תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
הלכתי לחבר וחיברתי אצלו דיסק או קי אך המחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הביעה? נכנסתי ללוח הבקרה להוספת חומרה חדשה אך הוא זיהה חומרה חדשה. אצלי המחשב מזהה אותו מיד.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי, בחודשים האחרונים אני מנסה להתמודד עם בעיה במחשב שלא נראה שיש לה פתרון... בקצרה: אני סובל כבר כמה חודשים מBSOD עם הודעות שונות. בניהן: memory_management / page_fault_in_nonpaged_area / kmode_exception_not_handled / system_service_exception כשהMEMORY MANAGEMENT הכי שכיח באופן יחסי. בנוסף, דפדפן הגוגל כרום קורס באופן רנדומלי וככה גם לגבי משחקים (המשחק היחיד שאני משחק בו - PUBG) כשזה קרה לי לפני מספר חודשים - עשיתי פורמט למחשב ונראה שזה סידר את הבעיה.. אבל בהדרגה הבעיה חזרה.. בהתחלה פעם בשבוע, אחר כך פעם ביומיים ולבסוף כמה פעמים ביום. באחד הניסיונות המחשב אפילו כשל בפירמוט המהלך התקנת הווינדוס, אז החלפתי ראם עם ר…
-
- 42 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשנתיים בתוכו יש זכרון של 4gb ddr 3 1600mhz x2 שרצים בdual channel . ולפני כמה ימים הצלחתי להשיג זכרון ram שהוא סטיק אחד של 8gb ddr 3 1600mhz וחברתי אותו והמחשב זיההה אותו והכל עובד חלק ויפה עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם זה יעיל בכלל? מה שעשיתי? כי אני לא מרגיש שום האטה בביצועים או משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה ראשונה: אוקי אז ככה היו לי שני כרטיסי מסך GTX 470 , אחד נשרף לפני שנה ואחד אני חושב שהשני שנפטר שלשום.... 1.הראשון מת לפני שנה 2. השני - פעם בשעה באופן רנדומלי בלי קשר למאמץ או לא , אני שומע את המאורר עולה לשיא הכוח באוורור למשך 3 שניות ויורד חזרה למצב נורמלי , מה שקורה הוא שבזמן שזה קורה "מעיין ריסטרט" המסך הופך שחור , אני ממשיך לשמוע משחק / סקייפ / מוסיקה , אבל אני לא רואה כלום... אני חושב שהוא גם שרוף?? כרגע אני עם כרטיס 8400GS מהמחסן הבעיה היא שאני פרילנסר מהבית עובד בתלת מימד ואני חייב פתרון דחוף , מישהו מכיר את הבעיה?? בעיה שניה : היו לי 24GB זיכרון , לפני חודש בבדיקה שרירותית שמתי לב שיש לי 20... עם קצת משחקים הבנתי שיש לי סלוט אחד שרוף בלוח אם , כאשר אני מור…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד יחסית ישן core2duo 2.6gh 4gb ram כרטיס מסך בסיסי של אינטל השאלה שלי היא איזה ווינדוס עדיף עליו מצד אחד ווינדוס 10 יותר חדש ועם יותר עדכונים מצד שני ווינדוס 7 יותר מותאם למחשב מבחינת דרייברים(הדרייברים של המחשב הם לווינדוס 7 לא יצא עידכון ל10) אז מה אתם חושבים שכדאי למחשב מבחינת ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי דל סטודיו 1537 שכבר פגה עליו האחריות. לאחרונה המסך החל לרצד ולהתנתק, לדעתי זאת בעיה במגעים החשמליים כיוון שזה קורה יותר כאשר המטען מחובר וכאשר לוחצים קצת על הפסטיק התחתון במסך המבעיה מסתדרת (אבל חוזרת לאחר כמה דקות). דיברתי עם "יעל פתרונות" שהם המעבדה של דל בארץ. הם הציעו שאני אביא את המחשב והם יכניסו אותו לבדיקה (שרק הבדיקה לוקחת 5 ימי עבודה) ולאחר מכן הם יתקנו אותו וזה יכול לקחת עד חודש (!!!) ואין להם שום עלות תיקון משוערת. ז"א שאני צריך להפסיד יום עבודה, להפקיד את המחשב שלי במעבדה, לשלם בערך 300 שקל על בדיקה ואז עוד מי יודע כמה כסף על תיקון שיכול לקחת גם חודש - כל זה על מחשב בן 5 שנים (שאמנם מצויין אבל עדיין..) שמעתי דברים טובים על המעבדה שלהם, אבל אני ל…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מצרף קובץ... [תודה מראש ] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל בבוקר בהיר שבו גיליתי ששני המחשבים שברשותי לא מצליחים 'לדבר' עם המצלמה שלי (canon 520A). הסמפטום היה הודעת השגיאה הסתומה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it אני הנחתי שמקור הבעיה באחד מההגורמים הבאים: 1. כרטיס זכרון של המצלמה 2. תקלה במצלמה 3. כבל מצלמה תקול 4. עדכון של windows שדפק משהו בתקשורת דרך ה USB בשני המחשבים (שניהם מתעדכנים אוטומטית). גורמים 1 ו 3 נפסלו ע"י הצלבה עם כרטיס וכבל אחרים. גורם 2 נראה היה סביר. גורם 4 נראה לא סביר, אבל אפשרי. ליתר בטחון הסרתי והתקנתי את ה USB כמה פעמים. בשלב זה רכשתי קורא כרטיסים פשוט מתוך הנחה שאם התקלה במצלמה אוכל לעקוף זאת ע"י שימוש בקורא כרטיסים. להפת…
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הבא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2915#ov לאחר החלפת משחה תרמית (קצת התפקשקש לי בקטע ששמתי את הקירור חזרה ולדעתי נמרח קצת), הכרטיס במנוחה על 55 מעלות. (אפשר להגיד שפחות, כיוון שיש מאוורר שמודבק עליו אז זה בטח מפריע לקירור). בכל מקרה, כבר בעבר הכרטיס היה בטמפ' גבוהה מאוד במנוחה, אז הדבקתי אליו מאוורר (דבק חם, אלתור של הרגע) 80 מ"מ וחיברתי במולקס למחשב. לאחר מכן שמתי לב שיש חיבור 2 פין על הPCB, (אפשר לראות פה -http://www.nix.ru/autocatalog/gigabyte/video/80801_2254_draft_large.jpg) והיום העברתי את החיבור לשם (אדום לאדום, שחור לשחור עם חיבור 2פין ממאוורר כלשהו), וזה לא פועל. לא מזוהה שיש מאוורר בכלל. מה לעשות? יכול להיות שהחיבור …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביממה האחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני סוגר את מכסה המחשב הוא עשוי לעבר למצב שינה, אך לא, הוא פשוט מאתחל את המחשב... נ.ב איני מוצא את קבצי הDUMP לבעיה משום מה (חיפשתי ב-c:/windows/minidump ואין כזאת תקייה אמר המחשב) הנה הבעיה כפי שתוארה בEVENTS: שם הבעיה: Kernel-Boot מספר זיהוי: 16 מה שכותב: Windows failed to resume from hibernate with error status 0xC00000BB. תודה רבה - System - Provider …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כאמור ה GEFORCE 7900GTX הפסיק לעבוד פתאום. אין רקע של המהרה, שינויי ביוס או פעולות שמחוץ לשגרה מצד היוזר (אני). המסך לא מקבל אות והמחשב נותן ציפצופים של אחד ארוך, שניים קצרים שלפי גיגול זה אכן כרטיס מסך. בבדיקה וויזואלית לא מזהה משהו חריג כמו קבל נפוח או משהו שרוף. בהתחלה הוצאתי, ניקיתי כרטיס ומארז, החזרתי- אותה תוצאה. חיברתי את השש-פין למולקס אחר- אותה תוצאה. הוצאתי סוללה מהלוח אם, המתנתי, החזרתי- שום שינוי. החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסך- אותה תוצאה. לצערי אין לי כרטיס חלופי לבדוק על הלוח אם, ואין לי בלוח אם הזה GA-P31-DS3L צ'יפ מסך מובנה, כך שאני לא יכול להעריך אם הבעיה היא אכן בכרטיס שלי או בכלל בלוח אם... אם כי אני רוצה להאמין שבעיה בלוח האם הייתה משביתה אותו כליל..…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
המחשב נהיה איטי, המחשב נתקע ואז יש BSOD. לפעמים אחרכך יש בוט של 10 דקות או אין בוט בכלל (אומר לי משהו של DISK BOOT FAILURE), בכל מקרה, אתמול בדקתי והיה לי רק 500 מגה פנוי בC. בדקתי בתוכנה שמראה לי את זה וויזואלית ומה ראיתי? הקובץ ההכי גדול על הכונן הוא הלוג של דוקטור וואטסון. 2 פאקינג ג'יגה. קובץ טקסט. אז לא רק שאני לא יודע לפענח מה אומר הלוג, אני גם לא יכול לפתוח אותו בשום תוכנה שיש לי על המחשב. אני הזזתי אותו לכונן אחר, אבל, מה לעשות? יש לי הרגשה שהלוג המפלצתי קשור לBSODים, אבל לא יודע איך לבדוק את זה. קשה לי להאמין גם שהבעיה קשורה לחומרה, כי בדרך כלל עד כמה שאני יודע זה אמור להיות קשור לזיכרון ויש לי רק סטיק אחד ולא נגעתי בו מעולם. אבל אני אבדוק אחרכך בMEMTEST.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הייתה לי הודעת שגיאה מאוד מעצבנת שעולה אחרי מספר ימים,בערך 3 ימים,אז הדריכו אותי דרך פורום זה על הורדות התוכנה "WinDbg",אשר קוראת את הקבצי שגיאה"Minidump",באמת הורדתי וזה הראה לי שקובץ השגיאה הוא:gv800v3.sys והקובץ הזה אומר שמשהו במערכת שלי Geovision 800 גירסה 7.2 ,לא תקין(זאת תוכנה לצפייה+הקלטה ממצלמות אבטחה),כדי לנסות ולפתור תבעיה החלפתי תכרטיס הdvr לאותו כרטיס רק חדש,ועדיין יש אותו בעיה,אמרו לי שיכול להיות שזה התנגשות חומרה. מה עוד ניתן לבדוק כדי לדעת בדיוק מה מקור הבעיה? הוספתי פירוט של הרכיבי חומרה במחשב שלי: e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz =מעבד ATI Radeon HD 4350 =כרטיס מסך 2000MB Dual DDR2 SDRAM=זכרון ASUS . P5GC-MX =לוח אם ועוד 250 גיגה דיסק …
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מספר קבצים אשר תופסים לי נפח לא קטן מהדיסק, ורציתי לדעת האם ניתן למחוק: קיבצי SYS: 16 ג'יגה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המשחק דרך steam הבעיה היא ששלב של ravenholm זה נראה כמו אור יום במקום לילה הבעיה התחילה מיד אחרי השלב עם הסכר איך שמגעים למעבדה של eli הכרטיס המסך של HD7850 עם הדריבר האחרון 13.4 מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD 4850 , מעבד P4 3GHZ ו 2G זכרונות שני משחקים כבדים שניסיתי להפעיל בזמן האחרון קרסו עדכון: גיליתי עכשיו שלמרות שיש לי שני סטיקים של 1GB מחוברים המחשב אומר שיש רק 1GB זכרון , ניסיתי להחליף בין הסטיקים וזה עדיין מראה 1 GB ,יכול להיות שסלוט אחד דפוק בלוח אם? זה מה שאני מקבל מווינדוס לאחר הקריסה:
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, השבוע קניתי מחשב lenovo 720s והכל טוב פרט לבעיה ב touchpad. הבעיה היא : בצורה לא עקבית לפעמים כשמדליקים את המחשב ה touchpad לא מגיב כלל, ואז כשעושים אתחול הוא חוזר לעבוד כרגיל. כיוון שכשה touchpad עובד הוא עובד טוב אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. המחשב חדש לגמרי ומבאס עכשיו לשלוח אותו במסגרת האחריות לתיקון כלשהו. האם יש למישהו פה רעיונות למה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש כרגע כרטיס usb 3 שלא עובד טוב, שוקל לשדרג ל 3.1 האם מדובר עדיין על אותו כבל כחול (שאני משתמש בו בתור מאריך לכניסה שמאחורי המחשב) כמה אמינים הכרטיסים והטכנולוגיה? ועד כמה הוא יותר מהיר מה-3 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מושג מה קרה יום בהיר אחד המחשב לא מזהה את ההרדיסק,זה ההארדיסק היחיד במחשב, ניסתי לעשות ריפר אבל בשלב שלפני הריפר זה אומר שאין הארדיסק,ניסתי לשים הארדיסק חדש מהניילון וזה גם אותו דבר,בדקתי בביוס וה SATA על ENABLE,מה עוד יכול להיות שלא בדקתי? הלוח של P5RD1-VM ASUS תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה להתקין בו וינדוס xp ישן רק xp עולה עליו. אני צריך קישור לקובץ iso למי שיכול לשלוח לי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יצרתי קבוצה מסוימת ב"אנשי קשר" ושלחתי לכולם מייל אחיד. קיבלתי בחזרה את ההודעה הזאת: Hi. This is the qmail-send program at mail14g.g14.rapidsite.net. I´m afraid I wasn´t able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I´ve given up. Sorry it didn´t work out. האם זה אומר שכולם לא קיבלו את הודעתי, או שרק חלק? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה עם צורב DVD של LG, הוא בן פחות משנה, ולפני שלושה חודשים בערך התחיל לצרוב ממש לאט ( קצב של 40 דקות ל - DVD ). החלפתי את תוכנת הצריבה, עבדתי עם שתי תוכנות, מהטובות יותר שיש, בגרסאות חדשות, וזה לא עזר. האם המשמעות שהלך הצורב ? או אולי יש בעיה בזיכרון או משהו כזה ?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם Asus Striker i680 עד עכשיו היה לי 2 ג'יגה RAM של G.SKILL (בסלוטים של 1) קניתי עוד זוג של GEIL. חיברתי אותם אבל המחשב נתקע בעלייה הראשונית (מסך הלוגו של הלוח אם) וגם אי אפשר להכנס לביוס.. התחלתי להצליב כרטיסים וכו' זה לא עבד. (בדקתי בוודאות שכל הסלוטים תקינים וגם כל הכרטיסים תקינים) אבל המחשב לא עולה. הצלחתי להעלות אותו רק עם 3 ג'יגה.. לפי הפרטים של הלוח אם הוא תומך ב4 ג'יגה ומעלה. כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכיר את התופעה? הכרטיסים הם של 800MHZ. אשמח אם תעזרו לי. אני אובד עצות. תודה תותחים!.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בס"ד יש לי סרט שצילמתי במצלמת וידאו ויש לי רעשי רקע כשה אני שומע ב VLC ומפעיל את ה SPATIALIZER זה נעלם לגמרי והסרט נשמע מעולה האם אפשר או האם יש תוכנה שיכולה לנקות לי את הרעשי רקע בלי לפצל קול ווידאו??? תודה מראש לכולם ** עם אני לא במקום הנכון בבקשה תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שהכונן לבד על הכבל IDE מה עדיף שיהיה מאסטר או על סינגל?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-