תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני ל…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בזמן שאני מעיל את המחשב עולה לי רק הרקע של שולחן העבודה ללא איקונים , ללא ההתחל וללא כלום מה ניתן לעשות מבלי לפרמט אודה לעזרתכם המהירה תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש של סמסונג והתקנתי אותו על המחשב... עכשיו, לפני שהיה לי את הצורב הזה היה לי צורב רגיל. ברגע שהתקנתי את החדש הגדרתי את הישן כSLAVE והחדש נותר MASTER... כשאני נכנס לביוס אני באמת רואה שהמצב הוא כזה... למרות כל זאת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס משום מה מופיע לי רק הצורב החדש... מישהו יודע מה הבעיה? באיזה שלב טעיתי? תודה והמשך יום טוב!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש.. אני רוצה לקנות כבר המון זמן כרטיס מסך חדש והייתי רוצה שאולי תעזרו לי לבחור אחד.. יש לי חיבור agp X4...ואני לא רוצה משהו יקר מ650.... נ.ב אם יש לי agp X4 אז רק agp X4 יכולים להתאים?
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני בודק במנהל המשימות, והמעבד שלי עומד על 100% כל הזמן. הפיירפוקס לוקח כ 30, ואין לי מושג מאיפה השאר. הוא פשוט לא יורד מ 100, והמחשב לא זז ככה. למה זה, ומה עושים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
לוח אם שלי הוא ASUS P4P800 מפרט - http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800/index05.htm חסר לי כבל לחיבור מתח ?SATA (כן יש לי כבל קטן למידע) לספק יש 2 יציאות מתח ישנות (לפלופי וכונן). מה אני עושה מחליף ספק? קונה כבל שחסר? ולאן מחבר אותו. האם אני אמור לקבל את הכבלים עם הצורב החדש?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי , יש לי לוח אם אסוס P4S533-VM שתומך ב - USB2 הביוס מוגדר usb2 enabled , כל הדרייברים מותקנים בדקתי את כל ה 6 כניסות , קדמיות ואחוריות אבל הוא לא מזהה התקני USB2 . רעיון ? תודה גולן
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, היום בבוקר פתחתי את המחשב, וכל תוכנה שאני מנסה להריץ, ממש כמה שניות לאחר שהיא עולה - ומופיע לי "erorr report", התוכנה מציגה את התוכן בצורה מעוותת (כל תוכנה - אנטי וירוס/אינטרנט אקפלורר), במידה ואני לוחץ "לשלוח את הקובץ שגיאות", החלון/תוכנה נסגרת. בקושי רב הצלחתי לכתוב הודעה זו :\ הדבר היחיד שאני חושב שיכל לגרום לזה, אבל לא בסבירות גבוהה, זה שאתמול עדכנתי את הדריוורים של הלוח אם (P4S800D), באופן מפתיע, הכול עבד אתמול הרבה יותר מהיר וחלק... ולא היו כל בעיות... אח שלי היה בערב ואין לי מושג מה הוא עולל למחשב. בכל מיקרה, יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה או שאין מנוס מפרמוט?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתקע כל כמה שעות והייתי צריך לעשות ריסטרט ולהמשיך עד הפעם הבאה אתמול בערב הדלקתי את המחשב אחרי 4 ימים שלא עבד בכלל והתחיל להתקע כל מספר דקות. אני בדקתי וירוסים בשתי תוכנות שונות ולא היה כלום, הפעלתי את המחשב עם כרטיסי הזכרון לחוד(512*2 DDR2) וממשיך להתקע. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה המפרט הוא P4 3.2 512*2 DDR2 6600GT
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיף פתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X3894712938423948 0000000000000000000000000X999999999\ משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונות יש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהו המחשב בן שבוע וכמה ימים חייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאת לא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הז…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עשיתי format למחשב ואחרי זה התקנתי WINDOWS ובשלב שאחרי העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול מחדש ושמופיע המסך השחור של XP אז הוא ניתקע דברים שניסתי ולא עוזר *ניסיתי כמה גירסאות שעובות של WIN *ניסיתי הארד דיסק אחר למקרה ולא יודע *ניסיתי אתחול איטי ועדיין לא עוזר תמיד ניתקע באותו שלב והמחשב עבד לפני הפירמוט אז לא יודע אם זה חומרה או בעיית תוכנה אשמח מאוד לעצה כי אני כבר תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
[קניתי מחשב חדש ואני צריך להוריד ולהתקין דרייברים מעודכנים, האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים כדי להתקין את החדשים?. תודה מראש. נ.ב אני לא הכי מבין במחשבים ומבקש הסברים ככל שניתן.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בערך חצי מהמשחקים על המחשב עובדים לגבי החצי השני אתה מפעיל את המשחק זה עובר למצב FULL SCREEN ואז חוזר לדסקטופ משחקים שעובדים FATE משחקים שלא עובדים HELLGATE FABLE הכל התחיל אחרי שהקספרסקי הודיע לי שקובץ בשם EXPLORER.EXE (אבל במיקום שונה מאיפה שהוא אמור להיות) הוא בעצם קילוגר אז עשיתי לו TERMINATE ו APPLY TO ALL
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני משחק המסך עושה מעין פלאשים מוזרים כאלה ואז כשאני יוצא מהמשחק יש לי תהודעה הזאת(שלא רואים מה כתוב בה) http://img153.imageshack.us/img153/5551/thermalic7.jpg
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
דוד שלי הביא cd rom מהצבא ואני רוצה לדעת אם זה תורב או לא.... איך אני יודע???
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. בעקבות חשד שנשרף לי ש לוח אם (תאור המקרה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280585.0 נראה לי הכי נכון יהיה לקחת את המחשב למעבדה, לוודא שזה באמת הלוח אם ואם צריך אז לקנות חדש ושהם ירכיבו (למרות שזה לא נראה מסובך, ירד לי הביטחון קצת אחרי שהמחשב הראשון שבניתי לבד לא שרד שבועיים...) אז עכשיו אני צריך מקום טוב שיודע את העבודה (אם יש באיזור הרצליה או פתח תקוה). אם אסור לפרסם כאן אז אפשר לשלוח המלצות בפרטי... תודה (ואם למשהו יש רעיון לגבי הבעיה, אני אשמח...) O
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי המסך הבא: כשאני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל. לפני שבועיים בערך הבעיה הזאת לא היתה. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום טוב שמעו אני עכשיו צריך לפרמט את המחשב וכשאני בהתקנה אני ראה שהHD של לא מזוהה (זה יכול להיות בגלל שהוא SATA) עכשיו כשנכנסתי לביוס באפשרות שאני בוחר את הסדר קריאה(CD פולפי וכו') ראיתי שאין שם HD... יכול להיות שהHD בכלל לא מזוהה במחשב ואני סתם שובר את הראש? יש דרך לבדוק אם הוא מזוהה ועובד?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-