עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SHAY951,

יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 ATI והוא עשה לי בעיות, אז החלטתי לעדכן את הדרייבר שלו. הורדתי את הדרייבר הכי חדש, מחקתי את הדרייבר הישן והתקנתי את החדש. בסוף ההתקנה אתחלתי את המחשב, ואיך שהוא עלה קפצה לי הודעה של EROR שהדרייבר לא בסדר ואי אפשר לפתוח את מרכז הבקרה. מחקתי את הדרייבר החדש כי חשבתי שמשהו בו דפוק, והתקנתי מחדש את הישן. אבל, שאתחלתי את המחשב קיבלתי שוב הודעת EROR שונה קצת, אבל באותו סגנון כמו מקודם, ובקיצור אני עכשיו תקוע בלי כרטיס מסך שעובד במחשב. מי שמבין מה הבעייה בדיוק (כי אני לא) אז אני מבקש שיענה במהירות האפשרית. תודה.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by PhoenixBoy,

שידרגתי את המחשב והחלפתי הכל חוץ מהמארז. הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא: XGI Volari V8 Duo Ultra Rev 00. כשאני משחק ב-NBA 2005 כל הזמן קופצים לי נקודות כאלו והצל נראה לבן כזה ולפני כן זה לא היה. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקנתי לידידה שלי Windows היום והיא טוענת שאין לה את הדיסקים של הדרייברים , כמובן שזאת לא בעיה וישר הורדתי את התוכנה EVEREST נכנסתי לאפשרות Motherboard ושם תחת השם של הלוח אם רשום לי unknown אני לא מעוניין לפתוח לה את המחשב או משהו בסגנון (אין לה כלי עבודה גם אם אני רוצה, נשים לך תבין אותן... : ) קיצור, יש דרך אחרת או שאני יפתח את הברגים של המארז עם השיניים?!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. שלום.. יש לי פה מחשב.. P4 1600 MB ECS Hd maxtor 40 (...256sdram.. (the board support ddr but Gforce 4 64 and thats it i think הבעיה היא בתוכנות... לא נגיד בסייר או "המחשב שלי" וכאלה... זה באייסיקיו מדיה פלךאייר וכל משחק שיש... עכשיו אני ממש ניסיתי הכל חוץ מ2 דברים... זה לא קשור לזכרונות... לא לכרטיס מסך... הוצאתי מודם וכרטיס קול... מה שנשאר.. זה להוציא את הארדיסק ולהוזיז את הצ'יפ של הביוס..(ריסט..) אני יעשה את זה כי כבר אין לי מה לעשות.. \: השתגעתי... שניהם רק מה שנשאר...(בראש שלי...) בבקשה! יש הצעות משהו?.. צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיית מקום בהארד דיסק : יש לי 120 GB אבל העניין הוא שבמחיצה E: יש לי רק 16 GB מקום פנוי כאשר עשיתי ספירת "מלאי" יצא לי שאמור להיות 24 GB פנוי (מתוך 40 של המחצה) איך אפשר לתקן את הבעייה הזאת זה מעצבן נורא כי אחרי פורמט זה חוזר עריכה : מנהלים יקרים אם ת'ראד זה אינו שייך לפורום העבירו אותו אך הינני צריך פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. שלכם יבגני ל.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  6. היי, יש לי בעיה עם הסאונד במחשב,שעד עכשיו פעל בצורה תקינה,והיה מחובר דרך יציאת הסאונד (HDMI) שבחלק האחורי של המסך שלי (Samsung Led BX2450) - עכשיו הסאונד מחובר דרך יציאת האודיו של לוח האם ושומעים סאונד.יש לי כרטיס מסך ASUS EAH5770,ומותקן הדרייבר AMD Catalyst 11.8. הבעיה היא כזו:שהחיבור של הסאונד מחובר דרך יציאת הסאונד הHDMI,שבחלקו האחורי של המסך - שומעים סאונד,שפתאום נפסק וכשמסירים את הדרייבר של AMD ומתקינים אותו מחדש - חוזר הסאונד למ"ס שעות.,ולאחר מכן נעלם שוב - וחוזר חלילה.כשמחברים ליציאת הקול של לוח האם - הכל תקין.איפה פה הבעיה:במסך,בכרטיס המסך ו/או בדרייבר? תודה רבה מאוד מראש... .

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. היי שלום, במחשב של חבר שלי,יש 2 כרטיסי מסך אחד מובנה ואחד PCIE. המחשב מזהה רק את מובנה,אבל כפי שידוע לי מתי שיש כרטיס נפרד אז יש הוא מנטרל את המובנה. הבעיה שהמחשב בכלל לא מזהה את הכרטיס,עוד עבד עד לפני חודש ופתאום הפסיק לעבוד הוא מחובר טוב מאוד. יכול להיות שהוא שרוף ? איך אפשר לדעת?< עכשיו הוצאתי את הכרטיס ההמסך PCI ובטעות זז כרטיס זיכרון,אז החזרתי את הכרטיס למקומו ואז המחשב התחיל לעשות רעשים סבבה,3 ציפצופים והמסך לא עבד בטח היה קשור לזיכרון,הוצאתי לגמרי את הכרטיס הזיכרון ופתאום המסך עבד ואחרי 3 דקות נכבה שוב? מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  8. יש לי ווינדוס 10 ותמיד היו לי כ 3 תאריכי שחזור מערכת לאחרונה אין לי שום תאריך שחזור מערכת ומה שעוד יותר מוזר ליד המילים שחזור מערכת כפתאום תוב לי "ווינדוס 7" שזאת מערכת הפעלה הקודמת שהייתה מיזמן מה זה אומר כל הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  9. Started by pak82,

מישהו נתן לי מחשב ישן שלו (לפני 4-5 שנים) עם לוח אם של INTEL כדי שאני יפרמט לו ויתקין WINDOWS מחדש. כשהעלתי את המחשב בפעם הראשונה גיליתי שתי תופעות: 1) מהבדיקה הראשונית של הכרטיס מסך הוא קופץ ישר לזיהוי ההתקנים (מקלדת,עכבר וכ"ו) בלי שאני רואה את הבדיקת זיכרון, ולאחר שהוא מזהה את כולם (מקלדת, עכבר, כונן קשיח וסידירום) מתקבלת ההודעה: "serial presence detect (SPD) device data missing or inconclusive" ולהמשך להקיש F1, וכשאני מקיש הWINDOWS עולה כרגיל מה הבעיה? 2) ניסיתי להיכנס לBIOS על ידי לחיצה על DEL, F8 , F12 ולא הצלחתי. איך אני יכול להיכנס לBIOS?

10. Started by adiras,

קניתי צורב חדש , ערום ללא תוכנות או כבלים. אני זקוק להדרכה כיצד מתקינים אותו בנוסף ל CD ולא במקומו כפי שהתקנתי אותו בינתיים. הוראות בבקשה בשפה של אנשים ולא של טכנאים (למרות שיש סיכוי שאבין גם מושגים מעט מתקדמים) תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by IlanF,

המחשב שלי נתקע אחרי שחיברתי מדפסת בUSB, לחצתי ריסט והוא לא הגיב, אז ניתקתי אותו מהחשמל ומאז הוא לא עולה... מסך שחור, אין POST ואין צפצופים. ניסיתי לאפס ביוס אבל גם זה לא עזר. אני חושד שהלוח אם מת לי, (מצאתי איזה חלק מתכתי שהתעופף במחשב אחרי שחיברתי את הUSB וכנראה שקיצר משהו בדרך), איך אפשר לבדוק אותו אם אין לי לוח אם נוסף זמין?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by ob123,

ה CPU Usage שלי עומד תמיד על אחוזים גבוהים מאוד (בסביבות 85%) הדבר מאט מאוד את פעולות המחשב למיטב הבנתי. מה גורם לכך וכיצד ניתן להמנע מהמצב הזה?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by Chaos,

שלום לכולם. קניתי היום סטיק של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של V-DATA. ברשותי היה סטיק נוסף של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של A-DATA. לאחר התקנתו, המחשב פשוט לא עבד. מסך המחשב הציג הודעה כי "המסך עובד, יש לבדוק את המחשב או את כבל המסך". המסך נבדק ונמצא תקין. ניסיתי לחזק את הסטיק, לחבר לסלוט אחר, אך דבר לא עזר. יש לציין, כי הסטיק תקין, ככל הנראה, מפני שלחבר שלי הייתה אותה הבעייה, אך היא נפתרה לאחר מספר "חיזוקים" לסטיק. תודה רבה על כל ההקשבה וההתייחסות, קובי.

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  14. פתחתי פה אשכול לפני כמה שבועות על המחשב שעושה ריסטים פתאומיים, שמתי לב ש SAFE MODE הוא לא עושה אותם ולכן החלטתי שלא מדובר בבעיית חומרה ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט, כרטיס הקול שהוא בעצם On Board על הלוח שלי Asus P4S333-M לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו מהאתר של ASUS וזה פשוט לא הולך. או שהוא רושם לי The drivers for this device are not installed. (Code 28) או שאני עושה Reinstall לדרייבר והוא אומר ש The name is already in use as either a service name or a service display name. בקיצור סמטוכה. יש אור?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2010 בשעה 20:38:38 טוב כנראה שמרפי החליט להתאכזר אליי והצלחתי לפתור את זה 5 דק' אחרי שכתבתי את ההודעה בפורום הבעייה היתה שהיתה כפילות בר…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז (TMS S1). לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר שאולי נתקע וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה? מצרף תרשים שהוא בגדר יצירת אומנות, לא פחות להמחשת המקום שעליו אני מדבר.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שמעולם לא נתקלתי בה, כאשר אני רואה סרטון כלשהו בכל דרך שתרצו בין אם זה יוטיוב, הנגן של ווינדוס או כל נגן אחר שיש או דפדפן, בקיצור כל דרך שאפשר להפעיל סרטון, אם אני במהלך הסרטון עוצר אותו לכמה דק', אז כאשר ארצה להמשיך הסרטון יעבוד בצורה איטית בלי סאונד. גם אם ארענן את הדפדפן או אכנס מחדש לאתר זה לא יעבוד עד שאני לא אצא מכל האתרים והאפליקציות של הנגנים. לא נתקלתי בבעיה כזו ואני מקווה שמישהו ממכם ידע לענות או לחשוב על רעיון מה עלולה להיות הבעיה. תודה !

17. Started by Grihan,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בצורה חריגה. דברים יחסית בסיסיים כמו דפדפן נתקעים לזמן מורגש, בכיבוי הוא מראה את המסך הזה של תוכניות שיש לסגור לפני הכיבוי, רק שהרשימה ריקה, וכד'. בנוסף, במשך תקופה מסויימת הוא היה קופא לפחות פעם ביום, סתם בלי סיבה, גם זמן גלישה באינטרנט, ורק ריסטרט פיזי היה עוזר, אבל בזמן האחרון זה נפסק בלי שעשיתי משהו. מה ניסיתי סריקה עם memtest86, במשך 12 שעות, הכל תקין. סריקה של הדיסק עם הכלי של סיגייט, SeaTools, גם הכל תקין אבל אני לא בטוח שהפעלתי אותו כמו שצריך ומה שעשיתי מספיק. המפרט שלי מעבד Intel Core i5 760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ספק Seasonic S12II 620W כ. מסך NVIDIA GeForce GTX 460 זכרון 4gb ddr3 דיסק קשיח HD103SJ Samsung 1TB מה יכולה להיות הבעיה…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  18. ^ כותרת. קצת יותר פירוט:אממ הדלקתי ת'מחשב לפני 5 דק' התמונה נראתה ארוגה-כאילו מקווקוות כזאת גם הביוס בהתחלה וגם הטעינה של הווינדוס.לאחר שהווינדוס סיים את הטעינה שלו,נכבה המסך אך המחשב,העכבר והמקלדת דלקו ועבדו. לאחר ריסט זה לא קרה.[ד"א קרה לי פעם לפני חודש את אותו דבר בדיוק]. אמרו לי להחליף דריוור,עכשיו אני מנסה,אם למישהו יש עוד רעיונות/עצות/הארות או הערות-התקבלו בברכה.נכון זה לא קריטי אבל זה מעצבן.ד"א 2-זה לא טמפ' כי היא בסדר בדקתי.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  19. המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  20. שלום רב! קניתי מחשב לפני חודש ומאז הוא עשה לי המון בעיות שלחתי אותו לתיקון והחנות אחרי שבועיים מצאה שהלוח אם k8n-e deluxe ובכלל הצ'יפסט nforce 3 לא מתאים עם הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לי כמה אפשרויות לפתרון הבעיה או לקחת כרטיס מסך אחר באותו סדר גודל של מחירים שהכרטיס הכי מתאים פה הוא 9800pro או להחליף את הלוח אם ל nforce4 ואת הכרטיס מסך ל 6600gt pci-e כמובן שגם מעבד 939 יצטרך להיות מוחלף עם ה 754 שלי אבל החנות המליצה לי ללכת על ה 9800pro משום שיש בעיות עם ה nforce4 אז כאן אתם נכנסים לתמונה רציתי לדעת מאנשים שבאמת מבינים מה מן האופציות הכי כדאית ועוד דבר אם אני אלך ראש בראש עם החנות ובאמת יהיו לי בעיות הם יגידו לי שהם יידעו אותי מראש על העיות אז אני צריך לדעת האם באמת יהיו…

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by shaks,

היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by lvionok5,

כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  23. יש לי צורב LG מודל GCE-8240B שעבד מעולה עד לא מזמן, אולם בחודש האחרון כל פעם שאני מנסה להוציא דיסק ממנו, לפני הפתיחה הצורב מריץ את הדיסק במהירות עצומה ופותח את המגש כשהדיסק רץ (ולעיתים אף קופץ), זה פשוט דופק את הדיסקים! איך אני יכול לסדר את זה? פתחתי את הצורב ולכאורה הכל נראה תקין בפנים. בתודה מראש.

24. Started by seladlev,

היי, כאשר אני מדליק את המחשב אין תמונה במסך ונשמע כי הוא נדלק אי אפשר לכבות אותו גם לא עם כיבוי כוח(לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הספק בעל 24 פינים ומכיוון שברשותי ספק 20 פינים יסיתי להחליף אותו בחשד שהוא הבעייתי וזה לא פתר את הבעיה ניעסיתי לנתק את כל החיבורים מאחורה פרט לכבל מתח ובכל למסך אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by ciauai,

יש לי מסך כחול והקובץ minidump לא מופיע ועוד משהו ההרדיסק עושה רעשים חזקים כשאני למשל לןחץ על תוכנות יכול להיות שהרדיסק הלך... כי כל המחשב חדש חוץ מהארדיסק....

• 7 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים