תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום , לאחרונה קבלתי לפטופ שאני רוצה לעשות לו בדיקות ביצועים שהוא תקין . האם התכונה 3dmark מדד טוב ? חוץ ממנה איך עוד אפשר לבדוק את תקינותו של הניד. אשמח לקישורי הדרכה או הדרכה מכם מה לעשות . תודה רבה . זה הלפטופ : https://www.notebookcheck.net/MSI-P65-Creator-8RF-i7-8750H-GTX-1070-Max-Q-512-GB-SSD-144-Hz-Laptop-Review.361391.0.html
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם. האם יש דרך לבדוק את הצורב? הבעיה שהוא לא מזהה דיסקים. הייתה כמה פעמים בעיה שלאחר האתחול מחדש מחשב לא עלה והיה לי מסך שחור I/O ERROR וכתוב שיש בעיה עם חומרה ויכול להיות שדיסק קשיח או צורב לא עובדים כמו שצריך. חשבתי שזה דיסק קשיח שלי ולקחתי מחשב למעבדה של איוורי (יש לי עוד שנתיים אחריות על הדיסק של SEAGATE). הם בדקו דיסק עם תוכנת DOS של SEAGATE ואמרו שהדיסק תקין והמליצו לי לפרמט את WINDOWS. ניסיתי לפרמט וצורב שלי פשות לא ראה את דיסק ההתקנה. אחר כך ניסיתי לצרוב משהו והוא כתב לי שאין MEDIA בצורב (ניסיתי דיסקים של VERBATIM ו SILVER LINE). גם דיסקים שצרבתי פעם הוא ראה רק אחד מ אולי 10 שניסיתי. צורב DVD יחסית זול היום (120 ש"ח), אבל אני לא רוצה לקנות סתם אם הבעיה …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם אסוס דגם P4S533-MX והבעיה היא שהמסך היה מחובר אל כרטיס ה onboard והיציאה של כרטיס המסך נשברה יחד עם הפינים וכעת חיברתי כרטיס מסך AGP אך עדיין המחשב עולה כנראה מכרטיס המסך ה ONBOARD . האם יש אפשרות לבטל את כרטיס המסך על ידי ג'מפרים שעל לוח האם?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
עד עכשיו כאשר רציתי להוריד כתובית או קובץ לטורנט הייתה לי האפשרות "האם ברצונך לפתוח או לשמור " וכשלוחץ על פתח לא מגיב. כיצד לתקן בעיה זו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחשבתי שיש לי בעיה בספק כי אני מדליק את המחשב והוא לא מגיב גיליתי שיש LED על הלוח שנדלק כשהמחשב מחובר לחשמל, הסתכלתי ואין דברים מפוצצים על הלוח, לכן עכשיו ואני חושש לבעיה בלוח הקידמי, כיצד אני יכול להדליק את המחשב ללא לוח זה? (המחשב נבנה עכשיו מחלקים ישנים ועדין לא עלה פעם אחת כמו שצריך...) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום. לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק) התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7. בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה) כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו. לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר. ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל. ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר. שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית? רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית. תודה רבה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים הייתי שמח עם מישהו יוכל לקשר אותי לכתבה העוסק בהרכבת מחשב מסגוג intel p4 LGA 775 . החומרה הנמצאת בהסג יד היא: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M SATA2 שני כוננים כונן DVD צורב DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אשמח לקרוא בקשר החיבור של הלוח אם לספק החשמל ואם אפשר לחבר את כל המאוורים שיש במחשב לאן וכיצד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כהרגלי הורדתי ספאם מהרשת ונפלתי על וירוס הצלחתי להתמודד איתו כמעט עד ליסוד וכעת נותרו פה רק כמה ריקושטים קטנים כל כמה דקות (רנדומלי) נפתח לי אתר פרסומת אפילו שהדפדפן סגור קיצור הדרך בשולחן העבודה לכרום מקבל נתיב להתחבר לאתר ספאם כל פעם מחדש: C:\chrome.exe --load-extension="C:\Users\51D6~1\AppData\Local\kemgadeojglibflomicgnfeopkdfflnk" http://fanli90.cn/ (מדובר ב2 וירוסים שונים שהגיעו ממקורות שונים בזמנים שונים) מחקתי את מה שהנתיב מחיל וכאשר הוא לובש את הנתיב הזה, אני מקבל ERROR בעת פתיחת הדפדפן. ניסיתי NOD32 וגם malwarebytes אך ללא הועיל. הסרתי כרום מחקתי את התיקייה המחילה מחקתי USER LOCAL ווידאתי שאין ל…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי לוח אם של GIGABYTE 7VAXP. על הלוח יש חיבור (כלומר אופציה להוספה) לעינית אינפרא אדום. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הרכיב הזה ? כלומר את העינית ? או איך זה נקרא ? מה לבקש מהמוכר ? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S5333-MX והבעיה היא שיציאת כרטיס המסך נשברה לחלוטין כך שלא ניתן חבר את כבל המסך לתוכה.על כן גם לא ניתן להכנס לביוס ולבטל את כרטיס ה ONBOARD שעל לוח האם. שאלתי האם ניתן לעשות משהו אחר כגון שינוי ג'מפרים על לוח האם? בתודה,יגאל
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי בו מספר כניסות USB. כניסה אחת USB 3.1, ועוד 3.1 של USB TYPE C(אדום) שתי כניסות USB 3 כחולות מאחורה. שתיי כניסות USB 3 צהובות(לא סגור מה זה). עוד כמה כניסות USB 2 מאחורה ומקדימה ועוד שתי כניסות USB 3 כחולות מקדימה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לשני הסנסורים להתחבר, רק אחד מתחבר השני מראה בעיה. נסיתי לחבר בכל מיני קונפגורציה, כדי שלא ישבו על אותו הקונטרולר. שום דבר לא עזר. רק אחד מתחבר. איך אוכל לחבר את שניהם? בנוסף, איך למקם את שני הסנסורים אם אני מתכוון לשחק בישיבה מול המחשב(אבל קצת רחוק מהשולחן כדי שאוכל להגיע קדימה). נראה שאם אני קרוב מדי לסנסורים אז הם לא יכולים לקלוט את הידיים שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב בעל CD ו-HD היושבים כל אחד על BUS נפרד, אני רוצה להוסיף צורב: האופציות: 1. לחבר את הצורב כ-SLAVE ל-CD. 2. לחבר את ה-CD כ-SLAVE ל-HD על BUS אחד, והצורב על BUS נפרד. (ה-HD ב-ATA100 - האם יפריע?) מה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועי צריה מיטביים בצרבה מ-HD ומדיסק לדיסק ? תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הכי מתאים אבל לא ראיתי מתאים ממנו לשאלה על ניקוי מסך מחשב. אחרי כמה שבועות מתחיל להסתמן הצורך להסיר כמה כתמים ושאלתי היא אם מטליות של Dr Byte הזולות הספוגות בתמיסה אנטי סטטית יכולות לעשות את העבודה או רק לגרום נזק. כתוב עליהן שאינן מתאימות למסכי כרום, למה הכוונה? יש לי מסך 19" של PROVIEW.
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מתכוון להרכיב היום את המחשב החדש שלי ועל-פי הבנתי, הבעיה העיקרית שעלולה להיווצר (אלא אם כן אשתמש בפטיש) היא נזק עקב חשמל סטטי בידיים. כרגע הכל נמצא באריזות שמונעות את הבעיה, אבל מה עושים כשמוציאים את הרכיבים ןמתחילים להרכיב ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחקתי את הביוס במחשב שלי הלוח אם הוא KT4AV של MSI וברור שמחקתי את הביוס מה עושים כדי לשחזר את הביוס? כמובן שמדליקים את המחשב לא הביוס הוא לא מזהה כלום, רק מקבל חשמל וזהו. גם דיסק BOOT לא עוזר וכו. מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צירפתי בהמשך אינפורמציה מתוך אברסט המראה כי ה - AGP אצלי הוא לא פעיל. רציתי לשאול כיצד ניתן לשנות זאת ? ניסיתי בביוס , והגדרתי כי כרטיס המסך הראשי ייפעל ב - AGP אך בכל זאת אין שינוי . מישהו מכיר כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? AGP Controller AGP Version 3.05 AGP Status Disabled AGP Device SiS 330 Mirage Integrated AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed 8x Fast-Write Supported, Enabled Side Band Addressing Supported, Enabled Chipset Manufacturer Company Name Silicon Integrated Systems Corporation Product Information http://www.sis.com/products/index.htm#chipsets Driver Download http://download.sis.com Problems & Suggestions Problem …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מודם ראוטר TPLINK VR600. כשאני מעלה נתונים לענן בלפטופ באמצעות WIFI, במחשב השני אני מקבל חיבור ממש איטי וצריך לחכות כמה שניות כדי שכל דף יפתח. להבנתי הנייד תופס את כל נפח הגלישה ולכן המחשב שמחובר בLAN מקבל גלישה איטית. יש דרך לתעדף את המשתמשים? ברצונ שהמחשב שמחובר בLAN יקבל את מלוא התעבורה, והלפטופ שמעלה בWIFI, ישתמש במה שנשאר. דרך וינדוס? תוכנה? תוכנה לא חינמית? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, לאחר שהיה נתקע לעיתים קרובות חשדתי בוירוס או מחלה אחרת.. שם דבר לא עזר, התקנה מחדש של מ"ה אקס פרו פתרה חלקית/זמנית את הבעיה והיו הרבה פחות בעיות כלומר נתקע רק פעם ב... בסוף הסרתי את הכרטיס PCI ממחשב ומאז הכל היה חלק. עכשיו אני מעוניין להחזיר את כולם או חלקם (לפי מה שאפשר בלי ליצור בעיות)! החזרתי 2 מתוך 3 שהיו והמחשב נתקע שוב מתישהו תוך כדי עבודה, אז ישר הסרתי את אחד מהם עכשיו הוא לא נתקע אבל נדמה לי שהוא יותר איטי במעט (לא בטוח). בקיצור אני צריך רעיונות מקוריים ולא מקוריים לבדיקה של הנושא האם הלוח לא בסדר בכלל אולי רק החיבורים PCI או חלקם , ואולי אלו בכלל הכרטיסים עצמם שהתקלקלו או אחד מהם. (אגב אני חושד בגלל שבגל חורף האחרון שה…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כיצד ניתן למחוק מחיצה של הרד דיסק על מנתצלהשתמש בכל הקיבולת
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
בעיה מאוד נפוצה:המעבד "דבוק"כל כך חזק עם המשחה הטרמית אל גוף הקירור, ובעת נסיון לפרק את גוף הקירור והמאורר מהתושבת,גם המעבד נעקר ממקומו ביחד עם גוף הקירור איזה פתרון יש,אם בכלל ?
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מהי הנוסחה המלאה לחישוב קצב העברת נתונים של ממשק PCI. אני צריך לחשב את קצב ההעברה שלו במידה והוא עובד במהירות 66MHz. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיצד ממרים אר דיסק EXFAT לFAT32 בצעתי אתחול ובטבלה שמופיע לי נותן לי רק 2 אפשריות NTFS או EXFAT חשוב לי שהפורמט יהיה בFAT32 בכדי שאני יוכל לחבר את האר דיסק חיצוני ל XBOX360
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פתחתי קובץ minidump והשתמשתי באופציה analyze-v איך משתמשים\קוראים\מנתחים את המידע מאופציה זו? תודה!! אם אפשר בבקשה דוגמא פרקטית
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-