תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום אני נכנסתי -My computer והכונן DVD לא מופיע לי. אני לא יודע מה הבעיה אני מכניס דיסק והוא מראה שהוא קורא אותו אבל אין אייקון של כונן בכלל כאילו הוא נעלם... בבקשה תעזרו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
קיבלתי היום בבוקר 5 דקות אחרי שהפעלתי את המחשב מסך כחול.. הבאתי פה קישור לדאמפ שהוא הביא לי כדי שתפענחו לי אם תוכלו.. http://rapidshare.com/files/52621881/Mini090107-01.rar.html תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע ובטעות התקנתי את הווינדוס על C וגם עלD. לאחר מכן מחקתי את הווינדוס מכונן D אבל כאשר אני פותח את המחשב עדיין מופיעה לי בחירה של ווינדוס. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה.. כל פעם שאני מפעיל את המשחק אז יוצא לי כזה שגיאת מערכת שכל פעם שאני מנסה לסגור אותה היא נפתחת מחדש ופשוט אי אפשר לסגור אותה.. מה לעשות?למישהו זה קרה פעם? אשמח לעזרה, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהמחשב ברשותי במשך בערך שנה, החלטתי לחבר משהו לפאנל אודיו הקדמי במחשב. לא עובד, לא מזוהה, כלום. לאחר כמה בדיקות תוכנה החלטתי להכנס פנימה. פתחתי את המחשב, ומסתבר שרק חיבורי הUSB מחוברים. יש כבל לאודיו ולFirewire, אבל שניהם לא מתחברים לכלום על לוח האם. לאחר חקירה קצרה מצאתי מקבץ של פינים ליד חיבור האודיו האחורי של לוח האם. הבעיה היחידה היא שהכבל שמחובר לפאנל הקדמי נורא קצר, ואין סיכוי שיגיע עד לשם. מה אני עושה? איזה כבל אני צריך לקנות? אולי הסתכלתי על החיבור הלא נכון? אמור להיות חיבור בקצה הקרוב יותר של הלוח? תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש: E6750 2GB DDR2 CORSAIR GIGABYTE P35-DS3 LEADTEK PX8800GTS 320MB כשטמפ' החדר 27° ויש מאוורר שמכניס אוויר גם מקדימה וגם מהצד (NZXT APOLLO), תוכנת אוורסט מראה שבמנוחה הכרטיס עומד על 71° זה הרבה נכון?? אגב-- מה זה AUX? ספק כוח? ועוד משהו - מהירות הסיבובים של המאווררים כמו שרשומה בתוכנה גבוהה ולא הגיונית. אפשר לתקן את זה או משהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT. העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC. מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
גם לאחר שהחלפתי מאוורר המחשב עדיין מבצע מדי פעם ריסטרטים. יש לי את המחשב 5 שנים. (ראה במפרט) יכול להיות שזה וירוס\TROJAN\מזיק אחר? הטמפ' נעות בין 40-45 ללוח ו77-81 למעבד. האם לדעתכם משתלם עכשיו לקנות מחשב חדש והאם אפשר לקנות משהו סביר ב2500-3000 לצרכים משרדיים בעיקר? (בלי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת)
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה,זה לא בגלל עומס יתר כי זה קורה גם שכל התוכנות סגורות ואני בכלל בdesktop ניסיתי להפעיל את כל האנטי וירוסים שלי מחקתי את כל הוירוסים האפשראיים. (זה בwindows XP) אני משתגע,כל פעם הוא משנה לי את ה"קוד" של הinfomtion שכיאילו לפי זה אני אמור לדעת במה הבעיה... לא עשיתי עדיין פירמוט כי חשבתי שאולי לפני זה מישהוא יצליח לגאול אותי מזה. זה קורה בערך כל כמה שעות 3-4 שעות... נ.ב אני הייתי פה לפני שנתיים ועכשיו חזרתי כי אני יודע עד כמה אנשים מפה מבינים במחשבים,אני סומך עליכם! ובאתי לפה כמפלט אחרון לפני פירמוט !
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רואה אותו רק בביוס. אם אני הולך ל-DISK MANAGMENT אני רואה רק את ההארד דיסקים הישנים שלי. איך אני מוסיף אותו ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
תראו לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב ובחלק של ה Detecting IDE Drives הוא כל פעם נתקע בקיצור ניתקתי את ה DVD-RW ואז המחשב עלה... היום פתאום המחשב נתקע לי בטעינה של ה WINDOWS בהפעלה של המחשב... בקיצור ניתקתי את הCREATIVE AUDIGY2 וגם המחשב עלה... השאלה אם יש במחשב איזה שהו קצר שגורם לרכיבים האלה למות?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
חברה הוצאתי את הבטריה שבלוח לכמה שניוות והחזרתי כדי לאפס את הביוס ואז פתאום לא עולה הוינדוס הוא רושם לי disk boot failure ד"א יש לי כונן קשיח sata 2 בקיצור אחריי ניסיונות עזרה של טכנאי בטלפון החלטתי לפרמט ואז פתאום בהתקנה מופיעה לי הודעה שאין גישה לדיסק קשיח חברה מה עושים...?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה , מדי פעם כאשר אני מדליק את המחשב , הנורות נדלקות המאווררים מתחילים לעבוד , אבל המחשב לא עולה, לאחר כיבוי או מספר פעמים של כיבוי והדלקה המחשב עולה תקין, כאשר המחשב עולה תקין הוא משמיע שלושה צפצופים ואז עולה ( כאשר הוא לא עולה אין צפצופים אבל המאוורים ממשיכים לעבוד.) מה זה יכול להיות ? כרטיס ספק או מגעים ? מדובר במחשב חדש ( פחות מחצי שנה ומההתחלה סבל מהתופעות האלה )
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח החיצוני שלי מתוצרת WESTERN DIGITAL... ברגע שאני מחבר אותו המחשב מקפיץ הודעה "טעינת המתקין עבור Volume לא הצליחה. פנה לספק החומרה לקבלת סיוע" מיד אחרי זה קופצת הודעה גם שהמחשב זיהה חומרה חדשה.. ואז שהחומרה החדשה מותקנת ומוכנה לשימוש אם כי יש בעיה... המחשב לא באמת מציג את הדיסק הקשיח החיצוני ב"מחשב שלי" ולא בשום מקום אחר ולכן לא ניתן לעשות בו שימוש.. אני חייב דחוף תשובה לבעיה! תודה לעוזריםםם ! אגב שלחתי הודעה גם ב"אמצעי איחסון" כי לא ידעתי לאיזה חלק מהפורום ההודעה משתייכת, זאת אומרת שאין בכוונתי לעשות פה ספאם.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום חלקים חדשים למחשב לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + ספק ליברטי 400 + זוג זכרונות (ועוד 2 הארד דיסקים ישנים, אחד IDE ואחד SATA, וצורב DVD) כשחיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב, ואת הספק לחשמל.. והדלקתי את המחשב, המסך לא הראה שום דבר, כאילו הוא עדיין ב STANDBY ולא מקבל שום נתונים... זה כבר קרה למישהו? מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי .. נ.ב. יכול להיות שהביוס של הלוח אם לא מעודכן ? בדקתי באתר של ASUS בדגם של הלוח אם M2N-E : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E ולפי מה שרשום שם המעבד שקניתי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5300 נתמך רק בביוס מעודכן\מאוחר יותר .. אני…
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, קניתימסך חדש וניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך [Nvidia 6800 NU]', והמסך מראה no signal, צריך לציין שעד היום לא ניסיתי אפילו פעם אחת לחבר דרך DVI את המסך רק דרך VGA [יש יציאה אחת VGA ואחת DVI] מה אפשר לעשות? בנתיים המסך מחובר דרך VGA אבל בקרוב אני הולך לקבל טלוויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לחבר אותה דרך הDVI. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקני הUSB הכנסתי מתאם ATA 2 USB והמערכת פשוט קורסת (מסך כחול) עד שאני מוציא את ההתקן אח"כ יש לי בעיה עם זיהוי התקנים אחרים באותה יציאה. קרה אותו הדבר גם בXP וגם בויסטה בשני המחשבים היו התקני USB2
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הבאתי קירור לכרטיס מסך והרכבתי אותו באתי להפעיל את המחשב הוא נדלק כמה שניות וישר נפל מאז הוא לא נדלק לי.. פתחתי את המחשב חיברתי רק את החוט של הספק כוח ויש מנורה דלוקה על הלוח אם מנורה בצבע צהוב כזאתי בקצה הלוח P5VD2-MX ולא יודע הייתי בטוח שזה הספק שהלך לי כי הוא לא משהו בכלל אבל נדלקה המנורה מבינים אז לא יודע מה הבעיה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה קורה בלי שום התראה ואין לזה תדירות קבועה זה יכול להיות כל 10 דקות או פעם בשבוע והמחשב נתקע והמסך נשאר איפה שהיה מקודם עם אותה תמונה ואי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת ואפשר לעשות רק ריסט! זה בטוח לא הכרטיס מסך מפני שהחלפתי אותו וזה ממשיך! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך, הוא כל הזמן כאילו מתרחב ואז אחרי שנייה הוא חוזר לגודל הרגיל שלו. מסך CRT 17 מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל לקוחה שאני מסדר לה את המחשב המחשב לא נידלק בהתחלה עשה רעשים חשבתי שזה בגלל הכרטיס זיכרון חיברתי אותם כמו שצריך ואחרי זה לא עשה ציפצופים אבל עדיין לא רואים מסך בדקתי את המחשב וראיתי שהקבלים שעל הלוח נפוחים אז הבאתי לה לוח 478 חדש לגמרי של ASROCK אני חיברתי את הכל כמו שצריך ועדיין אין לי מסך חשבתי שזה בגלל ההרד דיסק אבל שחיברתי את הארד דיסק למחשב אחר הוא עלה כמו מלך חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל גם הוא עבד בדקתי גם עם ספק אחר עדיין אותה תשובה המסך לא נידלק מה יכול להיות הבעיה ואפשר לציין גם בנוסף שניסיתי גם ב Onboard וגם בכרטיס מסך החיצוני שיש אין לי מושג מה הבעיה בבקשה חבר'ה יש מצב לעזרה?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב בבוקר ואז היה לי מסך כחול שגרם לריסט, מאז שאני מנסה להדליק את המחשב לא עולה כלום, אין כלום על המסך ויש, מספר תיקים ולאחר מכן צפצופים ארוכים אחד אחרי השני. יש לציין שהחלפתי מאוורר למעבד לפני חודש וחצי. תודה מראש לעוזרים, casio.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות את המחשב כל פעם הוא מגיע למצב טעינה של הוינדוס ועושה פתאום ריסט העלתי אותו בSAFE MOD הרצתי אנטי וירוס וזה עדין עושה מה הבעיה? תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-