עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיף פתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X3894712938423948 0000000000000000000000000X999999999\ משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונות יש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהו המחשב בן שבוע וכמה ימים חייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאת לא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הז…

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by sshhaayy11,

יש לי בעיה מוזרה עשיתי format למחשב ואחרי זה התקנתי WINDOWS ובשלב שאחרי העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול מחדש ושמופיע המסך השחור של XP אז הוא ניתקע דברים שניסתי ולא עוזר *ניסיתי כמה גירסאות שעובות של WIN *ניסיתי הארד דיסק אחר למקרה ולא יודע *ניסיתי אתחול איטי ועדיין לא עוזר תמיד ניתקע באותו שלב והמחשב עבד לפני הפירמוט אז לא יודע אם זה חומרה או בעיית תוכנה אשמח מאוד לעצה כי אני כבר תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by dm7,

[קניתי מחשב חדש ואני צריך להוריד ולהתקין דרייברים מעודכנים, האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים כדי להתקין את החדשים?. תודה מראש. נ.ב אני לא הכי מבין במחשבים ומבקש הסברים ככל שניתן.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. בערך חצי מהמשחקים על המחשב עובדים לגבי החצי השני אתה מפעיל את המשחק זה עובר למצב FULL SCREEN ואז חוזר לדסקטופ משחקים שעובדים FATE משחקים שלא עובדים HELLGATE FABLE הכל התחיל אחרי שהקספרסקי הודיע לי שקובץ בשם EXPLORER.EXE (אבל במיקום שונה מאיפה שהוא אמור להיות) הוא בעצם קילוגר אז עשיתי לו TERMINATE ו APPLY TO ALL

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  5. Started by Elite_Sniper,

מדי פעם כשאני משחק המסך עושה מעין פלאשים מוזרים כאלה ואז כשאני יוצא מהמשחק יש לי תהודעה הזאת(שלא רואים מה כתוב בה) http://img153.imageshack.us/img153/5551/thermalic7.jpg

6. Started by muli900,

דוד שלי הביא cd rom מהצבא ואני רוצה לדעת אם זה תורב או לא.... איך אני יודע???

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by falxori,

שלום. בעקבות חשד שנשרף לי ש לוח אם (תאור המקרה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280585.0 נראה לי הכי נכון יהיה לקחת את המחשב למעבדה, לוודא שזה באמת הלוח אם ואם צריך אז לקנות חדש ושהם ירכיבו (למרות שזה לא נראה מסובך, ירד לי הביטחון קצת אחרי שהמחשב הראשון שבניתי לבד לא שרד שבועיים...) אז עכשיו אני צריך מקום טוב שיודע את העבודה (אם יש באיזור הרצליה או פתח תקוה). אם אסור לפרסם כאן אז אפשר לשלוח המלצות בפרטי... תודה (ואם למשהו יש רעיון לגבי הבעיה, אני אשמח...) O

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by ekmo,

שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by hadash,

כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by Jeka90,

שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי המסך הבא: כשאני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל. לפני שבועיים בערך הבעיה הזאת לא היתה. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום טוב שמעו אני עכשיו צריך לפרמט את המחשב וכשאני בהתקנה אני ראה שהHD של לא מזוהה (זה יכול להיות בגלל שהוא SATA) עכשיו כשנכנסתי לביוס באפשרות שאני בוחר את הסדר קריאה(CD פולפי וכו') ראיתי שאין שם HD... יכול להיות שהHD בכלל לא מזוהה במחשב ואני סתם שובר את הראש? יש דרך לבדוק אם הוא מזוהה ועובד?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by avi.hagit,

יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by hedva,

ערב_טוב בעיית_*קלדת_*וזרה אין_אפשרות_לעשות_רווח,_לכן_קו_תחתון אין_אפשרות_לעבוד_עם_אותיות_40,50_לכן_יש_כוכבית *קש_E*TER_וגם_בקספס_ש*עליו_לא_עובדים תודה_*ראש_ל*ציל

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by IdanS,

ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by matan770,

לפניי שבוע פירמטתי את המחשב,ביום הראשון אחרי הפירמוט סגרתי אותו אבל הוא לא נסגר,הייתי צריך ללחוץ על הכפתור שבדרך כלל הוא נסגר בלי זה. זה קרה 3 פעמים ובשאר הוא נסגר כרגיל... מזה יכול להיות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by punk119,

יום שישי שדרגתי את הכרטיס מסך מradeon 9800 לX1950 אחרי שהדלקתי את המחשב אחד ההארדיסקים התחיל לעשות טיקים כל פעם שהוא היה עושה טיק המחשב היה נתקע לכמה שניות מדי פעם המחשב היה נתקע חשבתי שזאת בעיה בהארדיסק אז הוצאתי אותו זה נהיה עוד יותר חמור עכשיו המחשב זורק לי מסכים כחולים כל הזמן ורושם שם שיש לו איזה בעיה עם ATAPI משהו כזה והמחשב עובד ממש לאט עכשיו עכשיו החזרתי את הכרטיס מסך הישן הוא עדיין עובד לאט אבל לפחות לא נתן לי עדיין שום מסך כחול

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by prager,

זה מטריף אותי.... אני שומע מוזיקה.. ושומעים את זה חזק לאללה.. לעומת זאת כשנאי רואה סרטים הקול בקט הרבה הרבה יותר חלש... אם אני מסנה להקשיב רק למילים אני לא מבין מה אומרים מרוב שזה חלש.. וזה לא שבתוכנה של הסרטים שומעים נמוך.. בגלל ההגדרות ההגדרות שם על הקול הכי גבוהה.. וגם בתוכנות אחרות של סרטים שומעים באותו רמה של ווליום.. אז מה אפשר לעשות? ובדקתי באייקון הקטן שאחראי על המוזיקה הכל על הכי גבוהה שם..

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. Started by shibie,

איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by wooper,

שלום מותקנים אצלי הדרייברים של הקול ac 97 לאחרונה היתה ירידה בעיה בביצועי הקול כלומר שיחקתי בכבל של הaudio בשביל שישמעו קול. לרוב אני שומע באוזניות ולאחרונה לפעמים שמעו באוזניה אחת ולפעמים לא בכלל עכשיו אין בכלל audio לא מהאוזניות ולא מהרמקולים יש לי לוח gigabyte ga-k8nf-9

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט במאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by xgamer,

שלום רב, יש ברשותי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט דגם 1000. מה לא ניסיתי, הם לא עובדים במחשב מסויים (לא נבדק על מחשב אחר). הדרך היחידה שהם יעבדו, זה להעלות את המחשב בלי חיבור ה USB של המקלט, ולאחר שהכל עלה, לחבר חזרה, ואז החיבור מזוהה. התקנתי את הדרייבים ומחקתי אותם כמה פעמים ועדיין הבעיה נשארה. איפסתי את הביוס. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אני חושב שזה בעיה בחיבורי USB וההגדרות שלהם. שיחקתי םע כל מני הגדרות בביוס אבל לשווא. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  24. Started by haim85,

שלום לכולם אני סובל כבר מעל שנה עם מסכים כחולים או ריסט של המחשב מעצמו זה תלוי איך אתה מגדיר שמהמחשב יעשה ריסט או מסך כחול שיוצג השגיאות! אני לא מצליח לפתור תבעיה הזו כל מה שעשיתי עדיין לא עוזר לי לפתור תבעיה הזו החלפתי כמעט חצי מחשב ועדיין לא עוזררר ארדיסק חדש זכרונות חדשים לוח אם מעבד ספק! כולם חדש בתקווה שלא יחזור מסך כחול אבל כרגיל חוזר מזה לעזאזל מימה זה נובע איך אפשר לסדר תבעיה הזו ? בקשה תעזרו לי לפתור תבעיה הזו הינה תמונות לשגיאות שאני מקבל : stop 0x0000007e 0xc0000005 http://img224.imageshack.us/my.php?image=015jf6.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=018kp8.jpg http://img524.imageshack.us/my.php?image=025dr4.jpg http://img118.imageshack…

25. Started by duzap,

לחבר שלי יש בעיות במחשב ורציתי לבדוק את הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלו אז התקנתי לו everest ויש לו משהו שקוראים לו Aux, מה שאין במחשב שלי. אני רוצה לדעת איזה רכיב זה Aux. מה זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים