עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! אתמול באתי להפעיל תמחשב ואז בזמן הטעינה לפני שהוא מעלה את הוינדוס הוא טוען ואז עושה מסך כחול מה הבעיה?וגם אני לא מוצא במחשב תתיקיה של המינידונפ יש סיבה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by gizzz,

יש לי מחשב די חדש בן שנה עם כרטיס GEFORCE8600GT מערכת הפעלה XP עד היום שיחקתי במשחקים ללא בעיה ופתאום לאחרונה אני משחק כמה דקות והמחשב פשוט נכבה פתאום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני חדש, הגעתי בעקבות המלצות חמות במיוחד... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. מפרט המחשב שלי: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX GIGABYTE GA-P35-DS4 (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE ZALMAN CNPS9700 LED THERMALTAKE SOPRANO WINDOW + 2x120MM 1x90MM FANS BLACK THERMALTAKE W0093RI 500W PFC +120MM+PCI-E+SATA+24/20 PIN+ DUAL GIGABYTE GEFORCE 8800GT. המחשב שלי מקרטע במשחקים כמו CoD4 ב800x600 בHIGH. בheroes5 ובעוד משחקים שהוא אמור להריץ חלק, אבל יש לי בעיות חמורות של Frame drops. אפילו world of warcraft אם אני משחק עם Distance Far הFPS יורד ל20. הבנתי שאני צריך להריץ תוכנות שונות ולעשות Pri…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by dp92,

שלום היום המחשב שלי ציפצף כמה פעמים וחשבתי שזה בגלל החום פתחתי את המארז וגליתי שגוף הקירור מלא אבק פקרתי את גוף הקירור לקחתי רובה לחץ אוויר וניקיתי את הגוף קירור חשבתי לעצמי "למה שאני לא ינקה כבר את כל המחשב מאבק?" יצא טונות של אבק עכשיו החזרתי כל דבר למקום והמחשב לא עולה! הוא נדלק ולא מראה אפילו את המסך השחור של ההתחלה הוא לא מראה סינמני חיים הוא לא מצפצף בהתחלה (כמו בד"כ) אבל המחשב עצמו דלוק! האוורירים עובדים מה יכולה להיות בעיה? לפני שאני הולך לטכני

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים של SATA הגדרתי בביוס רייד 0 והמחשב רואה רק דיסק אחד את ההרד דיסק השני הוא לא מזהה בשום צורה אני לא יודע אך לשנות רייד האם אפשר לעזור לי תודה

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by s1nus,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  8. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shabis,

לפםני שבועיים קניתי מחשב לפי המפרט: AMD 5200 זיכרון 2G דיסק קשיח 250G SATA צורב פיוניר SATA לוח אם ASUS M2N-X התקנתי עליו XP והכל עבד נפלא היום התקנתי עליו ויסטה פרמיום ההתקנה עברה חלק והכל נראה טוב כאשר ניסיתי לקרוא דיסק מוסיקה מהכונן מתברר שהויסטה לא זיהה את הכונן עשיתי ריסטרט והיה זיהוי אבל השירים לא עלו וככה כל הבקר לפעמים היה זיהוי לפעמים לא אבל בכל מקרה לא היתה אפשרות לקרוא מהכונן האם יש אפרות לעזור תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE צ'יפסט 690V (לא זוכר את הדגם). הוא מתחיל לעלות, נתקע ומתחיל להשמיע ביפים (ביפ ארוך ואז הפסקה ארוכה וחוזר חלילה), אך המסך עדיין לא נדלק. מפרט: AMD 44000 GIGABYTE 690V HD3850 2GB DDR2 TRANSCEND ספק 500W פשוט המפרט חדש לגמרי (קניתי אתמול) חוץ מהספק! משהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים. נ"ב: מצטער אם אני נשמע קצת לא מנומס, אני פשוט בלחץ.

11. Started by Zeev86,

היי לפני רגע שמתי לב שהופיע אצלי על המסך פס צבעוני למעלה מהצד, לא גדול. חשבתי שזה המסך, למרות שלא פגעתי בו. החלטתי לאתחל את המחשב, והפס נעלם כשXP התחיל בתהליך הכיבוי (לאחר שכל האייקונים נעלמו). זה אומר שזה בעיה בכרטיס המסך? התחמם? למרות ששיחקתי במשחק שלא דורש הרבה משאבים - World of Warcraft. והכרטיס יחסית חדש ולא זול: GTS 8800. עכשיו הכל בסדר, אבל אני מפחד שזה יחזור ויהיה יותר נזק. מה עושים? יש לי עדיין אחריות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מדובר על WD400. הבעיה היא שהוא "לא מתניע" - כלומר עובד לכמה שניות ואז נכבה, חוזר לעבוד, נכבה לסירוגין. ממה שהבנתי יש מצב שאין שום קשר למידע שיש עליו אלא רק המנוע שבק חיים - השאלה אם אני צריך לקבל הצעת מחיר מחברת שחזור נתונים באלפי שקלים? או שיש אפשרות תיקון יותר קלה לבעיה כזו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. המוכר אמר לי שזה תלוי אם הלוח אם שלי תומך בזה. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) . כיצד אני יכול לבדוק אם הוא מתאים למה שאני צריך? תודה. טל

14. Started by itay60,

שלום, יש לי כרטיס מסך VIA/S3G UniChrome Pro IGP ושאני נכנס למשחקים נגיד NFS MW, MUONLINE וכ'ו.. אז יש תקיעות כאלה אז הבנתי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך אבל לא מצאתי בשום מקום איך לעשות את זה לחברה הזאת (VIA) מישהו יכול להגיד לי איך לעדכן או לשדרג את הכרטיס? תודה מראש....

15. Started by haim652,

תקשיבו. המחשב שלי די חדש... אניעשיתי OC קטן אבל כבר הורדתי את הOC יש לי כרטיס מסך HD3870 ומעבד E4500 עם קירור של ULTIMA 90 והמחשב במשחקים נופל. נתקע כמה פעמים בפעם השלישית שהוא ניתקע הוא כבר עושה ריסט (כל פעם שהוא נתקע זה לבערך 10 שניות) וזה קורה אפילו במשחקים ישנים קצת, כמו Prince Of Persia The Two Thrones. ניקיתי אבק ניסיתי לעשות הכל. הבעיה התחילה בימים האחרונים. נראה לי התחיל בערך מאתמול או לפני יומיים. אני משחק במשחק משהו כמו 10 דק' ונקתע ונופל... ואז שאני מנסה שוב, אחרי רחרי ריסט אחרי 3 דק' של משחק נופל. אם אני באינטרנט אין שום בעיה. רק שאני משחק. באמת הכרטיס מסך מתחמם ומגיע אפילו ל 70 מעלות אבל שאני מפעיל את המאוור ל 100% בREVIA TUNER אני מגיע במעמץ ל 50 מעלות ועדיי…

16. Started by Electric Boom,

יש לי מודם שאני מנסה לחבר למחשב כדי לשלוח פקס מדובר בחברת Dynamode וצ'יפ של NetoDragon, כתוב עליו MDV92XP יש לי דיסק עם דרייברים והתקנתי(עובר חלק..) אבל בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב עליו אי-אפשר לגשת אליו או לשלוח פקס.... צריך לציין שפעם עם winxp sp1 לא היו בעיות(עכשיו יש לי media center 2005 sp2(

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by carmelforkosh,

אחרי שלא נגעתי במחשב איזה 3 שנים הספק שלי החליט לעשות לי בעיות אז קניתי ספק חדש הבעיה שלספק החדש יש יותר פינים , הבנתי שאפשר לחבר אותו גם , אבל אני לא בטוח איך אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כרמל

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, הוינדוס(ויסטה) לא רצה לעלות והיה רשום שיש קבצים חסרים או פגומים בתקייה win32 אם אני לא טועה. אז החלטתי לפרמט, עכשיו הוינדוס כן עולה אבל המחשב זז בצורה איטית להחריד, ויש שימוש מופרז בCPU ללא שום סיבה הנראת לעין. בתמונה הזאת התוכנה היחידה שפועלת היא icq ועדיין השימוש במעבד נראה לי "טיפה" מוגזם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה, למישהו יש רעיון? אגב המפרט של המחשב בצד <------------------------- עריכה: אני רואה גם שהמחשב איטי לפעמים גם שהCPU לא משתמש בהרבה אחוזים.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by Lupin,

היי, הצורב DVD שלי שעבד מצויין בעבר, הפסיק לקרוא דיסקים מכל סוג שהוא. כשאר אני מכניס דיסק ומנסה להיכנס לתוכו, זה מה שאני מקבל: http://www.upit.ws/uploads/07b1270fec5f1.JPG

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by Itzik208,

ובכן, לא מזמן קניתי מסך חדש של סמסונג (Samsung 226BW), חיברתי אותו למחשב, והכל עבד טוף מאוד. לפני יומ-יומיים, כשניקיתי את המחשב קצת לפסח, פתאום אני שם לב שיש לכרטיס מסך שלי (Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro. ענתיקה רצינית) - יציאת DVI!! כמובן שהתלהבתי, וניסיתי לחבר את המסך דרך יציאת הDVI. אמממה - לא כ"כ פשוט, העיסק... בהתחלה, השארתי את המסך מחובר גם עם היציאה האנלוגית (D-Sub קוראים לה?), ופשוט לחצתי במסך על כפתור ה Source. נאדה. הוא עבר ל Digital ומיד חזר לAnalog (הוא מוגדר על בחירה אוטמטית). גם כשביטלתי את הבחירה האוטומטית - לא התקבל אות מה Digital. נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס, מה שהחזיר לי את ה Control Panel המעצבן של ATI עם הפעלת הווינדוס. במאפייני שולחן …

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. שלום לכולם, לפני כ חצי שנה קניתי מחשב חדש (מפרט מימין) , ומאז המחשב לא מתפקד כמו שצריך. המחשב זז לאט מכפי שהוא צריך, יישומים כבדים כגון משחקים, VEGAS וכו' לא פועלים כמו שצריך, בעוד שלחברים שלי עם מחשבים יותר ישנים ופחות טובים פועלים יותר טוב משלי (crysis למשל ו ac). אני כבר מיואש ניסיתי כל דבר ואני לא מוצא גורם אחד הגיוני לבעיה שלי. שלחתי לפני כחודש וחצי את המחשב שלי לחברה, בדקו אותו ואמרו לי שהכל בסדר. לפעמים המחשב מתאמץ סתם על פעולות די פשוטות ואפשר לשים לב זה. תודה מראש למי שיוכל להגיד לי מה לעשות עם כדי לוודא שהכל פועל כמו שצריך. רז.

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by rsigall,

שלום, יש לי בעיה שרק עכשיו שמתי לב אליה (בעקבות קניית disk-on-key). לוח האם שלי הוא: ASUS P5VD2-MX. ומערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים האחרונים. כאשר אני מחבר למחשב התקן usb2 הוא עובד כ-usb1, וזאת למרות שלוח האם תומך ב-usb2. בנוסף אני מקבל הודעה מ-windows שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו לאחד מהפורטים של usb2 - הוא מראה 8 פנויים, למרות שיש דברים מחוברים(עכבר, מדפסת), ויש לי רק 6 כניסות usb במחשב (4 מאחורה ו-2 מקדימה). ב-Device Manager אין שום דבר עם סימן קריאה ויש "VIA USB Enhanced Host Controller" ורשום שעובד בסדר. ב-BIOS ה-USB וה-USB2 ב-Enable. ניסיתי לעדכן דרייבר של ה-chipset אבל לא עזר. התקנתי תוכנה בשם USBInfo והיא הראתה שיש לי 8 פורטים של usb2 פנ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by KL-xXx,

שלום לכולם יש לי מחשב : Pentium 4 לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN והבעיה הבאה: הוא עבד ובאמצע העבודה נכבה. ניסיתי להדליק, אך שני המנורות דלקו וללא תצוגה. (חייב לציין שהוא עובד עם UPS, וכשהוא לא במצב עבודה, אז אני מכבה גם את ה-UPS, כך שלא מגיע אליו חשמל כלל). הבדיקות שעשיתי (חייב לציין שאין לי רמקול ולא יכול לזהות את הבעיה לפי צפצופים) : 1. כ. מסך עובד לאחר בדיקה במחשב אחר וגם הרכבתי כ. מסך אחר שעובד, אך המחשב בהדלקתו נשאר ללא שינוי (AGP 8) 2. ספק עובד לאחר בדיקה במחשב אחר חזק יותר, וגם חיברתי ספק אחר, אך לא היה שינוי 3. המסך עובד, ובחיבור למסך אחר לא היה שינוי 4. בניתוק של כל חומרה וכאשר השארתי רק כ. מס…

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  24. היום הלכתי למעבדה לסדר את המחשב בעקבות הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331107.0;topicseen הבעיה הייתה לפי מה שאמרו לי שכרטיסי זיכרון של OCZ צריך להגדיר להם קלוקינג בBIOS ממה שאני ראיתי פחות או יותר שהוא עשה זה שידרג את הBIOS (הוא הפעיל את המחשב ע"י חיבור זיכרון אחר שהיה לו שם) והגדיר שם דברים (ורק אחרי זה הוא החזיר את הOCZ) האם יש קשר בין ההחלפה של הזיכרונות? או שגם אני הייתי יכול להגדיר את הBIOS בלי להחליף? מישהו יכול להגיד מה בדיוק הוא הגדיר?, כי אני רוצה אם זה יקרה לי שוב, ולמה זה קרה? הBIOS הוא של AMI אני לא ממש יודע איזה גירסא נ"ב בניקיונות אני פירקתי את הזיכרון ולא איפסתי את הביוס ולא הוצאתי את הסוללה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. Started by arkzai,

קמתי היום והווינדוס לא עולה כאילו שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח. למרות שהביוס מזהה אותו. מה שקורה זה המחשב עולה מריץ את הזכרון ונתקע במסך השני לפני העלת הווינדוס בקטע שרשום "verfying MDI data" (או משהו דומה אני פשוט לא מול המחשב התקול עכשיו) בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים