תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
היום קניתי עוד 4GB(2*2GB( למחשב (DDR2 , 800MHz - כמו ה2GB שכבר היה מותקן) אבל כשמחוברים כולם יחד (6GB) הדרייבר של הכרטיס מסך לא מוכן לטעון את עצמו (ניסית לעדכון להחליף.. הכל) כשאני מוריד ל5GB הכל עובד תקין... הווינדואז אומר ש"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" מערכת הפעלה : windows server 2008 rc2 - הידוע גם כ win7 server 64bit מצורף סקרין שוט כשאני עובד עם 5GB ניסיתי למצוא אם יש אפשרות להגביל את הSHARED MEMORY ולא מצאתי.. נ.ב. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מידע על הזכרונות (שבאמת הם 800MHz, כי בBIOS כתוב 667- או לפחות ככה אני מבין את זה ) תודה מראש! עריכה: זה היה אמור להיות בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה " ובטעות נשלח לכאן.., אשמח א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן NVIDIA Geforce 2mx 64mb לא מזמן עשיתי פורמט ומאז כל הזמן שהמחשב עובד על רזולוציה גבוה המחשב ניתקע ומופיעה לי הודעה כחולה שיש בעיה עם הכרטיס או עם הדרייבר, והוא נכנס ללולאה אין סופית. ואז ניתקע. הורדתי הרבה דרייברים לכרטיס ועם כולם זה המשיך לעשות בעיות מה אני יכול לעשות???
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/forum/300135-33-5850-twin-frozr-display-hangs-resets-recover זה הדיון המקורי שפתחתי ב-tomshardware שבו לצערי לא הצלחתי לקבל יותר מדי מידע מועיל. מפרט: OS: WinXP 32bit CPU: i7-920 MB: GA-EX58-UD3R GPU: MSI HD5850 PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ 1333MHz No overclocking. הבעיה היא שבמשחקים מסויימים, בזמן אקראי לגמרי, כל המשחק קופא לכמה שניות, לאחר מכן המסך נהיה שחור, ואחרי כמה שניות הוא חוזר. אם ה-cataclyst control center מותקן, הוא גם נותן הודעה שכרטיס המסך הפסיק להגיב והוא הופעל מחדש ("VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"). אם CCC לא מותקן, אז הוא פשוט…
-
- 40 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן - פנטיום 3 , AGPx2 550MHz , לפי מה שהבנתי זה אמור להספיק בשביל לראות סרטים מהמחשב על מסך הטלוויזיה (נכון?) הבעיה היא, איזה כרטיס מסך עם tv-out ייתמך בלי בעיות במחשב שלי ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בעקרון במחשב קיים כרטיס מסך שיש בו מאוורר אחד, ואני מניח שבגלל זה במשחקים הוא נורא רועש וזה כבר בלתי נסבל.. מה הכי כדאי לעשות במצב כזה? הכרטיס RX570... אם אני יעשה מהירות ידנית בשבילו זה עלול לפגוע בו? הבעיה היא, לפעמים במצב מנוחה הוא עדיין ממשיך להרעיש ולא מפסיק להסתובב... אם אעשה מהירות ידנית הוא תמיד יישאר עליה וזה יוריד מאורך החיים שלו... לדעתכם כדאי להחליף כרטיס מסך בגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי ל agp/ החלפתי לו משחה טרמית-אך לצערי שמתי משחה על משחה קיימת וכנראה נגרם נזק..יש מלא ריבועים ונקודות על המסך- ולעיתים אפילו הווינדוס לא עולה. מה עושים.?האם יש אפשרות לתקן.??איך אני יודע שהכרטיס נשרף?או שאפשר עדיין לתקן את זה?ןוהאפ מישהו מכיר מקום שיכול לבדוק ולתת לי חוות דעת מקתועית?תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: לוח אם: P5QPL AM מעבד: E8400 3.00GHZ כרטיס מסך: GTS 250 1GB DDR3 זיכרון: 4.00GB RAM DDR2 ספק כוח: COOLER MASTER) 460W) ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים מתי שה FPS יורד מ60 ואפילו ל59 כבר יש תקיעות. ניסיתי להחליף את המעבד למעבד אחר אותו דבר [E8400] וגם ספק החלפתי ל Seasonic 620W וגם לוח אם וגם נסיתי להחליף כרטיס מסך ל GT 8800 512MB ויש תקיעות ואפילו שאני מוריד את את כל ההגדרות שבמשחק עד הסוף!!!! אני לא יודע אבל אולי זה בעיה במסך שלי? או בחוט שמחבר בין הכרטיס מסך למסך? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע עוד מה לנסות. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר ולכבות את האינטרנט [או לכבות תוכנות ברקע] או לפרמט וזה לא עוזר כלום.
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אהלן חברים.. אני פונה אליכם בייאוש מוחלט.. מזה חודשיים, אני סובל מבעיה חמורה.. הכרטיס מסך שלי קורס פעם אחר פעם, לפעמים בזמן משחק ואז אני מקבל BLUESCREEN, לפעמים כל המסך עם נק' לבנות, לפעמים פשוט לא עובד - על המסך מופיעה הודעה כאילו המחשב לא מחובר, לפעמים סתם נתקע.. במקור היה לי Gforce Nx7100GS, כשזה קרה פעם ראשונה החליפו לי כרטיס מסך לNvidia 9800 GT, וזה שוב קורה, שוב הלכתי לאייבורי, שם החליפו לי פעם שלישית את הכרטיס מסך ואמרו לי שזה מתנגש עם משהו במערכת הפעלה, שוב פירמטתי, והבעיה חוזרת.. עדכוני דרייברים לא עוזרים, אני כבר נואש מלמצוא פתרון .. המפרט של המחשב : מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 2.41 GHz לוח אם - MSI K9N Neo 930 AM2 Amd זכרון - Value Geil 4 Gb DDR2 800…
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן. הבעיה התחילה כששמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה השתבשה לחלוטין - התמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קפא ואז לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה המשיכה. ניסיתי להחליף חיבור לצג מאנלוגי לDVI ואז הבעיה נעלמה. היום ניסיתי להפעיל משחקים ואותה בעיה חוזרת.... מסך מתמלא שלג צבעוני כזה והתמונה תקועה. לדעתי קריסה של כרטיס מסך. מפרט: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E GIGABYTE 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC DDRII 80…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני יומיים. נתחיל במפרט כללי: INTEL E6600 GA-965DS3 8GB RAM GEFORCE 8800GTS 640MB אז ככה, בזמן צפיה בסידרה לפתע החלה התמונה לקרטע והמחשב נתק עשיתי ריסטרט המשכתי לצפות ומפה לשם זה חזר והחל להחמיר. העלאתי את המחשב שוב למחרת עבדתי איתו חצי שעה ושוב המחשב קרס עם מסך כחול תקלה 0x00000116 ושגיאה של nvlddmkm.sys. התחלתי לחפש פתרונות לבעיה ללא הצלחה יותר מ10 שעות. הינה מה שכבר ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים להכל! לא עזר. 2. בהתחלה עבודה במצב בטוח עבדה חלק אבל ברגע שהעלאתי את המחשב חזרה או שהדרייבר היה קורס או שהייתי מקבל מסך כחול זהה. 3. אחרי כל המסכי הכחולים והקריסות של הדרייבר (שניסיתי כבר 3 גירסאות אחורה גם ולא עזר עדיין קרס), הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מה שה מוזר פה זה כרטיס חדש MSI AMD Radeon HD 7770 OC 1GB GDDR5 אני מפעיל נגיד 4-5 חלונות ביוטיוב הוא קורס משחזר את עצמו כמה פעמים ואז מסך כחול אם אני מחלץ משחק נגיד מתקיה המחשב במאמץ פותח את האינטרנט הוא קורסס התקנתי את הדרייבר כמה פעמים עכשיו מה שמוזר שתמיד מראה לי שיש עדכון גרסה חדשה לcatalyst control אני מתקין וזה נשאר על אוטו גרסה חחח עכשיו עשיתי לו OC ממש קטן וברגע שהתחיל לזייף החזרתי להגדרות יצרן כמו כן אני חושד שזה אולי מההתקנה של הווינדוס 7 לא יצאה לי כול כך טוב ויש לי 2 ססטם Program Files .Program Files x86 אבל בהתקנות תמיד אני משתדל שזה היה רק בProgram Files x86 אז מה אתם אומרים כרטיס מסך דפוק או התקנה ברגיל הוא עובד במאמץ קורס
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי כ"מ AMD 7870XT. למרות שאני לא משחק כל כך הרבה במשחקי מחשב, בכל פעם שאני כן משחק יש רעש חזק שבוקע מן המארז כנראה מכיוון כרטיס המסך. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש: E6750 2GB DDR2 CORSAIR GIGABYTE P35-DS3 LEADTEK PX8800GTS 320MB כשטמפ' החדר 27° ויש מאוורר שמכניס אוויר גם מקדימה וגם מהצד (NZXT APOLLO), תוכנת אוורסט מראה שבמנוחה הכרטיס עומד על 71° זה הרבה נכון?? אגב-- מה זה AUX? ספק כוח? ועוד משהו - מהירות הסיבובים של המאווררים כמו שרשומה בתוכנה גבוהה ולא הגיונית. אפשר לתקן את זה או משהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים קניתי מחשב עם מארז קטן שנקרא HTPC להלן המארז https://ksp.co.il/index.php?uin=42379&select=.130..549.&txt_search=%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96 יש ברשותי כרטיס מסך להלן כרטיס המסך שברשותי https://ksp.co.il/index.php?select=.1044..35..123..122..121.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=42388&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.28.&rintersect=&store_real= כרטיס המסך גדול מדי ואינו תואם. שאלה יש מה לעשות בנידון? או שהוא באמת לא מתאים לגודל המארז? שאלה שנייה איזה כרטיס מסך כן מתאים (חייב חיבור לשני מסכים אחד HDMI השני DVI ) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך מחבר מדגם Asus strix GTX 1050 ti oc 4gb ומישום מה המאוורר שמובנה בכרטיס אינו עובד לאחר 5-10 שניות לאחר ההדלקה של המחשב אך הכרטיס מראה תצוגה ומגיב כרגיל תחילה חשבתי שזה בעיה במאוורר אך החלפתי את אחד מהם ועדיין הם מסתובבים רק 5-10 שניות וזהו תודה לעונים מראש
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן החלפתי את ה9800GT שלי שעשה לי בעיות בGTX 460 של אסוס. בהתחלה הכרטיס עבד ללא דופי והייתי בטוח שהבעיה מאחורי,אבל היום בבוקר פתחתי את פיירפוקס וקראתי קצת חדשות פתאום *טק* המסך נהיה שחור ואני מקבל No Signal משמע הכרטיס הפסיק לשדר נתונים למסך... עכשיו הבעיה הזאת הייתה קיימת ב9800 בתדירות גבוהה לעומת זאת היא הייתה מתרחשת רק כשאר שיחקתי במשחקים. חשוב לציין שבזמן שהכרטיס כיביכול מפסיק לשדר המחשב עדיין רץ,משמע אם הייתי בשיחת סקייפ אני עדיין מסוגל לדבר עם האנשים אותו הדבר לגבי מוזיקה וכו. הקטע המוזר הוא שהמחשב לא מקבל פקודת כיבוי רגילה אחרי שזה קורה,כלומר אני חייב לתת או "hard shutdown" (לחיצה ארוכה על הכפתור) או פשוט ריסט. קראתי קצת ברשת בעניין חלק אומרים שזה כרטיס ת…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן לפני בערך חודש, כשהדלקתי את המחשב, מדי פעם לא היתה תצוגה על המסך. אחרי ריסט אחד או שניים זה הסתדר ושייכתי את זה לעייפות החומר. היום, כשאני מדליק את המחשב וכרטיס המסך מחובר, אין תצוגה על המסך. אבל מה שמוזר הוא, שזה לא שהמסך טוען שכלום לא מחובר (CHECK SIGNAL CABLE), אלא שפשוט אין שום תצוגה. כשאני מחבר את המחשב דרך כרטיס המסך של לוח האם, הכל עולה כרגיל. חשוב לי להדגיש שהמחשב מזהה את הכרטיס מסך; המאווררים שלו מסתובבים; כביכול הכל בסדר חוץ מזה שאין תצוגה על המסך. עכשיו, הסרתי דרייברים והתקנתי אותם מחדש פירקתי את הכרטיס מסך, ניקיתי אותו, שמתי משחה טרמית חדשה, החזרתי פנימה. החלפתי כבלים ניסיתי לחבר ליציאה של ה-DVI או של ה-HDMI, אין שום…
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הי כרטיס המסך שלי לאחרונה מתחמם לרמות קרטיות של 70+ מעלות כאשר אני משחק במשחק כבד כולשהו כרטיס המסך הוא x850XT PE שאר המערכת זה גיגה ראם DDR , מעבד 3200+ athlon ולוח אם שאת האמת איני זוכר את שמו בכל מקרה חוץ מהחימום יתר הזה גם המחשב מציף אותי בסאונד של "beep" נשמע כמו שאתם קוראים את זה. כול כמה שניות סאוד של ביפ יוצא מהמחשב. ניסיתי לנקות את הכרטיס מאבק והוא אכן נקי ואין בו אבק שיכול לגרום לזה. המאוור פועל כמו שצריך אני חושב. העניין הוא כאשר אני עושה alt tab בחזרה לווינדוס הטמפרטורה יורדת מיד ל 60~ מעלות. מה לעשות תודה על העזרה מראש. עריכה : אני לא עושה אובר קלוקינג
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנהרס וקיים במחשב שקניתי לפני 10 חודשים, הוא עדיין באחריות. כשהלכתי לחנות אמרו לי שיתקנו אותו ולא יחליפו בחדש. השאלה שלי היא האם זה נהוג? או שנהוג להחליף לחדש. עם כל הכבוד אין שום סיבה שכרטיס מסך ייהרס אחרי 10 חודשים ואם כן לדעתי אני אמור לקבל אחד חדש לא לתקן את הפגום. או שאני טועה? תודה מראש לכולכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. אני מריץ ווינדוס 10 64ביט עם העדכון האחרון בהחלט (בעת כתיבת שורות אלה). שני כרטיסי מסך R9 290 שעבדו בסדר גמור עד לאחרונה. דרייברים מעודכנים ביותר של הכרטיסי מסך וביטלתי ברג'יסטרי את EnableULPS. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס מסך מופיע CrossFire Enabled תחת הגדרות גלובליות. בווינדוס הסרתי את Xbox ו-Game Mode = OFF כשאני מריץ GPU-Z ומפעיל את הבדיקת מאמץ שמובנית בו, הכרטיס מסך השני לא נכנס לפעולה בכלל. כך זה נראה דרך GPU-Z: שני הכרטיסים צריך להיות על x8 3 ולא 1.1! בביוס הכרטיסים מוגדרים על GEN 3 (הלוח אם הוא Asus P8Z77-V-Deluxe) ומוגדר להשתמש בכרטיס PCIE ולא ב- iGPU. כך שאין לי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי בעל לוח אם MSI 945gzm3 v1.0 בכרטיס מסך פשוט ישן וזול כדי לשדרג מעט את הביצועים הנמוכים עד בלתי אפשריים של כרטיס המסך המובנה. רכשתי ביד 2 כרטיס מסך 7600Gs PCI-E עם קירור פאסיבי של לידטק. הוספתי את הכרטיס שעובד עם כבל DVI וחיברתי אותו למסך אך שום תמונה לא עלתה גם לא מהביוס. שיחקתי עם הכניסות במסך אך ללא הועיל. שיחקתי עם הגדרות הביוס כך שכרטיס המסך הפנימי יפעל רק במידה ואין כרטיס מסך חיצוני וכרטיס המסך הפנימי פעל וקיבלתי תמונה דרך כבל ה D-sub. כשעלה הווינדווס הוא זיהה את כרטיס המסך החדש ולאחר שהתקנתי לו דרייברים הוא נתן חיווי כאילו הוא עובד תקין. עם זאת לא משנה אילו הגדרות ביוס ניסיתי לא הצלחתי לקבל שום תמונה דרך כרטיס המסך וכבל ה DVI. חשדתי שזה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני 3 ימים כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ללא סיבה מוסברת. אפליקציות שדורשות פלאש בקושי מתפקדות וסרטונים בפייסבוק, טוויטר ודומיהם לא עובדים, יש סאונד אבל מסך שחור/לבן. ניסיתי כבר מספר פעמים למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש, זה פתר את בעיית הסרטונים ושיפר מעט את אפליקציות הפלאש אבל לא כמו שהיה קודם, הבעייה היא שלאחר מספר שעות, או בבוקר שאחרי הבעייה חוזרת ואני צריך לחזור על מחיקת התקנת הדרייברים שוב. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לסדר זאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם יש לי את הכרטיס מסך הבא: NVIDA GeForce FX5700LE כשרכשתי אותו..ממש לפני שנה (בפסח שנה שעברה) הוא עבד מצויין, המשחק העיקרי ששיחקתי בו היה Counter Strike 1.6, NFSU2.. כעת, המשחקים האלה פשוט איטיים אצלי. אני שיחקתי לאחרונה בNFSU2 (כן אני יודע שיש משחק חדש..) ושיחקתי על דרישות מינימליות ממש... Counter Strike 1.6 עובד על FPS נמוך מאוד של 50 ופחות. אני פתחתי את המחשב, ניקיתי את האבק, ניקיתי את המאווררים, היה מאוורר אחד קטן שלא הצלחתי להוציא..אבל אבק ניקיתי (רציתי לשמן)..את המאוורר של הספק אני ניקיתי טוב והכל עם שמן. כשאני מפעיל שוב את המחשב, המחשב זז הרבה יותר מהר מהרגיל, לא הרבה הבדל, אבל יש קטן...אבל הכרטיס מסך עדיין צולע. עדיין משחקים ברמה נמוכה של הגראפיקה...וזה מרג…
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-