תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה חודשים כרטיס המסך שלי החל להראות ארטיפקטים על המסך בזמן מאמץ. כמה חודשים לאחר שקניתי את המחשב(לפני שנה), הוספתי לו דיסק קשיח נוסף, WD 120JB, כלומר PATA. לא חשבתי על זה בזמנו, והאמת עכשיו אני גם לא בטוח, אבל יכול להיות שהארטיפקטים החלו זמן קצר לאחר שהוספתי את הדיסק הקשיח. לפני כחודש סוף סוף פיניתי לעצמי זמן לממש את האחריות של כרטיס המסך, ואחרי סיפור ארוך ומייגע עם החנות, החליפו לי את הכרטיס. כשהם החליפו את הכרטיס, הדיסק הקשיח השני לא היה מחובר לספק הכח. בדקתי את המחשב על המקום במעבדה, הרצתי עליו ATI TOOL במשך כמה דקות והכל היה תקין. כשחיברתי את הדיסק בחזרה לספק הכח, הכרטיס כמעט מיידית החל להראות ארטיפקטים בזמן מאמץ, ודקה בתוך משחק מחשב, המחשב נתקע, ובRESTART, המחש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים השבוע שמעתי שתי פיצוצים קטנים מכיוון המחשב שלי, והבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב הופיעה לי הודעה על המסך - NO SIGNAL פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך ולקחתי תמונות שימו לב לתמונות - הקפתי בעיגול אדום את החלקים שהתפוצצו אני מניח שזה אומר ביי-ביי לכרטיס מסך שלי, נכון? עריכה: אה, כן, בתמונה הראשונה הקפתי את כל הרכיבים מאותו סוג, לא רק אלה שהתפוצצו עריכה נוספת: אוקי, עוד שאלה - נניח שהשגתי כרטיס מסך חדש (הוא צריך להיות תואם רק ללוח אם או שיש עוד תאימויות שצריך?) והכנסתי אותו במקום זה שנהרס האם זה יפריע למחשב שהחלפתי את הרכיב הזה? האם זה יכול לגרום לבעיות? (לא מבחינת ביצועים כשאני רואה סרט במחשב או משחק באיזה משחק, אני יכול להסתדר בלי אלה) [attachment deleted by adm…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לנו בבית מחשב חדש שיש בו RX 570. יש בכרטיס הזה קירור בודד. כמו שאתם יודעים יש לו את הפיצ'ר הזה שכשהוא מתחמם רק אז הוא מפעיל את הקירור. עד היום במשחק אחד הוא התחיל ממש לרעוש כשמשחקים בו כנראה בגלל שזה רק קירור אחד אז הוא היה צריך לפעול נורא מהר כדי להתקרר. מה שקורה עכשיו זה שבאותו משחק ספציפי בקושי שומעים את הקירור פתאום כאילו משהו קרה לו, והטמפרטורה מגיעה במקסימום ל-82 מעלות... המשחק קצת עובד עם תקיעות וזה לא קרה.. גם במשחק נוסף זה קורה. זה לא משחק הכי כבד, מדובר בפורטנייט. לדעתכם יש מה לעשות או רעיונות? הדרייברים מעודכנים והכל... הכל היה תקין.
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר'ה, חזרתי הביתה מהצבא אחרי שסגרתי 28, והופתעתי לגלות שאני רואה פסים וג'יבריש על גבי המסך גם בBOOT. לפי הבנתי, הכרטיס, או חלק ממנו (זה אפשרי-כמו קבל אחד וכדומה), נשרף. אני מבקש את הצעותכם בנושא, ולוודא שבאמת זה מה שקרה. עוד משהו קטן וקריטי, הרכבתי עליו לפני חמישה חודשים לערך את הקרור -ACCELERO S1 +S-FLEX, עד כה הכל היה מעולה, טמפ' מקסימאלית במאמץ לא עברה את ה49 מעלות בכל תוכנת בדיקה. השאלה שלי היא, אם אני ארכיב חזרה את הקרור המקורי ואנסה להחליף את הכרטיס מסך, לא יעשו לי בעיות? - אייבורי תודה רבה להבאים לעזור. -בינתיים הכרטיס עובד אבל עם הפסים שתראו בתמונה הבאה. -ועוד משהו, המחשב לא נותן לי להתקין דרייבר חדש לכרטיס, כמו כן גם לא נותן לי למחוק אותו. :'(
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב חדש. הגיע היום לתיקון עקב מספר תקלות קטנות. אני מעוניין להשתמש ב-2 מסכים ולעיתים 3 מסכים. גם בפורום וגם בעת הרכישה לא אמרו לי שאמורה להיות בעיה להריץ 2 מסכים עם המחשב. הוא המליץ לרכוש כרטיס מסך. האם יש צורך בשביל 2 מסכים ויתכן שלעיתים 3 לרכוש כרטיס מסך ואם כן, איזה כרטיס מומלץ? בנוסף הוא אמר שזה ייצור עומס על המעבד. האם צפויות לי בעיות עתידיות עקב שימוש קבוע בשני מסכים (ולעיתים שלושה). מצורף המפרט.
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הנני משתמש בכרטיס מסך Sapphire HD 7950 OC. הכרטיס מוגדר על הגדרות מקסימליות של memory 1250, GPU 900. לאחרונה שמתי לב שהכרטיס עובד על ההגדרות המקסימליות מתחילת הפעלת המחשב, מה שגורם שכמובן להתחממות יתר מיותרת מרגע ההפעלה. בנוסף לכך על אף נסיונותי לשנות בהתאם את מהירות המאוורר בצורה ידנית, או להפעיל עדכון אוטומטי לפי ראות התוכנה, תמיד מספר שניות לאחר לחיצה על apply ההגדרות חוזרות למצב הקודם של "שליטת משתמש" ועומד על 40-45%. בעקבות בעיה זו הכרטיס נמצא בחום של 70+ מעלות באופן כמעט תמידי. בנוסף - activity מראה 90%+, ואני סבור שזו הבעיה. ראוי לציין שבבדיקותו חוזרות ונשנות אינני מוצא וירוסים ו\או spyware במחשב, ואינני רואה משהו בלתי רגיל בחלון ה- task manager. הערה: עד היו…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי כבר כמעט שנתיים כרטיס מסוג Gforce 8800GT שפעל מצוין ולא עשה בעיות עד לאחרונה. בשלושה ימים האחרונים היו לי שלושה בעיות איתו: לפני שלושה ימים שיחקתי במשחק שפתאום קפא וקרס ואז הוינדוס היה ברזולוציה ענקית עם צבעים מוזרים, משהו שדומה למה שיש שהכרטיס מסך נשרף. אחרי ריסטארט למחשב הכל פעל קשורה, היום שיחקתי במשחק אחר עד שפתאום לא היו סאונדים במשחק ואחרי בערך 10 שניות היה מסך כחול (משהו שלא היה לי בחיים על המחשב הזה בשנתיים האחרונות) והמחשב כיבה את עצמו. עם התוכנה של הwindows debugging tool ראיתי שהמסך הכחול נגרם בגלל הקובץ nv4_disp.dll שלפי גוגל גם כן שייך לכרטיס מסך. אחרכך שיחקתי במשחק שוב (FALLOUT3 לצורך העניין, שמותקן אצלי כבר חצי שנה ולא עושה בעיות) והסאונד שוב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קניתי עוד 4GB(2*2GB( למחשב (DDR2 , 800MHz - כמו ה2GB שכבר היה מותקן) אבל כשמחוברים כולם יחד (6GB) הדרייבר של הכרטיס מסך לא מוכן לטעון את עצמו (ניסית לעדכון להחליף.. הכל) כשאני מוריד ל5GB הכל עובד תקין... הווינדואז אומר ש"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" מערכת הפעלה : windows server 2008 rc2 - הידוע גם כ win7 server 64bit מצורף סקרין שוט כשאני עובד עם 5GB ניסיתי למצוא אם יש אפשרות להגביל את הSHARED MEMORY ולא מצאתי.. נ.ב. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מידע על הזכרונות (שבאמת הם 800MHz, כי בBIOS כתוב 667- או לפחות ככה אני מבין את זה ) תודה מראש! עריכה: זה היה אמור להיות בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה " ובטעות נשלח לכאן.., אשמח א…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן NVIDIA Geforce 2mx 64mb לא מזמן עשיתי פורמט ומאז כל הזמן שהמחשב עובד על רזולוציה גבוה המחשב ניתקע ומופיעה לי הודעה כחולה שיש בעיה עם הכרטיס או עם הדרייבר, והוא נכנס ללולאה אין סופית. ואז ניתקע. הורדתי הרבה דרייברים לכרטיס ועם כולם זה המשיך לעשות בעיות מה אני יכול לעשות???
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/forum/300135-33-5850-twin-frozr-display-hangs-resets-recover זה הדיון המקורי שפתחתי ב-tomshardware שבו לצערי לא הצלחתי לקבל יותר מדי מידע מועיל. מפרט: OS: WinXP 32bit CPU: i7-920 MB: GA-EX58-UD3R GPU: MSI HD5850 PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ 1333MHz No overclocking. הבעיה היא שבמשחקים מסויימים, בזמן אקראי לגמרי, כל המשחק קופא לכמה שניות, לאחר מכן המסך נהיה שחור, ואחרי כמה שניות הוא חוזר. אם ה-cataclyst control center מותקן, הוא גם נותן הודעה שכרטיס המסך הפסיק להגיב והוא הופעל מחדש ("VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"). אם CCC לא מותקן, אז הוא פשוט…
-
- 40 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן - פנטיום 3 , AGPx2 550MHz , לפי מה שהבנתי זה אמור להספיק בשביל לראות סרטים מהמחשב על מסך הטלוויזיה (נכון?) הבעיה היא, איזה כרטיס מסך עם tv-out ייתמך בלי בעיות במחשב שלי ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בעקרון במחשב קיים כרטיס מסך שיש בו מאוורר אחד, ואני מניח שבגלל זה במשחקים הוא נורא רועש וזה כבר בלתי נסבל.. מה הכי כדאי לעשות במצב כזה? הכרטיס RX570... אם אני יעשה מהירות ידנית בשבילו זה עלול לפגוע בו? הבעיה היא, לפעמים במצב מנוחה הוא עדיין ממשיך להרעיש ולא מפסיק להסתובב... אם אעשה מהירות ידנית הוא תמיד יישאר עליה וזה יוריד מאורך החיים שלו... לדעתכם כדאי להחליף כרטיס מסך בגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי ל agp/ החלפתי לו משחה טרמית-אך לצערי שמתי משחה על משחה קיימת וכנראה נגרם נזק..יש מלא ריבועים ונקודות על המסך- ולעיתים אפילו הווינדוס לא עולה. מה עושים.?האם יש אפשרות לתקן.??איך אני יודע שהכרטיס נשרף?או שאפשר עדיין לתקן את זה?ןוהאפ מישהו מכיר מקום שיכול לבדוק ולתת לי חוות דעת מקתועית?תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: לוח אם: P5QPL AM מעבד: E8400 3.00GHZ כרטיס מסך: GTS 250 1GB DDR3 זיכרון: 4.00GB RAM DDR2 ספק כוח: COOLER MASTER) 460W) ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים מתי שה FPS יורד מ60 ואפילו ל59 כבר יש תקיעות. ניסיתי להחליף את המעבד למעבד אחר אותו דבר [E8400] וגם ספק החלפתי ל Seasonic 620W וגם לוח אם וגם נסיתי להחליף כרטיס מסך ל GT 8800 512MB ויש תקיעות ואפילו שאני מוריד את את כל ההגדרות שבמשחק עד הסוף!!!! אני לא יודע אבל אולי זה בעיה במסך שלי? או בחוט שמחבר בין הכרטיס מסך למסך? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע עוד מה לנסות. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר ולכבות את האינטרנט [או לכבות תוכנות ברקע] או לפרמט וזה לא עוזר כלום.
-
- 33 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אהלן חברים.. אני פונה אליכם בייאוש מוחלט.. מזה חודשיים, אני סובל מבעיה חמורה.. הכרטיס מסך שלי קורס פעם אחר פעם, לפעמים בזמן משחק ואז אני מקבל BLUESCREEN, לפעמים כל המסך עם נק' לבנות, לפעמים פשוט לא עובד - על המסך מופיעה הודעה כאילו המחשב לא מחובר, לפעמים סתם נתקע.. במקור היה לי Gforce Nx7100GS, כשזה קרה פעם ראשונה החליפו לי כרטיס מסך לNvidia 9800 GT, וזה שוב קורה, שוב הלכתי לאייבורי, שם החליפו לי פעם שלישית את הכרטיס מסך ואמרו לי שזה מתנגש עם משהו במערכת הפעלה, שוב פירמטתי, והבעיה חוזרת.. עדכוני דרייברים לא עוזרים, אני כבר נואש מלמצוא פתרון .. המפרט של המחשב : מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 2.41 GHz לוח אם - MSI K9N Neo 930 AM2 Amd זכרון - Value Geil 4 Gb DDR2 800…
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן. הבעיה התחילה כששמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה השתבשה לחלוטין - התמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קפא ואז לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה המשיכה. ניסיתי להחליף חיבור לצג מאנלוגי לDVI ואז הבעיה נעלמה. היום ניסיתי להפעיל משחקים ואותה בעיה חוזרת.... מסך מתמלא שלג צבעוני כזה והתמונה תקועה. לדעתי קריסה של כרטיס מסך. מפרט: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E GIGABYTE 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC DDRII 80…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני יומיים. נתחיל במפרט כללי: INTEL E6600 GA-965DS3 8GB RAM GEFORCE 8800GTS 640MB אז ככה, בזמן צפיה בסידרה לפתע החלה התמונה לקרטע והמחשב נתק עשיתי ריסטרט המשכתי לצפות ומפה לשם זה חזר והחל להחמיר. העלאתי את המחשב שוב למחרת עבדתי איתו חצי שעה ושוב המחשב קרס עם מסך כחול תקלה 0x00000116 ושגיאה של nvlddmkm.sys. התחלתי לחפש פתרונות לבעיה ללא הצלחה יותר מ10 שעות. הינה מה שכבר ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים להכל! לא עזר. 2. בהתחלה עבודה במצב בטוח עבדה חלק אבל ברגע שהעלאתי את המחשב חזרה או שהדרייבר היה קורס או שהייתי מקבל מסך כחול זהה. 3. אחרי כל המסכי הכחולים והקריסות של הדרייבר (שניסיתי כבר 3 גירסאות אחורה גם ולא עזר עדיין קרס), הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה שה מוזר פה זה כרטיס חדש MSI AMD Radeon HD 7770 OC 1GB GDDR5 אני מפעיל נגיד 4-5 חלונות ביוטיוב הוא קורס משחזר את עצמו כמה פעמים ואז מסך כחול אם אני מחלץ משחק נגיד מתקיה המחשב במאמץ פותח את האינטרנט הוא קורסס התקנתי את הדרייבר כמה פעמים עכשיו מה שמוזר שתמיד מראה לי שיש עדכון גרסה חדשה לcatalyst control אני מתקין וזה נשאר על אוטו גרסה חחח עכשיו עשיתי לו OC ממש קטן וברגע שהתחיל לזייף החזרתי להגדרות יצרן כמו כן אני חושד שזה אולי מההתקנה של הווינדוס 7 לא יצאה לי כול כך טוב ויש לי 2 ססטם Program Files .Program Files x86 אבל בהתקנות תמיד אני משתדל שזה היה רק בProgram Files x86 אז מה אתם אומרים כרטיס מסך דפוק או התקנה ברגיל הוא עובד במאמץ קורס
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי כ"מ AMD 7870XT. למרות שאני לא משחק כל כך הרבה במשחקי מחשב, בכל פעם שאני כן משחק יש רעש חזק שבוקע מן המארז כנראה מכיוון כרטיס המסך. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש: E6750 2GB DDR2 CORSAIR GIGABYTE P35-DS3 LEADTEK PX8800GTS 320MB כשטמפ' החדר 27° ויש מאוורר שמכניס אוויר גם מקדימה וגם מהצד (NZXT APOLLO), תוכנת אוורסט מראה שבמנוחה הכרטיס עומד על 71° זה הרבה נכון?? אגב-- מה זה AUX? ספק כוח? ועוד משהו - מהירות הסיבובים של המאווררים כמו שרשומה בתוכנה גבוהה ולא הגיונית. אפשר לתקן את זה או משהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים קניתי מחשב עם מארז קטן שנקרא HTPC להלן המארז https://ksp.co.il/index.php?uin=42379&select=.130..549.&txt_search=%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96 יש ברשותי כרטיס מסך להלן כרטיס המסך שברשותי https://ksp.co.il/index.php?select=.1044..35..123..122..121.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=42388&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.28.&rintersect=&store_real= כרטיס המסך גדול מדי ואינו תואם. שאלה יש מה לעשות בנידון? או שהוא באמת לא מתאים לגודל המארז? שאלה שנייה איזה כרטיס מסך כן מתאים (חייב חיבור לשני מסכים אחד HDMI השני DVI ) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-