אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MLM&DRID=9200469
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי בפעם המיליון שלי בערך את הדרייברים לכרטיס קול שלי (creative SB live) לפי דעתי מהזיכרון שלי בפעמים האחרות לא היה בעיות, רק שהפעם יש בעייה מאוד רצינית יש לי וינדוס xp pro ואני לא מצליח לשמוע כלום.... ב"מנהל ההתקנים" יש על הדרייבר סימן שאלה אבל שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו"עדכן דריייבר" הוא מגלה אותו בתור Sb live כמו שצריך... רק שאז שהוא שניה מתחיל להתקין כתוב ארור והוא לא מצליח להתקין אותו, הורדתי את כל העידכונים לפי דעתי באתר של קריאיטיב אחד של 24/3 מגה אחד 6 אחד 3 כלום לא עבד מה אני יכול לעשות !? אין לי שום קול במחשב מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי אפשר גם לציין ששלחתי אימייל לתמיכה של קריאטיב לפני 4 ימים והם לא ענו לי, כתבתי שם בפורום והם לא ממש מגיבים, כתבתי …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש כאן כאלה ? אם כן ברצוני לשאול אותכם כמה שאלות..... so plz stand up
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול sb live 5.1 ואני זקוק לחוות דעת. חבר שלי אמר לי שה-LIVE כבר לא מי יודע מה בכרטיסי קול ולא כ"כ שווה לקנות אותו. מה אתם אומרים כדאי לקנות? הנה לינק http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=143&category=244&maincategory=
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני רואה סרט במחשב ואני מחבר אליו תטלויזיה אז אני מחבר גם את הסאונד לטלויזיה יש מן הפרעות כאלה ברקע בסאונד כמה שאני מגביר יותר שומעים את זה חזק יותר מן כמו זמזום כזה רעש לכלוך כזה ניסיתי לחבר את הסאונד לטלויזיה דרך היציאה של האוזניות מהכרטיס קול שלי מהיציאה של הרמקולים מהכרטיס קול שלי וגם מהכרטיס קול שיש לי במחשב ובכולם יש את הבעיה הזאת איך אפשר לסדר את בהגדרות של המחשב או משהו יש לי כבלים איכותיים ציפוי זהב
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כשאני משמיע קטעי Wav או MP3 (אני די בטוח שבMIDI זה לא קורה) אז המחשב מתחיל לנגן ואחרי כמה זמן פשוט נתקע וממשיכים לשמוע את הצליל האחרון שנוגן (בד"כ זה צפצוף). נסיתי כמה נגני מוזיקה - MediaCenter, Winamp. אפילו כשניסיתי את המשחק "מיליונר" שמשתמש בקבצי WAV, אז אחרי כמה זמן זה נתקע לי. אני עובד עם XP, וכרטיס הקול הוא Audigy 2. חשבתי שהבעיה היא עם הכרטיס, אז ניסיתי לבטל אותו ולהשתמש בכרטיס Onboard במקום (גם קריאיטיב) והבעיה נשארת. אם זה לא בכרטיס (נראה לי) וזה לא בנגן (די בטוח), אז במה כבר יכולה להיות הבעיה? יכול להיות משהו בווינדוס שאחראי על ניגון ומוזיקה? עוד משהו - המחשב שלי (אתלון 1.4) עומד כרגע על בערך 65 מעלות מעבד ו50 מעלות לוח אם. יכול להיות שזו הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בלהקה NightWish ואין לי מושג איך להגדיר את הג'אנר שלהם... כדי לכם לחפש את הטראקים הבאים שלהם: Ever Dream Phantom Of The Opera Bless The Child Slaying The Dreamer תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקטע שזה כבר פעל וכבר היה כתוב על הרסיבר DOLBY D אבל אחרי שעשיתי ריסטארט למחשב זה הפסיק לעבוד מישהו מכיר פתרון לבעיה המוזרה שלי? שחכתי לרשום הכרטיס קול הוא פורטיסימו3 ואני משתמש ביציאה האופטית שלו
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלומות לכולם. בחרתי רמקולים (ATP3) בחרתי אזניות( MDR-EX 51/71) ועכשיו צריך לבחור משהו שינגן להם את המוסיקה בכל אופן הנגן יקנה בארה"ב אז צריך משהו איכותי ועם יחס תקלות נמוך. למרות שבמקרה של בעיה אין בעיה לשלוח אותו לארה"ב לתיקונים. בכל אופן חשבתי על האיפוד אבל 400 דולר זה קצת יקר. והדגם של ה300 נראה כאילו הוא בא OEM וחסרים דברים... ארקוס נחמדים בדגמי ה20 או 10 גיגה אבל הם קצת מגושמים יותר והממשק לא הכי נוח. (אני מדבר על הנגן החדש יחסית עם חיבור לרדיו) קריאטיב זן נראה כמו בחירה טובה במחיר יחסית נמוך של 275$ ל20גיגה. והגודל קטן מהארקוס אבל גדול המאייפוד. הנגן של ריו לא עולה בחשבון בחלל בגלל המחיר הגבוה במיוחד עוד הצעות? מה לגבי סאונד ונסיון?
-
- 117 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
מחפש אוזניות אוזן (כאלה שנכנסות לאוזן ;D). תקציב: עד 80 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי את המערכת הזו ויש לי בעיה שאני לא יכול לבחור באפשרות DTS או DD על הדקודר של המערכת! כלומר ליד האפקטים האילה יש רק כפתור ON\OFF לאפקט ה PROLOGIC. תודה מראש למישעזור!
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כי שמעתי שאמרו ש bug אולי מיביאים בקרוב... תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש מיני דיסק בסביבות ה1000.... ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר למיני דיסק קבצים כמו disc on key.... חבר שלי קנה עכשיו מיני דיסק (mz-r701) והדרך היחידה להקליט מוזיקה על הדיסקים שלו היא פשוט לחבר למחשב או לdvd ולהקליט.... כמו קלטת..... אם מישהו יודע איך אפשר פשוט להעביר קבצים מהמחשב? שלח לי הודעה ואם אתם יודעים על דגם של מכשיר מסויים שמסוגל לעשות את זה... שלחו הודעה... (cohenkobi1@walla.co.il) בתודה מראש. קובי.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום למישהו יש ניסיון או ידע כלשהו לגבי רמקולים של eacan ? הם מאוד זולים - 290 ש"ח ל 4.1, אני מחפש רמקולים איכותיים(לא סוף הדרך), אך התקציב די מוגבל - אשמח לשמוע תגובות לגבי הרמקולים הנ"ל
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות בעיה בכרטיס הקול O\B שלי, שכרגע אני לא רוצה לפרט עליה, החלטתי לקנות כ.קול.. עכשיו, אני צריך המלצה לכרטיס קול הכי פשוט.. יש לי 2 רמקולים (הרמקולים של המערכת- מחוברים למחשב).. בעיקרון, אני צריך כ.קול פשוט, אבל שלא יהיה סתם איזה גרוטאה.. התקציב הוא 200 שח, אפשר לחרוג עד 300 אם הכרטיס שווה את המחיר. תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה ATP3 (שאגב אני מאוד מרוצה מהם). יש לי לוח אם לא חדש במיוחד, עם כרטיס קול די פשוט, השאלה שלי היא האם יש צורך לקנות כרטיס קול טוב יותר? האם אני ארגיש הבדל גדול באיכות ה sound? אני משתמש ברמקולים בשביל מוזיקה, משחקים וסרטים.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל טווח מחירים- בסביבות 500 ש"ח רצוי איכותי עם שלט לשליטה חיפשתי בזאפ אבל לא יודע- האיכותי היחיד שם זה iriver והוא מדור די ישן- ראיתי ביקורות על הדגמים החדשים בcnet ו zdnet. למישהו שיש לו המלצה טובה ומבוססת מוזמן להביע אותה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות שתי מערכות רמקולים של 2.1 למכשב ולחבר אותם יחד האם זה אפשרי? יש לו כרטיס קול ברמה של כרטיס קול מובנה תודה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שקניתי לאחותי SB Live 5.1 נתקלתי בבעיה. הבעיה: משום מה הוא לא משדר את ערוצי ה- center וה - Sub Woofer, ברגע שמנגנים סטריאו (קבצי MP3 או סרטי AVI שמקודדים ב-2 ערוצים). הכרטיס מחבר אנלוגית למגבר עם 3 כבלים RCA->PL . הגדרתי אותו ל- 5.1 וערכתי בדיקה (באמצעות התוכנה שלו), שם כל הרמקולים עובדים. הכרטיס מסרב להוציא סיגנל מהחיבור הרלוונטי ברגע ששומעים סטריאו. ברגע שרואים סרט שמקודד ב- AC3, יש סאונד מכל הרמקולים והכל נהדר. אני מעוניין לשמוע את הסאונד מכל 6 הרמקולים שמחוברים לה למגבר. לא יכול להיות שאני אקנה כרטיס עם 6 ערוצים שמנגן 6 רק כשמתחשק לו. לי למשל יש את ההרקולס פורטיסימו 3 המעולה, שלא עושה את הבעיות האלה, ומנגן מכל 3 היציאות את אותם 2 הערוצים כשמדובר ב…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי עכשיו הדמנות להזמין מרוסיה כמה חלקים ואני כמובן קופץ עליה כי המחירים שמה פי שניים יותר נמוכים! אני רוצה לקנות רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. המערכת הקיימת אצלי עכשיו זה Hercukes game surround dortr 2 מגברים + 4 בוקסות חזקות (הכל מהדור הישן ,שנת 86+-) עכשיו אני רוצה לקנות מערכת X.1 (כנראה אני אלך על קריאטיב) ואני לא רוצה להתאכז בהם ביחס למערכת הקיימת שלי. חשבו לי שתהיה תמיכה טובה בסרטים (DOLBY AC3 ETC.) במשחקים וכמובן במוזקיה רגילה. חשוב שהיהיו עוצמתיים,בעלי צליל עמוק ושיהיה באס טוב. האפשרות שאני חושב עליה עכשיו היא: Creative Inspire 5.1 Digital 5700 שעולה לי משהו בסביבות 300$. אם למישהו שמבין יש משהו נגד הדגם הזה או שחושב שיש משהו הרבה יותר טוב ממנו באותו גדר מחירים…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי אנשים יש לי וופר אני מתכוון שיש לי את רק את החלק שעושה בומים עכשיו אני צריך קופסא (אגב יש לי גם חלק שדומה לקרוסאובר יעזור לי ?) יעזור לי מאוד אם תתנו לי לינקים איך לבנות את המפלצת הזאת (ADS 12 אינטש' 150 WATT RMS ! ) תכנונים , לינקים ושאר ירקות רק יעזור בתודה רבה INFERNO
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה והכל עובד טוב מבחינת התמונה.. אבל בסאונד יש לי בעיה שאני שומע רעש מיותר כזה שלא נפסק לשניה... גם ברמקולים של המחשב שלי שמעתי אותם אבל רק שהגברתי לעוצמות חזקות.. ופה אני שומע את זה גם בעצומות חלשות (ברסיבר) יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רסיבר yamaha rxv-620 וחיברתי את זה על ידי 3 חוטים שלכל ערוץ יש חוט.. (בננה מהמחשב ל- 2 rca ברסיבר) כאילו למי שכבר הבין זה לא דיגיטלי.. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
פנטיום 3, כרטיס קול VIA AC '97. עשיתי אינטרנט WOW עם חיבור של מודם "ROTAL" בUSB. אני לא יודע אם יש קשר לפרטים הנ"ל אבל בערך מאז הלך לי הסאונד מערכת (התחברות, צלילי דואר והודעות, שגיאה, וכו'). הסאונד של המשחקים נשמע ללא בעיה (לא משחקי WIN). עד רגע כתיבת בעיה זו גם כשניסיתי לשמוע שירי MP במדיה פלייר, הוא התעכב, חשב, צבע לי באדום את השירים ואמר שה"אודיו קודק" שלי לא מתאים. אבל באורח פלא זה השתנה, ונשארו רק בעיות עם צלילי הWAV. מה עושים/משנים?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קודם כל לא ידעתי איפה לשים את זה אז מצטער אם זה בפורום הלא נכון... אני רוצה לחבר את מצלמת הוידאו שיש לי למחשב ולהשתמש בה כמצלמת אינטרנט ויש לי מספר שאלות: 1)האם זה בכלל אפשרי? 2)איך?מה אני צריך לעשות לקנות ואיך לחבר בשביל שזה יעבוד... 3)האם אני יראה ממש ממש טוב בגלל שאני משתמש במצלמת וידאו? 4)איזה חיבורים אני צריך על המצלמה/מחשב? 5)זה חשוב איזה מצלמה זאת?אם כן איך אני בודק דגם? OK תודה לכל מי שעוזר...ואני ממש ממש מצטער אם זה הפורום הלא נכון...
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-