עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by יניב51,

שלום לכולם יש לנו מחשב כבן 3 חודשים בערך, ויש איתו בעיה של ריסטרטים חוזרים. זה לא קורה בשעת עומס או משהו כזה, סתם ריסטרט פתאומי, שיכול לבוא בעת גלישה באינטרנט ( שזה מה שעושים בעיקר עם המחשב ) יש לו גם מסכים כחולים, אבל כשניסיתי לבדוק אותם עם התוכנה, לא הבנתי בדיוק מאיפה הבעיה באה ( בעבר שהשתמשתי כן היה רשום על הדבר הבעייתי ). בכל אופן, מאיפה לדעתכם מגיעים הריסטרטים? המארז הוא של ג'יגה בייט, ועל הקופסא של המארז היה רשום שהוא מגיע עם ספק של 450 וואט ( או 350 \: ), הוא אחד מדגמי ה ISOLO ( אני לא יודע איזה בדיוק ). האם החלפת ספק לדעתכם תעזור?

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by oded6188,

מעבד Celeron 2.4Ghz עם הקירור האורגינלי של אינטל, מגיע לי ל 80 מעלות!!! החלפתי את הצלעות קירור האורגינליות בצלעות קירור אחרות (גם כן משהו פשוט כזה של אינטל) ועכשיו המעבד עובד על 67 מעלות.... זה המון לא? יכול להיות שאני באובר קלוק או משהו?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by shugi,

שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ושהמחשב נדלק יש את הלוגו שלו..אני רוצה לדעת אם אני יכול ואם כן אז איך לשנות את הלוגו הזה לתמונה שאני רוצה בלוח אם הישן של אחי היה אפשר לשנות לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד AMD תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by MK007,

זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by yellow devil,

האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. Started by alex28,

שלטם לכולם יש לי בעיה עם דסיק קשיח הוא עושה לי בעיות כמו שפעלה מחשב הוא אמר לי שדסיק לא בסדר וגם שאני עושה סרקיה בתכונה TuneUp Utilities 2007 הוא מראה לי שיש בעיה אך אני יכול לפתור את בעיה. ****אני יכול להחסן בדסיק האם יש תכונות שיכולות לפתור את הבעיה??? http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by תמיר287,

אא

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. תראו אני רוצה לפרמט את המחשב.אבל שאני שם את הדיסק של הוינדוס,ואני מפעיל את המחשב.אז הוא לא מזהה אותו בהתחלה.הוא צריך לרשום לי משהו כדי שאני ילחץ על המקש פעמיים,ואז יכנס לי להתקנה.אבל אין לי את זה.מה עושים?

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by SmurFin,

יש לי ארדיסק של 500 שהוא המערכת, ויסטה ועוד שניים שמחוברים אחד 500 השני 250 שניהם SATA הם עולים מזוהים כגודל 180 גיגה וכRAW לא מבין מה הולך פה ?? תנו לי תקווה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by בזיק,

יש לי לוח-אם k8n platinum של msi. יש ללוח הזה מאוורר על הbridge. לאחרונה אני צריך לסובב ידנית את המאוורר הזה כדי שיתחיל להסתובב בעצמו אני לא חושב שיש בעיה של איזה חוט שנקרע שכן המאוורר בסופו של דבר מסתובב בעצמו נראה לי שזה בעיה של חיכוך. ניסיתי להוציא את המאוורר הזה כדי לנקות אותו אבל אני לא מצליח. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. פתאום זה הפסיק לפעול......... כל הUSB שלי שיש לי במחשב מה זה?? ? אפשר להחזיר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לפני כשבועיים עשיתי שדרוג לארבעה גיג'ה בייט של גייל 4 סטיקים של כל אחד 1 גיגה עכשיו יש לי מסך כחול שאינני מצליח להבין מה הבעיות פה בעצם הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח הרצתי בדיקת זיכרון וכלום אבל חשוב לציין שכאשר זה קורה אני שומע כאילו הדיסק קשיח ממשיך להסתובב זה מה שרשום לי בהודעה collecting data for carsh dump initializing disk for crash dump beginning dump of physical memory domping dump of physical to disk 100% physical memory dump completde contact your systms admin of sechical suport group for further assistance

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום! אתמול באתי להפעיל תמחשב ואז בזמן הטעינה לפני שהוא מעלה את הוינדוס הוא טוען ואז עושה מסך כחול מה הבעיה?וגם אני לא מוצא במחשב תתיקיה של המינידונפ יש סיבה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by gizzz,

יש לי מחשב די חדש בן שנה עם כרטיס GEFORCE8600GT מערכת הפעלה XP עד היום שיחקתי במשחקים ללא בעיה ופתאום לאחרונה אני משחק כמה דקות והמחשב פשוט נכבה פתאום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני חדש, הגעתי בעקבות המלצות חמות במיוחד... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. מפרט המחשב שלי: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX GIGABYTE GA-P35-DS4 (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE ZALMAN CNPS9700 LED THERMALTAKE SOPRANO WINDOW + 2x120MM 1x90MM FANS BLACK THERMALTAKE W0093RI 500W PFC +120MM+PCI-E+SATA+24/20 PIN+ DUAL GIGABYTE GEFORCE 8800GT. המחשב שלי מקרטע במשחקים כמו CoD4 ב800x600 בHIGH. בheroes5 ובעוד משחקים שהוא אמור להריץ חלק, אבל יש לי בעיות חמורות של Frame drops. אפילו world of warcraft אם אני משחק עם Distance Far הFPS יורד ל20. הבנתי שאני צריך להריץ תוכנות שונות ולעשות Pri…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by dp92,

שלום היום המחשב שלי ציפצף כמה פעמים וחשבתי שזה בגלל החום פתחתי את המארז וגליתי שגוף הקירור מלא אבק פקרתי את גוף הקירור לקחתי רובה לחץ אוויר וניקיתי את הגוף קירור חשבתי לעצמי "למה שאני לא ינקה כבר את כל המחשב מאבק?" יצא טונות של אבק עכשיו החזרתי כל דבר למקום והמחשב לא עולה! הוא נדלק ולא מראה אפילו את המסך השחור של ההתחלה הוא לא מראה סינמני חיים הוא לא מצפצף בהתחלה (כמו בד"כ) אבל המחשב עצמו דלוק! האוורירים עובדים מה יכולה להיות בעיה? לפני שאני הולך לטכני

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  19. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים של SATA הגדרתי בביוס רייד 0 והמחשב רואה רק דיסק אחד את ההרד דיסק השני הוא לא מזהה בשום צורה אני לא יודע אך לשנות רייד האם אפשר לעזור לי תודה

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by s1nus,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shabis,

לפםני שבועיים קניתי מחשב לפי המפרט: AMD 5200 זיכרון 2G דיסק קשיח 250G SATA צורב פיוניר SATA לוח אם ASUS M2N-X התקנתי עליו XP והכל עבד נפלא היום התקנתי עליו ויסטה פרמיום ההתקנה עברה חלק והכל נראה טוב כאשר ניסיתי לקרוא דיסק מוסיקה מהכונן מתברר שהויסטה לא זיהה את הכונן עשיתי ריסטרט והיה זיהוי אבל השירים לא עלו וככה כל הבקר לפעמים היה זיהוי לפעמים לא אבל בכל מקרה לא היתה אפשרות לקרוא מהכונן האם יש אפרות לעזור תודה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE צ'יפסט 690V (לא זוכר את הדגם). הוא מתחיל לעלות, נתקע ומתחיל להשמיע ביפים (ביפ ארוך ואז הפסקה ארוכה וחוזר חלילה), אך המסך עדיין לא נדלק. מפרט: AMD 44000 GIGABYTE 690V HD3850 2GB DDR2 TRANSCEND ספק 500W פשוט המפרט חדש לגמרי (קניתי אתמול) חוץ מהספק! משהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים. נ"ב: מצטער אם אני נשמע קצת לא מנומס, אני פשוט בלחץ.

25. Started by Zeev86,

היי לפני רגע שמתי לב שהופיע אצלי על המסך פס צבעוני למעלה מהצד, לא גדול. חשבתי שזה המסך, למרות שלא פגעתי בו. החלטתי לאתחל את המחשב, והפס נעלם כשXP התחיל בתהליך הכיבוי (לאחר שכל האייקונים נעלמו). זה אומר שזה בעיה בכרטיס המסך? התחמם? למרות ששיחקתי במשחק שלא דורש הרבה משאבים - World of Warcraft. והכרטיס יחסית חדש ולא זול: GTS 8800. עכשיו הכל בסדר, אבל אני מפחד שזה יחזור ויהיה יותר נזק. מה עושים? יש לי עדיין אחריות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.