תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שמחובר למסך CRT עם הממיר הזה http://www.getit.co.il/Prod/43961/12 בחיבור SCART RGB כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור S-VIDEO דרך הממיר, הכל עובד בסדר ועל מסך מלא, אבל כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור SCART RGB ( שרואים דרכו הרבה הרבה יותר טוב ) התמןונה מופיע על חצי מסך, ויש שני פסים שחורים מלמטה ומלמעלה ( כמו מסך רחב ), לפעמים שאני מדליק את הטלוויזיה רואים את זה על מסך מלא לשניה, ואז הוא חוזר לחצי מסך, מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס סאונד של מחשב P4 ( ישן) עשיתי uninstall לsoundmax ומנסה להתקין חדש אבל מקבל הודעה- driver not found . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי ואני לא יודע מה עליי לעשות כבר. ראשית אתחיל עם המפרט שלי כי בחוקים כתוב שמומלץ לכתוב מפרט: מעבד : Q9550 (ללא OC) לוח אם : EP43 של ג'יגה בייט, שכחתי את הדגם הספציפי. זיכרון : 7.4 ג'יגה ראם. יש לי של A-data 4GB (2X2) and kingston 4GB (2X2) כרטיס מסך : ATI HD 6950 ששודרג לאחרונה מHD 4870. אז ככה, לכרטיס המסך מחוברים באופן קבוע שני מסכים ושניהם בשימוש כל יום, לפני כשנה נתקלתי בבעיה שהמסכים התחילו להבהב - כלומר שניה אחת רואים משהו ושניה אחת המסך שחור. פניתי לאחריות של הכרטיס המסך הקודם והוא הוחלף מיידית לכרטיס מסך חדש מאותו דגם והבעיה נעלמה. לאחרונה החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך בגלל שהביצועים התחילו לרדת וגם כי הבעיה חזרה , אז רכשתי …
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
האלן חברים יש לי לוח של Gigabyte h170-d3hp כשאני מחבר את החיבורים של ה Front usb על המארז מקדימה, כל חיבורי ה USB בלוח מפסיקים לתפקד זה מתבטא אי קריאה של דיסקים חיצוניים , או קריאה איטית מאוד ,אבל עכבר או מקלדת עובדים, עובד עם Win7 64 pro דרייברים הכי עדכניים.. למישהו יש רעיון או שנתקל גם בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ולא יודע איך, כנראה שיש איזה התנגשות של דרייברים אבל כל פעם שאני עושה ריסטרט, המחשב מאבד את הדרייברים של ה-usb , כלומר מופיעה תקלה והוא לא קולט את המקלדת /עכבר בעלייה מחדש כשאני מתקין מחדש הכל עובד מעולה, אבל בריסטרט הבא אותו סיפור מהתחלה - צריך להתקין דרייברים של usb ל- chipset מחדש וחוזר חלילה. בעצם המקלדת מפסיקה לעבוד(אין אורות והיא פשוט לא מקבלת מתח) איך שהווינדוס עולה(במסך טעינה), בבוט הכל עובד.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABITE Z68X-UD4-B3 ומחוברים למחשב רמקולים מאחורה 5.1. כאשר אני מחבר אוזניות לחיבור מקדימה הרמקולים לא מתנתקים. אני צריך לעשות את זה ידנית. איך אפשר לעשות שזה יקרה אוטומטית?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ערב טוב לכם ערב רע מאוד לי המעבד שלי היה בטמפ' גבוה מאוד 58-60 ולכן החלטתי לנקות את גוף הקירור אחריי הסתבכויות איתו הצלחתי להוציא אותו לנקות אותו כמו שצריך היה שם טונה של אבק !! החזרתי אותו למקום(כמובן בלי לפגוע במשחה הטרפית שעליו) , הכל נראה חלק באותו זמן. אני בא להדליק את המחשב המאוורר נידלק והלכ נידלק אבל המחשב לא עולה !! אפילו המסך לא מגיב !!! הנורות של ה Power ושל ה H.D נשארו דולקות כל הזמן ואחריי 7 שניות כיביתי את המחשב שוב הפכתי את מערכת הקירור שעל המעבד לצד השני כי חששתי שהיא לא מורכבת כמו שצריך, ועדיין זה לא עזר המחשב נישאר ככה !!! אני במצוקה קשה אני חייב פתרון , או לדעת לפחות עם המעבד שלי הלך או משהו בבקשה שמישהו יעזור !! תודה רבה רבה רבה מראש לכל הע…
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני אחרי התקנה של וינדוס אקס פי התקנתי רק את הדריברים של הכרטיס בלי שום תוכנות שבאות איתו במערכת שומעים חלש ובאוזניות כמעט ולא שומעים בכלל,בוינדוס הכול מוגדר על הווליום הכי גבוה.
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הקובץ שגורם לBSOD הוא aswTdi.SYS לפי 3 קבצי הדאמפ האחרונים, מה שלדעת מראה שזה לא סתם רנדומלי. בדקתי ומסתבר שזה האנטי ווירוס, שהוא חינמי. אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש, הרי הוא חינמי ופועל לא רע, אבל האם הוא באמת שורש הבעיה? חוץ מזה, עשיתי סריקה לכונן ה5000AAKS שלי, כונן 500 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, הממצאים: 50MS:461 150MS:9 ז"א מבחינת הסקטורים האיטיים אני סך הכל במצב לא רע. מצד שני, היו 3 UNC. הבעיה? זה לא אומר לי כלום. יש לי יכולת טכנית גבוהה, אבל עדיין איני מומחה ברמה שאני יכול להבין מושג שלא למדתי שום דבר עליו. הUNC היו: 3285300 628266920 629747617 החוש הטכני הבסיסי שלי אומר לי שזה בעצם הסקטורים עם הבעיה ושמן הסתם הם לא אומרים לכם כלום. אני רוצה לברר מה הם אומרים בעצם …
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: A64 3200+ 2.2GHz Venice core ABIT NV8 2x1GB OCZ DDR SDRAM PC3200 (400MHz)1 הבעיה היא שכאשר אני משחק (בעיקר ב CSS) המחשב פשוט נתקע. לאחר ניסויים שונים, שמתי לב שהבעיה נפתרת כאשר אני מוריד את מהירות הזיכרון ל 333MHz. אז בהתחלה חשדתי בזיכרון. ניסיתי להפעיל את המחשב עם סטיק אחד בכל פעם (וניסיתי להעביר סלוטים). המחשב המשיך להיתקע גם עם סטיק אחד. תיאורטית יכול להיות שהבעיה היא בשני הסטיקים, אבל זה מאוד לא סביר. אוקיי, בהמשך חשבתי שאולי זה קשור לבקר זיכרון במעבד. ניסיתי להחליף מעבד, וזה קורה גם עם המעבד השני. (והבעיה לא הייתה קיימת איתו פעם) אז גם המעבד נשלל. עכשיו אני כבר לא יודע מה לחשוב. האם יכול להיות שהבעיה בלוח האם? האם למישהו יש הצעה לא…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם ותק של 3-4 שנים והנתונים שלו הם, לוח אם MSI K8N NEO4 זיכרון 1.5 ג'יגה DDR400 כרטיס מסך GFORCE 6600GT כונן קשיח סמסונג 120 ג'יגה ועכשיו לבעיה, הביוס, קורה שפעם ב3-4 שבועות אני פשוט מדליק את המחשב והוא פשוט לא עולה המסך כניסה לא נדלק ואפילו לא מגיע למצב שבו יש את האפשרות להגיע לביוס SETUP , בכל מקרה אחרי כמה ניסיונות גיליתי שהבעיה טמונה בבטריה של הביוס אז כל 3-4 שבועות אני פשוט מחליף בטריה חדשה ללוח אם וזה פותר את הבעיה זמנית, מה נראה לכם הבעיה זה הלוח אם? או יש דרך לסדר את זה ולמה הבטריה שאמורה להחזיק כמה שנים (לאח שלי יש אותו מחשב עם אותם נתונים עם אותו ותק והוא לא החליף אפילו פעם אחת) נגמרת מהר?.. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום כולם, בשבועיים האחרונים המחשב שלי מתחרפן. באמצע העבודה, בדרך כשפתוחים הרבה דברים, המחשב נכבה באמצע העבודה. הורדתי EVEREST, וראיתי שהטמפ' של המעבד (P4 3000MHZ Prescott-2M) מגיעה ל-60-61... פתחתי את המארז והתחלתי לנקות אבק מהמאווררים של המעבד והמארז. הטמפ' לא ירדה ממש ועכשיו היא נעה בין 55-58. הטמפ' הזאת נורמלית? או הבעיה בספק? המלצות כלשהן? תודה
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי כרטיס IEEE1394 של VIA ללא איזה דגם מסוים ובאתר לא מכירים על קיומו של כרטיס FIREWIRE ולכן אין דרייבר בשום מקום. ה-XP מזהה לי את הכרטיס טוב ויפה לכאורה דרך מהל ההתקנים אבל בפועל כשאני מחבר אליו את מצלמת ה-DV הקטנה של SONY שלי הוא לא קולט אותה. למצלמה אין דיסק עם דרייבר או דרייבר באתר וXP לא אומר איזה משהו אם אני מחבר את המצלמה לכרטיס. למה כל תוכנת לכידה לא מוכנה לקלוט לי מהכרטיס IEEE1394/FIRWIRE הדיגיטלי שלי כלום? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום חברים.. מחובר אצלי 4 סטוקים.. משום מה מופיע אצלי רק 3 G זיכרון.. לאן נעלם הGIGA הנוסף? הלוח אמור לתמוך בעד 8G.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אולי ההגדרות מגזימות מידיי.... לא נגעתי בהן אגב, אבל אולי הן לא מותאמות לחומרה שיש לי יש מצב?? מפחד מהצהוב, וגם היה כמה פעמים אדום בMOTHER BOARD,,,,53 מעלות אתמול. לא עשיתי שום OVERCLOCK רקש שתדעו תודה אוהד קישור לתמונה שמסבירה הכל:
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים כמעט כל משחק שאני משחק כבד יחסית כמו GENERALS וכדומה הסרטים של המשחק הם נתקעים זזים לאיזה שני שניות ואז נתקע ואז עוד פעם לשני שניות ואז שוב זה ממש מעצבן יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? המפרט שלי בצד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בוקר טוב , ברשותי לפטופ של dell - inspiron n4010 לפני כמה ימים , כשניסיתי לחבר מדפסת, המחשב קפא ונאלצתי לבצע hard reset. לאחר מכן המחשב נתקע במסך הלוגו של וינדוס 7. הצלחתי להגיע למסך המאפשר לי לבחור startup repair או להעלות את וינדוס בצורה רגילה, בחרתי בתיקון והמתנתי מעל 12 שעות מבלי התקדמות ממשית. ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס, אבל כאשר התחלתי את ההתקנה ונתבקשתי לבחור כונן עליו ארצה להתקין את וינדוס, ראיתי רק את מחיצת הריקאברי (14 גיגה) ולא את הדיסק הקשיח עצמו (דיסק של 320 גיגה). השתמשתי ב hiren's boot cd ובכלי acronis disk director בכדי לנסות ולהעריך את המצב. אני רואה את הדיסק הקשיח שם , יחד עם שגיאת unallocated table (או משהו בסגנון). אני יכול לראות את התיקיות הקיימות …
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שךום חברים, יש לי צורב DVD מחובר עם מתאם USB - וכשאני מנסה לצרוב שDVD הוא נתקע על 1% ולבסוף זורק שגיאה , אם אני מנסה לצרוב דיסק רגיל הוא נתקע ב- 95% וזורק שגיאה , הקטע הוא שאם אני מעביר אותו לתקע 1.1 הוא צורב את הדיסקים אבל רגיל לוקח לו איזה 30 דקות ו DVD קרוב לשעה ורבע -מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב: עידכנתי לו קושחה, דרייבירים של לוח האם מעודכנים - ניסיתי לבודד את הצורב שיהיה היחיד בUSB ולא עובד בקיצור די אובד עצות :s05:
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס ל-BIOS בגלל שיש סיסמה שחוסמת ממני להיכנס לBIOS ואני לא יודע אותה~ בכל מקרה איך אני מבטל את הסיסמה !!??????? :-* :-* :-*
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4P800 SE בלוח רשום USB+5V .USB+5V USB_P7- .USB_P8- USB_P7+ .USB_P8+ GND .GND .NC -------------------------------- ובמארז יש לי 8 חיבורים שני חוטים שחורים GND 1/2 שני חוטים אדומים +5V 1/2 חוט לבן עם פס כחול DATA - 1 חוט כחול DATA + 1 חוט ירוק DATA + 2 חוט צהוב DATA -2 אך אני נחבר את זה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
שלום חברי הפורום. חבר שלי ביקש ממני עזרה באבחון תקלה במחשב שלו. התקלה המקורית הייתה שעם עליית הוינדוס המחשב קפא עם עליית האנטיוירוס. במצב בטוח הכל עבד מצויין. נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי את כל התהליכים, ועדיין, במצב נורמלי, המחשב נתקע עם עליית המחשב. החלטתי לפרמט ולהתקין את המחשב על HD חדש שחבר שלי רכש. מע' ההפעלה היא וינדוס 7, והפלא ופלא, המחשב נתקע בדיוק בשלב של COMPLETING INSTALLATION. ניסיתי כמה פעמים תוך שאני מנסה להפעיל עם זיכרון אחד מבין השניים, פעם עם הראשון ופעם עם השני אך ללא הועיל - באותו שלב המחשב נתקע ולא מסיים את ההתקנה. אז זו לא בעיה בHD, וגם לא בזכרונות. האם ייתכן שזה בעיה בלוח או במעבד? חברי טוען שהתקלה ארעה אחרי כיבוי אלים של המחשב - אולי בכלל זוהי בעיה בספ…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי גם Kaspersky PURE 3.0 וגם Emsisoft anti-Malware צריך את שתיהן? יש תוכנות מומלצות יותר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ככה, אני מדליק מחשב השני שיש לנו, מחשב ישן, שאני לא נוגע אבל משמש אותנו לכתיבת מסמכים וכו', בקיצר, כשנפתח, מבצע קולות בחישה חזקים.... אחרי כמה שניות ( 15 בערך ), זה מפסיק, הקולות ממש מפחידים ואני רוצה לדעת מה זה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-