תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
טוב, היה לי במחשב גם ווינדוס וגם לינוקס, יש כזה מסך בפתיחה, שמאפדר בחירה של מה בא לי עכשיו (ווינידוס או לינוקס), רציתי למחוק את הלינוקס לזמן מה, אז עשיתי לו פירמווט דרך הווינדוס (למחיצה שעלייה הלינוקס), ועכשיו כיביתי את המחשב, ושאני פותח הוא מגיע למסך בחירה בין הווינדוס ללינוקס ובמקום זה עושה ארור ולא נותן לי לעשות שום דבר, מה אני עושה??? איך אני עושה שייעשה פירמוט מ-CD דרך הביוס או משהו?? בטוח יש פתרון!!! איתי
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לעשות CD או דיסקט שכשאני מכניס אותו לכונן הוא ישר יטען לי קבצים מסויימים(כמו שיש בדיסקים של תוכנות).אם אפשר שיטען לי כמה קבצים אז עוד יותר טוב. סליחה אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לפרסם את זה.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
דבר ראשון הנה המפרט שלי: Intel core i5 Haswell 4570 Gigabyte H87M-D3H Kingstone 8GB DDR3 AMD Radeon R9 270X OC ויש לי מין סוג של בעיה, כל משחק נטען יחסית לאט הרבה יותר לאט ממה שזה אמוור להיות... אני משחק עם חברים LOL ואני תמיד נטען אחרון יחסית לחבר שיש לו I3 ואחד שיש לו AMD BULDUZER והם מחכים לי בטעינה הרבה זמן זה ככה בעוד משחקים כמו סריוס סם3 וכל משחק שאני משחק איתם, גם לבד המשחקים נטעים לאט מאוד (COD GHOSTS וCRYSIS2 /3) גם הCPU מתאמץ יותר ממה שהוא אמור בדברים שלא דורשים הרבה... אבל משחקים רצים בסדר בלי לירידות FPS מה אתם אומרים? אני לא יודע מה זה אמור להיות... תודה רבה למי שיעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב notebook של hp. 2 שאלות, הבנתי שכדי לשמור על הסוללה במחשבים החדשים המחשב מטעין את הסוללה עד ל100%, ואחר כך, גם כשהמחשב מחובר הסוללה לא נטענת. איך אני יכול לבדוק אם התכונה הזו קיימת גם אצלי? שאלה שנייה- אני רוצה להקצות מקש פונקציה חדש, שיחשיך את המסך של המחשב. לא מצב שינה, אלא רק החשכת מסך. איך עושים את זה? איך מקצים מקש פונקציה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בעייה שעולה לפעמים. הטעינה שלפני חלונות (משך שחור) נתקעת בשלב "Initializing USB Controllers". בדר"כ אחרי אתחול זה נפתר זמנית, עם כי היו מקרים נדירים שהבעייה נמשכה מספר אתחולים ברצף אחד אחרי השני. יש לי פנטיום 4 וחלונות XP. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חברה מישהו כאן התנסה ברכישת מחשב נייד או פלאפון מחו"ל ויודע לומר אם המטענים שלהם מתאימים לארץ?
-
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
- 2 followers
-
-
טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
בזמן האחרון לכל משחק לוקח יותר זמן להיטען. לדוגמה, היום שיחקתי בOFP:Resistance ולמחשב לקח הרבה מאוד זמן עד שהוא העלה את המשחק. אם זה יהיה נחוץ בפעם הבאה אני אמדוד זמן. לפני זה המחשב העלה את המשחק מהר מאוד, אבל בשבוע האחרון כל המשחקים עולים לי לאט. מפרט: CPU - Pentium 3 450 Mhz memory - 128 mb video card - Geforce 2 mx 400/400 64 mb
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית. אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של asus דגם zenbook ux510ux-cn135t מידע חומרה בלינק ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית אשמח לעזרתכם תודה
-
- 5 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב נייד y-70 של לנובו האם מומלץ לפרוק את הסוללה לגמרי בסוף כל שימוש ולהטעין אותה במלואה?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הסוללה בלפטופ לא נטענת ולא דולקת נורת טעינה. כשהמחשב עובד רק עם מטען הוא בקושי זז. מצורף ניתוח ביצועי המחשב, צריך להחליף סוללה או מטען? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבאתי לצרוב דיסק בWMP שמרתי את הרשימה איפשהו. איך אני טוען את אותה הרשימה בתוכנה? עריכה- נפתר.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שהמחשב פנטיום 4 שלי 478 מסוג פרסקוט שהתדר של המעבד הוא 3000 והוא עלה ל 3100(MHZ) וFSB עולה ל826MHZ במקום 800 וה באס ל 206 במקום 200 פעם הבעיה היתה רק שהמעבד מגיעה ל 3042MHZ והמכפלה היא על 15X והבעיה הכלוקים מעלים את החום במעבד תגידו מה לעסות (רסטרט \הגדרה בביוס) תמיד המכפלה היתה 15 אז לא היתה בעיה ואני לא ניסיתי לעשות איזה אוברקלוק בגלל שהמחשב הוא פרסקוט ובפעולה של התקנה מDVD קופץ ישר ל66 מעלות אולי אני יעלה גם תמונה למאגר האוברקלוק לHWZONE (חחחחחחחחחחח ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי מחובר באופן קבוע לטלוויזיה, לאחרונה מבלי ששיניתי הגדרות כלשהן לאחר שצפיתי בסרט בטלוויזיה כשחזרתי למחשב הבחנתי שכל התצוגה שלי מטושטשת במסך. ניסיתי את הדברים הבאים(לא בהכרח לפי הסדר הזה) ללא הצלחה: 1. ניתוק הטלוויזיה ואתחול. 2. עדכון דרייברים של כ. מסך. 3. החזרת ההגדרות בממשק ניהול כ. מסך לב. מחדל. 4. CLEARTYPE, לא עזר בטקסט ו-וודאי שלא בשאר הפריטים המוצגים(אייקונים, תמונות, כפתורים וכד'). 5. ווידוא כי כל החיבורים מחוזקים היטב. 6. ניסיון של שינוי רזולוציות. 7. הצלבה של כבל. אציין רק שבטלוויזיה רואים תקין כך שמדובר במסך תקול(לא סביר) או הגדרות. אשמח לרעיונות נוספים.
-
- 17 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב ספציפי חלק מהטקסט פשוט מופיע הפוך. במחשבים אחרים הכל תקין באותו מסמך. גם בהדפסה הטקסט יוצא הפוך, יש לציין שהותקנו כמה גרסאות של אופיס, ועד לפני יום היה במחשב ווינדוס 7 ובגלל שחשדתי בווינדוס המחשב עבר התקנה מחדש של וינדוס 10 אתמול אבל הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? מדובר ב OFFICE 2016 (גם 2013 עושה את אותה תופעה).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אשר מחוברת אליו מדפסת Lexmark ביתית ודכו היא משותפת ברשת, הכל עובד כראוי חוץ ממחשב אחד,באותו המחשב כאשר שולחים הוראת הדפסה דרך Word 2007 הטקסט יוצא הפוך, ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת באותו המחשב וזה לא עזר, כל המחשבים מריצים חלונות 7 PRO , אשמח לעזרה לחקירת הבעיה ומציאת פתרון, בתודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, קיבלתי היום HTPC שהזמנתי על בסיס המפרטים המומלצים באתר : AMD A6-3500 Gigabyte GA-A75M-D2H 4GB RAM כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI out -> HDMI) ווינדוס נראה לא טוב, והטקסט מטושטש - בבירור לא איכות HD. הכבל זה לא הבעיה כי כשאני מחבר אותו למשהו אחר אני רואה FULL HD. הטלויזיה היא Philips 6606. ההגדרות של ה-AMD Vision Engine הם 1080p / 60hz - כלומר נראה בסדר.. מה שמוזר זה שראיתי וידאו באיכות 720p והוא היה נראה טוב, כלומר שוידאו לא מטושטש כמו טקסט/חלונות. מישהו נתקל בבעיה דומה, או יכול להציע לי כיוון לפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך gtx570. כשאני מפעיל משחק, אחרי כמה דקות כל הטקסטורות נמרחות וככה זה נשאר תקוע. האם יש מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרדיסק של לפטופ שנפל - חיברתי חיצונית דרך USB למחשב אחר והוא עולה - אבל דווקא לתיקייה שאני צריך לא מתאפשרת גישה (הוא חושב וחושב וחושב וחושב ולא מצליח להכנס). ניסיתי לשם הבדיקה לבדוק את גודל התיקייה שאני צריך (דרך "מאפיינים") והוא מציג לי 0 בייטים. ניסיתי גם לעשות בדיקת תקלות בדיסק (error checking) ומה שהתחיל ב14 דקות לסיום הבדיקה הפך תוך כמה דקות ל4 שעות (אותה תופעה - חושב וחושב וחושב אבל לא מצליח להגיע למידע כנראה). גם ה"analyze" של האיחוי דיסק מגיב באותה צורה - חושב וחושב וחושב על 12% אבל לא מסיים את הפעולה. מדובר על הרדיסק "SATA 2.5 של לפטופ יחסית ישן של DELL. יש לי או לטכנאי מחשבים מה …
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
LG F700P 1280X1024@85Hz@32Bit OSD מאותחל ואחרי Degauss GIGABYTE ATi R9550 Catalyst 5.5 הבעיה- טשטוש ומעין חוסר חדות, וכתוצאה מכך אימוץ העיניים וכאב ראש לאורך זמן. תעלו השערות, בקשה.. בתודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-