תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, קניתי היום חלקים חדשים למחשב לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + ספק ליברטי 400 + זוג זכרונות (ועוד 2 הארד דיסקים ישנים, אחד IDE ואחד SATA, וצורב DVD) כשחיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב, ואת הספק לחשמל.. והדלקתי את המחשב, המסך לא הראה שום דבר, כאילו הוא עדיין ב STANDBY ולא מקבל שום נתונים... זה כבר קרה למישהו? מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי .. נ.ב. יכול להיות שהביוס של הלוח אם לא מעודכן ? בדקתי באתר של ASUS בדגם של הלוח אם M2N-E : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E ולפי מה שרשום שם המעבד שקניתי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5300 נתמך רק בביוס מעודכן\מאוחר יותר .. אני…
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, קניתימסך חדש וניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך [Nvidia 6800 NU]', והמסך מראה no signal, צריך לציין שעד היום לא ניסיתי אפילו פעם אחת לחבר דרך DVI את המסך רק דרך VGA [יש יציאה אחת VGA ואחת DVI] מה אפשר לעשות? בנתיים המסך מחובר דרך VGA אבל בקרוב אני הולך לקבל טלוויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לחבר אותה דרך הDVI. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקני הUSB הכנסתי מתאם ATA 2 USB והמערכת פשוט קורסת (מסך כחול) עד שאני מוציא את ההתקן אח"כ יש לי בעיה עם זיהוי התקנים אחרים באותה יציאה. קרה אותו הדבר גם בXP וגם בויסטה בשני המחשבים היו התקני USB2
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הבאתי קירור לכרטיס מסך והרכבתי אותו באתי להפעיל את המחשב הוא נדלק כמה שניות וישר נפל מאז הוא לא נדלק לי.. פתחתי את המחשב חיברתי רק את החוט של הספק כוח ויש מנורה דלוקה על הלוח אם מנורה בצבע צהוב כזאתי בקצה הלוח P5VD2-MX ולא יודע הייתי בטוח שזה הספק שהלך לי כי הוא לא משהו בכלל אבל נדלקה המנורה מבינים אז לא יודע מה הבעיה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה קורה בלי שום התראה ואין לזה תדירות קבועה זה יכול להיות כל 10 דקות או פעם בשבוע והמחשב נתקע והמסך נשאר איפה שהיה מקודם עם אותה תמונה ואי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת ואפשר לעשות רק ריסט! זה בטוח לא הכרטיס מסך מפני שהחלפתי אותו וזה ממשיך! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך, הוא כל הזמן כאילו מתרחב ואז אחרי שנייה הוא חוזר לגודל הרגיל שלו. מסך CRT 17 מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל לקוחה שאני מסדר לה את המחשב המחשב לא נידלק בהתחלה עשה רעשים חשבתי שזה בגלל הכרטיס זיכרון חיברתי אותם כמו שצריך ואחרי זה לא עשה ציפצופים אבל עדיין לא רואים מסך בדקתי את המחשב וראיתי שהקבלים שעל הלוח נפוחים אז הבאתי לה לוח 478 חדש לגמרי של ASROCK אני חיברתי את הכל כמו שצריך ועדיין אין לי מסך חשבתי שזה בגלל ההרד דיסק אבל שחיברתי את הארד דיסק למחשב אחר הוא עלה כמו מלך חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל גם הוא עבד בדקתי גם עם ספק אחר עדיין אותה תשובה המסך לא נידלק מה יכול להיות הבעיה ואפשר לציין גם בנוסף שניסיתי גם ב Onboard וגם בכרטיס מסך החיצוני שיש אין לי מושג מה הבעיה בבקשה חבר'ה יש מצב לעזרה?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב בבוקר ואז היה לי מסך כחול שגרם לריסט, מאז שאני מנסה להדליק את המחשב לא עולה כלום, אין כלום על המסך ויש, מספר תיקים ולאחר מכן צפצופים ארוכים אחד אחרי השני. יש לציין שהחלפתי מאוורר למעבד לפני חודש וחצי. תודה מראש לעוזרים, casio.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות את המחשב כל פעם הוא מגיע למצב טעינה של הוינדוס ועושה פתאום ריסט העלתי אותו בSAFE MOD הרצתי אנטי וירוס וזה עדין עושה מה הבעיה? תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי בעיה במחשב, היום התקנתי בו tuniq tower ועכשיו כשאני מדליק אותו אני לא מקבל כלום על המסך. ניסיתי לג'מפר את הלוח, ניסיתי להחליף לקירור אחר, חיברתי למחשב רק כרטיס מסך מקלדת ועכבר ועדיין אין כלום. כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים פועלים,הנורה של הלוח אם דולקת, ההרד דיסק והסידירום פועלים גם כן אבל אין שום תמונה על המסך. החלפתי בין שני כרטיסי מסך שיש לי, עם אותה תוצאה. כשאני מדליק את המחשב נדלקות הנורות של המקלדת ונראה כאילו ההרד דיסק מעבד אינפורמציה אבל עדיין לא רואים כלום. חשוב לציין שעד היום המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי, כל הרכיבים תקינים ולא היו לי בעיות כלל (חצי שנה). אני נוטה לחשוב שהבעיה היא בלוח אם, כשהחלפתי את הקירור למעבד סרטתי בטעות את ה PCB של הלוח…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
תראו, רציתי לפרמט את המחשב (יש לי 2 הארד דיסיקים) ובאחד היה מותקן כבר ווינדוס אז ניתקתי את אחד, עכשיו שהתקנתי את הווינדוס רציתי לחבר את השני בשביל לפרמט אותו להעביר דברים לארד דיסק החדש. עכשיו, כיביתי את אבל שחכתי להוציא אותו מהחשמל וחיברתי את הארד דיסק הישן ועכשיו המחשב שלי לא מזהה אותו.. הוא מת?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב אין תמונה אבל לא ניראה לי שזה הכרטיס מסך בגלל שכל מכשירי ה-USB לא עובדים מה הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון . אני צריך לדעת איפה אני משיג מתאם שקע חשמלי בין שקע אנגלי ושקע ישראלי תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFORCE 6600GT עד מלפני תקופה הוא פעל מצויין. ואז לפתע.. המערכת של NVIDIA מודיע לי שחיבור החשמל של הכרטיס מסך לא מספיק חזק ולכן הכרטיס מסך פועל במתכונת בטיחותית נמוכה יותר. האם יש משהו לשפר ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הצורב שלי הלך לעולמו. ולא היה לי תקציב אז לקחתי מהמחשב של בן דוד שלי כונן דיוידי שפעל מצויין במחשב שלו. אני מחבר את הכונן למחשב שלי.. וכשאני אני מכניס דיסק המחשב ניתקע או שהוא הצליח לקרוא משהו ואז הוא ניתקע אם אני לא מכניס כלום אז המחשב פועל כרגיל, יש לציין שיש לי עוד צורב במחשב, אולי יש עניין לשנות את סדר החיבור בניהם או משהו כזה ? ואגב חיברתי רק חיבור IDE וחשמל... בלי סאונד, וגם כשחיברתי ת'סאונד זה לא עזר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יכול להיות שיש לי וירוס, אני לא יודע כשאני נכנס לשינוי התמונה ברקע אני לא יכול לבחור שום דבר, איפה שאני צריך לבחור שמות של רקעים יש מן רקע אפור עכשיו יש לי רקע כחול אבל לפני זה הייתה מן הודעה כאילו יש וירוס AD.. עשיתי סריקה של כמה אנטי וירוסים אבל הם לא עזרו מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מצבי דיי נואש אני צריך עזרה חברים. יש לי מסכים כחולים פעם ביום בערך אוליי פעמיים אפילו שאני נמצא בשולחן עבודה. כבר עשיתי בדיקה ב-MEMTEST 86 ואין לי שום שגיאה. פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים והתקנתי דרייברים הכי עדכניים וחדשים שיש. אפילו ניתחתי קבצי MINIDUMP על ידי התוכנה שיש בסטיקי לבדיקה, WINDBG . היום שהיה לי MINIDUMP מסך כחול, אז בניתוח קבצי MINI DUMP הוא אמר לי CAUSED BY NTFS.SYS. כבר הרבה פעמים היה לי מיני דאמפ בחודש האחרון, ולא הצלחתי לפתור את הבעיה מה לעשות? אני דיי חושד שיש לי בעיה בחומרה. שקיבלתי את הלוח אם קצת משהו היה עקום והזרתי אותו למקום, אחד החיבורים ב-IO PANEL . תעזרו לי PLZ. האם לשלוח את המחשב לבדיקה במעבדה?
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לפני שהווינדוס עולה מופיע לי הודעה "INVALID BOOT.INI" ואז הוא רושם משהו כמו "BOOTING FROM WINDOWS" או משהו כזה ואז הווינדוס עולה רגיל אפשר לסדר את זה איכשהו??? ועוד בעיה קטנה: למה הקבצים של המדיה פלייר לא הופכים לצורה החדשה של מדיה פלייר 10??
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אתמול בלילה ישבתי על המחשב כשפתאום קפץ לי מסך כחול. בלי יותר מדיי לחשוב עשיתי ריסט, ומאז המחשב הפסיק לעלות.... הגיע למצב הטעינה של ווינדוס (מסך שחור עם לוגו, והשורה הכחולה הרצה), ופתאום מראה מסך כחול לחצי שניה, ועושה ריסטרט היום על הבוקר הדלקתי את המחשב, והוא עלה רגיל... עד ששוב אותו דבר חשבתי להכנס לSAFE MODE, נכנס בהצלחה, ואחרי כמה שניות שוב. ניסיתי להכנס דרך הדיסק של ווינדוס, לעשות REPAIR או משהו, ושוב אותו דבר. הנה חלק ממהודעות שקיבלתי: וכשסופסוף הצלחתי להעלות את המחשב, הוא הקפיץ לי הודעה כזאת: מישהו יודע אולי מה הבעיה? יש לי סברה, שזה בגלל התחממות, כי עכשיו אחרי כל הפעולות שעשיתי, פתחתי את המארז ושמתי לו מאוורר רגיל גדול... והוא עלה, ונותן לי את האפשרו…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה שחור,והיו צפצופים ארוכים. טייייייייי טיייייייייייייי טייייייייי... מה זה יכול להיות?פעם היה לי אתר שכותב אבל אני לא מוצא אותו...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל משחק שאני נכנס אליו המסך של המחשב נהייה שחור, דבר שלא קרה בעבר. רק בקאונטר סטרייק כשנכנסים אז המסך מתושתש ומלא בפסים אדומים, משהו כזה: |||||||, על כל המסך רק בצבע אדום ניסיתי להתקין דרייבר חדש, לא עזר הערה: הבעיה היא לא במפרט שכתוב בצד מה אפשר לנסות לעשות כדי לתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-