עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס טלוויזיה מדגם asus [לא יודע איזה דגם אבל רשום על הדיסק asus tv fm card] היום שעברתי לויסטה ואחרי התקנת הדריבר והתוכנה גיליתי שהמדיה סנטר לא מזהה את הכרטיס וגם התוכנה של הכרטיס לא עולה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by NM,

יש לי בעיה במחשב ..אחרי שאני מכבה אותו לא טוב או אחרי שהוא דולק הרבה זמן אז שאני לוחץ כיבוי (יש לי WINDOW XP) בתפריט התחל אז זה טוען לי אותו מלא זמן איזה 5 דקות או יותר ואז שאני לוחץ הפעלה מחדש בתפריט השני אז גם לוקח לו מלא זמן בהפעלה מחדש..וזה די מעצבן כל פעם לחכות מלא זמן שאני צריך להפעיל את המחשב מחדש אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by BENNY66,

עשיתי לי פירמוט לדיסקט פלופי כדי להכין דיסקט אתחול לוינדוס 98 ברגע שהוא מגיע ל 20 אחוז הוא נותן לי בעייה שההתקן לא מוכן מישהו מכיר את זה ויודע מה עושים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by zolder,

אני מנסה להעביר סרט מדיסק(סרט שהורדתי) למחשב ומתישהו בממצע זה נעצר ורושם לי: לא יכול להעתיק את הקובץ ו: invaild ms-dos function/ מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by eps,

כשאני מדליק את המחשב בהעלאת ווינדואס אני מקבל הודעת "missing or corrupt HAL.dll". זה קרה לי בשבוע שעבר והתקנתי מחדש את ווינדואס, וזה קרה לי שוב השבוע. מה יכול לגרום לזה לחזור על עצמו? ואיך אפשר לתקן את זה בצורה אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  6. הבקשה בכותרת... תודות.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by Eviljelly,

שלום, לאחרונה המחשב נתקע (התצוגה קופאת לכעשר דקות ואז הוא מאתחל את עצמו ללא הפסקה, בשלב מסויים נתקע בביוס ולא ממשיך) לאחר זמן כלשהוא (בין עשר דקות למספר שעות) הבעיה לא קוראת באופן קבוע אלא לפעמים. בדיקת מאווררים גילתה שאחד המאווררים של הכרטיס מסך מתקשה להתניע (וגם עם התנעה ידנית מסתובב לאט מהרגיל), אז אני מעוניין להחליף אותו. 1. האם זאת עשויה להיות הבעיה? 2. איך מחליפים מאוורר כזה? (אין לי בעיה לאלתר עם מאורר אחר אם אין אופציות סבירות) 3. האם זה מכוסה במסגרת אחריות של הכרטיס ? נראה לי שהוא עדיין באחריות. אם אני זוכר נכון זה הדגם של הכרטיס מסך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#ov הקירור הוא כנראה מסוג WINDFORCE 2X

8. הכל התחיל היום בצהריים. אחרי ריבוט למחשב, השתנתה איכות הצבעים. כאילו רמת הצבע ירדה. בדקתי שרמת הצבע כמו שהיא (לצורך העניין, גם בחלונות וגם בלינוקס). החלפתי מסך, ואיכות הצבעים נשארה גרועה. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי אותו, את הסלוט, והחזרתי. המחשב לא נדלק, ומצפצף בצורה לא סדירה. פתחתי שוב, ניקיתי את הסטיק זיכרון, והפעם שוב ציפצופים, הפעם בשלשות. פתחתי שוב, עשיתי ניקוי אבק מאסיבי לכל המארז, ניקיתי את הסלוט של הזיכרון, את ההיטסינק, הידקתי את הסטיק זיכרון, בדקתי שכל הכרטיסים במקום. ניסיתי - שוב, המחשב לא נדלק, ציפצופים לא סדירים. יש למישהו עצה או רעיון? תודה רבה, יובל.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by ProRules,

מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by extasa,

אני מריץ הכל מעולה פתאום ב 34 אחוז זה נתקע לי הזמן לא רץ ? WTF ניסיתי להריץ פעם שניה עדיין נתקע תמיד ב 34 אחוז צרבתי על דיסק ויש לי שתי סלוטים של ראם 512 512 אני צריך להוציא אחד ?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by Yosifz8,

שלום לכולם כנראה שפגעתי בהארדדיסק ורציתי להתייעץ איתכם מה אפשר לעשות. השתמשתי בתוכנה אשר "מאפשרת" לחבר בין שני כוננים במחשב (שנמצאים על אותו הארדדיסק), לאחר השימוש בה כמובן הווינדוס לא מעוניין לעלות ונותן לי את השגיאה: BOOT Failure Press any key to continue הבנתי שהלך הווינדוס ( לא שזה מפריע לי כי גם ככה תכננתי לעשות את זה), אבל הבעיה היא שכאשר אני מנסה להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל אותו מה boot הוא טוען את הדיסק טיפה ואז מראה לי שוב את הבעיה. יש מצב שפגעתי בהארדדיסק עם הפעולה שעשיתי? או שסתם הווינדוס שהורדתי דפוק.... (למרות שניסיתי 2 גירסאות) תודה רבה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  12. אין לי מושג מה השבב הזה (מסומן באדום בתמונה) אך בכל אופן הוא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד של מעל 75C!! (נמדד עם חיישן טרמי) אי אפשר לגעת בו ליותר משנייה מרוב שזה שורף. חוץ מזה המחשב עובד מצויין כאילו שאין שום בעייה אבל אני מפחד רצח שפתאום משהו יישרף, יתפוצץ או יפסיק לעבוד! זהו לוח אם חדש שרק אתמול חזר מהחלפה!! בקשה - ממי שיש לו את אותו הלוח, אנא בדוק אם גם אצלך החלק שורף! עריכה: אני מציין שניסיתי להפעיל את הלוח לבד בלי שום דבר מחובר אליו, ממש כלום חוץ מהמעבד, זכרונות וכרטיס מסך והחלק הנ"ל עדיין מגיע לאותם הטמפרטורות! מרוב שהחלק חם הוא מחמם את כל האזור! כעיקרון המחשב דלוק כבר 35 דקות בערך וכלום לא קרה והמחשב פועל כרגיל אבל החלק עדיין חם רצח וגם מה שלידו... למי שמבין באלקטרוני…

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by shiran88,

שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by nikon,

שלום! יש לי בעיית RAM מוזרה קצת, גם כשאני בכלל לא עובד על המחשב ואין שום תוכנה,דף,תיקייה, וכול דבר אחר שעובד ברקע, עדיין ה RAM שלי בשימוש של לפחות 38 % האם מישהו יכול למור לי למה זה בבקשה? צירפתי שתי תמונות להמחיש את הבעיה וזה המפרט שלי: כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by blachson,

לפני כמה שעות פתחתי את המחשב ובאמצע שהווינדווס עלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט. מאז שהמחשב עלה מחדש יש לי רזולוציה 800 על 600 והצבע הוא 4 ביטים ואני לא יכול להזיז ת'רזולוציה היא כאילו תקועה ואי אפשר לשנות את מספר הביטים כי אין עוד אפשרויות! עזרה בבקשה..

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  16. ה- HTPC שלי לא שרד הרבה זמן: אתמול כשהדלקתי אותו הוא סירב לעבוד. מקבל חשמל, הלדים דולקים, המאווררים מסתובבים, אין תמונה. אפילו לא POST. אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום נדלק, עבד כמה דקות וקפא - ומאז גורנישט. פתחתי את המארז, בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך, לא עזר. ניתקתי כל מה שאפשר לנתק - כרטיס רשת אלחוטי, דיסק וצורב, יציאות אודיו ו- USB, אפילו הוצאתי את הזיכרון - עדיין אין אות על המסך. גוף הקירור שעל ה- IGP מתחמם, כך שלפחות מתח הוא מקבל. אם לא פספסתי משהו, נראה שהמעבד או לוח האם הלכו. יש רעיונות לבדיקות נוספות לפני שאני הולך לנסות לממש את האחריות (קצת בעייתי מאחר שכנראה שאי אפשר להשיג את לוח האם הזה יותר ואין לו מחליף ראוי)?

17. Started by yinon,

יש לי צורב DVD כבר בערך שנה ועוד לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD פעם אחת, בכל פעם שניסיתי הייתה לי הודעה שגיאה בערך באחוז 60.. ביזבזתי כ"כ הרבה דיסקים שזה פשוט מבאס.. הנה הצורב שלי עם כל הפרטים http://www.liteonit.com/ODD/English/e_product/e_ldw851s.asp הנה קובץ LOG שכולל את השגיאה שהתרחשה.. http://www.geocities.com/yinonel/Log.txt תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  18. הופיע לי הודעת שגיאה במסך כחול, אולם לא הצלחתי להבין מה הבעיה... רציתי לדעת האם יש מקום ש-windows שומרת את ההודעה הזאת כך שאני יוכל לראות אותה ולהתיעץ פה איתכם בקשר אליה. תודה. נ.ב לאחר המסך הכחול המחשב המערת איתחלה והופיעה הקישור הבא: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=8d61f79a-d7f3-49a1-898a-6face16cfa2a&SID=10

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by idan854,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן מילפני חודש וחצי קניתי מחשב מרשת ivory הגעתי הביתה הפעלתי את המחשב לאחר כמה דקות המחשב נתקע עושה פריז ועושה קול מוזר מהרמקולים הפתרון היחידי לפתור את זה זהו רק ריסטרט המחשב נתקע כל פעם בזמן אחר הוא נתקע גם בפעולות שלא דורשות מאמץ מהמחשב למשל אינטרנט או שמיעה של מוזקיה וגם באמצע משחקים ניסיתי לראות את בעיה זאת בפורומים שונים ואכן מצאתי אבל כל פעם אמרו משהו אחר ולא כל כך הבנתי מה ניסו להגיד שמה, מה שכן הצלחתי להבין שבעיה זאת נמצאת בקרב המחשבים האחרים החדשים יש כמה פתרונות שאני חושב שהם יכולים לפתור בעיה זו, חשוב לי לשמוע את כל הדעות שלכם כי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים. להלן המפרט שלי : לוח מותג MSI דגם X58 PRO צ'יפסט X58 כ.קול …

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  20. שלום. ניתן לראות את המפרט שלי ב'מפרט'. אוקי אז ככה אני משחק משחק MMORPG פשוט למדי לא צורך יותר מדיי.. הזיכרון יורד ל80% שימוש ויש לי 1GB וכך זה גם בהורדות ולפעמים יותר. המחשב איטי בכללי ובכלל במשחק הוא יותר איטי אני כבר אומר זאת לא בעיה של ספייוואר וירסוים רג'יסטרים או בעיה בדיסק קשיח אני בדקתי תקלות.. תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by kkffiirr,

המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by ירון דיין,

כבר חודשיים שהמחשב פיתאום " קופא " כלומר נתקע באותו מצב התמונה במסך וכל המחשב כולל מקלדת-אכבר-כונן-מסך הכל קופא !!!!! 1-ניסיתי סריקת וירוסים--תקין 2-החלפתי כרטיס מסך --לא עזר 3-הסרתי תוכניות והתקנות אחרונות-לא עזר רק בריסטארט המחשב חוזר לחיים לזמן מוגבל יכול שעה ויכול גם יומיים זה קורה בגלישה -מישחק-או כל דבר אחר ---אן פעולה מיוחדת --- ב ב ק ש ה תעזרו לי ( ניסיתי עידכונים וכו )

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by barodoy,

אהלן. כבר יומיים שאני אוכל מסכים כחולים. הכרטיס רשת USB מנתק את עצמו על ימין ועל שמאל.תוכניות קורסות. סרקתי וירוסים, אין כלום. הנה מה שגורם למסכים הכחולים (השתמשתי בDEBUGGER): כל אחד למסך אחר ntoskrnl.exe dxgmms1.sys netr28ux.sys אין לי מושג מה לעשות. אני חייב עזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. שלום. ביצעתי OC לכרטיס מסך מסוג 9600XT בעזרת ATITOOL, את הכרטיס מקרר הsilencer של Arctic-cooling ומבחינת הטמפ' הכל בסדר. הבעיה היא שבהתחלה הכל עבד כמו שצריך אבל לאחרונה הופיעו מס' ארטיפקטים חשבתי שפשוט אימצתי את הכרטיס יותר מדי והורדתי מה OC אך הארטיפקטים נשארו. החלטתי להפסיק לחלוטין את ה OC אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו, הסרתי את ATITOOL ואת הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש של ATI 6.1 (ולא התקנתי שוב את ATITOOL) אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו. מעבר לזה אני לא יודע מה לעשות, האם יכול להיות שATITOOL גורם לשינויי מתח קבועים בBIOS או האם יכול להיות שאני רק חושב שהפסקתי עם ה OC ובעצם הוא ממשיך בצורה כלשהיא? אם מישהו נתקל בתופעה דומה ויוכל לעזור אני אודה לו…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by omer-n,

היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכרטיס דפו…

• 5 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים