תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
דיסק של מצלמה שבור .דחוף בבקשה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב ומיד ליפני הקטע שיש תעלייה של הווינדוס יש לי כמו מסך שחור עם כמו סימן כזה בצד שמאל - מהבהב וקורה שהוא לא זז הוא רק מהבהב והמחשב יכול להישאר גם שעה ככה,ואז אחרי ריסט קורה שפיתאום הסימן הזה - יורד שורה ואז יש תטעינה של הווינדוס,למה זה קורה? זה אף פעם לא היה לי וזה כבר פעם שלישית! יש מצב אולי עם אני יפרמט זה יעזור? או שאין קשר? מיפרט: e8400 4gb ram 500gb wd aaks ASUS P5QL-E corsiar 550wtt nzxt tempest
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בעיה 1: שדרגתי את המחשב שלי מויסטה ל win7 אחרי ששדרגתי והכל התחלתי לעדכן שזה הגיע ל service pack 1 הוא נעצר ונכשל נסיתי הרבה דברים אם זה מדריכים מהאתר או ממיקרוסופט הורדתי את ההתקנה עצמאית וגם בזה אין הצלחה אני פשוט לא יודע כמה עוד אפשרויות יש לי. אם אני ימפרמט עוד פעם יש סיכוי שזה יעזור. חייב עזרה בעיה2: גם אחרי השדרוג נעלם לי הסאונד לא שומע מהרמקולים אבל יש לי את האייקון של הרמקול ואני שוצע דרך האוזניות מוזר אבל אני לא יודע איך לפטור את הבעיה סוג מחשב: מחשב נייד של dell כל מידע שידרש אני יתן אם זה יעזור לפטור את הבעייה תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ליפני איזה יומיים זה ההרד דיסק התחיל להוציא רעש כזה יש חול בפנים והוא קופץ אז יש רעש כזה! הוא עומד למות או מה? אה ועם אני שם עליו את היד הוא לא עושה יותר רעש ברגע שאני עוזב הוא שוב עושה רעש :-[
-
שלום לכולם. לפני שבוע הופיע לי מסך כחול, המחשב נכבה ולא עלה והשמיע צפצופים. רק כעבור כמה שעות עבד. כעת קרה לי שוב. מסך כחול, נכבה , לא עולה ומשמיע צפצופים. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה, לאחר חיפוש רב באינטרנט וגם פה בפורום לא הצלחתי למצוא פתרון (שעובד) הבעיה היא חיבור 2 מסכים לכרטיס מסך כאשר אחד מהם הוא HDMI ו3 חיבורי DP (כרטיס מסך - Gigabyte Geforce GTX1660 SUPER OC) יש לי מסך אחד עם חיבורי HDMI \ DP (חדש) - Lenovo D24F-10 מסך אחר מעט מיושן עם חיבור DVI \ VGA יש לי כרגע כבלים HDMI, HDMI TO DVI, DP TO DVI, DP TO HDMI, HDMI TO VGA (עד שאקנה DP לDP, הזמנתי מעלי אקספרס לפני הקורונה ועדיין לא הגיע, אך אם לא תיהיה ברירה אקנה בארץ במחיר מופקע) כולם בוודאות עובדים, היו בשימוש במחשב אחר לכן אני בטוח שהבעיה או במסך או בכרטיס מסך. בחיבור הHDMI שני המסכים עובדים (כל אחד בדרכו) בחיבור הDP אף…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה זה התחיל בזה שניסיתי דרך הביוס להעביר את הלטנסי של הזיכרונות מ t3 ל t1.5 עשיתי ריסט והמחשב לא עלה וזה משמיע צליל חזקקקק מהמחשב מהלוח אממ למשך 5 שניות בערך ומפסיק לעוד 5 שניות וממשיך וכך חוזר חלילהמי שיעזור אם למישהו יש מושג מה לעשות תגובות יתקבלו בברכה מערכת - בפרטים לוח אמ asus p4s800mx ותודה למי שיעזור נ.ב. איך מאתחלים תביוס? ניקתי את המחשב מהחשמל למשך 4 שעות לא עשה כלום יש דרך אחרת אולי?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי מהו ויוו ואיך לעזאזל ניתן לנצל אותו. שאלה נוספת... התקנתי למישהו מחשב אצלי בבית עם מקלדת רגילה של קוואנטום. כאשר באתי להתקין אצלו שיש לו מקלדת סופר משוכללת של חב' מאוד לא מוכרת המקלדת לא עבדה כמעט בכלל והיתה נוררררררא איטית בוורד למשל. ובמשחקים החיצים לא הגיבו ובאופן אקראי בהפעלה הוא רשם keyboard error press f1 מה לעזאזל הפרובלם????
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי כרטיס IEEE1394 של VIA ללא איזה דגם מסוים ובאתר לא מכירים על קיומו של כרטיס FIREWIRE ולכן אין דרייבר בשום מקום. ה-XP מזהה לי את הכרטיס טוב ויפה לכאורה דרך מהל ההתקנים אבל בפועל כשאני מחבר אליו את מצלמת ה-DV הקטנה של SONY שלי הוא לא קולט אותה. למצלמה אין דיסק עם דרייבר או דרייבר באתר וXP לא אומר איזה משהו אם אני מחבר את המצלמה לכרטיס. למה כל תוכנת לכידה לא מוכנה לקלוט לי מהכרטיס IEEE1394/FIRWIRE הדיגיטלי שלי כלום? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
Hi, sorry for writing in English.. it's all because of stupid winxp I did search before posting. The problem is : I connected a second hd to my mother's pc to copy a few files. Then after copying I started getting a lot of errors from windows. I restarted and got error loading operating system. Now after few hours of trying to solved this, I decided to install winxp on my second hd and backup the files from the first hd. Problem is, windows is telling me that the hd is not formatted. I'm pretty desperate.. note that the first hd has two partitions and that the second partition is working fine... Thanks
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מאז הפסקת חשמל הידועה המחשב מראה לי מסך כחול ( בXP לך תבין ) באת עומס איך אני בודק באיזה רכיב יש את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את המחשב, ועל המסך לא מופיע כלום, הכרטיס מסך בסדר, וגם הכונן הקשיח זז, אבל לא מופיע כלום, ואין צפצופים, במה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי יש לי ליד המחשב תקע של שני שקעים (טלפון ו-adsl) - של בזק. כרגע אל השקע adsl מחובר הראוטר, ואליו מחובר המחשב בחיבור כבל רשת (CAT6). אין לי שימוש בראוטר בזמן האחרון והשאלה שלי היא האם אפשרי לוותר עליו ולחבר את המחשב הנייח ישירות אל השקע adsl בקיר? (עם איזשהו כבל).
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל המקצוענים, יש לי בעיות קליטה בUSB וגם BT. במארז יש לי 2 יציאות usb קדמיות, יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ולצערי עקב עכבר תקול הם מגיעים בחיבורי usb נפרדים, בנוסף יש לי אוזניות שמחוברות למחשב דרך BT חיצוני. כאשר האוזניות מחוברות בחלק האחורי של המארז יש בעיות קליטה, כאשר המקלדת או העכבר מחוברים מאחור יש בעיות קליטה, העכבר או מקלדת לא מגיבים ובאוזניות שומעים מקוטע. מה ניתן לעשות? לקנות עכבר ומקלדת חדשים? אולי חיבור BT עם טווח טוב יותר או לא חיצוני מהמחשב? או שאולי יש מפצל לחיבורי usb כדי שאחבר את כל ה-3 מקדימה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שךום חברים, יש לי צורב DVD מחובר עם מתאם USB - וכשאני מנסה לצרוב שDVD הוא נתקע על 1% ולבסוף זורק שגיאה , אם אני מנסה לצרוב דיסק רגיל הוא נתקע ב- 95% וזורק שגיאה , הקטע הוא שאם אני מעביר אותו לתקע 1.1 הוא צורב את הדיסקים אבל רגיל לוקח לו איזה 30 דקות ו DVD קרוב לשעה ורבע -מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב: עידכנתי לו קושחה, דרייבירים של לוח האם מעודכנים - ניסיתי לבודד את הצורב שיהיה היחיד בUSB ולא עובד בקיצור די אובד עצות :s05:
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין התקן IR-usb אבל נוספה שורה במנהל התקנים usb-ir adapter אבל אני לא מצליח להפעיל אותו עם שום תוכנה יכול להיות שלא ביצעתי משהו (האקס-פי זיהה אותו הכנסתי את דרייבר, מה עוד?) אגב ניסיתי תוכנות כמו winlirc ו- IRAssistant הצעות איך מתקינים צריך דרייבר או משהו נוסף (אגב אשמח לשמוע גם על תוכנות IR נוספות)
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשבוע האחרון לא התחברתי בגלל שחיכיתי שיצא לוח אם שתואם למעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא, אבל בסוף ויתרתי על זה וקניתי את הלוח בלי התמיכה בפרסקוט... יש לי בעייה חמורה מאוד ואני לא יודע אם זאת בעיית תאימות, בעייה בלוח אם או בעייה בזכרונות! מפרט: P4 2.0GHz - northwood ABIT IS7 - הוא הגיע עם ביוס לא מעודכן אז עידכנתי אותו לגרסה הכי חדשה. (שמתי לב שקיבלתי לוח שנוצר לפני 6 חודשים בערך, היה לו ביוס שמעודכן ל 03/2003 (לא יודע אם זה קשור...) GEIL 512MB 400MHz VALUE כל החלקים הנ"ל חדשים חוץ מהמעבד. הבעייה היא זה שהמחשב לא מוכן לעשות POST עם הזכרון הזה. אם אני שם את הזכרון של GEIL בחריץ הכחול המחשב בכלל לא מגיב! אם אני שם אותו בחריץ הסגול, המחשב מדליק את המסך (המסך נדלק, הלד…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמוציאה אותי מדעתי כבר... בווינדוס 7 אחרי שאני מוריד/מקבל/טוען סרט, ומוסיף תרגום לפעמים אני מנסה להיכנס לתיקייה של הסרט. ברגע שאני נכנס, המחשב משתגע - נהיה איטי, הזיכרון ולפעמים גם המעבדים מגיעים ל 100% שימוש, המסך נהיה שחור, מחשב נתקע וכו'... אחרי כמה דקות ארוכות זה נרגע. בפועל, זה לא נותן לי לשנות את שם הסרט או בכלל להתקרב לתקייה, שלא נדבר על להעביר אותה ממקום למקום שלוקח שעות. איך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האלן חברים יש לי לוח של Gigabyte h170-d3hp כשאני מחבר את החיבורים של ה Front usb על המארז מקדימה, כל חיבורי ה USB בלוח מפסיקים לתפקד זה מתבטא אי קריאה של דיסקים חיצוניים , או קריאה איטית מאוד ,אבל עכבר או מקלדת עובדים, עובד עם Win7 64 pro דרייברים הכי עדכניים.. למישהו יש רעיון או שנתקל גם בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
זה קורה במשחק Call of Duty, פתאום המשחק קופא ואחרי איזה שתי שניות יש מסך כחול. זה לא קורה תמיד, אבל אם זה קורה זה מעיק כבר אי אפשר לשחק זה כל שניה רסטרט. זה מה שכתוב: KERNAL_STACK_INPAGE_ERROR *** STOP: 0x0000077 (0xC00000E, 0XC00000E, 0X00000000, 0X1C565000) עשיתי ריסטרט וכשנכנתי למשחק זה קרה שוב, והפעם זה כתב: *** STOP: 0x0000077 (0xC00000E, 0XC00000E, 0X00000000, 0X049BE000) ובסוף זה כותב: Beginning dump of physical memory physical memory dump complete מפרט: P4 1.6 512mb ram 1024mb זכרון וירטואלי radeon 9550 win xp
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב תומך בתקן 2.0 USB יש לי כרטיס קול חיצוני 18I6 focusriteעובד בתקן 2USB הכרטיס קול תופס את כל נפח הUSB וכשאני מכניס מכשיר נוסף שניהם לא עובדים. מה אני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בלי בעיות.? האם צריך לקנות מפצל USB חשמלי ( מה התפקיד שלו ) ? בדקתי באתר של כרטיס הקול וזה מה שהם כותבים: Note on USB hubs Scarlett 18i6 is a USB 2.0 device and must be connected to a compatible USB 2.0 port. If using a USB hub, it is essential that all other devices connected to the hub are also USB 2.0 compatible. If any USB 1.0 / 1.1 devices are connected, the hub will be forced to run at the legacy speed which may prevent the Scarl…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בעיה רודפת בעיה. לאחרונה ניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח הישן שלי למחשב החדש. הדיסק החדש הוא Maxtor 40Gb 7200 והישן Quantum 20Gb 7200. על החדש מותקן XP ןעל הישן Win98. הג'אמפרים מסודרים כך שהחדש הוא ה- Master , והשני Slave. המחשב נתקע מיד לאחר ה-Bios. (דרל אגב, ה- Bios מזהה את שני הכוננים). מה הבעיה? האם ישנה דרך מיוחדת לחבר את שניהם למחשב (האם צריך להגדיר משהו מיוחד)?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם זה בסדר ?! הפעלתי תוכנה לבדיקת מעבד והוא עלה ל75 מעלות אני ב OC של באס מ200 ל226.. .גם אם הורדתי OC הוא עדיין נשאר על ה75 מעלות האם זה מוריד FPS ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כותרת פסדר ? יופי... ידידה שלי רכשה צורב חדש LITEON 52-32-52 לפני כשלושה חודשים, בימים האחרונים היא התלוננה על כך שהצורב לא צורב - כמשמעו בתהליך הצריבה הצורב "נתקע" ומפסיק לצרוב כשהוא ב-4% בערך. הגעתי אליה היום לבדוק את העניין. דבר ראשון כאמור בדקתי הינם החיבורים הפנימיים - /\ פסדר שנית בדקתי כי הצורב מותקן כראוי, עובד על DMA ואף הסרתי את ההתקן בכדי שהמערכת תזהה את הצורב מההתחלה - /\ פסדר שלישית ניסיתי להריץ בדיקות סימולציה לצריבה, הוא עבר את הסימולציה אך כאמור התעקב ב"סגירת" הדיסק (AUDIO\DATA) בסוף, הלכו כבר כ-10 דיסקים על ניסיונות צריבה כושלים. תוכנת הצריבה הינה עדכנית ואף הותקנה מספר פעמים לווידוי כי אין זה כשל תוכנתי - Nero 6.3.0.0 הצעתי לה מספר דברים: - למ…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-