עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני צריך דריברים למצלמת רשת של FHILIPS חיפשתי בגוגול ולא מצאתי אני צריך את האתר שלהם או אתר של דריברים שבו אני יוכל להשיג את הדריבירם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. Started by rachmel fzz,

שלום ! יש לי בעיה... המחשב רץ לאאאאט ומדי פעם אני מקבל שגיאה (בזמן ה-Boot) כביכול מה-"Hardware Monitor". האם הסיבה היא שהמעבד מתחמם ומגן על עצמו ע"י האטה ?? המחשב שלי רץ במהירות רגילה ואין לו שום תוספות קירור, כלומר יש מאוורר על צלעות על המעבד (מה שנקרא Boxed) אני לא מצליח לברר בשום מקום -- לכמה מעלות בכלל צריך המעבד הזה להגיע ?? כמה מהר צריך המאוורר להסתובב ?? הוא מגיע ל-2500 סל"ד והמעבד ממשיך וממשיך להתחמם, עד בערך 41 מעלות. זה באמת כזה גבוה ?? מה אפשר לעשות כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר ??? ???? תודה אנשים !!! 8)

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by B.D.B,

[ltr]I have an M$ sidewinder joystick (non-FF) and an M$ sidewinder FF wheel, both the gameport (15 pin D type) version. now I have an O/B AC97 and a Creative Live. the first problem is that I can't have both the joystick and the wheel connected at the same time, windows doesn't add the second device that's connected, but it does show in the hardware maneger (see pic). the second problem, which is a bit less important is that I don't have the static resistance and return to center force feedback that windows creates on the creative gameport. [/ltr]

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by The_Maestro,

יש לי בעיה ... כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ (לא משנה איזה סרט תוכנה ...) אני מקבל הודעת שיגאה שהתוכנה עשתה שיגיאה והיא תסגר (לפעמים הוא נותן לי משהו יותר אלים בסגנון של בעיה במשהו C++) אני מקבל את ההודעת שגיאה עוד לפני שהתחלתי לצרוב רק שאני מעביר דברים לתוך הדיסק .... גם בנרו וגם באיזי סידי קריאטור.... יש למישהו רעיון...... סליחה אם אני כותב לא ברור אני פשו מת מעייפות...... אגב הצרוב הוא צורב חדש של NEC 2510A ויש לציין שכבר צרבתי איתו כמה פעמים עד שפתאום קיבלתי את השגיאה הזו.... תודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by cyberX,

יש לי את המשחק החדש של קריסיס, אני שם על הגדרות הכי גבוהות ומשחק ברזולוציה 1280-1024 פועל חלק, אבל מדי פעם (בערך אחרי שעה-שעתיים משחק) הוא עושה לי ריסט למחשב, בלי מסך כחול המפרט שלי בצד, אני מניח שזה לא בעיה של חוסר זיכרון והספק שלי לא ז'נרי, ספק טוב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by idanmev,

היי, לפני זמן מה שהמחשב עלה לWindows הופיעה לי הודעה של שגיאת lsass ולאחר מכן המחשב התכבה. ניסיתי לפרמט את המחשב\להתקין מחדש את הwindows דרך ההתקנה הרגילה (bootable cd) אך ללא הצלחה כיוון שזה הגיע לשלב מסויים (אחרי ה starting windows) ונכבה המחשב, העברתי את ההארד דיסק שלי למחשב אחר ודרכו התקנתי את הwindows - הפעם בהצלחה לאחר שהעברתי את ההארד דיסק למחשב שלי הwindows עלה ,הגיע למצב שאני רואה את הdesktop אך לאחר כ-2 דקות של שימוש המחשב שוב נכבה. השאלה היא כזאת - לפני שאני מחליף את הספק שלי, ישנה אפשרות אחרת שגורמת למחשב שלי להתכבות מעצמו?.. קראתי שנית את חוקי הפורום - אנא התעלמו מהודעה זו.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by oron_s,

שלום בזמן האחרון אני נמצא בהכנות לקראת ביצוע OC במחשב שלי. שמתי לב שהטמפ' של המעבד גבוהות בערך 60 במנוחה ו בעומס הוא מגיע ל 75. האם זה נורמלי? אני עובד על קירור סטוק ו המארז הוא Compucase 6A21 Midi Tower.

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  8. שלום לפורום התקנתי XP מחדש במחשב עם לוח ASUS 5PGD1-VM הכל תקין מלבד כרטיס קול שלא מצליח להתקין הורדתי דריבר מהאתר של ASUS ולאחר התקנה המחשב נתקע ועושה ריסט רק ב- LAST GOOD הוא עולה התקנתי גם את kb835221.exe שמגיע עם הדריבר ללא הועיל יש למישהו רעיון איך פותרים ?????????? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by avishai1b,

לא מזמן הורדתי פרט בסדרה נמלטים באיכות HD720P הוא שוקל 1 ג'גיה בערך. התחלתי לראות את הפרט בעזרה המדיה פלייר ורואים ממש גרוע שיש תמונה חשוכה,(זה לא המסך) וגם לפעמים בתמונה רגילה רואים לא משהו, יש רק מצבים מסויימים שבאמת אפשר להבחין בהבדל. יש איזה קודק שכדאי לי להוריד? או שאולי הכ. מסך שלי לא תומך מספיק טוב? יש לי Radeon X1900XT אין לו תמיכה ב HD.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. שלום! אז ככה,לאחר פירמוט ,אני בא לשחק בCOD 4 ,ואני מרגיש ורואה ירידה רצינית מאוד בביצועים,לאחר בדיקות ראיתי שהPCI-EXPREES עובד על X1. יש דרך לשנות את זה לX16?(חייבת להיות דרך) ואחרי שהסתכלתי בGPU-Z ראיתי שהזכירון של הכרטיס מסך עוד על 0 במקום על 700,והBAND WIDTH עובד גם הוא על 0. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by rafi-hac,

כיצד מומלץ להגדיר בביוס את סדר עליית הרכיבים הבאים: cd פלופי דיסק קשיח הערה:הבנתי שסדר נכון מקצר משמעותית את עליית המחשב.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by levy18,

האלן אז ככה...יש לי הרבה שגיאות CRC במחשב כשאני פותח קבצי winrar ואני לא חושב שזה קשור לקבצים עצמם כי ה-sfv אומר שהכל תקין 100% וכל פעם יש שגיאות בקבצים שונים ואני אסביר לדוגמא יש לי קובץ שאני רוצה לפתוח והוא מחולק לעשרה חלקים בנסיון הראשון לפתיחה יש למשל שגיאות בקבצים 3,5,7 ובנסיון שני יש שגיאות בקבצים 2,4,5,9 לדוגמא אני חושב שזה קשור לזיכרון אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  13. מי יכול להסביר לי איך זה קרה:

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by WarSoul,

שלום , יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע מה היא , המחשב נתקע בהפעלת הוינדוס , יש לי מסך שחור בהפעלת המחשב והמחשב לא עולה , יש לי מסך שחור וכחול אם הודעת שגיעה בהפעלת משחקים . היום המחשב לא רצה לעלות וכל פעם אמר מאתחל מערכת הפעלה וזה לא העלה את הוינדוס . העלעת מערכת ההפעלה והתוכנות לוקחת יותר מידי זמן . בימים האחרונים הבעיות שרשמתי נהיו תכופות יותר . המחשב בן שנתיים וחצי , החומרה : מעבד : quad core intel core i5 750 3166 mhz לוח-אם : gigabyte ga-p55m-ud2 כרטיס מסך : ati radeon hd 5800 זכרונות : 4 ג'יגה . ספק : corshair 650 W עשיתי ניקוי אבק למחשב וניסיתי לבדוק אם יש משהוא שנראה פגום בלוח אם , לא מצאתי שום דבר שנראה לא תקין . הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי מה אני יכול לעשות ? אני…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  15. שלום יש לי פה משהו מוזר ואקווה שתוכלי לעזור קצת הקדמה - היה לי מחשב ומסיבות כלשהם החלטתי לשדרג --> לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך ומעבד. היה מותקן לי XP על דיסק SATA והמידע עליו חשוב לי. קניתי חלקים חדשים, כולל דיסק חדש 120GB SATA2 WD חיברתי הכל ללוח האם. ב BIOS זוהה לי כונן DVD וצורב DVD ו2 הדיסקים. boot sequence שיקרא מהDVD הדלקתי המחשב והתחיל לעשות SETUP אבל אחרי שהעתיק קבצים נאמר שווינדוס לא יכול להמשיך, ההודעה: STOP: 0x0000007B (0xF7c8263c, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) חשבתי שאולי הדיסק החדש דפוק, ניתקתי אותו מהלוח אם ורציתי לראות מה יהיה על הדיסק השני, ואכל עלה לי הווינדוס (כמובן שזיהה חומרה חדשה) אבל מה שמוזר לא ראיתי כלל את ה DVD גם כונן גם צורב (רציתי שייקרא ד…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by liransho,

יש לי במחשב כונן אחחד בלבד של SATA ולאחר פרמוט והתקנה מהדיסק של WIN לחצתי על F6 כדי שהוא יזהה אותו כRAID אבל המחשב טוען כי לא מותקנים כוננים... מה עושי? יש לי הרדדיסק של MAXTOR 120 גיגה יש לי מעבד AMD ולוח של ABIT

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by RGL2006,

שלום היום קניתי בשעה טובה X1900XT של ספייר עד עכשיו היה לי כרטיס מסך און בורד הרכבתי אותו ועדיין אני רואה רק באון בורד עכשיו בדקתי לראות בביוס אם יש איזה הגדרה ולא היה כלום למישהו יש פיתרון? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by amirxbox,

שלום לאחרונה במקום לכבות את המחשב אני מעביר אותו ל STANDBY. מישהו יודע מה ההבדלים בצריכת החשמל בין STANDBY למצב פועל, או יותר נכון איזה רכיבים ממשיכים לפעול?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. רצית דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI בשביל visat

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by EladBr,

פתחתי את המחשב היום בבוקר ואני בא למחשב אחרי איזה 3 דקות שפתחתי אותו כי צחצחתי שיניים ואז חשכו עיניי ראיתי מסך כחול שאומר את הדבר הבא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה???? בתודה מראש אלעד

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  21. שלום לכולם. לא מזמן התקנתי מערכת הפעל חדשה windoes xp pro sp2. קודם כל ברצוני להגיד שלפני ההתקנה של הווינדוס הדיסק און קיי עבד טוב מאוד. עכשיו במערכת ההפעלה החדשה ברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי למחשב אני מקבל מסך כחול של הווינדוס ובו הוא אומר שהמערכת כיבתה את עצמה עקב אחד הרכיבים שעשה בעיות. מה שהוא מציע זה להפעיל מחדש את המחשב ואם זה קורה יותר מפעם אחת אז לעדכן את הדריבריים של החומרה שלך. התקנתי את כל הדרייברים שיש לי ללוח האם כולל הדרייברים של הUSB 2. אני רק רוצה להגיד שהדיסק און קיי ריק (פירמטתי אותו במחשב אחר) ככה שאין בו איזה וירוסים או מזיקים שונים. אין לו חברה מסוימת והוא נקנה ב**** (אני לא יודע אם אפשר לפרסם חנויות אז מצטער אם אסור) כל מי שיכול לעזור לי אני יודה …

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by danezeq,

מישהו/י יכול/ה להמליץ על אתר אמין וזול יחסית להזמנת חומרה שהמשלוח מגיעים באופן נח ומהיר? כלומר, לא עלי אקספרס או איביי, ולא דואר ישראל משהו שמקביל לIHERB ששולחים תוך שבוע, רק למחשבים. תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  24. Started by law89,

היי איך אני יכול לדעת אם שני מוצרים שמחוברים גורמים לבעיות בגלל תדרים דומים? מדובר ב-adapter שמתחבר ב-USB לצרכי גלישה באמצעות וואי פיי ובסט של מקלדת ועכבר שמחוברים באמצעות דונגל. מאז שחיברתי את ה-adapter אני חווה לאגים ולעיתים המקלדת פשוט לא כותבת את מה שאני לוחץ עליו. אציין שגם אחרי שאני מנתק את ה-adapter הבעיות ממשיכות (לפני שחיברתי את ה-adapter בפעם הראשונה, לא היו לאגים). בחנות אמרו לי שיתכן וזה נובע מבעיה של התדרים. עריכה: זה נבדק עם שני סטים של מקלדת ועכבר שיש להם (שניהם בעלי דגם זהה).

25. Started by iveco,

אני מריץ בדיקה בכונן קשיח ב MHDD והכול תקין וב CDM INFO אותו כונן יוצא דפוק " צהוב זהירות " מה אמין יותר ? זה כבר קרה לי בכמה דיסקים שה CDM INFO סותר תוצאות של MHDD , לאיזה תוכנה להתייחס ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.