עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני כבר משתגע יש לי תקיעות במשחק delta force - black hawk down עכשיו בכוונה רשמתי את ההודעה כאן ולא במשחקים כי נסתי כל דבר אפשרי בקשר למשחק אז ככה המשחק פועל פתאום נתקע ל10 שניות וממשיך וככה מלא פעמים ומה לא ניסתי לפרמט תמחשב (פעמיים) להתקין דרייברים (הכי חדשים) להוריד גירסה אחרת למשחק לעדכן את המשחק להתקין directx 9 הכי חדש .. (הורדתי מכאן) ואני לא יודע כבר מה לעשות אולי בעיה בחומרה? כי יחסית למפרט שלי הוא חייב להריץ את המשחק בצורה חלקה! במה הבעיה קשורה מי שיכול לעזור לי אני ממש אודה לו ממש קשה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by shaiar,

יש לי כונן DVD וצורב DVD, שניהם של LG. עד לא מזמן הם עבדו בסדר, אבל משום מה פתאום המחשב מזהה אותם רק ככונני CD-ROM. לפי מה שראיתי ב BIOS, זה נראה שגם שם הם מזוהים ככונני CD רגילים. מישהו יודע איך אני מסדר את זה???

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך 7900GT עם הדרייבר הכי חדש עכשיו בכל המשחקים כמעט יש לי עיווטים בגראפיקה לא דברים רציניים אבל עדיין כל מיניי קווים כאלו על המסך ודברים מוזרים זה התחיל מלפני 5 ימים בערך... יש מצב זה בגלל הOC שעשיתי? אולי זה יותר מידיי עבור הכרטיס? יש לי מהירויות של 1450--550 אבל הOC בכלל מלפני חודש והבעיה התחילה רק בימים האחרונים..

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  4. אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by elicbelic,

במחשב נייד hp pavilion ze4900 שנתנו לי לבדוק, המחשב עולה ומיד לאחר המסך הראשון כותב שתי שורות: PXE-EG1: Media test failure, check cable. PXE-M0F: Exiting PXE ROM. ב-bios (שהוא שונה קצת ממה שאני מכיר מנייחים - אין מסך בו יש פירוט של כונני IDE) יש איזשהי אפשרות לעשות בדיקה עצמית לחומרה, ניסיתי לעשות אבל הוא אומר שאין לו מה לבדוק או משהו כזה. דיסק התקנה של xp אומר שהוא לא מזהה הארד-דיסק. לא נעשו שום שינויים בחומרה/בהגדרות עד כמה שידוע לי. האם בטוח ההארדיסק נדפק, ואם לא מה ניתן עוד לבדוק?? תודה!!

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  6. אהלן! קניתי כרטיס מסך חדש- Msi Geforce 8600GT O.C. Edition 256Mb DDR3 על הלוח שלי [Msi 945 Neo] והוא לא פעל, בהתחלה נתן ריסטרטים אח"כ לא נדלק בכלל, פתחתי ת'מארז חשבתי אוליי הספק.. כנראה שכן, שקע ה12V נמס אל תוך הלוח ושרף גם ת'ספק וגם ת'לוח, נתתי ת'מחשב לתיקון לחברה [אייבורי] והחזירו לי אותו מתוקן עם לוח MSI 965 Neo ועם ספק כוח של EZCool 300W Real. עכשיו, 2 השאלות\בעיות שלי הם כאלו: 1. הספק הנ"ל יכול להחזיק עם כרטיס מסך כזה?.. עוד דבר, כשהחליפו לי את הלוח הסרתי כרטיס טלווזיה וכונן סידרום אחד, אפשר להחזיר אותם או שהספק יקרוס שוב? [יש לי גם ג'יגה זיכרון ועוד 3 מאווררים שחיוניים לבעיית חימום יתר שיש לי..] 2. אנלא יודע מה קורה פה בדיוק בלוח הזה אבל אני לא מצליח להגדיר אותו…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by godis,

היום שקמתי בבוקר היה לי מסך שחור והופיעה לי ההודעה הבאה : "pri master hard disk: s.m.a.r.t. status bad, backup and replace press f1 to resume" עכשיו אני ניסיתי להפעיל תוינדוס וכל פעם הוא התחיל להפעיל אותו ואז המחשב היה עושה ריסט.. אז פירמטתי אותו והכל.. ועכשיו זה עדיין כותב לי את השגיאה הזאת בדוס.. הדרך היחידה לעבור אותה זה ללחוץ F1

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by mikilz,

שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך לא עובד בו והוא מתחמם מהר מאד כך שלא ניתן לעבוד בו. אני רוצה להעביר את התכנים של ההארדיסק מהנייד למחשב הרגיל שלי. האם יש דרך לעשות זאת (איזה קבלים אני צריך)? תודה. עריכה: מצאתי את הפתרון, למי שמעוניין: http://www.lineshop.co.il/sg_product~54545454~26~34.htm

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by sheri,

יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200 והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזר ושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייה וכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בה OUT OF RANGE 165.5khz /239hz כשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by tomerzhr,

אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק של 160 G ויש לי עוד אחד של 80 G ששמור אצלי במגירה ורציתי להוסיף אותו למחשב כדי שיהיה לי 240G . עכשיו במידה ואני מחבר אותו אני יכול לחלק את הכוננים במחשב לשני כוננים שווים למרות ששני הארד דיסקים לא שווים בגודלם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  11. שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה יש ליי בעיה שחוזרת על עצמה התקנת משחקיםםם נתקעת כללל הזמן באמצע ואין שום שגיאה זזה פשוט לא ממשיך להתקדם ניסיתי להתקין את המשחק רגיל לא דרך הדיימון טולסס ושוב אותה הבעיהה ושיוצאים מההתקנההה דרך מנהל המשימות זה פשוט לא נסגר עד שעושים הפעלה מחדשש ושאנ עושה הפעלה מחדש המחשב לא עושה ריסטרט עד שעושים ריסטט מיואששש אחרי החלפת לוח אם מאייבוריי...(ד"א בהתקנת תוכנות זה לא קורה) בבקשה תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by yaniv55,

שלום , אני נתקל לאחרונה בתקלה מציקה במסך המחשב שלי ( Samsung 226BW ) , לאחר הדלקת המחשב או עבודה על המחשב לאחר כמה שעות שלא נגעתי ( והמסך כבה ) המסך מתחיל להבהב . ( כנראה בעקבות אחת מסערות החורף האחרונות הוא חטף איזה זץ, והמגן ברקים של יונדאי כנראה לא ממש מתברר כאמין ) בהתחלה זה היה 2-10 שניות הבהוב, עכשיו זה 15-25 שניות , ואני לא ממש חושב שזה ילך וישתפר . אני מניח שזו בעיה באחת מנורות הפלורסנט של המסך . חשבתי שכנראה אחכה עד מותו בשיבה לא טובה של המסך , אלא שבאחד הפורומים מלפני כמה שנים ראיתי שמישהו המליץ לתקן . האם עדיין כדאי ? ואם כן אצל מי ? וכמה צריך לעלות ? אני גר בבת ים אז אשמח אם יש מישהו טוב אמין וזול באיזור , אבל גם המעגל הקצת יותר רחוק רלוונטי . תודה רבה , י…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by zwex35,

היי , המפרט שיש לי : corei5 760 HD6850 4GBRAM PATRIOT SIGNATURE HEATSHIELD 820W SEASONIC HAF932 CM GIGABYTE P55-UD4P נמצא אצלי בערך 3-4 חודשים. יש לי בעיה במחשב שקוראת בערך כל 12 - 10 שעות שבאמצע תהליך , או שאני משאיר את המחשב דלוק המחשב מקבל מסך כחול. במסך הכחול רשום כל מיני דוחות שגיאה וגם "CRASH DUMPS" .. אני ממש נואש איך לסדר את הבעיה הזאתי שהמחשב עצמו חדש ואמור להיות תקין לחלוטין..

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. ערב טוב. המחשב שאני מנסה להפעיל עבד היום בצורה מושלמת. ניתקתי את כל הרכיבים והעברתי את הכל (מסך, מחשב, מקלדת, עכבר, חוט את'רנט וחשמל) לעיר אחרת. חיברתי את הכל מחדש ושום דבר לא עובד. העכבר, המקלדת והמסך לא מגיבים. חיברתי את העכבר למחשב אחר. המחשב האחר איתר את העכבר והפעיל אותו. חיברתי את המסך למחשב אחר וגם הוא עבד. יש למישהו מושג מה עלול לגרום למחשב להפסיק להגיב ככה? תודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה!!! בעצתו של מישהו מפורום אחר, פתחנו את המחשב, ניתקנו את כרטיס המסך, נשפנו עליו קצת וזה עובד! כשזה נדלק הופיעה הודעת "overclocking failed". עשינו ריסט ל Bios settings והווינדוס עלה.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by elior021,

היי, חבר שלי קנה מחשב נייד ACER לפני חודש בדיוק הוא טוען שניסה להוריד קובץ במחשב וקיבל מסך כחול. הוא הביא אלי את המחשב, המחשב מגיע לוינדוס ונופל במסך כחול וכל פעם השגיאה משתנת. ניסיתי להפעיל אותו ב safe mode ללא הצלחה לבסוף הצלחתי להפעיל אותו במצב של command נכנסתי ל msconfig הורדתי את כל התהליכים אבל גם זה לא עזר, העלתי אותו עם hirens boot במיני וינדוס xp גיביתי את החומר שהיה צריך ופירמטתי את המחשב דרך השחזור של ACER מתוך ה hirens boot , לאחר הפירמוט קיבלתי את אותו מסך כחול. לפי כל מה שעשיתי אני מבין שיש פה בעיית חומרה כלשהי האם אני צודק או שניתן לעשות עוד משהו ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by itamar050,

ערב טוב, לאחרונה (יומיים האחרונים) שמתי לב כי המעבד שלי נוטה להתחמם , כאשר המחשב במצב המתנה (אף אחד לא משתמש במחשב, אבל הוא פועל). כאשר אני עובד עם המחשב, טווח הטמפרטורות נע בין 35.5 ל-41 מעלות וכאשר אני מפעיל משחקים (למשל בורדרלנדס 2), המעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. לוח האם נע כל העת בין 36-41 מעלות. כאשר המחשב במצב המתנה, כאמור, הטמפ' של המעבד קופצת מ-35 ל-58 מעלות. כאשר אני מזיז את העכבר, הטמפרטורה צונחת באחת ל-35 מעלות. ברשותי לוח אם של ASUS, - Rampage III Formula, מעבד i7 960 של אינטל, כ.מסך של ATI 6870X2 ו-6 גיגה זכרון. הדרייברים מעודכנים וכן וינדוס 7 מעודכן ואפשרויות הגיבוי השונות כבויות, כך שאין אפשרות גיבוי שרצה ברקע. אני לא משתמש באפשרויות overclocking כאלו וא…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by maz,

שלום, לאחרונה הדלקתי את המחשב , ומה שקורה זה שאני לא רואה תצוגה על המסך והמחשב לא מצפצף כלל , הוצאתי את הזכרונות ושוב הדלקתי את המחשב והוא צפצף.. נקיתי את החריצים של כל הרכיבים אבל שוב אותה הבעיה הוא לא מצפצף השאלה היא האם הבעיה היא בלוח אם במעבד או בכרטיס מסך? תודה..

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by a8r,

קיבלתי היום מחשב חדש מערכת ההפעלה כבר הייתה מותקנת והכל הזמנתי הארד דיסק של טרה ועוד אחד של חצי טרה אך המחשב מזהה רק את החצי טרה לאיפה יכול להיעלם הטרה? אומנם אני לא מבין יותר מידי, אבל ממבט חטוף בתוך המארז, שני ההארד דיסקים קיימים ונראה גם כי מחוברים.. אז מה יכולה להיות הבעיה? * אני בתקווה לקבל תשובה עוד הלילה, אבל גם אם לא, מחר לא תהיה לי אפשרות לדבר בטלפון עד הערב ולכן אני מקווה לפתור את הבעיה בעזרתכם עוד לפני מחר בערב כשאני אגיע הביתה ואוכל לצעוק עליהם

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שלום לכולם קבלתי הרגע את המחשב שלי החדש מTMS { כמו שאפשר לראות בפרטים שלי } אני הוספתי לו SSD של CRUCIAL M4 64 GB SATA3 והוספתי את הדיסק הקשיח שלי של כל ההורדות ,שירים, משחקים וכו' מהמחשב הקודם הדגם שלו הוא SEAGAGE BARACUDA 2TB SATA 2 ניסתי לנתק את ההארד דיסק הקודם מהמחשב הקודם ולא עזר עשיתי ריסטור לדיפולט של ה ביוס לא עזר *חשוב להדגיש שעוד לפני שבאתי להתקין את הוינדוס הוא עשה לי LOADING WINDWS SYSTEM וגם שאני בא להתקין את הוינדוס מחדש אז הוא נותן מספר הודעות כמו בתמונות הבאות: http://imageshack.us/photo/my-images/535/img0233uf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/16/img0234yn.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/163/img0235yh.jpg/ תודה רבה לעוזרים מראש !

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  21. טוב הבוקר לוח האם שלי החליט שהוא עושה מעכשיו מה שבא לו... המחשב לא נידלק. בסוף נואשתי וביצעתי CLEAR CMOS סה"כ מדובר בלוח מסוג ABIT IP35 + זכרונות DDR2 800 + מעבד Q6600. לאחר איתחול מוצלח (יש BOOT) שמתי לב שהזכרונות לא רצים במהירות הנכונה. מסתבר שהלוח קובע כל פעם באופן קבוע יחסים שונים לזכרונות ממש שקבעתי בביוס (מהירות תדר בסיס למעבד 266): DEFAULT - אמור להיות 1:1.5 אני מקבל מהירות של 1066 לזכרונות. 1:1.5 אמור לתת 800 - נותן גם כן 1066. 1:2 - כמובן גם נותן 1066 לזכרונות. 1:1 ו 1:1.2 - לא עולים. 1:1.25 נותן יחס של 5:3 ומהירות של 886 לזכרונות. 1:1.66 נותן יחס של ??? ומהירות של 906 לזכרונות. - אין לי מושג מה קורה פה. בקיצור כל נושא היחסים של הזכרונות בלוח התחרפן -…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  22. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי. הבעיה התחילה כשראיתי שאני לא מצליח לגשת אליו בwindows. פתחתי את הbios לראות מה קורה וראיתי שהכונן מזוהה אבל מוצג שיש לו 0GB זיכרון. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את החיבורים של הכונן. נכנסתי שוב לbios והפעם נראה שהכל היה בסדר. התיקון הזה החזיק כמה שעות ואז שוב הבעיה חזרה. אחרי זה יצא שלא נגעתי במחשב כמה ימים בכלל. הדלקתי אותו הכונן היה נגיש שוב לכמה שעות ואז שוב לא נגיש. אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה וכזה.. תודה מראש על העזרה, כפיר

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by sza,

אחת לשבוע- שבועיים יש לי בעיה של מסך כחול מעצבן. אני לא יכול להעיד על פעולה ספציפית שאני עושה שגורמת לכך. בד"כ זה קורה לי בזמן גלישה באינטרנט. (או בWIFI או דרך נטסטיק, לא משנה.) עוד תופעה שנצפתה בערך ממתי שהתחילו המסכים הכחולים: הנטסטיק של חברת novatel שרכשתי לפני כשנה מפלאפון נתקע אחרי כ10 דק' גלישה במחשב הנייד שלי (שבו הבעיה של המסכים כחולים) ואילו במחשב הרגיל בבית אפשר לגלוש דרכו בלי שום בעיה. על שני המחשבים אותה מערכת הפעלה (WIN7 Ultimate) שהותקנה מאותו הדיסק. מצורף קובץ עם המידע של הDMP. אני לא מבין איך לקרא אותו אז אשמח אם מישהו שיודע יוכל להצביע לי על הבעיה... תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by ilu_xa,

פתחתי שרשור נוסף בפורום משחקים (כי חשבתי שהבעיה היא במחשק) ועדיין לא קבלתי התייחסות, מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום. לפני כחודש קניתי לי מחשב חדש עם המפרט שהמלצתם לי: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי כעת החלטתי קצת לשדרג אותו והוספתי עוד 2 …

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  25. לפני יומיים זה התחילה הבעיה, בזמן משחק אחרי כמה דקות המחשב פשוט נכבה ונדלק לבד, בלי הודעות ציפצופים וכו' בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא לא עוברת את ה70 מעלות והכרטיס מסך ב75-80 מעלות הרצתי KOMBUSTOR ,הכרטיס מסך הגיע ל77-78 מעלות נשאר שם דקה או שתיים ואז המחשב נכבה עוד פעם... QuadCore Intel Core i5-2300 Intel Woodworth DH61WW NVIDIA GeForce GTX 470 (1280 MB) 4074 MB RAM (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) EPILSON 80plus 500W תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.