עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Moti1,

ברשותי לוח אם של GIGABYTE 7VAXP. על הלוח יש חיבור (כלומר אופציה להוספה) לעינית אינפרא אדום. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הרכיב הזה ? כלומר את העינית ? או איך זה נקרא ? מה לבקש מהמוכר ? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. שלום רב, יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S5333-MX והבעיה היא שיציאת כרטיס המסך נשברה לחלוטין כך שלא ניתן חבר את כבל המסך לתוכה.על כן גם לא ניתן להכנס לביוס ולבטל את כרטיס ה ONBOARD שעל לוח האם. שאלתי האם ניתן לעשות משהו אחר כגון שינוי ג'מפרים על לוח האם? בתודה,יגאל

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  3. Started by Sargon,

קניתי מחשב חדש ויש לי בו מספר כניסות USB. כניסה אחת USB 3.1, ועוד 3.1 של USB TYPE C(אדום) שתי כניסות USB 3 כחולות מאחורה. שתיי כניסות USB 3 צהובות(לא סגור מה זה). עוד כמה כניסות USB 2 מאחורה ומקדימה ועוד שתי כניסות USB 3 כחולות מקדימה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לשני הסנסורים להתחבר, רק אחד מתחבר השני מראה בעיה. נסיתי לחבר בכל מיני קונפגורציה, כדי שלא ישבו על אותו הקונטרולר. שום דבר לא עזר. רק אחד מתחבר. איך אוכל לחבר את שניהם? בנוסף, איך למקם את שני הסנסורים אם אני מתכוון לשחק בישיבה מול המחשב(אבל קצת רחוק מהשולחן כדי שאוכל להגיע קדימה). נראה שאם אני קרוב מדי לסנסורים אז הם לא יכולים לקלוט את הידיים שלי?

4. Started by drdan,

למחשב בעל CD ו-HD היושבים כל אחד על BUS נפרד, אני רוצה להוסיף צורב: האופציות: 1. לחבר את הצורב כ-SLAVE ל-CD. 2. לחבר את ה-CD כ-SLAVE ל-HD על BUS אחד, והצורב על BUS נפרד. (ה-HD ב-ATA100 - האם יפריע?) מה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועי צריה מיטביים בצרבה מ-HD ומדיסק לדיסק ? תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by Real_Me,

לא בטוח שזה הפורום הכי מתאים אבל לא ראיתי מתאים ממנו לשאלה על ניקוי מסך מחשב. אחרי כמה שבועות מתחיל להסתמן הצורך להסיר כמה כתמים ושאלתי היא אם מטליות של Dr Byte הזולות הספוגות בתמיסה אנטי סטטית יכולות לעשות את העבודה או רק לגרום נזק. כתוב עליהן שאינן מתאימות למסכי כרום, למה הכוונה? יש לי מסך 19" של PROVIEW.

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by yaloner,

אני מתכוון להרכיב היום את המחשב החדש שלי ועל-פי הבנתי, הבעיה העיקרית שעלולה להיווצר (אלא אם כן אשתמש בפטיש) היא נזק עקב חשמל סטטי בידיים. כרגע הכל נמצא באריזות שמונעות את הבעיה, אבל מה עושים כשמוציאים את הרכיבים ןמתחילים להרכיב ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by xytkhi,

מחקתי את הביוס במחשב שלי הלוח אם הוא KT4AV של MSI וברור שמחקתי את הביוס מה עושים כדי לשחזר את הביוס? כמובן שמדליקים את המחשב לא הביוס הוא לא מזהה כלום, רק מקבל חשמל וזהו. גם דיסק BOOT לא עוזר וכו. מה עושים? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ofek_fel,

צירפתי בהמשך אינפורמציה מתוך אברסט המראה כי ה - AGP אצלי הוא לא פעיל. רציתי לשאול כיצד ניתן לשנות זאת ? ניסיתי בביוס , והגדרתי כי כרטיס המסך הראשי ייפעל ב - AGP אך בכל זאת אין שינוי . מישהו מכיר כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? AGP Controller AGP Version 3.05 AGP Status Disabled AGP Device SiS 330 Mirage Integrated AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed 8x Fast-Write Supported, Enabled Side Band Addressing Supported, Enabled Chipset Manufacturer Company Name Silicon Integrated Systems Corporation Product Information http://www.sis.com/products/index.htm#chipsets Driver Download http://download.sis.com Problems & Suggestions Problem …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. שלום חברים. ברשותי מודם ראוטר TPLINK VR600. כשאני מעלה נתונים לענן בלפטופ באמצעות WIFI, במחשב השני אני מקבל חיבור ממש איטי וצריך לחכות כמה שניות כדי שכל דף יפתח. להבנתי הנייד תופס את כל נפח הגלישה ולכן המחשב שמחובר בLAN מקבל גלישה איטית. יש דרך לתעדף את המשתמשים? ברצונ שהמחשב שמחובר בLAN יקבל את מלוא התעבורה, והלפטופ שמעלה בWIFI, ישתמש במה שנשאר. דרך וינדוס? תוכנה? תוכנה לא חינמית? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by at,

לפני כמה חודשים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, לאחר שהיה נתקע לעיתים קרובות חשדתי בוירוס או מחלה אחרת.. שם דבר לא עזר, התקנה מחדש של מ"ה אקס פרו פתרה חלקית/זמנית את הבעיה והיו הרבה פחות בעיות כלומר נתקע רק פעם ב... בסוף הסרתי את הכרטיס PCI ממחשב ומאז הכל היה חלק. עכשיו אני מעוניין להחזיר את כולם או חלקם (לפי מה שאפשר בלי ליצור בעיות)! החזרתי 2 מתוך 3 שהיו והמחשב נתקע שוב מתישהו תוך כדי עבודה, אז ישר הסרתי את אחד מהם עכשיו הוא לא נתקע אבל נדמה לי שהוא יותר איטי במעט (לא בטוח). בקיצור אני צריך רעיונות מקוריים ולא מקוריים לבדיקה של הנושא האם הלוח לא בסדר בכלל אולי רק החיבורים PCI או חלקם , ואולי אלו בכלל הכרטיסים עצמם שהתקלקלו או אחד מהם. (אגב אני חושד בגלל שבגל חורף האחרון שה…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by shukiyahalomy,

כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?

13. כיצד ניתן למחוק מחיצה של הרד דיסק על מנתצלהשתמש בכל הקיבולת

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  14. בעיה מאוד נפוצה:המעבד "דבוק"כל כך חזק עם המשחה הטרמית אל גוף הקירור, ובעת נסיון לפרק את גוף הקירור והמאורר מהתושבת,גם המעבד נעקר ממקומו ביחד עם גוף הקירור איזה פתרון יש,אם בכלל ?

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  15. מישהו אולי יודע מהי הנוסחה המלאה לחישוב קצב העברת נתונים של ממשק PCI. אני צריך לחשב את קצב ההעברה שלו במידה והוא עובד במהירות 66MHz. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by davidkeren,

כיצד ממרים אר דיסק EXFAT לFAT32 בצעתי אתחול ובטבלה שמופיע לי נותן לי רק 2 אפשריות NTFS או EXFAT חשוב לי שהפורמט יהיה בFAT32 בכדי שאני יוכל לחבר את האר דיסק חיצוני ל XBOX360

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by alia,

פתחתי קובץ minidump והשתמשתי באופציה analyze-v איך משתמשים\קוראים\מנתחים את המידע מאופציה זו? תודה!! אם אפשר בבקשה דוגמא פרקטית

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. במשרד אנו משתמשים בשני מסכים, בבית אני עובדת על לפטופ (שגם לו יש לי שני מסכים) ומתחברת למחשב במשרד מרחוק. כאשר אני במסך העבודה מרחוק אני לא יכולה להשתמש במסך השני בלפטופ - מסך העבודה מרחוק אינו מציג בו… כיצד אני מסדרת בעבודה מהבית שגם המחשב אליו אני מתחברת במשרד יכיר בשני המסכים שלי בבית?

• 0 תגובות
    • 270 צפיות
  19. אני מנסה להעביר למחשב חדש עם XP PRO ואאוטלוק 2002 את הדואר מאאוטלוק אקספרס של חלונות 98. ניסיתי בייבוא את אופציית העברת קובץ ה-PST כי מצאתי קובץ כזה בחלונות 98 אבל התברר שאלו היו הודעות דואר ישנות כלשהן. ניסיתי את אופציית העברה מאאוטלוק אקספרס 4 או 5 שיש שם אבל כשהגעתי לתיקייה של אאוטלוק הישן הוא לא נתן בטענה שהקבצים בשימוש, למרות שלא ברור מדוע שזה יהיה המצב. הקבצים באאוטלוק של 98 הם בסיומת DBX ולא מצאתי אופציית העברה לקבצים כאלה. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by kokoki,

שלום, אני רוצה לעדכן את ה- directx שלי ואני לא יודע איך, אשמח להסבר בעניין, תודה.

21. שלום אנשים אני מעוניך לפרק את המאורר אני יודע שהוא מולבש ביחד עם הצלעות קירור כאשר אני פותח את התופסנים בשני הצדדים אני מרגיש שזה משתחרר אבל זה לא יוצא לי החוצה למה?? ניסיתי להפעיל כח ועדין לא יוצא...?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  22. שלום שלום טוב, אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מעוניין לשלם 190 שקל בשביל ההרכבה (מעדיף עוד 256 MB ) אני בעל ידע בסיסי - הרכבת הארד דיסקים, כרטיסי מסך, קול וכו'. אני צריך לדעת איך להרכיב מעבד וכו' תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כיצד מתחברים לרשת ביתית במערכת Windows 7

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. Started by crazyunser7,

איך ניתן לעשות בדיקה שהמעבד תקין? נגיד כמו MEMTEST לזכרונות אבל משהו דומה למעבד?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. טוב, אז הסיפור שלי כזה, יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ שבערך לפני חצי שנה פתאום אני מדליק ואין את צליל הPOST, לא רואים כלום על המסך, רק המנורה של ההארד דיסק במארז דולקת, הוצאתי את כל החומרה, ניסיתי להדליק ללא זיכרון \ כ. מסך ואין שום תגובה, ניסיתי עם ספק כוח אחר - שום כלום, עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש, אבל לפני זה אני צריך לדעת האם המעבד טוב איך אפשר לדעת?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.