עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rachmel fzz,

שלום ! יש לי בעיה... המחשב רץ לאאאאט ומדי פעם אני מקבל שגיאה (בזמן ה-Boot) כביכול מה-"Hardware Monitor". האם הסיבה היא שהמעבד מתחמם ומגן על עצמו ע"י האטה ?? המחשב שלי רץ במהירות רגילה ואין לו שום תוספות קירור, כלומר יש מאוורר על צלעות על המעבד (מה שנקרא Boxed) אני לא מצליח לברר בשום מקום -- לכמה מעלות בכלל צריך המעבד הזה להגיע ?? כמה מהר צריך המאוורר להסתובב ?? הוא מגיע ל-2500 סל"ד והמעבד ממשיך וממשיך להתחמם, עד בערך 41 מעלות. זה באמת כזה גבוה ?? מה אפשר לעשות כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר ??? ???? תודה אנשים !!! 8)

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by eART,

שלום פורום תמיכה טכנית , כבר כמה חודשים בזמן הפעלת המחשב במסך שלפני טעינת הווינדוס מופיעה לי ההודעה הבאה: Verifying DMI Pool Data ......... !K8 NPT Data Change...Update new Data to DMI מכאן קורה אחד מ2 הדברים הבאים: הווינדוס עולה כרגיל, כל הפונקציות בו עובדות ואין שום בעיה. גם לא מבחינת ביצועים עד כמה שידוע לי. והאפשרות השנייה היא שהמסך הזה פשוט נשאר והווינדוס לא עולה, ובנוסף לעיתים מופיעה לי Boot from CD/DVD בנוסף ביחד עם התופעה הזאת החלה באותו הזמן תופעה שהמחשב שלי "מתקתק" באופן מוזר (נשמע כאילו מישהו משחק עם הברזל של דיסקט FLOPPY) כל כמה שניות / דקות לסירוגין. חיפשתי פתרונות ולא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי, חוץ מהעובדה שזה קורה בהרבה לוחות של Gigabyte (הלוח הוא…

3. Started by mp91,

נוצרה לי בכל מחיצה תיקית סאונד: מה אני עושה עם זה? יש אם בעיה או משהו? או שזה נורמלי לחלוטין? אני לא יכול להיכנס אל התיקייה או למחוק אותה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by 11GnR,

אני משתמש בווינדוס ב150% DPI, אבל במשחקים שבאמת עובדים לפי הפויינטר של הווינדוס (למשל בתפריטים שמשתמשים בהם בפויינטר) העכבר מצביע למקום אחד והמשחק רואה אותו במקום אחר (אי אפשר להשתמש בתפריטים), ככה שאני חייב לעשות לקובץ EXE במאפיינים DISABLE HIGH DPI SCALING משהו כזה. אז בתכלס המשחקים עובדים על 100% DPI. אבל מצד שני בBF3 למשל הרצתי אותו עם הDISABLE HIGH DPI SCALING ז"א כביכול על 100% DPI, והתפריטים עובדים בסדר, אבל אם אני מפעיל את התוכנה שבודקת לתאוצה בעכבר יוצא שעם התיקון ל150% אין תאוצה ועם התיקון ל100% יש תאוצה! בקיצור לא יודע איזה כדאי. ANY THOUGHTS ?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by lvionok5,

כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. אחרי שאתמול היתקנתי Windows 7 X86 על נייד שלי מדגם MSI ms-163k עם מעבד Intel C2D T6400, היתקנתי דרייורים לכרטיס קול והמחשב ביקש ריסט. המחשב "ניתקע" במסך הכיבוי מעל רבע שעה ולכן סגרתי אותו בכוח והלכתי לישון. כאשר קמתי היום בבוקר מיסתבר שהמערכת ההפעלה לא עולה, גם לא במצב בטוח, כאשר היא ניתקעת בזמן הBOOTING. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINDOWS 7 אך גם היא ניתקעת לפני שמסך הגדרות כלשהו עולה. ניסיתי להפעיל כל מיני הפצות לינוקס מהלייב CD, וכמו כן Lite XP מ-Hiron Boot CD אך גם הן ניתקעות בזמן הבוט. היפעלתי MemTest (הוא אכשהו עלה) אך הוא לא מצא שום שגיאה אחרי לופ אחד אז כניראה שהזיכרונות הם לא הבעיה. אשמח לקבל עוד עצות על מה לעשות, ובמקרא הגרוע אני יממש את האחריות.

7. Started by War-Hammer,

יש לי פיירוואל של ווינדוס פועל ויש לי אנטי ווירוס ( אני לא חושב שהוא עוזר במשהו, אבל יש ) ובאים לי החלונות האלו: איך אני חוסם אותם? יש לציין שהחלונות מגיעים רק לשרת שלי וכל פעם שאני בודק מה נשמע איתו יש הודעה כזאת, האם זה איזה שהוא פורט פתוח? האם זה אפשרי בכלל שיהיה פורט פתוח כשהפיירוואל של ווינדוס עובד?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  8. יש לי צורב דיוידי וכשאני מכניס דיסק מסוג + כדי שיקרא אותו הוא מתחיל להשמיע רעש מוזר ובסופו של דבר אני יכול לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי... הוא מראה שהדיסק מלא אבל כשאני נכנס אליו הוא לא מראה שום קובץ כאילו הדיסק ריק.. וזה כבר קרה לי עם מספר דיסקים שהיו של סילברליין + לעומת זאת כשאני מכניס דיסק - הוא מצליח לקרוא אותו ... (הדיסקים - צרבתי אותם בעצמי וה+ זה מחברים) אם אתם יכולים תגידו אולי מה אני יכול לעשות ?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by dima243,

אני לא מצליח להדליק את המיקורון והמיקרופון לא פועל המיקרופון חדש. אז אין בעייה ניסיתי 3 מיקרופונים בבקשה עזרההה.................

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by cpp,

חיברתי היום לוח אם חדש ושאני מדליק את המחשב המאוורים דלוקים אבל המסך לא נדלק חיברת והחלפתי כרטיס מסך עדיין לא עובד וגם שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחלש ונדלק מהר יותר ככה כל הזמן.... מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by PAWU,

שלום לכם, הזמנתי 2 כרטיסי זיכרון, כל אחד של 1024 ג"ב, 533MHZ של חברת קינגסטון. יש לי לוח אם: msi pm8pm-l לפי בדיקה שעשיתי עם התוכנה EVEREST תומך ב DDR-2, בבדיקה של הלוח לפי מפרט יכול לעבוד עד 2 ג"ב זיכרון. כשחיברתי את הכרטיסים המחשב לא עלה... כלומר לא זיהה את הכרטיסים, כשהרכבתי בחזרה את שני הכרטיסים הקודמים, 512 מ"ב 533MHZ של חברת CEON, המחשב שוב לא עלה, כשהוצאתי את אחד הכרטיסים, הוא עלה לי, כלומר שבפועל היו לי 2 כרטיסים של 512 מ"ב, 1024 סה"כ אך כניראה שאחד מהם לא ישב בסלוט שלו ולכן המחשב השתמש תמיד ב 512 מ"ב.... ניסיתי לחבר כרטיס אחד של הקינגסטון 1024 ג"ב אך המחשב לא מזה אפילו לא סלוט אחד של ה 1024?????? מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by ahinazar,

אני יתחיל תסיפור מהתחלה... קיבלתי את המחשב החדש היום... יש כמה משחקים ישנים שאני משחק כמו (Empire Earth 1 , Tactical Ops) ומשחקים יותר חדשים כמו (Call Of Duty 4 , PES) סבבה? המשחקים הישנים צריך לכבות בישבילם ליבה אחת... ראיתי תוכנה שמכבה מעצמה את הליבה - http://shooter.ice-world.de/Download/OneProc.exe עכשיו הכל פועל טוב במשחקים הישנים... ב PES עוד לא ניסיתי כי אין לי אותו.. אבל ב COD יש לי מן תקיעות מעצבנות והמחשב שלי אמור לסחוב את זה חלק על אפשרויות גבוהות. מישהו יכול לעזור לי =\ ?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by aviram_hi,

שלום! חבר שלי קנה כרטיס RAM של 256Mb, ואני הסכמתי לחבר אותו, כי אני יודע איך. חיברו את הכרטיס, והפעלנו את המחשב. המחשב נדלק, אבל אין תמונה. ניסינו בעוד מסך, שום דבר. וגם הכוננים גם לא נפתחים, דבר שגרם לנו לחשוב שאולי לא מגיע מספיק חשמל מהספק למחשב. ניסינו שקע אחר, גם זה לא פעל. מצאנו בלוח אם שני חיבורים שאנחנו לא יודעים אם הם אמורים להיות מחוברים או לא: http://img80.imageshack.us/my.php?image=cimg0923bb1.gif http://img388.imageshack.us/my.php?image=cimg0922gk7.gif אז כמה שאלות: הם צריכים להיות מחוברים למשהו? מה עוד יכול לגרום לדבר כזה לקרות? יש סיכוי שזה באמת הספק כוח? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  14. החלפתי כבלים ide עגולים המחשב נהיה איטי במיוחד שמדליקים אותו הוא נישאר עם המסך של xp השחור בערך דקה ליפני הוא היה עולה בכמה שניות חשבתי אולי הכבלים לא טובים החזרתי את הרגילים אותו הדבר .מה אני יכול לעשות שיחזור כמו שהיה זה מעצבן לאלה .

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by Mohican,

שלום לכולם, אספתי כמה חלקי מחשב בין חברים והיום החלטתי לחבר הכל יחד. הלוח הוא Intel AL440LX מספר סידורי ISAL80472482 ביוס PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 על הלוח יושב מעבד פנטיום 2 233, זיכרון 32MB ( :-\), כרטיס ATI PCI וכו. ועכשיו לבעיה: אני מפעיל את המחשב, אין אף ציפצוף. הביוס מזהה את כרטיס המסך, את הלוח, את המעבד, את הזיכרון וכן את המקלדת והעכבר. לאחר מכן הוא נעצר בשורה "Press (F2) to enter SETUP", נעצר ולא ממשיך. אני לוחץ F2 ואז מופיעה השורה "... Entering SETUP" וכאן הוא נעצר. פשוט לא קורה כלום! אם אני ממשיך להקיש על מקשי המקלדת, אז לאחר כמה לחיצות, הוא מתחיל לצפצף. קראתי באינטרנט (בקובץ PDF של הלוח הנ"ל) שיש ג'מפר שאפשר לשנות אותו ואז להיכנס למצב קינפוג של הביוס. שינית…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה אני מעלה ת'מחשב ואז שהוא רושם בהתחלה כמה מגה הרץ במחשב וזה.. אז רשום system ram 12 המספרים עולים בקפיצות של 4 ואז המחשב אחרי זה לא עולה.. אני מגיע לביוס וזה לא מזהה תארד דיסק! ואם זה מזהה תארד דיסק אז בבוט אין לי אפשרות שיעלה הוינדוס מארד דיסק ! יכול ליהות שהלוח אם דפוק!? ואיך אני יכול לדעת אם כן או לא? תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by new1,

שלום רב. קניתי מחשב חדש מסוג פנטיום 4 מגה הרץ2.8 והתקנתי עליו מערכת הפעלה XP. מהמחשב הישן העברתי 3 חומרות: 1) מודם (בעיקר שביל לשלוח פקסים) 2) כרטיס טלוויזיה 3)סורק לצערי הרב אני לא מומחה גדול במציאת דרייברים נכונים לכרטיסים הנ"ל ועקב כך אני לא מצליח לתפעל את החומרה . אודה על עזרתכם במציאת הדרייברים לפי הפרטים שהיו רשומים על הג'וקים של כל כרטיס ושאותם רשמתי: 1) מודם. 56K. הפרטים שרשומים על הג'וק: RS56/SP-PCI R6793-11 ROCKWELL 98 9909 B77101.8 MEXICO 2) כרטיס טלוויזיה (ניתן לראות טלוויזיה אבל לא שומעים קול. בבדיקה התברר לי שדרייבר הקול לא מוגדר) AVERMEDIA TVCAPTURE 98 BT878KHF 25878-12 CA1918;8 9920 KOREA 3) סורק שקניתי בשנת 1996 וכבר במערכת הפעלה XP אך עכשין אני לא…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן שלא נדלק, הוא היה מפורק הרבה זמן, והספק היה מחובר למחשב אחר, במחשב השני לפעמים הייתה לי את אותה תופעה אם אני לא שומע שום צליל כשאני מדליק את המחשב, זה סימן שזה בעיה בספק? אין לי עוד ספק לבדוק איתו ( 2 מחשבים, ספק אחד) ואני לא רוצה ללכת לקנות ספקים כי אני צריך לדעת שהמחשבים במצב תקין לגמרי לפני שאני קונה משהו בשבילם(אחד מהם אמור לתפקד בתור שרת הורדות בשבילי ולכן אני לא רוצה להשקיע עליו לפני שאני יודע מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  19. ברשותי לוח אם של GIGABYTE שפעל עד עכשיו בDUAL DDR,עם שני סטיקים של 512 DDR. היום קניתי סטיק אחד של ג'יגה (זהה לזכרונות של ה512),מכיוון שהמחשב פועל בDUAL DDR הוא לא עולה עם שלושת הסטיקים. האם יש אשרות לבטל משהו בביוס ולהפעיל את המשחב עם שלושת הסטיקים. דגם הלוח אם- GIGABYE GA K8NF-9 NFORCE 4-4X CHIPSET K8 TRITON תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  20. יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים לוח חדש יש לי אותו אולי שבועיים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by amit kushnir,

היה לי כונן c במחשב ( דיסק קשיח ) שעליו היה את הווינדוס ואת הכל ולפני כמה ימים קניתי כונן ssd ( כונן d ) . מחקתי את ווינדוס והתקנתי לדיסק או קי ואז במסך ביוס התקנתי מחדש את הווינדוס בעזרת הדיסק או קי לתוך ה ssd . אבל עכשיו יצא משום מה מצב שבו הווינדוס מותקן גם בתוך הדיסק הקשיח וגם ב ssd . בביוס ה ssd מוגדר כאתחול הראשוני אז זה לא מפריע אבל הווינדוס בדיסק הקשיח סתם תופס מקום ואני לא יודע איך למחוק אותו . כשאני מנסה למחוק את הווינדוס מהדיסק הקשיח זה אומר שאני צריך הראשה כלשהי . איך אני מוחק את הווינדוס מהדיסק הקשיח ( c ) ?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by רוני1,

מה זה בעצם סרויס פק 2 (חבילה של עידוכנים לוינדווס???) ומה היא מכילה ??? תודה

23. Started by yoniY100,

תראו נגיד שאני נכנס למשחק, לא משנה איזה.. אחרי 10 דקות המסך מתחיל לזוז ממש לאט ואז הוא ניהיה צהוב כזה.. ואחר כך שאני עושה ריסט למחשב אז המסך לא נדלק בכלל.. אז אני מכבה את המחשב ל5 דקות ואז מדליק אותו ואז הכל עובד.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? או אם זה בעיה במסך/כרטיס מסך/בדריבר? נ.ב. עדכנתי את הדריבר וגם את הDIRECT X

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by oded6188,

יש לי הארד-דיסק חיצוני מחובר למחשב דרך USB 2 כשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מופיע בין כל הכוננים האחרים, אבל אי אפשר להיכנס אליו... השגיאה: G:/ Is not accesible כשאני נכנס למאפיינים, זה לא מזהה את המערכת קבצים... וזה מראה שהקיבולת של ההארד-דיסק היא 0... הפעלתי את התוכנה Paratition Magic... ושמה אני מקבל: Bad file record signature יש על ההארד-דיסק מידע חשוב... ככה שאני לא רוצה לנסות לפרמט בינתיים מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  25. היי שלום, במחשב של חבר שלי,יש 2 כרטיסי מסך אחד מובנה ואחד PCIE. המחשב מזהה רק את מובנה,אבל כפי שידוע לי מתי שיש כרטיס נפרד אז יש הוא מנטרל את המובנה. הבעיה שהמחשב בכלל לא מזהה את הכרטיס,עוד עבד עד לפני חודש ופתאום הפסיק לעבוד הוא מחובר טוב מאוד. יכול להיות שהוא שרוף ? איך אפשר לדעת?< עכשיו הוצאתי את הכרטיס ההמסך PCI ובטעות זז כרטיס זיכרון,אז החזרתי את הכרטיס למקומו ואז המחשב התחיל לעשות רעשים סבבה,3 ציפצופים והמסך לא עבד בטח היה קשור לזיכרון,הוצאתי לגמרי את הכרטיס הזיכרון ופתאום המסך עבד ואחרי 3 דקות נכבה שוב? מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים