תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום למקצוענים אני רוצה להצפין את כל המחשב. יש לי וינדוס 10 Pro כמובן. המעבד הינו i3 דור 7, מחשב נייח, קשיח 7200mpr. לפי ההבנה שלי בכל פעולת קריאה/כתיבה המעבד מפענח/מצפין את הנתון שהוא מעבד כרגע, השאלה עד כמה זה יכביד על המערכת. אשמח לחוו"ד של כל מי שהתנסה בזה, או רעיון תחליף להצפנת המערכת. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כותב את זה כאן כי אני לא יודע איפה אני אמור לכתוב... אני משער שזה המקום המתאים. אז ככה, המחשב שלי (בן שנתיים): פנטיום 4 2.4 256 דידי ראם, 266 הרץ. ג'יפורס 4 אם איקס 440 128 דידי אר. לוח אם תומך אייג'יפי 4. רציתי לדעת אם אני מחליט לשדרג (עוד ראם - 512 או 256, וכרטיס מסך חדש - 6600GT) - האם זה משתלם? סך הכל זה יעלה כ - 1500 שח. חבר אמר לי שלא כדאי לשדרג כי המחשב לא ינצל את הכרטיס מסך, השאלה היא האם זה נכון? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, איך מקלידים יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans ב־Microsoft Word 2016? כרגע, הוא מאפשר לי להקליד את שפות אלה בגופנים אחרים בלבד (למשל: Sylfaen, MS Mincho, Batang) ופשוט לא מאפשר לי להקלידן ב־Times New Romans והדבר מוביל לתפיסת יותר מדי מקום. אשמח גם אם תפנו אותי לפורומים אחרים במידה והשאלה אינה מתאימה כאן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים שזה קורה לי. כשאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעשות שחזור מערכת, ולאחר מכן כשאני מדליק הוא כותב לי windows ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפויה ואז אני לוחץ לו "הצג את פרטי הבעיה" והוא כותב לי: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1000007e BCP1: C0000005 BCP2: 82E304D5 BCP3: 8DB23648 BCP4: 8DB23220 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\011411-23150-01.dmp C:\Users\mm\AppData\Local\Temp\WER-47627-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק שאמור ליצור תקשורת עם המחשב באמצעות כבל ליציאה com2 (זו עם ה-9 פינים), הבעיה שהתוכנה המסופקת עם ה- ups מודיעה לי שאין תקשורת. האם יכול להיות שיש מצב שיציאה טורית לא מובנת בלוח האם? ואיך ניתן לעקוף (לפתור) את הבעיה הזו? מפרט המחשב: win xp pro CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz לוח אם - P5LD2-VMseries intel 945G Chipset Support CD Rev.137.02 מודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מוגדר להיכנס למצב שינה אחרי חצי שעה של חוסר פעילות. כל פעם שאני מוציא אותו משינה כונן ה-DVD מחפש אם יש בו דיסק וזה מפריע ואני לא יודע אם זה לא מזיק גם לכונן. מישהו יודע איפה אני יכול להגדיר שהכונן יפסיק לטחון ביציאה משינה? זה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אבל שם זה פחות מפריע תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
עד היום הייתי מזיז את העכבר כשהמסך היה 'נרדם' אחרי חוסר מעש ממושך.. במחשב החדש שקניתי העכבר לא מזיז לו ואני צריך ללחוץ על כל כפתור במקלדת, יש דרך לשנות את זה ולהחזיר שגם העכבר יעיר את המסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מריץ משחק (פיפא 2006, קאונטר סטרייק) המשחק מתכבה לי באופן אקראי, מה יכולה להיות הבעיה? אם אתם חושבים שזה בגלל הכרטיס מסך אז כבר החלפתי לפחות 5 דרייברים ולא עזר...
-
- 14 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מחשב נייח I7-6700 Gigabyte GTX1080 Gaming G1 Gigabyte H170 Gaming G5 16GB HyperX Fury Corsair 850W 80+ Gold Win10 64bit, ולנושא שלשמו התכנסנו: המחשב שלי בן שבוע ועבר במשך שבוע עם מסך אסוס mx299q, בחיבור DP. היום חזרתי מהעבודה והפלא ופלא, המסך לא נדלק כשהזזתי את העכבר. מפה לשם, אף אחת מיציאות הDP שלי לא מעבירה וידאו. חיבורי HDMI-HDMI וDVI-DVI עובדים טוב. שמתי לב שבשימוש בHDMI יש קטע מסריח: אני לא רואה שום דבר מרגע ההדלקה של המחשב ועד שולחן העבודה - הלוגו של ג'יגהבייט בעלייה של הבאיוס או אפילו את התפריט לעליה למצב בטוח בF8 ( וגם כשאני מדמיין שהוא עלה - המחשב לא מראה לי על המסך מצב בטוח ). עוד קטע מוזר: כשאני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הלוח אם מגיע אליי מKSP עכשיו ראיתי בחוברת שלו באתר של ABIT שיש לו 2 חריצי USB1 ו2 של USB2: http://img301.imageshack.us/my.php?image=usb5or.jpg וקניתי 4 רכיבי USB: עכבר, מודם ו 2 גיימפאדס וכולם USB1... ניתן להכניס אותם לUSB2 והם יעבדו ?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, כל יציאות הUSB במחשב הנייד שלי (LENOVO G570 עם WIN7) הפסיקו לעבוד לא משנה מה אני מחבר אליהם, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים וזה לא עזר, אשמח לעזרה תודה רבה, תומר
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, מה יכולה להיות הסיבה לכך שכל יציאות ה USB במחשב הפסיקו לעבוד? (לא מגיבות לשום דבר שמכניסים) תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפתע החליטו כל יציאות ה-USB להפסיק לעבוד במחשב של חבר שלי. לכן אני לא יכול להשתמש במחשב (עכבר, מקלדת). העניין הוא שזה קרה לפני שלושה ימים ולא מצאתי פתרון לכן ראיתי הזדמנות לפרמט ולהתקין windows 7. הכל עבד מצויין עד שעכשיו זה קרה שוב. ניסיתי לחבר את העכבר למתאם USB ->ps2 אך ללא הועיל. למרות שהעכבר נדלק הוא לא זז. המחשב הוא q6600, ga-p35-ds3l, COMPUCASE 6A21 + HEC 400W יש פתרון? עריכה: בעת ביצוע ריסט, העכבר והמקלדת עובדים, בשנייה שהווינדווס מתחיל להיטען זה מפסיק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ניתקלתי בבעיה די נדירה באופן שבה היא קרתה לי ולהלן התאור: לוח של חברת GIGABYTE שעובד בצורה תקינה מזה כשנתיים יום אחד יציאות ה-USB חדלו מלעבוד.המדפסת לא הגיבה וכשבדקתי את העניין שמתי לב שזה לא מזוהה בשום יציאה אחרת בלוח וישנן 6 כאלו.חשבתי אולי מדובר בבעיית דרייבר או תקלה במערכת ההפעלה.למען הסר ספק מערכת ההפעלה הותקנה מחדש ואין כמובן שום שגיאות כלשהן מבחינת חומרה או דרייבירים במנהל ההתקנים.שוב התקני USB מחוברים וכלום לא מזוהה...שלחתי את הלוח להחלפה והוא הוחלף במסגרת אחריות שמתי החדש במקומו ושוב אותה התוצאה...איפסתי ביוס לחלוטין להגדרות ברירת מחדל,דיסק קשיח הוחלף למען הסר ספק זיכרון הוחלף מאותה הסיבה ספק כוח הוחלף מחשש שאולי אין זרם תקין נותקו כל ההתקנים שלא …
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, כל יציאות ה USB לא מתפקדות. יש חשמל (האור דולק) אבל זה לא קורא שום דבר. לא עכבר ולא כרטיס רשת חיצוני. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יציאות ה-Usb שלי מיתכבות ונידלקות ממש לשנייה. ניסתי לעדכן דרייברים והכול שום דבר לא עזר. ניסתי לנתק את כול הדברים שאיני צריך למעט מיקלדת\עכבר\מסך. ניסתי לעלות מתח לציפ שעל הלוח לא עזר. ניסתי לעדכן את הווינדוס מ-Sp2 ל-Sp3 בתיקווה שזה יעזור, אבל זה לא עזר. במצב בטוח הבעיה אינה קיימת. וגם הבעיה התחילה בערך מתי שפירמטי, אוליי היא באה עם הפירמוט אין לי מושג פשוט לא שמתי לב לזה אוליי. יש למישהו פיתרון? אני אשמח לישמוע. תודה מראש לעזורים, המשך יום טוב, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי יציאות USB בקידמת המחשב ושאני מחבר אל אחת מהן לפון סלולרי או כל דבר אחר הן משחקות עם המגעים או שבכלל לא קוראות את מה שמחובר אליהן היציאות שמאחורה לעומת זאת בסדר גמור מה ניתן לעשות עם אלו שמקדימה? תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כשאני מחבר כל דבר ל- USB, הוא לא עובד. הבעיה התחילה לפני יום וחצי בערך. ניסיתי לחבר: עכבר אלחוטי, עכבר חוטי, Disk on key, והארד דיסק נייד של WD. אף אחד מהם לא עובד כשאני מחבר את התקן, המחשב עושה את הקול הזה של חיבורהתקן USB חדש, ואחרי כמה שניות מופיע לי הבלון הזה ליד השעון וכתוב בו שהדרייבר לא נמצא וההתקן לא יכול לעבוד (מצורפת תמונה של ההודעה וגם של ה- device manager) כשאני מחבר עכבר אז החיישן האופטי עובד, כלומר עובר מתח דרך ה- USB. ניסיתי לעדכן את הווינדוס ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את חיבורי ה- USB דרך ה- Bios ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים דרך ה- Device Manager- כשאני בוחר בעידכון דרייבר או ב- Scan for hardware changes אני מקבל את אותה השגיאה שיש בעיה עם הדרייבר. כמובן שנ…
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רכשתי מארז חדש בעל 2 יציאות usb קידמיות וחיבור רמקולים ומיקרופון. עם היציאות הקידמיות הגיעו הכבלים. חיבור usb שאותו חיברתי ללוח האם. ושתי פלאגים pl זכר לחיבור המיקרופון והרמקולים לכרטיס קול עצמו. היציאות עובדות מצויין והמארז עצמו עובד בצורה תקינה. השאלה שלי היא כזו: עם כל החיבורים האלה הגיעו עוד 6-8 חיבורים קטנים שעל כל אחד מהם כתוב: v++ d+ ground ועוד כל מיני מושגים שלא ברורים לי למה הם מיועדים. עם חלקי המארז הגיעה טבעת מתכתית עבה צבועה בכחול למה היא מיועדת? תודה מראש למי שיעזור. דודו
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הנייד: https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/Lenovo_Legion_5_Pro_16ITH6?M=82JF003NIV אני מחבר כונן חיצוני שאמור לתת מהירות מקסימלית של 2,000 קריאה וכתיבה. במחשב ישן עם type a (שמגביל את המהירות) אני מקבל בערך 450 קריאה וכתיבה. חיברתי את הכונן לשתי היציאות של התאנדרבולט והנתונים הם מאוד נמוכים, במיוחד נתוני הכתיבה שיצאו עלובים למדי (357 בלבד). ניסיתי לבדוק ביציאה של type a והמצב עוד יותר גרוע. כתיבה של פחות מ-200. חיבור לחשמל והעברה לפרפורמנס מוד לא הועילה. אוסיף שבנייד קיימת אפליקציה של התאנדרבולט וכשאני לוחץ על לפתוח אותה, לא קורה כלום. בדקתי את הכונן הפנימי של המחשב ושם אני מקבל תוצאות שהן במילה אחת וואו. …
-
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן יציאת הS-VIDEO הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר, הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני מסיק שיציאת ה S VIDEO לא תקינה בדקתי את המחשב עם כל הטלוזיות בבית שלי והתוצאה אותה תוצאה. החלטתי לנקות את כל המחשב, הוצאתי את כל מה שהיה במארז ניקיתי מאבק וכו'. חיברתי הכל מחדש ומאז גם היציאה הדיגיטלית (הלבנה) בכרטיס המסך לא עובדת …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לא יודע מה יש ליציאה מאחורה הירוקה אבל היא מוציאה לרמקולים שלי כאילו ערוץ 1 .. יש לי את הרמקולים Altec Lansing v4121 קניתי אותם חדשים בדקתי אותם על הMP3 הם עובדים מעולה..אבל כשאני מחבר אותם ליציאת הירוקה מאחורי המחשב הם פשוט משמיעים קול רק ברמקול אחד למעשה יש שני רמקולים וסאב והם משמיעים רק ברמקול אחד וברמקול השני שהוא הקונטרולר גם הם משמיעים ממש אבל ממש חלש.. בהתחלה הייתי בטוח זה בהגדרות שאחד מוגדר יותר חזק מהשני אבל ההגדרות בסדר גמור.. דרך אגב הלוח אם שלי הוא P35-DS3L REV 1 של גיגהבייט.. אני אל יודע מה הבעיה..ואני חושב שהיציאה מאחורה התקלקלה.. עצות או משהו..תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עובד עם שני מסכים המחוברים ללוח אם Intel DH67CL (בן כ6.5 שנים; דרייבר מעודכן, עידכון אחרון לפני מספר חודשים): מסך ראשי - Dell U2412M בחיבור HDMI-DVI; מסך משני - Samsung SA300 בחיבור DVI-DVI. במהלך היום שני המסכים עבדו כרגיל. בהפסקה המחשב נכנס לsleep, וכשחזרתי לעבוד רק המסך הראשי זוהה. המסך השני תקין - כשחיברתי את מסך הסמסונג ליציאה הראשית הוא זוהה והציג, וכשחיברתי את הדל ליציאה המשנית גם הוא לא זוהה. בדקתי עם שני כבלי DVI נוספים והתוצאה זהה. המחשב: בן 6.5 שנים לוח אם Intel DH67CL i7-2600, 16GB ram. ספק כוח SEASONIC S12II 520W BRONZE SSD + 2HDD. WIN10 PRO 64 bit ייתכן ו…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-