עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם אנחנו מנצלים את מערכות ה 6.1 שלנו מעבר לראיית סרטי DVD ? או שה DX sound של המשחקים בכלל לא תומך ביותר מ 4 רמקולים?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by urik,

היי קיבלתי חיבור usb למיני דיסק. בפעם הראשונה שחיברתי הכל עבד טוב אבל עכשיו שאני מחבר הוא מזהה אתו אבל לא מוציא שום סיגנל עזרה בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  3. Started by scorpion,

ערב צח ערב זח לכולם, היום בערב ביצעתי ניסוי קל בחדר- שמתי דיסק בcd ושמתי תקליט בפטיפון. כמובן שלשם ההשוואה השיר היה אותו שיר (still loving you מבית היוצר של העקרבים) והמערכת אותה מערכת (המערכת הזאת) מסקנות: cd- תחזוקה- רק לקנות את המכשיר וזהו, מדי פעם דיסק ניקוי. רוב הcd (אני מדבר על הבינוניים לא על היקרים מאוד) נותנים צליל מאוד דומה. נוח לשימוש- רק הוצאתי מהאריזה וישר למערכת. קטן ולא תופס מקום כמעט. צליל- נקי מרעשים אבל לא חי ממש, איכשהוא יודעים שזה הקלטה באולפן... :-\ הבאס נותן לך בראש, המיד מאוד מדוייק, והטרבל נקי אבל לא מגיע גבוה מאוד. סיכום- נוח מאוד לשימוש ואיכות צליל מעולה לרוב האנשים. פטיפון- תחזוקה- חיסרון גדול, התקליטים נשחקים לאט לאט, את המחט יש להחליף לאחר מ…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אהלן אנשים. המטרה, שמיעת MP3 באיכות גבוהה (דיסקים שהומרו לקבצים) פה ושם משחקים.(אולי גם DVD , אבל בשביל זה יש לי DXR3) הכרטיס מתחבר לרסיבר, בשביל זה אני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית אופטית (מה שנקרא TOSLINK) האם הכרטיס של הרקולס פורטיסימו3 7.1 מוציא סטריאו ביציאה האופטית או שזה רק DD, DTS? שווה להשקיע בכרטיס קול הזה ובTOSLINK? הכרטיס שיש לי עכשיו הוא אונבורד, מתחבר לרסיבר בSPDIF. תכל'ס אני מחפשת איכות שמע גבוהה. (לא פיצ'רים ושאר ירקות) אז מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ilya83,

תודה רבה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  6. קניתי כבל RCA וחיברתי בין הטלויזיה למערכת.עכשיו איך אני יכולה לשמוע את הטלויזיה מהמערכת?? :'(

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הי אלו הרמקולים שאני רוצה לקנות YAMAHA TSS1W 5.1 והכרטיס קול יהיה Hercules GTXP עכשיו איך הרמקולים האלו מול Creative Inspire 6600 6.1 או Logitech z640 ורציתי לדעת אם שווה להחליף לAudigy או להישאר עם הGTXP תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by MonoMan,

אהלן אנשים! עריכה: אחדד קצת את שאלתי: איזה פורמט לדעתכם יותר איכותי מבחינת שמע, מה יותר נאמן למקור (\קרוב לאיכות דיסק) , השאלה פה היא לא על גודל הקובץ ועל פורמט שמיש יותר או פחות. אלא על איכות. כשמכווצים טראק כלשהו לקובץ, שיטת הקידוד פוגמת באיכות הטראק (לפחות כך אני חושב). MP3 OGG או WMA ???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני יודע שיש כאן בפורום כמה מומחים בעניין סאונד למחשב ובכלל בתחום הרמקולים, רציתי שתגידו לי מה הם הדברים הכי הכי חשובים שצריך להשים לב אליהם כשקונים רמקולים למחשב. תודה מראש, מתן.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הי! יוני(Jim) ביקש ממני לשאול אתכם,אנשי הפורום הנחמדים, האם זה נכון של-NAD יש בעיה רצינית הכל מה שקשור לאמינות של המוצרים שלהם? הוא ראה ליד המלון שלו(בחו"ל) באיזה חנות חיסול מלאי של CDP'S שלהם ולפני שהוא קונה הוא רצה שאני אשאל אם זה נכון שיש להם היסטוריה של בעיות אמינות? כי הוא אומר שהם איכותיים בצורה מדהימה והוא רוצה להיות בטוח בנוגע לחיי המוצר לפני שהוא קונה בחו"ל ובכך מבטל את האחריות... תודה . ולא מדובר פה על דגם ספציפי אלא באופן כללי...

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  11. שלום יש בעיה היא יותר מציקה מאשר בעיה רצינית והיא שיש רעשי רקע כאשר אני מחבר את המחשב למערכת כאילו אין אדמה ולגבי המערכת שלי היא מערכת חלקים אם מישהו ירצה פירוט מדויק תבקשו הרסיבר שלי הוא של kenwood kr-v9080 וכן יש לי מיקסר ניסיתי איתו ובלעדיו וזה לא משנה אז אני מניח שהוא לא ממש מעניין לנושא בתודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  12. קניתי מערכת עם רסיבר ועם 5.1 רמקולים עכשיו יש לי עוד 2 רמקולים של סתם מערכת סטראו רגילה שוכבים בצד חשבתי לחבר את שניהם בתור עוד שני סנטרים עכשיו יש לי ככה מחוברים רמקולים: ימין סנטר שמאל אחורי ימין אחורי שמאל וכולם בגובה התקרה חשבתי להוסיף את הרמקולים ליד הסנטר אבל בגובה הרצפה מה אתם אומרים.. זה יוסיף או סתם יהרוס.. או שפשוט לא ירגישו את זה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהליין. אז אחרי שזיגזג אכזבו אותי ולא השיגו לי את הכרטיס. ניסיתי להזמין מ PCHARDWARE.CO.IL שגם היום הודיעו לי כי לא יעלה בידיהם להשיג את הכרטיס הזה בתקופה הקרובה...אם בכלל... האם יש מקומות שכן מוכרים אותו? במחיר סביר? האם שווה? אני חושב כבר לקנות את ה GXP אבל נראה לי זה סתם זריקת כסף לדבר שאני לא באמת אשתמש בו...כלומר, אין לי צורך בחיבורים הללו... אני רוצה איכות סאונד ל MP3 משחקים וסרטים לפעמים... מה לעשות??? תודה מראש אמיר מיואש.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  14. היי יש למישהו ניסיון עם ה-Tannoy MX3 ? http://www.tannoy.com/product.cfm?ID=138&Page=1 מומלצים? יש רמקולים רצפתיים טובים יותר באותו איזור מחירים (1500-2000) ?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by gombn,

מבקש חוות דעת על ה INSPIRE 4.1 4400 מבחינת סאונד לקולנע ביתי ומוזיקה תודה!

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  16. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה שיש לי בחדר ולוידאו... אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לשים סרט במחשב לראות אותו בטלויזיה בחדר ולהקליט אותו עם קלטת וידאו... עם יש לכם מושג איך אני עושה את זה איזה תוכנות צריך איזה כבלים כמה עולה הכל ועוד מידע שימושי בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  17. טוב , זו אולי לא "חדשה" כל כך חדשה , אבל למי שעוד לא ניתקל : הגירסה הבאה של נגן האמ פי WINAMP מסידרה 2 (2.9) תכלול תמיכה מובנית בIPOD של אפל , בנוסף לעוד חידושים וכנראה ספרייה קצת יותר מתקדמת. אלו חדשות מאוד טובות לבעלי האייפוד שמשתמשים המון בווינאמפ שמאפשרת ליצור ליסטים בקלות בעזרת שני כפתורי עכבר באקספלורר וגרירה פשוטה - אך לפני זה התוכנה והשימוש בה עם האייפוד צריכים לעבור את מבחן הניסיון ואני רואה את זה כ "הטובים ביותר הולכים עם הטובים ביותר " הנה לינק...

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. Started by Culandur,

אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jambo7,

יש לי לוח אם G7VAXP עם כרטיס קול מובנה AC97 עד עכשיו הייתי מחובר למער' סטראו עכשיו אני רוצה להעביר את הסטראו לחדר אחר אני רוצה המלצות איך אני יכול לנצל את הכרטיס קול שלי חיבורים איזה רמקולים לקנות ? צריך מגבר אקולייזר ? האם אני יכול להשתמש ברמקולים גדולים או שאני צריך לקנות רמקולים מיוחדים למחשב בקיצור אני רוצה להוציא סאונד איכותי ומחפש המלצות?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by game kILLer,

הINSPIRE 2.1 2400 creative או ה2.1 של הרקולס?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  21. שלום! חברי מוכר לי SB LIVE! בן שלוש שנים . 1. כמה זה יכול לעלות ? 2. האם כידי? תודה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  22. אני הולך לקנות מחשב שבין היתר אני הולך לקנות את הלוח אם הזה:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0),בנוסף לזה אני גם הולך לקנות את הכרטיס קול AUDIGY 2 . בפורום מפרטי מחשב אומרים לי שחבל על הכסף כי אני לא ארגיש שום הבדל בין הכרטיס קול שעל הלוח לזה שאני רוצה לקנות. מה דעתכם? הרי ה-AUDIGY 2 הוא אחד הכרטיסים היותר טובים שיש היום לא? אז איך יכול להיות שאני לא ארגיש שום הבדל? איזה כרטיס קול יש בכלל על הלוח אם הזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. איזה רמקולים כדאי לי לקנות בתקציב של 800 ש"ח??

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

חבל שלי קנה רמקולים של קריאטיב, אינספייר 2.1 2400 ויש לו כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 מצאנו זוג רמקולים (יחסית ישן), סטריאו, ותהינו אפשר אפשר לחבר את הכל ביחד וליצור מערכת 4.1. מה דעתכם? אפשר? אם כן, אז איך?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by Dr.Drek,

אהליין כולם. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 120 שקל בשביל לקנות את ה AUDIGY במקום ה FORTISSIMO III? מה ההבדלים בניהם??? תודה מראש, אמיר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים