עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by razyadan,

שלום ברשותי מחשב נייד דגם Asus g60vx מחשב גימינינג נתקלתי בתקלה שבה כאשר המחשב עבד המחשב לא קיבל טעינה ,המחשב המשיך לעבוד עד שנגמרה הסוללה .,בדקתי את המטען והוא מוציא מתח.לאחר מכן לקחתי את המחשב למעבדה וציינתי שכנראה התקלה נובעת מקונקטור מנותק יום למחרת חזרו אלי מהמעבדה וטענו שהקנוקטור בסדר והוא מוציא מתח לכניסה של הלוח אם וייתכן שהבעיה נמצאת בלוח אם עצמו,רציתי לדעת אם יש מצב כזה בו הקונקטור מקבל מתח ולא מדליק את נורת החיווי של הטעינה במחשב? אם הגיוני שה׳מחשב המשיך לעבוד גם עם כיביכול תקלה בלוח אם ? או שבעצם מנסים לעבוד עליי בישביל לדרוש יותר כסף? מדובר במחשב בין שנה וקצת ללא אחריות מחשב שנמצא על שולחן קבוע ומחובר לחשמל כמעט כל הזמן המחשב לא הראה שום סימנם לפני

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by dingo888,

אז ככה הסיפור הוא כזה יש לי לוח בן שבוע - gigabyte Z68 D7 B3 כשאני מנסה להתקין מערכת הפעלה כבר אחרי השלב האחרון של ההתקנה נותן מסך כחול פעם זה מופיע על שגיאה ששלושת הספרות האחרונות הן או 54 או 109 עכשיו הקטע הוא שאני הצלבתי את החלקים בדקתי עם שני כרטיסי מסך (gefroce 210 \ 480), שני דיסק קשיחים, שני סוגים שונים של זכרונות (1600\1333) CL7, שני מעבדים שונים (I5\I7) ואפילו עם שני דיסקים מקוריים של WIN7 ושני צורבים שונים ובנוסף הלוח מבודד על שולחן ולא במארז ביצעתי כבר עדכון לביוס לגירסא האחרונה וגם שינוייים בהגדרות התזמונים של הלוח ואפילו ללא שינויים בהגדרות הזכרונות יש למישהו איזשהוא רעיון לפתרון או שהלוח עצמו לא תקין למרות שהוא בן שבוע?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by rachmel fzz,

שלום ! יש לי בעיה... המחשב רץ לאאאאט ומדי פעם אני מקבל שגיאה (בזמן ה-Boot) כביכול מה-"Hardware Monitor". האם הסיבה היא שהמעבד מתחמם ומגן על עצמו ע"י האטה ?? המחשב שלי רץ במהירות רגילה ואין לו שום תוספות קירור, כלומר יש מאוורר על צלעות על המעבד (מה שנקרא Boxed) אני לא מצליח לברר בשום מקום -- לכמה מעלות בכלל צריך המעבד הזה להגיע ?? כמה מהר צריך המאוורר להסתובב ?? הוא מגיע ל-2500 סל"ד והמעבד ממשיך וממשיך להתחמם, עד בערך 41 מעלות. זה באמת כזה גבוה ?? מה אפשר לעשות כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר ??? ???? תודה אנשים !!! 8)

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by SandSt0rm,

אוקיי יש לי Amd Athlon XP 2800+ Barton AMD NF7-S Twinmos 512mb 400ddr Hercules ATI 9500 Pro יש לי מאוורר על הCPU שהוא Titan ועושה מקסימום 3000rpm יש לי 2 מאווררים במחשב אחד מכניס ואחד מוציא אוויר אוקיי המחשב מאז תחילת הקיץ מתכבה לי ברגעי הצהריים וגם בערב אם אני נכנס למשחקים השיטה היחידה שהוא לא יתכבה הוא להוריד אותו למטה לסלון ולהפעיל מזגן וניסיתי את זה במלא דברים שהייתי צריך לעשות כמו פורמט שהיה לי מתכבה והורדתי למטה ולא התכבה וכמו המשחק דום 3 שלמעלה התכבה ובסלון למטה לא התכבה... קיצר זה בטוח בעיית התחממות השאלה היא מה יכול לגרום לזה אני יתאר לכם איך זה מתכבה... פתאום מתכבה ומתחיל לעשות צפצופים מוזרים כמו של סירנה של משטרה עד שאני לא מוציא את הכבל השחור של החשמל ומחזיר …

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  5. המחשב שלי לא מוצא תהארד דיסק שלי... ניסיתי כל מיני שטויות בביוס, ניסית גם לעשות OFF ON לגאמפר הזה בביוס, ניסיתי להוציא ולהכניס תחיבורים של ההארד דיסקכלום! הוא כל הזמן מבקש ממני לעשות בוט לראיד משהו כזה, לפני שעולה הוינדוס (יש לי הארד דיסק 1 שמחובר בכבל אדום כזה לא ברור לי איך קוראים לו) ניסיתי לשחק שהוא ינסה להיכנס לסקאזי ראשון ואחרי זה לHDD-0 או כמעט כל צרוף אפשרי... בבקשה תעזרו לי =/ SweeT EviL

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by motorola,

אוקי יש לי לוח של אסוס(p5gc-mx\1333) מצאתי עדכון לביוס הורדתי וכל מה שחסר הוא להתקין.. עכשו יש לי תוכנה כזאת שבאה עם הדיסק של לעדכן את הביוס ישר מהווידנוס בלי להיסתבך.. השאלה אם זה גם מסכן את הלוח שלי?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by 11GnR,

אני משתמש בווינדוס ב150% DPI, אבל במשחקים שבאמת עובדים לפי הפויינטר של הווינדוס (למשל בתפריטים שמשתמשים בהם בפויינטר) העכבר מצביע למקום אחד והמשחק רואה אותו במקום אחר (אי אפשר להשתמש בתפריטים), ככה שאני חייב לעשות לקובץ EXE במאפיינים DISABLE HIGH DPI SCALING משהו כזה. אז בתכלס המשחקים עובדים על 100% DPI. אבל מצד שני בBF3 למשל הרצתי אותו עם הDISABLE HIGH DPI SCALING ז"א כביכול על 100% DPI, והתפריטים עובדים בסדר, אבל אם אני מפעיל את התוכנה שבודקת לתאוצה בעכבר יוצא שעם התיקון ל150% אין תאוצה ועם התיקון ל100% יש תאוצה! בקיצור לא יודע איזה כדאי. ANY THOUGHTS ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by yeuda,

קיבליתי כרטיס מסך 780ti של גיגהבייט . רשום שצריך ספק של לפחות 600W (יש הערה שזה עבור i7 ולי יש i5) יש לי ספק couger st-500 שמוגדר ל 500W. האם יעבוד או שצריך להחליף ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by ashafir,

הנה המפרט שלי : 4 GB RAM מעבד : AMD Phenom II X4 965 3.4GHz יש לי 2 כרטיסי מסך (CrossFireX) 1. Gigabyte Radeon HD 6850 2. Sapphire Radeon HD 6850 מערכת הפעלה : win 7 64 bit לפני יום הכל עבד אצלי רגיל במחשב הוא יותר למטרת גיימינג אז המשחקים עבדו לי חלק.. מאתמול המחשב פתאום ניהיה לי עגלה לא יודע מה קרה... התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, הוצאתי תכרטיסי מסך ניקיתי אבק, חיברתי רק כרטיס אחד לבדוק אם הוא עדיין עובד לאט וכן הוא עובד לאט.. לדוגמא : אני מנסה לשחק splinter cell conviction ושמתי את ההגדרות על Meduim והמשחק בקושי זז לי זה הכל נתקע, במשחק Dirt 3 זה גם קצת נתקע לי ולפני שהמחשב נדפק המשחק עבד לי חלק... אני לא מבין מה קרה למחשב עשיתי כל דבר אפשרי לנסות לתקן אותו והוא …

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by שמנואל,

שלום. אחרי פירמוט המחשב (אני לא בטוח שזה קשור, אבל זה הדבר היחיד שהשתנה לאחרונה) - קורה הדבר הבא: אם אני מבצע ריסטרט המחשב נכבה כרגיל, אבל לאחר מכן, הזמן שהוא כבוי (מסך שחור) ארוך מאוד - כ 30 שניות, רק לאחר מכן עולה מסך עם פרטי לוח האם, שגם הוא ארוך מבעבר. ורק לאחר מכן עולה ה XP (אין לי SP2 במחשב). פרטים: Asus P4C800-E Deluxe Intel Pentium 4E, 3200 MHz BIOS Type AMI תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by CobraBoy,

תופעה שרק לאחרונה קוראת לי , בזמן שאני משחק משחק לא משנה איזה כעבור חמש דקות משהו כזה המשחקב נכבה לי לא משנה איזה משחק אני משחק לדוגמא אני שמקח במשחק BATTLEFIELD 2 אחרי איזה חמש דקות משחק המחשב נכבה מפרט המחשב AMD +3800 2GB RAM GEFORCE 7600GT ספק כוח 450W בבקשה אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן וזה גם הורס לדעתי תודה . :-[

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by gameri,

אני כבר כמה שעות על המחשב (נייד) סתם אינטרנט ויוטיוב המחשב כל הזמן בחשמל זה כותב מחובר לחשמל אם אני מוציא את השקע זה כותב אני מחבר לחשמל שוב זה כותב בחשמל (בקיצר הכל עובד במחשב יודע ) אבל זה לא מטעין כלום אני על 24 אחוז מהצהריים וגם איזה שעה כיביתי לגמרי את החשב מה יכולה ליות הבעיה אני חושב או שהלכה הסוללה או שזה בגלל עדכן אחרון של WINDWS אבל מה אתם חושבים מה יכולה ליות הבעיה ואיך פוטרים אותה תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by sdusdus,

שלום לכולם בימים האחרונים מופיע לי מסך כחול 0XC4 לפעמים כל כמה שעות ולפעמים יש על הפעלת המחשב מחיפוש קצר באינטרנט גיליתי שמדובר בבאג בנורטון ולי אין בכלל נורטון! כל ניסיון למצוא סיבה אחרת לבעיה עלה בתוהו. DUMP: http://f2h.nana10.co.il/jxdcex2sq3tn

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  14. היי קניתי סוף סוף sempron 2400. עכשיו מה הקטע...כשאני על המהירות ברירת מחדל שלו, 2400+, הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס ומראה לי מסך כחול עם שגיאה (XP). אחרי שהורדתי את הבאס מ166 ל133 הוא נתן לי להתקין והכל הלך סבבה...והווינדוס עלה...וכשהחזרתי לבאס 166 הווינדוס עלה וישר אחר כך קרס!! יש לי: 512MB DDR 400MHZ ADATA (בדוק) 256MB DDR 333MHZ (בדוק) AMD Sempron 2400+ (חדש) ABIT NF7-S2 (חדש) Antec 400W (כל המתחים יציבים סלע) 80GB Maxtor SATA 7200 הטמפרטורות נורמליות לחלוטין. מה לעזאזל הבעייה כאן???????? עכשיו אני עובד על באס 133 מגה הרץ (1500+).

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  15. שאלה הילד שלי לקח כבל עם פינים שהיה מחובר למסך של המחשב וחיבר את זה עם כבל הטענה של מחשב נייד שהיה מחובר לחשמל מאותו זמן המסך לא עובד כשמפעילים את המחשב האם המסך נשרף? כי עדיין יש לי אות no signal וכ'ו כך שאם המסך היה נשרף אז זה לא היה מראה לי כלום? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by hlxp,

קניתי כרטיס PCI to USB - כרטיס הרחבה לעוד 4 יציאות USB. חיברתי את הכרטיס לSLOT PCI פנוי הדלקתי את המחשב ולא ראיתי שום סימן לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. חיברתי נגן MP3, מסומן לי על המסך USB CONNECTED אך המחשב לא מזהה אותו, כנ"ל עם מדפסת. לוח האם שלי ASUS kR7A. למישהו יש רעיון לגבי הבעיה ?

17. היי! על צג המסך מופיע מלבן צבעוני ,אף תמונה אין על המסך. בדקתי את המסך על מחשב אחר ואכן הוא עובד.האם יש סבירות שזה הכרטיס מסךבעייתי? או בעיית לוח? הציעו לי בבקשה מגוון בדיקות לאיתור התקלה. המון תודה!

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by ahinazar,

אני יתחיל תסיפור מהתחלה... קיבלתי את המחשב החדש היום... יש כמה משחקים ישנים שאני משחק כמו (Empire Earth 1 , Tactical Ops) ומשחקים יותר חדשים כמו (Call Of Duty 4 , PES) סבבה? המשחקים הישנים צריך לכבות בישבילם ליבה אחת... ראיתי תוכנה שמכבה מעצמה את הליבה - http://shooter.ice-world.de/Download/OneProc.exe עכשיו הכל פועל טוב במשחקים הישנים... ב PES עוד לא ניסיתי כי אין לי אותו.. אבל ב COD יש לי מן תקיעות מעצבנות והמחשב שלי אמור לסחוב את זה חלק על אפשרויות גבוהות. מישהו יכול לעזור לי =\ ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by schumih,

אהלן שוב מאז שקיבלתי את המחשב, התצוגה לא פועלת במיטבה. לדוגמא - כאן בפורומים, הצבע בהיר הרבה יותר מאשר הוא היה במחשב הישן. בנוסף, כשאני מדפדף באתרים - הגלילה של האתר איטית מאוד, וכשאני מנסה לגלול זה לא יורד "חלק" כמו שזה צריך להיות... ניסיתי להיכנס לאתר של הכרטיס מסך ולהוריד דרייבר, אבל אין שם דרייברים. הכרטיס מסך - leadtek px7300gs. מה אפשר לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by NIRHA,

היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by snsn_1,

יש לי לוח אם asus p4pe לאחרונה ביצעתי עידכון לביוס שהורדתי מהאתר של asus את העידכון ביצעתי דרך תוכנה שמגיע יחד אם דיסק דרייברים של הלוח אם לאחר שביצעתי את העידכון הכלו לצוץ לי בעיות כמו הרבה אתחולים לא רצועים של המחשב בלי הודעה מוקדמת ברצוני לדעת אך אני יכול להסיר את העידכון שביצעתי למצב הקודם בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by sub100,

אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי, מדובר על מחשב נייח שהוא קצת ישן(7 שנים), ויש לי רק 2 סלוטים בלוח האם(לוח אם GIGABYTE H81M( סה"כ 8 ג'יגה ,כל אחד 4 ג'גה,-מסוג DDR3 עכשיו הבנתי שעדיף ש-2 הזיכרונות יהיו תואמים עם אותו נפח אם אני מחליף את שני הזיכרונות כלומר ל: 8 ו-8 ג'גיה(הלוח אם נותן עד 16 ג'יגה) אני צריך לשלם הרבה (270 ש"ח כל כרטיס) ולזרוק כרטיס של 4 גיגה שהוא יחסית חדש(שנתיים וחצי) אם אני מחליף רק 1 ל6 ג'גה או 8 גיגה אז הזיכרון השני לא יהיה תואם מה אתם מציעים לי לעשות ועד כמה זה בעייתי 2 זיכרונות ראם שהם לא אותו נפח(האם בכל מקרה המחשב פונה קודם לזיכרון הנמוך יותר ועד כמה זה פוגע בביצועים?) אשמח לתגובתכם כי באמת המחשב קצת התחיל לקרטע בזמן האחרון ורק גוגל כרום עם…

23. Started by new1,

שלום רב. קניתי מחשב חדש מסוג פנטיום 4 מגה הרץ2.8 והתקנתי עליו מערכת הפעלה XP. מהמחשב הישן העברתי 3 חומרות: 1) מודם (בעיקר שביל לשלוח פקסים) 2) כרטיס טלוויזיה 3)סורק לצערי הרב אני לא מומחה גדול במציאת דרייברים נכונים לכרטיסים הנ"ל ועקב כך אני לא מצליח לתפעל את החומרה . אודה על עזרתכם במציאת הדרייברים לפי הפרטים שהיו רשומים על הג'וקים של כל כרטיס ושאותם רשמתי: 1) מודם. 56K. הפרטים שרשומים על הג'וק: RS56/SP-PCI R6793-11 ROCKWELL 98 9909 B77101.8 MEXICO 2) כרטיס טלוויזיה (ניתן לראות טלוויזיה אבל לא שומעים קול. בבדיקה התברר לי שדרייבר הקול לא מוגדר) AVERMEDIA TVCAPTURE 98 BT878KHF 25878-12 CA1918;8 9920 KOREA 3) סורק שקניתי בשנת 1996 וכבר במערכת הפעלה XP אך עכשין אני לא…

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by shmbenisra,

מדובר בצג 19 אינץ' של פוג'יקום. ברגע שה-WINDOWS עולה המסך נכבה ונורת המסך מהבהבת. בנוסף מופיעה הודעה שאין קלט אות. דבר זה לא קורה אם אני לוחץ עך דליט ומעלה את הBIOS. האם זו תקלה של הצג או של הכרטיס הגרפי המובנה? החלפתי צג, אבל כאן נוצרה בעיה אחרת; בהעלת ווינדוס ראשונה אין אות קלט, הפעלה מחדש של המחשב מייצב את התצוגה. איפה שורש התקלה? תודה שמואל

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב לנובו idea pad 330 משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס RAM, במקור היה בו 4RAM, והחלפתי לכרטיס של 16. לאחר מכן המחשב עלה לפעמים עם 16 ולפעמים עם 4, לא ידוע למה זה לא היה באופן גורף 16 RAM. עשיתי פרמוט למחשב, ומאז זה מזהה רק 4GB ולא 16, למרות שבפועל יש רק סלוט אחד ויש בו את הכרטיס של ה16. עוד דבר מוזר, ניסיתי להוציא את כרטיס הRAM לגמרי, ולמרות זאת המחשב עלה עם הוינדוס. קראתי שיש בדגם שלי כרטיס RAM מולחם בלוח האם של 4GB, ולכן בעצם הוא העלה את מערכת ההפעלה עם הRAM המולחם. לכן לפי מה שאני מבינה המחשב בעצם מזהה לי רק את הזיכרון המולחם, ולא את הכרטיס בסלוט. ניסיתי להריץ את כל העדכונים הקיימים, עדכ…

דיונים חדשים בפורומים