עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Shane McMahon,

שלום,כאשר אני משחק במשחקים כגון gtaוכו'(משחקים כבדים) המשחק זז לאט רצח,ולעיתים אפילו במקום הסאונד הרגיל יש מין חריקות של חחחחחגגגגרררחחחגר כאלה....למה ?!1 :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by vitali02,

קרה לי משהו מוזר היום במחשב שלי הידסק הקשיח נראה שהוא תקול הוא גם משמיע תקתוקים בהפעלת המחשב והוינדוס לא מעלה אותו... אבל ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא עולה מעולה ואני לא שומע תקתוקים מה הקטע פה?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by sh_idan,

שלום לכולם! המחשב שלי פוט התפוצץ פתאום. תוך כדי שימוש, שמעתי בום והבזק של אור. פתחתי אותו וראיתי שהגוף קירור של הגשר צפוני בלוח אם התנתק חלקית, כנראה כתוצאה מהפיצוץ. לא בדקתי עוד שומדבר כי אני מחכה לביטוח. יש למישהו מושג למה זה יכל לקרות ?? אולי זה קשור לUPS שלי שקצת מקרטע לאחרונה ? למרות שלא הייתה נפילת מתח בזמן הפיצוץ תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום, כבר כמה פעמים קרה לי שהמחשב באקראיות פשוט הפסיק להגיב! הוא בהתחלה פשוט נתקע ואחרי כמה שניות המסך שלי כבר לא מקבל אותות מן המחשב. הפעמים שאני זוכר זה באמצע הקלטה עם ה 9800 פרו AIW שלי ועוד פעם שבת דודה שלי הייתה אצלי ונכנסה לקאזא ועוד כמה פעמים... הרצתי כמה בדיקות, הפעלתי את האימיול , קיבצתי קובץ עצום בוינראר, הפעלתי איסיקיו ומסנגר, הקלטתי את ערוץ איאקסאן ופתחתי תוכנות שבודקות הכול על המחשב: בדיקת ולטג מהספק [יציבות] , בדיקת ניצול המעבד שכתוצאה מהקיבוץ הייתה על 100, בדיקת ניצול הזכרון הוירטואלי וכן הזיכרון הפיסי [שני סטיקים של 256 3200], יציבות המערכת בכלליות, כל הטמפרטורות של כל חלקיק קטן במחשב שלי כולל הארד דיסק [בהתחלה חשבתי זה ממנו] וכמובן בדיקת המאוררים. בבדיקה …

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  6. אין לי כונן dvd או צורב DVD ואני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה ויש לי אותה בקובץ אימאג' מקורי. יש אפשרות שאם איזה תוכנה אני מצליח להלות בBootcd אחרי שפירמטתי את כונן c: במחשב והקובץ אימג' נמצא בכונן d: ואני יכול לטעון מהתוכנה הזאת את הקובץ שבכונן d: יש כזאת תוכנה ?? משהו כמו VIRTUAL PC רק שיהיה אפשר להריץ אותו כמו שאמרתי שאין ווינדוס על המחשב ואני רוצה לפתוח קובץ dvd שזהו קובץ תמונה..

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  7. איך אני יודע וגם איך יודעים טמפ' של המעבד בסנדרה 2004

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by surui,

מזה ?WMI ADAP [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by no43189,

אני לא יכול להיכנס ל-BIOS בגלל שיש סיסמה שחוסמת ממני להיכנס לBIOS ואני לא יודע אותה~ בכל מקרה איך אני מבטל את הסיסמה !!??????? :-* :-* :-*

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by kokoloko80,

היי! שידרגתי לא מזמן למחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA 8N SLI, נאמר לי שעלי ידי קליק ב DEVICE MANAGER ובחירה ב UNIVERSAL SERIAL BUS אם כתוב לי שם USB 2.0 אז יש לי אחד כזה. עשיתי את הפעולות המפורטות והסקתי שאין לי USB 2, האם הדבר נכון ואם כן מה לעשות כדי שהמחשב יזהה לי את ה USB כ 2.0? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  11. היי חבר'ס... יש לי מחשב בעייתי, אך ניתן לכם את המפרט, קניתי אותו לפני 5 שנים, איפשהו בין 2007-2008.. כשנה לאחר יציאת CRYSIS הראשון.. להלן המפרט : מעבד : Intel E8400 Dou.. 3.0Ghz לוח אם : ASUS P5K-SE זיכרון : A-DATA DDR2 667MHz דיסק קשיח : WD AAKS 250GB (AAKS זה הדגם למי שזוכר פעם) כרטיס מסך : Palit 8800GT 512MB ספק כוח : ג'נרי 500W.. אוקיי, תיאור הבעיה? מדי פעם (מצחיק לומר ככה), בעצם, כל פעם שאני משחק במשחקי דפדפן, כמו למשל, Runescape, או Combat Offensive, או משחקים ויזואליים, שבהם יש צורך בשימוש קטן של הכ.מסך, או אפילו לא להאמין, משחקים רגילים, כמו GTA IV, וCRYSIS, BLUR, BF:BC2, AC: BROTHERHOOD, או AC II, גם בAmerica's Army, אחרי התחלה של משחק (כאילו, שאני נ…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by mr.bigglesworth,

טוב שמעו הגיע פסח ניקיון והרבה כאב ראש אז בקיצור ניתקתי את המחשב ומתי שחיברתי לא רצה לעלות ביכלל (אפילו לא מנורה) ניחשתי ספק וצדקתי אז החלפתי לאחד זמני של ריידמקס אבל אז ניסיתי לעלות אותו שוב ועלה אבל זהו מסך שחור ומאווררים זזים לא יותר מזה והוא עושה ביפ ארוך ברמקול מפסיק ושוב ביפ ארוך ככה בלי סוף ניסיתי ליבדוק מה הבעיה (לפרק הכל ולהתקין מההתחלה) עד שנישארתי עם החשודים העיקריים הלוח אם או המעבד (או שפיספסתי עוד משהו) ואז ניזכרתי בצג הקטן שלמטה שמציג את הבעיה אבל הבעיה אין לי מה המיספר אומר אז אולי אתם יכולים לעזור לי? מופיע לי הספרות 04 והלוח הוא kv8 pro של ABIT עזרה תיתקבל בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

אני מנסה לצרוב כמה קבצים עם האשף של ווינדוס 7 והוא מראה לי בסיום הודע שגיאהה שהמהירות של הדיסק גבוהה או נמוכה מידי מה עבור הכונן שאני משתמש בו. הכונן די חדש והדיסקים מהירות X16 וניסיתי גם לצרוב ב X8 מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by stropic,

כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי 5 דקות המחשב שלי עושה הפעלה מחדש אין שום OC לא בכרטיס מסך ולא במעבד פעם זה לא היה ככה פתאום זה קרה

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  15. הפסיק לעבוד לי פתאום המאורר של הכרטיס מסך! לא יודע למה! פתאום בלי שום סיבה! ניסיתי לנקות ולבדוק במקרה אם משהו נתקע והכל טוב... ניסיתי לבדוק שהכל מחובר טוב והכל אכן מחובר טוב! ואז סתם ככה דחפתי קצת את המאורר והוא עבד ל-2 שניות ואז שוב הפסיק לעבוד... ואני יכול לעשות את זה כל הזמן וכל הזמן זה יפסיק לעבוד אחרי 2 שניות.. צריך עזרה! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by silky,

אהלן, בשבועיים האחרונים "אכלתי" די הרבה ריסטים/קפיאות פתאומיות וסבלתי בשקט עד היום בבוקר: כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נתקע בשלב האחרון לפני העלאת הWINDOWS(בדיוק לפני שצריך לראות עכבר). לפעמים הוא אפילו לא מזהה שיש הארד דיסק בכונן.(לא ברור למה). אוטומטית חשבתי שזה ההארד דיסק דפוק, אבל הוא יושב במקום מאוורר מאוד ושומר על אכלה טמפ', מה שגרם לי לחשוב שאולי זה הספק(400W ג'נרי). שני הרכיבים באחריות ואני באמת שלא יודע מה לעשות. אם זה ההארד דיסק אני צריך לגבות אותו איכשהו כי יש לי שם דברים חשובים. עזרה? תודה עדכון: ביטלתי את הריסט האוטומטי וכעת אני רואה מסך כחול כאשר אני מנסה להפעיל: "UNMOUNTABL_DISK_VOLUME". הלך הדיסק הא? האם ישנה תוכנה להורדה שבודקת סקטורים בדיסק(BOOTABLE)?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  17. Started by biodome,

חבר שלי ביקש שאבדוק מה קרה למחשב שלו שנכבה פתאום באמצע השימוש. הבאתי איתי ספק כח חלופי ליתר ביטחון. המחשב הוא ישן (פנטיום 2 או 3), מבוסס Slot-1. מחברים את המחשב לחשמל והוא מתחיל לפמפם (ההגדרה הכי טובה שאני מוצא). המאווררים מעלים ומורידים מהירות, כל הנורות במקלדת מהבהבים במהירות, ומהרמקולים יוצאים ציפצופים סדירים שנשמעים כמו קוצב לב (כמה אירוני). המסך אינו נדלק. שימו לב שציינתי - רק מחברים לחשמל וזה קורה, בלי ללחוץ בכלל על כפתור ה-Power, ובלי לקצר את הפינים על הלוח. למעשה נתקתי לגמרי את הכבלים שמחברים בין המארז ללוח כדי להיות בטוח שזו לא בגלל איזה כפתור תקוע או משהו בסגנון. כלומר גם בלי לקצר בכלל את הלוח, רק מחברים את הספק כח לחשמל והוא מתחיל בפימפום. ניסיתי להחליף לספק כ…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי לוח אם intel דגם D815EEA ואני לא יודע איפה לחבר את הנורות מצב (אדומה להראות שהמחשב חושב, ירוקה להראות power וכו') וכן את כפתור ההדלקה, אשמח לתמונה או מדריך מכיוון שחיפשתי באתר הבית של intel ובגוגל ולא מצאתי. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  19. שלום,אני מגיע להפתעתי היום ומגלה כשאני מגיע להפעיל את המחשב שהכל נמחק לגמרי מהמסך, הכל התאפס. כלומר אני אפילו מקבל הודעה שהווינדוס שלי הוא עותק לא מקורי - למרות שהוא כן וככה קניתי את המחשב מהחברה (כבר 5 שנים). אני מקבל הודעה של שגיאה כשהמחשב מנסה להפעיל תוכניות כלשהן שהמשתמש האישי שלי בשם LIAV הוא בעצם פגום, כלומר Corrupt. מה זאת אומרת ומה אפשר לעשות בנוגע לכך? הכל התאפס, אפילו אינטר במקלדת לרדת שורה אני לא יכול לבצע (בכלל זה הכל צמוד בשרשור). לא נמחקו לי במערכת קבצים שונים ששמורים על כונן C אבל הם פשוט לא מופיעים לי על ה DESKTOP. אשמח לעצות (ולא חושב שיש לי רסטור פוינט). נ.ב - אני פשוט לא מאמין - היוזר השלם שלי בשם LIAV התאפס לחלוטין - אני לא יכול לפתוח אותו בטענה שהוא…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by arel508,

נכון שמדליקים את המחשב לפני שעולה הווינדוס קודם עולה ה-DOS? (או איך שלא קוראים לזה) אז אצלי זה לא עולה זה ישר עובר לווינדוס.. זאת אומרת זה כנראה כן עולה אבל המסך שלי לא מציג את זה.. חשוב לציין שיש לי עכשיו בעיה לא קשורה עם המסך (עוד כמה ימים אני יקח לתיקון) אבל עדיין לא נראה לי שזה קשור לזה.. רציתי לפרמט את המחשב אבל אני לא יכול בגלל זה.. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by tepez,

הייתי אתמול אצל חבר שלי שביקש שאני יסדר לו את המחשב. המחשב שלו עושה ריסט כל פעם אחרי שמסך הטעינה של הווינדוס מסתיים (גם במצב בטוח). החזרתי את הBIOS לערכי ברירת מחדל אבל הבעיה נמשכה. אחר כך הכנסתי את התקליטור התקנה של WinXP נכנסתי לrecovery concole וגם שם, אחרי שבחרתי להכנס להתקנת ווינדוס נוכחית המחשב עשה ריסט. איך אני יכול לדעת אם זאת בעית חומרה או ווירוס? (חוץ מפרמוט) המחשב שלו זה ככה: Pentium 4 2667MHz 1024MB RAM GeForceFX 5200 128MB Asus P4533 Series 250W Power Supply

22. Started by Bone-Breaker,

שלום, התקנתי תוכנת עריכה (AVID) ולאחר ההתקנה נתקע המחשב. עכשיו אני רואה בdevice manager שאין מה שהיה פעם IEEE 1394 bus host controller. ועוד משהו קטן. יש לי בעיה שכשאני מכבה את המחשב הוא לא מכבה אותו מיד אלא כותב אחרי כמה זמן שעכשיו זה בטוח לכבות את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון איך לסדר את שתי הבעיות אז שכיתוב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by yossi126,

היום בא טכנאי להתקין לי דיסק קשיח.. הוא שיחק שם עם הג'מפרים כדי שהמחשב יעלה כמו שצריך.. טוב הסתדר עשיתי התקנה בינתיים המוזיקה מקרטעת והעכבר בקושי זז.. יש לציין שיש לי 512 מגה זכרון וP4 2.4 אז לא אמורה להיות בעיה של משאבים.. אז מה עושים? ומה שורש הבעיה?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by 10GaZ,

מצאתי כרטיס קול Creative Sound Blaster Live! CT4830 במחשב הישן שלי. אני לא זוכר אם הוא עבד או לא, אבל בכל מקרה חיברתי אותו ללוח אם. בביוס שמתי Disabled באפשרות של Azalia (אני מניח שזה מבטל את הכרטיס קול OB). הפעלתי את המחשב ואחר כך את הדרייבר של קרייטיב (לא מהדיסק המקורי, הורדתי דרייבר מהאתר של קרייטיב), והדרייבר לא זיהה את הכרטיס (הוא אמר שהוא לא מחובר), אך הכרטיס היה חם, כלומר הוא היה מחובר פיזית ללוח אם. יתכן שהכרטיס לא עובד? (הוא ישן, משנת 99 לדעתי). או שאני עם הדרייבר הלא נכון? ושאלה נוספת שלא ממש קשורה - אני לא יודע אם הכרטיס קול הזה יותר טוב מהOB שלי (GB 965p-ds3), לפי חיפושים שעשיתי ההבדל הוא יחסית קטן. יש למישהו מידע נוסף בעניין? חבל לי להשקיע הרבה זמן ולראות שהה…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  25. זה מחשב די חדש שבקושי משתמשים בו, בזמן האחרון הוא כל הזמן נופל עם המסך הכחול שבתמונה. כל החלקים חדשים הדבר היחיד שישן וקצת מדיר שינה מעיני זה ההארד דיסק המחרחר שלי... אבל- מסכים כחולים זה בדרכ לא בעיה של דיסק קשיח לא? בכל אופן לאחר ההתרסקות הוא אומר disk read error משו כזה... אשמח לקצת עזרה לפני שאני רץ להחליף את הקשיח.. תודה!! (אין לי עוד דיסק כאן לבדוק איתו....)

• 8 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.