תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב (ראו מפרט) ושמח לקצת עזרה ... בעת ההטענה של המחשב המסך (BLACKVIEW LCD17) המסך נשאר שחור ואז מתחיל להתפשט צבע לבן מהפינות למרכז (במקום לראות את סוג כרטיס המסך ואח"כ את מסכי הטעינה של הביוס), בכל עיתוי תחלופה של המסך (מהמסך שאמורים לראות בו את סוג כרטיס המסך למסך זיהוי הזיכרון והדיסקים, המסך מוחשך שוב ואז שוב הצבע הלבן מתפשט באותה צורה בדיוק) ... לאחר סיום הטעינה של הביוס וההגעה למסך הטעינה של הווינדוס התצוגה חוזרת להיות תקינה ?!?!?!?! (המצב חוזר על עצמו גם אם אני מבצע RESTART). ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה LCD ולבצע הפעלה כנ"ל, והפלא ופלא ... הכל תקין .. רואים את כל מסכי הטעינה של הביוס. ניסיתי כעת לחבר LAPTOP למסך ולבצע טעינה של המחש…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מישו יכול להמליץ בבקשה על מעבדה טובה באזור גוש דן? הלפטופ בן שלוש, הריץ Win98, גסס מס' חודשים וכעת לא עולה בכלל. אני חייב לפחות לחלץ ממנו את ה- data. תודה.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, המסך שמחובר למחשב לא נכבה, גם לא לאחר שעבר הזמן שהגדרתי ב power options. ווינדווס 10 pro לוח אם asus strix x570-f מעבד 3900X כרטיס מסך aorus 5700 XT הדרייברים לכרטיס מסך מעודכנים, הווינדווס מעודכן, דרייברים למעבד מעודכנים גם כן. המסך פשוט נשאר דלוק, אם השומר מסך נדלק אז פשוט רואים את השומר מסך בלי הפסקה. אם הווינדווס במצב locked, אז המסך נעילה מופיע כל הזמן, המסך לא נכבה. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז כאמור ה GEFORCE 7900GTX הפסיק לעבוד פתאום. אין רקע של המהרה, שינויי ביוס או פעולות שמחוץ לשגרה מצד היוזר (אני). המסך לא מקבל אות והמחשב נותן ציפצופים של אחד ארוך, שניים קצרים שלפי גיגול זה אכן כרטיס מסך. בבדיקה וויזואלית לא מזהה משהו חריג כמו קבל נפוח או משהו שרוף. בהתחלה הוצאתי, ניקיתי כרטיס ומארז, החזרתי- אותה תוצאה. חיברתי את השש-פין למולקס אחר- אותה תוצאה. הוצאתי סוללה מהלוח אם, המתנתי, החזרתי- שום שינוי. החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסך- אותה תוצאה. לצערי אין לי כרטיס חלופי לבדוק על הלוח אם, ואין לי בלוח אם הזה GA-P31-DS3L צ'יפ מסך מובנה, כך שאני לא יכול להעריך אם הבעיה היא אכן בכרטיס שלי או בכלל בלוח אם... אם כי אני רוצה להאמין שבעיה בלוח האם הייתה משביתה אותו כליל..…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
פעם בכמה זמן אני מקבל מסך כחול ולא מבין כלום ממה שרשום הנה קבצי הminidump http://www23.zippyshare.com/v/84004117/file.html תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם למה התכוונתי זה מן ריבוע עם 4 פינים שיוצא מהספק ואמור להתחבר ללוח,בדרך כלל החיבור הוא ליד המעבד, אני שואל כי כשאני מחבר את הפינים האלה המחשב לא נדלק וכשאני מנתק אותם אז המחשב נדלק ולא מדליק את המסך, החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה אותה בעיה,חשבתי על בעייה של הלוח אבל לפני שאני מזמין לוח חדש אני רוצה להיות בטוח שזה אכן בעייה של הלוח למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הגעתי הביתה, עשיתי UNINSTALL ל-ATI DRIVERS כיביתי את המחשב, הוצאתי את ה-7200AIW, הכנסתי את ה-9600XT והפעלתי. הורדתי מ-ATI את הדרריברים של 4.7 והתקנתי... המחשב עלה , נראה נורמלי, ובעת ניסיון להתקין WDM זרק מסך כחול (WIN2K)... :-X למה לעזאזל הוא מתקין WDM? זה הרי רק לכרטיסי AIW או VIVO לא? והחדש לא כזה ... טוב נכנסתי ל-SAFE MODE, הסרתי הדרייברים, הרצתי DRIVER CLEANER, איתחול, התקנה 4.7 ו.... שוב מסך כחול .. מצב בטוח, הסרה, איתחול, חיפשתי ומצאתי מישהו שאמר שיש לו אותה בעיה(בערך) עם 4.7 אז הורדתי 4.5 אבל בדיוק אותו דבר, מנסה להתקין, איתחול, מחשב מזהה, מתקין WDM ומסך כחול ??? ... טוב, שוב כל תהליך ההסרה והניקוי .... ניסיתי 3.5, לא עבד בכלל, זרק איזה ERROR מוזר .... ואז…
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חברה שימנתי את המאוורר של המארז והורדתי קרוב ל-10 מעלות למרות זאת הטמפרטורה של המעבד לא השתנתה חשבתי אולי לשמן את המאורר של המעבד... מישהו ניסה את זה כבר? מותר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי הכל והתקנתי הכל ומאז אני מידי פעם מקבל מסכים כחולים או שסתם נתקע המחשב... העלתי כמה קבצים מה-Minidump: http://www.mytempdir.com/406331 מישהו יכול להגיד לי מה הם אומרים ומה הבעיה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ומערכת XP HOME . הבעיה היא שכשאני מוציא מכשיר מהUSB (לדוג': מצלמת אינטרנט או את הג'ויסטיק) המחשב מיידע אותי. אבל כשאני מחזיר חזרה הוא לא מזהה שנכנס משהו לUSB. רק אם אני עושה ריסטרט למחשב הוא יעבוד כשורה. ועוד בעיה היא עם מכשיר שניקרא TRACKIR (אם מישהו מכיר), שגם מחובר לUSB. הבעיה איתו היא שהוא לא עובד כשאני מפעיל את המחשב. כשאני מפעיל אותו כתוב לי לוודאות שהוא מחובר, והוא מחובר. גם אם אני מוציא אותו מהUSB אין את הצליל המוכר שמודיע שהוא יצא מהUSB, הוא כאילו לא מחובר כלל. רק אחרי מספר איתחולים למחשב (זה משתנה), המחשב מזהה אותו כמחובר. האם זה קשור ל PLUG IN PLAY\PLUG OFF PLAY ? האם זה אמור להיות ON בסטינג של הBIOS? האם אני צריך לעדכן את…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, הפעם האחרונה בה ניתקתי כונן קשיח כאשר המערכת עובדת הייתה כאשר 13GB היה הכונן הקשיח בעל הנפח הגדול ביותר, ניתקתי אותו בזמן שהמערכת עובדת והוא מת. לפני מספר ימים קיבלתי כונן SATA בתוך מגירת 5.25", זה עובד בצורה כזו שהמארז של המגירה מקובע בתוך סלוט 5.25" ובחלק הפנימי שלו מתחבר ליציאת SATA וחשמל SATA בתוך המארז. בחלק החיצוני מתחבר הכונן הקשיח בצורה כזו שניתן לשלוף אותו בקלות יתרה. השאלה שלי היא, האם כאשר אשלוף אותו הוא לא ימות? ניסיתי לחפש קצת חומר ומצאתי שצריך להיות מוגדר AHCI, לפי מה שראיתי אין את זה בלוח שלי (GA-EP43-DS3L). השאלות הן האם זה נכון שחייב להיות AHCI והאם אכן אין את זה בלוח שלי? רב תודות
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב יחסית ישן, פנטיום 4 2.0 אם אני זוכר נכון.. עבד מצויין עד לא מזמן.. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרטים לעצמו - אני מדליק אותו, מגיע עד השלב של הטעינה של הווינדוס - וריסטרט.. ככה שוב ושוב ושוב.. מצד שני אני רוצה לציין שתי נק' "חריגות" 1. בתחילת השבוע הוא עלה ועבד 6 שעות רצוף בלי שום בעיה.. לעיתים רחוקות הוא כן עולה ועובד ולפעמים רק אז עושה ריסטרט.. כרגע הוא במצב שבשלב הטעינה של הווינדוס עושה ריסטרט שוב ושוב. 2. היום אחרי שהוא עשה ריסטרט לעצמו, הוא נתן לי לבחור באופציה של SAFE MODE - והוא נתן לי חצי דקה לבחור.. בחצי דקה הזאת בכוונה לא בחרתי בכלום, רציתי לראות אם הוא יכבה את עצמו.. וכלום - עבד כל ה-30 שניות בלי בעיה, בחרתי במצב בטוח ואז הוא נתקע.. מוזר…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקיי יש לי Amd Athlon XP 2800+ Barton AMD NF7-S Twinmos 512mb 400ddr Hercules ATI 9500 Pro יש לי מאוורר על הCPU שהוא Titan ועושה מקסימום 3000rpm יש לי 2 מאווררים במחשב אחד מכניס ואחד מוציא אוויר אוקיי המחשב מאז תחילת הקיץ מתכבה לי ברגעי הצהריים וגם בערב אם אני נכנס למשחקים השיטה היחידה שהוא לא יתכבה הוא להוריד אותו למטה לסלון ולהפעיל מזגן וניסיתי את זה במלא דברים שהייתי צריך לעשות כמו פורמט שהיה לי מתכבה והורדתי למטה ולא התכבה וכמו המשחק דום 3 שלמעלה התכבה ובסלון למטה לא התכבה... קיצר זה בטוח בעיית התחממות השאלה היא מה יכול לגרום לזה אני יתאר לכם איך זה מתכבה... פתאום מתכבה ומתחיל לעשות צפצופים מוזרים כמו של סירנה של משטרה עד שאני לא מוציא את הכבל השחור של החשמל ומחזיר …
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס (10) על מחשב חדש. למחשב יש כונן של 930 ג'יגה. בהתקנה הגדרתי מחיצה נוספת לכונן בנפח של 130 ג'יגה, (רציתי לחלק אותו לשנים). עכשיו אחרי ההתקנה של הוינדוס המחשב מציג רק את המחיצה של ה130 ג'יגה הכונן השני (הראשון?) שהיה אמור להיות בערך 800 ג'יגה נעלם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
amd 2500+ לוח של ג'יגה בייט, זכרון חצי גיגה של קינגסטון הכל עובד עד שלפתע יש מסך כחול עם שגיאה חמורה של וינדווס ומתבצע ריסטרט החליפו לי זכרון וזה חזר על עצמו מה זה עוד יכול להיות. לגבי ההודעה שמתקבלת ניסיתי לברר בכל מיני פורומים באנגלית ואף אחד לא נותן תשובה ברורה אגב הדרייברים כולם מעודכנים. האם יכול להיות שהלוח תקול? או המעבד? ועוד פרט: עשיתי פירמוט והתקנה מחדש וזה הוריד את מספר האירועים הללו ואת תכיפותם אבל הם עדיין קיימים האם עלי לבקש החלפת המחשב כולו מבעל החנות?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מסך Flatron W2252TQ בעל פונקציונליות fEngine. לפני זמן מה ביצעתי Factory Reset על מנת לכייל אותו, וכשניסיתי לשוב ולהשתמש ב fEngine צצה התופעה הבאה: בכל עת שהתמונה המוצגת על המסך חשוכה מספיק, יש הורדה ניכרת בבהירות והיא הופכת להיות חשוכה עוד יותר. ברגע שהתמונה המוצגת מוארת שוב, הבהירות קופצת בחזרה. למשל, נניח ומתנגן סרטון על מסך מלא שמציג פייד אאוט מסצנה כלשהי. ברגע שהתמונה תהיה חשוכה מספיק, תתרחש קפיצה בבהירות והיא תהיה חשוכה אפילו יותר (למרות שעדיין אפשר לראות). במידה ויהיה פייד אין, אז הבהירות תקפוץ בחזרה לרמה רגילה כשהתמונה המוצגת תעבור את הסף הבעייתי. הבעיה הזאת בולטת במיוחד תוך כדי משחקים עם הרבה סצינות חשוכות. זה קורה רק אם ACE או RCM דלוקים (גדולים מ0). שינוי…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת מאוד! במחשב .... למעשה זה התחיל מאז שקניתי את המחשב. כל פעם שאני במשחק ... לדוגמא WARCAFT 3 , NEED FOR SPEED וכו אני מקבל מסך כחול אחרי בערך 10-30 דקות שאני משחק... זה מעצבן נורא וזה תמיד קורה... ניסתי להבין מה הבעיה דרך הדיון הנעוץ שעשיתם... ואני כמעט בטוח שזה בגלל הכרטיס קול שלי ( AC 97) הוא מחובר ללוח אם... אני לא חושב שזה בעיה בגלל שהדריברים לא טובים כי... ככה קיבלתי אותו שקניתי תמחשב ואני בטוח שהם שמו את הדריברים כמו שצריך... אפילו פירמטתי תמחשב ולהתקנתי את כל הדריברים החדשים ... והבעיה לא נפטרה... ניסתי לכבות את הכרטיס קול דרך ה BIOS ואז לא היה לי מסכים כחולים.. שיחקתי בערך שעתיים בלי מסך כחול... אז אני כמעט בטוח שזה הכרטיס קול... האם יש דרך ל…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חייב עזרה לגבי אחסון במחשב יש לי מחשב dell בן חצי שנה עם 256 ssd אני רוצה להגדיל ל500 האם צריך להחליף את הקיים או שאפשר לחבר אחד חדש בנוסף?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש בווינדוס ב150% DPI, אבל במשחקים שבאמת עובדים לפי הפויינטר של הווינדוס (למשל בתפריטים שמשתמשים בהם בפויינטר) העכבר מצביע למקום אחד והמשחק רואה אותו במקום אחר (אי אפשר להשתמש בתפריטים), ככה שאני חייב לעשות לקובץ EXE במאפיינים DISABLE HIGH DPI SCALING משהו כזה. אז בתכלס המשחקים עובדים על 100% DPI. אבל מצד שני בBF3 למשל הרצתי אותו עם הDISABLE HIGH DPI SCALING ז"א כביכול על 100% DPI, והתפריטים עובדים בסדר, אבל אם אני מפעיל את התוכנה שבודקת לתאוצה בעכבר יוצא שעם התיקון ל150% אין תאוצה ועם התיקון ל100% יש תאוצה! בקיצור לא יודע איזה כדאי. ANY THOUGHTS ?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, למישהו אולי יש מחשב נייד מסדרת HP ProBook שבור מסדרת G1 או G2 שהוא מוכן למכור בשביל חלקי חילוף? פשוט למחשב שלי נשבר השקע טעינה. אפשר להזמין מחו"ל פשוט ייקח קצת זמן עד שיגיע אז בינתיים אני מנסה גם פה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חיברתי לפני כמה זמן זיכרון DDR 2 CL2.5 256M למערך קיים של זיכרון 512M סטיק אחד. חיברתי והדלקתי וזיהה את הכל בלי בעיות ולאחר רבע שעה המחשב עשה ריסטארט ולאחר מכן שוב.. מה אפשר לעשות כדי לראות מה הבעיה ולפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה רצינית יש לי את הכרטיס קול הזה VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI עכשיו לפני שפירמטתי את המחשב פתאום הפסיק להיות קול במחשב בדקתי דרייברים הכל אפילו התקנתי כרטיס קול חיצוני חדש שמתי דרייברים קיבל הכל בלי שגיאות בלי כלום אפילו במנהל התקנים מראה שהכל תקין מזהה דרייברים הכל מותקן כל הדרייברים של הלוח אם בקיצור הכל על פני השטח מראה תקין עכשיו פירמטתי את המחשב שמתי ווינדוס חדש התקנתי הכל אחד לאחד כולל הכרטיס קול המובנה של הלוח במנהל התקנים מראה הכל תקין קודאקים התקנתי בסרגל מראה את האייקונים של הכרטיס קול הכל מראה בסדר אפילו שאני מפעיל סרט או שיר הוא מראה שהכל תקין פשוט מריץ כאילו הכל בסדר אבל בעצם לא שומעים כלום אם למישהו יש פיתרון בישבילי או שי…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך עם המפרט שמופיע לי בפרופיל אבל לאחרונה אני נתקל בכל כך הרבה בעיות שלא נשאר לי אלא לקלל את החומרה הזו הלוח אם בפעם השלישית שחזר ממידיקום בראשון עושה בעיוות ברמה כזו שאני מסוג לבצע פעולות מהר יותר ממנו מה שאני מתכוון הוא שהלוח פשוט לא מתפקד מהר לפחות לא כמו בהתחלה הוא לא קורא DUEL מוד זיכרון הוא תוקע לי חלונות וכדומה הוא תחת אחריות עדיין אבל מוציאים לי את הנשמה בפעם האחרונה חייבו 40 $ על סידור תושבת המעבד אמרו שזה באשמתי כדי להבין את התיסכול עליכם לדעת שקניית המחשב התבצעה לפני שהיה לי ידע בסיסי בחומרה שנרכש כעבור שנה בצורת עבודה בחנות שקניתי ממנה את המחשב הייתי סוכן מכירות! היום אני עומד לפני החלטה להחליף לוח ואולי גם מעבד השאלה היא מה השיל…
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רציתי לעשות פורמט ולשמור כמה דברים אז לקחתי את הצורב של אח שלי מהמחשב שלו. חיברתי את הצורב והפעלתי את המחשב. המחשב ניתקע בבדיקה שלו של הקוננים. אז שיחקתי עם החיבורים של הסידירומים, ואז המחשב בכלל הפסיק לפעול. הוא נדלק אבל אפילו המסך לא קיבל אות מהמחשב. ניתקתי את הסידירומים, לא עובד. שיחקתי שעה עם החיבורים, ניתקתי ואז חיברתי שוב, ושוב ושוב וגם סידירומים....ובסוף באיזה פלא זה עבד. הבעיה שעכשיו הסידירומים לא עובדים, הם מקבלים חשמל רק אם אני לא מחבר אותם ללוח האם...ואם אני מחבר אותם ללוח האם, המחשב עם הסידירום ניתקע בבדיקה שלו עם הקוננים, ומחשב עם הצורב לא מוצא אותו פשוט... יש השערות?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לפני כמה ימים את ההארדיסק החדש של מקסטור ( 300GB - 16MB Buffer - SATA) חיברתי אותו למחשב, פירמטתי אותו והתחלתי להעביר אליו עשרות ג'יגות של סרטים/שירים. אבל באמצע ההעברה, הווינדוס פתאום "קופא". ואין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. החלפתי את ההארדיסק פעם אחת. וגם עם השני הייתה לי אותה בעייה. החנות שמכרה לי אותו(KSP) בדקה אותו ואמרה לי שהוא תקין. אז כנראה שהבעיה אצלי. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי? :-\ תודה. אוהד. המפרט שלי: AMD Athlon64 FX-53 Gigabyte K8NSNXP-939 PQI Turbo Memory 512MB x2 Powercolor Radeon X800XT PE Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro Western Digital Raptor 36GB x2 on RAID 0 Windows XP Home SP2
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-