עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מנסה לפרמט תמחשב ושיניתי תהגדרות בביוס שיזהה קודם תCDROM שאוכל לפרמט ולהתקין תווינדוס, הבעיה שהמקלדת במצב הזה לא מגיבה לי ואני לא יכול ללחוץ על שום מקש כדי שהBOOT יתחיל ואז נגמר הזמן שיש כדי ללחוץ והווינדוס עולה,יש איזה דרך לעקוף את זה?? *הייתה לי בעיה שכשאני מדליק תמחשב אז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת או תעכבר ולא יכלתי לעשות כלום אז קניתי מתאם כדי שאחבר את שתיהם דרך הUSB ואז זה הסתדר רק שהוא עדיין רשם לי שהוא לא מזהה PS2 ועוד איזה משהו .אז אני לוחץ על איזה מקש והווינדוס עולה ואז הכל פועל גם העכבר והמקלדת

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! יש לי מחשב נייד מסוג acer שקניתי לפני כמה זמן , שאני פותח את המחשב ולא מפעיל שום תוכנה, אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לכרטיסיית משאביים לראות כמה זיכרון רשום לי שם , אז הוא מראה לי שהוא על 320MB, האם זה נורמלי למחשב נייד אוו מחשב רגיל בכלל? כמה זה אמור להיות אם לא עושים שימוש במחשב נייד? בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. http://img145.imageshack.us/img145/5773/63607343cz2.jpg חברה איך אני משנה את הזה ל80 הירטס? ד.א מדובר במחשב הנייד החדש שלי גDELL 1500 תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dyn,

שלום, משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens. ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח. אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי. קובץ ה mindump: http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Beginner,

קניתי לא מזמן מסך LG FLATRON L1960TR ופתאום סתם אני גולש באינטרנט המסך נכבה ויוצא לי חלון : Digital : Power Saving Mode כביתי ת'סמך והדלקתי אותו לא קרה כלום, ניתקתי את הכבלים- והרקבתי בחזרה כלום לא קרה, עכשיו אני על המסך הישן שלי !!! אני לא יודע מה לעשות !

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  6. Started by davidreznic,

המחשב של סבא שלי השתגע. אין אפשרות לצרוב, כל פעם שמכניסים דיסק נקי ונרו 7 פועל, המחשב נתקע לגמרי. מדי פעם אפשר לצרוב, אבל ברוב הפעמים נרו מכריז:BURNING PROCCES FAILED או משהו בסגנון. היו גם הודעות כמו: UNRECOVERABLE READ ERROR CANNOT PERFORM END-TRACK יש עליו NORTON INTERNET SECURITY מעודכן, וכל העידכונים של הWIN מותקנים. (דרך אגב, המ"ה זה WIN XP RUS). הצורב זה GSA-H12N. המפרט הוא: INTEL PENTIUM D 2.6 ASUS PLD2-VM SE KINGSTON 512MBX2 WD800JD. כל שאר התוכנות פועלות חלק כך, שלא נראה לי שזה בעיה במעבד/זכרונות. מה לעשות? האם צריך לממש אחריות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by moshe20,

שלום המחשב שלי זז קצת איטי והוא לאחר פירמוט לדוגמא אני פעיל תוכנות הורדה ומפעיל עוד יישום וממש זוחל מה יכול להיות הבעיה? האם אני צריך להוסיף עןד זכרון? המפרט: מעבד:6300E זכרון:1GB 800 צHZ כ.מסך גיגה בייט X1950 PRO דיסק קשיח" WD 250 GB לוח אם ASUS P5B DLX מארז: אחד רגיל+ספק רגיל תודה לעוזרים כי חשבי לקנות עוד זכרון האם זאת התשובה?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  8. שלום רב, רכשתי מחשב בשעה טובה, והתקנתי את כרטיס הקול ב PCI 1 לאחר מכן שמתי לב כי ליד ה PCI-1 רשום - dual channel ddr2 ליד ה PCI-2 רשום PCI EXPRESS וליד הSLOT השלישי, לא רשום כלום. שאלתי היא- האם ישנם הבדלים בין החריצים השונים (SLOTS) ? אם כן, על גבי איזה מהם מומלץ להתקין את כרטיס הקול? כרטיס הקול הוא של ESI JULI@ ולוח האם הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד כפול ליבה E8400, אם זה משנה.. רב תודות למי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by golan1971,

המחשב נידלק רק לאחר לחיצה חזקה מאוד, על הזיכרונות ,וגם זה טוב רק לכמה דקות ושוב צריך לילחוץ! בדקתי בביוס והסיסטם מראה 20 מעלות והמעבד61 החלפתי כרטיס מסך וגם זה לא פתר את הבעיה .בדקתי את הזיכרונות, וגם הם תקינים כך שנישאר לי רק הלוח אם ,איך אני יכול לבדוק אם הוא תקין?המחשב הוא פנטיום 4- 2.8 לוח אם של msi :kopfpatsch: כתוב על הלוח אם-pt880 neo וגם ms-7008 ver:1 כמו כן החלפתי ספק כוח וזה לא פתר את הבעיה והיתקנתי מחדש את הווינדוס וגם החלפתי כרטים מסך.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by rhmkr,

היי חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב אבל הוא לא עובד שהווינדוס XP עולה. איך פותרים את התקלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי לוח חדש של ASUS P5K-VM שעושה לי בעיות על ההתחלה התקנתי את הווינדוס XP תקין>>חיברתי צורב DVD+צורב CD+שני צורבי DVD חיצוניים USB ארבעת הכוננים נפתחים ונסגרים תקין אבל לא קוראים שום דיסק לא יודע איך אבל התקנתי את הווינדוס תקין ואת הדרייברים של הלוח ומאז כל חומרה לא ניתנת לזיהוי יש לי בנוסף 3 הארדיסקים חיצוניים שמחוברים USB ו- FIRE WIRE שהכל בסדר איתם אבל הצורבים לא קוראים את הדיסק הצורבים לא נמצאים בMY COMPUTER אבל כן נמצאים בDEVICE MANAGER עם הסימן קריאה הצהוב לא משנה מה אני עושה להם בDEVICE MANAGER לא קורה כלום הסרה-התקנה, חיפוש UPDATE, ועוד לא עוזר מה עושים אני אובד עצות אני עדיין תקוע עם ג'יבריש וחייב את הווינדוס להכניס לכונן כדי לעדכן לעברית תודה

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  12. שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בעבר התייעצתי איתכם (בפורומים השונים באתר), במספר נושאים. בכל פעם יצאתי מרוצה ועל כך אני מודה לכם. בכל מקרה ברשותי מחשב (לא המחשב שממנו אני כותב), שסובל ככל הנראה מבעייה של התחממות. המחשב הוא יחסית חדש (בערך שנה), אין לי עליו פרטים רבים בנוגע למפרט אבל הנה תיאור קצר של הבעיה בצירוף קבצים שיוכלו לתת תמונה יותר טובה. המחשב כלל הנראה מלא בסוסים טרוייאנים\מזיקים שונים ומשונים. כאשר אני מבצע בדיקת וירוסים הוא מזהה מספר גורמים ומסיר אותם (אין חזרה שלהם לאחר מכן). מה שקורה שלאחר שימוש קצר במחשב (משתנה מפעם לפעם אבל לא עובר את החצי שעה), הוא פשוט נכבה בדומה להפסקת חשמל. כאשר מנסים להדליק אותו הוא לא מצליח להידלק במשך מספר דקות, זה מוביל אותי לנקודה שיש רכיב שמתחמם וג…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shaibend,

שלום. אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי כך שיריץ משחקים כמו CRYSIS. ברשותי המחשב הבא: 1024MB , TS946 intel, בקרוב יהיה 8800GT, pentium D 820 2.8GHz, אני משוכנע שהוספת ראם תהיה משמעותית לביצועים אבל אני לא יודע מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להוסיף ומה המהירות של הזכרון שיש לי כרגע. אני לא מוצא את המידע הזה באוורסט. אני מקווה שהבנתם ושמישהו יכול לעזור..

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  15. יש לי טלוויזית CRT 29" בנוסך למסך המעפן שלי... אני עובד איתה על רזולוציית VGA... דוגמא למה שאני רוצה לעשות: לשחק GUITAR HERO 3 על הטלוויזיה יכול להיות קטלני... אבל גם שהטלוויזיה מחוברת המשחק עולה על המסך והטלוויזיה נשארת בדסקטופ... מישהו יכול לתת הסבר קצרצר איך לעשות את זה? ושאלה שקצת פחות קשורה- אבל אם כבר פתחתי תר'ד... מה יותר איכותי חיבור VGA או COMPONENT? והאם חיבור VGA יכול להעביר 1080I או 1080P?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. באתי למחשב, הדלקתי אותו ואז הוא נתן לי הודעה כזאת : reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device המחשב לא עבר שום דבר מיוחד לפני שכיביתי את המחשב, פשוט הדלקתי אותו וזה נותן את ההודעה הזאת. אני יכול להיכנס לביוס לפני שזה קורה. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק, אותה הודעה, ניתקתי את הפלופי אותו דבר... מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by u_o,

הגדרתי בביוס עדיפות ראשונה לסידי צרבתי תקובץ ISO של התוכנה והתוכנה לא עולה מה צריך לעשות ? ואם צריך לעשות משהו כדי להפעיל אותה או שזה פשוט ישר עושה בוט כמו ההתקנה של וינדאוס?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by shaibend,

שלום. אני מעוניין להריץ את המשחק CRYSIS על המחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס מסך פשוט אבל בקרוב יהיה לי 8800 GT . pentium d 2.8 GHZ, 1024 ~Mb,intel TS946 (המחשב שברשותי) , אני די בטוח שצריך לשדרג את הראם ל 2GB אבל יש רק שני חריצים בלוח ובנוסף אני לא יודע איך לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי ומה המהירות המקסימאלית של ראם שאני יכול להתאים ללוח. מקווה שהבנתם. תודה יש לי EVEREST אבל לא מוצא שם את המידע הזה....

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. בשבועיים האחרונים התחילו מסכים כחולים, הרצתי בדיקות לכולם, כל הדאמפים מראים בעיות זיכרון, אבל הזיכרונות די חדשים, הקטע שהמסכים הכחולים קורים לרוב כשאני פותח קבצים ב Winrar, ממש כבר 4-5 פעמים בפתיחה של קובץ זה קורה. ניסיתי לשחק עם הזיכרונות ולהוציא, אבל לא כ"כ עזר כי מסכים כחולים לא באים תמיד באותם זמנים. הרצתי memtest לכמעט 7 שעות, ואין שום בעיה (פעם היו לי אותם בעיות ו memtest פעל בערך 17 שעות ברצף וגם לא היה שום בעיה). הדרך היחידה לנסות לסדר את הבעיה היא להביא זיכרונות חדשים ולהיות איתם לתקופה בשביל לבדוק? ד"א, אם אני אתקין מחדש את winrar, יכול להיות שהבעיה תיפטר? אולי משהו נדפק בה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מאז אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך שלי, אני כרגע שמתי GFORCE 2, על חריץPCI . מה אוכל לעשות ? האם דפקתי ל-לוח אם את ה- צי'פ ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום רב, יש ברשותי מחשב חדש שנרכש לפני כחודש. עשיתי למעבד אוברקלוק ל- 3.4 (המעבד- Q6600 ) וגם עשיתי אוברקלוק ל זכרונות- 920MHZ קרה לי כבר שלוש פעמים שהמחשב לאחר עבודה של 15 שעות או יותר לאחר שאני משחק למשל ..אני הולך לישון וכשאני קם ואני רוצה להפעיל את המסך , המסך לא נדלק ,חשוב לציין שהמחשב עובד, כאילו רק המסך לא מוציא תצוגה,ואיך שאני עושה רסטרט המסך נדלק אבל כל ההגדרות חוזרות למצב ברירת מחדל,מה זה יכול להיות,בדקתי כבר אולי זה קשור למצב SLEEP אז זה לא ובכל מקרה המחשב במצב SLEEP כאילו מכובה , ביטלתי את כל האופציות של החיסכון בחשמל בויסטה.. בקיצור אני מיואש תעזרו בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. אתמול בזמן שימוש רגיל במחשב הוא לפתע נכבה. בהתחלה חשבתי שמדבור בהפסקת חשמל אז פשוט ניסיתי להדליק אותו שוב, אך ללא הצלחה. מיד הסקתי שאולי מדבור בספק הכוח אבל אז ראיתי שהנורית הירוקה על לוח האם דולקת, מה שמעיד על כך שיש זרם, נכון? הפיוז של הספק שלם ואין ריח של שרוף בשום מקום במחשב. מה שכן, שמתי לב שכאשר מנסים להדליק את המחשב שומעים "פופ" קטן מתוך הספק. כנ"ל אחרי שניסיתי להדליק אותו רק כאשר לוח האם בלבד מחובר. לרוע המזל אין לי ספק נוסף לבדוק את העניין. מה דעתכם? הלך לוח האם? :'( תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by RoverBoy,

היי יש לי מחשב בן 4-5 שנים (בערך) לא ממש זוכר את סוג המעבד אני מניח שזה פנטיום 4 לפני יומיים השתמשתי במחשב כשפתאום המסך הפך לשחור ויש צפצוף מהלוח אם ארוך כזה לא מפסיק של 6 שניות כל פעם. ניסיתי לכבות ולהדליק אבל המסך לא נידלק נישאר נורה כתומה ואז אחרי כמה שניות שוב יש את הצפצוף באורך 6 שניות ככה בלי הפסקה. ניסיתי להחליף כ.זיכרון אך זה לא עזר... גם לא הארדיסק.. (הוא לא מעלה את הווינדוס ביכלל זה ממש בהתחלה שמדליקים שהביוס צריך לעלות.. יכול להיות שהלוח שלי ז"ל כבר?=\

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מנסה להתקין מצלמת USB בלפטופ הבעיה שלמחשב יש מצלמה מובנית ולמרות שאני מתקין את המצלמה החיצונית לפי הספר כולל דרייבר מדיסק מקורי התוכנה מותקנת אבל מצלמת המחשב "משתלטת" על התמונה ומה שרואים בעצם זה את התמונה מהמצלמה המובנית ולא מהמצלמה החיצונית. רעיונות לפתרון יתקבלו בברכה אני משתמש בחלונות XP + SP2 המחשב הוא לנובו בן חודשיים בערך מצלמה של לוגיטק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by atm972,

שלום לכם ! שמי טל ואני חדש כאן... אשמח לקבל קישור למדריך שיכול לעזור לי בהתקנת הארד דיסק חדש למחשב נייח. בתודה מראש, טל

• 1 תגובה
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים