עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by USERone,

שלום לכם יש לי לוח GA Z97X -sli עשיתי רייד עם כ5 דיסקים אכשיו המחשב לא עולה לי וכשה אני נכנס לרייד של הלוח הוא כותב לי ב2 דיסקים offline number ואני יודע שהדיסקים תקינים לא מתקתקים ולא עושים שום רעש למישהו יש רעיונות תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Shalev Abuhatzeira,

שלום חברים, אודה למנוסים שביניכם במקרה הספציפי הבא, לקרוא עד הסוף בבקשה. אני כרגע עם SSD SATA SAMSUNG EVO 860 500GB. יש לי NVME M.2 EVO 960 500GB של סמסונג גם כן. ידוע לי שיש את הכלי של סמסונג למיגריישן בין הכוננים, אבל השאלה שלי היא אחרת, לפי מדריכים / יוטיוב וכו' זה נראה שהתכנה עושה העתקה רק עבור מחיצת C, ולמה אני שואל, כי כשאני מתקין ווינדוס חדש על SSD בדר"כ נוצרות עוד 2 מחיצות מערכת, למיטב זכרוני אחת EFI והשניה לשחזור. מה קורה איתן? הן לא חשובות בשביל עבודה תקינה של הווינדוס שהועתק לכונן אחר? מישהו יכול לשפוך בבקשה קצת אור בנושא? דבר שני, אחרי השכפול וההטמעה של ה-NVME ככונן ראשי, אני ארצה להשתמש ב-SSD כמשני, איך אני מפרמט אותו בצורה הכי טובה …

3. Started by Peter Rabbit,

היי קיבלתי מאמזון ssd של crucial שנארז שלא באריזה המקורית לצורך משלוח (אשמתי. בחרתי כך בהזמנה) אני מבין שהמספר הסיריאלי לצורך שימוש בתוכנות שונות כמו שכפול הדיסק היה על הקופסה המקורית איך אני משיג אותו?

4. שלום, המחשב עבד כרגיל ללא אירועים כלשהם. בהדלקה רגילה של המחשב, הוא נתקע ב-BIOS. מאז אותו אירוע, המחשב עצמו נדלק והרכיבים "דולקים" (המאווררים, הכוננים, הכרטיס מסך מציג שני נורות ירוקות בחלקו האחורי HD5770 Vapor-X ושללתי בעיה במסך), אבל המחשב לא מדליק את המסך ואין הצגה של שום דבר (לא מגיע אפילו ל-BIOS). שללתי בעיה במסך עצמו, אני חושב שאפשר לשלול בעיה בספק הכוח, וגם הכרטיס מסך נראה לי בסדר כי יש לו שני נורות אחוריות שדולקות ירוק. אין כבלים שרופים, ריח, קפסיטורים נפוחים. החומרה במחשב בת 8-10 שנים, אבל אם בכל זאת יש להם המלצות מה אפשר לעשות כדי לבודד או לתקן את מקור הבעיה באופן עצמאי, אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום לכל המומחים אז ככה יש ברשותי מחשב עם לוח GA-Z97-X-SLi עשיתי לו Raid 5 מהבקר שעל הלוח עם 5 כוננים של סיגייט כל אחד 8 טרה ביום בהיר אחד פיתאום הוא כותב לי שהרייד Faild והשני כוננים ביכלל לא מזוהים כרגע יש לי חומר מאוד חשוב על המחשב השאלה יכול ליהיות שהבקר נדפק או הקבלים של סאטא נדפקו? עוד שאלה נגיד ו2הכוננים קרסו בבט אחד שזה מוזר מאוד האם יש אפשרות להחזיר אפילו חלק מהחומר? תודה לכולם אולי מישהו מכיר לוח שיש לו אותו רייד ואוכל לשים את הדיסקים עליו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DaViDM273,

שלום הבעיה התחילה עם מסכים שחורים מדי פעם באמצע משחק והיום אחרי הדלקה מחדש מסך שחור המקלדת ועכבר לא דלוקים והמאווררים עדיין עובדים. החלפתי את הכרטיס מסך עם כרטיס מסך ממחשב אחר והמחשב נדלק והכול עובד ובמחשב השני אותה בעיה. מפרט: ryzen 5 1600 gainward gtx 970 phoenix tx650m Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 asus prime b350-plus

7. Started by Simcha Wolf,

שלום וברכה יש לי ווינדוס 10 וכל קובץ שאני מנסה להוריד מגוגל אני מקבל שגיאה שקובץ זה עלול להזיק למחשב שלי והאם ברצוני לשמור או להתעלם. איך אפשר לבטל את זה?

8. Started by maimon_y,

בזמן האחרון קורת לי תופעה מוזרה שהמחשב נתקע לשניה וחצי עד שלוש ומשתחרר, כל היישומים ממשיכם לרוץ רגיל אבל אין קלט בזמן התקיע. זה לא קורה בזמן הרצה של משחק אבל קורה כשאני מכווץ את המשחק. התקיעות מתרחשת בדרך כלל כשאני פותח אפליקציה, פותח את ההתחל, כל דבר שקשור בהפעלה של משהו, אך לפעמים זה קורא באקרי ללא פעולה. וינדואס 10 מעודכן ודריברים של הכרטיס מסך גם.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Tzur Mantzur,

לפני כמה חודשים התחיל לעיתים רחוקות להיות מסך שחור ואני יודע שהמסך עובד מתחת למסך השחור.. (ע"י team viewer ו Spotify) היום המסך שחור ולא מתפקד כלל איך אני יודע איזה חלק להחליף, לוח אם או הכרטיס מסך? דרך אגב אני צריך את המחשב נטו לאינטרנט אשמח גם להצעה, איזה חלקים הכי זולים תוכלו להמליץ... אני יודע שהכבלים עובדים ובדקתי עם מספר מסכים ככה שהבעיה גם לא מהמסך..

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח ומחשב נייד. בנוסף לכך, יש ברשותי 2 מסכים איכותיים וכמובן מקלדת ועכבר. מעוניין לדעת איך ניתן לבצע מעבר בין המחשב PC למחשב נייד בקלות כאשר התוכן מוצג בשני המסכים והשליטה דרך העכבר והמקלדת. שמעתי שיש משהו שקוראים לו KVM שאמור לבצע את זה, אבל לא ברור לי איך זה קורה ואם זה אפשרי בסיטואציה הנוכחית. תודה רבה לעוזרים!

11. שלום לכולם. לפני כשבוע וחצי התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ולאחר מכן את אופיס 2013 בהצלחה, עם קוד האקטיבציה שסופק איתו. לפני מספר ימים שוב נאלצתי להתקין את המערכת מחדש בגלל שקרסה, וכעת - עם אותו קוד האקטיבציה, אני לא מצליח להתקין את אופיס 2013 ומקבל את ההודעה הבאה: מישהו/י יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by snowgoose,

יש לי מחשב די ישן אמנם, אבל בנוי מחלקים איכותיים. לוח GA-EX58-UD3R מעבד i7 920 כ. מסך RX 460 זיכרון 16GB corsair vengeance לאחרונה באמצע משחק המחשב "עף", המסך נכבה ואילו המחשב נשאר דלוק (מאוררים וכו), בזמן הזה לחיצה על NUM LOCK לא עובדת (הנורה במקלדת לא נדלקת\נכבית). ניתקתי וחיברתי הכל מחדש וכמו כן פירקתי\והרכבתי כרטיס מסך זיכרונות וכו ללא הועיל. ביצעתי בדיקות מאמץ CPU עם Prime95 וגם GPU עם FurMark, ובזמן הבדיקות (כשעה) המחשב היה יציב ולא נצפו טמפרטורות חריגות. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? מה עוד אפשר לבדוק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לאחר שהחלפתי סוללת ביוס וניתקתי את הכבל של הספק כח וחיברתי שוב לפעמים הוא נדלק ואז עולה תמיד הודעה על איפוס תאריך ושעה! אני מאפס תאריך ושעה גם לפי תאריך אינטרנטי אוטומטי אבל הבעיה חוזרת על עצמה כשאני מכבה את המחשב ושוב כשאני רוצה להדליק שוב המחשב נכנס לפעולה של הדלקה ונכבה חוזר חלילה אשמח לעזרה.צלמתי את שני המסכים שאני מקבל לאחר שאני מצליח להדליק אותו.מצורפים קבצים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by questionman,

שלום, יש לי כונן קשיח WD Elements Desktop WDBAAU0030HBK שהשנאי שלו הפסיק לעבוד. יש לי שנאי אחר דומה אבל רשום שהוא SWITCHING ADAPTER והוא לא נכנס לשקע של הכונן. איזה שנאי אני צריך לקנות כדי שיתאים?

15. Started by Sikopp,

שלום לכולם! כבר כמה ימים שאני שם לב שהמעבד שלי לא רץ בתצורה הטבעית שלו למה הכוונה : רוב הזן הוא רץ על 3.8GHZ שזה הטורבו שלו ואז ישנם קםיצות שהוא יורד ל700MHZ קופץ לאיזור ה2000 שוב 3800 וכך הלאה . חשבתי שיש משהו בביוס (לא נגעתי בביוס בכלל) ואני לא רואה איזשהו בעיה. אתמול הבחנתי במנהל המשימות משהו שניקרא : Client Server Runtime Process אותו אני לא יכול לסגור בשום צורה וכשחיפשתי מה זה באינרנט ראיתי שזה משהו שבאמת מנצל כוח עיבוד גבוהה ולא הצלחתי להבין איך לתפור את זה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? הסברות ? משהו ?

16. מידי פעם המסך של המחשב פשוט נהיה שחור כתוב עליו digital power saving mode ואז נהיה שחור כאילו הוא במצב שינה, רק שאי אפשר לעשות כלום כדי שהוא יצא מזה חוץ מריסטרט ולפעמים גם זה לא עובד. החלפתי כבל hdmi וניסיתי לחבר למסך טלויזיה והתופעה עדיין קיימת. המחשב אצלי 3 שנים אם זה אומר משהו. אשמח לעזרה אם מישהו יודע למה זה יכול לקרות ומה כדאי לעשות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Vlad Amirov,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד בבית עם יציאה של hdmi (אין לי עוד יציאה חוץ מזה) קניתי מפצל כדי לחבר אליו 2 מסכים. כול המסכים נדלקים אבל כשאני רוצה להרחיב את את המסכים משום מה זה משכפל לי את אותה התצוגה במסך מס' 2 למסך מס' 3. כלומר זה מרחיב לי רק ל2 מסכים ובמסך השלישי זה משכפל את מה שמופיע במסך מס שתיים. בנוסף לזה אני רואה בהגדרות שזה קולט לי רק 2 מסכים ולא 3

18. Started by Ofir Vernov,

שלום לכולם יש לי בעיה במשך חודש כבר שאני מנסה להדליק את המחשב לוחץ על הכפתור ההדלקה המחשב לא מגיב ישר ורק אחרי כמה דק נדלק ( זה יכול גם לקחת חצי שעה עד שהוא נזכר להדלק.) ניסיתי לאפס ביוס להחליף כבל לספק ניסיתי לנתק רכיבים ליבדוק אם נשרפו חלקים לא ראיתי שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קודם כל סליחה מראש אם עשיתי משהו לא תקין. כרטיס מסך חדש שחובר - GTX 1070ti מזהה רק חיבור HDMI למסך הרגיל, בDisplay port הוא מזהה לא את המסך מחשב ולא את הטלויזיה. כל הדרייברים מותקנים, הכבלים תקינים, ניסיתי דרך הביוס, עדיין לא מזהה... מישהו יודע מה לעשות ? תודה

20. Started by דניאל ימין,

השתמשתי במחשב כרגיל ופתאום חצי מהמסך נהיה שחור כאילו נסדק אבל אין שום שברים או סדקים והוא לא קיבל מכה או שום דבר הוא פתאום נהיה שחור. המחשב עצמו כן עובד אבל אני לא רואה חצי מהמסך.. מישהו יודע איך אפשר לסדר? זה מחשב חדש

21. ערב טוב לכולם. יש לי כרטיס קול של focusrite 2i4. כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב הכל תקין ועובד ושומעים. כשזה מגיע לשמיעה של תוכן בוואטסאפ (הודעות קוליות) דרך המחשב לא שומעים כלום. מישהו יודע מה הפתרון לתופעה המוזרה הזאת? תודה.

22. Started by BaChoni BaChoni,

שלום לאחרונה קבלתי הודעת על אתר מסוים ( בשני דפדפנים ) " connection is not secure " ניסתי המלצה לשנות " security.enterprise_roots.enabled " מ "false" ל - "true" לא עזר ... יש רעיון ? נתוני המחשב שלי ... מערכת WIN 7 , דפדפנים פיירפוקס , כרום DNS 8.8.8.8.8 תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by David2840,

היי. יש לי בעיה לאחרונה במחשב, כל משחק שאני מתקין ואז מנסה לפתוח אותו, מופיע שגיאה: 'ביצוע הקוד לא יכול להמשך' וכו' (מצורף תמונת מסך). ווינדוס 10. אשמח לפיתרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אמ;לק המחשב נדלק למספר שניות, נכבה ונדלק מחדש - ללא שום חומרה (גם הRAM בחוץ). ייתכן ותקלה בBIOS או בPSU. התקנתי כרטיס מסך שקיבלתי מקרובי משפחה, AMD RX570 שבדיעבד לאחר שהתחילו לצוף הבעיות, הסתבר שהותקנה עליו firmware מסויימת כדי לעשות mining לBitcoin. בכל אופן, הדרייברים שניסיתי להתקין עליו לא הותקנו כהלכה ובעיות המשיכו להיווצר. פניתי לגוגל, חיפשתי ובתמימות מצאתי תוכנה של TweakBit שמעדכנת דרייברים. הוספתי חטא על פשע כאשר הורדתי גרסה פרוצה של התוכנה. מפה לשם, התקנתי את כל הדרייברים שהתוכנה המליצה להתקין (ייתכן וביניהם עדכון לfirmware של הBIOS) והמחשב מאז לא עולה. כלומר, נדלק לכמה שניות, נכבה, נדלק שוב אך לא קורה דבר. אין שום Beep, אני מניח …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ידוע לי גם שעל כל לוח אם של מכשיר חשמלי יש מספר סידורי והוא מחייב אישור במכון התקנים. האם ישנה דרך לזהות שזה זיוף (אם כן, מדובר בהונאה של אחת החברות הגדולות שסוחרות בארץ במוצרי אלקטרוניקה) על סמך תמונות בלבד. או שיש צורך ללכת למכון התקנים כדי שיפרקו אותו ויחשפו קוד על לוח אם. להלן המטען ודגם המחשב. אשמח לסיוע, בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.