תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
ידוע לי מה זה hz במסכים בנתיים אני על 101 אבל מה זה khz? עכשיו הkhz הוא 81.8 האם זה נורמלי? מה זה אומר? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. על המחשב נייד שלי שלי (Aspire 5733) יש סיסמה על bios האם יש דרך לאפס את הסיסמה? ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב שפותחים את המחשב ומשחקים שם קצת. יש דרך לאפס בלי לפתוח את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מגבר בן 17 (שנים שנים !) וכשאני מדליק אותי יש נורה שכתוב עליה "הגנה" שמהבהבת כל הזמן ורק כשהיא מתייצבת המגבר נדלק .. בדרך זה לא קורה אבל זה קורה (המגבר נדלק ועובד) ...מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי. נהגתי לשחק במשחקים כמו UT2004 ו DOOM3 כרגיל, עד שיצאה הגרסה CATALYST 4.9 BETA של ATI שאמרו שמשפרת את הביצועים בDOOM3 לכל כרטיסי הריידון ועכשיו בשני המשחקים האלה (כן גם בדום) לפעמים יש תקלה, שהמסך נכבה, אין קול פתאום וכאילו המחשב שבק (הוא עדיין פועל למרות זאת) וכשאני מנסה להפעיל את המסך מחדש הוא כאילו מראה לי שהוא לא מחובר או שאין חשמל או משהו כזה - Cable Out No signal משהו בסגנון הזה עכשיו, מה בדיוק קורה פה? ומה כדאי לעשות ? להחזיר את ההתקנה של 4.8 היציב או לחכות ל 4.9 הסופי ?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב הבן שלי קנה אוזניות רייזר קראקן ...הוא מצליח לשמוע בהן אבל המייק לא עובד... ניסינו לעדכן וגם לשנות בצלילים אבל אין לא הצלחנו האם יש למישהוא עיצה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Ux31a notebook לא מעלה ווינדוס פתאום מבקש סיסמא לביוס בתחילה, הצלחתי לשחזר סיסמא ולהיכנס לביוס , נראה שלא מזהה דיסק או שלא נותן לי גישה למידע, למרות שרשום אדמין. עזרתכם בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה בחריצי ה USB. את המקלדת והעכבר האלחוטיים הוא מזהה והם עובדים. מדפסת וסורק משולב גם כן עובד. אך כל שאר האמצעים כולל DOK,MP3, מצלמה, נגן וידאו נייד, לא עובדים. בכולם מתקבלת הודעה של USB DEVICE NOT RECOGNIZED. התקנתי דריברים של לוח אם, ניסיתי חריצים שונים, ובכולם אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מסך הזה, התקנתי את הדרייברים והכל טוב ויפה, אבל יש לי בעיה מוזרה. במשחקים המסך כהה מידי, אני רואה את הכל קצת חשוך. בכרטיס מסך הקודם GeForce2 הייתה לי את אותה הבעיה. כל פעם שהייתי משחק הייתי מעלה את בהירות המסך ל80% (כשקיבלתי את המסך הוא היה על 50%) כדי לראות כמו שצריך השאלה היא האם אפשר לתקן את זה דרך האפשרויות של התצוגה או רק ע"י העלאת הבהירות במסך או בכלל דרך אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה ,ראשית תודה על העזרה. אשמח על עזרתכם בזיהוי הבעיה כפי שניתן לראות במצ"ב
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט, הדגם שלו זה B350 gaming3 הוא כרגע על ה-F31, ואני מעוניין לעדכן אותו ל-F40, אבל לפני שאני מעדכן אותו הבנתי שצריך לעדכן כלי בשם EC FW. אני התקנתי אותו, אחרי שהתקנתי אותו, זה העביר אותו לצ'יפ השני של הביוס, ואז החזרתי את המערכת חזרה לביוס שמעודכן ל-F31. מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני יודע שהכלי של ה-EC FW באמת עודכן? אני לא רוצה לעדכן את הביוס ל-F40 ולהרוס את הצ'יפ או משו כזה במידה והכלי של ה-EC FW לא הותקן באמת? אם אני עושה עוד פעם התקנה לכלי הזה על אותו ביוס אמורה להיות בעיה כלשהי? יש לי וונדוס 10 64ביט מעבד 1600X GTX970
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רc, אשמח לקבל את עצתכם, מדובר על לפטופ של DELL, לאחר עדכון שהווינדוס 10 עבר לפני מס' ימים האוזניות הפסיקו לעבוד, ניסיתי לעדכן גם את מנהל ההתקן שצריך וללא הצלחה אוזניות אלו עבדו לפני כן על אותו מחשב ועובדות גם במחשב אחר. נראה שחיבור האוזניה למחשב לא מזיז שום דבר, המחשב מוציא שמע כרגיל מהרמקול הפנימי שלו גם לאחר החיבור של האוזניה ולא נראה שהוא קולט אותה בכלל. פעמיים קרה שאחרי שהפעלתי מחדש את המחשב או הדלקתי כשהאוזניות היו מחוברות הן עבדו, עד הרגע בו ניתקתי אותן וכשחיברתי שוב כבר לא עבדו. אשמח לעצה או פיענוח של הבעיה תודה, בנימין.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בלוח p4m800 מעבד 2.66 אינטל סלרון הבאתי סטיק של pc3200 1gb ולא משנה באיזה סלוט אני שם אותו, עם או בלי הסטיק השני של 256MB, המחשב מזהה אותו רק כחצי 512MB בכל מצב למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? הבאתי מחשב חדש ואני לא מצליח לחבר אותו עם הכבל מסך הנוכחי שיש לי שאני מחבר אותו בחיבורים אני רואה על המסך הודעת תקלה של VGA שכנראה לא מתאים יש כבל מיוחד שמתאים למחשב כזה? שאני אדע מה לקנות לא סתם לשים כסף על משהו שלא יתאים אני אעלה גם וידאו עם צילום של החיבורים שזה יהיה יותר ברור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום קראתי באיזה פרום את הדבר הבא: רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם קשקוש כי המחשב שלי לא משמיעה כלום והוא חדש!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו בעיות בהדלקת מחשב. המאווררים עובדים אבל אין קריאה מהדיסק וכמובן שלא מגיע אפילו לביוס. עשיתי ריסט לביוס והבעיה עברה. הבוקר שוב תקלה זהה. ריסט לביוס לא פתר כלום. קראתי כאן שצריך לנתק את ספק הכח וללחוץ מספר פעמים על לחצן ההדלקה כדי לפרוק קבלים. עשיתי והמחשב הסתדר. לדעתי הבעיה בלוח האם. מישהו מכיר הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הבאתיי מחשב חדש עכשייו אני יודע איך להרכיב אותו אבל אני צריך שתיעצו לי איך כי אני לא כל כך טוב בזה ...
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הרמקולים שלי משמיעים זמזומים ורעשים חלשים ומעצבנים כשהם דלוקים, כשהם כבויים כמובן לא שומעים כלום... כשמגבירים את העוצמה דרך הווינדוס הרעשים עדיין נשארים חלשים כמו שהם... הרמקולים הם רמקולים שסידרתי בעצמי: הסאבוופר של (Cambrige Soundworks (Sound Blaster והרמקולים הקטנים נלקחו ממערכת קולנוע ביתית של Apex תודה למי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
מחשב פנטיום 2 משרדי החל לסרב לעבוד. לפי שמונת הצפצופים הקצרים שנשמעים מדובר ב-Display memory read/write error לפי הטבלה הזו: http://bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm. לוח האם המדובר הוא M747: http://www.elitegroup.de/talentunion/files/katalog/m747.html אם תסתכלו בתמונה אפשר לראות בצד ימין סלוט אפור. אני מניח שזהו ה-Display memory ואני מקווה שהחלפה שלו תסדר את המצב. מכיוון שבבירור זה לא יהיה קל להשגה רציתי רק לשאול אם נראה לכם שזה אכן הכיוון או שיש צורך להחליף את כל לוח האם? חיבור של כרטיס מסך תקין ללוח כתחליף לכרטיס המובנה לא שינה דבר. ד"א, נראה שהנזק נגרם כתוצאה מחיבור של דיסק פגום למערכת. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Tornado G4 MX420 :-\ אבל יש לו טי.וי אאוט.... אני משתמש בזה אבל אני רוצה שאת מה שאני רואה במחשב אני יראה במסך.. יש איזה טוויק או משהו להוריד? תןדה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שבא ON BOARD ואני חושב שהוא לא עובד ניסיתי לחבר רמקולים אחרים וזה עדיין לא עובד מבחינת הגדרות המחשב מזהה אותו ולא נראה שיש בעיה-אבל פשוט לא שומעים כלום(כמובן שכל בקרי השמע נמצאים על ווליום גבוה) יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ע"מ לבדוק את זה יותר לעןמק לפני שאני הולך להחיף/לתקן אותו?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
טוב לפני מספר ימים יצאתי לטיול של כמה ימים כשחזרתי ראיתי שיש מסך כחול עם הודעת שגיאה של ווינדוס לא יחסתי חשיבות ועשיתי ריסט למחשב. הלכתי לעשות קפה וראיתי אחרי עשר דקות שהוא בלולאה של ריסט עובר את שלב הביוס מתחיל להעלות ווינדוס ושוב עושה ריסט לעצמו וחוזר חלילה . ניסיתי לעשות גוסט אבל הוא דיווח על CRC ERROR ונתקע ב 2% ,בשלב הזה התייאשתי ועשיתי פורמט להרד דיסק (80 GIGA WD) בעזרת דיסק איתחול של פרטישן מגיק והתחלתי להתקין ווינדוס מחדש במהלך ההתקנה קיבלתי שוב מסך כחול מספר פעמים ואז הגעתי למצב שאני נמצא בו היום והוא..... בהפעלה של המחשב נרשמות 3 שורות האחד גירסת ביוס ולוח, השניה ספירת זיכרון תקינה,השלישית הודעה שאובחן מעבד עם היפר טרדינג והלוח מאפשר זאת ומביא למצב ENBEALD וזהו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פורום. העכבר והמקלדת במחשב שלי לא מגיבים אחרי 10 לערך מהפעלת המחשב (עד לריסטרט הבא), יש לציין שלא תמיד האור בעכבר נכבה ובשאר היציאות של הUSB הבעיה חוזרת. קרו לי בעבר מקרים של עכבר שמפסיק לתפקד כשהוא מחובר ליציאה מסויימת, אבל לא שביתה מוחלטת. אשמח להצעות לפתרונות.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי. חשבו לי להדגיש. אני עובד עם מחשבים כבר שלוש שנים בחנות מחשבים בפתח תקווה. אני יודע מספיק לדעתי, אבל זו בעיה שגם אני וגם עוד שלושה חבר'ה שמבינים אפילו יותר ממני לא הצליחו לפתור. יש לי מחשב נייח בבית, לפני כחודשיים התקנתי ווינדווס 8, ואחרי חודש נמאס לי ממנו אז החזרתי את ווינדווס 7. מהרגע שהחלפתי לווינדווס 8 וגם אחרי שחזרתי לווינדווס 7, ישנה בעיה שהמחשב נכנס כל הזמן למצב שינה אחרי 30 דקות. חשוב לי להדגיש שנכנסתי ל Power management ונכנסתי ל Power Plans, שינתי הגדרות וביטלתי את מצב השינה. אפילו עשיתי תוכנית הגדרות חשמל משלי. עדיין הבעיה חוזרת. מפרט מחשב: i7 3770k 16gb DDR3 1600mhz Radeon Vapor X HD 5870 Gigabite Z77X UD3 Enermax Revolution 1050W Crutial…
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-