תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי מחשב שחשדתי שהלוח אם שלו לא תקין מאחר ושני קבלים היו מעט נפוחים מלמעלה. לכן החלפתי לוח אם ל INTEL DG41RQ. המעבד הוא Intel E2140. ניסיתי להפעיל את המחשב עם ספק דיי מאולתר ממחשב יחסית ישן אך בבדיקה האחרונה שנעשה הספק היה תקין. הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב? לגבי מה שקורה בפועל, המחשב לא עולה אך נדלק והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים, אין תצוגה - כתוב PLEASE CHECK SIGNAL CABLE DIGITAL שזה בעצמו מוזר מכיוון שחיברתי אותו ב VGA לחיבור שבלוח אם. אין צפצופים בכלל, אני סומך על הרמקול המובנה שבלוח אם הזה. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעייה קטנה והיא שיש לי גוייסטיק שהחיבור שלו הוא בעל 15 פינים...אני רוצה לחבר אותו למחשב אך אין לי חיבור כזה... יש משהו שניתן לעשות? קיים מתאם כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב, ה I MAC שלי מחובר לטלוויזית סמסונג בעזרת גוגל כרום קאסט. אני רוצה לראות סרטים בטלווזיה דרך המחשב ולצערי לא מצליח -אחרי כמה דקות השידור בטלוויזיה נתקע בעוד שבמחשב הסרט ממשיך כרגיל (אז אני חושב שזו לא בעיית אינטרנט אלא יותר עניין של הגדרות או הפעלה לא נכונה של הכרום קאסט וכו'). מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים בשביל זה אבל זה התאים לי הכי הרבה בשביל זה. אני תוהה מה היא הדרך הכי קלה\מהירה לחבר לפטופ למחשב אישי למטרה של העברת קבצים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, מבחינת תוכנה, מה קורה במידה ואני מחליף את המעבד שלי באחר? כלומר, האם הווינדוז יעלה כרגיל, או שמא ידרוש פירמוט (או אולי מודיפיקציה אחרת כלשהי לחומרה החדשה)?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מערכת המבוססת על פלטפורמת NFORCE 2 מפרט מקוצר : athlon xp 1700+ jiuhb0310 dlt3c abit nf7-sl rev 2.0 Twinmos pc3200 512 Mb WD 80Gb 8 Mb BUFFER גירסת ביוס היא 14 הגירסא האחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת נורא : ביומיים האחרונים כאשר המחשב מודלק מופיעה הודעה של detecting IDE drives והלוח נשאר תקוע במצב הזה . לחיצה על DEL אינה פותרת את הבעיה כי אי אפשר להיכנס לביוס . ניסיתי לעשות CLEAR CMOS וגם זה לא פתר את הבעיה . ההארד דיסק והצורב יושבים על אותו כבל - הארד דיסק master וצורב slave . האם יש למישהו רעיון איך ממשיכים מכאן ?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי יש לי הודעת שגיאה במצלמה ואני לא יודע למה ההתקנה הושלמה אז מה הבעיה . יש לי וינ אקס פי.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
אני מפעיל משחק הוא ישר נתקע לי ובמנהל המסימות קובץ הDAT שלו לא רוצה כלל להסגר החלפתי במחשב חלק חלק ועדיין אותה בעיה והכי מוזר שהיא מופיע לי רק בלוחות ASUS בכל הדגמים ,היה לי P5B DELUX קומנדו ועכשיו הלוח שמצויין במפרט שלי בכולם היתה אותה בעיה עכשיו תגידו אז למה אתה קונה אסוס כל פעם אני אומר שזה לא ייקרה היה לי לוחות של ג'יגהבייט עבדו יפה מאוד יש לי לוח של אסרוק עובד מצויין אולי המחשב שלי צריך גירוש שדים הבאתי ספק אחר ,ארדיסק אחר כרטיס מסך אחר מעבד אחר בקיצור הכל המחשב עובר כל בדיקת מאמץ שיש היום לא יודע כבר מה לעשות .יש לי שאלה האם בדוח שגיעות שמוציא הוינדוס אחרי שאני סוגר משחק יכול לתת לי תשובה מה לכל הרחות יש למחשב הזה אשמח לעצות הכל במחשב תקין אז עצות לגבי תחליף חלקי…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד E4600 שאמור לעבוד בתדר 2.4, אבל תוכנות מוניטורינג מציגות תדר קטן פי 2. לא עשיתי OC ולא נגעתי בשום הגדרות בביוס. האם התדר תקין? לפי מה שהבנתי, 2 הליבות צריכות לעבוד ב-2.4 ולא שסכום התדרים יהיה 2.4... מצורפת תמונה מ-OCCT. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם וירוס ראסטוק שגם היה לי את זה לפני חודש, המחשב מודיע על הודעת שגיאה חמורה ואז לא משנה מה אתה עושה אחרי כמה שניות זה מראה מסך כחול עם כמה אפסים ובסוף נראה לי 8E, בקיצור כבר היה לי את זה לפני חודש ואז פשוט עשיתי סריקת וירוסים בסייפמוד, אז זה מצא את הראסטוק, ומחק אותו. הפעם שוב ניסתי את זה, אבל הפעם זה לא מצא אותו ולא עבד, מישהו יודע מה לעשות? עריכה: הנה קבצי ה-MINIDUMP של המחשב שלי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה. http://sendspace.com/file/nlby2a עריכה 2: מצאתי את שם השגיאה-lzx32.sys -מה זה?
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
נייד של IBM כשקיבלתי אותו היו בו 2 מחיצות אחת של 14 ג'יגה עליה הייתה מותקנת וינדוז ומחיצה לא מפורמטת של 10 ג'יגה, אני יודע שבניידים רבים ובמיוחד באלו של IBM יש מחיצה לא מפורמטת (בדרך כלל גם לא רואים אותה ואין גישה אליה) שבה יש גיבויים ולפעמים גם חלק מהביוס אבל זה לא נראה לי המקרה פה, כי בדרך כלל מדובר על ג'יגה אחד או משהו בדומה לזה. פירמטתי את המחיצה הכל עבר חלק. לאחר כשבוע שהמחשב נח ללא שימוש ניסיתי להפעיל אותו וחשכו עיני המחשב לא עלה ומסתבר שאין גישה לHD יותר מזה, הביוס אמנם עולה אך הוא לא רואה את הHD בכלל, מבחינת הביוס אין כונן קשיח, זה לא שצריך לפרמט אותו או להתקין מערכת הפעלה מחדש, פשוט לא קיים. אין בעיה בשאר המערכות עליתי עם LIVE CD הכל עולה יופי, הביוס נראה תקין (ח…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בראשונה אני שומע את המאווררים מופעלים על עוצמה מקסימלית אבל הוא לא עולה, לאחר מכן אני תריך לכבות אותו ואז אני מדלי והוא עולה אבל....הוא אומר שהוא לא הצליח לטעון את האוברקלוק של כרטיס המסך...יש אפשרות ללחוץ F1 להגדרות או אם אני עושה ריסט אז מעלה חלק. אשמח לדעת מאיפה נובעת הבעיה לדעתכם, ומה יש לעשות בנידון? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אולי ההגדרות מגזימות מידיי.... לא נגעתי בהן אגב, אבל אולי הן לא מותאמות לחומרה שיש לי יש מצב?? מפחד מהצהוב, וגם היה כמה פעמים אדום בMOTHER BOARD,,,,53 מעלות אתמול. לא עשיתי שום OVERCLOCK רקש שתדעו תודה אוהד קישור לתמונה שמסבירה הכל:
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי. היה לי כרטיס קול של Creative. לאחר בעיית ההרקה וככל הנראה קצר שהיה בעבר הכרטיס החל לקרטע טיפה. עברתי לכרטיס קול USB שיש לי במקלדת של Logitech. עבר כמה זמן וניסיתי שוב את הכרטיס קול של Creative. הפעם בכלל לא הצלחתי לשמוע סאונד. ה Output במחשב מנגן ואני רואה את הקווים הירוקים זזים אבל אין סאונד באוזניות (אוזניות תקינות). בדקתי את הגדרות הוליום וכל הדברים הבסיסיים והכל נראה תקין. הכרטיס מזוהה תקין במנהל ההתקנים והדרייבר מדווח שהכל תקין. טוב. חשבתי שהכרטיס הלך.. היום קניתי את ה Asus Xonar Essence STX. חיברתי אותו ושוב אותה הבעיה. אני רואה שבגל מנגן במחשב אבל אני לא שומע כלום כאשר אני מחבר את האוזניות. אני נואש. מה אני מפספס פה? איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין התקן IR-usb אבל נוספה שורה במנהל התקנים usb-ir adapter אבל אני לא מצליח להפעיל אותו עם שום תוכנה יכול להיות שלא ביצעתי משהו (האקס-פי זיהה אותו הכנסתי את דרייבר, מה עוד?) אגב ניסיתי תוכנות כמו winlirc ו- IRAssistant הצעות איך מתקינים צריך דרייבר או משהו נוסף (אגב אשמח לשמוע גם על תוכנות IR נוספות)
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על תשומת לבכם לנושא. אני משחק הרבה במחשב ולא מזמן עשיתי שדרוג - כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ו2G זכרון (של קרוסיאר ב-2 סטוקים). התחלתי לשחק במשחק MU (משחק רשת- 3D) וכל פעם לאחר פרק זמן לא מוגדר התמונה נקפאת לי ואז המסך עובר לstand by . ניסיתי לעשות הכל ..הכל...הכל...המקשים לא עובדים... ואז אני נאלץ לעשות restart למחשב =[ . קרה לי פעם שעשיתי הרבה Ctl Alt Del ולחצתי על עוד כמה מקשים ואז הוא העלה לי את זה....(ראו תמונה מצורפת....) אני לא יודע מזה...קראתי על זה קצת...וראיתי שיש לי אופציה ל-Enable/Disable בקשר ל-VPU Recover ב-ATI Catalyst . ניסיתי בשתי האופציות (Enable/Disable) לשחק אבל זה שוב קרה. אני יודע שזה בעיה חומרית ולא של המשחק עצמו. אתם יכולים לכוון או…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כותרת פסדר ? יופי... ידידה שלי רכשה צורב חדש LITEON 52-32-52 לפני כשלושה חודשים, בימים האחרונים היא התלוננה על כך שהצורב לא צורב - כמשמעו בתהליך הצריבה הצורב "נתקע" ומפסיק לצרוב כשהוא ב-4% בערך. הגעתי אליה היום לבדוק את העניין. דבר ראשון כאמור בדקתי הינם החיבורים הפנימיים - /\ פסדר שנית בדקתי כי הצורב מותקן כראוי, עובד על DMA ואף הסרתי את ההתקן בכדי שהמערכת תזהה את הצורב מההתחלה - /\ פסדר שלישית ניסיתי להריץ בדיקות סימולציה לצריבה, הוא עבר את הסימולציה אך כאמור התעקב ב"סגירת" הדיסק (AUDIO\DATA) בסוף, הלכו כבר כ-10 דיסקים על ניסיונות צריבה כושלים. תוכנת הצריבה הינה עדכנית ואף הותקנה מספר פעמים לווידוי כי אין זה כשל תוכנתי - Nero 6.3.0.0 הצעתי לה מספר דברים: - למ…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אני בטוח ב 99 אחוז שהכרטיס מסך שלי תקול וכדי לוודא את זה במאה אחוז, אני צריך כרטיס מסך אחר לבדיקה קצרה מאוד של לא יותר מעשרים דקות. האם יש מקום כזה, ואם כן כמה זה יעלה לי?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה. בטעות הוחלף המתח על הספק מ 230 ל 115 ואחרי פתיחת הספק נשרף הפיוז אז אני עדו מאט מחליף אותו אחרי שאני יחליף אותו איך אני יכול לבדוק שהספק עובד? אין לי לוח אם לחבר אליו אז אני רוצה לקצר ישירות בלי לוח אם איך אני עושה זאת? וקצת חריגה מהנושא יש מצב שחוץ מהפיוז נשרפו גם חלקים אחרים במחשב בגלל שינוי המתח בספק? עריכה! החלפתי את הפיוז ניסיתי לקצר בין הירוק לאחר השחורים והפיוז שוב נשרף! מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי כונן סקאזי לבדוק. הכונן עובד אבל לפי PC WIZARD 2006 הוא כותב ב-12 מגה לשניה. (כונן IDE רגיל אצלי כותב ב-24MB/SEC...) הכונן עצמו זה מקסטור אטלס VI, 10K קראתי שבשביל לנצל את הקאש של הכונן במלואו צריך קובץ בשם Dskcache.exe. מישהו יודע איפה משיגים? למישהו יש פתרון אחר?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
(חבר ביקש שאני יסדר לו את המחשב) התופעה היא שהמחשב עולה מציג את הלוגו של WINDOWS XP ואז מסך שחור וממשיך מבלי לרסטט ונתקע כך. עכשיו מה שמיוחד שקורה כול חודש .המחשב פורמט פעמיים כאשר היה הארוע עבד חודש ויותר ואז שוב נהרס מפרט: פינטיום4 2400 MHZ 40 ג'גה GFORE4 256RAM זה כל הידוע לי וגם שבC 10 ג'גה מערכתFAT32 ובD 30 גיגה מערכת NTFS (תעזרו לי בבקשה זה דחוף)
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הבעיה התחילה שניתקתי את המסך מהמחשב וכנראה שהכרטיס מסך יצא מהמקום.. אז ניתקתי הכל וחיברתי מחדש בהתחלה עשה בעיות הייתה נקודה אדומה על הכרטיס מסך אבל בסוף זה נדלק והכל עבד.. אחרי זה מה שהיה זה שהגעתי לבית מאוחר יותר המסך היה כבוי והמחשב עשה רעש חזק לא יודע מאיפה זה בידיוק הגיע אז לחצתי ריסטרט חכתי שיעלה ולא קרה כלום אז לחצתי שוב ריסטרס ואזזז המחשב פתאום הפסיק לעבוד.. מה שעשיתי זה החלפתי ספק + כרטיס מסך חיברתי הכל הוצאתי את הסוללה לכמה דקות חיברתי בשקע אחר ועדיין שומדבר המפרט שלי הוא כזה: לוח אם של MSI PLATINUM X48 מעבד של INTEL Q9300 כטיס מסך (לפני שהחלפתי) HD 4850 כרטיס מסך (לאחר ההחלפה) HD 4870 ספק כח (לפני שהחלפתי) Enermax 570w 80plus ספק כח (לאחר ההחלפה) לא…
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-