עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bailyes,

אהלן, לפני כחצי שנה היו לי בעיות עם המחשב שהוא סתם ככה היה נכבה ואז נדלק שוב מחדש כאילו לא קרה כלום אבל הוא לא היה קורס כשהייתי משחק במשחקים אלא רק כשהייתי על השולחן עבודה או גוגל כרום לאחר כמה זמן זה הפסיק ועכשיו באה הבעיה בכל פעם כשאני נכנס למשחק המחשב ישר נכבה ונדלק כאילו לא קרה כלום. אין שום שגיאה ואין כלום. בהתחלה המחשב היה מחובר לשקע איפה המזגן שלי מחובר ובכל פעם כשהייתי מדליק את המזגן המחשב גם היה קורס לפעמים אחרי הרבה זמן ולפעמים ישר קרס. אז חיברתי את המחשב לשקע אחר והוא עובד פיקס אבל עדיין אני לא יכול לשחק משחקים מישהו יודע אולי איך אפשר לטפל בזה? מעבד: intel core i5-4590 cpu 3.30GHZ כרטיס מסך: amd raden r7 360 2gb

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by מאיר פלג,

אהלן . אתמול ביצעתי פירמוט מלא למחשב יש לי מחשב עם ווידנוס 7 64 BIT התקנתי כרטיס מסך ואת רוב הדרייבים עשיתי עידכוני מערכת של הווינדוס והכל עודכן בהצלחה למרות זאת הורדתי מהאיטנרנט דרייבר לכרטיס קול והוא הותקן גם בהצלחה לשם מה אני מפעיל את הבוקוסות ואין מוסיקה אך זה ייתכן <?! מה לא בסדר פה ? כל הכבלים בסדר גמור לדעתי לא התקנתי טוב את הכרטיס קול הכרטיס קול שלי הוא : אני מחפש את ההתקנה של זהL: Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device יש לי כרטיס קול חיצוני תמונה :

3. Started by Moty_p,

שלום לכם לאחרונה קניתי מעבד יד שניה Core 2 Duo 6400 יש לי את המחשב הבא: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodClassId=-1&contentType=SupportManual&prodTypeId=12454&prodSeriesId=3352967 לאחר הרכבה של המעבד החדש המחשב אינו דולק ומפעיל את המאוורים בכל הכוח לאחר פירוק המעבד החדש והחזרתו של המעבד הישן המחשב נדלק באופן תקין המעבד הישן והחדש הם סוקט 775 אז איך זה יכול להיות שהמעבד החדש לא פועל? כמובן שהמעבד תקין כפי שנאמר לי שמעולם לא עבד אוברקלוק ומה אני יכול לעשות על מנת לפעיל את המעבד החדש? תודה על התשובות שלכם

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by romansah9,

שלום לכולם. לדוד שלי יש מחשב ישן (DUALCORE משהו...לא התעמקתי בנושא) ובשבוע האחרון יש לו בעיה בUSB 2. במהלך חיבור כונן FLASH/ עכבר/ מקלדת לוקח למחשב לפחות שתי דקות לקלוט שההתקן מחובר, וכשהוא מתחבר הוא מתריע שההתקן יכול לעבוד במהירות גדולה יותר (כלומר הוא מחובר בתור USB1) . מה זה השטויות האלה?! ואיך פוטרים את זה? :s05:

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by The-Magician,

זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by mazoneli,

לפעמים בזמן עבודה לפעמים שהוא ב STAND BY, המחשב פשוט קופא, עם שני HD שונים גם עם XP וגם עם 7. כנראה מדובר בבעיית חומרה, מאחר וזה קורה עם שני דסקים שונים ושתי מערכות הפעלה שונות יש למישהו רעיון ? תודה למתייחסים סטיק זכרון דפוק

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by sabag,

יש לי בעיה במחשב איך שהאור של הכפתור הדלקה נדלק אז המחשב פתאום קורס רק שהוא נדלק הוא כבר קורס מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 9.07.2010 בשעה 15:58:55 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by tooten28,

שלום כולם יש לי בעיה אני מדליק את מחשב אני שומע שהוא עובד אבל אין את צפצוף התחלתי ואין הדלקת מסך, לפעמים יש דלקת מסך אבל נתקה במסך הראשוני שרשום שם של לוח אם וזהו, מה אתם חושבים איזה בעיה ואך אני פותר אותה?. תודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  10. Started by anox,

היי, אני מקווה שאני פונה בפורום הנכון, מאחר ומדובר בתקלת חומרה במחשב נייד netbook - Asus 1000he. אתמול קרה לי משהו מוזר: עבדתי על הנייד, שהתחמם למדי, ופתאום העכבר התחיל לזוז בצורה משוגעת על החלק העליון של המסך, ימינה ושמאלה, בחלק מאוד ספציפי של המסך. לעיתים הוא משנה את התחום בו הוא זז בשגעון, אך הוא תמיד נשאר בחלק העליון של המסך. לעיתים גם נוספות הקלקות (ימניות ושמאליות), ללא כמובן שאני עושה משהו. נסיונות לשלוט בו עם הפד, או עם עכבר חיצוני-אלחוטי, דרך USB, לא ממש משנה. עכבר מגיב לתזוזות, אך מיד חוזר לזוז כמו משוגע בחלק העליון. אני עובד עם Ubuntu 9.04. ניסיתי כמובן להעלות אותו עם Ubuntu 10.04 Live, והמצב נמשך. האם הלך הבקר? האם ניתן לעשות משהו? סדר גודל של עלות תיקון? אוד…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by Splashy,

לא משנה, אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  12. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP Pavilion ze2000 עליו היה מותקן עד כה WINDOWS XP, פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 HOME PREMIUM, אממה , לא ניתן להתחבר לרשתות אלחוטיות כלל וכלל, אף רשת אינה מופיעה, ולמטה מופיע אייקון של מחשב עם איקס אדום (מצ''ב תמונה) http://i49.tinypic.com/e6r3p1.png ניסיתי להוריד דרייברים של כרטיס רשת ועדיין אותה הבעיה, לא משנה מה ניסיתי לעשות. אני אובדת עצות, אשמח לקבל עזרה בדחיפות. תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by Mike_M16,

שלום, יש לי בעיה בהגדרות השמע של המחשב, כאשר אני מכניס אוזניות לכניסה הקדמית הן עובדות בצורה לא טובה. כלומר, אני שומע חלק מהאזוניות וחלק מהרמקולים ואז עלי להכנס לRealtek HD Audio Manager ולשנות שם את ההגדרות. אני צריך לחזור על הפעולה כל פעם כאשר אני מכניס או מוציא את האוזניות. פעם זה עבד אצלי אוטומטית, כלומר זהה שחיברתי אוזניות ושמעתי רק דרכן ולא דרך הרמקולים. השאלה היא איך להחזיר את זה לפעול כך שזה יזהה אוטומטית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by Spider76,

שלום, במחשב של אישתי התגלה וירוס שמקפיץ תוכנה מזוייפת שנקראת "FILE RECOVERY".. קראתי על הנושא באינטרנט ומכיוון שבהרבה מקומות מציאים להוריד תוכנות שינקו את הוירוס העדפתי לקבל המלצה כאן. האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מומלץ להסרת הוירוס ? תודה מראש סער ** הנה לינק הסבר לדוגמא שמצאתי: http://malwaretips.com/blogs/file-recovery-virus/

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by omrialon,

שלום לכולם! רציתי להחליף מסך במחשב , אז כיביתי אותו והוצאתי את התקע מהחשמל והחלפתי מסך אבל שכחתי לחבר אותו למחשב בטעות והדלקתי אותו, ואז ששמתי לב שלא חיברתי אותו ניתקתי את המחשב מהחשמל שהוא עדיין פועל. מאז ,כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא פועל, המאווררים פועלים ושאני מנסה לפתוח את הכונן די-וי-די הוא נפתח אבל לא מופיע כלום על המסך והלד של הבקרה לא נדלק. אשמח לעזרה! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by 1232shay,

אחרי בדיקת שגיאות לכוננים, הופיעה לי ההודעה הזאת כשהמחשב עלה: http://imageshack.us/photo/my-images/854/85006180.png/ כשאני מנסה לגבות, זה לא נותן לי ובכללי אני לא יודע מה קרה, אחרי בדיקה ב HD tune זה הראה לי את זה: http://imageshack.us/photo/my-images/545/daaddd.png/ מה אני אמור לעשות?, מה הבעיה בדיסק הקשיח?, איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by maordor8,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. Started by namdlog,

ברגע שמדליקים את המחשב הוא מתחיל לצפצף, משהוא כמו ציפצוף לשנייה. על המסך לא מופיע כלום אלא זה מתחיל לפני שהמסך מתחיל להגיב, וזה נמשך עד שמוציאים אותו מהחשמל. אני לא יודע איזה מערכת הפעלה מותקנת בו אבל אני מנחש שזה חלונות 2000\98 . נניח שהמידע שעל המחשב לא חשוב מה אפשר לעשות ?????

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי העיה די רצינית עם זיהוי של אחד מההארדיסקים במחשב. לאחר שפירמטתי את המחשב, הווינדוס לא מזהה לי כמו שצריך את אחד ההארד דיסקים, אני רואה אותו בניהול דיסקים אבל אין לידו אות כונן ולא ניתן גם לשייך לו אות (ורשום בסוגריים מחיצה לא מזוהה), האופצייה היחידה היא לאתחל אותו, דבר שלא בא בחשבון כי יש לי חומר חשוב עליו. עוד משהו מוזר זה שבמקום לראות את ההארד דיסק כיחידה אחת של 500GB הוא מחולק ל- 2 (אחד- 811.57GB והשני - 259.39GB!!!) עכשיו, עד כמה שהייתי שמח שההארד דיסק הזה יהפוך באורך פלא ל- 1 טרה, משהו מאוד לא הגיוני פה... מישהו יכול אולי לעזור לי בבעיה הזאת, איך אני גורם לווינדוס כן לזהות אותו או לפחות להוציא ממנו את כל החומר החשוב ואז לאתחל אותו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את ההארד דיסק שלי. שאני מגיע לחלון הכחול של הווינדוס יש לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disc drives installed in your computer

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  21. שלום, אח שלי התלונן על בעיה שהמחשב קופא לו באמצע משחק, בדקתי את זה קצת וראיתי שזה הכרטיס מסך. עכשיו, אני לא יודע ממש מה לעשות - ניקיתיאת המחשב, ניקיתי אבק וזה - הטמפ' במנוחה זאת אומרת שלא מופעל עליו משהו כבד זה 40 וזה יחסית נורמלי. עכשיו למשל שמפעילים משחק אחרי איזה 4-5 דק' הוא ישר קופא, אז בדקתי את זה וראיתי את הטמפ' של הכרטיס מסך באופן מפליא קופץ מ40 ל70 ב2 דק', 75 הוא כבר מתחיל להתקע. אחרי שאני עושה מינימייז למשחק הכבד תוך 10 שניות זה חוזר ל40 מעלות. אין לי מושג מה לעשות - יש רעיונות? אגב זה לא קרה בעבר.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. מה קרה פה ? זה קרה אחרי שעדכנתי דרייבר לכרטיס מסך ATI Radeon 9600 לפני עדכון דרייבר, לא קרה לי כזה.. אז מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  23. יש לי הארדיסק חיצוני USB ואין בעיה איתו במחשב יחסית חדש. במחשב הישן שמותקן עליו XP חדש חדש המחשב לא מזהה אותו.. איך אני פותר את הבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 12:33:00 המחשב הישן זה DELL LATITUDE CPX-J ולא עזר גם ששידרגתי לו את הביוס

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  24. היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRO 1525 התחלתי התקנת וינדוס XP. הכל טוב ויפה סידרתי את הבוט הוא קורא את כונן התקליטורים ומעלה את ההתקנה הוא מגיע לשלב של ללחוץ ENTER להתקנת הוינדוס וכותב לי שלא נמצא שום האר דיסק מחובר. ניסיתי כל מה שאני יודע. הבנתי שיש סיפור עם SATA ועם דריברים שצריך להתקין מיוחדים לעניין. יש לי 2 דיסקים שקיבלתי עם המחשב הזה אחד מהם של דריברים ועוד אחד שכתוב בו משהו על הפעלת סידירום או משהו בסגנון. אני יודע שצריך ליצור איזה שהוא דיסקט כדי להגדיר את ההאר דיסק? אין לי כונן דיסקטים במחשב הזה...מה האופציות שיש לי ? אם תוכלו לעזור לי בדחוף אשמח...המחשב הזה צריך להגיע עד היום בערב כמתנה לבן משפחה... תודה לכל העוזרים!!!!!!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.