אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 2.70 מטר [ חדר שינה ] *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 37-38 אינץ *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: אממ אין כל כך טווח מחירים , תציעו לי טלויזיות טובות אך לא יקרות מידי . *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. [ לפרט על השימושים - תכני HD כגון XBOX או PS3 או חיבור למחשב או סטרימר, או אולי תכנים רגילים כמו ממיר רגיל של YES? לפרט בבקשה ]. חדות / HD / חיבורים שיהיו מסודרים נורמלי [ זה לחדר שינה ] כעיקרון הטלויזיה מיודעת לחיבור למחשב וצפייה בתכנים 1080P/BLURAY מלאים. וגם בתור טלויזיה בכללי.. כמה שעות צפייה ביום?: 1-3 שעות מה אתה צופה בדיוק ערוצים? מחשב? סרטים?:…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצא לי לראות הרבה מסכים בחיי ורציתי לשאול שאלה לקראת קניית טלויזיה חדשה. מאיזה תדר תצוגה מתחילים לראות את הקפיצות ואת "ההחלקה" המיותרת שגורמת לתמונה בטלויזיה להיראות מזויפת וממוחשבת?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
42 - 46 אינץ' FULL HD חובה שימושים עיקריים - עידן + חיבור למחשב והקרנת סרטי HD אחראיות מינימום 3 שנים עדיפות ל 5 תקציב עד 3000 שקל אני מעדיף חברה מוכרת ודגמים שידועים שמחזיקים הרבה זמן ... יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי רמקולים MICROLAB SOLO 7C הם היו עושים לי רעשים בדקתי ושמעתי מוזיקה דרך הפאלפון והרעשים נעלמו שהמחשב שלי עושה תרעשים (לא היה לי כרטיס קול ) מכרתי אותם וקניתי רמקולים ומגבר שאותם אני מחבר למחשב. היום קניתי כרטיס קול בכוונה שיפסיק לעשות רעשים כי הרבה אנשים אמרו לי שזאת הבעיה, הרעשים ממשיכים ואני עכשיו לא יודע מה יכולה להיות הבעיה צריך עזרה דחוף (הקול הוא פאק חזק, מפריע לי מאוד לשמוע מוזיקה) כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מערכת חדשה ויש לי קצת בעיה עם המיקום של הסאב , הנה תמונה - כפי שאתם רואים, איפה שאני יושב, מול המסך, יש מדף קטן ולא מתאים לסאב גדול ... (מה שיש עליו זה צעצוע) האפשרות הכי טובה שלי היא למקם את הסאב איפה שנמצא הפח (מימין צמוד לשולחן) אבל אני פוחד שהאיכות שמיעה תהרס. מה אתם חושבים?</blockquote>
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, אבקש את עזרתכם בהערכת מחיר של המוצרים הבאים : רסיבר Sansui G-4700 עם שני רמקולים Jensen LS-5, במצב מצוין מי שמכיר אשמח גם לחוות דעת על המוצרים. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מערכת שמע חדשה בתקציב של עד 3.5K. אני רוצה לקנות רמקולים פאסייבים של B2030P Behringer ולהתאים להם מגבר . אני צריך לקנות גם כרטיס קול למחשב ? או שהמגבר מספיק ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מערכת בלי סאבוופר ראיתי באינטרנט את הגב שלו וראיתי כול מיני חיבורים אני לא רוצה ביקורת על הסאב אני לא יודע מה זה החיבורים האלה (4 אדומים 4 שחורים( הוא משמש כמגבר? http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&biw=1163&bih=628&tbm=isch&tbnid=IcgpvW8FcTEXQM:&imgrefurl=http://www.buzzillions.com/reviews/cerwin-vega-ve-28s-series-150-watt-8-powered-subwoofer-reviews&docid=pqNtU10Mr4w4cM&imgurl=http://www.bz1-img.com/images_customers/01/34/126321_11838_full.jpg&w=1024&h=682&ei=Xj-VUPqWBofusgb084DADg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=107715072085522104220&page=1&tbnh=177&tbnw=276&start=0&ndsp…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נמעס לי לשוטת ברשת בחיפוש אחר עוד אתר "פירסומי" שידחוף לי איזה דגם מעפן. רוצה אתר או שניים שבאמת יכולים להביא כמה שיותר יחס נטרלי ואינפורמטיבי (כמו gsm arena לפלאפונים). אמת מידה לשוק הרחב. שיהיה אולי משני קטגוריות נפרדות: משחקים ומוזיקה. ואפשר אולי לנעוץ אותם איפה שהוא בסטיקי על מנת שאנשים שלא יודעים יכלו לקבל קצת רקע? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס קול USB הנ"ל במטרה לשחק משחקים. ברשותי אוזניות 5.1 אמיתי עם חיבורים אנלוגיים. הורדתי מהאתר של קריאייטיב את הדרייברים האחרונים המותאמים ל-WIN8, והופתעתי ממש לרעה מהיכולות שלהם, בהתחשב בכך שבעבר היו לי כרטיסים אחרים של קריאייטיב ומעולם לא הוגבלתי כל כך מבחינת הדרייברים. למישהו כאן יש את אותו הכרטיס ויודע היכן אפשר לשנות את הווליום של כל ערוץ? היכן האקולייזר? יש לי רק את האפשרויות THX TruStudio Pro, Speakers, Microphone Settings, Restore Defaults, EAX ואולי עוד 1-2 ששכחתי (אני לא על המחשב הזה כרגע), אבל באף טאב אין זכר לאקולייזר או שליטה כלשהי על ווליום. ציפיתי לרמת דרייברים דומה לאלה המריצים את Creative Audio Console, יש מצב שטעיתי. :\ אשמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לחבר בערך 12 רמקולים לבקר שליטה אחד , שייתן לי אפשרות להנמיך ולהגביר את הרמקולים בנפרד כלומר , כל 2 זה ערוץ אחד , שאפשר להגביר ולהנמיך ללא קשר לווליום של הערוצים האחרים כל מה שאני מוצא ברשת זה מיקסרים של DJ'S ואני לא צריך משהו מיוחד , רק ווליום וזהו. תודה רבה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בצפון יש חנויות שמתמחות רק ברמקולים? אשמח לשמוע המלצה לבית קפה גדול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שנימע, אני מעונין ליקנות רמקולים במחיר של 400-500 שקל, אני שומע דאבסטפ HARD STYLE ודברים בסיגנון בעיקר, אלב לפעמים גם רוק מטאל וכו'... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי AD700 ומוניטורים M-Audio BX5 שאני מאוד אוהב. הבעיה היא שאני מחבר אותם (כל אחד בתורו) לחיבור ה 3.5 מ"מ הסטנדרטי שבמקבוק שלי, זה פשוט יוצר רעשי רקע מעצבנים. חרא של חיבור מתאים לחרא של מוצרים, אבל אצלי זה לא הסיפור. בקיצור, אני כן אוהב סאונד איכותי אבל אני לא מבין גדול בכל הצד הטכני שקשור אליו. אז כיצד אני נפטר מהצורך בשימוש ב 3.5? הרמקולים שלי מתחברים ללפטופ עם שני חיבורי TRS שהופכים ל 3.5 מ"מ אחד, ולאוזניות יש חיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי שמומר ל "1/4 עם מתאם שהגיע איתן. אני צריך מכשיר שיש לו מקום לשלושה TRSים - 2 של הרמקולים ועוד אחד לאוזניות, ע"מ שאני לא אסבול מרעשי רקע ומגעים שונים. אני לא רוצה להגדיר תקציב כלשהו כי שוב, אני ממש לא בקיא בשטח הטכני ולא יודע כמה מכ…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו למוזיקה וסרטים, אפשר לחרוג ב 30 ש''ח. אני חייב לקנות אותם היום מחנות בב'ש אייבורי, קי. אס. פי, באג, אופיס דיפו, קרביץ וכו' עברתי על הודעות בפורום וראיתי הרבה המלצות על M820 ו M880 אבל לצערי אין אותם במלאי. אני מבין שאיכות היא מילה גסה בתקציב הנ'ל. אבל לפחות להשיג את המקסימום שאפשר. תודה מראש.!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תקציב:300-450 שימושים:40% מוזיקה 60% משחקים אני שומע רוק כבד וזה דגם הלוח אם שלי: http://www.tms.co.il/product/11278 תודה מראש לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. גם כאשר שם הסרט ושם קובץ התרגום (SRT) זהים, התרגום לא מופיע אוטומטית, אלא אני חייב ללחוץ על כפתור ה Subtitle ולבחור להפעיל אותו, האם יש אפשרות לקבוע שבמידה ויש קובץ תרגום באותו השם, הוא יופעל אוטומטית בהפעלת הסרט? 2. זמן התגובה של המכשיר איטי יחסית, יש Delay של בערך 2-3 שניות לאחר כל לחיצה על כפתור בשלט, האם כך המכשיר עובד וזה הכל, או שיש מה לעשות בנדון? (גירסת חומרה אחרונה מותקנת) 3. סרטי HD לא עובדים היטב דךר ה Wi Fi (נתקעים) אלא רק דרך ה Lan, האם המכשיר לא אמור להתמוך היטב גם ב HD על Wi Fi (באיכות טובה)? 4. שאלה שגולשת מעט לתחום אחר, האם יש אפשרות להוריד בצורה אוטומטית פרקים של סדרות מסויימות? האם הפתרון הוא רק מנוי ליוזנט? וגם אם כן, האם יש אופציה להורדה אוטומטית ב…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם הם נחשבות אוזניות כפתור? (או IN-EAR?) אני מחפש אוזניות כפתור שיהיו נוחות לשמוע מוסיקה באיכות טובה(טארנסים בעיקר) בפלאפון ושיהיה אפשר לדבר איתם כדיבורית אישית האם הם תומכות במכשירים של נוקיה ? (בעלי חיבור לפלאג 3.5M"M כמובן) אתם יודעים הם קיימות בצבע שהוא לא ירוק? או שיש דגם מקביל להם שהוא לא ירוק? הירוק הזה ממש מפריע (פשוט שמעתי פעם שמשהו אמר שהם נחשבות טובות והם ניראות נוחות לכן אני שואל עליהם) האם הAKG Q350 מתאימות לי? תודה אלי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה לרמקולים:1. תקציבכם : 350 חריגה מקסימאלית: 400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים 60% סרטים וסדרות, 30% משחקים ו10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. אני חשבתי על כמה רמקולים: z506- בעיקר בגלל שהם 5.1 והשימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים fc530/fc330- לפי מה שראיתי הם ה2.1 הכי טובים לתקציב. (מה ההבדל ביניהם? ומה זה משנה שלfc530 יש מגבר?) החדר בנוי בערך ככה: למי שלא רואה http://imageshack.us/photo/my-images/825/39610376.p…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן אשמח להמלצות על רמקולים(עם הגברה..אין לי מגבר\ רסיבר) בעיקר לכיוון המוזיקה אני לא מחפש עצמה מטורפת חשוב לי שהסאונד יהיה נקי וצלול. אני מאוד אוהב את הסאונד של אלטק אבל הבנתי שאין שום דגם בין ה VS4621 ל MX6021 - זתמרת או רמקולים ב 350 או ב 1200 על מה תוכלו להמליץ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 שיחליפו את הקרייאטיב 2.1 הישנים כדי לקבל סאונד טוב יותר. אני שומע מוזיקה קלאסית (בטהובן וכד') ורוק לסוגיו. הרמקולים יחוברו ליציאת הסאונד של הכרטיס קול המובנה של הלוח אם ואולי בהמשך יצורף כרטיס קול במיוחד. התקציב הוא עד 550 שקל, אבל כמובן שמעדיף כמה שפחות. לצערי זה חייב להיות אך ורק דרך KSP בגלל זיכוי שצריך לממש לפני שיפוג תוקפו. יצא לי לראות דגמים רבים של מיקרולאב שם (1C, 3C, 4C, 5C, 15 ועוד..) ואין לי מושג מה בת'כלס ההבדל ביניהם חוץ מקצת עיצוב והבדלים בגודל (שהם גם לא משמעותיים לרוב). אין לי העדפה לחברה מסויימת. מבחינת המיקום של הרמקולים - אני אשב באמצע החדר, ז"א שיש לי 2.5 מטר לכל כיוון ממני אפשרות להציב את הרמקולים. אפשר גם להציב אותם גבוה (ע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז לאחר שהיום התחדשתי וקניתי לעצמי רמקולים איכותיים של Microlab Solo 7C , אני משער שאני צריך להמשיך בקטע של הסאונד וכעת אני רוצה גם לקנות גם אוזניות ;D . ופה אני צריך את עזרתכם ואת ההמלצות שלכם . התקציב שאני מוכן להשקיע הוא גג 800 400 ש''ח , עדיף פחות אם יתאפשר . את האוזניות אני צריך בעיקר לגיימינג , מוזיקה ואולי גם קצת סרטים , למרות שאת הסרטים אני בדרך כלל רואה בטלויזיה עם רמקולים . רצוי שהאוזניות יהיו איכותיות , עיצוב יפה , איכות סאונד טובה וסבירה , נוחות על הראש למשך שעות . רצוי גם שתהיה להם קשת רחבה אחת ולא שתי קשתות דקות כמו שיש בכמה וכמה אוזניות , ורצוי גם שיהיו עם כרטיס קול משלהם 5.1 או 7.1 , שיהיו עם שלט שליטה על הכבל (אם אלו אוזניות עם כבל , ל…
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח. לשימוש ילדה בחדר קטן. צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד). רצוי: רדיו. תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע חדשה שכרגע תהיה 2.1. הכוונה לרכוש רסיבר איכותי שיתאים לחבר מספר חיבורי HDMI לצרכים העתידיים ויתמוך בפורמטים העתידיים. כמו כן, לרכוש גם רמקולים שבנתיים יהיו עד אשר יתקבל תקציב נוסף (מהאישה). תודה משה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע חדשה שכרגע תהיה 2.1. הכוונה לרכוש רסיבר איכותי שיתאים לחבר מספר חיבורי HDMI לצרכים העתידיים ויתמוך בפורמטים העתידיים. כמו כן, לרכוש גם רמקולים שבנתיים יהיו עד אשר יתקבל תקציב נוסף (מהאישה). תודה משה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-