסאב וופר מתחברים למערכת = האם תהיה ירידה באיכות הקול או שהחיבור של המערכת לכרטיס ע"י חיבור רגיל מצד אחד (כמו לאוזניות ) ושתי בננות מצד שני (חיבור ל aux) יהיה בסדר ? תודה מראש על התשובות.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-