עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מצטער שאני שוב פותח דיון אבל הדיון הקודם נמחק. (הבעיה משתנה כל הזמן) שלום, כבר כמה בערך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB - אמרו שבחנות אין לו אפשרות לבדיקת טמפרטורה, משהו מוזר. מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 550W של TrueSilent, משהו ג'נרי (הספק הזה הוא ספק חדש! הספק הקודם שלי היה 400W ג'נרי והבעיה הייתה גם אז). לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of W…

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  2. הדיסק קשיח של המחשב הנייח שלי נדפק אז החלפתי אותו והתקנתי את כל הדרייברים שאני צריך אבל יש בעיה אחת עם חיבור התקנים. כל מה שאני מחבר בUSB (וגם הצורב הפנימי שלי) מזוהה במחשב אבל ב-computer management יש סימן קריאה צהוב על ההתקן, כאילו יש בעיה בדרייבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by sony800,

קניתי מסך חדש ‏LG E2360T 23 אחרי זמן הוא פתאום הופך לשחור הרבה פעמים ומספיק לבדו לא כל הזמן אבל כל יום וזה מפריע מאוד יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך החלש הזה ‏GT210 Synergy Ed 512MB

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by IMAGUY1X,

אוקי אז ככה זה מה שהיה אתמול .. שמעו אתמול הורדתי שירים ואני חושב שזהוי הבעיה בהתחלה הכל היה טוב אפילו האנטי וירוס לא אמר כלום אז בערך אני סתם עובר עם הגלגלת ופתאום זה מגדיל מקטין הכל אני בהתחלה עשיתי הפעלה מחדש הסתדר אבל עוד פעם זה קרה אחר כך אז שמתי דיסק לפרמט עשיתי הפעלה מחדש לחצתי F12 כדי לעשות CDROM אבל המקשים לא עבדו עכשיו אני מדליק תמחשב יש קובץ CMD אני עושה X זה עושה הפעלה מחדש זהו עכשיו זה יואצ שאני לא יכל לעשות כלום!!!!!!!! המקשים לא עובדים בכלללל אז הצלחתי לפרמט תמחשב ועכשיו הכל חדש כאילו מחקתי הכל עכשיו זה לא ביות גדולות אבל זה מאוד מעצבן אני נגיד לוחץ G בשורת המשימות וזה פותח לי תחיפוש בצד שמאל לפעמים אני עובר עם הגלגלת זה של העכבר וזה מקטין לי את המסך כזה מ…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  6. מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intel DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח מעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  7. יש למחשב שני כרטיסי מסך-אחד מובנה ואחד nvidia GeForce GT 525M. אני שם לב שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך חיבור HDMI אז מס' הפריימים לשנייה מוכפל פי שניים מאשר כשהוא לא מחובר לטלויזיה נ.ב. אני בוחר תמיד את הכרטיס מסך GeForce GT 525M שיפעל גם כשהוא מחובר לטלויזיה וגם כשהוא לא.... איך זה ייתכן שכשהוא מחובר לטלויזיה יש יותר פריימים לשנייה? (כמובן שגם הרזולוציה גבוהה יותר כשהוא מחובר לטלויזיה)

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by hararim,

שלום לכולם. כבר שנתיים שאני מחבר את הלפטופ ל-LCD באמצעות כבל HDMI ואין שום בעיה. לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל קטנה ומאז אין סאונד כאשר אני מחבר את הלפטופ , המסך לבד עובד כרגיל והלפטופ עובד כרגיל אבל רק בחיבור ביניהם ישנה בעיה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by WinnerLine,

שלום. יש לי וינדוס אקספי עכשיו הבעיה היא מאז שאחי נתן 2 מכות בטעות למארז מאז המחשב עולה הכל כרגיל עד שזה מגיע למסך של הוינדוס שיש תוינדוס XP עם הקווים הכחולים וזה נתקע ולא עולה ניסיתי לפרמת לא הצליח אותו הדבר גם שניסיתי להיכנס על מצב בטוח משהו פה לא מסתדר לי ואני לא יודע מה הבעיה חוץ מזה שהחלפתי משחה לכרטיס מסך כי חשתי שהוא מקור הבעיה אבל גם לא אז בבקשה תעזרו לי =] עריכה: שחכתי לציין שזה קרה לי בפעם הראשונה זה עלה לוינדוס XP ואז ישר מסך כחול !

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  10. לאחר נבירה מאסיבית בתוך המארז לשם חיבור כונן קשיח חדש, ולאחר חיבור המסך לכרטיס, הכרטיס מסך חדל מלעבוד. האם זה יתכן שעקב נגיעה לא מתוכננת הכרטיס מסך נדפק?(ד"א, המסך בסדר, בינתיים טפו טפו טפו). מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. Started by zebra,

שלום לכולם! התקנתי בשבוע שעבר גרסת ווינדוס 7 שעובדת נפלא חוץ מבעיה אחת שמראה לי הודעת שגיאה שאין תקשורת בין המחשב למדפסת. יש ברשותי מדפסת לקסמרק X2620 ניסיתי להוריד דרייבר ולמחוק את ההתקנות הקודמות וזה עדין לא מסתדר לי גם אחרי שניסיתי להחליף כבל USB חדש. מה אפשר עוד לעשות ומאיפה נובעת הבעיה עוד אני משתגע!!!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  12. Started by indescrimonous,

שלום, בזמן האחרון במחשב שלי, לדוגמא בזמן הרצת קבצי מוזיקה למיניהם, המחשב שלי מאט, וביחד איתו גם קובץ המוזיקה (כלומר המוזיקה נשמעת איטית יותר) זה לא קורה רק בקבצי מוזיקה אבל זאת דוגמא ברורה של ההאטות האלו. ההאטות האלו הם לא תגובה לשום תוכנה כבדה שאני מריץ ברקע או שאני פותח, ובדרך כלל בו זמנית עם ההאטות האלו אני שומע צליל שנשמע כאילו משהו נכבה במחשב ומדליק את עצמו מחדש (נשמע קצת כמו מאוורר אבל אני לא בטוח).אגב המחשב הוא בן ארבע, אבל שדרגתי אותו מאז הקנייה והוא אף פעם לא האט ככה - ההאטות החלו באופן פתאומי. זאת הפעם הראשונה שאני לא יכול לזהות אפילו מה גורם לבעיה, שלא לדבר על איך לתקן אותה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  13. יש לי צורב בIDE וHDDE בIDE ובלוח יש רק יציאה אחת אז ניסתי לחבר את שניהם על אותו כבל אבל המחשב לא מזהה את הצורב ואם אני מנתק את הHDD אז הוא מזהה אותו מה לעשות? בבקשה

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by Evgeni,

שלום, הרכבתי את המחשב שמתואר במפרט. לאחר הדלקה, המחשב מבצע restart לאחר מספר שניות פעם אחת ולאחר מכן לא ניתן לראות דבר במסך. המאוררים פועלים, LED הבקרה הירוק שעל לוח אם דולק ו LED הכחול שמסמן את פעולת הדיסק הקשיח של הדיסק הקשיח נדלק ונכבה לאחר מספר שניות. מישהו יודע איפה לחפש את הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. שלום רב, נתקלתי בתקלה שקורה לסירוגין וכרגע לא ניתן להתגבר עליה. מדובר על לוח אם + כ.מסך מובנה ASUS-M2AVM. לא ניתן לקבל תמונה על מסך המחשב.אני מדליק את המחשב כרגיל,המאוררים עובדים+HD נטען אבל לא נשמע צפצוף יחיד - מה שתמיד קיים. האם ניתן לקבוע שמדובר בתקלה שקשורה לצ'יפ הגרפי על לוח האם? תודה,

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. אהלן אנשים השבוע שמעתי שתי פיצוצים קטנים מכיוון המחשב שלי, והבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב הופיעה לי הודעה על המסך - NO SIGNAL פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך ולקחתי תמונות שימו לב לתמונות - הקפתי בעיגול אדום את החלקים שהתפוצצו אני מניח שזה אומר ביי-ביי לכרטיס מסך שלי, נכון? עריכה: אה, כן, בתמונה הראשונה הקפתי את כל הרכיבים מאותו סוג, לא רק אלה שהתפוצצו עריכה נוספת: אוקי, עוד שאלה - נניח שהשגתי כרטיס מסך חדש (הוא צריך להיות תואם רק ללוח אם או שיש עוד תאימויות שצריך?) והכנסתי אותו במקום זה שנהרס האם זה יפריע למחשב שהחלפתי את הרכיב הזה? האם זה יכול לגרום לבעיות? (לא מבחינת ביצועים כשאני רואה סרט במחשב או משחק באיזה משחק, אני יכול להסתדר בלי אלה) [attachment deleted by adm…

17. Started by Amit_H,

יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו שמעתי את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by sbtgn1,

זה התחיל ככה הגעתי הביתה המחשב היה אמור להיות ב SLEEP ובמקום זה אני רואה את הנורה של ה HD דולקת בטירוף משהו שקשה לראות ב SSD ניסיתי לבדוק במסך מה רואים אבל היה רק מסך שחור (כלומר לא מקבל אות) אז כיביתי אותו והדלקתי שוב ועדיין המסך לא מקבל אות מחשש שאחד מהכרטיסי מסך נהרסו הוצאתי אחד וחיברתי את המסך לשני ,עדיין אותו הדבר ,בדקתי שכל החיבורים מחוברים הלוח אם מקבל חשמל שמתי לב שהנורה של ה HD לא נדלקת יותר וגם כמובן אני לא רואה אפילו את ה BIOS .

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. Started by mrraz,

יש לי מחשב קטן שמשתמשים בו לצפייה בסרטים מבוסס AMD785 עם DDR2 ודיסק קשיח אחד בלי כרטיס מסך המחשב הפסיק לעבוד, כשמדליקים המאוורים מסתובבים והוא מגיב רק ללחיצה על כפתור ההפעלה, אין תצוגה ואין ציפצופים. הרכבתי לוח אם חדש ומעבד חדש. למרבה הפלא עדיין הבעיה נמשכת. החלפתי ספק כח ולא נפתרה הבעיה למעשה רק נשארו הזיכרונות והמארז היתכן ששם הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by nirnir93,

אני מכין כמה מצגות פאוורפוניט ממש כבדות עם אנימציות מורכבות שלא באו בסקוט של הפאוורפוניט (ריבוע בגודל חצי מצגת שמתנדנד ונופל לדוגמא) וכל פעם שאני רואה את המצגת היא לא עובדת חלק-בין אם זה עוצרת באמצע וחוזרת לפעול אחרי שנייה, והאנימציה לבנתיים זזה(הכל עוצר ואחרי שנייה זה קופץ למיקום חדש) או שזה עוצר לפני שזה מתחיל לעשות את האנימציה. ההאצה הגרפית בפאוורפוינט עצמו מופעלת ובמחשב אי אפשר להפעיל אותה איך אני גורם לאנימציות לרוץ חלק? יש תוכנות לזה? או שפשוט צריך לנקות את הזיכרון או רוגלות ודברים שתופסים מקום בזיכרון ודיסק קשיח?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by PuMa17,

שלום .. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזאת: מישהו יודע מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by michabb,

מחשב DELL נייח עם XP (די חדש)משמש לגיבוי.לא מחובר למסך באופן קבוע.(מתחבר אליו ב-RDP). משום מה מידי כמה ימים כבה מעצמו. מה יכול לגרום לו להיכבות מעצמו? האם חוסר החיבור למסך יכול לגרום לכך? תודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by Gimel,

דוד שלי ביקש ממני לחבר לו מחשב נייד לחיבור ADSL חדש עם מודם בחיבור רשת. ניסיתי להתקין מהדיסק שבא עם המודם הזה את החייגן של בזק. לאחר ההתקנה המחשב מגיע ל-BSOD וכך גם לאחר כל איתחול עם החייגן מותקן. בעליית המחשב לפעמים אני שם לב שהוא מתקין דרייבר ל-AVG MINIPORT או משהו בסגנון. מצורף המסך הכחול. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by waizman,

בזמן האחרון, כל פעם שאני מפעיל מחדש שאת המחשב, בדיוק אחרי שהוא גומר להעלות את כל השטויות, מושמע צליל שמזכיר ציוץ בעוצמה גבוהה מאוד... מאיפה זה הגיע פתאום?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by Dj Roei,

אחים שלי יש לי צורב של Aopen עכשיו שאני מכניס דיסק לצורב לא משנה איזה דיסק מלא או ריק המנורה בצורב מהבבת והוא לא קורא בכלל את הדיסק הבעיה התחילה ממזמן בבקשה תעזרו לי אחים שלי

• 14 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.