עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כפי שאתם רואים את המפרט יש לי שתי הארדיסקים אחד ATA ואחד SATA ה-ATA מתחיל לזייף קצת יש בו חלקים כשניגשים עליהם המחשב ניתקע עד לריסטארט!!! מה זה אומר שהוא הולך לשפוך מנוע כי אם כן אז אני צריך את הדברים שיש בו הם חשובים לי מאוד הוא המחסן שלי!!! יש שם דברים שאני יאבד אותם אני לא יסלח לעצמי!!! אז מה אפשר לעשות ומה רצוי לעשות?

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  2. יש לי מחשב נישא מאוד ישן: Compaq Presio 1275 עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 98 (לא כי רציתי, זה כי כל השאר לא עולים לי עליו ועושים לי בעיות בהתקנה - בהפעלה), ואני לא מוצא בשום מקום בל בשום מקום את הדרייברים שלו... כל פעם אני נתקל בבקשה להכניס את הדיסק של הווינדוס, אני מכניס וזה לא מוצא את הקצבים הדרושים.. נכנסתי גם לאתר של HP לאתר של המוצר ומשם הורדתי את הדרייברים - ולא - זה לא עובד - בבקשה עזרה אם למישהו יש חבילת דרייברים, דהיינו: כרטיס מסך, קול, רשת, יציאות מאחורה וכו' בחבילה אחת - אני אשמח לקבל (איפלו כל חלק בנפרד העיקר שיעבוד ושיהיה את כל מה שיש שם תודה מראש על העזרה (ואם זה לא מתאים אני מאוד מצטער, אשמח אם תעבירו).

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב די חדיש אבל המשחקים זוחלים ולפעמים המחשב נכבה, האם זאת בעיית היתחממות ? או ספק,או אולי בעיה בכרטיס גרפי. המחשב הוא-amd 3200 64 bit 939 512 זיכרון 6600gt מה לעשות??????

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by Notter,

אני לא יודע אם זו בעיה בחומרה, אז יכול להיות שטעיתי בפורום אבל נראה לי שזה כן מתאים לכאן בכל מקרה, הורדתי את הדמו של prince of persia ויש לי radeon 8500 המשחק עובד בסדר, אבל אחרי מעט זמן הוא קצת קופא ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת ככה: VPU Recover: VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי אין לי מושג מה זה אומר, וזה לא באמת משפיע על שום דבר... אבל אחרי שעובר עוד זמן, הזמן בין ההקפאות הקצרות האלו במשחק מצטמצם, ואי אפשר לשחק ככה. רק להבהיר את עצמי, ההקפאות האלה לא תוקעות את המשחק, הן נמשכות רק איזה 10 שניות, ואם אני מאשר את ההודעת שגיאה, היא מופיעה שוב בהקפאה הבאה.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  5. היי חברה, כל הכבוד על העזרה ההדדית פה .. יש לי מחשב שנתקע באופן אקראי, יכול אחרי 10 דקות ויכול אחרי שבוע .. תמיד אחרי שאני עושה RESTART מערכת ההפעלה מבטלת את ה QUICK LAUNCH (קורה למישהו?) הרצתי MEMTEST86 (דיסק איתחול) והוא עבר את הבדיקה (אחרי פעם אחת הפסקתי) הרצתי בעבר PRIME95 במשך לילה והיה בסדר ללא תקלות . ככה שאין לי מושג מה הבעיה .. חשבתי בעבר שזה קשור לביטורנט אבל קרה לי גם שהמחשה נתקע שבכלל לא הייתי מחובר לאינטרנט (וכרגיל QUICK LAUNCH נסגר ..) אז אם יש למישהו הצעה לבדיקה מקיפה (איך וכמה להריץ MEMTEST וPRIME ) אשמח לשמוע רעיונות. תודה ! מפרט: לוח : ABIT ISE-7 מעבד: פנטיום 4 2.8 800MHZ זכרון : OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series X 2 (512MB HD : 120 Gb wester…

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by ras81,

רכשתי היום מחשב עם לוח אם + EPOX 3KDA אבל אני שם לב שכאשר אני מכבה את המכשב עדיין פועלת הנורה של העכבר והנורה של הכניסת LAN הומודם כבלים עדיין מהבהבות מה קורה, הכיצד ייתכן שהמחשב נכבה והכל כביכול עדיין פועל . במידה וזה נורמלי האם יש סכנת פריצה מהרשת בכך או שאין לי מה לדאוג? ואיך מפסיקים את זה (חיפשתי בהגדרות של הביוס משהו בכיוון ולא מצאתי) תודה

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  7. מדובר במחשב נייד Compaq בן 4 שנים במפרט הבא: מעבד: Celeron 700Mhz זיכרון: 128MB 100Mhz כרטיס מסך: Trident CyberBlade 8MB דיסק קשיח: IBM 15GB 4200rpm 1MB Cache כונן אופטי: DVDx8 (תוצרת Toshiba) כרטיס רשת: Intel Mobile Pro 100 מערכת הפעלה: Windows 2000 עם Service Pack 4 (המחשב בא במקור עם Windows 2000) המחשב בזמן האחרון איטי להחריד, למשל: לוקח כ-7 דקות מהדלקה עד שאפשר לעבוד. לוקח כ-4 דקוץ לכבות את המחשב. אפילו להדליק את המחשב מ-Hibernate לוקח כ-3 דקות (לעומת זאת, לכבות את המחשב עם Hibernate לוקח כ-15 שניות). כל פעולה אפילו פשוטה ביותר יוצרת פעילות דיסק קשיח מסיבית ואיטיות מוגזמת. למשל קובץ PDF פשוט שמחשב שולחני יותר ישן (פנטיום 3 450Mhz) פותח ב-3-4 שניות - לוקח לו לפתוח בין…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  8. שלום שאני מפעיל את המחשב שלי המחשב מקבל חשמל והכל, המאוורר של המעבד עובד ההארדיסק מרגישים שהוא עובד, הכרטיס מסך עובד עם המאוורר שלו בקיצור הכל עובד גם הכוננים, הבעיה היא שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה, כאילו אין תמונה במסך והנורה של העכבר לא נדלקת כמו בכל הפעלה של המחשב. אין לי מושג מה הבעיה כבר, בדקתי הכל, כרטיס מסך, מסך, הארדיסק, כולם טובים מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק? או שיש מצב שזה משהו אחר? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by nadlern2004,

ברשותי מחשב עם יציאות קול קדמיות- (מארז קומפיוקייס 6a19) כרטיס קול מובנה על לוח האם - לוח אם של גיגה בייט ga-k8ns לסוקט 939 . מערכת ההפעלה שלי היא win xp pro . יציאות הקול האחוריות עובדות בסדר, אך הקדמיות אינן עובדות- מה עליי לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by zeroone,

שלום אבקש את עזרתכם לאחר מס' שניות של הדלקת המחשב האור הירוק של הפוואר מתחיל להבהב כמו במצב המתנה. נשמעים צפצופים כ-5 שווים ותהליך האיתחול נפסק וגם המסך לא מקבל שום אות (נורה צהובה ולא ירוקה) למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  11. Started by glassmoon,

יש לי בעיה משונה ב-HD כאשר אני מחבר HD בגודל 6.4GB מהמחשב הישן שלי, שלא הופעל כבר שנה, במחשב החדש, המחשב מזהה רק partition יחיד של 1.99GB, שאין בו מערכת הפעלה מותקנת (היתה מותקנת בו מערכת הפעלה win95). ניסיתי לחבר אותו במחשב החדש כ-slave ולגשת אליו מHD שמותקן בו win98 וגם אז יכולתי לגשת רק ל-partition יחיד של 1.99GB ,מתוך גודל של 6.4GB . מה לעשות?.... תודה מראש על כל התייחסות

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by xorense,

ברשותי מסך LCD 15" GERICOM... עכשיו הוא פעל יפה ויום אחד הפסיק לעבוד. בגלל שאני מתחום האלקטרוניקה פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שרוף או דברים העלולים לפגוע בפעילות המסך ואף חיזקתי כל מיני חיבורים. לפתע המסך נדלק ושהוצאתי את הספק כוח שלו שוב הוא נכבה ולא נדלק שנית, חשוב לציין שהמכלול עצמו של המסך פועל 100% זה רק פאק בכרטיס. עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר מקום לתיקון מסכי LCD?

13. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי בעיה של תקיעות מוזרות של המחשב...כשאני מפעיל תוכנה קלה או משחק קל זה נקתע ועל משחקים נורמליים אין מה לדבר הולך תקוע רצח לפני שעשיתי OC והתקנתי NORTON ANTI VIRUS +FIRE WALL התקיעות האלה לא היו אז ככה זה המפרט שלי AMd sempron 2800+ 512ddr Gigabyte k7 nf 2 ultra geforce 6600GT מה יכולה להיות הבעיה ושוב אני מזכיר שלפני כ חודש הבעיות האלו לא היו אה..ואין לי ספיאוור במחשב ולא וירוסים כבר בדקתי

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  14. אחרי פרמוט המחשב לא נכבה אוטומטית אלא הוא כותב "כעת ניתן לכבות את המחשב"..ואז צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדאי שיכבה.. אני יודע שיש אופציה בוינדוס שעושה שהמחשב יתכבה לבד ללא הצורך בלחיצת הכפתור, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה זה נמצא? חיפשתי בפוור מנג'מנט אבל לא מצאתי או פספסתי.. win xp SP2 heb. תודה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  15. Started by hitman47,

טוב הוא תמיד היה עושה בעיות אבל כאלה לא טוב בהתחלה שמתי תגאמפרים בהארד דיסק לא טוב ונמחק הכול בקיצור ניסיתי לפרמט וזה הוא עושה הרבה ריסטים במהלך ההתקנה וגם מסכים כחולים כשאני מצליח כבר להתקין ת XP אחרי כמה דקות שהוא רץ הוא עושה ריסט החלפתי הארד דיסק לא עזר ניקיתי מלא אבק וזה :\ הרצתי 8 שעות בדיקה עם MEMTEST הכול בסדר יש אולי משו שבודק עוד דברים כמו הארד דיסק ? מבוט אבל כמו MEMTEST p4 1.5ghz 384 ram סטיק של 256 וסטיק של 128 fx5200 מה הבעיה יכולה להיות מה לא ניסיתי כלום לא עוזר

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by deloper2,

שלום, קניתי מחשב לפני חודשיים ועכשיו פתאום הוא מתחיל להתכבות לי בפתאומיות ....ולפעמים הוא גם לא עולה.. מתי שהמחשב כן מצליח לעלות אז בקטעים שאני מפעיל תוכנה\כמה תוכנות או פותח כמה דפדפנים הוא מתחיל לעשות רעש של המאוורר חזק...כאילו הוא מגביר מהירות ונראה לי שהוא מתחמם או משהו כזה...ואז לפעמים המחשב נכבה...=\ מחשב חדש איזה באסה תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by Ashand,

איך אני הופך את Wireless-G PCI Adapter ל-TRANSMITER ולא רסיבר...יש לי חיבור אינטרנט קווי והכרטיס מותקן במחשב..אני רוצה שהכרטיס ישדר לי ללפטופ...איך אני מגדיר אותו...לא מצאתי...היצרן LINKSYS תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  18. Started by Sheirf,

אהלן אנשים אני חייב עזרה ,אז ככה: אני בא מדליק את המחשב ובתהליך של עליית הווינדוס מופיעה לי הודעה כזאת "NTLDR is missing" "Press Ctrl+Alt+Del to restart" והווינדוס לא עולה יש לכם מושג מה עושים? או למה זה קשור? יש משהו דפוק?.. תודה רבה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  19. זו בעיה קצת מוזרה. כשאני שולח מסמך להדפסה במדפסת שלי ( Canon Pixma iP2000 ) אני מקבל הודעה שאומרת שהמדפסת לא מגיבה וכשאני מוציא את החיבור של המדפסת מ USB אחד ומכניס לחיבור USB אחר, פתאום היא מגיבה ומדפיסה. חשוב לציין שהבעיה החלה אחרי שהחלפתי את הלוח לחדש. כך שאין לי ספק שמכאן נבעה הבעיה. לדעתי הבעיה היא שהדרייברים ל USB לא הותקנו טוב או בכלל. לפי המדריך של הלוח כתוב כך: כלומר: הדרייבר של ה USB בדיסק כרגע לא מתאים ל XP ואני חייב להוריד SP2 (שמותקן כבר אצלי). יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, ולמדתי לחיות איתה. אבל זה נראה לי מגוחך שכל פעם שאני רוצה להדפיס אני צריך לשנות את החיבור של המדפסת. ואני חייב לציין גם שהבעיה היא רק במדפסת ולא בשום מכשיר אחר שמשתמש בחי…

20. המחשב נכבה - המאווררים לא פועלים ויש שקט, חוץ מהמאווררים של הספק, וגם יש לד צהוב מתחת לPCI התחתון ביותר שזוהר תמיד - גם כאשר הוא מכובה (תמיד לא הבנתי איך הוא פועל אם אין חשמל; לפחות חשבתי שהוא מכובה) היום אני מסתכל לתוך המארז ואני שומע את הספק פועל, שמתי יד וכן הוא פועל כיצד דבר כזה יכול לקרות?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by MisterL,

לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ישאל פה יש לי קבצים בכונן C (של הווינדוז) בתיקייה: c:\Documents and settings\owner\local settings\temp שתופסים יותר מ4 ג'יגה...האם זה בטוח למחוק אותם? ולמה הם תופסים 4 ג'יגה ואם אפשר, סתם בשביל ידע כללי..לדעת למה הם משמשים... תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by ido-nava,

שלום יש לי ספק כוח HEC 480W ACE עכשיו המאורר של הספק עושה קולות מוזרים שאני לא יכול לישון איתם בלילה (המחשב נמצא בחדר שלי).. קניתי את כל המחשב מ KSP ויש להם מדבקה שהם מדביקים על המארז שאם אתה פותח תמארז ונקרעת המדבקה אז האחריות מוסרת .. (פתחתי תמארז בכדי לנקות אותו ואכן המדבקה נקרעה). מישהו עם ספק כמו שלי נתקל בבעיה זו ? או בבעיה של להביא ל KSP מחשב שהאחריות אוסרה? תודה לכל מי שיעזור ..

23. Started by nir007,

אז ככה לחבר שלי יש שתי מערכות הפעלה אחת טובה.. והשנייה לא טובה היא אומרת שאיזה קובץ בסיסטם32 פגום או חסר לא זוכר.. והוא רוצה למחוק את הווינדוס הזה איך הוא מוחק?

• 14 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by bettyb,

פתחתי את הלפטופ לאחר זמן רב שלא היה בשימוש... פתאום רואה כי חסרים לי רכיבים במנהל התקנים כמו עכבר, שאני רואה את הזמן אבל הוא לא זז. התקני ממש אנוש וכו... ניסיתי להוריד כמה תוכנות לעדכון דרייברים אבל לא מצליחה לתפעל ללא העכבר (וניסיתי עם המקלדת, אני יודעת לעבוד עם הקיצורים שלה ממש טוב. התוכנות שהורדתי לא מותאמות כנראה..) רעיונות נוספים לטיפול? אשמח אשמח לשמוע... מצרפת תמונה של המנהל התקנים של המחשב. מדובר במחשב של חברת FUJITSU LIFEBOOK AH531

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by rotemshi,

המחשב הנ"ל בן שנתיים בדיוק, נקנה בארה"ב ואינו באחריות. לפני כחודש ובשימוש רגיל לחלוטין (על שולחן) המחשב נכנס לסליפ, ולא התעורר מעולם. כשניסיתי להדליק שומעים שהמאוורר מסתובב, ונורית הקאפלוק מהבהבת פעם בשלוש שניות בערך, פעם אחת באופן רציף. המאוור עדיין מסתובב. המחשב לא משמיע שום קול של עליית המערכת, לא נשמע שמשהו קורה בפנים. הלפטופ מחובר למסך חיצוני שהפסיק לקבל תמונה, וללא המסך החיצוני מסך הלפטופ כבוי גם כן. לפי האתר של HP נורית מהבהבת אחת משמע הלך הCPU http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=il&lc=he&dlc=he&tmp_geoLoc=true&docname=c01958828 אבא שלי פירק כדי לנתק את הזכרונות ולחברם חזרה, לא עזר. אני עשיתי איפוס מתח, הוצאתי את הסוללה ולחצתי לחיצה ארוכ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.