תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי ליד המחשב תקע של שני שקעים (טלפון ו-adsl) - של בזק. כרגע אל השקע adsl מחובר הראוטר, ואליו מחובר המחשב בחיבור כבל רשת (CAT6). אין לי שימוש בראוטר בזמן האחרון והשאלה שלי היא האם אפשרי לוותר עליו ולחבר את המחשב הנייח ישירות אל השקע adsl בקיר? (עם איזשהו כבל).
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
היי המחשב שלי מחובר בWIFI לרשת מדי פעם החיבור מתנתק. אני עובד עם WIN7. מחיפוש בפורומים הקשתי את הפקודה ping/t ולא תמיד אני רואה חיבורים שנכשלו. מה עלי לעשות כדי שהאינטרנט לא יתנתק? אם צריך מידע נוסף אשמח אם תוכלו לכוון אותי .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז אחרי שהכניסה ללוח אם של חיבור רשת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לקנות מתאם רשת אלחוטי שעבד מעולה עד ממש לאחרונה. לסרוגין האינטרנט פשוט מתנתק/איטי בצורה מחרידה. כמובן שמדובר רק ברשת האלוחטית ולא בכל המחשבים שמחוברים קווית. אני כמעט בטוח שזה לא ספציפית למחשב שלי שיש בעיה, וגם בחיבור WIFI בפלאפון יש בעיה כשיש SPIKE כזה. צירפתי תמונה כדי שתראו קצת PINGING לוואלה, יכול להיות גם SPIKE ל900MS, זה לא רק לWALLA. משגע לי תשכל, החלפתי סיסמא לאלחוטי ועדיין המצב לא משתפר. נראה לי שבזק לאחרונה העלו רשת אלחוטית חינמית באיזור שעלולה לגרום לבעיות. למישהו יש עצה? המתאם האחלוטי של TPLINK WN821N לוח אם MA770UD3.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, מנסה לחשוב על פיתרון אידיאלי למצב הבא: יש לי פינת עבודה בבית עם מחשב שולחני חזק שבה אני עובד מרבית שעות היום. בשעות הלילה אני רוצה לעבוד במקום אחר בבית שנמצא כ12 מטרים מאיפה שנמצא המחשב השולחני. האם יש איזשהוא פיתרון של מסך מחשב אלחוטי + עכבר ומקלדת שיוכלו לתת מענה לעניין הזה בהתחשב בנתונים שציינתי למעלה? המטרה שלי היא להמשיך לעבוד דרך אותו מחשב שולחני בצורה מהירה ומבלי שימוש בפתרונות ביניים כמו למשל למקם לפטופ בפינת העבודה השנייה שיהיה מסונכרן למחשב השולחני כי זה יגרום להאטה רצינית מבחינתי בקצב העבודה. העברה של המחשב השולחני מפינה אחת לפינה השניה היא גם לא אופציה עבורי. יש למישהו רעיון לפיתרון אידיאלי לעניין הזה? …
-
- 10 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה להציג את תוכן הסמארטפון על מסך המחשב: תוכן = מה שמופיע במסך + אודיו. למשל לראות סרטון (מהאינטרנט כמו יוטיוב או מתוך תיקייה בסמארטפון, או מתוך הוואטסאפ) וכנ"ל לגבי סתם קובץ מוסיקה מתוך הקבצים שבסמארטפון. מסך מחשב = אצלי הוא מחובר לטלויזיה לא חכמה, אבל לצורך העניין זה היה יכול להיות סתם מסך מחשב. מה שחשוב הוא שהסמארטפון מתממשק בסופו של דבר לווינדוס (10). השליטה יכולה להיות מתוך הסמארטפון עצמו, אבל הבנתי שאולי יש גם פטנטים להפעלת הסמארטפון מתוך המחשב אחרי שהם התחברו, אבל זה לא חשוב לי. אה, וזה צריך להיות אל חוטי!! רק בשביל להבהיר - אני חיברתי מחשב בסלון למסך הטלויזיה ולמגבר הסטריאו, (מה שנקרא HTPC?) במטרה לראות סרטים, לשמוע מוסיקה ו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עוברת לגור בקרוב במעונות שוב באזור שידוע לי שאין לי בוא קליטה של הוויפי החינמי של המעונות. למה הם לא משפרים קליטה? זה לא רלוונטי - מהכרות שלי עם בעיות האינטרנט, זה לא משהו שהם הולכים לתקן באמת בקרוב. אציין שזה שירות שאני משלמת עליו כחלק מתשלומי המעונות. כך שאין כאן גניבה. אז קניתי אנטנה, 21DBI שאני מתכוונת להתקין. אך ההתקנה, לפי ההוראות (בלי פירוט מורחב) הוא באמצעות virtual machine. אני זוכרת שניסיתי להתקין ולא הבנתי מה אני אמורה ומנסה לעשות. זה פחות או יותר המוצר שבידי: https://www.amazon.co.uk/Amplifier-VicTsing-Booster-Wireless-Distance/dp/B00JZG8KGG בכוונה לקחתי אנטנה חזקה מאחר שאני גרה בקראוון ממתכת והקליטת וו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן יש לי מסך Dell U3014 שיש לו 3 פורטים DisplayPort, אחד מהם הוא יציאה לטובת שרשור מסכים. חיברתי היום בטעות את היציאת DP מהמסך ליציאת ה-DP בכרטיס המסך שלי. אח"כ חיברתי כבל DP באופן הנכון אבל קיבלתי הודעת "אין סיגנל DP/לא מחובר כבל לפורט DP". השאלה שלי היא אם נוצר נזק לכרטיס המסך לפורט ה-DisplayPort אם חיברתי לתוכו בטעות יציאת DisplayPort מהמסך?(הכנסתי לו סיגנל במקום לקבל)? אני יודע שפין 20 של מחבר DisplayPort הוא של 500mA@3.3V האם זה מידע רלוונטי? תודה מראש מולי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ה I MAC שלי מחובר לטלוויזית סמסונג בעזרת גוגל כרום קאסט. אני רוצה לראות סרטים בטלווזיה דרך המחשב ולצערי לא מצליח -אחרי כמה דקות השידור בטלוויזיה נתקע בעוד שבמחשב הסרט ממשיך כרגיל (אז אני חושב שזו לא בעיית אינטרנט אלא יותר עניין של הגדרות או הפעלה לא נכונה של הכרום קאסט וכו'). מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אם הארד דיסק חדש sata2 wd 200gb יש לי הארד דיסק ישן שאני רוצה לחבר למחשב רק כדי להאביר מידע הישן הוא 160GB איך אני יכול לחבר את הישן למחשב החדש כי הכבלים לא מתאימים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי כבל HDMI 4K לצורך צפיה במחשב דרך הטלויזיה וראיתי שאין את החיבורים המתאימים במחשב מה אני צריך לעשות? להחליף כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש היום . עד עכשיו חיברתי את הLCD שלי של HITACHI ישירות לכרטיס מסך שלי 6600GT אם מתאם של DVI TO HDMI עכשיו בכרטיס מסך החדש שלי 7870XT יש יציאה של HDMI וגם מהלוח אם יש יציאת HDMI ניסיתי את שתיהן אבל שום דבר לא קורה . אני לוחץ על רזולוצית מסך בהגדרות לוחץ על דיטקט וזה לא עושה שום דבר. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי 7800GT בחיבור DVI ל HDMI לטלוויזיה. סידרתי הכל בהגדרות ואני רואה את מסך המחשב על גבי הטלוויזיה. אבל כשאני מפעיל סרט נגיד, אז במקום הסרט בנגן יש מסך שחור... אני זזוכר פעם שעשיית את זה היה צריך לשנות משו בהגדרות רק שעכשיו אני לא זוכר מה...עזרה תתקבל בברכה טוב מצאתי פיתרון די פשוט, כמו שחיפשתי בהגדרות של הנגן עצמו לדוג' BSPLYER ולשנות את ההגדרות RENDERING
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! שאלה לי אליכם קניתי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה, לאחר שחיברתי ביניהם בטלויזיה רואים גלים (מטושטש כזה) ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא 7 מטר יש לי מחשב 2.4 GHz כרטיס מסך Gforce 128mb ומסך LG 17 טלויזיה יש לי PHILIPS 29 אינץ' מקווה שתעזרו לי (כי זה די מרגיז! ) תודה רבה :) אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באיזה שהוא סרטון על איך סטודנטים בנו איזה 20 מחשבים בידיוק אותו דבר ואיך שהו חיברו ביניהם ויצרו מחשב על קטן אז ככה יש לי שתי מחשבים איך אני מחשב ביניהם ככה שהם יחלקו את אותם משימות ואותו כוח עיבוד?? אני יודע שאפשר דרך הethernet אבל איך ויש עוד דרך?? אני מחפש בינתיים אם יהיה הצלחה אני יפרסם איזה מדריכון
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוזניות בלוטוס' שמשמות אותי בעיקר לשמיעת מוסקה (Jabra true wireless). היום רכשתי אוזניית בלוטוס פשוטה, מהסוג שנועד לבצע שיחות (לאוזן אחת). עכשיו, כיום, ברגע שאני פותח את האוזניות מוסיקה שלי מהתא שלהם הן ישר מתחברות לנייד. אני רוצה מעכשיו להגדיר את אוזניית השיחות ככה שהיא זו שתמיד תהיה מחוברת לנייד, ושהאוזניות מוסיקה יחוברו רק כשאבחר בהן (כי השימוש באוזנייה של השיחות הוא הרבה יותר יומיומי ומיידי, לעומת השימוש במוסיקה). * אני יודע שכאן זה תמיכה למחשבים, אבל השאלה נוגעת לכל המכשירים - גם למחשב. - איך קובעים איזה התקן בלוטוס' "ישלוט" כברירת מחדל ואיזה ייקלט רק אם תלחץ עליו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים מסוג Microlab A-6321 הינה קישור אליהם http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 יש לי אותם כ 6 שנים ופיתאום התחילה בעיה קטנה. הבעיה היא שאחד החיבורים שנמצאים מאחורי המגבר סובל מבעיות במגעים, כך ניראה החלק האחורי במגבר http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpRPncpe.JPG * מה שמסומן בכחול הוא החיבור שנהרס. ובדקתי את זה וזה לא בעיה ברמקול כי יש שם 3 כניסות , אחד הסאבוופר, הכניסה האדומה שבאותו שורה איתו זה חיבור לרמקול, ומה שמסומן בכחור זה חיבור לרמקול השני שהוא נהרס (ובגלל זה רק רמקול אחד עובר) ועכשיו שללתי את העיניין שאולי הרמקול תקול , כי שאני מחבר בכל פעם את אחד הרמקולים לחיבור האדום (התקין) הם עובדים בלי בעיה , לפעמים ככה אני מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אפשר לחבר מספר מקלדות שיהיו כמו ג'ויסטיק ויתפקדו כמו זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש לדעת האם ניתן להתקין דיסק E-IDE 2.5 בקופסה חיצונית המיועדת לדיסק IDE 2.5 .
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר הביא לי דיסק SATA תקול שלו seagate baracuda 500 GB (ורסיה 11 הידועה כבעייתית- גם לי היה אחד כזה), בנסיון לשחזר לו חלק מהקבצים שלו. חיברתי את הכונן שלו אליי למחשב בתקווה לנסות ולזהות אותו בביוס אולם עצם החיבור גרם למחשב שלי להיתקע בהתנעה (מאוררים עובדים ושם זה נגמר) האם למישהו יש מספר רעיונות איך לעקוף את הבעיה . נושא השחזור די דחוף לו ואני מנזה לעזור לו טרם שילך לשחזור אצל מומחים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
המחשב הישן נדפק (המעבד נשרף) אבל חבל לי להפסיד את כל המידע על הדיסק הקשיח.. בינתיים קנינו מחשב עם דיסק קשיח חדש עליו התקנו מערכת הפעלה windown XP הדיסק הקשיח של המחשב הישן עליו מותקן XP, בצד מחכה להורדת מידע.. איך אפשר לחבר את הדיסק הקשיח הישן בלי לדפוק משהו וגם לאפשר הורדת מידע לדיסק החדש?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח חדש SATA2 320G ואני רוצה לחבר אותו עכגשיו יש לי כבר דיסק קשיח בטכנולוגית SATA כאשר אני מחבר את הדיס החדש אני רואה אותו בביוס אבל הוא נותן לי שגיאה שיש DISK BOOT איך אני אמור לגמפ'ר אותו?... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לוח אם שתומך ב- SATA יתמוך בדיסק קשיח SATA2 250 GB ? הלוח אם הוא מסדרת P4S800 . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח ישן WD800 Caviar עם חיבור PATA של 80GB. פתחתי מחשב אחר שיש לי בבית וראיתי שיש רק חיבור SATA ויש איזה 2 חיבורים שנראים כמו PATA (אבל קטנים יותר) אבל הם תפוסים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הדיסק הקשיח הנ"ל למחשבים חדשים יותר? האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל-USB? ולהשתמש בו כדיסק קשיח חיצוני לגיבוי? זה המתאם היחיד שמצאתי, האם זה יעבוד? http://pc2.co.il/items/86887 תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ובמחשב הישן יש לי 750GB קבצים על 2 דיסקים קשיחים חומר שאני רוצה להשתמש בו. האם אני יכול להתקין את הדיסקים האלה במחשב החדש ( דיסקים מלפני 8 שנים ) שאלה שנייה האם אני יכול לחבר 2 מחשבים למסך אחד כך שכל פעם אני אפעיל מחשב אחר .
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת,היה לי מחשב שנהרס הלוח אם ניסיתי להחליף וכנראה שהמעבד גם נהרס זה סוקט 1156 ולא מצאתי חלקים בשבילו. קניתי באנדל,לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אמרו לי שאם יש לי ווינדוס 10 בדיסק הקשיח הישן זה לא יעשה בעיות והמחשב יעלה אוטומטית. הפעלתי את המחשב ועולה לי רק בביוס. זה אפשרי בכלל הווינדוס יעלה בלי לעשות שום שינוי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-