עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gforce,

שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ועכשיו הוא לא מזהה את כרטיס קול יש לי win nt workstation וכרטיס הקול הוא על הלוח איך אפשר לזהות את כרטיס הקול ולהתקין לו דריבר מתאים ??? תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. Started by ilanb0,

להלן תוצאות בדיקה של שני מעבדים שניתן לרכוש עם הטאבלט הזה . אני לא איש מחשבים. מאיזה מעבד אני אהנה יותר? https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-Gold-4425Y-vs-Intel-Core-m3-8100Y/m786431vsm648336

3. Started by ruff stuff,

הי יש לי הודעת שגיאה במצלמה ואני לא יודע למה ההתקנה הושלמה אז מה הבעיה . יש לי וינ אקס פי.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by ScreameR,

אפשר לתקן איכשהו את קליפס שבור של הזכרונות?

5. Started by ExsTaZzi,

שלום לכולם יש לי בעיה החלפתי לוח אמ במחשב שלי חיברתי הכל חזרה הכל טוב ויפה המחשב נדלק הכל בסדר. שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה [XP] אני מגיע למסך הכל בסדר הוא מתחיל להתקין שהוא מסייים עם המסך הכחול בא להמשיך את ההתקנה אחרי הריסט המחשב נתקע במצב מסויים תמונה: http://up353.*צונזר*/up1/eiojtmmr1d5y.jpg המסך הראשון שאני מקבל שהוא עושה ריסט: http://up353.*צונזר*/up1/mmqvwnx2yjkn.jpgו אחר כך הוא נתקע בתמונה מלמעלה שניסיתי להתקין ווידוס 7 באה לי השגיאה הבאה http://up353.*צונזר*/up3/3yuqjdetomow.jpg יש לציין שהתקנתי כמה פעמים מהדיסקים האלה והם לא פגומים

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  6. היי יש לי לוח Abit NF7-S עם שני סטיקים של 512MB (סה"כ 1GB). הסטיקים מאותו היצרן ואותם הציפים. יש שלושה סלוטים לזיכרונות כמו בתמונה (התמונה לא שלי) כרגע הסיטיקים שלי יושבים שני הראשונים (השניים הקרובים יותר למעבד) האם אני צריך להזיז סטיק למקום אחר? או שאני צריך להגדיר רק משהו בביוס? תודה.... אלעד

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by amitstra,

אהלן ניסיתי להדליק את המחשב הבוקר והוא פשוט לא נדלק בדקתי חיבורים בסיסיים אתמול המחשב נדלק אך אינני זוכר שכיביתי אותו אך הוא היה מכובה... (ייתכן וכאן מקור הבעיה) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by abr328,

שלום רב, למחשב שלי מחוברת מדפסת לייזר XEROS PHASER 3240 PCL 6 לאחרונה איני מצליח להדפיס כי המחשב מדווח על "שגיאה" במדפסת, המדפסת עצמה לא מודיעה על תקלה כל שהיא, שמתי לב שלאחרונה הצבע של ההדפסות היה חלש, האם יתכן שזו הסיבה ל"שגיאה" ואלי לרכוש מחסנית דיו חדשה ?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by booli123,

היה לי כרטיס מסך ati 5770 לפני כמה ימים אני חושב שהוא התחמם ונשרף כל פעם שאני מכניס אותו המחשב עושה ציפצוף מתמשך נוראי. רציתי לדעת אם יש מעבדה שאני יוכל להביא להם אותו והם יתקנו לי אותו?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  10. הנה קובצי הדאמפ : http://www.file2host.com/142837 אם מישהו לעשות לי טובה ולנתח את הקבצים ולהגיד לי למה המחשב עושה ריסט בלי שום סיבה ואפילו לא מראה הודעה אני אשמח מאוד. יש קובץ דאמפ מאתמול ה13/4. כרגע אני עובד עם מערכת הפעלה windows xp ואחרי שהמחשב מסיים לעשות את הריסט הוא לא מראה הודעת שגיאה.. לפני windows xp עבדתי עם windows vista וגם היו לי הרבה ריסטרטים אוטומטיים אבל היה לי דיווח שגיאה למה המערכת קרסה . (אני לא זוכר מה בדיוק זה רשם אבל הייתי בטוח שיש לי בעיות בווינדוס ועכשיו אחרי שהתקנתי את windows xp ועדיין יש ריסטים אוטומטיים אני חושש שזה בעיה בחומרה שלי). מפרט המחשב : AMD ATHLON 64 3700+ זיכרון 512RAM דיסק קשיח 80GB מערבת הפעלה windows xp home edition [attachment d…

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  11. לוח אם asus p5q pro 2 כוננים קשיחים 1. סיגייט ברקודה של 1 טרה- עליו מותקנת מערכת ההפעלה win7 2. WD של 500 gb הבעיה היא כשמאתחלים או מכבים את המחשב, לעיתים מאד קרובות המחשב לא מזהה את הסיגייט ולכן לא מעלה את מערכת ההפעלה. כשבדקתי בביוס, גם שם אין זיהוי לסיגייט. ניסיתי להחליף את הסלוט של כבל המידע, אך אין שינוי. רק לאחר כמה איתחולים הוא זיהה את הסיגייט. יש לציין שמתי שהמחשב לא מזהה את הכונן, אז המעבד נשאר על אור אדום ז"א עובד במלוא הקיטור. איך פותרים את הבעיה לדעתכם? ומה מקור הבעיה, לוח אם? הסיגייט? יש לציין שאת ה WD הביוס תמיד מזהה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  12. שלום לכולם, זה המפרט של המחשב בחדש Z390 motherboard GIGA BYTE 32GB RAM win 10 I7 9700K cpu 3.6GHZ intel uhd graphic 630 1GB memory המשחק הוא ברוטל דום, למי שמכיר, המשחק עולה זריז, ואחרי כמה דקות, הוא נתקע , פשוט המסך קופא, או נהיה שחור, הסאונד עובד רגיל, המחשב בן שבוע , אני מריץ עכשיו בדיקה לזיכרונות ולמחשב בתוכנה MEMTEST 86 ונכון לעכשיו אין שום בעיות אני מריץ את אותו המשחק במחשב נייד I7 , יותר ישן, ואין שום בעיות, רץ מצויין, עם פחות זיכרון RAM המחשב הופעל רצוף כמה ימים עם יוטיוב, לא נתקע לא קורס לא כלום, הוחלפו כרטיסי זיכרון לאותו סוג ואותו דגם, ועדיין המשחק נתקע…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by srolik,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש בקצרה הנה המפרט כי אולי זה יעזור לפתרון הבעייה מעבד 2.4 אינטל , לוח GIGABITE PE667 PRO מארז 3R SYSTEM AIR Metal (אלא הפריטים הרלוונטים ) במארז יש 2 יציאות USB מקדימה , בלוח יש עוד 2 ועוד 4 למטה (כמו כרטיס) ( WINDOWS XP PRO באנגלית ) הבעייה היא שאני מחבר את המצלמה הדיגיטלית עם הכבל USB למחשב (בכול אחת היציאות שצוינו ) המחשב מאתחל את עצמו אוטמטית , יש לי עוד מחשב עם יציאות USB רגילות והוא לא עושה לי שום בעייה יש לציין שברגע שאני מכניס את החיבור אז WINDOWS רושם שהוא זיהה ואז ישר המחשב מתאתחל צריך את עזרתכם , מה אפשר לעשות , האם זה קשור למארז , או אולי ללוח , או לWINDOWS (במחשב השני יש לי WINDOWS ME ) או שזה קשור USB2 (אני לא יודע איך זה עובד…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by guyga,

היי, אתמול בערב המחשב הנייד שלי התחיל פתאום להשמיע רעשים חריגים מהמאוורר אני לא לגמריי בעניינים אבל זה בטוח המאוורר של הספק או יכול להיות מהמעבד? זה התחיל כשהרמתי את המחשב כדי להזיז אותו ואחרי דקה שזה לא הפסיק עשיתי הפעלה מחדש וזה הפסיק. במידה וזה המעבד יש תוכנת בדיקה שאני יכול להריץ? במידה ולא מה כדאי לעשות? כי הוא המשיך לעבוד תקין מאז אבל בכל זאת נשמע שאולי יש בעיה תודה!

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  15. Started by אוהד כהן,

שלום. אני צריך לקנות ממיר לחיבור לחשמל של מסך סמסונג שטוח 18 אינטש. מישהו יודע כמה אמפר צריך להיות הממיר? אם יש למישהו נוסחה לחישוב - אשמח ... תודה אהד

16. Started by at,

ניסיתי להתקין התקן IR-usb אבל נוספה שורה במנהל התקנים usb-ir adapter אבל אני לא מצליח להפעיל אותו עם שום תוכנה יכול להיות שלא ביצעתי משהו (האקס-פי זיהה אותו הכנסתי את דרייבר, מה עוד?) אגב ניסיתי תוכנות כמו winlirc ו- IRAssistant הצעות איך מתקינים צריך דרייבר או משהו נוסף (אגב אשמח לשמוע גם על תוכנות IR נוספות)

17. שלום לכולם! בשבוע האחרון לא התחברתי בגלל שחיכיתי שיצא לוח אם שתואם למעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא, אבל בסוף ויתרתי על זה וקניתי את הלוח בלי התמיכה בפרסקוט... יש לי בעייה חמורה מאוד ואני לא יודע אם זאת בעיית תאימות, בעייה בלוח אם או בעייה בזכרונות! מפרט: P4 2.0GHz - northwood ABIT IS7 - הוא הגיע עם ביוס לא מעודכן אז עידכנתי אותו לגרסה הכי חדשה. (שמתי לב שקיבלתי לוח שנוצר לפני 6 חודשים בערך, היה לו ביוס שמעודכן ל 03/2003 (לא יודע אם זה קשור...) GEIL 512MB 400MHz VALUE כל החלקים הנ"ל חדשים חוץ מהמעבד. הבעייה היא זה שהמחשב לא מוכן לעשות POST עם הזכרון הזה. אם אני שם את הזכרון של GEIL בחריץ הכחול המחשב בכלל לא מגיב! אם אני שם אותו בחריץ הסגול, המחשב מדליק את המסך (המסך נדלק, הלד…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by fx-57,

דוד שלי אמר לי שהיום (זה התחיל היום),אחרי כשעה של עבודה על המחשב,עבודה לא מאומצת שכוללת גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכי וורד, המחשב חודל מלהגיב בצורה כלשהי,המסך נכנס למצב STAND BY והמחשב לא מגיב וחייבים לכבות אותו. אני יודע שלפניי כחודשיים נשרף לו הספק כוח,והוא הוחלף לחדש. כרטיס המסך FX5200 הוחלף לX1300PRO 512MB והוא הוסיף עוד 256MB זיכרון וכונן הCD-ROM הוחלף לצורב DVD של LG. מה הבעיה של המחשב? אני חושב שהספק כוח בעייתי,הטמפרטורה של המעבד (P4 2.8 478 HT PRESCOT) לפי אוורסט היא 47 מעלות מקסימום בלי מאמץ (בלי מאמץ מהצד שלו,הוא נתן לי שליטה מלאה במחשב). הלוח אם הוא אסוס P4P800,לוח אם מבין הטובים באותה תקופה,שכלל תמיכה בדיואל צאנל,WIFI,כרטיס רשת 3COM 10/100/1000 מובנה על…

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  19. בוקר טוב-יש לי בעיה קטנה בבקשה כשהמחשב עובד,אם אני מחבר או מנתק רכיב כגון עכבר,מקלדת,חיבור רשת,usb -אז המחשב קופא לפעמים המחשב קופא גם ללא שאני עושה כלום אין בעית טמפרטורות,החלפתי לספק חדש,ניתקתי כוננים-אך הבעיה נמשכת כרטיס מסך מובנה,p-4 3 ghz,לוח אינטל ram768mb תודה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  20. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ואין את הצליל הזה שמראה שהמחשב נדלק. אני לוחץ על מקש ההדלקה והמאוורים זזים והמסך לא נדלק,עכשיו כשאני מסתכל לתוך גוף המחשב אני רואה שהמעבד מנסה לזוז ולא מצליח. עכשיו רק כשאני מסובב את המחשב ומזיז אותו מצד לצד אני שומע את הצליל הזה ואז אני רואה את המעבד זז והמחשב נדלק והכל כרגיל. מה אני עושה בשביל שאני יוכל להדליק את המחשב נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by catsmonster,

התקנתי את הכרטיס האלחוטי במקום כרטיס ישן יותר שהיה בתקן G כדי לקבל מהירות גבוהה יותר, לא עשיתי מחיקה מיוחדת של דרייברים ישנים, רק התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס החדש (הדרייברים הישנים שייכים לווינדוס ולא התקנה מיוחדת, הדרייברים החדשים כן דרשו התקנה מיוחדת). בהתחלה המחשב לא קלט את הרשת האלחוטית, אבל לאחר כמה זמן הוא הצליח לקלוט אותה והתחברתי. החיבור היה רחוק מיציב והתנתק פעם אחר פעם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס, וניסיתי גרסאות אחרות של הדרייברים אך זה לא עזר. היום פירמטתי את המחשב כדי לשלול התנגשות דרייברים, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס, אבל הבעיה עדיין קיימת. הפעם התוכנה הצליחה להתחבר מיד לרשת האלחוטית, אך היו המון packet loss ואי אפשר באמת לגלוש בצורה כזאת או להור…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by Gimel,

חבר שלי הביא לי כונן סקאזי לבדוק. הכונן עובד אבל לפי PC WIZARD 2006 הוא כותב ב-12 מגה לשניה. (כונן IDE רגיל אצלי כותב ב-24MB/SEC...) הכונן עצמו זה מקסטור אטלס VI, 10K קראתי שבשביל לנצל את הקאש של הכונן במלואו צריך קובץ בשם Dskcache.exe. מישהו יודע איפה משיגים? למישהו יש פתרון אחר?

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד עם מעבד I7 3632 וזיכרון 8 ג"ב, אבל דיסק קשיח מגנטי. שמתי לב שכשיש תפוסה גבוהה ובד"כ אפי' מלאה מהדיסק קשיח, המחשב לא זז למרות שהזכרון פנוי לפחות בחצי. אני יודע שזה בגלל שזה לא SSD והדיסק לא עומד בעומס. השאלה היא האם יש דרך להעביר יותר דברים לזכרון, למשל האם ביטול הזיכרון הווירטואלי יעזור? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 8.1 (לא פרו) בנוסף אני רוצה לקנות SSD או כונן היברדי, אבל יש לי בעיה בגלל שאין פתחים במחשב להחליףכלום, ובשביל כל דבר כזה צריך לפתוח אותו לגמרי, מה שמוריד את האחריות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by Mactural,

הייתה לי בעיה עם היציאה של המיקרופון בכרטיס on board בלוח שלי. חיפשתי פיתרון זול וקניתי באיזו חנות שכונתית כרטיס קול זול (80 ש"ח), שישמש כיציאת מיקרופון בלבד. לפני כן וידאתי שזו אכן הבעיה, לקחתי כרטיס קול מהמחשב של אח שלי, מיקרופון מאצלו, בדקתי והכל עבד, קיצר הייתי סגור על זה וקניתי בידיעה שזה יפתור לי הכל. חיברתי את הכרטיס קול ל PCI, הוא זוהה, התקנתי דריברים מה CD המצורף, ונאדה - לא מתפקד לא כיציאה לרמקולים ולא כיציאה למיקרופון (דרך אגב זה כרטיס קול זול כזה שכולל יציאה ישנה לג'ויסטיק וכל מיני). קיצר הכרטיס מזוהה, לא עובד, הגדרתי אותו כדיפולט דרך ה Control Panel --> Sounds and Audio Devices. יש לכם איזשהן הצעות? =\ תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by megaPipe,

קיצר , כולה באתי לעשות שיראו מהמחשב לטלוויזיה , הזזתי תמחשב שמתי חיברתי תכבל הזה שמיועד ל svideo התעסקתי עם זה קצת ופק המסך ניהיה המסך שחור (כרטיס מסך xfx6800nu) באתי לכבות את המחשב דרך הכפתור , לא נכבה והנורה האדומה והירוקה תמיד דולקות ואז לא הייתה ברירה כיביתי דרך המפסק של הספק כוח (hec 525w) , ואז כל הזמן שאני מביא את המפסק ל"on" במחשב נדלק אוטומטי הכל פועל אך מסך שחור והמחשב לא עולה!! ןאי אפשר לסגור מהפתכורר ניסיתייי לעשות כמעט הכלל התעסקתי עם חיבורים הוצאתי הכנסתי בע... תודה למביגיבים ולעוזרים ! =]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.