עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cvtt.z88,

בזמן האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים אחרי נתוח של הDUMP מצאתי שהבעיה מקובץ win32k.sys מה אומר הקובץ הזה? מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ? יש קובץ DUMP למטה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד- Q6600 לוח אם - gigabyte p35 ds3l זיכרון- ocz ddr2 1000mhz 4GB כרטיס מסך- Club3D Geforce 9800GTX 512MB ספק כוח- HEC 600W הצגת הבעיה: כאשר אני משחק במחשב (assasians creed) אחרי כשעה בערך עולה לי המסך הכחול של הוינדוס שאומר שהפסיק את פעולת הוינדוס ע"מ למנוע נזק לחומרה... איפה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  3. The monitor profile Samsung - Natural Color Pro 1.0 ICM appears defective הבנתי שהתקלה נפוצה.... מה עלי לעשות בשביל לפתור אותה? תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. הכרטיס: 9600pro של גיגהבייט הקירור זהה לקירור שיש כאן: http://www.pcstats.com/articleimages/200307/gigabyter96p128D_front.jpg בכל מקרה,המאוורר פשוט לא מסתובב. פתחתי אותו (לאחר שהוא הפסיק לעבוד כמובן) ובדקתי אם אין שום דבר שעוצר אותו - שום דבר לא עוצר אותו. אני יכול לסובב אותו עם האצבע חלק. הלד של המאוור דולק,והכרטיס גם עובד,ככה שאני בטוח שזה לא עניין של מתח (הלד+מאוורר מקבלים חשמל מהמולקס,ככה שהסיכוים שזה בגלל מולקס מקולקל שואפים ל0) שמתי על הציר של המאוורר מנקה מגעים (לא שומני כמובן), זה לא עזר. ניסיתי להפעיל את הכרטיס ולבדוק אם הציר מסתובב,והוא לא,ככה שזאת גם לא בעייה בציר עצמו או במאוורר. אין לי מושג מה לעאזאל זה יכול להיות,כי הכל נראה תקין. לפני שאני הולך להחליף לו קי…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. הבעיה: לפני שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה וכתוב בחלון כחול של הווינדוס "xmnt2002 not found" מה זה ואיך אפשר לפתור את זה? מצאתי כל מני דברים שאמורים לעזור בפורמים מחול אבל לא הבנתי מהם כלום... והשאלה: אם אני מתקין משחק של DX10 על ווינדוס XP שבXP זה מקסימום DX9.0C אז זאת אומרת שאני לא מנצל את ה DX10? שאני משחק רגיל על DX9 ? ועוד שאלה קטנה, קצת לא קשורה, מה פחות מכביד על המחשב וויסטה BASIC או HOME?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by idan79,

קצת קראתי על זה בפורום אבל אשאל בכול זאת מדובר במסך אסוס 22 MW221C וכרטיס מסך ATI 4850 וכמו שציינתי בכותרת המסך נכבה כול כמה דקות [10-15] חשוב לציין שהוא לא יוצא ממצב זה אלא אם כן אני מכבה את המסך ומדליק אותו שוב בדקתי בהגדרות צריכת החשמל והם תקנים חשוב לציין שזה התחיל ביום בהיר,ללא שינוי מיוחד פעולות שעשיתי עידכון וויסטה כ.מסך ואנטיווירוס בדיקת ניקיון [המחשב נקי!] [רק המסך קורס,לא שאר המחשב] [ה שומר מסך עובד כרגיל וגם כאשר הוא נכנס למצב המתנה בסיומו הוא עושה זאת בהצלחה] הבעיה היא שבעבודה שוטפת הוא נופל וללא הפעלה מחדש ידנית הוא לא חוזר לשדר תמונה רעיונות איך פותרים את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  7. היי ברשותי מחשב HTPC הכולל מארז של EZCOOL. לצערי ספק הכוח של המארז הוא רק 400W. כאשר קניתי את המחשב לא חשבתי על ספק רציני ולכן לא בררתי את הנושא לעומקו. כרטיס המסך של CLUB3D דורש ATX2.2 ובדרישות המינימום של הוא מבקש 450W. כאשר אני מחבר ומנצל את כול חיבורי החשמל כלומר: 2 כוננים קשיחים וכן צורב אחד פלוס כמה יציאות USB המחשב מתחיל לעבוד מוזר ולפעמים הוא נתקע על BLUESCREEN או לא מזהה חלק מההתקנים אחרי RESTART. כאשר אני מנתק את הצורב - חיבורIDE העסק שובחוזר לעבוד. אתמול חשבתי שיש לי בעיה בחיבור IDE והחלפתי ל צורב SATA אך שוב אחרי זמן מסוים המחשב קרס על הודעת BLUESCREEN. שאלותי הם איך אני יודע בוודאות שהבעיה בספק הכוח? האם יש תוכנה כלשהי שמודדת האם הספק מספיק חזק? האם ספק ה…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by rikimaru,

היי חברים אני צריך את עזרתכם. בזמן האחרון בזמן שאני משחק (לא משנה באיזה משחק) המחשב שלי נכבה באופן הבא: 1. ספק הכוח ממשיך לעבוד, 2. האורות על לוח האם ממשיכים לעבוד, 3. המאווררים במארז, של המעבד, ושל כ.מסך ממשיכים לעבוד, 4. התמונה במסך נתקעת, 5. המקלדת והעכבר לא מגיבים, 6. הדבר היחיד שלא מראה סימני חיים הוא ה-LED המעיד על פעולת הדיסיקים הקשיחים... אחרי שאני לוחץ על כפתור ה-Rest והמערכת עולה אין הודעות שגיאה כל שהם ואפילו ב-Event Log לא מופיע כלום, אפילו שהמערכת עובדת במשך ימים רצופים היא לא ניתקעת או נותנת איזו שהיא הודעת שגיאה... אלא רק בזמן שאני משחק (למרות שכשהאזנתי למוזיקה כמה פעמים קרה לי אותו הדבר). אני סוחב את התקלה הזו כבר חודש ואני חושב שזה בגלל הספק כוח שהוא לא ח…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  9. או לאיזה שהם תקלות חומרה? הכוונה שלי שבמקום שהמארז יעמוד הוא ישכב על הצד.. (מקווה שקלעתי לפורום הנכון חח) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. יש לי מארז חיצוני לדיסק קשיח ATA שקניתי לפני יותר מ- 5 שנים. בקושי השתמשתי בו אבל לפני כשנתיים השתמשתי בו זמן קצר והוא היה תקין לכאורה. הבעיה שלי היא שבמסמכים המצורפים למארז (בקופסת הקרטון שלו) אין שום הסבר טככני על החומרה. גם אין רישום על הכרטיס המובנה של המארז של פרטים טכניים (כגון מתח נידרש). החלקים המקוריים שצורפו למארז, הם כנראה כבל USB וספק כוח חיצוני אינם בקרטון, לכן עלי לגרד מפה ומשם כבל USB מתאים וספק כוח מתאים. מצאתי אצלי בבית כבל USB מתאים מבחינת החיבור למכשיר. מצאתי גם ספק זרם ישר חיצוני שמתאים מבחינהת החיבורים והוא מספק מתח בשיעור של 12 וולט (כנראה -12 וולט). במתח זה הוא מספק עד 1.5 אמפר. השאלה שלי היא אם המתח של מינוס 12 וולט הוא המתח הנכון (לספק זרם ישר…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by Jabberwock,

לעיתים קרובות יש לי רעשים בתמונה של הטלוויזיה שמתבטאת כעצירה של התמונה ובמקומה נקודות אדומות, צהובות, מה לא. כשמדליקים את המאוורר או מכבים זה יוצר גם רעשים. עכשיו קראתי בחוברת של הטלוויזיה שאמור להיות מבודד בין כבל האנטנה לטלוויזיה. ולא צירפו לו אותו יחד עם האריזה שקניתי את הטלוויזיה. האם זה מה שיפתור לי את הבעיה? ואיפה אני יכול לקנות את המבודד, וכמה זה עולה? האנטנה נועדה לקליטת ערוצי עידן+. עריכה: טעות שלי, המאוורר לא יוצר רעשים.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  12. שלום רב. קניתי ממש עכשיו מחשב חדש, עם Mugan 3 Rev B. הבעיה היא שהוא עובד באופן קבוע על מהירות מקסימלית, וזה לא ממש לא נעים באוזן. יש דרך להוריד את המהירות שלו באופן ידני? הלוח אם שלי הוא MSI Z77A G43. תודה רבה. עריכה: הסתדרתי אחרי חיטוט בביוס. תודה בכל מקרה!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. אהלן חבר'ה לצערי כמעט פעם ביומיים באמצע משחק המחשב נתקע וכל הצבעים במסך מתחרבשים יש לי דרייבר לכרטיס מסך מעודכן הסתכלתי ב- EVENT VIEWER וראיתי את השגיאה הבאה שקרתה בדיוק בזמן שנכבה המחשב: The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID {C97FCC79-E628-407D-AE68-A06AD6D8B4D1} and APPID {344ED43D-D086-4961-86A6-1106F4ACAD9B} to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. event id:10016 למישהו יש פתרון ?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. שלום רב לכולם!! הוצאתי את הבטריה של הביוס ל 10 דקות כדיי לאפס את הסיסמא לאחר מכן שהפעלתי את המחשב הוא פעל לאט מאד וכמעט בלתי אפשרי לבצע בו פעולות הכי קטנות !! אני לא מבין מה הבעיה אולי משהו בהגדרות של הביוס תודה לעוזרים חייב תשובה דחוף ומהר! תשאלו שאלות כדי לדעת עוד על הבעיה אולי זה יעזור לכם לפתור לי אותה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. שלום רכשתי את חבילת ה upgrade לחלונות 7 הכל עבד כמו שצריך ואפילו להפתעתי לא הייתי צריך לעדכין את הדרייברים שלי. אבל..... אחרי מספר שעות שהמחשב דולק ללא שימוש כאשר אני חוזר לעבוד עליו, המחשב תקוע ברמה שאפילו העכבר לא עובד. כמובן שגם המקלדת בכלל לא מגיבה. לבסוף אני נאלץ לעשות כיבוי לא חוקי, וכך כל פעם התהליך חוזר על עצמו. יש לי מחשב יחסית חזק. גם העכבר שלי וגם המקלדת מחוברים בכבל למחשב. וזה חיבור ישיר למקום של המקלדת ועכבר ( לא חיבור usb ) אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כונ…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. לא מזמן התחילה לי בעייה שהמחשב היה מכבה את עצמו לבד ונדלק לבד. קניתי הארד דיסק חדש (זה שמכיל את המערכת הפעלה שהיא ווינדוז 7 אגב) וזה לא עזר. הרצתי memtest לזיכרון במשך 6 שעות ללא כל תקלה (4 ג'יגה של קורסייר) וזה נראה שכשאני מנתק כרטיס זיכרון אחד מהשתיים המחשב פועל ללא כל תקלות. האם אני מסיק מזה שזאת בעייה בכרטיס? אפילו שהMEMTEST לא מצא תקלות? תודה רבה לכל מי שנכנס וייתן לי תשובה פשוטה מניסיון קודם. זיכרון טוב זה לא דבר זול (:

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  17. כל האייקונים שהוספתי לשלוחן עבודה נעלמים ובאקספלורר כל המעודפים נעלמים, זה קרה אחרי הפסקת חשמל ועכשיו אחרי כל כיבוי של המחשב

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. קניתי מחשב כדלהלן: ספק - TT TOUGHPOWER 750W לוח אם - GA-P35-DS3 מעבד - Q6600 כרטיס מסך - 8800 GTS 320MB של ALBATRON זכרון פנימי - 2GB HD - של WESTERN DIGITAL 500GB ------------------------------------------------ כעבור כחצי שנה החלו הבעיות: בהתחלה המחשב היה נתקע באמצע משחק. אחר כך גם באמצע סרטים שהרצתי. אחר כך הוא היה נתקע סתם ככה, בשולחן העבודה של ווינדוז כששום דבר כבד\מיוחד לא רץ. לקחתי את המחשב לבדיקה. הם אמרו לי שהבדיקה שלהם העלתה שהבעיה בלוח אם. מכיווון שיש לי אחריות על הלוח, שלחתי אותו למקום שקניתי ממנו. אתמול קיבלתי לוח אם אחר: GA-EP43-DS3 - rev. 1.0 התקנתי "חלונות" VISTA 64 BIT + SP1. היום באמצע פעולה בVISTA המחשב נכבה. הפעלתי מחדש, חזרתי על הפעולה, נתקע. (הפעולה …

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  19. יש לי מצלמה CANON A510 קניתי אותה עם כרטיס SD 256MB אני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון SD 8GB אבל אני לא יודע אם זה יתאים או תומך ? סרקתי בגוגל לא מצאתי איזכור אחד על הנפח זיכרון שאפשר לשים בה . זה לא אמור להיות רשום ?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by Good Day,

לאחרונה המחשב שלי התחיל לזייף קצת, והתחילו להתרחש קפיאות ספונטיות, לפעמים חצי שעה, לפעמים שעתיים, מרגע הפעלת המחשב. המחשבשלי מריץ גם XP SP2 וגם Ubuntu, כאשר ב-XP מתרחשות קפיאות מזדמנות, ואילו ב-Ubuntu שום דבר. ביצעתי התקנה נקייה של XP, והבעיה ממשיכה. אז העפתי מבט על טמפרטורות / מתחים ב- Speed Fan - הטמפ' אומנם לא נמוכות, אבל לא גבוהות מספיק בשביל לגרום למחשב לקפוא. בקשר למתחים, שמתי לב שהמסילה של ה-מינוס 12v והמינוס 5v לא מספקות מתחים מדויקים - מינוס 16.97v ומינוס 8.78v (בהתאמה). זה מצביע עלבעיה ברורה בספק - החלפת הספק תפתור את הבעיה ? למה הבעיה, שברור שהיא חומרתית, מתרחשת ב-XP ואילו ב-Ubuntu אין שום סימן חשוד ??? תודה .. - אני אבדוק את המתחים עם רב מודד ברגע שאני…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by SHIMON106,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב של מסך כחול וזה מופיע לי באופן קבוע כול יום 3 4 פעמים ביום עים מישהו יכול לעזור לי בפתרון לבעיה הזאת אני ישמח ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 24 BCP1: 001904AA BCP2: 919D0A80 BCP3: 919D077C BCP4: 818851FD תודה רבה לכול העוזרים...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by ggg456,

שלום לכולם, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש לאחי ושמתי לב שהוא קורס טוטלית כשאני מנסה להכנס למשחקים (מעט כבדים לא ממש רציניים) ובנוסף בניגון סרטי HD. בדקתי יותר לעומק והתקנתי בזהירות את הדרייברים של הכרטיס מסך וגם DIRECTX, קודקים והכל אבל שום דבר לא עזר. הועלתה ההשערה שזה אולי בחומרה, לכן הורדתי אוורסט ועשיתי טסט מאמץ למערכת. לאחר שנייה בדיוק המחשב קרס מדובר במחשב די טוב יחסית מעבד אינטל דואל קור 8400 כרטיס מסך של אינוידיה GTX 260 ג'יגה בייט זכרון 4GB ראם לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט E43 אם אני לא טועה הרדיסק 500GB ניסיתי שוב בדיקות מאמץ באוורס ואני רואה שכאשר אני מבצע טסט מאמץ על הזכרון המהיר בלבד (ללא מעבד או שאר החומרה לסוגיה) המחשב קורס מייד וכאשר אני עושה בד…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  23. שאני מאפס את ההגדרות בביוס הוא עושה לי OC מעלה את הבאס של המעבד ל 266X12 ואת הזכרונות מוריד ל 266X2 זה מוזר הברירת המחדל אמורה להיות 200X12 מעבד וזכרונות 333X2 למה זה ככה ? ואי אפשר לשחק במכפלה כלום אז אני נאלץ לסדר את זה ידני להוריד את המעבד ל 200 ולעלות את הזכרונות ל 333 משהו אולי דפוק בלוח אם ? כי המחשב עושה מצויין רק בביוס קורה משהו מוזר , אני מכוון בביוס את הזכרונות 667 אני נכנס ל CPUZ רשום 250X2 איך יכול להיות 500MHZ ולא 667MHZ ? שאני נכנס לביוס רשום 667MHZ !!! עריכה : עשיתי CLR CMOS כלום המחשב עולה רגיל לא מאפס את עצמו והכי מוזר שאני מגמפר את ה CLR BIOS המחשב לא אמור לדלוק והוא דולק רגיל ממש מוזר העניין הוא שהמחשב עובד רגיל אבל הזכרונות 500MHZ שזה מבאס אותי והלוח ל…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. Started by ds.trias,

היי, לאחרונה החלטתי ללכת על מחשב חדש למטרות גיימינג. במהלך השבועות האחרונים התחלתי לקרוא וללמוד המון על הנושא, ולבסוף החלטתי להזמין את החלקים ולהרכיב את הכל בעצמי, כמעין אתגר.. זה המפרט שבחרתי לי: Intel Sandy Bridge Core i7 2700K NZXT Source 210 Elite USB3 Black Seasonic S12II-620 620W CPU SCYTHE MUGEN 3 Heat Pipe msi Z77A g45 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9SAPPHIRE HD 7850 2GB (OC EDITION) GDDR5 256Bit Dual Fan Crucial M4 128GB SSD Dell U2412M סיימתי היום להרכיב הכל. חיברתי את המסך עם כבל אחד לכניסת DVI של הכרטיס מסך. חיברתי כבל שני מהמסך עם יציאת USB לIO בגב המחשב (בהתאם להוראות המסך - DELL U2412M). חיברתי את הספק והמסך לחשמל. כעת אני מד…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  25. לי יש את הWD 80GB עם ה8 מגה קאצ ומשום מה למרות שיש קירור אקטיבי המעלות הם דיי גבוהות סביבות ה50+ החליפו לי את ההרד דיסק הקודם שגם היה מאותה חברה ואותו דגם והוא לרוב היה בסביבות ה30 מעלות עם קירור אקטיבי וקיבלתי את הגירסא היותר חדישה של אותו מוצר השינוי הוא שכל המוצר צבוע עתה בצבע שחור... מישהו מכיר את הבעיה בסידרה זו? כי ההרד דיסק עצמו לא חם כל כך...מה אתם מציעים לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.